MENÜ
ÁPRILIS 2024

Roulette - Megtanulni a játékot és legyőzni 2024-ben

Minden az online rulettről és a fogadásokról, mint például a sarokfogadás és a belső fogadás.

Bónuszok a(z) Rulett típusú játékokhozHogyan játsszon rulettet kezdőként - 2024 útmutató

Minden az online rulettről és a fogadásokról, mint például a sarokfogadás és a belső fogadás.

Írta: Stefano Rossi | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Stefano Rossi, játékelméleti és mennyiségi elemzési szakértőnk a klasszikus kaszinójátékokban, például a Rulettben gyakorlott, és előfordult, hogy dolgozott olasz kaszinókban is. Névjegy Stefano Rossi

Akár kezdő szerencsejátékos vagy, akár csak érdeklődik az online rulett játékok iránt, akkor a megfelelő helyre érkezett, ezért tegye könyvjelzőbe ezt a weboldalt. Célunk, hogy a hozzád hasonló játékosoknak a végső eszköztárat adjuk tippekkel, trükkökkel és stratégiákkal, amelyek segítenek legyőzni a ház előnyét.

Hamarosan doktori címet szerezhetsz a népszerű kaszinójátékokból, és győztesként hagyhatod el kedvenc kaszinódat, akár élő kaszinóban, akár számítógépeden vagy más mobileszközödön keresztül játszol rulettjátékot.

Arulett messze a legelismertebb asztali játék, és hiteles kaszinóélményt nyújt. Szinte mindegy, hogy melyik kaszinóba lépsz be, hallani fogod, hogy az emberek éljeneznek és táncolnak, miközben kaszinó rulett fogadásokat tesznek.

A játék lehetővé teszi az adrenalinlöketet és számos lehetőséget a nagy nyereményekre anélkül, hogy nagy összegeket kellene feltenned. Emellett az is megengedett, hogy egyszerűen megfigyeljük, hogyan játszanak az emberek az asztalnál. A rulett annyira elérhető és könnyen megtanulható, ezért is kedvelt a játék a szerencsejátékosok körében. Röviden, akár az utcáról is beléphetsz anélkül, hogy ismernéd a rulett szabályait... Egy ideig figyeld a többi játékos tétjét, és máris készen állsz arra, hogy megtedd első asztali minimum tétjeidet.

A másik ok, amiért a játék annyira lenyűgöző, a nagy rulettkerék. Merülj el a többi cikkünkben, és ismerd meg a rulett játékot sokkal jobban. Bár az asztali játékot szuper könnyű megtanulni, a játék elsajátítása nagy kihívást jelent.

Fektessen egy kis időt, és képezze magát a rulett rendszerekről és stratégiákról, valamint arról, hogy a statisztika hogyan lehet a barátja az osztó legyőzéséért folytatott harcban. Jó nyereményeket a kaszinóasztaloknál!

/ BETO.com csapat

Tanuljon meg mindent a játékról, és legyen tisztességes esélye a Rulett kaszinókkal szemben

Tanuljon meg mindent a játékról, és legyen tisztességes esélye a Rulett kaszinókkal szemben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mi a rulett - Teljes útmutató új játékosoknak

Amióta a francia rulettet a 17. században feltalálták, a játékot babonák és rejtélyek övezik. A legtöbb szakértő azonban úgy véli, hogy a rulettet a francia matematikuszseni, Blaise Pascal találta fel. A Francois és Louis Blanc testvéreknek köszönhetően a játék a 19. század folyamán elterjedt és híressé vált az európai kaszinókban.

A rulett iránt érdeklődők egyik gyakran feltett kérdése, hogy mi a célja a kerékjátéknak, és mi a célod játékosként. Röviden, játékosként az a célod, hogy megjósold, hol fog landolni a golyó a keréken. Ha ez sikerül, akkor nyersz.

Akár online, akár a való világban található számos kaszinó egyikében játszol rulettet, egy olyan játékasztallal találkozol, ahol egy kerékkel játszol, amely egy 0-36 vagy 0-00-36 közötti számsorozatot tartalmaz. Ez attól függ, hogy a kaszinó kínál-e neked, európai rulettet vagy amerikai rulettet.

Ezek a számok különböző színekben váltakoznak a piros és a fekete között a rulettkeréken. A kerék funkciói a játékosoknak egy nagy területet is kínálnak a tétek elhelyezésére.

A nyertes tétek kifizetése attól függően változik, hogy milyen típusú téteket tettél a játékasztalnál. Választhat, hogy magas kockázatú fogadásokat tesz az egyes számokra, amelyek magas nyereményt biztosítanak, vagy alacsony kockázatú fogadásokat tesz a színekre, amelyek akár pirosra, akár feketére eshetnek, de kisebb összegeket fizetnek ki.

A színes fogadások mellett más típusú fogadásokon is játszhat a rulettjátékokban, amelyek különböző típusú kifizetésekkel rendelkeznek. Sok híres rulettjátékos kombinál néhány ilyen fogadást a kockázat elosztásának módjaként.

Mielőtt elkezdene élő vagy online rulettezni, meg kell értenie a játék alapelveit és szabályait. Játékosként az a fő célod, hogy intelligens jóslatot tegyél. Egyes rulettjátékosok hajlamosak arra, hogy az általuk forrónak nevezett számokat válasszák. Ezek azok a számok, amelyeken gyakran látják a golyót landolni. Meg kell értened, hogy a ruletten való nyerés a szerencse kérdése.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Online rulett - Az alapvető szabályok és elvek

Ha új játékos vagy, vagy még soha nem tettél fel pénzt rulett kaszinókban, akkor most egy gyorstalpaló tanfolyamot kapsz a valódi online kaszinójátékok legfontosabb szempontjairól. Az itt a weboldalon keresztül megszerzett információk online vagy az élő kaszinókban is felhasználhatók, mivel a szabályok ugyanazok.

Amikor pénzt teszel fel a ruletten, az osztó ellen játszol. Ezt a ház ellen való játéknak is nevezik. A csatát vezető személyt krupiénak is nevezik, és a kaszinó alkalmazza. Ez az online kaszinóra is vonatkozik. Az osztó feladata a kerék forgatása és az Ön és az asztalnál ülő többi játékos tétjeinek kezelése.

Azeurópai és a francia rulettben összesen 37 szám van, amelyen a golyó landolhat. Vannak az 1-től 36-ig terjedő számok, ahol felváltva fekete és piros számok. Ezenkívül az európai/francia rulettváltozatokban van egy zöld mező is a 0 számmal.

Azamerikai rulett kissé más, mivel az Atlanti-óceán túloldalán lévő kaszinók dupla nullát (00) vezettek be. Ezért a játékban 37 helyett 38 szám van. Ez a piszkos trükk nagyobb esélyt ad a háznak a játékosokkal szemben. Tehát ha teheted, akkor mindig maradj a játék francia és európai változatánál.

Minden játékosnak saját színű kaszinó zsetonjai vannak az asztalnál. Az osztó mindig látja, hogy ki tett tétet, így a többi játékos nem kapja meg a nyereményét.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Amerikai vs európai rulett

Amerikai változat az európai változatokhoz képest

Amerikai változat az európai változatokhoz képest

A kerék kinézetenémileg eltér attól függően, hogy amerikai rulettet játszik-e, vagy az európai változatot választja. De természetesen a kaszinó rulettjátékosként jobb esélyek is a te oldaladon vannak.

A nagy különbség az, hogy az amerikai rulettkerék 38 számmal rendelkezik, ahol a golyó landol. Az összesen 38 számozott területből kettő zöld, a 0 és a 00 számokkal.

A fenti kép két rulettkerékről mutatja a 2 változat, az európai és az amerikai rulett közötti apró különbségeket. A következő kép a francia változatot mutatja. Amint valószínűleg láthatja, ugyanazt a kereket használják mind az európai, mind a francia játékhoz.

Francia rulett az európai ruletthez képest

Francia rulett az európai ruletthez képest

VISSZA A TARTALOMHOZ

Francia, európai és amerikai rulett

Európai és francia kerekek

Elrendezés: 0,32,15,19,4,21,2,25,17,34,6,27, 13, 36,11,30,8,23,10,5, 24, 16,33,1, 20,14,31,9,22,18,29,7,28,12,35,3,26

Amerikai rulett

Elrendezés: 0,28,9,26,30,11,7,20,32,17,5,22,34,15,3, 24, 36, 13, 1,00,27,10,25,29, 12,8,19,31,18,6,21,33,16,4,23,35,14,2

A legjelentősebb különbség a rulett játékokban akkor van, ha megnézzük, hogyan játsszák egy online kaszinóban, és hogyan keletkeznek a kis kerék tényleges eredményei. A legtöbb más online játékot egy RNG (véletlenszám-generátor) vezérli, egy olyan szoftver, amelynek olyan számokat kell produkálnia, amelyek 100%-ban véletlenszerűek, a manipuláció lehetősége nélkül.

Szerencsére a legtöbb kaszinó már megvalósította a valódi élő rulettet, akár európai, francia vagy amerikai rul ettet játszol online. Az eredmények valódi rulettjátékokból származnak, ahol a saját szemeddel láthatod, hogy hol landol a golyó.

Jó példa erre a dániai Aarhus kaszinó, amely több európai asztalát is lehetővé teszi az online kaszinókban való közvetítést. Így most már számítógépen vagy telefonon keresztül is játszhatsz anélkül, hogy egy földi kaszinóba kellene ellátogatnod.

Sok játékos jobban szereti látni a tényleges élő osztó eredményeit, és azt, hogy valóban a piros/fekete, páros/páratlan téteknél landol-e a rulettgolyó. Emellett azt is láthatja, hogy az élő osztó jól végzi-e a munkáját.

Ezenkívül van valami abban, amikor hallja a hiteles hangokat, amikor a golyó először landol egy számon, vagy táncol egy kicsit a keréken. A legtöbb játékrajongó 100%-ban azt ajánlja, hogy ha online rulettet szeretne játszani, akkor az élő osztós verzió a legjobb.

Arulettet gyakran használják hollywoodi filmekben , és James Bond egyik kedvenc játéka is. Az otthonról való játék másik előnye, hogy nem kell a kaszinó zsetonjaival bajlódnia.

Szuper könnyű hibázni abban is, hogy milyen számcsoportokra szeretnél fogadni. Szóval az egy szilárd stratégia, ha egy online kaszinót használsz tanoncként, amíg el nem sajátítod a játékot.

Az alábbi képen látható a játék amerikai és európai változatának teljes elrendezése, valamint azok a területek, amelyekre a zsetonjaidat és a pénzedet felteheted. Ezen kívül láthatod a kétféle keréktípust is, amibe belefuthatsz, amikor online és a valódi élő kaszinójátékokban játszol.

Amerikai és európai rulettkerék és elrendezés

Amerikai és európai rulettkerék és elrendezés

VISSZA A TARTALOMHOZ

Taktikák, hogy többet nyerjen online rulett játék közben

Mint mondtam, mindent megtalálsz az élő és online rulettről itt az oldalainkon, de ha kezdő vagy, ne feledd ezt a 3 tippet:

 1. Kezdj kis összegekkel, amikor a kedvenc kaszinódban vagy.
 2. Tegyél félre egy olyanösszeget, amit megengedhetsz magadnak, hogy elveszíts.
 3. Az egyszerű tétekkel való kezdés jó kezdő stratégia.

Néhány könnyebben elérhető és egyszerűbb fogadás , amit megtehetsz, a páros/páratlan és a piros/fekete. Ezeket a fogadási módokat könnyebb megtenni, amíg nem érted jobban a játékot.

Létfontosságú rulettstratégia, hogy ráérezzen a játékra, mielőtt áttérne az egyenes fogadásra, vagy kipróbálná a rulettet anélkül, hogy megismerte volna az esélyeket. Kezdőként azt sem lehet megjósolni, hogy hol fog landolni a golyó.

Itt egy kép arról a területről, ahol a rulettben fogadásokat tehet:

A kép azt mutatja, hogy hol kell elhelyezni a tétet a játékban.

A kép azt mutatja, hogy hol kell elhelyezni a tétet a játékban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mi az a rulett versenypálya?

A versenypálya mind az élő, mind az online rulettben egy olyan terület, ahol a kedvenc számoktól kezdve az egyenes fogadásig mindenre lehet fogadni.

Nézze meg például az alábbi képet. Láthatsz valamit, ami egy versenypályára hasonlít:

Tegyen fogadást a versenypályán a rulettben

Tegyen fogadást a versenypályán a rulettben

Ez a példa a játék európai és francia változatából származik. Az asztalon lévő többi területhez hasonlóan ez is a tét elhelyezésére szolgál. A belső fogadásokat egy kicsit könnyebb megtenni, ha a versenypályát használod. A külső fogadások kicsit könnyebben kezelhetők magán az asztalon, így nem számít, hogy a játék melyik verziója a kedvenced, játékosként több lehetőséged is van.

Voisins: Du Zero: Ez a 0 körüli számokat foglalja magában, azaz a 22-től 25-ig terjedő számokat (22, 18, 29. 7, 28, 12, 35, 3.26, 0, 32, 15, 19, 4, 21, 2, 25).

Orphelins: A kerék jobb és bal oldalán lévő összes számot lefedi. (1, 20, 14, 31, 9, 6, 34, 17)

Tier: Itt a 0-val szemben elhelyezett számokra játszunk. (33, 16, 24, 5, 10, 23, 8, 30, 11, 36, 13, 27).

VISSZA A TARTALOMHOZ

Fogadási szabályok a rulett játékokban

Ez a szakasz arra összpontosít, hogy milyen fogadásokat tehet a játékban, és milyen szabályok és nyereményszorzók vonatkoznak rá.

A játék akkor kezdődik, amikor a krupié bedobja a golyót, és az "táncol" a kerék körül. Miközben forog körbe, fogadhatsz a számokra vagy más lehetőségekre, például három számra vagy osztott tétre.

A fogadási lehetőséged akkor ér véget, amikor az osztó azt mondja, hogy "NEM TÉTELHETSZ TOVÁBB".

A golyó ekkor megáll a kerék egyik számán. A számok mindig piros/fekete vagy páros/páratlan számok lesznek. Ez azonban nem vonatkozik a 0 és 00 számok eltalálásakor, mivel ezek a területek zöldek.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A különböző fogadási típusok a rulettben

A legtöbb fogadási típus, amelyet a játékban megtehet, mind az amerikai, mind az európai rulettre vonatkozik. A legjelentősebb különbségek a 0 és a 00 számok esetében mutatkoznak.

Íme egy lista a különböző külső helyeken kívüli fogadásokról a rulettben:

 • Piros/rózsaszín: Ha úgy gondolja, hogy a golyó egy piros számra fog érkezni. Egyszeri fogadásként is ismert.
 • Fekete/Noir: Ha azt jósolja, hogy egy fekete szám fog nyerni.
 • Páros/pár: Ha úgy gondolja, hogy az eredmény páros szám lesz.
 • Páratlan/páratlan: A páratlan számok, mint például az 1 vagy a 3.
 • Alacsony/Manque: Ez az 1-18-as számokra vonatkozik.
 • High/Passe: Ha a golyó a rulett 19-36-os számaira esik.
 • Dozen 1: Ez a tucat az 1-12-es számokat tartalmazza.
 • Dozen 2: A 2. tétdozen opció a következő számokat tartalmazza: 13- 24.
 • 3. tucat: Itt a 25-36 közötti tétet teszi fel.
 • 1. oszlop: Ön az 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31, 34-es téteket teszi fel.
 • 2. oszlop: A 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29, 32, 35 számok.
 • 3. oszlop: A 3. oszlopban a 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36 számok.
A kosárfogadás a legrosszabb az asztalnál lévő fogadási lehetőségek közül.

A kosárfogadás a legrosszabb az asztalnál lévő fogadási lehetőségek közül.

Itt kell megemlíteni, hogy ha a játékban páratlan számokra tesz tétet, akkor a 0 és 00 számok nem számítanak bele a tétjébe. Tehát a következő fogadásokat teheti meg a rulettbenbelső fogadások.

Ez a fajta fogadások mind arról szólnak, hogy a kaszinó zsetonjait egyetlen számra helyezi, vagy a pénzét egy adott számkombinációra használja:

Egyenesen felfelé: Ez az egy számra szóló fogadás az, amikor úgy dönt, hogy közvetlenül az egyes számokra teszi a tétet. Ez vonatkozik a 0 és a 00-ra is. Ez a fajta fogadás 35-1-es nyereményszorzót ad.

Négyzet: Más néven negyed- vagy sarokfogadás. Itt 4 számra fogad, amelyek egy négyzetet alkotnak.

Osztott: A megosztott fogadást a játékosok Cheval néven is ismerik. Ön 2 olyan számra teszi fel a pénzét, amelyek egymás mellett vannak az asztalon. Erre példa az 5 és a 6 vagy az 5/8. A kifizetési esély 17-1.

Street: Az utcai fogadás három egymást követő számra vonatkozik. Összesen 12 utcai tét van, és erre példa az 1, 2, 3 vagy a 34, 35 és 36. Ez a fogadás 11-1-es nyereményszorzót fizet, ha nyer.

Hat sor: Ez a fogadás a rulettben "dupla utca" néven is ismert, mivel alapvetően 2 utcát egyesít az asztalon. Egy példa lehet egy olyan játék, ahol azt jósolja, hogy a golyó a következő hat szám valamelyikére érkezik: 4, 5, 6, 7, 8 és 9. A nyeremény kifizetése 5-1.

Öt szám: Más néven kosárfogadás, és ez a legrosszabb fogadási lehetőség, amelyre játékosként elhelyezheti zsetonjait.

Egyes kaszinók speciális rulett szabályokat és fogadásokat kínálnak. Ezeket a legtöbbször az asztalnál ülő összes játékosnak bejelentik.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Rulett táblázat/Cheat Sheet

Hogy a rulettben való fogadást egy kicsit megkönnyítsük az Ön számára, készítettünk egy rulett puskát, ahol láthatja a különböző fogadásokat és beírásokat, amelyeket megtehet. Ne feledje, hogy egy nyertes tét esetén mindig visszakapja az eredeti tétjét.

Ilyen lehet például, amikor 10-et teszel egy egyenes számra. Itt 35:1 arányban kapod meg a nyereményed, tehát esetünkben a kifizetés 35x10 = 350. Ezenkívül visszakapod az eredeti 10-es zsetonjaidat, mert nyertél.

Rulett puskázó lap:

Játékos puskázó lap a ruletthez

Játékos puskázó lap a ruletthez

VISSZA A TARTALOMHOZ

Rulett játék variációk és szabályok

Amikor játékosként elkezdi megérteni a különböző játéktípusokat és a lehetséges fogadásokat, akkor megérti, hogy a játék egyáltalán nem is olyan ijesztő. A tényleges játékmenetet nem tart sokáig megtanulni.

Minden fordulóban a krupié bejelenti, hogy mikor kell elkezdeni és mikor kell abbahagyni a fogadást. Először az osztó megpörgeti a rulettgolyót magával a kerékkel ellentétes irányba. Ezután kihirdeti a nyerteseket, és minden vesztes tétet töröl.

Egyes európai kaszinók azonban kissé eltérő szabályok szerint játszanak. Íme a legismertebb variációk.

Az "En Prison" szabályai a rulettben:

A játéknak ez a kissé eltérő változata csak azokra a fogadásokra vonatkozik, ahol a kifizetési esély 1-1. Ilyen lehet például, ha a pirosra fogad. Vegyük az előbbi példát a vörössel, és nézzük meg, hogyan változnak a klasszikus szabályok, ha egy kaszinó az "En Prison" szabályt alkalmazza.

Ha a golyó a kerék zöld zsebében áll meg nullával (0), akkor két lehetőséged van:

 • Visszakapod a zsetonjaid felét, és elveszíted a másik felét.
 • Az utolsó lehetőséged, hogy a tétedet a következő fordulóig börtönbe (prison) helyezed.

Ha helyesen találsz, és a piros nyer ebben a fordulóban, akkor visszakapod a tétedet. Ha 0 jön be, vagy nem nyersz, az összeg elveszik. A példában tehát újra meg kell találnod a pirosat, hogy visszakapd a zsetonjaidat a börtönből.

La Partage szabály a francia rulettben:

Ezzel a variációval a francia rulett helyszíneken találkozhatunk. Ez a szabály kicsit olyan, mint az "En Prison".

A La Partage azt jelenti, hogy ha a golyó a 0-ra esik, és Ön egy külső tétre teszi fel a pénzét, akkor a pénzének a felét elveszíti. La Partage esetén nem kap egy extra pörgetést, hogy megmentse a zsetonjait.

A tét bejelentése:

Ha valaha is betette a lábát egy valódi élő kaszinó létesítményébe, és állt és töprengett a játékán a rulettasztalnál, hogy csak egy hangoskodó játékos miatt ijedjen meg? Ha igen, akkor elég nagy az esélye annak, hogy tapasztaltál már bejelentett fogadást. Egyes kaszinók időről időre engedélyezik a bejelentett fogadásokat.

Például egy 25-ös kaszinó zsetont dobsz a krupiénak azzal az üzenettel, hogy hadd játsszak a 15-ös számra plusz a szomszédok 5-tel. Az élő osztó egy-egy 5-öst tesz a 32-re, 19-re, 15-re, 0-ra és 4-re. Ha ezek közül az egyik talál, akkor 175-ös nyereséget kapsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Rulett valószínűségek és kifizetések

Röviden, a rulett a valószínűségről szól. Amikor a rulettben a nyerést vizsgáljuk, az esemény bekövetkezésének esélyét számoljuk ki. A valószínűség mindig annál jelentősebb lesz, minél több számot vagy kombinációt választott, amire pénzt fektet.

Ne feledje, ha nyer az online rulett játékban, a tényleges nyereményén kívül a nyertes számra tett tétjét is visszakapja.

Íme egy illusztráció, amely a játék matematikai tényeit mutatja be:

Rulett valószínűség és kifizetések

Rulett valószínűség és kifizetések

VISSZA A TARTALOMHOZ

Király helyek élő rulettet játszani

A legtöbben közülünk a szerencsejátékon kívül is elfoglalt életet élnek, feleséggel/férjjel, gyerekekkel és munkával, vagy éppen az átfogó oktatás folyamatában vannak. Ezért nehéz, sőt szinte lehetetlen időt találni arra, hogy meglátogassuk a helyi kaszinókat, hogy rulettezzünk.

Ezért az élő játék akár a számítógépen, akár az okostelefonon való játék szintén zseniális találmány, mivel a kaszinó hangulatát közvetlenül a nappaliba hozza. Az egyik legcsodálatosabb hely az online játékra az alábbi LeoVegas amelyet felhasználóink a "Top of the Pop"-nak neveztek el, ha a kaszinó hangulatáról és a szupergyors kifizetésekről van szó.

Nézd meg, milyen érzés az élő rulett ingyenesen:

Élő rulett a Evolution Gaming

OLVASD EL AZ ÉRTÉKELÉST

Élő rulett a Evolution Gaming

VISSZA A TARTALOMHOZ

Rulett rendszerek és stratégia

Amióta a rulettet feltalálták, a szerencsejátékosok megpróbálták felfedezni azt a nyerő rendszert, amellyel legyőzhetik a kaszinót. A szerencsejáték-stratégiákat azzal a szándékkal fejlesztették ki, hogy a kaszinók csődbe menjenek.

Gyakran azonban nem a játékosok stratégiái vagy a rendszer vall kudarcot, hanem egyszerűen a játékos, aki végül túl mohó lesz. Egyes esetekben a szerencsejátékosok elfelejtik helyesen tanulmányozni a játék mögött álló matematikát.

Íme egy kis áttekintés minden idők néhány legismertebb rulettrendszerének és stratégiájának magyarázatával:

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Martingale rulett rendszer

A kaszinórendszer mindezek felett áll, ha megnézzük, milyen népszerűségre tett szert ez a stratégia az évek során. Ez a rendszer a double-up módszer néven ismert. Nemcsak a rulettben, hanem a befektetők is használják. A Martingale-re gyakran hivatkoznak szerencsejátékos cikkekben, filmekben és más popkultúrában.

A híres Martingale rendszer könnyen megtanulható. Az ember gyorsan legyőzhetetlennek érezheti magát, miután rövid idő alatt jelentős pénznyereséget ért el. A Martingale a kezdők számára is szuper könnyű megtanulni, és a koncepció mögött álló elméleti alapok szilárdak.

A Martingale-ben csak azokra a tétekre koncentrálunk az asztalnál, amelyek 1:1 arányban fizetnek nekünk a nyereményért. Tegyük fel, hogy 1 egységnyi kaszinó zsetonnal játszol. Ez azt jelenti, hogy 1 egységet teszel fel, és ha megnyered a fogadást, akkor egy egységnyi profitot kapsz vissza, és az eredeti tétedet is visszakapod.

Tegyük fel, hogy egy egységet teszel a fekete színre, és nyersz. Most megkapod az egy egységnyi profitot, plusz a kaszinó visszafizeti a fekete színre tett kezdeti tétedet.

De mi történik akkor, ha a Martingale-rendszerrel veszítesz ? Ilyen esetben újra fogadsz, de az eredeti tétet meg kell dupláznod. Tehát a mi esetünkben a fekete helyett ismét két (2) egységet teszel fel. Ha a golyó a feketén landol, akkor összesen 4 egységet kapsz. Az eredeti 2 egységnyi téted és a ténylegesen megnyert 2 egység.

Összességében a nyereséged 1 egység lesz. Ha veszítesz, az ötlet lényege, hogy megduplázod a tétedet újra és újra és újra, amíg meg nem nyersz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

D'Alembert rulett rendszer

Ez a martingale szerencsejáték-rendszermódosított és konzervatív változata. A D'Alembert-rendszert Jean le Rond D'Alembert francia játékelméletíró találta ki a 18. században.

Az elképzelés lényege, hogy a páros esélyű külső tétekre 1 egységet teszel, lehetőleg az európai rulettben. Amíg nyersz, addig ugyanannyit teszel. De ha veszítesz, legközelebb egy egységet teszel hozzá, és ezt addig csinálod újra és újra, amíg nem nyersz a rulettasztalnál.

A játékelmélet e rulettrendszer mögött az áll, hogy a rossz időszakok kevesebb pénzedbe kerülnek. A tipikus ülések tisztességes, de kisebb nyereséget tesznek zsebre. Röviden, csak egyenlő esélyekre fogadsz. Ha veszítesz, akkor 1-gyel növeled, ha nyersz, akkor 1-gyel csökkented.

A Red Baron rulett stratégia

Egy egyszerű kaszinórendszer, amely néha pozitívan meglephet. A rulettasztalnál mind a feketére, mind a pirosra fogadsz. Mindig megduplázod a piros mezőre tett összeget, amíg az nem nyer, és folyamatosan megtartod az eredeti tétet a fekete mezőn.

Legrosszabb ellenséged a kerék zöld zsebe és a dupla nullák.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Játssz online rulettet ingyen

Az egyik kevés mód, ahogyan szerencsejátékosként garantáltan előnyt élvezhet a házzal szemben, ha kihasználja az úgynevezett rulett bónuszokat. Ez csak akkor érvényes, ha online játszik akár a számítógépéről, akár a táblagépéről, akár a mobiltelefonjáról.

Sok időt töltünk különböző online kaszinókban játszva itt a BETO.com-on, kipróbálva az online helyszíneket és a különböző online kaszinó üdvözlő bónuszokat. Azért tesszük ezt, hogy segítsünk a hozzád hasonló játékosoknak tesztelni a különböző helyeket, hogy az abszolút legjobb rulett ajánlatokat ajánlhassuk neked.

Nem mindig nyilvánvaló, hogy egy kaszinóajánlat felhasználható-e a ruletten vagy sem. Ha szeretnéd tesztelni a játéktudásodat, akkor kattints a képre a Roulette Pro-val. Ez egy ingyenes rulett játék, ahol kipróbálhatod a tudásodat:

Helyezze el a kaszinó zsetonjait ingyen a rulett táblán

Ingyenes játék

Helyezze el a kaszinó zsetonjait ingyen a rulett táblán

VISSZA A TARTALOMHOZ

Különböző típusú kaszinó bónuszok

 • Üdvözlő bónusz - Az ilyen típusú bónuszokkal való rulettezéshez valódi pénzt kell befizetned a kaszinóban. Cserébe a helyszín megegyezik az összeggel, így több pénzed lesz, amivel játszhatsz.
 • No-Deposit bónusz - Előfordul, hogy az online kaszinók időnként ingyen pénzt adnak az új játékosoknak. Ha ez megtörténik, és olyan kaszinóról van szó, amelyben megbízhatsz, garantáljuk, hogy a BETO.com-on minden részletet megtalálsz!
 • Élő kaszinó bónusz - Olyan ajánlatok, amelyeket csak az élő asztaloknál lehet beváltani.
 • Rulett promóciók - Ezeket az ajánlatokat gyakran a meglévő ügyfelek kapják. Egy példa lehet az emelt nyereményszorzó az egyedi asztalokon egy egész hétvégére.

Itt a BETO-nál mindent megteszünk, hogy megtaláljuk azokat a helyeket, amelyek a hozzád hasonló rulett játékosoknak az abszolút legjobb lehetőségeket és promóciókat adják.

Játsszon élő rulettet a nappalijából

Játsszon élő rulettet a nappalijából

VISSZA A TARTALOMHOZ

Lightning Roulette - Új népszerű kaszinó játék

Ez egy vadonatúj, kitalált változata a rulett játéknak, amely nagyon népszerűvé vált a játékot kínáló online kaszinókban.

A Lightning Roulette szabályai eltérnek a hagyományos és jól ismert klasszikus rulett szabályaitól, de még mindig viszonylag könnyen megtanulható. Az európai játékokhoz hasonlóan a játékosoknak választaniuk kell egy tétet, mielőtt a kerék megállna a pörgésben.

Amikor a fogadási idő letelt, az élő osztó meghúzza a fogantyút, és a kerékbe "villámcsapás" történik, aminek eredményeképpen 1-5 szerencseszámot választanak ki véletlenszerűen.

Ha ezek közül a számok közül valamelyikre egyenes fogadással nyer, új kifizetési szabályok érvényesek. A nyereményre 50x-500x szorzót alkalmaznak a normál 35-1-es szorzó helyett, ami a normál 35-1-es szorzóval érvényes a normál tétre. Minden más rulett szabály megegyezik a klasszikus rulett szabályaival.

Az asztali játék ezen változata kicsit olyan, mint egy tévéműsor. A játék friss levegőt jelent a kaszinóiparban.

Watch Lightning Roulette for Free

OLVASD EL AZ ÉRTÉKELÉST

Watch Lightning Roulette for Free

VISSZA A TARTALOMHOZ

A rulett tudásod több nyereményt jelent!

Olvassa el néhány rulett cikkünket itt a weboldalon. A cél itt a BETO-nál az, hogy minden héten legalább egy új cikket tegyünk közzé. Tedd könyvjelzőbe ezt az oldalt most, és térj be, amikor készen állsz arra, hogy még többet tudj meg a rulettről és arról, hogyan győzd le a kaszinókat.

Sok szerencsét az asztaloknál!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Kérdések és válaszok a ruletthez

Íme néhány kérdés, amelyet a kaszinójátékosoktól kaptunk a rulettel kapcsolatban.

Legális az online rulett?

Igen, teljesen legális online rulettet játszani, amennyiben olyan kaszinóban játszik, amely a régiójában engedéllyel rendelkezik, mert akkor tudja, hogy pénze és személyes adatai biztonságban vannak.

A rulett melyik változata a legjobb?

Ha lehetősége van rá, mindig a francia vagy az európai rulettet válassza. A rulett ezen változatai mindig a legjobb nyerési esélyeket biztosítják.

Honnan tudom, hogy az európai rulettet választottam-e?

Mindig láthatod, hogy európai rulettet választottál-e. Mindig láthatod, hogy a keréken csak egyetlen zöld terület van, ahol a 0. A legtöbb kaszinó a játékokat kategóriákra is felosztja, így a rulett különböző változatait a keresőmező vagy a kategóriák segítségével találod meg.

Mi az a Lightning Roulette?

Lightning Roulette az európai rulett egyik változata, amely 1-5 szerencseszámhoz szorzókkal egészül ki, így ez az élő osztós játék sokkal izgalmasabbá válik.

Hogyan működik a Lightning Roulette?

A rulettnek ez a változata ugyanúgy működik, mint az európai rulettjátékok. Fogadjon a szerencseszámaira és színeire, és várja meg, amíg a kerék megáll.

Mennyit lehet nyerni a Lightning Roulette oldalon?

Az eredeti téted akár 500-szorosát is megnyerheted, ha eltalálod a rulettasztal egyik szerencseszámát.

Milyen kaszinóbónusz a legjobb a ruletthez?

Itt a BETO-nál egyértelműen azt javasoljuk, hogy válassza az élő kaszinó bónuszokat, ha a rulett az Ön által választott játék.