MENÜ
ÁPRILIS 2024

Rulett rendszer és fogadási stratégiák az előny megszerzéséhez

A legjobb rulettfogadási stratégia megtalálásának végső útmutatója.

Bónuszok a(z) Rulett típusú játékokhozRulett fogadási rendszer - Előnyök és hátrányok

A legjobb rulettfogadási stratégia megtalálásának végső útmutatója.

Írta: Stefano Rossi | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Stefano Rossi, játékelméleti és mennyiségi elemzési szakértőnk a klasszikus kaszinójátékokban, például a Rulettben gyakorlott, és előfordult, hogy dolgozott olasz kaszinókban is. Névjegy Stefano Rossi

Arulett rendszerek nagyszerű mechanikák, amelyek segíthetnek nagy nyereményeket elkönyvelni a rulettjátékokban, de ezek a rendszerek kissé zavarosnak tűnhetnek az Ön számára. Nem számít, hogy kezdő vagy-e a játékban vagy mester, mivel valószínűleg összezavarodhatsz a pozitív és negatív progresszív rulett fogadási rendszerek és e rulett rendszerek különböző változatai között.

Összeállítottuk ezt a szakértői útmutatót, amely segít Önnek jobban megérteni a progresszív rulett fogadási rendszerek előnyeit és hátrányait. Az összes népszerű rulettstratégia megismerése hosszú távon jobb rulettjátékossá teszi Önt.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mi a jó rulett fogadási stratégia az online kaszinó játékokhoz?

A rulett nem új játék, több mint 300 éve a kaszinóasztal-játékok királynője. Hatalmas történelme során számos olyan eset történt, amikor a szerencsejátékosok mindent megtettek azért, hogy különböző rulett fogadási stratégiákat dolgozzanak ki, amelyek előnyhöz juttatják őket a házzal szemben. A "A ház mindig nyer" mondat irritálja a játékosokat, és nagyon izgatottá és motiválttá teszi őket, hogy még nagyobb tétekkel visszaszerezzék, ami az övék.

Sok játékos követ bizonyos stratégiákat, amelyeket az abszolút legjobb rulett rendszereknek tartanak. Íme a legsikeresebb rulett stratégiák és a játékelméleten és fogadási mintákon alapuló klasszikus stratégiák előnyei és hátrányai.

Előnyök és hátrányok egy fogadási stratégia használatában a rulettnyeréshez:

Előnyök
 • A fogadási stratégia némi automatizmust ad a játékhoz, amikor rulettezik.
 • A legjobb rulettstratégiák arra kényszerítik Önt, hogy nyomon kövesse a tétjeit, és rögzítse a rulettező statisztikáit.
 • Az összes legsikeresebb rulett stratégia a rövid távú statisztikák alapján próbál kaszinóelőnyre szert tenni.
Hátrányok
 • Egyetlen nyerő rendszer sem képes megváltoztatni a rulettkerék hosszú távú esélyeit, mivel a rulett játék tisztán a szerencsén alapul.
 • Veszteség esetén ezek a rendszerek nagyon megnehezítik, hogy elhagyja a rulettasztalt, és tovább játszik a rulettet.
 • A szerencséje valószínűleg megváltozik, és a rulettstratégia arra kényszerítheti Önt, hogy megnyújtsa a rulettasztalnál töltött szerencsejátékos üléseket.
A legjobb rulett stratégiák rövid idő alatt hatékonyak.

A legjobb rulett stratégiák rövid idő alatt hatékonyak.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mik a pozitív progresszív rulett fogadási rendszerek?

A pozitív progressziós rendszer egy népszerű rulettstratégia, amely azon alapul, hogy a játékosok többet tesznek, ha nyernek, éskevesebbet, ha veszítenek. Kicsit zavarossá és bonyolulttá válhat annak eldöntése, hogy mikor a legjobb a pozitív progresszív rulett fogadási rendszereket követni, mivel a szériát nehéz észrevenni, és előfordulhat, hogy nem ismeri fel, mielőtt véget érne.

A pozitív progresszió elveit követő legjobb rulettstratégiák némelyike arra is ösztönzi a játékosokat, hogy lassan növeljék a téteket, de nagyon gyorsan csökkentsék a téteket, amikor veszítenek.

✅ A pozitív fogadási progressziót alkalmazó legsikeresebb rulett-stratégiai rendszerek kevésbé kockázatosnak számítanak, mivel nem valószínű, hogy egyetlen tétre elveszíti az összes pénzét.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mi az a negatív progressziós rulett stratégia?

A negatív progressziós rulett stratégia a pozitív fogadási rendszerek ellentéte, mivel arra ösztönzi a játékosokat, hogy magasabb tétet tegyenek, amikor pénzt veszítenek. Ez segít a játékosoknak abban, hogy nagyon gyorsan visszanyerjék, amit elvesztettek. A leghíresebb ilyen rulettstratégia a Martingale-rendszer. A Martingale stratégiához hasonló kaszinó fogadási rendszerek viszonylag kockázatosak, mivel gyorsan lemeríthetik a bankszámláját.

Valószínűleg nehéz helyzetbe kerülhet, ha negatív progressziós rulett stratégiát követ, ezért a BETO azt ajánlja, hogy előre állítson fel egy költségvetést.

A negatív progressziós rulett stratégiáknak számos változata létezik, és a fogadási profil változtatásával csökkentheti a kockázatot. Végső soron a negatív rulett stratégiák egy egyszerű megközelítésen alapulnak:

 • Tegyen magasabb összeget a korábbi veszteség kiegyenlítésére, valahányszor a rulettstratégiát követve veszít.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan találjuk meg a legjobb rulett stratégiákat a kaszinó játékokhoz?

Ha még nem használ rendszert vagy stratégiát a rulettjátékban, próbáljon ki különböző rulettstratégiákat alacsony tétekkel. Ezt megteheti akár a digitális szoftveren, akár élő rulettasztalokon is.

Gyakorolja tovább a különböző szekvenciákat, és találja meg azt a rulett stratégiát, amely illik az online rulett játékstílusához, és mentse el azokat, amelyekről úgy érzi, hogy működnek az Ön számára.

Győződjön meg róla, hogy beállít egy stop-loss limitet magának, és hagyja el az online rulettjátékokat, amikor elérte az adott ülésszakra kitűzött nyereségcélját. Állítsa be a limiteket, mielőtt elkezdene fogadni az online játékokban, és ne változtassa meg a fogadási szabályokat játék közben, amikor online rulettezik.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Van fogadási stratégiák tényleges munka a rulett asztalnál az online kaszinókban

A rulett egy nagyon régi játék, és ezekben az években sokan próbálkoztak képletek és egyenletek kidolgozásával, hogy feltörjenek egy olyan módszert/rendszert, amely egy nyerő rulett rendszert ad. Az emberek különböző fizikai és matematikai fogalmakat használtak fel egy működő rulett stratégia megfogalmazására. Klasszikus példa erre a híres Fibonacci rendszer és a James Bond rulett stratégia.

A játék feltalálója, Blaise Pascal filozófiai éleslátással vizsgálta a játékot, és megpróbálta megérteni a bizonytalan események esetén történő döntéshozatal problémáját, és ekkor foglalkozott először a valószínűségelmélettel. Még Albert Einstein is megpróbált nyerő rulettstratégiát találni, de arra a következtetésre jutott, hogy ez lehetetlen.

Az összes kidolgozott rulettstratégia rövid távon nyerő esélyt ad, de ugyanúgy eredményezhet veszteséget is. A terület szakértői elismerték, hogy a játék rövid távú statisztikái mások, mint a hosszú távúak, és a jól kidolgozott rulettstratégia rövidebb játékidőben is hatékony lehet.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan fejlesszünk ki egy rulett stratégiát az online rulettkerékhez?

Szabadon felfedezheti és kipróbálhatja a különböző játékrendszereket, és mindaddig biztonságos, amíg a beállított határokon belül játszik és felelősségteljesen játszik. A BETO-nál erősen javasoljuk, hogy tesztelje stratégiáit az ingyenes demo játékokon, és a tesztelési fázisban apró összegeket tegyen fel. Azonban ettől még óvatosnak kell lennie. Íme néhány szempont, amit szem előtt kell tartania a rulettrendszerek tesztelése során:

 • A nyeremények soha nem garantáltak, függetlenül attól, hogy milyen rendszert próbálsz ki, és egyetlen rendszer sem ad 100%-os nyerési arányt.
 • A rulett rendszereknek szükségük van egy kis előzetes tervezésre, ezért a spontán játék nem ajánlott a rulett rendszerek tesztelése során.
 • Mérlegelje a különböző rendszereket, mielőtt kipróbálná őket, hasonlítsa össze a kockázatokat a nyereményekkel szemben.
 • Játék előtt állítson be játéklimiteket, hagyja abba a játékot, ha eléri a célnyereményt, és lépjen ki, ha a számlaegyenlege egy bizonyos határ alá csökken.
A Fibonacci rulett stratégia hasonló más klasszikus szerencsejáték stratégiákhoz.

A Fibonacci rulett stratégia hasonló más klasszikus szerencsejáték stratégiákhoz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Híres és klasszikus rulett rendszerek

A rulett asztali játék hosszú története során az emberek számos fogadási rendszert azonosítottak és fogalmaztak meg, hogy a kaszinókkal szemben előnyt szerezzenek. Ezeknek a rendszereknek a hatékonyságát és eredményességét azonban mindig is megkérdőjelezték. Íme néhány a leghíresebb rulett szerencsejáték rendszerek közül:

Martingale rendszer az európai ruletthez

A híres Martingale rulett rendszer kétségkívül a valaha készült leghíresebb rulett stratégia. Ez a rendszer tökéletes olyan helyzetekre, amikor 50/50 esélye van a nyerésre. Tökéletes például a pirosra vagy a feketére való fogadáshoz. A legjobb dolog a Martingale Rulett Rendszerben az egyszerűsége. A rendszer azt mondja, hogy minden alkalommal meg kell dupláznia a tétjét, amikor elveszít egy fogadást, mivel végül valamikor nyerni fog, és ez a nyeremény nagyon nagy lesz, és ez fedezni fogja az összes veszteségét, így hatalmas kifizetést kap. Ez az elmélet logikailag helytálló, de az egyetlen hátránya az, hogy egy valószínűleg végtelen bankrollra van szükséged ahhoz, hogy 100%-os biztonságot szerezz a sikerben. Ez elég veszélyes, mivel a dolgok nagyon gyorsan balul sülhetnek el. Ha egy kis, 5 dolláros téttel játszol, és néhányszor veszítesz, akkor a téted már 5 pörgetés után 80-ra nő, és 10 sikertelen próbálkozás után máris hatalmas 2560-ra emelkedik. Előfordulhat, hogy folyamatosan ülve vár egy szerencsés nyereményre, és ez a Martingale rulett rendszer egyik nagy hátránya.

Labouchère rendszer páros pénzes fogadásokhoz

A Labouchère-rendszer egy másik nagyon híres szerencsejáték-rendszer, amely a rulett-játékok külső tétjeire népszerű, más néven törlési módszer. A Labouchère-rendszer egy egyszerű rendszer az 50/50-es tétek megközelítésére, és más kaszinójátékokban is használják. Amikor ezzel a rendszerrel játszik, először eldönti, hogy mennyit szeretne nyerni, és ezt kis összetevőkre alakítja át. Például, ha 100-at akarsz nyerni, akkor 10 darab, egyenként 10-es egységre alakítod át.

A teljes összeg átváltása után olyan egységek sorozatát írod fel, amelyek összege 10, például 1, 2, 3, 2, 2. Az első téthez a sorrendben az első és a harmadik számot veszed, például 2 és 1, vagy akár 3. Ha nyersz egy tétet, akkor kihúzod ezt a számot a sorrendből, ha pedig veszítesz, akkor a sorrend legvégére hozol egy 3-ast, és újra elvégzed a sorozatot. Ha sikeresen áthúzod az összes számot, akkor teljesítetted az eredeti 100-as nyerési célodat. Ez a rendszer nagyon stabil, és nagyobb esélye van arra, hogy nagy nyereményt adjon. Azonban nem biztos, hogy olyan gyors, mint a Martingale rulett rendszer.

D'Alembert rulett stratégia

A D'Alembert rulett stratégiát egy francia szerencsejáték-szakértő, Jean le Rond D'Alembert fejlesztette ki. A D'Alembert Rulett Stratégia egyfajta hasonlóságot mutat a martingale stratégiával, de a tétek viszonylag laposabb növekedése jellemzi. Ez a rendszer is az 50/50-es esélyű játékokhoz a legjobb, és a játékrendszer elméletileg azt javasolja, hogy zsetonról zsetonra játsszuk a játékot, mivel ez megvéd a nagy összegű veszteségektől, amelyek gyorsan lemerítik a számlaegyenlegünket, ugyanakkor a nyereményeink is csak kis idő elteltével gyűlnek össze.

A D'Alembert rulett stratégiához hasonlóan létezik egy másik szerencsejáték-rendszer is, a Contre D'Alembert, amely azt kéri, hogy minden nyeréskor egy szinttel növeld a tétedet, de minden vesztéskor tartsd a szintet.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A rendszerek pozitív játékos eszközként szolgálhatnak a rulett játékban

Nem tagadható, hogy a szerencsejáték-rendszerek elég jövedelmező egyenletek, és valószínűleg azt gondolja, hogy biztosan gazdag emberré teszik Önt, de nem szabad elfelejtenie, hogy ezek a rendszerek nem garantálják a sikert. Nem garantálnak semmit, mert a szerencsejáték tisztán a szerencsén alapul, és soha nem lehet teljesen megbízni semmiben, ami a szerencsén alapul. Ne feledje, hogy ezek a rendszerek csak hosszú távon hasznosak, amikor több száz fogadást köt, mivel ezek a rendszerek a valószínűségen alapulnak, és a valószínűség ereje csak akkor lép működésbe, ha sok esélyt ad neki. Ez azonban könnyen hangozhat, de a tényleges játékban hatalmas számlaegyenlegre lesz szükséged, ha ezekre a fogadási rendszerekre akarsz támaszkodni, ami nagyon kockázatos.

Például a Martingale rulett rendszerhez minden alkalommal meg kell dupláznia a tétjét, amikor veszít, ami szuper gyorsan tönkreteheti az anyagi helyzetét, és észre sem veszi, amikor elfogyott a pénze, és üres kézzel megy haza. Ezért ezek a fogadási rendszerek olyan emberek számára megfelelőek, akiknek van önuralmuk, akik tudják, mikor kell megállni, akik tudják, mikor kell véget vetni a vad fogadási kalandnak. Ha tehát egy fogadási rendszer követését tervezed, győződj meg róla, hogy fegyelmezetten élvezed a szerencsejátékot, és megfelelően kezeled a pénzedet.

Végül tehátcsak egy tippünk van számodra, bármilyen fogadási rendszert és variációt kipróbálhatsz, de állítsd be a nyerési és vesztési határaidat, és győződj meg róla, hogy betartod őket.

Próbálja ki ezeket a különböző fogadási rendszereket különböző játékokon és kaszinókban, amelyeket mi itt a BETO-nál ajánlottunk és teszteltünk. Itt további ilyen cikkeket is olvashatsz, amelyek növelik fogadási tudásodat.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések a rulett rendszerekkel kapcsolatban

A legtöbbet feltett kérdések és válaszok a rulett rendszerekkel kapcsolatban.

Mi a legjobb rulett rendszer a kaszinókban?

Őszintén szólva nem létezik tökéletes fogadási rendszer, mivel minden rendszernek megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Végül csak egy dolgot kell észben tartanod, ezek a rendszerek mindegyike a valószínűségen alapul, és nem garantálja a sikert. Győződjön meg róla, hogy egy rendszert jól begyakorol az ingyenes játékokon, mielőtt a tényleges játékokban használná.

Tényleg működnek a rulett rendszerek?

Ezek a fogadási rendszerek valóban működtek a múltban olyan játékosok esetében, akik elfogult kerekeket azonosítottak, de a mai korban ez nagyon valószínűtlen. Egyetlen fogadási rendszer sem garantálja a sikert, de elég hasznosak, ha fegyelmezetten és felelősségteljesen játszol, olvashatsz róluk a cikkben, és kipróbálhatod őket különböző játékokon, amelyek itt a BETO-nál elérhetőek.

A rulett rendszerek javítják az esélyeket a kaszinókban?

Nem, egy fogadási rendszer semmiképpen sem tudja megváltoztatni a játék esélyeit, mivel azok a valószínűségen és a játék szerkezetén alapulnak, amely a tiszta szerencsén alapul. A fogadási rendszerek azonban megpróbálják ezeket az esélyeket a maguk javára fordítani, és olyan módszereket dolgoznak ki, amelyekkel a legtöbbet lehet kihozni ezekből az esélyekből.

A Martingale rulett rendszer garantálja a nyereményt?

Nem, egyetlen fogadási rendszer sem garantálja a nyereményt, de a Martingale rulett rendszer egy híres beállítás, és kipróbálhatja kis tétekkel, hogy megnézze, megfelel-e Önnek vagy sem. Győződjön meg róla, hogy sok tétet játszik, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, mivel ezek a fogadási rendszerek hosszú játékmenetek során a leghatékonyabbak.