MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Book of Dead Ingyenes Játék

Book of Dead Slot Demo

Book of Dead Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Book of Dead által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Book of Dead vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Book of Dead Demó

Csatlakozz egy izgalmas és lélegzetelállító sírrabláshoz és kalandozáshoz az ókori Egyiptomba, amely tele van rejtélyekkel és a hatalmas és titokzatos piramisok izgalmas történeteivel. Fedezd fel az egyiptomi isteneket, akiket mumifikáltak és rengeteg isteni kincset rejtettek el.

A Book of Dead online nyerőgép rendkívül népszerű különleges funkciói, bónuszai, ingyenes pörgetések bónuszjátéka, szerencsejáték funkciói és bőséges jackpotjai miatt.

Olvassa végig a Book of Dead nyerőgép értékelésünket, hogy mindent megtudjon erről az izgalmas játékról.


Megjelenés: 14.01.2016
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Nagy volatilitás

Nyissa meg a  címet.Izgalmas ingyenes pörgetések és bővülő vadak

Nyissa meg a  címet.Maximális nyeremény 5000x a teljes téted

Nyissa meg a  címet.Népszerű ókori egyiptomi téma

Nyissa meg a  címet.Nagy szerencsejáték funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincs progresszív jackpot

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.25

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.01

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játéktémák

Kaland Ősi civilizációk


Játékfunkciók

A könyv... mechanika Bővítő szimbólumok RTP tartomány Kockázat/szerencsejáték Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Anúbisz Fáraó


Üdvözöljük a Book of Dead online nyerőgépen

A svéd Play'n GO játékfejlesztő cég 2014-ben indította el a Book of Dead nyerőgépet, és sikerült elérniük, hogy a játékosok körében igazán népszerű játékká váljon. A téma klasszikus, az ókori Egyiptommal.

Emlékszel az Indiana Jones filmekre , ahol a kissé pimasz és szellemes régész akciódús kalandokban vesz részt az elveszett kincsek vadászatában? Pontosan ezt fogod tenni ebben a nyerőgépben. Igazi Indiana Jones rajongó vagy? Akkor mindenképpen játszania kell a Book of Dead.

Ez a kaszinó online nyerőgép és annak izgalmas játékmenete a kalandor Rich Wilde-ra és az ő vadászatára épül. Book of Dead. Indulj el erre az izgalmas küldetésre Rich-el! Mindketten beutazzátok Egyiptomot, fosztogatva és vadászva az ősi egyiptomi műtárgyakra és a mágikus "Book of Dead".

Book of Dead egy mágikus varázsigékkel teli szöveggyűjtemény, amelynek célja, hogy segítse a halottak útját az alvilágon keresztül és tovább a túlvilágra. Segíts Richnek megtalálni a megfelelő (hieroglifák által ihletett) szimbólumokat, és szerezd meg a varázskönyvet. Találkozzatok továbbá a baljós Anubisz istennel, aki megnyitotta a kaput az ókori Egyiptom mágikus és földalatti világába. Veszélyes utazásod során választhatsz, hogy fogadsz-e vagy játszol-e a megtalált kincsekkel, és növeled-e a nyereményedet. Ha elég szerencsés vagy, akkor a mega jackpotot is megszerezheted!

Olvasd el teljes kaszinó nyerőgép értékelésünket, és nézd meg, hogy a játék neked való-e! Talán te leszel a szerencsés nyertes, és megragadod a legnagyobb jackpotot!

Gyönyörű szimbólumok - Book of Dead Nyerőgép

Gyönyörű szimbólumok - Book of Dead Nyerőgép

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma, design és szimbólumok

Gyere és csatlakozz egy Indiana Jones-film valódi jelenetéhez. Készen állsz egy izgalmas és veszélyes utazásra az ókori Egyiptomba? Itt a lehetőség, te leszel a főszereplője a Book of Dead. Rich Wilde-dal együtt egy akciódús kalandban vesz el részt, és különböző egyiptomi kincsekre vadászol.

A grafika éles és gyönyörű színekkel teli. Az egész játék során a látványvilág az egyiptomi témának megfelelően hitelesnek tűnik. Nem véletlenül kerül a Book of Dead nyerőgép a kaszinók legnépszerűbb játékai listájának élére. Azért, mert szuper izgalmas, könnyű és szórakoztató a játék. A felépítése olyan, mint a legtöbb modern nyerőgépé: 5 tárcsa, 3 sor és 10 nyerővonal.

Ha már ismered a különböző nyerőgépeket, vagy esetleg már kipróbáltad a szárazföldi kaszinókban, akkor azt gondolhatod, hogy ez a nyerőgép hihetetlenül hasonlít egy másik nyerőgéphez. Teljesen igazad van! A Book of Dead online nyerőgép hihetetlenül hasonlít a "Book of Ra" nyerőgéphez.

Azt mondhatnánk, hogy szinte másolat. A bónusz szimbólumok, a cím és a szerencsejáték funkciók feltűnően azonosak. A grafikát és a hangokat illetően azonban vannak különbségek. Itt a Book of Dead teljesen az élen jár, ha a minőségről, a zenéről és az általános felhasználói élményről van szó - ami elsőrangú. A szimbólumok részletesek és gyönyörűek. Az aranyszínű sávokat piramisok és hieroglifák töltik ki a háttérben. Ha szerencsés vagy, bejuthatsz a fáraó titokzatos piramisaiba, és hatalmas kincseket nyerhetsz, amelyek csak rád várnak! A nyerőgép színei és keretei élénkek, aranyszínűek és csillogóak, és drámai, de meglehetősen kellemes hangsáv kíséri őket.

Vigye Rich Wilde-ot kalandra, hogy nagyszerű nyerő kombinációt és nagy nyereményeket érjen el

Vigye Rich Wilde-ot kalandra, hogy nagyszerű nyerő kombinációt és nagy nyereményeket érjen el

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Book of Dead - Bónusz funkció és szimbólumok

Book of Dead izgalmas bónusz funkciókkal, különleges funkciókkal és szórakoztató játékmenettel rendelkezik.

A játékban különböző Book of Dead szimbólumokat ismerhetsz meg. Kapsz kártya alapú (10-től ászig), a fáraó maszkját, az Anubis ikont és magát Rich Wilde-ot. Tartsd szemmel a speciális funkciókat,

Tudj meg többet az alábbi Book of Dead értékelésünkben.

Wild szimbólumok és scatter szimbólumok

A "Book of Dead" szimbólum vad szimbólumkéntés scatter szimbólumként is funkcionál. Ez azt jelenti, hogy más szimbólumokkal helyettesítheti őket a saját előnyére. Például, amikor megpörgeti a tárcsát, és a sorban 4 x Rich Wilde szimbólum és egy x Book of Dead szimbólum jelenik meg, a Book of Dead szimbólum vad szimbólumként / jokerként működik. Önnek tehát 5 x Rich Wilde szimbóluma van, és a pörgetései nagy nyereményt váltanak ki!

Ha a Book of Dead szimbólumot a nyerővonalon kívül is megjeleníti, a szimbólumot scatterként használhatja. Egyszerűen csak érjen el legalább három vagy több scattert. Ez nyereménynek számít, függetlenül attól, hogy melyik tárcsán landol. Ezen kívül legalább 3 scatter aktiválja a játék ingyenes pörgetés funkcióját, amely tíz ingyenes pörgetést biztosít saját pénz vagy körök elköltése nélkül, így még nagyobb esélyt ad a nagy nyereményekre!

Ha regisztrálsz egy online kaszinóba, általában üdvözlő bónuszt kapsz, és hozzáférést a Book of Dead oldalhoz, ahol x számú ingyenes pörgetést kapsz. A Book of Dead nyerőgép leginkább a nagy nyereményekről és a sok ingyenes pörgetésről ismert, és néha még befizetés nélkül is találsz ilyeneket. A játék során, mint említettük, lehetőség van további ingyenes pörgetések vagy bónusz körök kiváltására. Ha például 3 vagy több Book of Dead szimbólumot érsz el, akkor 10 extra ingyenes pörgetést kapsz a játék során. Az ingyenes pörgetések mellett, ha szerencsés vagy, és több scatter szimbólumot érsz el, még több pénzérmét és ingyenes esélyt válthatsz be.

Szerencsejáték funkció

Hogy még izgalmasabbá tegye a játékot, dönthet úgy, hogy a nyereményét felteszi , és a "GAMBLE" funkcióra és gombra kattint. Itt lehetőséged nyílik megduplázni vagy akár megnégyszerezni a nyereményedet. Egyszerűen csak tippeld meg a helyes színt, pirosat vagy feketét, illetve a következő lapok színét.

AutoPlay

Használhatod az autoplay gombjukat is. Itt akár 10, 20, 50, 75 vagy 100-szoros automatikus pörgetést is beállíthatsz. Jó tanács azonban, hogy kerüld ezt az automatikus lejátszási funkciót, mivel többet nyerhetsz a játékból, ha megismered a játékot és a játékszabályokat, és gyorsabban elérheted az ingyenes pörgetéseket vagy a bónusz köröket. A nyerőgépek és a játékgépek játékfunkciói aligha az Ön előnyére vannak programozva.

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Book of Dead A nyerőgépes játék egy kiváló nyerőgép a bónuszpénz elköltésére. Az átlagos játékos-visszatérítés (RTP) 96,21%. Ez egy nagy volatilitású nyerőgépes játék. Pontosan a nagy varianciával rendelkező nyerőgépes játékokat érdemes játszani az üdvözlő bónuszoddal. Nagy összegeket nyerhetsz, mivel ez a kaszinó nyerőgép egy jackpot nyerőgép. A maximális nyeremény a teljes tét 5000-szerese, ha a maximális téttel fogadsz! Ha az érme téted 0,25, akkor akár 125 000-et is nyerhetsz!

Szerencsejáték funkció a Book of Dead játékban

Szerencsejáték funkció a Book of Dead játékban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani

Book of Dead egy nyerőgép 10 nyerővonallal, 5 tárcsával és 3 sorral. Mielőtt elkezdené a kaszinójátékot, az Érmeérték gomb és az Érmeszint gomb beállításával eldöntheti a tét összegét. A tét szintje a 0,50 -es minimális és az 50-es maximális t ét között van. Így a Dead book egy olyan nyerőgép, amely minden pénztárcának megfelel.

Hány nyerővonalat szeretnél aktívvá tenni? Ez a te döntésed. 1-10 között állíthatod be az aktív nyerővonalakat. Ne feledd, minél több sort aktiválsz, annál nagyobb a nyeremény és az esélyeid. Csak arra figyelj, hogy több nyerősor aktiválása nagyobb tétkövetelményt igényel.

Ha mindent beállítottál, és készen állsz az ingyenes nyerőgépes pörgetések használatára, indítsd el a játékot a JÁTÉK gomb vagy az automatikus lejátszás funkció segítségével. Útközben a beállítások között felfelé és lefelé módosíthatja a tétösszegeket és a vonalakat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játssz ingyen - Book of Dead demo

Játssz ingyen

Kiváló ötlet, ha ingyenesen kipróbálod a Book of Dead demójátékot, mielőtt valódi pénzzel fogadnál . Ismerkedjen meg a funkciókkal, mielőtt saját pénzét felteszi. Korábban nem volt lehetőség arra, hogy előzetesen megismerkedjen a nyerőgépekkel. Az érméket kellett bedobni a nyerőgépes játékokba.
Szerencsére ez a klasszikus fizikai nyerőgépek esetében így volt, ma már bőven van lehetőséged kipróbálni kedvenc nyerőgépeidet a különböző demó módokkal.

Ha már megbarátkoztál a játékkal, kihasználhatod a különböző biztonságos kaszinók által kínált számos üdvözlő bónusz egyikét. Sok kaszinó kínál ingyenes pörgetéseket a bónuszkódokban vagy üdvözlő bónuszokban, amelyek kifejezetten a Book of Dead nyerőgéphez kapcsolódnak. Csak ne feledd, hogy előzetesen tájékozódj a kaszinó feltételeiről.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Online kaszinók Book of Dead

A Book of Dead nyerőgép az egyik legnépszerűbb Play'n GO játék az online kaszinók piacán. Ez a nyerőgépes játék nagyon népszerű, ezért világszerte sok online kaszinó oszt ingyenes készpénzes bónuszpörgetéseket a Book of Dead nyerőgépen a kaszinó bónuszkódjával vagy üdvözlő bónuszával.

Nézd meg a legjobban értékelt online kaszinóinkat és a legjobb ingyenes készpénzes pörgetéseket erre a játékra.

Nyerő ingyenes pörgetések Book of Dead

Nyerő ingyenes pörgetések Book of Dead

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tíz ingyenes pörgetés és ingyenes pörgetések funkció

Book of Dead különböző bónusz funkciókat és speciális bónuszokat kínál. Ez egy szuper jó nyerőgépes játék az új játékosok számára, hogy elköltsék az ingyenes bónusz pörgetéseket.

Book of Dead egy egyszerű és szórakoztató játék, gyakori nyereményekkel és rengeteg bónuszjátékkal. Ebben a nyerőgépben nagyszerű ajánlatokat és ingyenes pörgetéseket lehet nyerni. A legjobb ebben a nyerőgépben az, hogy kétféle ingyenes pörgetési modell közül választhatsz. Választhatod, hogy befizeted a pénzed, és akkor kapsz extra pörgetéseket. A második a befizetés nélküli bónusz, azaz befizetés nélkül kapod meg az ingyenes pörgetéseket. Ezek a valóban "ingyenes" ingyenes pörgetések. Ha befizetés nélküli pörgetéseket vagy kisebb befizetéssel járó bónuszt keresel, akkor a Book of Dead nyerőgépben találsz néhány jó ajánlatot.

Miután kiválasztotta a végleges kaszinójáték-oldalát, és elkezdett játszani, ingyenes bónuszjátékokat vagy ingyenes pörgetéseket landolhat a játékban. Az ingyenes pörgetésekhez három vagy több szimbólum landolásával juthatsz hozzá.

Hihetetlen számú nyerővonal a Book of Dead

Hihetetlen számú nyerővonal a Book of Dead

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Jackpotok a Book of Dead

Gyere és csatlakozz ehhez a fantasztikus játékkalandhoz Rich Wilde-dal. Ha szerencsés vagy, és a megfelelő nyerő kombinációkat találod el, megváltoztathatod az életed a fantasztikus jackpotok egyikével, amelyekről ez a fantasztikus kaszinó nyerőgép híres. Ha sikerül öt Rich Wilde képszimbólumot bárhol a tárcsákon elhelyezned, akkor készen kell állnod a győzelmi táncra, mert akkor egy hatalmas jackpotot nyertél magadnak! A tétedet akár 5000-szeresére is növelheted! A lényeg, hogy okosan játssz, és ezzel a nyereménykifizetéssel már nem állsz messze attól, hogy minden álmod valóra váljon.

Ingyenes pörgetős bónuszjátékok és hatalmas jackpot!

Ingyenes pörgetős bónuszjátékok és hatalmas jackpot!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Book of Dead mobil eszközökön?

Nincs több hely a mobileszközén egy újabb alkalmazásnak? Ne ess kétségbe, nem kell letöltened egy alkalmazást az alkalmazásboltból, hogy játszhass a Book of Dead mobilon.

Könnyedén elérheted és játszhatod a Book of Dead oldalt iOS vagy Android mobileszközödről egy böngésző segítségével. Egyszerűen csak válasszon ki egy online kaszinóoldalt (lehet, hogy befizetésre lesz szüksége), jelentkezzen be a fiókjába, és máris játszhat a Book of Dead játékkal. Ha a számítógépedről szeretnél játszani, semmi gond, ugyanolyan egyszerűen játszhatsz a számítógépeden is.

Merészelsz játszani a Book of Dead oldalon?

Merészelsz játszani a Book of Dead oldalon?

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Book of Dead - Felelősségteljes játék

A nyerőgépes játékoknak szórakoztatónak és biztonságosnak kell lenniük, senki sem akarja eljátszani a pénzét, hogy elveszítse azt, de az igazság az, hogy a legtöbb ember többet veszít, mint amennyit nyer. Ne játsszon, ha úgy gondolja, hogy a szerencsejátékot a megélhetés egyik módjává teszi. Kizárólag szórakozás és szórakoztatás legyen a cél. A győzelem és a vereség azonos hozzáállással a legjobb megközelítés, és hosszú távon előnyös lesz számodra és a számládra nézve.

Ismerje meg a határait. Mennyit vagy hajlandó fogadni és veszíteni? Keressen alacsony volatilitású kaszinónyerőgépet, hogy hosszabb ideig tudjon játszani anélkül, hogy nagy összegeket veszítene. Sok új játékos megégeti magát, mert kezdő szerencsét tapasztal, és azt hiszi, hogy ez folyamatosan jönni fog.

Győződj meg róla, hogy megszabtál magadnak egy költségvetést. Állítson fel egy határt, hogy mennyit szeretne játszani. Hogy ne pazarolja el egy havi fizetését, győződjön meg róla, hogy időben abbahagyja. Ha nyer és nyereséget termel, élvezze ki! De ha veszítesz, ne hajszold vissza a nyereményt. Valószínű, hogy valószínűleg rosszul fog elsülni.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tippek és stratégiák

Szeretnénk, ha jól indulna az új játékkalandod a Book of Dead oldalon. Ezért a BETO legjobb tippjeit adjuk neked, mint új játékosnak a Book of Dead.

  1. RTP - Amikor kiválasztja a nyerőgépes játékokat, nézze meg a nyerőgép RTP-jét (az elméleti visszafizetési százalékot) és a kifizetések eloszlását. Olyan nyerőgépet keressen, amelynek RTP értéke 95-99% között van. Ez növeli a hozamot, és hosszabb ideig játszhatsz vele. Ráadásul növeli az esélyét, hogy a játék befejezésekor jackpotot húzhat! Egy video nyerőgép biztosan szórakoztató lesz, ha magas RTP-vel rendelkezik.
  2. Költségvetés - Győződjön meg róla, hogy a játékra vonatkozó költségvetést betartja és betartatja. Gyorsan drága és fárasztó üggyé válhat, ha túllépi a költségvetését. Ha rossz játékszériába kerül, és úgy gondolja, hogy vissza kellene nyernie, amit elvesztett, akkor állítsa le a játékot, és döntsön úgy, hogy tart egy rövid szünetet. Menj el egy nagy sétára, menj ki, vagy igyál meg egy kávét, majd térj vissza, és csak ezután döntsd el, hogy mihez kezdj.
  3. Kerülje a rohanó órákat - Próbáljon meg különböző időpontokban játszani, és kerülje azokat az időpontokat, amikor sokan játszanak egyszerre. Ez sokat számíthat, és növelheti a pörgetések számát vagy az esélyét arra, hogy eltaláljon és hatalmas nyereményeket érjen el!
  4. Beállítás - Győződjön meg róla, hogy játék közben módosítja a tétet. Mielőtt elkezdené a pörgetéseket, könnyen beállíthatja a tét gombokat, és így szerencsés lehet, hogy egyenesen a teljesen elképesztő Jackpotba találjon!
  5. Játsszon szórakozásból - Azzal a gondolattal kell belépnie ebbe a kaszinó játékuniverzumba, hogy szórakozásból van itt, és nem azért, mert úgy gondolja, hogy ezzel kell pénzt keresnie. Ha úgy érzed, hogy ez már nem szórakoztató, akkor tarts egy kis szünetet.
Rich Wilde-dal együtt vadászik ősi kincsekre a Book of Dead

Rich Wilde-dal együtt vadászik ősi kincsekre a Book of Dead

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Book of Dead - Végső ítélet

Mindenképpen ajánljuk a Book of Dead nyerőgépet. Minden típusú játékos számára van hely.

Könnyen megértjük, hogy miért lett olyan népszerű a Book of Dead! Szuper könnyű játszani. A szerkezet és a játék világos és modern. A dizájn és a felhasználói élmény tökéletes, és finom hangsávokkal rendelkeznek! A nyerési esélyek jók, és egy mega jackpot vár rád, csak egy kattintás vagy pörgetésnyira tőled! A Book of Dead oldalon könnyedén játszhatsz bármilyen mobileszközön, legyen szó okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről.

Sok online kaszinó gyakran kínál ingyenes pörgetéseket a Book of Dead oldalon befizetés nélkül, úgyhogy keress egy jó online kaszinót, és kezdj el játszani. Természetesen választhatsz olyan kaszinót is, ahol kisebb befizetés szükséges, de találhatsz olyan kaszinókat is, amelyek befizetés nélkül, azaz befizetés nélküli bónuszokat adnak. Találd meg a kedvenc játékaidat, és nézd meg a legjobb online kaszinókról szóló véleményünket, mielőtt meghoznád a végső választásodat.

Book of Dead egy kiváló játék. Nem kell repülőjegyet foglalnod Egyiptomba, hogy megtapasztald az ókori Egyiptomot és találkozz a fáraóval. Ehelyett otthon, a nappalidban is találkozhatsz velük a kedvenc kaszinóidon keresztül.

Játsszon még ma a Book of Dead oldalon, és fedezze fel egyéb véleményünket. Ezek listáját és értékeléseit itt a BETO-n láthatja.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Book of Dead - Gyakran ismételt kérdések

Mi az RTP a Book of Dead oldalon? Arrow Arrow

Book of Dead Az RTP 96,21%. Ne feledje, hogy a Play'n GO játékok RTP-intervallumokat kínálnak a játékaikban. Ez azt jelenti, hogy a kaszinószolgáltatók megváltoztathatják az RTP értékét, ezért mindig tájékozódjon a kaszinóban, mielőtt elkezdené a játékmenetet a Book of Dead játékkal.

Mennyire illékony a Book of Dead? Arrow Arrow

Book of Dead nagyfokú, lenyűgöző volatilitással rendelkezik. Ezért figyeljen a tétjére, és igazodjon útközben, hogy a legtöbbet hozhassa ki a játékból a Book of Dead oldalon.

Mennyi a maximális nyeremény a Book of Dead nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Nagy összegeket nyerhet, mivel a Book of Dead egy jackpot nyerőgép. A maximális nyeremény a teljes tét 5000-szerese! Ha az érme tétje 0,25, akkor 125 000-et nyerhet!

Van ingyenes pörgetési kör a Book of Dead oldalon? Arrow Arrow

Igen, van! Az ingyenes pörgetések funkció az egyetlen bónusz funkció ebben a játékban, és a nagy attrakció. Híres egy véletlenszerűen kiválasztott szimbólummal érkezik, amely a bónuszkör alatt kibővül.

A Book of Dead kínál szerencsejáték funkciót? Arrow Arrow

Igen, választhatsz, hogy játszol-e és fogadsz-e a nyereményedre. Lehetőséget kapsz arra, hogy megduplázd vagy akár megnégyszerezd a nyereményedet. Egyszerűen csak tippeld meg a helyes színt, a pirosat vagy a feketét, illetve a következő lapok színét.

Játszhatok ingyen a Book of Dead oldalon? Arrow Arrow

Igen, próbálja ki a Book of Dead Demo módunkat ingyenesen a BETO-nál!