MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Mustang Trail Ingyenes Játék

Mustang Trail Slot Demo

Mustang Trail Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Mustang Trail által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Mustang Trail vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Mustang Trail Demó

A Mustang Trail nyerőgép egy újabb vadnyugati kaland a vadnyugaton a Pragmatic Play amely hatalmas jutalmakat ígér. A játék 5x3-as elrendezésű, 10 nyerővonallal. A játék tele van ingyenes pörgetésekkel, Sticky Wildokkal, Random Wildokkal és még egy pimasz bónuszvásárlással is, amivel rögtön ingyenes pörgetéseket indíthat.

Emlékeztethet az olyan nyerőgépekre, mint a Mustang Gold, de ez a nyerőgép nagyon más, és látni fogjuk, hogy miért ebben a Mustang Trail nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 24.08.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Nyissa meg a címet.Könnyen bővíthető ingyenes pörgetések

Nyissa meg a címet.Ragadós vadak az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Véletlen vadak az alapjátékban

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási opció elérhető

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Bezár Nagyon alacsony találati gyakoriság

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.04

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 250.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játékfunkciók

Szintlépés Vásárlás funkció Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Ragadós vadak RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Mustang Trail felülvizsgálata a BETO Slots által

Mustang Trail felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatjuk a Mustang Trail online nyerőgépet

A Mustang Trail nyerőgép ismerős lehet azoknak a játékosoknak, akik már játszottak a Mustang Gold, de hadd biztosítsam Önöket, hogy ebben a két nyerőgépben nagyon kevés közös van. Mustang Gold a Money Collect funkcióról és a jackpotokról szólt, ez pedig az ingyenes pörgetésekről és a véletlenszerű vadakról.

Ez 5 tárcsával, 3 sorral és 10 nyerővonallal rendelkezik, magas szimbólum kifizetésekkel. Nem hiszem, hogy a 10 nyerővonal gondot jelentene, mert a szimbólumok kifizetései kárpótolnak érte. Az alapjátékban a Random Wilds funkciót élvezheted. Az ingyenes pörgetések viszont Sticky Wildokkal rendelkeznek, és a scatterek begyűjtésével meghosszabbíthatók. Bónusz vásárlás természetesen van, mint a legtöbb új Pragmatic Play nyerőgépben.

De mi különbözteti meg a Mustang Trail-t a többitől? Az, hogy képes egyesíteni a Scatterek gyűjtésének izgalmát és a további Wildokat a Free Spins fordulóban, ami minden pörgetést különlegessé tesz. Készen állsz a gyeplőre? Nézze meg demo nyerőgépeinket, vagy nézze meg a Mustang Trail játékmenet videót hogy megtudd, miért nem egy átlagos nyerőgép ez a játék.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Vadon felfedező kaland

Téma és design: Vadon felfedező kaland

Téma és design: Vadon felfedező kaland

Téma és tervezés

Amikor a Mustang Trail játékkal játszottam, a vad amerikai határvidékre kerültem. A játék igazi western hangulatot áraszt, olyan szimbólumokkal, mint a fenséges musztángok és a hatalmas bölények , amelyek igazán megteremtik a helyszínt. Pragmatic Play a játék remekül érzékelteti a szabadság és a vadság érzését, amit ezektől a gyönyörű teremtményektől elvárhatsz.

Az indián kunyhókkal és sziklás hegyekkel díszített háttér nagyon illik ehhez a nyerőgéphez, és a háttérben egy fehér lovat is láthatsz futni.

Zene és hangsáv

A zene és a hangeffektek ebben a nyerőgépben tökéletesen illeszkednek a western témához. A hangsávban olyan pengések és füttyök szólnak, amelyek a klasszikus cowboy filmekre emlékeztetnek, és valóban hozzáadnak a játékmenethez. Emellett a különböző vadállatok hangjai is feldobják az egész élményt.

Minden nyereményt ezek a felemelő kis dallamok jeleztek, amelyek lekötöttek, és a háttérzene az ingyenes pörgetések alatt különösen magával ragadó volt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Nyergelj fel egy vad lovaglásra néhány ikonikus western szimbólummal. A következőkre számíthatsz:

 • Scatter szimbólum: A scatter szimbólum egy arany ló, amely segít az ingyenes pörgetések elindításában.
 • Wild Symbol: A lovas lovas a Wild szimbólum, amely helyettesíti a többi szimbólumot, és kiváltja a Random Wilds funkciót.

A nyeremények a szimbólumtól függően változnak, a fenséges teremtményektől, mint a bölény és a sas, egészen a szokásos játékkártya-ikonokig. Íme egy gyors áttekintés:

 • Mustang (ló) & Wild szimbólum: Ezek a legjobbak, egy nyerővonalon öt darab szimbólum esetén akár a tét 150-szeresét is kifizetik.
 • Vannak más állatszimbólumok is, mint például bölények, sasok és egyéb szimbólumok, amelyek egy teljes soron 20x és 75x közötti nyereményt biztosítanak.
 • Az alacsonyabb értékű szimbólumok a klasszikus játékkártyák, amelyek kisebb nyereményeket kínálnak, például 10x-es tétet egy ötös nyereményért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Mustang Trail nyerőgépet online

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Mustang Trail

Ahhoz, hogy igazán élvezhesd a Mustang Trail élményét, szükséged lesz egy kis szerencsére, némi okos stratégiára és a játék gombjainak és funkcióinak jó ismeretére. Így kezdj hozzá:

 • Állítsa be a tétet: A (+) és (-) gombok segítségével válaszd ki a tétedet. Pörgetésenként 0,10 € és 250,00 € között bárhol fogadhatsz.
 • Automatikus lejátszás: Ha lustának érzed magad, csak kattints az automatikus lejátszásra, és állíts be 10-től 1000 automatikus pörgetést. Nincs szükség arra, hogy folyamatosan nyomogasd a pörgetés gombot.
 • Fizetési táblázat és játékinformációk: Kíváncsi a szimbólumok értékére vagy a játékszabályokra? Csak nyomd meg az i gombot, és megtudhatod a részleteket.
 • Beállítások finomhangolása: Kattints a fogaskerék ikonra, hogy tetszésed szerint állítsd be az olyan dolgokat, mint a gyorspörgetés vagy a hangbeállítások.
 • A tárcsák pörgetésének megkezdése: Nyomd meg a szóköz, az enter billentyűt, vagy kattints a pörgetés gombra a tárcsák pörgetésének megkezdéséhez.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

A Mustang Trail bónusz funkciók magyarázata a Mustang Trail által Pragmatic Play

A Mustang Trail bónusz funkciók magyarázata a Mustang Trail által Pragmatic Play

A Mustang Trail egy szórakoztató játék, köszönhetően a bónusz funkcióknak, amelyek minden pörgetést potenciális kalanddá tesznek. Nézzük meg közelebbről a bónusz köröket és a különleges játékmechanizmusokat, amelyek igazán kiemelik ezt a nyerőgépet.

Véletlenszerű vadak

A játék során egy dolog, ami igazán feltűnt, az az volt, ahogyan a játék az alapjátékban a Wild szimbólumokat kezeli. Amikor egy Wild szimbólum a tárcsákra kerül, az egy véletlenszerű eseményt indít el, amely további Wildokat szór szét a tárcsákon véletlenszerű pozíciókban. Ez nem csak a nagy nyeremények esélyét növeli, de az alapjátékot is izgalmasabbá teszi.

Ingyenes pörgetések funkció

A tárcsákon 3 scatter landolásáért 8 ingyenes pörgetést kapsz. Ez a funkció a gyűjtőmechanizmusa miatt igazán kiemelkedő. Minden egyes Scatter szimbólum, amelyet e pörgetések során összegyűjtesz, feltölti a tárcsák feletti mérőórát.

Minden egyes 3. összegyűjtött Scatter után további 5 ingyenes pörgetést kapsz , és egy véletlenszerű Wild szimbólumot adnak hozzá a tárcsákhoz. Ezek a hozzáadott Wild szimbólumok megmaradnak, és a kör végéig több lehetőséget teremtenek a nyerő kombinációkhoz. Tehát extra pörgetéseket és Sticky Wildokat kapsz a Scatterek összegyűjtésével, hogy segítsenek a nagyobb nyeremények hajszolásában.

Ingyenes pörgetések bónusz vásárlása

Ha nem tudod kivárni, hogy élvezhesd az akciót, ez a nyerőgép a Buy Free Spins opcióval egy rövidítést kínál. 50x az aktuális teljes tétedért azonnal hozzáférhetsz a Free Spins körhöz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Mustang Trail online nyerőgépen!

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Mustang Trail online nyerőgépen!

A Mustang Trail a téted 5000-szeresének maximális nyereményével és 96,04%-os RTP-vel büszkélkedhet, és a magas variancia kategóriába tartozik. Ez a kombináció azt jelenti, hogy komoly nyereményekre számíthatsz, de nem biztos, hogy olyan gyakran fogsz nyerni.

Ha a bónuszvásárlás opciót használod, az RTP egy kicsit megnő, 96,05%-ra. A magas variancia azt jelenti, hogy bár a nyeremények ritkábbak lehetnek, a Max Win elérése vagy a Bonus Buy lehetőség kihasználása komoly kifizetésekhez vezethet.

A találati arány 1:7,39-hez, ami nagyon alacsony, és a legtöbb játékosnak könnyen megnehezítheti a dolgát. A jó hír az, hogy az ingyenes pörgetések találati gyakorisága 1:120-hoz, ami tisztességes. A maximális nyerési valószínűség 1:10,438,413-hoz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Mustang Trail Slot?

Megéri a Mustang Trail Slot?

Megéri a Mustang Trail Slot?

A Mustang Trail nyerőgép egy kicsit jobb, mint az átlagos nyerőgépek, de nincs benne semmi, ami kiemelkedővé tenné. Az első dolog, ami feltűnő, az a bónuszvásárlás alacsony költsége, amely mindössze a tét 50-szerese. Ez azt jelenti, hogy az ingyenes pörgetések megvásárlása olcsóbb, de az ingyenes pörgetések bónusza nem olyan erős, mint sok más Pragmatic Play nyerőgépnél.

Játékom során a Free Spins során egyetlen pörgetés során a tétem több mint 90x-ét kaptam, miközben a legtöbb pörgetés száraz volt. Egy másik ingyenes pörgetés során 23 ingyenes pörgetést játszhattam végig, de csak a tétem 43-szorosát nyertem. A lényeg, amire próbálok rávilágítani, hogy a bónusz elég száraz és kiszámíthatatlan lehet, és a dolgok csak akkor válnak izgalmassá, ha 2 vagy több Sticky Wildot kapsz a megfelelő pozíciókba.

A nagyszerű az, hogy nem tart túl sokáig az ingyenes pörgetések aktiválása, és mindig van lehetőség arra, hogy több Sticky Wildot kapjunk, ami minden pörgetésnél hatalmas nyereményeket eredményezhet. Ennek azonban kicsi az esélye, és a legtöbb esetben csak 1 vagy 2 Sticky Wildot kaphatsz.

Mindent figyelembe véve úgy gondolom, hogy a Mustang Trail megér egy pörgetést , mert kifizetődő és szórakoztató lehet. Azonban nagyon türelmesnek kell lenned , és várnod kell a nagy nyereményekre, mert ez eltarthat egy ideig.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mustang Trail Slot GYIK

Mi is pontosan a Mustang Trail nyerőgép Buy Free Spins funkciója? Arrow Arrow

A Mustang Trail játék Buy Free Spins funkciója lehetővé teszi a játékosok számára, hogy azonnal hozzáférjenek a Free Spins fordulóhoz, anélkül, hogy megvárnák, hogy a játék során természetesen Scatter szimbólumokat találjanak el. Az aktuális teljes téted 50-szeresét elköltve 8 ingyenes pörgetést kezdhetsz el élvezni.

Hogyan működnek az ingyenes pörgetések és a Sticky Wildok? Arrow Arrow

A Mustang Trail ingyenes pörgetések során minden egyes összegyűjtött scatter szimbólum növeli a számlálót. Minden harmadik begyűjtött Scatter után további 5 ingyenes pörgetés jár, és egy véletlenszerű Wild szimbólum kerül a tárcsákra egy véletlenszerű pozícióban. Ez a Sticky Wild a képernyőn marad a Free Spins forduló végéig.

Megnézhetem a Mustang Trail online nyerőgépet, mielőtt valódi tétet tennék? Arrow Arrow

Abszolút! A Mustang Trail-t a BETO.com-on található demó verzióval kipróbálhatod. Ez lehetővé teszi, hogy valódi pénz kockáztatása nélkül megtapasztalja a játék mechanikáját, a bónusz funkciókat és az általános játékmenetet.

Mit jelent a magas volatilitás a játékélményem szempontjából? Arrow Arrow

A magas volatilitás azt jelenti, hogy a nyeremények ritkábban jönnek, de nagyobb a valószínűsége a nagy kifizetéseknek, amikor ezek bekövetkeznek. Ez izgalmas játékélményt nyújt, ahogy kitart a jelentős nyereményekért, de ne feledje, hogy türelemre és nagyobb bankrollra is szükség van az ingadozások kezeléséhez.

Hogyan biztosítja a Pragmatic Play a Mustang Trail videó nyerőgép tisztességes működését? Arrow Arrow

Pragmatic Play független ellenőrző szervek által végzett szigorú teszteléssel és tanúsítással biztosítja a tisztességességet minden játékában, beleértve a Mustang Trail-t is. Emellett a 96,04%-os RTP-vel a játékosok átlátható betekintést nyerhetnek a várható hozamukba az idő múlásával, biztosítva ezzel a fair play normák betartását.

Mit kell figyelembe vennem, mielőtt használnám a Buy Free Spins opciót? Arrow Arrow

Mielőtt a Buy Free Spins funkciót választanád az aktuális téted 50-szereséért, fontold meg a teljes bankrollodat, és azt, hogy ez a befektetés összhangban van-e a költségvetéseddel és stratégiáddal. Bár azonnali hozzáférést kínál a potenciálisan jövedelmező bónuszkörökhöz, fontos, hogy egyensúlyt teremtsen e lehetőség és a rendszeres játékmenetek között, hogy maximalizálja az élvezetet és a nyerési lehetőségeket a személyes korlátain belül.