MENÜ

Gates of Olympus Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

Gates of Olympus által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

SZEPTEMBER 2023

Gates of Olympus vélemény

Gates of Olympus

Utazz el az ókori Görögországba és Zeusz királyságába a Gates of Olympus videójátékban a Pragmatic Play.

Ez egy mitológiai nyerőgép, ahol a mindenható Zeusz készen áll, hogy segítsen Önnek. Ez egy kaszinó nyerőgép 6 tárcsával és 5 sorral . Olyan izgalmas bónusz funkciókat élvezhetsz, mint a Free Spins funkció, a Tumble funkció, a The Ante bet funkció és a hatalmas pay-anywhere rendszer.

Ez egy nagy volatilitású játék, a maximális nyeremény 5000-szeres tétje. A tétszint széles skálán mozog, a minimális tét 0,20 € és a maximális tét 100 € között. Olvassa végig a Gates of Olympus értékelésünket, hogy mindent megtudjon erről az izgalmas játékról.


Megjelenés: 13.02.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Bárhol fizethet funkció

Ingyenes pörgetések növekvő szorzókkal

Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

RTP tisztességes

Izgalmas görög mitológia alapú játékmenet

Hátrányok

Magas szórás

A maximális győzelem magasabb is lehetett volna

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 96.50

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 5

Játéktémák

Gyémántok Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Zeusz Istenek


Érjen el egyező szimbólumokat bárhol és nyerjen a következő játékokban Gates of Olympus

Érjen el egyező szimbólumokat bárhol és nyerjen a következő játékokban Gates of Olympus

Üdvözöljük a Gates of Olympus nyerőgépen

Gates of Olympus egy új nyerőgép a Pragmatic Play szerencsejáték cégtől, amely 2021. február 25-én jelent meg. Pragmatic Play számos olyan nyerőgépet adott már ki, amelyek a mitológia körül forognak. Ezúttal az ókori Görögországra - a görög mitológiára - helyezték át a hangsúlyt.

Amikor a görög mitológiáról beszélünk, akkor Zeuszról kell beszélnünk. Zeusz a görög mitológia legerősebb istene, és ebben a nyerőgépben látni fogjuk, hogy mennyire hatalmas.

Ez a nyerőgép mindenhol fizetős rendszerrel rendelkezik. Egyszerűen fogalmazva, a képernyőn bárhol megjelenő egyforma szimbólumokért fizetnek. Tehát nem kell aggódnod amiatt, hogy balról jobbra haladva kell-e nyerő kombinációt alkotnod, vagy hogy a szimbólumokat egy nyerővonalon kell-e elhelyezned. Mindössze annyit kell tenned, hogy a tárcsákon bárhol 8 vagy több egyforma szimbólumot helyezel el, és máris nyereményt kapsz.

Zeusz mindig is egy szeszélyes isten volt, és ez a nyerőgép, akárcsak Zeusz, szintén nagyon változékony. Kicsit magasabb téttel megduplázhatod az esélyeidet az ingyenes pörgetések megnyerésére. Az ingyenes pörgetések akkor járnak, ha bizonyos számú scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon. Ezek nagyon kifizetődőek lehetnek, mert a szorzó tovább növekszik, ha a Free Spins bónuszkör során több szorzóval rendelkező nyereményt érsz el.

A Tumble funkció szintén arra szolgál, hogy egy nyereményt több nyereményre váltson át. Ha nem érted, hogyan működnek ezek a funkciók, olvass tovább, mert hamarosan részletesen elmagyarázzuk őket.

Videó: Gates of Olympus Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Gates of Olympus online nyerőgép játékmenete Pragmatic Play

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mennyei téma és grafika

Téma & tervezés

A Gates of Olympus nyerőgép grafikája és témája mennyei megjelenésű. Úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint az Olümposz, amely az Olümposzra hasonlít, a tárcsák jobb oldalán lebegő Zeusszal. A zene elsősorban nyugodt és megnyugtató. A játékmenet azonban nem nyugodt, ezért fel kell készülnie némi akcióra.

Szimbólumok

A szimbólumok a mitológiai témának megfelelően vannak kialakítva. Különböző drágaköveket tartalmaznak zöld, kék és piros színben. Az aranykorona a legprémiumabb kinézetű és a legmagasabb fizető szimbólum. A többi magas fizető szimbólumhoz hasonlóan egy kék homokórát, egy gyönyörű gyűrűt és egy kelyhet is láthatsz.

Zeusz a scatter szimbólumként látható, amely ingyenes pörgetésekkel jutalmaz. Legalább 4 Zeus Scatter szimbólumot kell elhelyeznie ahhoz, hogy belépjen az ingyenes pörgetések körébe.

Összességében ennek a nyerőgépnek a dizájnja jó. Nem valami rendkívüli, de elég jó ahhoz, hogy lenyűgözze Önt.

Helyes nyerő kombináció és szenzációs nyeremény a Gates of Olympus online nyerőgépen

Helyes nyerő kombináció és szenzációs nyeremény a Gates of Olympus online nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Elektromos bónusz funkciók és ingyenes pörgetések bónusz

A bárhol fizetős rendszer működését már részletesen elmagyaráztuk, így itt nem ismételjük meg. A rövid változat az, hogy a tárcsákon bárhol megjelenő szimbólumokért fizetnek. Most pedig nézzük meg ennek a jutalomjátékos videónyerőgépnek a bónuszfunkcióit.

Tumble funkció

A nyeremény után a nyertes szimbólumok eltűnnek a tárcsákról. A többi szimbólum kitölti a nyertes szimbólumok által létrehozott helyet, és új szimbólumok hullanak le felülről, hogy kitöltsék az egész tárcsát. Ha ismét nyereményt érsz el, a folyamat megismétlődik. A Tumble üzemmód akkor működik tovább, ha folyamatosan új nyerő kombinációkat és nyereményeket érsz el.

Szorzó szimbólumok

Az alapjátékban és az ingyenes pörgetések bónuszkörében különböző szorzókkal találkozhatsz. A szorzók véletlenszerűen csapódnak be, és véletlenszerűen 2x és 500x közötti szorzóértékkel jutalmaznak. A bukósorozat végén a szorzószimbólumok összértéke megszorozódik a sorozat teljes nyereményével.

Ingyenes pörgetések funkció és scatter szimbólumok

Mint említettük, ingyenes pörgetéseket kapsz, ha 4 vagy több scattert érsz el a tárcsákon. A játékban 15 ingyenes pörgetést kap. A szorzószimbólumok itt is megjelennek. Amikor a tárcsákon lévő szorzószimbólummal nyer, a szorzó értéke hozzáadódik a teljes szorzóhoz.

A teljes szorzó értéke nő, valahányszor a tárcsákon lévő szorzóval nyer. Ezt követően a teljes szorzóértéket megszorozza a nyeremény. Így hatalmas nyereményeket érhet el, ha növeli a teljes szorzót. A szorzók gyakrabban jelennek meg az ingyenes pörgetések funkció alatt, hogy növeljék a nyereményedet.

Azingyenes pörgetések bónuszkör újraindítható. Ha 3 vagy több Scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon, további 5 ingyenes pörgetést kapsz. Az ingyenes pörgetések tehát a legnagyobb kereseti lehetőséggel rendelkeznek, és nem szabad félvállról venni őket.

Ante tét

AzAnte bet funkcióval az átlagos tétnél 25%-kal többet tehetsz fel, és megduplázhatod az esélyeidet az ingyenes pörgetések megnyerésére. Ha azonban bekapcsolod ezt a funkciót, nem vásárolhatsz bónuszpörgetéseket a téted 100-szorosáért. Ha ezt a funkciót használja, győződjön meg róla, hogy jól érzi magát a magasabb tétösszeggel.

Ingyenes pörgetések a Gates of Olympus online nyerőgépen

Ingyenes pörgetések a Gates of Olympus online nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan hódíthatom meg a Gates of Olympus slotot?

Gates of Olympus egy magas varianciájú nyerőgép, ezért figyelned kell, hogy mennyit teszel. Nem lenne bölcs dolog magas tétekkel kezdeni, mielőtt megértené, hogyan működik a nyerőgép.

A fogadási tartomány széles, és a 0,20 eurós minimális tét és a 100 eurós maximális tét közötti tartományban fogadhat.

Javasoljuk, hogy először próbálja ki a Gates of Olympus játék ingyenes verzióját és más ingyenes játékokat. Így megértheted az alapokat, mielőtt pénzt kockáztatnál. A nyeremények nem lesznek gyakoriak, de a Free Spins és a Tumble funkciónak köszönhetően nagy nyereményekre tehetsz szert. Ezek a bónusz funkciók sok tisztességes nyereményt biztosítanak.

Ne felejtsen el felelősségteljesen játszani és bölcsen fogadni, hogy a legtöbbet hozhassa ki ebből a Gates of Olympus online nyerőgépből.

Magas nyeremény a Gates of Olympus nyerőgépen

Magas nyeremény a Gates of Olympus nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Volatilitás, RTP és maximális nyeremény a Gates of Olympus nyerőgépben

Nem akarunk megijeszteni, de a Gates of Olympus nyerőgép volatilitása 5 az 5-ből. Tehát nagyon volatilis, és óvatosan kell vele bánni. Ez azt is jelenti, hogy megvan az esélye a hatalmas nyereményekre.

Az RTP 96,6%, ami megkönnyebbülés, mert ha hosszú ideig játszol, akkor tisztességes összegre számíthatsz.

Anyerőgép maximális nyereménye egyetlen pörgetés során a tét 5000-szerese. Ez nem a legmagasabb nyeremény, amit a magas nyereményhányadú nyerőgépeknél láthatsz, de elég jó ahhoz, hogy új Pragmatic játékosokat vonzzon. A maximális nyereményt az ingyenes pörgetéseken keresztül érheted el, így előfordulhat, hogy várnod kell egy kicsit a maximális nyeremény eléréséhez.

Ez a nyerőgép mobilon és más eszközökön is játszható, így nem kell aggódnod, hogy útközben is játszhatsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Gates of Olympus?

A Gates of Olympus nyerőgép elegendő funkcióval és izgalommal rendelkezik ahhoz, hogy sokáig lekössön. Minden egyes nyeremény jelentősebb, mint az előző. Hihetetlen érzés, amikor az ingyenes pörgetések során halmozhatod a szorzókat, és folyamatosan növekvő nyereményeket érhetsz el.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a maximális nyeremény egyetlen pörgetés során a tét 5000-szerese, ami még vonzóbbá teszi ezt a nyerőgépet. Élvezni fogod a fel- és lejtmeneteket ebben a nyerőgépben. Ne feledje mindig, hogy a nagy nyeremények várnak azokra, akik türelmesek.

Zeusz a legjobb karakter ehhez a nyerőgéphez, mert ő képviseli azt, amiről ez a nyerőgép szól. Egy dühös isten, aki nagyon nagylelkű tud lenni, ha sikerül a kedvében járni. Szóval mire vársz még? Ez egy olyan kaland lesz, amire emlékezni fogsz. Próbálja ki ezt az elektromos nyerőgépet, és ne felejtse el megosztani velünk a nagy nyereményeit.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gates of Olympus Slot GYIK

Mi az RTP a Gates of Olympus oldalon?

Az RTP 96,6%, ami valamivel magasabb az iparági átlagnál.

Mekkora a volatilitás a Gates of Olympus oldalon?

Ez a nyerőgép maximális volatilitással rendelkezik, ezért meg kell értenie a nyerőgépet, mielőtt nagy összegeket tenne fel.

Milyen magas a Max Win a Gates of Olympus oldalon?

A maximális nyeremény a tét 5000-szerese, ami elég jó.

Hogyan működik a bárhol fizet funkció?

A tárcsákon bárhol 8-nál több egyforma szimbólum megjelenítéséért fizetnek.

Elmagyarázná, hogyan működik a szorzó funkció?

A tárcsákon véletlenszerűen többszöröző szimbólumok jelennek meg. Amikor a tárcsákon lévő szorzószimbólummal nyerést ér el, a teljes szorzót megszorozzuk a teljes nyereményével, és megkapja a végső értéket.

Lehetséges a Gates of Olympus nyerőgépet online ingyen játszani?

Ezt a csodálatos nyerőgépet ingyenesen játszhatja itt a BETO-nál. A Pragmatic Play és más híres nyerőgép-fejlesztők ingyenes játékainak széles körű gyűjteménye áll rendelkezésünkre.