MENÜ

Gates of Olympus Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Gates of Olympus
Kattints ide a játékhoz

Gates of Olympus által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Gates of Olympus vélemény

Gates of Olympus

Utazz el az ókori Görögországba és Zeusz királyságába a Gates of Olympus videójátékban a Pragmatic Play.

Ez egy mitológiai nyerőgép, ahol a mindenható Zeusz készen áll, hogy segítsen Önnek. Ez egy kaszinó nyerőgép 6 tárcsával és 5 sorral . Olyan izgalmas bónusz funkciókat élvezhetsz, mint a Free Spins funkció, a Tumble funkció, a The Ante bet funkció és a hatalmas pay-anywhere rendszer.

Ez egy nagy volatilitású játék, a maximális nyeremény 5000-szeres tétje. A tétszint széles skálán mozog, a minimális tét 0,20 € és a maximális tét 100 € között. Olvassa végig a Gates of Olympus értékelésünket, hogy mindent megtudjon erről az izgalmas játékról.


Megjelenés: 13.02.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 27 Február 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Bárhol fizethet funkció

Ingyenes pörgetések növekvő szorzókkal

Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

RTP tisztességes

Izgalmas görög mitológia alapú játékmenet

Hátrányok

Magas szórás

A maximális győzelem magasabb is lehetett volna

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 96.50

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 5

Játéktémák

Gyémántok Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Zeusz Istenek


Érjen el egyező szimbólumokat bárhol és nyerjen a következő játékokban Gates of Olympus

Érjen el egyező szimbólumokat bárhol és nyerjen a következő játékokban Gates of Olympus

Üdvözöljük a Gates of Olympus nyerőgépen - lépjen be Zeusz királyságába!

Gates of Olympus egy új nyerőgép a Pragmatic Play szerencsejáték cégtől, amely 2021. február 25-én jelent meg. Pragmatic Play számos olyan nyerőgépet adott már ki, amelyek a mitológia körül forognak. Ezúttal az ókori Görögországra - a görög mitológiára - helyezték át a hangsúlyt.

Amikor a görög mitológiáról beszélünk, akkor Zeuszról kell beszélnünk. Zeusz a görög mitológia legerősebb istene, és ebben a nyerőgépben látni fogjuk, hogy mennyire hatalmas.

Ez a nyerőgép mindenhol fizetős rendszerrel rendelkezik. Egyszerűen fogalmazva, a képernyőn bárhol megjelenő egyforma szimbólumokért fizetnek. Tehát nem kell aggódnod amiatt, hogy balról jobbra haladva kell-e nyerő kombinációt alkotnod, vagy hogy a szimbólumokat egy nyerővonalon kell-e elhelyezned. Mindössze annyit kell tenned, hogy a tárcsákon bárhol 8 vagy több egyforma szimbólumot helyezel el, és máris nyereményt kapsz.

Zeusz mindig is egy szeszélyes isten volt, és ez a nyerőgép, akárcsak Zeusz, szintén nagyon változékony. Lehetőséged van egy kicsit magasabb tétet tenni, hogy megduplázd az esélyeidet az ingyenes pörgetések megnyerésére. Az ingyenes pörgetések akkor járnak, ha bizonyos számú scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon. Ezek nagyon kifizetődőek, mert a szorzó tovább növekszik, ha a Free Spins bónuszkör során több szorzóval rendelkező nyereményt érsz el.

A Tumble funkció szintén arra szolgál, hogy egy nyereményt több nyereményre váltson át. Ha nem érted, hogyan működnek ezek a funkciók, olvass tovább, mert hamarosan részletesen elmagyarázzuk őket.

Videó: Gates of Olympus Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

A Gates of Olympus online nyerőgép játékmenete Pragmatic Play

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mennyei téma és grafika

Téma & tervezés

A Gates of Olympus nyerőgép grafikája és témája mennyei megjelenésű. Úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint az Olümposz, amely az Olümposzra hasonlít, a tárcsák jobb oldalán lebegő Zeusszal. A zene elsősorban nyugodt és megnyugtató. A játékmenet azonban nem nyugodt, ezért fel kell készülnie némi akcióra.

A Gates of Olympus nyerőgép szimbólumai

A szimbólumok a mitológiai témának megfelelően lettek kialakítva. Különböző drágaköveket tartalmaznak zöld, kék és piros színben. Az aranykorona a legprémiumabb megjelenésű és a legmagasabb fizető szimbólum. A többi magas fizető szimbólumhoz hasonlóan egy kék homokórát, egy gyönyörű gyűrűt és egy kelyhet is láthatsz.

Zeusz a scatter szimbólumként látható, amely ingyenpörgetésekkel jutalmaz. Legalább 4 Zeus Scatter szimbólumot kell elhelyeznie ahhoz, hogy belépjen az ingyenes pörgetések körébe.

Összességében ennek a nyerőgépnek a dizájnja jó. Nem valami rendkívüli, de elég jó ahhoz, hogy lenyűgözze Önt.

Helyes nyerő kombináció és szenzációs nyeremény a Gates of Olympus online nyerőgépen

Helyes nyerő kombináció és szenzációs nyeremény a Gates of Olympus online nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Elektromos bónusz funkciók és ingyenes pörgetések bónusz

A bárhol fizetős rendszer működését már részletesen elmagyaráztuk, így itt nem ismételjük meg. A rövid változat az, hogy a tárcsákon bárhol megjelenő szimbólumokért fizetnek. Most pedig nézzük meg ennek a jutalomjátékos videónyerőgépnek a bónuszfunkcióit.

Tumble funkció

A nyeremény után a nyertes szimbólumok eltűnnek a tárcsákról. A többi szimbólum kitölti a nyertes szimbólumok által létrehozott helyet, és új szimbólumok hullanak le felülről, hogy kitöltsék az egész tárcsát. Ha ismét nyereményt érsz el, a folyamat megismétlődik. A Tumble üzemmód akkor működik tovább, ha folyamatosan új nyerő kombinációkat és nyereményeket érsz el.

Szorzó szimbólumok

Az alapjátékban és az ingyenes pörgetések bónuszkörében különböző szorzókkal találkozhatsz. A szorzók véletlenszerűen csapódnak be, és véletlenszerűen 2x és 500x közötti szorzóértékkel jutalmaznak. A bukósorozat végén a szorzószimbólumok összértéke megszorozódik a sorozat teljes nyereményével.

Ingyenes pörgetések funkció és scatter szimbólumok

Mint említettük, ingyenes pörgetéseket kapsz, ha 4 vagy több scattert érsz el a tárcsákon. A játékban 15 ingyenes pörgetést kap. A szorzószimbólumok itt is megjelennek. Amikor a tárcsákon lévő szorzószimbólummal nyer, a szorzó értéke hozzáadódik a teljes szorzóhoz.

A teljes szorzó értéke nő, valahányszor a tárcsákon lévő szorzóval nyer. Ezt követően a teljes szorzóértéket megszorozza a nyeremény. Így hatalmas nyereményeket érhet el, ha növeli a teljes szorzót. A szorzók gyakrabban jelennek meg az ingyenes pörgetések funkció alatt, hogy növeljék a nyereményedet.

Azingyenes pörgetések bónuszkör újraindítható. Ha 3 vagy több Scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon, további 5 ingyenes pörgetést kapsz. Az ingyenes pörgetések tehát a legnagyobb kereseti lehetőséggel rendelkeznek, és nem szabad félvállról venni őket.

Ante tét

AzAnte bet funkcióval 25%-kal növelheti átlagos tétjét, és megduplázhatja az ingyenes pörgetések nyerési esélyeit. Ha azonban bekapcsolod ezt a funkciót, nem vásárolhatsz bónuszpörgetéseket a téted 100-szorosáért. Ha ezt a funkciót használja, győződjön meg róla, hogy jól érzi magát a magasabb tétösszeggel.

Ingyenes pörgetések a Gates of Olympus online nyerőgépen

Ingyenes pörgetések a Gates of Olympus online nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan hódíthatom meg a Gates of Olympus slotot?

Gates of Olympus egy magas varianciájú nyerőgép, ezért figyelned kell, hogy mennyit teszel. Nem lenne bölcs dolog magas tétekkel kezdeni, mielőtt megértené, hogyan működik a nyerőgép.

A fogadási tartomány széles, és a 0,20 eurós minimális tét és a 100 eurós maximális tét közötti tartományban fogadhat.

Javasoljuk, hogy először próbálja ki a Gates of Olympus játék ingyenes verzióját és más ingyenes játékokat. Így megértheted az alapokat, mielőtt pénzt kockáztatnál. A nyeremények nem lesznek gyakoriak, de a Free Spins és a Tumble funkciónak köszönhetően nagy nyereményekre tehetsz szert. Ezek a bónusz funkciók sok tisztességes nyereményt biztosítanak.

Ne felejtsen el felelősségteljesen játszani és bölcsen fogadni, hogy a legtöbbet hozhassa ki ebből a Gates of Olympus online nyerőgépből.

Magas nyeremény a Gates of Olympus nyerőgépen

Magas nyeremény a Gates of Olympus nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Volatilitás, RTP és maximális nyeremény a Gates of Olympus nyerőgépben

Nem akarunk megijeszteni, de a Gates of Olympus nyerőgép volatilitása 5 az 5-ből. Tehát nagyon volatilis, és óvatosan kell vele bánni. Ez azt is jelenti, hogy megvan az esélye a hatalmas nyereményekre.

Az RTP 96,6%, ami megkönnyebbülés, mert ha hosszú ideig játszol, akkor tisztességes összegre számíthatsz.

Anyerőgép maximális nyereménye egyetlen pörgetés során a tét 5000-szerese. Ez nem a legmagasabb nyeremény, amit a magas nyereményhányadú nyerőgépeknél láthatsz, de elég jó ahhoz, hogy új Pragmatic játékosokat vonzzon. A maximális nyereményt az ingyenes pörgetéseken keresztül érheted el, így előfordulhat, hogy várnod kell egy kicsit a maximális nyeremény eléréséhez.

Ez a nyerőgép mobilon és más eszközökön is játszható, így nem kell aggódnod, hogy útközben is játszhatsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Gates of Olympus?

A Gates of Olympus nyerőgép elegendő funkcióval és izgalommal rendelkezik ahhoz, hogy sokáig lekössön. Minden egyes nyeremény jelentősebb, mint az előző. Hihetetlen érzés, amikor az ingyenes pörgetések során halmozhatod a szorzókat, és folyamatosan növekvő nyereményeket érhetsz el.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a maximális nyeremény egyetlen pörgetés során a tét 5000-szerese, ami még vonzóbbá teszi ezt a nyerőgépet. Élvezni fogod a fel- és lejtmeneteket ebben a nyerőgépben. Ne feledje mindig, hogy a nagy nyeremények várnak azokra, akik türelmesek.

Zeusz a legjobb karakter ehhez a nyerőgéphez, mert ő képviseli azt, amiről ez a nyerőgép szól. Egy dühös isten, aki nagyon nagylelkű tud lenni, ha sikerül a kedvében járni. Szóval mire vársz még? Ez egy olyan kaland lesz, amire emlékezni fogsz. Próbálja ki ezt az elektromos nyerőgépet, és ne felejtse el megosztani velünk a nagy nyereményeit.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gates of Olympus Slot GYIK

Mi az RTP a Gates of Olympus oldalon?

Az RTP 96,6%, ami valamivel magasabb az iparági átlagnál.

Mekkora a volatilitás a Gates of Olympus oldalon?

Ez a nyerőgép maximális volatilitással rendelkezik, ezért meg kell értenie a nyerőgépet, mielőtt magas összeget tenne fel.

Milyen magas a Max Win a Gates of Olympus oldalon?

A maximális nyeremény a tét 5000-szerese, ami elég jó.

Hogyan működik a bárhol fizet funkció?

A tárcsákon bárhol 8-nál több egyforma szimbólum megjelenítéséért fizetnek.

Elmagyarázná, hogyan működik a szorzó funkció?

A tárcsákon véletlenszerűen többszöröző szimbólumok jelennek meg. Amikor a tárcsákon lévő szorzószimbólummal nyerést ér el, a teljes szorzót megszorozzuk a teljes nyereményével, és megkapja a végső értéket.

Lehetséges a Gates of Olympus nyerőgépet online ingyen játszani?

Ezt a csodálatos nyerőgépet ingyenesen játszhatja itt a BETO-nál. A Pragmatic Play és más híres nyerőgép-fejlesztők ingyenes játékainak széles körű gyűjteménye áll rendelkezésünkre.