MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

The Dog House Megaways Ingyenes Játék

The Dog House Megaways Slot Demo

The Dog House Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

The Dog House Megaways által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

The Dog House Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

The Dog House Megaways Demó

Pragmatic Play 2019-ben megjelent az első Dog House játék az eredeti négylábú aranyos kutyusainkkal. Ez a kaszinójáték rengeteg izgalmas kutyás vállalkozással tette emlékezetessé.

Pragmatic Play visszatért, hogy továbbfejlessze a kölyökkutya témájú videojátékot a The Dog House Megaways nyerőgéppel, és továbbfejlesztette azt a volatilitás magas volatilitásra való növelésével. Ráadásul ehhez a játékhoz a híres Megaways motor is társul, dupla kifizetéssel.


Megjelenés: 17.07.2020
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X12305

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.2 ingyenes pörgetés bónusz mód

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény az alaptét 12,305-szöröse

Nyissa meg a címet.Szép 96,55%-os RTP

Nyissa meg a címet.Élvezze a Wild szorzókat a Free Spins módban

Nyissa meg a címet.Aranyos kiskutya téma Megaways motorral

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nem rendelkezik az eredeti videojátékból ismert minijátékkal.

Bezár Az ingyenes pörgetések nem aktiválhatók újra

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.55

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 7

Nyerőgépek Nyerővonalak 117649

Játéktémák

Háziállatok


Játékfunkciók

Megaways Válassza ki a Freespin módot Zuhogó/lavina nyeremények Véletlen vadak Ragadós vadak Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Vad


Üdvözöljük a The Dog House of Megaways nyerőgépen

Pragmatic Play szállítja neked a bolondos farkú és bolondos szemű kutyákat ebben a The Dog House Megaways slot nevű nyerőgépben. Ez egy új világban játszódó epikus kaland, hat tárcsával, akár 117 649 Megaway-rel, vad szorzókkal és egy olyan ingyenes pörgetés kalandjával, ahol a ragacsos vadak vagy az eső vadak is akcióba léphetnek. A csomag összességében elég takaros. Ráadásul a maximális nyeremény akár az eredeti téted 12 305-szörösét is megnyerheted. Ennek elégnek kell lennie ahhoz, hogy elnyerje a szívedet, és befektess ebbe a kutyás témájú nyerőgépbe.

A Pragmatic Play csapata által kínált online kaszinó nyerőgépes játékok közül a Dog House az egyik legnépszerűbb eddig. Olyan online élményt nyújt, mint senki más, mert a játék végig leköti az embert. Itt a BETO-nál a The Dog House Megaways nyerőgép ingyenes demóját kipróbálhatod.

Sima grafika és vad szimbólumok a kaszinójátékokban

Sima grafika és vad szimbólumok a kaszinójátékokban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A grafika és a téma The Dog House of Megaways

Téma & tervezés

Ez a kaszinó nyerőgép grafikailag nagyon hasonlít az eredeti játékokra. The Dog House már tökéletes grafikával rendelkezett, és a Megaways változata sem szorult fejlesztésre ezen a téren.

Akaszinójáték helyszíne egy fából készült kutyaház, a háttérben pedig egy kedves, hangulatos dallam szól. A szimbólumokban ismét az aranyos, bolondos kutyák szerepelnek.

Összesen 4 féle kutyus szerepel a The Doghouse Megaways nyerőgépben, hogy megsimogathasd őket. Ezek a kutyusok jót tesznek majd a lelkednek és potenciálisan a bankszámládnak is.

Összességében ez a nyerőgép nagyon egyszerű és könnyű. Az élénk színek, a rajzfilmszerű látványvilág és a lágy hangulatot a napsütötte kertvárosi hátsó udvari táj adja, amely az imádnivaló kölyökkutyáknak ad otthont.

The Dog House Szimbólumok

A legbőkezűbb nyereményt a kutyaház szimbólum, egy rottweiler adja . A téted 7,5x-szeresét kapod 6 egyforma szimbólumért. Vannak más szimbólumok is, amelyek mindegyike saját kutyafajtát, nyakörvet, csontokat és a szokásos 10, J, J, Q, K, A szimbólumokat ábrázolja.

Végül egy kutyaház a vad szimbólum, és ha a 2., 3., 4. vagy 5. tárcsán egymás után megjelenik, akkor egy véletlenszerű 2x vagy 3x-os szorzó aktiválódik.

Ha szerencsésen olyan nyerő kombinációt kapsz, amelyben vad szorzók is szerepelnek, az összes értékük összeadódik, ami nagyon nagy nyeremények lehetőségét eredményezi.

The Dog House Megaways A nyerőgép témája hasonló a Dog House-éhoz, így ha tetszett az eredeti kaszinó nyerőgép, akkor ezt is imádni fogod!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani The Dog House of Megaways Slot

The Dog House Megaways A játékmenet nagyon egyszerű szabályokon alapul. Először is, a valódi játék megkezdése előtt kiválasztja a tét szintjét és a tét méretét. A fogadási tartomány nagyon rugalmas, akárcsak a Pragmatic Play korábbi játékai esetében. Ez teszi a nyerőgépet minden típusú játékos számára alkalmassá és megfizethetővé. A tét, amit megtehetsz, 0,20-tól pörgetésenként egészen a high roller maximális tétig, ami 100,0 pörgetésenként.

Van egy automatikus pörgetés funkció is, amelyben egyszerre 10, 20, 30, 50, 70 vagy 100 pörgetést végezhetsz. Ezeknek az automatikus pörgetéseknek a során mindig szem előtt kell tartanod az egyenlegedet. Itt egy jó lehetőség számodra az autoplay limitek használata. Állítson be bármilyen korlátot, például a "Stop", ha a készpénz csökken/növekszik" funkcióval. Ha akarod, akkor még arra is beállíthatsz egy limitet, amikor nyereményt kapsz.

Ahhoz, hogy elkezdhesse a The Dog House Megaways nyerőgép demóját, az alábbiakban néhány gyors lépést mutatunk be Önnek:

 1. A kifizetések és bónuszok áttekintéséhez a képernyő bal alsó sarkában van egy "i" gomb, amelyre kattintva megtekintheted.
 2. Válassza ki a kívánttétszintet . Ez 0,20 és 100 érme között mozoghat.
 3. Állítsa be az automatikus lejátszás funkciót. Például az automatikus pörgetés beállítása akár 100-szor egymás után, vagy a pörgetési sebesség vagy a veszteséghatár beállítása.
 4. Nyomja meg a PÖRGETÉS gombot , és jó szórakozást!
Magas volatilitású játék és fülbemászó szimbólumok, amelyek érdekeltté teszik a kaszinó nyerőgépet

Magas volatilitású játék és fülbemászó szimbólumok, amelyek érdekeltté teszik a kaszinó nyerőgépet

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az RTP és a volatilitás

The Dog House Megaways Az RTP (játékos-visszatérítés) 96,55%. Ez egy magas volatilitású nyerőgép - 5/5 a Pragmatic Play skálán.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Győztesen állni - Tudni akarod a trükköt?

Minden tárcsán saját szimbólumszám látható, amelytől a nyerőutak száma függ, hasonlóan a Megaways többi online nyerőgépes játékához. Itt akár 117 649 darab is lehet.

A legjövedelmezőbb szimbólum a rottweiler. Ez egy 6-féle kombináció esetén az eredeti tét 15-szörösét hozza ki neked. Ez a videónyerőgép 12 305-szörös maximális nyereményt kínál, ha a maximális téttel játszottál.

Ön nyert még 15 ingyenes pörgetést Dog House Megaways

Ön nyert még 15 ingyenes pörgetést Dog House Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különleges bónusz funkciók

The Dog House Megaways nyerőgép számos funkciót kínál ebben a videónyerőgépben, mint például ingyenes pörgetések, rengeteg finomság és még sok más.

Az alapjáték és az ingyenes pörgetések bónusz funkciója során minden egyes pörgetési körben varázslatos dolgokat találsz. Összesen 117 649 nyereménykombinációs lehetőség van, és minden pörgetésnél más-más nyerési módot kapsz.

Az 1. tárcsával kezdesz, és ha sikerül 3-6 szimbólumot elhelyezned a szomszédos tárcsákon, akkor a megfelelő nyerő kombinációval pénznyereményt nyerhetsz. Ezt követően a mancsnyomos scatterekre kell figyelned, mivel ezek 3, 4, 5 vagy 6 darabos csoportokban megjelenve ingyenes játékjutalmat eredményeznek. Egy dolgot kell tenned, mielőtt megkapod az ingyenes jutalmat. Választhatsz a Raining Wilds ingyenes pörgetések vagy a Sticky Wilds ingyenes pörgetések közül.

Két ingyenes pörgetési mód áll rendelkezésre - Sticky Wilds Free Spins vagy Raining Wilds Free Spins funkció.

Két ingyenes pörgetési mód áll rendelkezésre - Sticky Wilds Free Spins vagy Raining Wilds Free Spins funkció.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az izgalmas funkció - Bónusz vásárlás

Ha nem tudod kivárni, hogy a nyomdai scatterek a helyükre kerüljenek, akkor a The Dog House Megaways nyerőgépben van egy buy bónusz funkció, amelyet kihasználva ingyenes pörgetéseket vásárolhatsz.

Ez a Buy Free Spins funkció arra kér, hogy fizesse ki a kezdeti tét 100-szorosát , majd azonnal ad egy pörgetést, amely 3-6 scattert eredményezhet. Ez viszont megnyitja az ingyenes pörgetések portálját, ahogyan azt a fenti szabályokban említettük. Attól függően azonban, hogy melyik területen tartózkodsz, előfordulhat, hogy a "Bónusz vásárlás" funkció nem elérhető.

A részletes játékfelület a The Dog House Megaways kaszinók nyerőgépek játékfelületén

A részletes játékfelület a The Dog House Megaways kaszinók nyerőgépek játékfelületén

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Scatters és Sticky Wild ingyenes pörgetések - sokszorozza meg nyereményét

Scatter szimbólumok és Sticky Wild ingyenes pörgetések

A mancsnyomatos Scatter-szimbólumok száma a következőképpen határozza meg az Ön által elnyert bónuszjáték jellegét:

 • 3 scatter szimbólum = 7 ingyenes pörgetés és 2-7 ragadós vad szimbólum minden tárcsán.
 • 4 scatter szimbólum = 12 ingyenes pörgetés és 2-7 ragadós vad szimbólum minden tárcsán.
 • 5 scatter szimbólum = 15 ingyenes pörgetés és 2-7 ragadós vad szimbólum minden tárcsán.
 • 6 scatter szimbólum = 20 ingyenes pörgetés és 3-7 ragadós vad szimbólum minden tárcsán.

A játékosok izgalmát fokozza a Pragmatic Play által kínált szorzó funkció, amely az eljárás során alkalmazható. Ha egy ingyenes pörgetés során bármilyen méretű vad szimbólumot érsz el, akkor 1x, 2x vagy akár 3x-os szorzó is szerepel benne, és a vad szimbólum ragadós szimbólummá alakul, ami azt jelenti, hogy a funkció végéig a tárcsákon marad.

Raining Wild ingyenes pörgetések

A Raining Wilds ingyenes pörgetések opciót is választhatod. Az alábbiakban azt olvashatod, hogy mit kapsz attól függően, hogy hány scattert kaptál, ami a funkció aktiválódását eredményezte:

 • 3 scatter szimbólum = 15 ingyenes pörgetés + legfeljebb 6 eső vad szimbólum minden egyes pörgetésen.
 • 4 scatter szimbólum = 18 ingyenes pörgetés + akár 6 esővad szimbólum minden pörgetésen.
 • 5 scatter szimbólum = 25 ingyenes pörgetés + legfeljebb 6 esővad minden pörgetésen
 • 6 scatter szimbólum = 30 ingyenes pörgetés + akár 6 esős vad szimbólum minden pörgetésen

Tehát minden alkalommal, amikor ingyenes pörgetéseket kap, akár 6 vad szimbólum is véletlenszerűen hozzáadódik a tárcsákhoz, 1x, 2x vagy 3x szorzóval.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A BETO ítélete The Dog House Megaways

A Pragmatic Play kedvelt online nyerőgépének epikus újrajátszása a The Dog House Megaways. Az eredeti játék minden elemét tartalmazza, plusz olyan kiegészítő funkciókat, mint a vad szorzók az ingyenes pörgetésekben, és a hangulathoz illő témát. Mindenképpen adjon a The Dog House Megaways demójátéknak, és próbálja ki, hogy saját szemével láthassa, megéri-e a hype-ot. Nézd meg a Pragmatic Play nyerőgépeket is, amelyek itt a BETO oldalunkon érhetők el. Ez egy fantasztikus nyerőgép az új játékosok számára, hogy kipróbálják.

Fantasztikus ingyenes pörgetések az Ön számára

Két ingyenes pörgetési kör közül választhatsz, ami nagyon klassz. Mindkét típus nagyon hasznos lehet a végén, különösen a Sticky Wilds bónuszjáték. Bár a Raining Wild ingyenes pörgetések gyakoribbak, a Sticky Wilds előnyben van a nyerési lehetőségek tekintetében.

The Dog House Megaways versus The First Dog House játék

Az egyik dolog, amiben a The Dog House Megaways elmaradt, az a Free Spins bónusz előtti minijáték volt. Ezt a különleges funkciót hiányoltuk az eredeti Dog House nyerőgépből. Kár, hogy a Pragmatic Play nem adta hozzá ezt a funkciót a Megaways verzióhoz.

Ezt az új nyerőgépet a Dog House játék meglévő rajongóinak és az új játékosoknak is ki kell próbálniuk. The Dog House Megaways egy igazán szórakoztató kaszinó nyerőgép, fantasztikus maximális nyereménnyel, és ha elég szerencsés vagy, nagy nyereményeket érhetsz el, így legalább egy próbát megér.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

The Dog House of Megaways - GYIK

Mi a Dog House of Megaways RTP-je (visszatérés a játékoshoz)? Arrow Arrow

A Dog House of Megaways RTP-je igen szép, azaz 96,55%. Ez az érték versenyképes, mert magasabb, mint az iparági átlagjelzés. Tehát tisztességes esélye van a magas nyereményre.

Mi a maximális nyeremény a The Dog House Megaways kaszinók nyerőgépében? Arrow Arrow

Az eredeti téted akár 12 305-szörösét is megnyerheted. Javasoljuk azonban, hogy az ingyenes pörgetési körben még nagyobbat nyerjen, mert az ott elérhető szorzók gyorsan megfordíthatják a kockát.

Mi a volatilitás a The Dog House Megaways játékban? Arrow Arrow

The Dog House Megaways A nyerőgép egy igazi thriller, ami a volatilitást illeti, 5/5 - magas volatilitású játéknak számít. De ne aggódj, a megfelelő mennyiségű türelemmel fantasztikus összegeket nyerhetsz a The Dog House Megaways nyerőgépen.

A The Dog House Megaways nyerőgép kínál ingyenes pörgetési módot? Arrow Arrow

Az elsővel akár 2-6 ragadós vad szimbólumot is nyerhetsz minden egyes tárcsán, míg a másodikkal akár 6 vad szimbólumot is nyerhetsz.Absolutely! The Dog House Megaways két izgalmas ingyenes pörgetési móddal rendelkezik. A Sticky Wilds Free Spins és a Raining Wilds Free Spins. Az elsővel akár 2-6 ragadós vad szimbólumot is nyerhetsz minden tárcsán, míg a másodikkal 6 vad szimbólum jutalmát nyerheted meg. Ne feledje, hogy mindkét mód 1x és 3x szorzóval jár.

A Dog house Megaways nyerőgép ingyenesen játszható? Arrow Arrow

Igen! Ez a szerencsés napod, amikor a Dog House of Megaways-t játszhatod itt a BETO-nál. Egy demó módot is találsz. Egészségedre! Itt regisztráció vagy minimális befizetési követelmény nélkül játszhatsz.