MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Big Bass Splash Ingyenes Játék

Big Bass Splash Slot Demo

Big Bass Splash Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Big Bass Splash által Reel Kingdom

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Big Bass Splash vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Big Bass Splash Demó

A Big Bass Splash nyerőgép egy újabb ígéretes kiegészítője a Big Bass nyerőgépek listájának, melyet a Pragmatic Play. A horgász most bepattant a monster truckjába, és készen áll arra, hogy még több halat fogjon. Ez a nyerőgép a Big Bass Bonanza, mivel szintén 5x3-as elrendezéssel és 10 nyerővonallal rendelkezik. Az ingyenes pörgetések a legfontosabb funkció, és lehetővé teszi, hogy akár a tét 5000-szeresét is megnyerje.

Ebben a Big Bass Splash értékelésben megnézheted, hogy mitől különleges ez a nyerőgép. Minden kétséged eloszlatod, ha a végéig elolvasod.


Megjelenés: 06.06.2022
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Nyissa meg a címet.Akár 5 módosító az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Jobb esélyek az ingyenes pörgetések kiváltására

Nyissa meg a címet.Az ingyenes pörgetések magasabb szorzóval újraindíthatók

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések vásárlási lehetősége

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Reel Kingdom

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.67

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 250.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játéktémák

Horgászat Óceán


Játékfunkciók

Kiegészítő szimbólum Szintlépés Vásárlás funkció Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A Big Bass Splash egy izgalmas nyerőgép, amely szórakoztatja a horgászat szerelmeseit.

A Big Bass Splash egy izgalmas nyerőgép, amely szórakoztatja a horgászat szerelmeseit.

Üdvözöljük a Big Bass Splash online nyerőgépen

A horgászkaland folytatódik a Big Bass Splash résszel. Magas RTP-t és tisztességes maximális nyereményt kínál, számos izgalmas módosítóval az ingyenes pörgetésekben.

Ez a nyerőgép 5 tárcsával, 3 sorral és 10 nyerővonallal rendelkezik. Az alapjátékban nem sok minden történik, és a Free Spins bónuszkörre várni kell. A halpénz szimbólumokat a Free Spins során lehet megnyerni, és akár 5 módosító is lehet, amelyek bármelyik körben véletlenszerűen alkalmazhatók.

Ez a nyerőgép rendelkezik Wild szimbólumokkal, szorzókkal, Nudges-szel, Respins-szel és még sok mással. Az ingyenes pörgetések könnyen megvásárolhatók, ami az eredeti nyerőgépben nem volt lehetséges. Hamarosan mindent részletesen elmagyarázunk, úgyhogy olvassa tovább ezt a véleményt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Horgászat téma és továbbfejlesztett grafika

Téma és tervezés

A téma hasonló a többi Big Bass ingyenes online nyerőgéphez, ami nem meglepő. Arra számítottunk, hogy a téma a halászat körül fog forogni, de ennek a nyerőgépnek a témája saját stílusa és megközelítése van, ami mássá teszi. A háttér egy nagyon részletes víz alatti tó látványa. A háttérben úszkáló halakat, színes víz alatti növényeket, medúzákat, buborékokat, homokot és még sok mást láthatunk.

A hangsáv a hasonló nyerőgépekhez hasonlóankönnyed és vidám. A tárcsák pörgetésekor a vízbe csapódó vízcsepphez hasonló hang hallatszik. Nagyra értékeljük az erőfeszítést, amit ennek az elegáns témának a megalkotásába fektettek.

Szimbólumok

A monster truck, a horgászbot, a szitakötő, a csalis doboz és a Fish Money szimbólumok magas kifizetésű szimbólumok. A magasan fizető szimbólumok a téted 20-szorosától 200-szorosáig fizetnek, ha öt egyforma szimbólummal nyerő kombinációkat érsz el. Az alacsonyan fizető szimbólumok a kártyaszimbólumok, és ezek csak a téted 5x-10x-ét fizetik ki, ha öt egyforma nyerő kombinációt érsz el.

A vad szimbólum a vidám, szakállas halász, aki már több más nyerőgépben is szerepelt. A scatter szimbólum egy horogra akadt sügérhal, amely a vízből kiugorva próbál menekülni.

Halász szimbólumok gyűjtésével újraindíthatsz ingyenes pörgetéseket és növelheted a szorzót.

Halász szimbólumok gyűjtésével újraindíthatsz ingyenes pörgetéseket és növelheted a szorzót.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Big Bass Splash nyerőgépet

Most segítünk megérteni, hogyan játszható ez a nyerőgép. Kezdjük el.

 • A koronát viselő menő gorillával ellátottgomb a pörgetés gombja , amellyel a tárcsákat pörgetni lehet.
 • Apörgetés gomb két oldalán található plusz és mínusz gombokkal beállíthatod a teljes tétedet, és 0,10 € és 250 € között állíthatod be.
 • Az "i" gomb megnyitásával a játék szabályai nyílnak meg, és a szimbólumok kifizetését is megemlíti.
 • Az "i" gomb melletti menügomb segítségével hozzáférhetsz a rendszerbeállításokhoz, például az akkumulátorkímélőhöz és a környezeti zenéhez.
 • A hangszóró ikon a hang be- és kikapcsolására szolgál.
 • A bal felső sarokban található a Buy Free Spins (Ingyenes pörgetések vásárlása) opció, amelyet szükség esetén használhatsz.

Ha nem tudod, hogyan nyerhetsz ezen a nyerőgépen, hadd segítsünk neked. Ha bármelyik nyerővonalon a balról jobbra szomszédos tárcsákon egyforma szimbólumokat érsz el, nyereményt kapsz. Ez sok nyerőgépben a nyeremények megszokott módja, ezért érdemes tisztában lenned vele.

3 vagy több scatter aktiválja az ingyenes pörgetéseket.

3 vagy több scatter aktiválja az ingyenes pörgetéseket.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hihetetlen bónusz funkciók

Az 5 módosítóval ellátott ingyenes pörgetések funkció a fő bónusz, amelyre várni fogsz. Nem túl nehéz kiváltani a Free Spins kört, hiszen ha 2 scattert sikerül elhelyezned, akkor egy 3. scattert is kaphatsz. Kezdjük el a funkciók részletes feltárását.

Ingyenes pörgetések funkció

AFree Spins funkciót akkor indíthatod el, ha 3 vagy több Scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon. Az alábbiakban a Scatterek landolása után a következő számú ingyenes pörgetést kapod.

 • 3 scatter = 10 ingyenes pörgetés
 • 4 scatter = 15 ingyenes pörgetés
 • 5 scatter = 20 ingyenes pörgetés

Ha csak 2 Scattert érsz el a tárcsákon, akkor esélyt kaphatsz a 3. Scatterre. Ha a scatterek a tárcsákon egy pozíciót lejjebb tudnak mozogni, miközben a játékterületen belül maradnak, akkor egy Respin nyereményt kap. A respinek során a scattereket tartalmazó tárcsák egy pozícióval lejjebb mozognak, a többi tárcsa pedig respinál, hogy esélyt kapjon egy újabb scatter landolására.

Az ingyenes pörgetések megkezdése előtt véletlenszerűen kiválasztásra kerülnek 0-5 módosító tényező, amelyek a következő fordulóra vonatkoznak. Itt vannak a módosítók.

 • További halak: Több halpénz szimbólum lesz a tárcsákon a következő ingyenes pörgetési körben.
 • Több halász: Több vad szimbólum lesz ott a következő ingyenes pörgetési fordulóban.
 • Több dinamit, horog és bazooka: Megnő az esélye a Dinamit, horog vagy bazooka pörgetés funkció aktiválásának.
 • A 2. szintről indul: Az ingyenes pörgetések a progresszív funkció 2. szintjéről indulnak.
 • 2 extra pörgetés: Az ezt követő körben 2 extra ingyenes pörgetés indul, és minden újbóli aktiváláskor további 2 pörgetést kapsz.

A Fisherman Wild szimbólum csak az ingyenes pörgetések során jelenik meg, és a pénzszimbólumok értékeit gyűjti össze és díjazza. Minden Wild szimbólumot begyűjt, és minden 4. Wild szimbólum begyűjtése biztosítja a Free Spins újraindítását. További 10 ingyenes pörgetést kap, és a pénzszimbólumok szorzója 2x, 3x és 10x-re nő a második, harmadik és negyedik szinten.

Az újraindított pörgetéseket akkor kapod meg, amint az aktuális ingyenes pörgetéssorozat véget ér. A progresszív mérő negyedik szintjének elérése után azonban már nem indíthatsz újra ingyenes pörgetéseket.

Az ingyenes pörgetések végén három véletlenszerű funkciót lehet kiváltani. Az alábbiakban a véletlenszerű funkciókat ismertetjük.

 • Dinamit pörgetés funkció: A hal szimbólumok véletlenszerű pozíciókban jelenhetnek meg a Dynamite Spin funkció révén, amikor a tárcsákon csak Wildok vannak, de nincs pénz szimbólum.
 • Hook Spin funkció: Egy horog felhúzhat egy véletlenszerű tárcsát, hogy megjelenjen egy Halász szimbólum, ha a tárcsákon Pénz szimbólumok vannak, de nincsenek Halász szimbólumok.
 • Bazooka Spin funkció: Ha vannak Halász szimbólumok, de nincsenek Hal szimbólumok, a Bazooka funkció a Halász szimbólumok kivételével minden szimbólumot más szimbólumokká változtathat.

Ne feledje, hogy az Ingyenes pörgetések megvásárlása opcióval a tét 100-szorosának kifizetésével ingyenes pörgetéseket is vásárolhat.

Élvezze az akár 5 módosítót az ingyenes pörgetésekben

Élvezze az akár 5 módosítót az ingyenes pörgetésekben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

ABig Bass Splash RTP 96,71%, ami a sorozat többi nyerőgépéhez hasonlóan magas RTP.

Ennek a nyerőgépnek a volatilitása magas, vagyis 5 az 5-ből 5, ezért némi türelmet kell gyakorolnia, miközben ezzel a nyerőgéppel játszik.

A maximális nyeremény a tét 5000-szerese, ami magasabb, mint a sorozat legtöbb nyerőgépénél. Tudnia kell, hogy az eredeti játékban a maximális nyeremény csak a tétje 2,100-szorosa volt.

Élvezze a Big Bass Splash nyerőgép új funkciókkal kiegészített, ismerős horgásztémáját!

Élvezze a Big Bass Splash nyerőgép új funkciókkal kiegészített, ismerős horgásztémáját!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Big Bass Splash nyerőgép?

A Big Bass Splash nyerőgép az új játékosok és a sorozat rajongói számára egyaránt kielégítő. A sorozat rajongóinak tetszeni fog a megszokott stílus és játékmenet az új funkciókkal. Az új játékosok élvezni fogják az erőteljes ingyenes pörgetéseket a módosítókkal és a téted 5000-szeresét kitevő maximális nyereményt. Röviden, ebben a nyerőgépben mindenki számára van valami.

A módosítók nagyon szórakoztatóak, és segítenek egyedivé tenni minden egyes Free Spins kört. Nem nehéz újraindítani az ingyenes pörgetéseket, mivel a bónuszkör során könnyedén 4 wildot is elérhetsz. Sőt, a pénzszimbólumok szorzója minden egyes újraindításkor nő, így még többet nyerhetsz. A véletlenszerű funkciók is segítenek abban, hogy a vesztes pörgetéseket nagy nyereményekre váltsd.

Az extra funkciók hozzáadása után is az eredeti játék rajongói felismerik, hogy az alapvető játékmenet ugyanaz. A fő cél továbbra is az ingyenes pörgetések kiváltása és a pénzszimbólumok landolása a Halász szimbólumokkal, hogy összegyűjtsd az értéküket. Így az idősebb játékosok sem fognak elveszni, miközben ezzel a nyerőgéppel játszanak.

A Big Bass Splash nyerőgépet a BETO nyerőgépek által ajánlott kaszinókban érdemes még ma játszani.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Big Bass Splash slot GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Big Bass Splash nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a tét 5000-szerese, és ez az egyik legmagasabb maximális nyeremény a halászati nyerőgépek közül, amelyeket a Pragmatic Play.

Mekkora a Big Bass Splash videó nyerőgép RTP-je és szórása? Arrow Arrow

Az alapjátékban és az ingyenes pörgetések megvásárlása funkcióban 96,71%-os RTP-t élvezhetsz. Ennek a nyerőgépnek a volatilitása nagyon magas, ezért azt javasoljuk, hogy alacsony téteket tegyen.

Vannak ingyenes pörgetések a Big Bass Splash nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, az ingyenes pörgetések akár 5 módosítóval és az újbóli aktiválás lehetőségével. A vad szimbólumok fontos szerepet játszanak a pénz szimbólumok összegyűjtésével és a Free Spins újraindításával.

Hogyan működik a Buy Free Spins funkció a Big Bass Splash online nyerőgépben? Arrow Arrow

Kattintson a Buy Free Spins funkcióra, és a tétje 100-szorosát fizetheti ki az ingyenes pörgetések aktiválásához.

Átverés a Big Bass Splash nyerőgép? Arrow Arrow

A Big Bass Splash kaszinójátékot a Pragmatic Play fejlesztette ki, amely egyike azoknak a nyerőgép-fejlesztőknek, akikben mindenki megbízik ebben az iparágban. Tehát nincs okunk azt gondolni, hogy ez a nyerőgép átverés.

Lehetséges a Big Bass Splash nyerőgépet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket módosítókkal és újrakapcsolókkal, ha ingyenesen játszik a Big Bass Splash demóval itt a BETO-nál.