MENÜ
Keresés
JÚNIUS 2024

Online póker - Minden az ügyeskedő kortól a pokersharkig!

Online póker útmutató a BETOs in-house Poker Pro által 2022-ben


Online póker útmutató a BETOs in-house Poker Pro-tól

Online póker útmutató a BETOs in-house Poker Pro által 2022-ben

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A nevem Kim Birch, és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem pókerjátékosként. 2002 óta játszom Texas Hold'em No-Limit online pókert profi szinten. Írtam 2 könyvet, és pókeríró voltam a Tipsbladetnél.

A póker, és különösen a Texas Holdem mindig is népszerű volt. Ezt a játékot játszották a régi westernek banditái, akik vagy blöfföltek, vagy mindig csaltak.

Milliókat játszanak hétről hétre, a meccseket pedig a tévében közvetítik és a világ legjobb élő kaszinóiból streamelik.

Pókerbajnokságokat rendeznek, és harc folyik a világbajnokságért. Az Európa-bajnokságok és a legjobb játékosok olyan státuszt kaptak, amely megközelíti a pop- és filmsztárokat.
A pókerjáték rohamos fejlődésben van. A diákoktól az igazgatókig mindenki szeret online pókerezni, akár azért, hogy jobbá váljon, akár azért, hogy - mint én - azt az álmot kergesse, hogy a pókerezésből meg tudjon élni. Nekem jól ment, de újra és újra látom, hogy az új játékosok pontosan ugyanazokat a pókeres hibákat követik el, mint én, és ez drága leckékbe kerül. Pénzt, amit sokan közülük egyáltalán nem engedhetnek meg maguknak.

Az "Online póker" című könyvemhez hasonlóan ezzel a pókerkalauzommal is mindenkinek esélyt szeretnék adni. Azt akarom, hogy az emberek esélyt kapjanak arra, hogy a kezdőtől elsajátítsák ezt a fantasztikus kártyajátékot, amelyet több mint 10 éve szerencsésen a munkámnak nevezhetek.

Ez a BETO-nál található Texas Poker rész gyakorlati tippeket, trükköket és egy olyan pókerstratégiát kínál, amellyel online pókerezni tudsz, ami növeli az esélyeidet és az esélyeidet, hogy többet nyerj, mint amennyit veszítesz.

Tanulj meg nyerni a pókerben, és tedd ezt stílusosan.

Online pókerezés - Ingyenes / bónusz póker infók, amelyeket felhasználhatsz a következő játékodban

Online pókerezés - Ingyenes / bónusz póker infók, amelyeket felhasználhatsz a következő játékodban

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Kezdők útmutatója az online pókerhez

Az online póker, különösen a Texas Holdem NL, nagy sláger lett Dániában és a világ többi részén egyaránt. Nagyon sokan játszanak online pókerasztaloknál, ahelyett, hogy otthon játszanának barátok és ismerősök ellen, mert bármikor találhatsz online pókerversenyt vagy készpénzes játékokat.

Ha tehát szerda este unatkozol, és a feleségednek, férjednek vagy barátaidnak nincs ideje játszani. Leülhetsz a számítógép elé, ahol több mint egymillió ember áll készen arra, hogy online pókerben kaszinópénzért játsszon ellened.

Az online játszóhelyeket pókertermeknek hívják. Itt letöltesz néhány szoftvert a számítógépre vagy egy alkalmazást az okostelefonodra, amihez regisztrálnod kell a neveddel, címeddel és e-mail címeddel. Nem kell valódi pénzt befizetned az online póker számládra. Kezdetben előnyös, ha csak szórakozásból játszol más pókerjátékosok ellen az úgynevezett "fun money" - egyfajta online monopoly pénzzel.

Az ingyenes alkalmazások és pókeroldalak közül, amelyek vagy 100%-ban az ingyenes online pókerjátékokra összpontosítanak, vagy jó "fun money" funkciókkal rendelkeznek, ezek a pókertermek említhetők:

 • Pokerstars(pókerterem).
 • Governor of Poker 3 (minden platformon).
 • Zynga Poker (Facebook)
 • WSOP - World Series of PokerApp (iOS, Android).
 • Pokerist (iOS, Android).

A szórakoztató pénzzel és a valódi pókerzsetonnal játszott pókerjátékokat azonban nem lehet összehasonlítani, mivel az emberek mindig jobban játszanak, ha van tétje a pókerjátszmának. Ez nem csak szórakozásból történik. Ha úgy gondolod, hogy készen állsz arra, hogy valódi pénzért játssz online pókert, még mindig sok lehetőséged van, még akkor is, ha csak kis összegekért szeretnél játszani.

Az online pókerben sok lehetőség van, de a legtöbben szeretik a pénzes pókerversenyeket, így itt mindenki csatlakozhat, ami sok online játékosnak tetszik. Azonban ismerned kell a póker szabályait, mielőtt valódi pénzben kezdesz el fogadni az online pókerjátékokban. Emellett szuper jó ötlet, ha szórakozásból pókerezel, így megismerheted az általad használt alkalmazást/szoftvert.

Használd az ingyenes online pókert, hogy megtanuld, hogyan kell checkelni, fogadni, emelni és elrejteni a kártyádat, ha veszítesz a pókerasztalnál. Mindezt online pókerjátékokban lehet megtanulni, ahol csak szórakoztató pénzt használsz. Azt is meg kell jegyezni, hogy néha minden angolul van, ezért ismerned kell a pókerzsargont, mielőtt belevágnál az online póker kihívásába.

A legnagyobb hiba, amit sok új online pókerjátékos elkövet, hogy rögtön a pénzes versenyekbe ugrik. A legtöbb embert hatalmas meglepetés éri, mert az online pókerjátszmáik egyáltalán nem hasonlítanak a múlt heti, barátok ellen játszott meccsekhez, ahol mindent megnyertek.

Ezt már nagyon sokszor láttam: Az emberek meccsről meccsre veszítenek, és nem értik, mit csinálnak rosszul. Egy pókeres tipp, amivel sok pénzt spórolhattam volna meg az online pókerben, az lett volna, ha sok pókerversenyt követtem volna figyelemmel, mielőtt leültem volna az online pókerasztalokhoz.

Az online pókertermekben lehetőség van arra, hogy pókerezés nélkül kövessük a folyamatban lévő versenyeket és pókerjátékokat. Egy jó gyakorlat, hogy nézés közben kitaláljuk, hogy a különböző játékosoknak mi van a kezükben.

Ez az egyszerű online póker gyakorlat pénzt takaríthat meg az online pókerben, miközben gyorsan rájössz, hogy az emberek kicsit másképp játszanak, mint ahogyan azt megszoktad. Az online pókerben a játékosok más jeleket küldenek, mint amihez a tévéből vagy a barátok elleni pókerjátékokból szoktál hozzá.

A következő lépés az, hogy egy kicsit jobban megismerd a pókerszabályokat, tanulmányozd a póker esélyeket és más olyan információkat, amelyek segítségével jobb pókerjátékos lehetsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tanulj meg pókerezni - Texas Holdem póker szabályok

A Texas Hold'em kétségkívül a világ legnépszerűbb kártyajáték-változata, mind online, mind offline. A póker ezen változatát minden évben a World Series of Poker (VM) versenyen is játsszák, ahol a legjobb játékos körülbelül 10 millió dollárt nyerhet.

Ebben a cikkben ennek a változatnak a póker szabályaira koncentráltam.

A szabályok nem túl bonyolultak, és a kártyajáték nagyon egyszerű. Gyakran mondják, hogy a hold'em pókerjátékot könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pókerjátékosok az asztalnál és a kártyaszabályok az online pókerben

Egy asztalnál maximum 10 kártyás játékos lehet, mind az élő, mind az online pókerben. A pókerjátékot elkezdve minden játékos két lapot kap, amelyeket nem mutatnak meg az asztalnál ülő többi pókerjátékosnak. Ezeket a minden játékosnak adott egyedi kártyákat "Hole" vagy "Pocket" kártyáknak nevezik.

Az összes további kártyát képpel felfelé fordítják a pókerasztal közepére, hogy mindenki láthassa őket. Ezt az öt kártyát nevezzük "board" vagy "közösségi" kártyáknak.

Ezután minden pókerjátékosnak a zárt és a közös lapok alapján kell a lehető legjobb online pókerkezetet létrehoznia öt lap kiválasztásával. Teljesen az egyes pókerjátékoson múlik, hogy milyen kártyakombinációt választ. A pókerasztalnál azonban csak a saját zárt lapjait és az összes asztali kártyát használhatja.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A gombra és a vakokra vonatkozó szabályok az online pókerben

Pok play játékok - pokerstars versenyek - bónusz promóciók

Pok play játékok - pokerstars versenyek - bónusz promóciók

Az online pókerben egy "a gomb" nevű osztógombot használsz, hogy megtaláld a játékod elméleti osztóját. Aki az osztógombot birtokolja a játékodban, az az utolsó, aki minden fordulóban tesz valamit. Amikor egy pókerleosztás eldől, a gombot átadják az osztógombtól balra lévő játékosnak.

A játékban két pókerjátékosnak kell fogadnia, mielőtt kiosztják a játékkártyákat. Ezt "vak fogadásnak" nevezik, mivel a két játékos úgy fogad, hogy nem látja a lapjaikat.

Az elméleti osztótól balra ülő játékos az, akinek először meg kell kapnia a pókerkártyáit, és ő az, akinek ki kell fizetnie a kis vakot.

A két zsebkártyát ezután minden játékos megkapja a pókerasztalnál, először a kisvakot. A pókerjátékos az asztalnál a bal oldalon lévő kisvak ezután meg kell tennie a nagyvak. A kisvak fele akkora, mint a nagyvak. Ha a nagyvak 2 $, a kisvaknak 1 $-nak kell lennie.

Online póker fogadások

Online póker fogadások

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Online póker fogadási útmutató

Mielőtt egy új lapot felfordítanak a pókerasztalnál, minden játékosnak meg kell tennie a tétjét. Ha nem történt tét vagy emelés, akkor dönthet úgy, hogy tét nélkül figyel, amikor Önre kerül a sor, amit "check"-nek nevezünk. Amikor checkelsz, a következő játékoson a sor, hogy eldöntse, mit szeretne tenni.

Röviden ez azt jelenti, hogy ha senkinek sincs több pókerpénze a potban, mint neked, akkor checkelhetsz. Ha senki sem tesz tétet, akkor mindenki ingyen megnézheti a következő lapot.

Ha egy vagy többen fogadnak pénzzel, és most rajtad a sor, hogy eldöntsd, mit szeretnél most tenni, akkor több lehetőséged is van. Ha úgy gondolod, hogy nincs esélyed a pókerkassza elvételére, akkor "bedobhatod" a pókerkártyádat, és máris kiestél a körből, és nem kell tovább fogadnod.

Ha viszont úgy gondolod, hogy van esélyed a nyerésre, akkor a tétet "látva" (megadással) kiegyenlítheted, ami azt jelenti, hogy ugyanannyit teszel, mint amennyit a tőled jobbra lévő pókeresek dobtak a pókertőkébe. Fontos megjegyezni, hogy a kör nem ér véget, amíg mindenki vagy ugyanannyit nem tett, vagy nem dobott, vagy nem tett meg mindent.

Póker daráló

Póker daráló

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Emelések és a körök sorrendje az online pókerben

Ha úgy érzi, hogy van esélye a nála lévő lapokkal, vagy ha meg akarja ijeszteni (blöffölni) a többi pókerjátékost, hogy dobjanak, akkor növelheti a tétet, amit "emelésnek" nevezünk.

Ha no limitet játszol, ami a legnépszerűbb, akkor lehetőséged van arra, hogy mindeneddel növelj, amit "all-in"-nek hívnak. A többi online pókerjátékosnak ekkor legalább az Ön tétjével kell megegyeznie, vagy mindent fel kell tennie, amije van. Ellenkező esetben kiesnek a körből, és be kell dobniuk.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Online útmutató a No Limit Holdem játék sorrendjéről

 1. A pókerosztó minden játékosnak két lapot oszt. (zsebkártyák)
 2. Első licitkör (licitálás).
 3. A pókerosztó három kártyát fordít fel képpel felfelé az asztalra (a flop).
 4. Második licitkör (licitálás).
 5. Az osztó felfordít egy lapot képpel felfelé (a turn).
 6. Harmadik licitkör (licitálás).
 7. Az utolsó lapot képpel felfelé fordítja az asztalra (a river).
 8. A negyedik és utolsó licitkör licitálással.
 9. A végső showdown.

A showdownt követően a még ott lévő pókerjátékosoknak maguknak kell eldönteniük, hogyan állítják össze pókerkezüket.

A követelmény az, hogy öt lapot kell választaniuk a kezükben lévő két pókerkártya és az 5 közös kártya alapján.

Nyerni az online pókerben

Nyerni az online pókerben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Nyerj az online pókerben - Póker leosztások

Ahhoz, hogy valaki az online pókerben győztes legyen, jó pókerkezekkel kell rendelkeznie, és ismernie kell a szabályokat, hogy mi a legjobb, amit a kezében tarthat. Ezért ismerned kell a Holdem pókerkezeket. Nem optimális, ha minden alkalommal, amikor online pókerezel, ellenőrizni kell, ami tönkreteszi a koncentrációdat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Poker Hands - Online póker menetrend

Az összes pókerkéz rangsora

Az összes pókerkéz rangsora

Royal Flush - Egy ász, király, dáma, bubi és egy tízes ugyanabban a színben (pl. pikk). A királyi szín a legjobb kéz, amit kaphatsz, és ász magas színsornak is nevezik.

Royal Flush és online póker

Royal Flush és online póker

Straight Flush - Az egyenes flöss a második legjobb kéz, amit az online pókerben kaphatsz. Ehhez a pókerkézhez 5 azonos színű lapra van szükség, és ennek az öt pókerkártyának sorrendben kell lennie (pl. kőr 8,7,6,5,4). A normál sorhoz hasonlóan az ász is számíthat egynek (5,4,3,2, ász).

Straight flush i no limit holdem

Straight flush i no limit holdem

Négy egyforma - Négy azonos lap (pl. négy dáma vagy 4 király). Ha az online pókerjátékokban több személynek is van ilyen nyerő lapja, akkor a legmagasabb négyesével rendelkező személyé a pot.

Négy egyforma a pókerben

Négy egyforma a pókerben

Teltház - Full house az, ha 3 azonos lapod van egy párral kombinálva. Egy példa lehet három 3-as és két király. Ha egynél több pókerjátékosnak van full house-ja, akkor az a játékos nyer, akinek a legmagasabb hármasa van.

A full house egy jó pókerkéz az online pókerben

A full house egy jó pókerkéz az online pókerben

Flush - A flösshöz öt azonos színű lapra van szükség. Például 5 káró vagy 5 treff. Ha egynél több embernek van flösse, akkor az a pókerjátékos nyer, akinek a legmagasabb lapja van (pl. treff, ász magas).

Flöss a no limit hold

Flöss a no limit hold'emben

Egyenes - A pókerben az egyeneshez 5 lapra van szükséged egymás után. Ennek azonban nem kell azonos színűnek lennie. Az ász lehet 1-es vagy ász, de nem lehet egyszerre mindkettő.

Nem megengedett az olyan ászok használata, mint a K, A, 2,3,4. Ha több pókerjátékosnak van egy sora, akkor az nyeri a potot, akinek a legmagasabb lapja van a sorában.

A straight az egyik legjobb kéz a pókerben

A straight az egyik legjobb kéz a pókerben

Három egyforma - Három azonos lap (pl. három dáma). Ezt a leosztást pókerszettnek is nevezik. Az asztalnál a legmagasabb 3-as nyer, ha több pókerjátékosnak is van 3-as lapja.

Három egyforma az online pókerben

Három egyforma az online pókerben

Két pár - Két pár lehet egy 9-es és egy 5-ös pár. A legmagasabb párral rendelkező személy nyer, ha többnek is ugyanaz a pókerkéz van.

A pókerben 2 párral nehéz lehet megfelelően játszani.

A pókerben 2 párral nehéz lehet megfelelően játszani.

Pár - A pár lehet például egy ászpár. Ha a pókerjátékosoknak ugyanaz a párjuk, akkor a pókerpénzt egyenlően osztják el a két játékos között.

Gyakran kapsz egy párt, amikor ezt a kártyajátékot játszod.

Gyakran kapsz egy párt, amikor ezt a kártyajátékot játszod.

Magas kártya - Ha nincs más kombináció, a legmagasabb kártyával rendelkező játékos nyeri a potot. Ha 2 vagy több szerencsejátékos használja a közös lapok közül a legmagasabb lapot, akkor a második legmagasabb lap dönt a győztesről.

A magas lap a tökéletes kéz a blöfföléshez.

A magas lap a tökéletes kéz a blöfföléshez.

Sok esetben a győztes úgy dől el, hogy egy vagy több embernek ugyanaz a pókerkeze. Ebben a helyzetben a legmagasabb nem közösségi kártya (más néven kicker) dönti el, hogy ki a tényleges győztes a pókerasztalnál.

Ha a kicker is azonos értékű, akkor a pókertotóban lévő pénzt egyenlően osztják el ezen pókerjátékosok között.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Online póker szaknyelv

Amikor Hold'em-játékot vagy általában pókerjátékot játszol, a pókerzsargon használatos. Amikor online játszol, a játékosok és maga a pókerterem is sok okos pókerkifejezést használ. Ha ezeket nem ismered, akkor gyorsan újoncnak/kezdőnek tűnsz.

Ezért összeállítottam egy listát a leggyakrabban használt pókeres kifejezésekről, hogy azok, akik most kezdték az online pókert, veteránnak tűnhessenek.

Allin

Ha az összes zsetonodat felteszed a potra, akkor bent vagy.

Nagyvak

A játék kezdetén a 2 kényszertét közül a nagyobbik.

Big Slick

Ha ász, király a kezdő kezed.

Blinded out

Ha a vakok az utolsó zsetonokat is kikényszerítik belőled.

Boat

Egy másik szó a full house-ra.

A pot megvásárlása

Ha valaki megpróbálja megvenni a potot egy nagy téttel.

Chasing

Ha csak egy lapra van szükséged egy adott pókerkézhez.

Első pozíció

Az a személy, akinek valamit először kell tennie.

Feeler bet

Ha valaki egy kis tétet tesz, hogy megérezze, mire van másoknak.

Heads Up

Amikor már csak ketten vannak az asztalnál.

Hooks

Ha két bubival kezdesz.

Maniac

Egy vadul felelőtlen szerencsejátékos, aki mindig magas téteket tesz.

Outs

Azok a lapok, amelyek elméletileg megmaradnak, és biztosítják a potot.

Pot Committed

Ha azért maradsz a potban, mert már túl sokat fektettél be.

Rockets

A legjobb kezdő kéz - két ász.

Dió

Ha a flopra az abszolút legjobb lapod van.

Póker útmutató által Poker Stars

Póker útmutató által Poker Stars

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövettem, amikor elkezdtem online pókerkarrieremet, az volt, hogy teljesen rossz pókerkezekre fogadtam. Rossz abban az értelemben, hogy minimális esélyem volt arra, hogy egy monster handet kapjak.

Kövesd a Beto.com cikkeimet, azokat, amelyek már megjelentek, és azokat is, amelyek a jövőben jönnek. Szilárd alapot kapsz ahhoz, hogy pókerjátékosként fejlődj, és talán elkezdhetsz keresni néhány dollárt a hobbiddal.

Legyenek hatalmasak a pókertotóid az online zöld filcnél!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések az online pókerről

Itt választ kaphatsz a leggyakrabban feltett online pókeres kérdésekre.

Legális az online póker valódi pénzért? Arrow Arrow

Igen, teljesen legális és adómentes az online pókerezés, ha a kaszinó rendelkezik pókerjáték-engedéllyel.

Milyen kaszinóbónusz a legjobb az online pókerhez? Arrow Arrow

Az online póker egy kicsit más, mint a többi online kaszinó kártyajáték, ezért itt ajánlott, hogy ha jó játékos vagy, akkor egy határozott pókerbónuszt vagy Rakeback ajánlatot vegyél igénybe. Sok internetes pókerterem kínál valamilyen hűségprogramot is a pókerjátékosok számára, ezért nézd át véleményeinket, és találj egy olyan kaszinót, amely megfelel a játékstílusodnak.

Még mindig népszerű az online póker? Arrow Arrow

Igen, az online póker még mindig él és virul. A piac azonban a hatalmas verseny miatt nagyon megoszlott. Ezért fontos, hogy olyan pókertermet válasszunk, ahol sok játékos van, hogy megtaláljuk a könnyebben elérhető és könnyebben játszható pókerasztalokat.

Vannak ingyenes pókerversenyek? Arrow Arrow

A pókertermek és kaszinók, amelyeket itt a BETO-nál ajánlunk, mind nagyszerű bónuszokkal és sok játékos értékkel rendelkeznek ingyenes pókerversenyek formájában, amelyeken részt vehet.