MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Játék szolgáltatók Ingyenes Pragmatic Play Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játék szolgáltatók Pragmatic Play - Játékszolgáltató áttekintése

Pragmatic Play

Pragmatic Play vezető szolgáltató a nyerőgépek és az online kaszinójátékok tekintetében. A 2015-ben indult Pragmatic Play rengeteg nagyszerű tartalmat fejlesztett ki az online szerencsejátékosok számára; tevékenységüket Máltáról irányítják, és szinte az összes online kaszinóhoz széleskörűen elérhetők. Itt a BETO-nál áttekintjük az összes legújabb nyerőgép-kiadásukat, hogy megtaláld a kedvenc játékodat.

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 08 December 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Bevezetés a Pragmatic Play játékszolgáltatóhoz

Power of Thor Megaways akár 117,649 nyerési lehetőséggel.

Power of Thor Megaways akár 117,649 nyerési lehetőséggel.

Pragmatic Play az igazi úttörő az online szerencsejáték-iparban; mindig is jobban alkalmazkodtak az új trendekhez, mint bárki más az iparágban; a vállalat nagy múltra tekint vissza a jó grafikájú, barátságos felhasználói felületű, magával ragadó hangzású és tömött funkciókkal rendelkező játékok fejlesztésében.

Ez a nyerőgép-fejlesztő egyedi politikával rendelkezik az online játékok fejlesztésére. A Pragmatic Play nyerőgépek játékmenetének a legmagasabb prioritást adják, és minden fejlesztés e koncepció körül forog. Ez a sajátos filozófia az oka annak, hogy ilyen nagy sikereket értek el a vállalkozásukban.

Ez a kivételes nyerőgép-fejlesztő nagy büszkeséggel büszkélkedhet nyerőgép portfóliójával, és ezt joggal teszik, mert az egész online kaszinó világ legjobb videójáték gyűjteményével rendelkeznek. Kiváló minőségű, magával ragadó, funkciókkal teli játékok vannak a gyűjteményükben. A legjobb dolog a Pragmatic Play játékokban az, hogy szinte minden elképzelhető témájú nyerőgépük van. Vannak ázsiai animékről, törzsi mitológiákról, ősi társadalmakról, vámpírokról, istenekről, rajzfilmekről, kutyákról és miegymásról szóló nyerőgépek; több cím van, mint amit el tudsz képzelni.

A szolgáltató különböző címei nagyjából a klasszikus videojátékok és a modern videojátékok kategóriájába sorolhatók. Másrészt a modern video slotok funkcióval feltöltött modern nyerőgépek, sok tárcsával és nyerővonallal. A modern nyerőgépek játékmenete nagyon elektromos és spontán; amint megpörgeted a tárcsákat, sok minden történik a képernyőn.

Néhány a legjobb Pragmatic Play nyerőgépek közül: Ancient Egypt Classic, Dog House Megaways, Sweet Bonanza, Gold Train, Mustang Gold, Big Bass Bonanza, Ancient Egypt Classic, Mustang Gold, és Great Rhino. Ne feledje, hogy minden nyerőgépük mobil nyerőgép, ami azt jelenti, hogy minden eszközön működnek.

AWolf Gold például egy kiváló választás ettől a fejlesztőtől, mivel a nyerőgép 3x5-ös rácsra épül és 25 nyerővonallal rendelkezik. Ezen kívül számos speciális bónusz is van, mint például Re-Spins bónuszkör, Free Spins bónusz, készpénzes bónuszok és jackpotok.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pragmatic Play Díjak

Pragmatic Play rengeteg kemény munkát és szenvedélyt fektetett küldetésébe; valóban elkötelezettek a legjobb online kaszinójátékok készítése iránt. Sikeresen megvalósították elképzelésüket, és számos kiválóan értékelt online játékot indítottak el. Erőfeszítéseiket a szerencsejáték oldalak világában a különböző minősítő ügynökségek is elismerik.

2017-ben, majdnem két évnyi elkötelezett munka után a Pragmatic Play elnyerte a "Software Rising Star" díjat a rangos EGR B2B Awards-on. Ezen kívül a Pragmatic Play további három díjat nyert a Máltán megrendezett Malta iGaming Excellence Awards-on. Az általuk elnyert díjak az Év Legjobb Digitális Vállalata, az Év Legjobb HR igazgatója és a Legjobb Gamified Experience Vállalat voltak.

Ez igazán lenyűgöző egy olyan szervezet számára, amely mindössze néhány év alatt ekkora sikereket ért el.

Videó: Ingyenes Pragmatic Play Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játsszon most

Gyere és csatlakozz a mókához az óriás sárkány barlangjában a Dragon Kingdom Eyes of Fire

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Világméretű licencelés

Szuper sikeres iGaming szolgáltatóként a Pragmatic Play az elmúlt néhány évben óriási mértékben növelte ügyfélkörét. Az ügyfelek listája, akiket ez a szolgáltató kiszolgál, minden egyes új címmel egyre hosszabb lesz. Így számos olyan játékengedéllyel rendelkezik, amely a világ különböző ügyfeleivel való együttműködéshez szükséges. A vállalat a világ legértékesebb iGaming-licenceit birtokolja. Például a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága a két legfontosabb játékengedély az online kaszinók világában. Ezek a legfontosabbak, és jelentős jelentőséget hordoznak a fogyasztói bázis szempontjából.

Pragmatic Play Olaszországban az AAMS is rendelkezik engedéllyel. Ezen kívül a a romániai iGaming hatóságok, a Fülöp-szigetekről, Curacaóról és számos más tekintélyes szerencsejáték hatóságtól kapott tanúsítványt a világ minden tájáról.

Az elmúlt néhány évben a Bahamákon és Dániában is terjeszkedtek; ott már a fontos iGaming szolgáltatók közé tartoznak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Következetesség a munkában

Egy online nyerőgép kifejlesztése nem egyszerű folyamat; a kemény munka és erőfeszítés, ami egy nyerőgép elkészítésébe beletartozik, nem olyan dolog, amit néhány nap alatt meg lehet csinálni. A Pragmatic Play az online nyerőgépek kifejlesztésének folyamatát követi; sok különböző technikára van szükség egy online nyerőgép létrehozásához, mint például ötletelés, kritikus elemzés, matematikai elemzés, sűrű programozás, intenzív grafikai és hangtervezés, és ez csak néhány lépés a fejlesztők által végrehajtott lépések közül.

Ez a fejlesztő még egy ilyen összetett folyamat után is megőrzi következetességét a tartalomfejlesztésben. Ez a szolgáltató minden hónapban két online nyerőgépet ad ki, hogy Ön játszhasson. A Pragmatic Play által készített nyerőgépek minőségét szem előtt tartva ez szinte lehetetlennek tűnik.

A Pragmatic Play kaszinójátékok nem csak úgy a fejlesztésük befejezése után kerülnek nyilvánosságra, hanem szigorú tesztelési és fejlesztési folyamaton mennek keresztül, mint minden termék. Minden nyerőgépet tesztelnek a grafikai-hang szinkronizálás, a funkciók működése, a programozás és a statisztikai megbízhatóság szempontjából. Bár a modern nyerőgépek különböző speciális funkciókat tartalmaznak, és mély programozással készülnek az alkalmazásukhoz, mindig vannak olyan dolgok, amelyeket tovább lehet fejleszteni, és ez a fejlesztő erősen figyelembe veszi ezt. Csak akkor, ha egy játék sikeresen teljesíti a Pragmatic Play összes szigorú tesztjét, akkor adják ki a játékhoz.

AGaming Laboratories International, a BMM és a QUINEL azok a cégek, amelyek tesztelik a játékokat ennek a nyerőgép-szolgáltatónak.

Wolf Gold - Gyere és csatlakozz a Farkashoz és Észak-Amerika vadvilágához!

Wolf Gold - Gyere és csatlakozz a Farkashoz és Észak-Amerika vadvilágához!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pragmatic Play Nyerőgépek minden játékosnak

Pragmatic Play katalógusában a nyerőgépek széles választéka található; minden játékos számára van nyerőgép. Vannak különböző témájú nyerőgépek, mint például anime, fantasy, rajzfilmek, gyerekek, sötét, gyümölcs, sci-fi és még sok más. Vannak különböző szintű játékosoknak megfelelő nyerőgépek is. Azok a játékosok, akik kezdők az online szerencsejátékok világában, általában kisebb tétekkel és kis költségvetéssel játszanak.

Ők nem tudnak olyan nyerőgépeken játszani, ahol a tét összege magas, és a nyeremények ritkák. Az ilyen magas volatilitású nyerőgépek nem az új játékosoknak valók. Ezért vannak speciális nyerőgépek az új játékosok számára, ahol anélkül élvezhetik a szerencsejátékot, hogy kockáztatnák a befektetésüket, vagy aggódnának a hozam miatt. Másrészt, három régi veterán nem akarja az idejét alacsony fizetésű nyerőgépekre pazarolni. Ők néhány nagy sebességű nyerőgépet szeretnének, amelyek hatalmas jackpotokat kínálnak. Ez a nyerőgép-szolgáltató különböző lehetőségeket kínál, hogy az online szerencsejátékosok minden kategóriáját kiszolgálja.

Néhány játékosnak nincs sok szabadideje, de figyelik a szerencsejátékok szórakozását és izgalmát. Ezek a játékosok böngészhetnek az autoplay funkciót kínáló nyerőgépek között, ez automatikusan megpörgeti a tárcsákat, és a játékosnak nem kell folyamatosan a nyerőgépre koncentrálnia.

Ez a szolgáltató gondoskodik azokról a játékosokról is, akik szórakozással teli nyerőgépekre vágynak. Játszhatnak azokkal a nyerőgépekkel, amelyek tele vannak szóviccekkel és humoros elemekkel. Sok ilyen nyerőgép áll rendelkezésre ennél a szolgáltatónál. A Stone Age Video nyerőgép például rengeteg szójátékkal és humoros részekkel rendelkezik, mint például a 4 kőből álló meghajtású autó. A Witches Cauldron egy másik nyerőgép, amely sok humorral teli funkcióval és elemmel rendelkezik. Ez egy nagyszerű nyerőgép-választék azoknak a játékosoknak, akik valami különlegeset keresnek.

Néhány nyerőgépes játékos mindig valami újat és innovatívat szeretne a nyerőgépekben, hogy izgalomba hozza őket, és szívesen költenek pénzt az ilyen nyerőgépekre. Pragmatic Play játékok az ilyen típusú játékosok számára is elérhetőek. Az új, izgalmas funkciókat szeretik ennek a nyerőgép-fejlesztőnek a fejlesztői. Folyamatosan új és innovatív funkciókat adnak hozzá a nyerőgépes címeikhez.

Pragmatic Play Nyerőgépek széles választékával rendelkezik. Ezért van itt a BETO, hogy segítsen bemutatni a legjobb videó nyerőgépeket, amelyekkel játszhatsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Kaparós sorsjegyek Pragmatic Play

Pragmatic Play kiadott néhány online kaparós sorsjegyet, hogy felrázza az azonnali nyereményeket; a Pragmatic Play hét különböző online kaparós sorsjegyet indított; népszerű valódi pénzes nyerőgépeik inspirálták ezeket a kaparós sorsjegyeket. A különböző online kaparós sorsjegyek a következők: 7 Piggies, Panda Gold, Hot Safari, Queen of Gold, Diamond Strike és Wolf Gold ingyenes pörgetések.

Wolf Gold adja a főnyereményt ezekben a kaparós sorsjegyekben; ez egy fantasztikus nyereményt biztosít, 1.000.000 kreditet. Ez egy eléggé fantasztikus kaparós nyeremény, és szerencsés lehetsz, ha ilyet kapsz.

Ez valóban egy forradalmi funkció ettől a fejlesztőtől az online kaszinók világában.

Great Rhino Megaways kaszkádoló tárcsák, szorzók, vad szimbólumok, scatter szimbólumok és ingyenes pörgetések funkció

Great Rhino Megaways kaszkádoló tárcsák, szorzók, vad szimbólumok, scatter szimbólumok és ingyenes pörgetések funkció

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Egyéb játékok

Pragmatic Play nem csak a nyerőgépekre és a kaparós sorsjegyekre korlátozódik az online kaszinók piacán. A Pragmatic Play számos különböző terméket kínál az online szerencsejátékosoknak. Az asztali játékok széles választékát kínálja a Pragmatic Play, amelyet a szerencsejátékosok élvezhetnek és nagyszerű szerencsejáték-élményt szerezhetnek. Néhány videó póker játékokat is kínál a Pragmatic Play, hogy szórakoztassa a játékosokat; ők adnak egy magával ragadó személyes élményt a játékosok segítségével az élő házigazdák a játékokban; ez egy egyedülálló specialitása Pragmatic Play.

A Pragmatic Play által kínált különböző kaszinójátékok közé tartozik az amerikai blackjack, a Roulette Crystal 2, a többkezes blackjack és a baccarat kaszinójátékok. Ezen kívül a Pragmatic Play egyéb szekciójában néhány speciális játék is elérhető; ezek közé tartozik aKenó és a Go! Monkey.

Ez a szolgáltató most nyúlt bele a videópóker piacába, és egy Jacks or Better nevű címet kínált, és hamarosan számos új cím érkezik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játszhatok a Pragmatic Play nyerőgépekkel ingyen?

Mivel a Pragmatic Play rengetegféle nyerőgépet kínál, a Pragmatic Play nyerőgépek egyedi funkcióinak száma óriási. Ennek eredményeképpen egy új játékos valószínűleg összezavarodik a különböző nyerőgépek között; a BETO-nál csak a Pragmatic Play által kínált nyerőgépek száma igen nagy, így a választék végtelen.

Mivel a Pragmatic Play minden egyes nyerőgépet a semmiből tervez, minden nyerőgép teljesen különbözik a másiktól, és elég sok időbe telik, mire megérti őket. Az alapfunkciók, mint a vadak és a scatterek általában a legtöbb nyerőgépben ugyanazok, de a nyerőgépeknek is megvannak az egyedi funkcióik, amelyek más nyerőgépekben nem láthatók. Emiatt időbe telik, mire elsajátít egy nyerőgépet, és elég kockázatos lenne kockáztatni a pénzét egy nyerőgépben, mielőtt teljesen megértené azt. Hogy segítsen Önnek, a BETO felajánlja, hogy ingyenesen kipróbálhatja ezeket a Pragmatic Play nyerőgépeket.

A BETO-nál szinte az összes nyerőgép elérhető a demó módban; a demó módban a nyerőgép úgy működik, mintha valódi pénzzel játszanál, de a nyerőgép demó pénzét használnád. Ez lehetővé teszi, hogy egy ideig játszhasson egy nyerőgépen, és megismerkedjen vele; miután megfelelően megértette a nyerőgép működését és felépítését, valódi pénzzel játszhat rajta. Szinte az összes Pragmatic Play demójáték elérhető.

Azúj játékosoknak erősen ajánlott, hogy először a nyerőgép demó verzióját próbálják ki. Csak miután alaposan felfedezték a nyerőgépet, fogadjanak valódi pénzzel.

Vampires vs Wolves ettől a fejlesztőtől hoz egy izgalmas fantasy téma

Vampires vs Wolves ettől a fejlesztőtől hoz egy izgalmas fantasy téma

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónuszok és promóciók a Pragmatic Play

Pragmatic Play a nyerőgépek széles választékát kínálja, és az online kaszinó játékosai tökéletesen elégedettek a nyerőgépekkel. Hogy még izgalmasabbá tegye a nyerőgépeket, a Pragmatic Play számos extra különleges bónuszt és promóciót kínál játékosainak. A bónuszok és promóciók számos jutalmat tartalmaznak, mint például készpénz-visszatérítés, üdvözlő bónuszok, ingyenes pörgetések kaszinóbónusz, hűségbónuszok stb.

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónuszt vagy befizetési bónuszt azok a játékosok kapnak, akik először játszanak bizonyos online nyerőgépekkel. Ezeket extra pörgetések és játékbeli készpénz formájában adják a minimális befizetés után.

Hűségbónusz

A hűségbónuszok azoknak a játékosoknak járnak, akik már hosszabb ideje játszanak egy nyerőgépet. A hűséges játékosok számos promóciót is kapnak.

Cashback

A cashback azt a pénzt jelenti, amelyet egy pénzmozgás után visszakap. Például, ha pénzt tölt fel egy nyerőgépbe, akkor kaphat egy fix százalékos cashbacket, például 2% vagy 3%.

Ajánló bónusz

Amikor egy játékot ajánl egy másik játékosnak, és ő elfogadja az ajánlásodat, és valódi pénzzel játszik a nyerőgépen, akkor ajánlói bónuszt kapsz.

Ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések a különböző nyerőgépeknél a Free Spins-t jelentik. A legtöbb esetben a játékosoknak adott különböző bónuszok és jutalmak a Free Spins bónusz tekintetében adódnak.

The Dog House - Egy nagyon barátságos és népszerű slot

The Dog House - Egy nagyon barátságos és népszerű slot

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az átfogó ítélet a Pragmatic Play

Pragmatic Play játékszolgáltató az online kaszinók világának egyik vezetője, ha olyan játékok készítéséről van szó, amelyek egyszerűen zseniálisak. A cég székhelye Máltán van, és 2017-ben indult. A Pragmatic Play fejlesztői izgalmas és izgalmas nyerőgépes játékokat készítenek. A Pragmatic Play által készített nyerőgépek a legjobbak az osztályban és minden tekintetben kiemelkednek.

A Pragmatic nyerőgépek grafikáját a játék témájának megfelelően tervezték, a nyerőgépek grafikájával, hangjaival és animációival együtt, amelyek szintén illeszkednek a nyerőgép témájához. Ettől a fejlesztőtől élvezheti a jackpotos nyerőgépeket, beleértve a progresszív jackpotokkal rendelkező nyerőgépeket is. Továbbá a Pragmatic Play játékai rendelkeznek az összes legújabb funkcióval, mint például az egymásra épülő szimbólumok, az ingyenes pörgetések, a Sticky Wildok és a rejtélyes szimbólumok. A legtöbb játékuk átlagos hozama meglepi az új ügyfeleket, mert 96% körüli, és ha a szerencse kedvez, a maximális készpénzt viheted haza.

A fejlesztő erőfeszítéseit a különböző minősítő ügynökségek világszerte kellőképpen értékelik. Számos díjat is nyert az online szerencsejáték szektorban. Az IT az egyik legelterjedtebb online kaszinó tartalomkészítője is. Ez a nyerőgép-fejlesztő számos különböző országban rendelkezik engedéllyel, köztük az Egyesült Királyságban és Máltán, ahol az engedélyezési normák szigorúak.

Ez a nyerőgép-szolgáltató egy hatalmas céggé nőtte ki magát, számos nyerőgép-fejlesztővel, és havonta folyamatosan két új online nyerőgépet kínálnak neked. Látogasson el a Pragmatic Play kaszinókba, és kezdjen el játszani élő kaszinójátékaikkal vagy izgalmas nyerőgépeikkel most. Ha szeretné kipróbálni a Pragmatic Play demo nyerőgépeket vagy az ingyenes nyerőgépeket, itt a BETO-nál megteheti.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Pragmatic Play

Az online kaszinók világában rengeteg játékszolgáltató van. Ezek a fejlesztők meglehetősen különböznek egymástól a minőség, a nyerőgépek sokfélesége, a megbízhatóság és az eszközök közötti támogatás tekintetében. Ezért a játékosoknak csak a neves készítők által fejlesztett nyerőgépeken érdemes játszaniuk. Itt egy GYIK a Pragmatic Play, az online kaszinók világának egyik vezető tartalomgyártójáról.

Mi az a Pragmatic Play? Arrow Arrow

Ez az egyik legnagyobb cég, amely online kaszinók számára fejleszt játékokat. Portfóliójuk nagyon változatos a nyerőgépek témái, műfajai, típusai és funkciói tekintetében. Az online nyerőgépek a fő termékük, de ezzel együtt más játékokat is készítenek online kaszinók számára. Egyéb termékeik közé tartoznak az élő játékok, a társasjátékok és a különleges játékok.

Milyen szolgáltatásokat kínál a Pragmatic Play? Arrow Arrow

A Pragmatic Play változatos tartalmakat kínál, többek között nyerőgépeket, video slotokat, élő kaszinót, ingyenes bingót és kaparós sorsjegyeket. Ennek a fejlesztőnek a portfóliója az egyik legváltozatosabb az online szerencsejáték-iparban.

A Pragmatic Play engedélyezett és szabályozott? Arrow Arrow

Pragmatic Play több online szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik különböző régiókban. Ez az egyik olyan online szerencsejáték-szolgáltató, amely Máltán és az Egyesült Királyságban rendelkezik engedéllyel. Szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Máltán, Romániában, a Bahamákon, Spanyolországban, Dániában, Portugáliában, Pagcorban és Curacaóban.