MENÜ
Keresés
JÚNIUS 2024

Hogyan lehet Baccarat-ot játszani - Útmutató szabályokhoz és győzelmi tippekhez játékosoknak

Az élő bakkarat James Bond kedvenc kaszinójátéka.


Tanulj meg online és élő osztók ellen bakkaratot játszani

Az élő bakkarat James Bond kedvenc kaszinójátéka.

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Ez a kezdő, nyerő útmutató a bakkarát játékhoz célja, hogy felfegyverezze Önt a szakértői bakkarát stratégiai ismeretekkel, hogy tisztességes esélyt kapjon a kaszinók számos piszkos trükkjével szemben. Szerezzen előnyt, amikor leül a bakkarát asztalokhoz.

Akár élő kaszinóban, akár online játszol, az osztó hamarosan félteni fogja a kvalitásaidat ebben a kártyajátékban, te pedig megízlelheted a győzelem édességét, és átélheted a kaszinóból hatalmas nyereménnyel távozó adrenalinlöketet.

Idővel videóanyagokat is elérhetővé teszünk hűséges játékosaink számára a baccarat szabályaitól kezdve a kártyaszámoláson át a bankár kezének különböző helyzetekben való kezeléséig, valamint a játékos és a bankár tétjeinek útmutatójáig. Ismerje meg, hogyan lehet elkerülni, hogy a bankár nyerjen minden körben Ismerje meg a legjobb baccarat rendszereket és stratégiákat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mi a Baccarat - Játsszon a kártyajátékot profiként

Mi az a Baccarat? Ez egy izgalmas játék a kaszinókban, amelyet a gyors játékmenet miatt felelősségteljesen kell játszani. A legtöbb játékos minimális ismeretekkel rendelkezik a kártyajátékról. A legtöbben csak a James Bond-filmekből ismerik a játékot, mivel a Baccarat a kedvenc kártyajátéka. Ráadásul a legtöbb online kaszinó a blackjackre, a rulettre és a nyerőgépekre összpontosít.

Maradjon itt az oldalon, és ismerje meg ennek a csodálatos játéknak a kártyaszabályait. Kövesd a Punto Banco útmutatót, és ígérem, hogy "előnyös játékos" leszel, akinek tisztességes esélye van a kaszinó krupiéival szemben. Tanuld meg, hogyan csökkentheted a bankár nyereményeit ennek a klasszikus kártyajátéknak msot változataiban.

Mi az az előnyös játékos? Egyszerűen úgy lehet elmagyarázni, hogy a kártyajátékkal kapcsolatos tudásod és technikai részleteid felhasználásával legyőzöd a kaszinót anélkül, hogy illegális módszereket alkalmaznál. Itt olyan stratégiák említhetők, mint a kártyaszámolás, az élválogatás és a fejlett játékelmélet. Ezek a fogalmak nem illegálisak, de garantálom, hogy az osztó az asztalnál nem szereti ezeket a stratégiákat.

Ezen nyerő stratégiák és fogadási rendszerek némelyikét a játékosok is hasznosíthatják a nyereség érdekében, ha online élő bakkarát asztalnál ülnek, és közben kihasználják a különböző bónuszokat. Van néhány kaszinó szuper jó promóciókkal, amelyeket a játékosok világszerte kihasználhatnak, hogy rövid távú előnyre tegyenek szert.

Itt a BETO.com-on nagy erőfeszítéseket teszünk azért, hogy nagyszerű kaszinóbónuszokat találjunk a játékosainknak és a legjobb promóciókat, amelyek előnyt jelenthetnek Önnek, amikor online fogadásokat köt. Kezdjünk bele magába a játékba, és nyerjünk néhány nagy halom kaszinó zsetont.

De előbb nézzük meg, mi kell ahhoz, hogy jó legyél a játékban. Mint néhány más népszerű szerencsejátéknál, itt is meg kell tanulni a kártyaszabályokat anélkül, hogy a játékot segítő eszközökre lenne szükség. Ez akkor is igaz, ha inkább online baccaratot játszanál. Ha a szabályok a gerinceden vannak, sokkal könnyebb meghozni a helyes döntéseket a harc hevében mind a bankárral, mind a kaszinó házelőnyével szemben.

A világszerte használt standard Las Vegas-i Baccarat elrendezés.

A világszerte használt standard Las Vegas-i Baccarat elrendezés.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Online szabályok és kezdő bakkarat stratégia

Az útmutató ezen része a baccarat kaszinó szabályairól szól, és arról, hogyan javíthatod a nagyobb nyerési esélyeidet, és mi kell ahhoz, hogy előnyt találj ebben a kártyajátékban, ha magas szinten szeretnél játszani.

Amellett, hogy megismerhetsz minden alapot, egyedülálló betekintést kapsz az egyik legizgalmasabb kaszinókártyajátékba is. Matematikai ismeretekre tesz szert a kaszinóasztaloknál a legoptimálisabb módon történő játékhoz.

Az egyéb baccarat asztalok Punto Banco néven is ismertek, és a legegyszerűbb kártyajátékok közé tartoznak, amelyekre online és élő kaszinókban is fogadhatsz. Nem kell szuperkomplikált stratégiákat tanulnod, amíg készen nem állsz arra, hogy a helyi, szárazföldi kaszinóban dominálj az asztaloknál.

Ha egyszer felvértezted magad az ezen az oldalon ingyenesen elérhető tudással, gyorsan készen állsz majd arra, hogy valódi pénzért játssz és profi kártyajátékosként fejlődj.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játékszabályok a bakkarát asztalnál

Ennek a klasszikus kártyajátéknak a nevét az olasz "baccara" szó ihlette, és a szó jelentése maga a nulla (0), ami egyben a kártyapakli összes képkártyájának és a tízeseknek az értéke is. Ezek az alapvető szabályok és nagyon fontos, hogy udnersntand, ha meg akarja tanulni, hogyan kell játszani Baccarat.

Ebben a kártyajátékban 6 vagy 8 pakli kártyával szokás játszani. Ezeket mind egy cipőbe/cipőbe helyezik.

Egy Baccarat leosztás két játékkártyából áll. További kártyákat is lehet osztani, de csak meghatározott szabályok szerint. A krupiét ebben a játékban banknak vagy bankárnak is nevezik. A játék akkor kezdődik, amikor a krupié legalább két leosztás erejéig kiosztja a kártyákat:

 • A bankár keze.
 • A játékos keze (az első két lap)

Bár most talán zavaróan hangzik, de nem csak a játékosra (a kártyáira) lehet pénzt tenni, és nem mindig a játékos keze nyer.

Miután a kártyákat a krupié kiosztotta az asztalnál, itt az ideje, hogy az alábbi online és élő bakkarát kaszinószabályok alapján meghatározzuk az egyes lapok pontjait és értékét. Az asztalnál lévő összes játékosra ugyanazok a kártyaérték-szabályok vonatkoznak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A játékos és a bank kezének értéke

Mint már említettük, minden 10-es és képkártya nulla pontnak számít. A többi kártya megtartja a névértékét/összegét. Vagyis az 1-től 9-ig terjedő számokkal (1,2,3,4,5,6,7,8,9) rendelkező kártyák megtartják a kártyaértéküket.

Félreértések elkerülése végett tisztázzuk, hogy az ász az 1-es számnak számít.

Ha az osztónak vagy a játékosoknak két lapja van, és az összértékük 10 vagy több, akkor az összértékből le kell vonnunk a tízet (10). Íme egy könnyen érthető példa.

Példa: Ha pikk 8-ast és káró 7-est kapok, akkor az összeg nem 15 (8 + 7), hanem öt, mivel 8 + 7 = 15-tel számolunk, de mínusz a 10-es.

Ez a kártyapélda egy egyszerűsített magyarázat. Mint majd meglátod, a dolgok egy kicsit bonyolultabbak, de nem túlságosan.

Ha úgy gondolod, hogy az online baccarat izgalmasan hangzik, akkor itt egy link az interneten való élő baccarat játékhoz, és van egy videó, amely megmutatja, hogyan működik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megértsd ennek a kedvelt kártyajátéknak a koncepcióját.

Kattintson az élő osztóra, és máris az oldalunkon találod magad, amely megmutatja, hogyan játszanak élő baccaratot az interneten.

A játékszabályok, például a harmadik kártya szabályai ugyanazok, akár élőben, akár online játszol.
Játsszon most

OLVASD EL AZ ÉRTÉKELÉST

A játékszabályok, például a harmadik kártya szabályai ugyanazok, akár élőben, akár online játszol.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Természetes nyertesek élő és online bakkarátban

A baccarat kifejezés és a játék szabálya az úgynevezett"Természetes nyertesek"minden kaszinóban használatos, és egy különleges és alapvető szabály, amelyet minden alkalommal szem előtt kell tartanod, amikor valódi pénzes játékos és bankár fogadásokat teszel.

Ha az első két lap teljes összege 8 vagy 9, akkor Ön természetes győztest ütött, és ugyanez vonatkozik a bankárra is. Amikor ez történik a játékodban, nem kerül több kártya az asztalra, és a kör elején tett téteket ki lehet fizetni.

A nyertes tétek és a természetes nyeremény azonnal kifizetésre kerül.

A nyertes tétek és a természetes nyeremény azonnal kifizetésre kerül.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Harmadik kártya szabályai a bakkarát játékokban

Ha senki sem kap egy"természetes győztes"az első két húzott lapon, és ez az élő és az online bakkarátra egyaránt vonatkozik, akkor van rá esély, hogy a játékban egy harmadik lapot kell húzni. Az alábbi harmadik lapra vonatkozó szabályok a játék minden változatában alapértelmezettek.

Ha nincs természetes nyereménye, a játékosnak 6 vagy 7-es összeggel KELL állnia a kezében, de harmadik kártyát kell húznia, ha az összeg nulla és öt között van (0-5).

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Útmutató a bankárhúzásokhoz és az osztókártyák szabályaihoz

Itt minden egy kicsit bonyolultabbá válik, ezért olvasson tovább, ha megpróbálja kitalálni, hogyan játsszon Baccaratot megfelelően. Ha nem kell harmadik lap, akkor Banknak két lapon kell maradnia, ha összesen 6 vagy 7 lapja van. Ha az osztó keze 0 és 5 közötti értékű, akkor a kaszinónak kell egy harmadik lapot tartania.

Egyébként a játékra a következő szabályok vonatkoznak:

 • Ha a játékos 9, 10, ász vagy képkártyát húz harmadik lapként, akkor a Banknak egy plusz lapot kell húznia, ha azok értéke 0-3, és 4-7-nél kell maradnia a pontszámban.
 • Ha a játékosok nyolcast kapnak harmadik kártyaként, akkor a bankosnak húznia kell egy kártyát, ha 0-2 az összértéke, és állva kell maradnia, ha a lapok összértéke három-hét (3-7).
 • Ha a játékos hatost vagy hetest húz harmadik kártyaként (6-7), akkor a bankároknak 0-6-os pontszámmal kell egy plusz lapot tartaniuk, és 7-es értékkel kell maradniuk.
 • Ha játékosként egy négyest vagy ötöst (4 és 5) kap harmadik kártyaként, akkor a kaszinónak húznia kell egy lapot, ha a Banknak összesen 0-5 lapja van, és 6 és 7 értékűnek kell maradnia.
 • Ha az Ön harmadik lapja egy 2-es vagy 3-as, akkor az osztónak egy plusz lapot kell kapnia, ha összesen 0-4 lapja van, és az 5, 6 és 7 értékeknél kell maradnia.

Miután az összes Punto Banco kártyát kiosztották, már csak a baccarat pontokat kell számolnia, hogy megtudja, ki a győztes. Aki a legközelebb jut a kilenc (9) ponthoz, az a győztes. Ha az online bakkarátban teszi meg tétjeit, akkor az egész egy kicsit könnyebb és könnyebben kezelhető, mivel minden automatikusan történik.

Háromféle fogadást/tétet tehetsz minden olyan helyen, ahol pénzt fogadhatsz a Baccarat-ra.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Baccarat puskázó lap

Bár minden automatikusan történik online, amikor baccaratot játszik, mi a BETO-nál készítettünk egy könnyen érthető baccarat táblázatot, így könnyebb megjegyezni és megérteni a baccarat szabályokat.

A baccarat puskát akkor is használhatja, ha a baccarat rendszerek és stratégiák iránt érdeklődik, mivel ez megköveteli, hogy a játék ismerete hibátlan legyen.

Baccarat puskázó lap és szabálytáblázat

Baccarat puskázó lap és szabálytáblázat

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Baccarat alaptípusai - játékos, bank és döntetlen tét

 1. Játékos: Ön magára vagy más játékosokra fogad. A kifizetés 1:1 arányban történik.
 2. Bank/Bankos: Ön arra fogad, hogy az osztó nyer. A kifizetés 1:1 (-5% jutalék).
 3. Döntetlen/sorsolás: A bank és a játékos azonos összeggel rendelkezik. Általában a kifizetés legalább 8:1 arányú.

Előfordul, hogy a bakkarában NINCS győztes, és ezt hívják döntetlen fogadásnak vagy döntetlennek, ha online kaszinókban játszik.

Ha a játékosnak és a krupiénak ugyanaz a baccarat végösszege, akkor a baccarat eredménye végleges, és csak a nyereményt fizetik ki azoknak a játékosoknak, akik a TIE tétre tették fel a pénzüket.

Ön azonban visszakapja a tétjét, tehát nem veszít semmit, ha például 100-at tett a bankra vagy a játékosra, és az eredmény TIE.

Ez a három fogadás az alapfogadás, amelyet a bakkarat minden változatában megtehet. Időről időre előfordul, hogy a kaszinók mellékfogadásokat kínálnak Önnek. Például a kaszinó kínálhat Önnek olyan fogadásokat, amelyekben arra fogadhat, hogy a baccarat játék következő eredménye egy 2-es pár vagy hasonló lesz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A legjobb fogadások a bakkarátban

Most, hogy tudod, hogyan kell játszani, koncentráljunk arra, hogy mely fogadásokra kell fogadnod, hogy a legjobb esélyeid legyenek a nyerésre.

Akár Highroller vagy, akár nem, az alapvető baccarat stratégia nem változik. Túl sok szerencsejátékos soha nem választja a Bankra való fogadásokat, és ez hatalmas hiba! Bár a legtöbb helyszín 5%-os jutalékot alkalmaz erre a fogadási lehetőségre, még mindig ez a legjobb választás a baccaratban, ha csak a nyerési esélyeket nézzük.

Ez a tény a ház előnyének köszönhető a bakkarátban.

 • A Banker tét kaszinóelőnye 1,06 százalék.
 • A játékos tét házelőnye 1,24 százalék.
 • Ha a döntetlent/egyenlőséget nézzük, akkor ezt nevezzük balekfogadásnak!

A bakkarában olyan kevés esélye van a döntetlenre, hogy csak egy őrült és többé-kevésbé részeg kártyajátékos választja ezt a lehetőséget.

Élő baccarat és bónusz útmutató a kerülendő dolgokról.

Élő baccarat és bónusz útmutató a kerülendő dolgokról.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Élő kaszinó vs online bakkarat

Itt a BETO.com-on azon dolgozunk, hogy a legjobb online kaszinók számára néhány EGYEDI baccarat bónuszt biztosítsunk. Nem vagyunk elégedettek a játékosainknak nyújtott standard bónuszokkal. Arra törekszünk, hogy néhány egyedi baccarat promóciót biztosítsunk, amit kihasználhatsz, mivel nincs értelme bónuszt kínálni a nyerőgépekhez vagy az online rulettasztalhoz.

Most, hogy megtanulta ennek a fantasztikus kártyajátéknak az alapjait, talán töltsön egy kis időt a haladó baccarat stratégiák és fogalmak, például a kártyaszámolás elsajátításával. Az oldalt rendszeresen frissítjük a baccarat játékosoknak szóló cikkekkel és segítséggel.

Top 10 baccarat kezdő hiba:

 • Kerülje a túl sok játékos/játékos játékot.
 • A döntetlen/húzás rossz választás, még akkor is, ha nagy nyeremények csábítanak.
 • NE felejtsd el kihasználni a kaszinóbónusz előnyeit az online baccaratban.
 • Sok szerencsejátékos soha nem tesz pénzt a bankra. Óriási hiba.
 • Soha ne az eredményre koncentráljon, hanem inkább a döntéshozatali folyamatra fordítsa az energiáját.
 • Sok játékos soha nem tanulja meg a kártyaszámolást a baccaratban.
 • Ne feledje mindig ellenőrizni a BETO-t az új baccarat cikkekért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Baccarat változatok és kaszinó promóciók

Időről időre előfordul, hogy a játék más változatait is felajánlják. Általában a Baccarat négy változatát kínálják Önnek. A Mini-Baccarat, ahogy a neve is mutatja, ugyanannak a játéknak egy kisebb változata.

A Chemin de Fer a kártyajáték francia változata, annak ellenére, hogy Olaszországban találták ki. Időről időre szerencséje is lehet, és láthatja, hogy a Punto Banco és a Baccarat Banque játékokat is kínálják. Ritkán előfordulhat, hogy EZ Baccarat nevű promócióval találkozik.

Ez a változat néhány tétnél több tétet tartalmaz, amit megtehetsz, különösen a Highrollerek szeretik a Baccarat ezen változatát. A nagyobb online kaszinók egy "No commission" vagy egyszerűen csak NC baccarat nevű baccarat verziót is kínálnak. Itt nincs a kaszinónak járó szokásos 5%-os jutalék a Banker téten elért nyereményei után.

Ha érdekel, hogyan néz ki néhány ilyen különböző változat, akkor kattints a "Mini-Baccarat" feliratú képre, és akkor ingyen és kockázat nélkül kipróbálhatod a játékot.

Az ingyenes Mini-Baccarat játék ugyanazokat a szabályokat követi, mint egy online kaszinóban, így lehetőséged van kipróbálni a kártyajátékban való jártasságodat anélkül, hogy ez pénzedbe kerülne.

 • Kattints a Mini-Baccarat képre, és próbáld ki ezt a játékot ingyenesen itt a BETO-nál.
A mini baccarat a játék gyakran látott változata.
Játsszon most

Ingyenes játék

A mini baccarat a játék gyakran látott változata.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Új cikkek a baccarat játékelméletről és promóciókról

Ha az a célod, hogy ne csak szórakozásból játssz, hanem az év folyamán néhány alkalommal, akkor fektess egy kicsit több időt és energiát a stratégiákba és rendszerekbe, amelyekkel fejlesztheted a tudásodat.

Akár egy online kaszinóban, akár a helyi kaszinókban szeretne játszani, az itt a BETO-nál tanultakat felhasználhatja.

További Punto Banco stratégiák következnek, mint például rendszerek és stratégiák, amelyeket elmagyarázunk, és amelyeket kihasználhatsz az online játékaid során.

Mosolyogjon rád a szerencse a következő játékaidban!

Élő baccarat asztal osztóval és játékosokkal.

Élő baccarat asztal osztóval és játékosokkal.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Leggyakrabban feltett Baccarat kérdések

Íme néhány a leggyakrabban feltett kérdések és válaszok a bakkarát játékkal kapcsolatban.

Minden kaszinóban játszhatok baccaratot? Arrow Arrow

Nem minden kaszinó kínálja a baccarat játékot, de szinte minden nagy online kaszinó rendelkezik a baccarat asztalok több változatával, beleértve a csodálatos élő baccarat asztalokat, ahol olyan, mintha egy igazi kaszinóban lennél.

Van a BETO-nak több baccarat információja? Arrow Arrow

Ha a beto.com könyvjelzőt használod, és rendszeresen visszatérsz ide a punto banco szekcióba, akkor jó híreket kapsz, mivel itt fogunk új baccarat cikkeket közzétenni, amelyeken dolgozunk.

Illegális a bakkarát játék? Arrow Arrow

Nem, szerencsére a világ nagy részén teljesen legális a Baccarat (Punto Banco) kártyajáték minden változata.

A baccarat ugyanaz, mint a videópóker? Arrow Arrow

A rövid válasz: nem. A hosszú válasz az, hogy sokan tévesen hasonlítják össze a két játékot egymással, pedig mind az esélyek, mind a játékszabályok nagyon különböznek egymástól.

Ajánlható-e a baccarat új kaszinójátékosoknak? Arrow Arrow

Ez a kártyajáték rendelkezik az összes elérhető kaszinójáték közül az abszolút legjobb játékosi esélyekkel, így mindenképpen jó kiindulópont lehet szerencsejátékosként. A bakkarátban sokkal könnyebb optimálisan játszani, mint sok más kaszinójátékban.

Nem lehet nehéz a Baccarat ennyi különböző változata? Arrow Arrow

A baccaratban az a jó, hogy az alapszabályok az összes különböző kártyajátékváltozatban érvényesek, így a Punto Banco különböző változatainak játékához több mint felkészült.

Vannak olyan kaszinóbónuszok, amelyeket a bakkarátban is felhasználhatok? Arrow Arrow

A legjobb kaszinóbónuszok közé tartozik, amelyeket az online baccaratban kihasználhatsz, amikor a kaszinó élő kaszinójáték bónuszt kínál. Ezeket többnyire szuper könnyű kihasználni ebben a villámgyors és lenyűgöző kártyajátékban.