MENÜ
Keresés
JÚNIUS 2024

Baccarat stratégia és fogadási rendszerek a profik által elmagyarázva

Baccarat kaszinó játék - Tanulj meg Baccaratot játszani profiként


Baccarat stratégiák és fogadási rendszerek

Baccarat kaszinó játék - Tanulj meg Baccaratot játszani profiként

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 20 Január 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Abaccarat egy olyan kártyajáték, amely elsősorban a szerencsén alapul, és ha valaha játszottál vele, akkor tudod, hogy az izgalmas játéknak számos árnyalata van. Néhány fejlett taktika és stratégia növelheti a nyerési esélyeit, és a jó hír az, hogy elmagyarázzuk a legjobb bakkarat stratégiákat, amelyekkel a szerencsét a maga oldalára állíthatja!

Ebben a cikkben olyan hasznos fogadási stratégiákról lesz szó, amelyeket a baccarat játék során használhat. Ezeket alapos kutatás és megszámlálhatatlan órányi játék után különböző kártyajáték-szakértők dolgozták ki.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Fejlett fogadási rendszerek a bakkarathoz

Mindig vegye figyelembe a ház előnyét, amikor online bakkaratot játszik, függetlenül attól, hogy milyen stratégiát alkalmaz. Soha nem szabad a "balekok tétjét" megtennie, ha időt fordít a döntetlen tétekre, és a bankár tétnek van a legalacsonyabb House Edge-je az összes közül, de van egy bökkenő:

  • A Banker fogadás házelőnye 1,06%.
  • A játékos fogadás házelőnye 1,24%.
  • A döntetlen fogadás házelőnye 14,4%.

Tehát egyértelmű, hogy mindig kerülje a döntetlen fogadást. Bár a kifizetési táblázat tanulmányozása után a bankár fogadása tűnik a legvonzóbbnak, ne feledje, hogy a legtöbb kaszinó némi jutalékot vesz fel, ha a bankár nyer. Másrészt a játékos nyereményei nem vonnak maguk után jutalékot, így a bankár keze enyhe hátrányban van a játékosok szemében.

Azt is vegye figyelembe, hogy a ház előnye ugyanaz marad, függetlenül attól, hogy milyen fogadási stratégiát választ. Legyen szó negatív vagy pozitív progresszív fogadási rendszerről.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Nyerő Baccarat stratégia Baccarat játékokat játszani?

Nincs olyan nyerő bakkarat stratégia, amely garantálja, hogy minden körben nyerjen! A stratégiák segíthetnek túlélni a vesztes szériákat anélkül, hogy túl sokat veszítenél, és gondoskodnak arról, hogy ne keveredj érzelmileg a játékodba, és rendszerezd a játéktechnikádat.

Minden Baccarat stratégia célja, hogy csökkentse a House Edge-et, és a lehető legalacsonyabb értékre csökkentse azt. Ez nagyon egyszerűen megvalósítható. Ismétlem, mindig emlékezzen arra, hogy a legjobb stratégia a bankár pozícióra való fogadás és a kártyák számolása.

Elméletileg a ház előnye a bankár pozícióban 1,06%. A játékos pozícióban ez egy kicsit magasabb, 1,24%. Ez a legmagasabb a Tie tét esetében, 14,36%, ami magas. Ezért mindig a bankos tétet válassza.

Nem az alacsony banker tét az egyetlen ok, ami amellett szól, hogy erre a fogadástípusra összpontosítsunk, további okok is vannak. Egy 8 pakli kártyával játszott bakkarat játékban a kifizetési (nyerő) százalékod a játékos pozícióján 44,63%, a vesztési esély 45,87%, és a leosztások 9,51%-ában döntetlenre számíthatsz. Bankár pozícióban a kezek 45,87%-át megnyered, 44,65%-át elveszíted, és a kezeid 9,51%-a döntetlen lesz.

Ha figyelmen kívül hagyjuk a döntetlen esélyét, akkor a Bankár pozíció az esetek 50,68%-ában nyer, míg a Játékos pozícióra fordítva érvényes. Tehát a Bankár pozíciónak nagyobb az esélye a győzelemre. Ezért van a legtöbb bakkarát játékban 5%-os jutalék a Banker tétekre.

Mégis, a Bankár tét jó, 1,17%-os előnnyel jár, és mindig erre kell fogadnia egy normál Baccarat játékban, ha nem használ fejlett stratégiákat, például kártyaszámlálást.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játékos vs. bankár fogadás - Milyen típusú fogadás illik az Ön stílusához

Mini Baccarat (Play'n GO)

Mini Baccarat - Tesztelje a Baccarat készségeit ingyen a BETO-nál
Játsszon most

Ingyenes játék

Mini Baccarat - Tesztelje a Baccarat készségeit ingyen a BETO-nál

Amikor megpróbál egy jó bakkarát játékstratégiát találni, részben el kell fogadnia, hogy a szerencse és a véletlen szerepe minden egyes játszmában szerepet játszik.

Mindig lesz egy határozott házelőny a játékban. statisztikailag nem tudod legyőzni a házelőnyt, bármit is teszel. De a legizgalmasabb dolog az, hogy még a House Edge-et sem kell legyőznöd ahhoz, hogy megnyerj egy bakkarát játékot.

A baccarat egy szórakoztató játék. Ha egy konkrét technikai stratégiát használsz a játékod javítására, az növeli az önbizalmadat. Kövesse a Baccarat stratégiákat, és érezni fogja a különbséget a játékeredményeiben.

Abakkaráthoz egyaránt szükség van az ügyességedre és a szerencsédre, és nem fog működni, ha valamelyik hiányzik. Bár a szerencse egyenesen felülmúlja az ügyes játék bármely szintjét, a nyeremények maximalizálása érdekében mindig be kell tartania egy jó fogadási stratégiát.

Próbáljon ki különböző játékstratégiákat ingyenesen itt a BETO.com-on a Baccarat szimulátorunkon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan lehet nyerni a Baccarat kártyajátékokban

A különböző szabályokról olvasva meg fogod érteni, hogy az online kaszinóoldalakon elterjedt, hogy a Banker fogadásokból kiveszik a részüket. Ez egy bevett gyakorlat, és egy jó Baccarat szerencsejáték stratégia figyelembe veszi ezt.

Ne feledje, hogy a bankár részesedése körülbelül 5%. Erősítse meg ezt az online kaszinóban, ahol játszani szeretne, ha következetes kifizetéseket szeretne a játékból. Ez alapvető fontosságú, mivel egyes iGaming helyszínek ebből hasznot húznak, és akár 20%-ot is felszámítanak a bankárvágásért.

Ahhoz, hogy jobban megértsd ezeket a részleteket, nézd meg a játék feltételeit. Az online kaszinó ügyfélszolgálatával is felveheti a kapcsolatot, hogy megtudja. A legtöbb útmutatóban, amely arról szól, hogyan nyerhetsz bakkaraton, ezt nem fogod megtalálni, mivel nem akarják, hogy nyerj. Pedig ez nagyon fontos, és ismernie kell a bakkarát játékstratégiákat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bankroll menedzsment a bakkarát játék stratégiájában

Íme egy egyedülálló pénzkezelési trükk, amellyel hatékonyan fenntarthatja és kezelheti szerencsejáték-egyenlegét. Ez nagyon hatékony, és többet segít, mint bármilyen ügyes trükk vagy Baccarat olvasási minta.

Tehát a dolog a baccarat játék közben az, hogy őrült pénzkereseti szériákba kerülhetsz, ahol akár 10 alkalommal egymás után dupla nyereményt is nyerhetsz. Ez igaz, és gyakrabban megtörténik, mint gondolnád. Itt a BETO.com-on elemezzük a különböző Baccarat játékokat és variációkat, és láttunk már embereket, akik 100 euróból több mint 3000 eurót csináltak mindössze 15 perces ülések alatt.

Azonban ne hagyja magát elvakítani ettől, mivel a ház előnye mindig ott van, és előbb-utóbb be fog lépni. Nem számít, hogy milyen kicsi, mindig kiveszi a részét. Tehát, amikor legközelebb néhány ezret nyer, ne hagyja, hogy az érzelmei eluralkodjanak magán, és játsszon óvatosan. Ne felejtsen el elsétálni, amikor jó helyzetben van, különben a ház szinte mindent azonnal visszavesz.

A pénzkezelés eligazít a fogadások és a szerencsejátékok terén, és gondoskodik arról, hogy tartsa magát a szabályokhoz. Még a legtapasztaltabb játékosok is néha sodródnak az árral, és súlyos veszteségeket szenvednek el.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Kártyaszabályok és Baccarat játékelmélet

Baccarat kaszinó játékok - Tanulja meg, hogyan kell elsajátítani a Baccarat stratégiákat

Baccarat kaszinó játékok - Tanulja meg, hogyan kell elsajátítani a Baccarat stratégiákat

A nyerő stratégia elsajátítása bármely szerencsejátékban az alapoktól kezdődik. Ebben a szerencsejátékkal kapcsolatos útmutatóban a Baccarat fogadási stratégiákról beszélünk, de ez a kijelentés minden szerencsejáték címre érvényes. Az utazás első lépése az lenne, hogy megtanulja az adott játék alapjait. Értse meg, hogyan játszanak egy Baccarat játékot, a különböző variációkat és típusokat, és tanulja meg, hogyan tegye meg a téteket és hogyan érje el a nyereményeket.

A bakkarátban főleg 3 féle tét létezik, a játékos tét, a bankár tét és a döntetlen. Amikor a Player vagy Banker fogadást teszed, akkor nem magadra fogadsz a kaszinó ellen, hanem a játék részét képező két különböző kimenetel egyikére fogadsz.

Olyan lapot választasz, amelyben bízol, és amelyet bankolni szeretnél. A játék akkor dől el, amikor mindenki kap egy-egy lapot, és az nyeri a játékot, aki a legközelebb van a 9-hez.

Így, ha a játékosnak 7-es lapot osztottak, a bankárnak pedig 5-öst, akkor az első tétet megnyered, ha a játékos oldalán játszol. Ha mindkét kéz egyenlő, az döntetlennek minősül, és ezt a kört akkor nyernéd meg, ha a döntetlenre fogadnál. Most már tudja, hogyan kell játszani egy bakkarát kört, és készen áll a játékra. De várjon, van még valami, amiről tudnia kell.

Ahogy a cikk elején már mondtuk, a Banker tét statisztikailag jobb, mint a többi. Ez a fölénye az oka annak, hogy sok biztonságos online kaszinó egy kis díjat számít fel, ha a Banker tétre teszel. A legtöbb játékos figyelmen kívül hagyja, de a szakértők, akik kutatnak és házi feladatot végeznek a szerencsejáték előtt, tudják ezt. Most már te is tudod, és előnyben vagy a legtöbb játékossal szemben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A legjobb stratégia kiválasztása a bakkarát asztaloknál

Mint említettük, a bakkarát játékban 3 féle tétet tehet. Van a banki tét, a játékos tét és a döntetlen tét. Az, hogy melyik fogadást választja, teljes mértékben attól függ, hogyan közelíti meg a játékot, valamint attól, hogy milyen fogadási rendszert követ, és hogy éppen milyen bakkarát asztalt használ.

Amikor a baccarat fogadásokról van szó, az ökölszabály szerint meg kell néznie a fogadásokat, és a legkedvezőbbet kell választania. Itt vannak a nyeremények valószínűségei:

  • A játékos tét - 44,61%
  • A banki fogadás - 45,84%
  • A döntetlen tét - 9,45%

Ahogy elnézem, az esélyeket tekintve csak enyhe előnye van a Banker Betnek. De még a legkisebb statisztikai előny is döntő lehet egy esélyes játékban. Ezek a statisztikai előnyök néha még az ügyességnél és a szerencsejátékos tehetségénél is hatékonyabbak. Ezért a legjobb választás lenne a Banker fogadást választani. Ez nagyon ésszerű, és mi erősen ajánljuk.

Bár a Banker-fogadás fölénye nagyon egyszerű és a fent említett nyerési valószínűségeken keresztül világosan érthető, sokan csak megszokásból és folklórból mennek vele. Egyesek tudományos és technikai indokok nélkül hisznek abban, hogy az egyik fogadási forma jobb és szerencsésebb, mint a másik. A Bankár fogadás esetében azonban ez a "szerencsejátékos tévhit" igaz és működik.

Mivel a klasszikus Baccarat játéknak számos egyedi változata és felturbózott változata létezik, a fogadások valószínűsége kissé változik. Szerencsére általában a jobbik oldalon mozog, és a Banker Bet nyerésének elméleti esélye akár 50%-ra is emelkedhet, ami kiváló.

Ez az erős előny a banker fogadásnak kedvez, ami arra kényszeríti az online kaszinókat, hogy jutalékot fizessenek ezekért a fogadásokért, általában 5% körül. Mégis, nem kell összezavarodni ezekkel a statisztikákkal és számokkal, ha túl soknak érezzük őket. Csak ne feledje, hogy a bankár fogadás a legjövedelmezőbb. Ne csak a mi szavunkat higgye el. Beszéljen a bakkarát mesterszerencsejátékosokkal, és az egyetlen standard tipp, amit mindannyian elmondanak, hogy a Bankár oldalára tegyen.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A játékos tétje a bakkarában

Kaszinó játékok - Ne becsülje alá a játékos tétjét a Baccarat-ban

Kaszinó játékok - Ne becsülje alá a játékos tétjét a Baccarat-ban

Annak ellenére, hogy a Banker tétnek van a legnagyobb statisztikai előnye, és a legtöbb szakértő, köztük a BETO.com szakértői csoportja is ezt ajánlja, nem szabad figyelmen kívül hagynia a bakkarát játék többi dinamikáját.

A játékos tét is egy tisztességes választás, és ez az alapértelmezett tét számos bakkarát stratégia esetében. Matematikai bizonyítások azt mutatják, hogy a Banker tét a jutalék miatt rosszul teljesít, ha egy rögzített rendszer szerint játszik, mint például Labouchere, Martingale és Fibonacci.

Mivel ezek a stratégiák főként a többszörös kisebb nyereségeken alapulnak, amelyeket egy hosszú ülés során felhalmozhat, érdemes elkerülni ezt a stratégiát. A bankárfogadással járó jutalék is az oka annak, hogy sokan nem kedvelik ezeket a rendszereket.

Tehát a játékos tét sem alapvetően rossz választás a bakkarát játékokban, és bizonyos helyzetekben használhatja. Létfontosságú, hogy alaposan felfedezze a játékot, és ne csak a Bankár tétre szorítkozzon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mit mond a játékelmélet a Baccarat TIE fogadásról?

Ne készítsen Baccarat stratégiát, amely a kártyajátékban a Tie Betre összpontosít.

Ne készítsen Baccarat stratégiát, amely a kártyajátékban a Tie Betre összpontosít.

Miután beszéltünk a Banker tétről és a Player tétről, elérkeztünk a harmadik lehetőséghez, a Tie téthez.

Egyetlen konkrét Baccarat szerencsejáték-stratégia sem foglalkozik a Tie tétre való fogadással, mivel az nem jár semmilyen különleges előnnyel. Statisztikai szempontból 100-ból mindössze 14 esetben biztosít Önnek nyereményt, így rossz választásnak bizonyul. Tehát, ennek az alacsony esélynek köszönhetően még mindig nem fizet tekintélyes összeget. Így tehát számos olyan pont van, amely a Tie Bet ellen szól.

Akkor lesz tisztességes a forduló, ha a 2 elsődleges kimenetel vagy a 2 legvalószínűbb kimenetel egyikére fogad. És még ha döntetlen is lesz, az nem okoz jelentős veszteséget.

Tehát nyugodtan megállapíthatjuk, hogy nem sok ösztönzője van annak, hogy döntetlenre fogadjon. Ha még mindig nem vagy meggyőződve, akkor ne aggódj. Van még egy fontos statisztika, amiről tudnia kell, és amelyről biztosak vagyunk benne, hogy el fogja tántorítani attól, hogy döntetlenre fogadjon.

A különböző baccarat fogadások valószínűségének kutatása során kiderült, hogy a döntetlen tét házelőnye 14,4%. Ez sokkal magasabb, mint a Banker és a Player fogadások. A Banker tét házelőnye mindössze 1,06%, és a Player tét is nagyon tisztességesen teljesít 1,26%-kal.

Tehát a bakkarát fogadások egyik alapelve, hogy soha nem szabad döntetlenre fogadni. Tegyen a játékosra vagy a bankárra, de ne a döntetlenre.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A klasszikus stratégiák, mint a Martingale Baccarat rendszer

Általánosságban 3 különböző típusú fogadási rendszer létezik, és mindegyik más és más. A legalapvetőbb típus a lapos fogadási rendszerek, ahol minden tét azonos összegű. Ezzel együtt létezik pozitív fogadási rendszer és negatív progressziós rendszer is, valamint ezek hibrid változatai.

A pozitív progressziós rendszerek megkövetelik, hogy egy győzelem után fokozatosan növelje a tétet. A negatív progressziós rendszer a pozitív progressziós rendszer fordítottja.

Számos fogadási rendszer áll rendelkezésre. Íme néhány klasszikus stratégia, amelyet a következő bakkarát-játék során használhat:

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Martingale Baccarat fogadási stratégia

A klasszikus Baccarat Martingale stratégia magyarázata

A klasszikus Baccarat Martingale stratégia magyarázata

A klasszikus Baccarat Martingale stratégia valószínűleg a legnépszerűbb Baccarat fogadási stratégia. Ez egy negatív progressziós rendszeren alapul, amelyet számos fogadási és kártyajáték fogadási stratégiájában használnak. Egy győzelem után ugyanannyit kell tennie, egy veszteség után meg kell dupláznia a tétet, majd egy győzelem esetén ismét vissza kell térnie az eredeti tétre.

Íme egy példa:

Baccarat játékot játszol, 5 tétet tettél fel, és nyertél, majd a következő leosztásnál ismét 5 tétet teszel. Ez így fog folytatódni. Ha veszteséget érsz el, akkor megduplázod a tétedet 10-re. Ha ismét veszteséget ér el, akkor megduplázza a tétet 20-ra. A tétet addig növeled így, amíg nem nyersz. Ekkor a téted visszaáll, és ismét 5-tel kezdesz. Ennek a stratégiának az az alapötlete, hogy egy esetleges nyeréssel minden veszteségedet kiegyenlítsd.

Talán észrevetted, hogy a tétek mérete nagyon gyorsan nőhet, ami ennek a fogadási rendszernek jelentős hátránya. Ha rossz napod van, és 10 leosztást veszítesz egymás után, akkor egy 5-ös tétből hatalmas, 2560-as tét válhat. Nem mindenkinek van elég nagy bankrollja ahhoz, hogy ilyen fogadásokat tartson fenn. És még ha van is, valószínűleg magasabb, mint az asztal felső határa.

Tehát a Martingale stratégiának is vannak korlátai, és ezt jó tudni.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A híres Paroli Baccarat rendszer

Paroli Baccarat stratégia és progressziós fogadási rendszer.

Paroli Baccarat stratégia és progressziós fogadási rendszer.

A Paroli-rendszer egy másik híres fogadási rendszer, amely a pozitív progresszió fogadási rendszerén alapul. Ez egy klasszikus fogadási stratégia, és évek óta segít a játékosoknak abban, hogy a legtöbbet hozzák ki a fogadásokból. Egyszerű megérteni és megtanulni, és számos fogadási címre alkalmazható, nem csak a bakkarátra.

A Paroli-stratégiát folytatva először is ki kell választania egy kezdő tétet, amelyet minden menet elején meg fog játszani. A szerencsejáték mesterek úgy érzik, hogy ennek a kezdő tétnek a teljes szerencsejáték bankrolljának körülbelül 2%-ának kell lennie. Tehát, ha van egy 1000-es szerencsejáték egyenlege, amit fel kell tennie, akkor a tétet 20-nál kell tartania, de nem többel.

Ennek a rendszernek szüksége van arra, hogy a tétet veszteség után is ugyanannyi maradjon, és nyerés után megduplázza.

Ez éles ellentétben áll a Martingale stratégiával, és a kifizetéseket hosszú nyereménysorozatokból eredezteti, amelyek nyereménysorozatokkal járnak. A biztonságot is figyelembe veszik ebben a stratégiában, és nem fog jelentős összegeket feltenni, köszönhetően az alacsony téteknek a veszteségek elszenvedése után.

Ez a stratégia is nagyon rugalmas, és tetszés szerint növelheti a nyereményeit.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Labouchere stratégia a Baccarat játékokhoz

A Labouchere stratégia a Baccarat játékokhoz magyarázva

A Labouchere stratégia a Baccarat játékokhoz magyarázva

A Labouchere nyerő stratégia egy olyan fogadási rendszer, amely különböző neveken, például Split Martingale néven ismert. Ez egy negatív progressziós fogadási rendszer. A társaihoz képest egy kicsit bonyolultabb, de nem is túl nehéz, és hamar belejön az ember.

Széles körben használják a bakkarát játékokban, és arra van kitalálva, hogy segítsen a játékosoknak visszanyerni a veszteségeiket, de fokozatosan, nem gyorsan. A többi klasszikus fogadási stratégiához hasonlóan számos más asztali játékban is használható.

Ahhoz, hogy ezt a rendszert a következő Baccarat-játékában használhassa, először is rögzítsen magának egy kifizetési célt. Ezután ezt sok kisebb számra osztja fel. Például, ha 100-at szeretne nyerni, akkor a következőképpen osztja fel: 10-20-10-10-10-20-10-5-5. Ez úgy fog kinézni, mint egy tömb. Ezután összeadod a bal szélső és a jobb szélső számot, és ezt az összeget teszed fel. Ebben az esetben ez 15 lenne.

Ha nyereményt érsz el, áthúzod a számokat a sorból, és tovább ásod a tömböt. Ismét összeadod a végeken lévő számokat, ami most 25 lenne, és ennyit teszel fel.

Ha újabb nyereményt érsz el, folytasd a következő számokkal. Ha veszítesz, add hozzá a sor jobb végéhez a feltett összeget, ami növeli a fogadási tömböd hosszát. Ezután a szokásos módon folytatod a fogadást.

Ez tehát azt jelenti, hogy ha nyereményt érsz el, a tömb rövidebb lesz, ha pedig veszteséget szenvedsz, a tömb hossza nőni fog.

Mire a tömböt befejeznéd, már megnyernéd a célösszeget. A rendszer egyik hátránya, hogy ha hosszú vesztes szériába kerülsz, akkor hatalmas téteket kell tenned, ezért vigyázz erre. Próbálj meg néhány 0-t hozzáadni az első számokhoz, hogy megkönnyítsd a dolgodat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Baccarat bónusz növelheti a stratégiai nyereményeit!

Semmi sem fogja jobban segíteni és megszilárdítani a játékodat, mint egy jelentős kaszinóbetét. A játékot egy tisztességes kezdő egyenleggel kell kezdenie. Ez lehetővé teszi, hogy magas összegeket tegyen fel, és pufferzónaként fog működni a tétjei számára, ha a dolgok rosszul alakulnak. Ezt az egyenleget az elején be kell fektetned, de igénybe veheted egy kaszinó befizetési bónusz segítségét is, amellyel kockázat nélkül nagyméretű nyereményeket landolhatsz.

Ha sikerül többször egymás után megdupláznod a pénzedet egy bakkarát játékon, akkor szakértő bakkarát játékossá válsz, és a nyerési potenciálod is megnő. Ezek a befizetési szorzók azonban nem járnak korlátozások nélkül, és a Baccaratban is vannak olyan akadályok, mint a nem kivehető egyenleg. Ezek még a legnépszerűbb és legnevesebb kaszinókban is jelen vannak, ezért mindenképpen olvassa el a feltételeket.

Nagyon megdöbbentő lenne, ha azt tapasztalnád, hogy az összes megnyert pénzed nem a tiéd, amíg nem teszed meg még legalább 50-szer! Ez csak egy példa volt, és számos más ilyen korlátozás is létezhet.

Íme egy bakkarát bónusz, amit érdemes elkerülni:

Bónusz:100, minimális tét: 60x, minimális befizetés €20. Átváltási limit: 500.

A fent említett példában két pont teszi annyira nem kívánatossá és vonzóvá. Először is, a bónuszban szükséges fogadási követelmények túl magasak. Ha 100 értékű bónuszt szeretnél kapni, akkor legalább 5000-et kell fogadnod, mielőtt kivehetnéd. Emellett a konverziós korlát miatt csak 500-at vehetsz ki abból, amit nyersz. Ezek azok az okok, amiért ez a bónusz szar.

Másrészt, itt van egy sokkal jobb befizetés, és ez az, amit érdemes folytatni:

Befizetési bónusz: 100%, fogadási követelmény: 20x, minimális befizetés: 20 €, nincs konverziós limit.

A baccarat játékosok általában összezavarodnak, mert a feltételek nagyon bonyolultak lehetnek. Hogy segítsünk Önnek, a BETO.com csapatunk számos online Baccarat játékot részletesen áttekintett, és elolvashatja őket, hogy a lehető legpontosabb információkat kapja róluk.

Ha maximalizálni szeretné a nyereményét a Baccarat nyerő stratégiákból, mindig élő baccarat asztalokon játsszon, ahol a házigazda egy valódi osztó.

Videó: Baccarat stratégia és fogadási rendszerek a profik által elmagyarázva

Játsszon most

Komoly bakkarát játékosként érdemes megfontolnia az élő online bakkarát asztalokon való játékot.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan nyerjünk Baccaratban következetesebben

Miután elolvasta ezt a felülvizsgálatot, az egyik dolog, ami világos, hogy a Baccarat fogadási stratégia létrehozása nem egyszerű. A különböző tényezők, például a számok, rendszerek és táblázatok figyelembevétele nagyon zavaró és nyomasztó lehet. Úgy tűnik, lehetetlennek tűnik egy egyszerű rendszer létezése. Bár Phil Ivy létrehozott egyet, csalónak bélyegezték, és végül meg is fizettek érte.

Mégsem kell bonyolultnak lennie a fogadási stratégiádnak ahhoz, hogy hatékony legyen. Csak ragaszkodj az alapokhoz és az alapvető szabályokhoz, és a legtöbbször elégedett leszel a fogadások során. Ezek nem garantálják minden alkalommal a sikert, de biztosan elkerülöd az ostoba hibákat.

Legyen egy szisztematikus Baccarat terve és kontrollálja az érzelmeit

Az egyik dolog, ami még a legjobb Baccarat stratégiát is tönkreteheti, az érzelmek ellenőrizetlen hulláma. Ha elragadtatja magát, és elfelejti a tervet, akkor biztos az esélye egy esetleges veszteségnek. Ennek fő oka a szerencsejáték természetéből fakad. Sok játékos csak a rohanás és az izgalom miatt játszik, és ha egyszer vad nyerési hullámba kerül, nem tudja kontrollálni magát.

Ezért kérlek, ne felejtsd el lerázni magadról, és teljes koncentrációval játssz a játékodat. Az izgalom alapvető fontosságú, és meg is kell, hogy legyen, de nem a nyerési esélyeid rovására.

Reméljük, hogy ez a cikk segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki a bakkarát játékból.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések a Baccarat stratégiákról

A szerencsejátékok során mindig követnie kell a bakkarát stratégiát. Sok ilyen rendszer létezik, és ezek valóban növelik a nyerési esélyeket. Itt van egy részletes GYIK rész róluk:

Mi az a Baccarat? Arrow Arrow

A baccarat egy népszerű kaszinó asztali játék, amely már több évszázada szórakoztatja az embereket.

Mennyit nyerhetek egy bakkarát játékban? Arrow Arrow

Minden helyszínnek és kaszinónak saját szabályai és előírásai vannak erre vonatkozóan. Szinte minden kaszinónak van egy fogadási limitje, amit nem léphetsz át.

Milyen különböző tétek állnak rendelkezésre a bakkarátban? Arrow Arrow

A bakkarátban 3 fajta tét létezik, a játékos tét, a bankár tét és a döntetlen tét. Ezek a fogadások különböző oldalakat jelölnek, és Önnek ki kell választania, hogy melyik oldalt szeretné támogatni.

Mi a Baccarat nyerő stratégia? Arrow Arrow

Bár a bakkarat az esélyek játéka, van néhány speciális fogadási rendszer, amelyet követnie kell, hogy maximalizálja nyerési esélyeit. Ezeket nevezzük Baccarat nyerő stratégiáknak. Sok ilyen van, ezeket megtanulhatja.

Melyek a népszerű bakkarat nyerő stratégiák? Arrow Arrow

A klasszikus Baccarat rendszerek a Martingale stratégia, a Paroli és a Labouchere nyerő stratégia.

Melyik a legjobb Baccarat nyerő stratégia? Arrow Arrow

Nincs olyan, mint a legjobb Baccarat nyerő stratégia, mindegyiknek megvannak a maga érdemei és hibái, és ki kell próbálnia mindegyiket, hogy kiderítse, melyik illik önhöz a legjobban.

Melyik a legjobb fogadás a Baccarat-ra? Arrow Arrow

A 3 különböző Baccarat tét statisztikáit figyelembe véve a Banker tét a legjövedelmezőbb mind közül, köszönhetően a magasabb, 45,87%-os nyerési esélynek és az alacsony, 1,06%-os House Edge-nek. Bár a legtöbb kaszinó 5% körüli jutalékot tesz rá, ezt tartsa szem előtt.

A bakkarát stratégia követése garantálja a sikert? Arrow Arrow

A válasz nem. Bár a fogadási stratégiák növelik a nyerési valószínűséget, a bakkarat még mindig a szerencse játéka, és semmi sem ellensúlyozhatja a szerencse hatását.

Milyen egyéb pontokat kell szem előtt tartanom a bakkarát nyerő stratégia követése során? Arrow Arrow

Ha egy nyerési formulát vagy bakkarát stratégiát követ, akkor már jó úton jár. Baccarat stratégiai tippek - Az egyetlen dolog, amit nem szabad elfelejtened, hogy ne hagyd, hogy a hajsza izgalma befolyásoljon, ne hagyd, hogy az érzelmeid átvegyék az irányítást és irányítsanak téged.

Ki kell használni az online kaszinókban elérhető bakkarat bónuszt? Arrow Arrow

Sok bakkarát bónusz érhető el, de nem mindegyik jó Önnek. Némelyiknek bonyolult feltételei vannak, amelyek megölik a szórakozást, ezért ítélje meg mindegyiket külön-külön, és válassza a legelőnyösebbet.