MENÜ
FEBRUÁR 2024

Élő Baccarat Online - Játssz kártyát egy valódi osztó ellen

Az oldalak már kínálnak élő kaszinó lobby élő online baccarat játékokat.


Hogyan játsszon kártyát online élő bakkarát asztaloknál

Az oldalak már kínálnak élő kaszinó lobby élő online baccarat játékokat.

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A Baccarat több mint 200 éve van itt velünk különböző formákban. Népszerűségéről a fogadók és a szerencsejátékosok körében nem kell beszélni, hiszen ez az egyik első játék, amely a "Kártyajátékok" és az "Asztali játékok" szavak hallatán eszébe jut. Köztudottan híres a francia elit körében. Mégis, mostanra tipikus játékká vált, amely általában minden kaszinóban megtalálható.

A baccarat hosszú történelme során számos változáson ment keresztül. A játék, amelyet ma népszerűen ismerünk, a Punto Banco Baccarat változata. A világ különböző részein, különösen Makaón nagy népszerűségre tett szert.

Eddig egy fizikai kaszinóba kellett ellátogatni ahhoz, hogy ezt a játékot élvezhessük, mivel egy másik személlyel játszottuk. Az iGaming fejlődésének köszönhetően azonban most már otthonod kényelméből is játszhatsz Baccaratot az élő szerencsejáték segítségével.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Élő osztós bakkarat kaszinók - Előnyök és hátrányok

A standard baccarat nagy népszerűsége mögött álló fő ok a kártyajátékok egyszerűsége és közönséges volta. Ez az egyik legegyszerűbb kaszinókártyajáték, és nem igényel sok időt a megértéséhez. Szinte minden kaszinóban megtalálható, ami tovább növeli a népszerűségét. Az emberek azért is szeretik a baccarat játékot, mert ha egyszer megtanulják, a világ szinte minden pontján élvezhetik. A baccarat és az olyan egyedi online változatok, mint az élő speed baccarat és az élő baccarat squeeze nagyon pörgős és szórakoztató szerencsejáték-élményt nyújt a kártyajátékok rajongóinak. A fogadások és a nyeremények nagyon gyorsan történnek, és ez leköti a játékosokat.

Nem fog sok időbe telni, amíg megbarátkozik az online baccarat asztallal, ha tudja, hogyan kell offline játszani. A legtöbb jó, élő osztóra összpontosító kaszinó elkezdte kínálni a baccarat címeket az iGaming gyűjteményében, és nem lesz gondja azzal, hogy online megtalálja. Az élő játékok élménye egyszerűen fantasztikus, és olyan életre kelti a játékot, mint egy igazi szárazföldi kaszinóban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Szárazföldi játékok vagy online élő Punto Banco fogadások

Baccarat Live Casino (Evolution Gaming)

Próbálja ki az élő Baccarat-ot a Evolution Gaming

OLVASD EL AZ ÉRTÉKELÉST

Próbálja ki az élő Baccarat-ot a Evolution Gaming

👈 Ha többet szeretne megtudni a Punto Banco-ról élőben és élvezni, kattintson az ábra bal oldalán található linkre.

A Punto Banco mára már ismerős névvé vált, ha az élő szerencsejáték címekről beszélünk. Néhány évvel ezelőtt azonban a történet még nem így nézett ki. Mostanra mégis rengeteget fejlődött, ami jól látszik a ma piacon lévő fantasztikus címeken.

Egy élő osztós baccarat kaszinóban kártyázni más élmény, mint egy földi kaszinóban játszani. Az offline játéknak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Az élmény, amit a tényleges kaszinóban való játék közben kapunk, egyszerűen páratlan, hiszen érezzük és átéljük a kaszinó autentikus hangulatát.

Ez a fizikai szerencsejáték-élmény az egyik fő oka annak, hogy az emberek inkább az offline szerencsejátékot részesítik előnyben. Nem úgy tűnik, hogy ezt hamarosan le fogják cserélni.

Ahhoz azonban, hogy ezt az élményt megtapasztalhassa, fel kell öltöznie, személyesen kell felkeresnie kedvenc kaszinóját, és el kell végeznie az összes szokásos kaszinóformalitást, ami néha elég hektikus lehet. Ezért sokan most már inkább az online szerencsejátékot részesítik előnyben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Az online bakkarátnak számos különböző változata létezik.

A Punto Banco és a Chemin de Fer online kártyajátékok közül sokféle létezik.

A Punto Banco és a Chemin de Fer online kártyajátékok közül sokféle létezik.

Itt a BETO-nál számos online játékot vizsgáltunk és teszteltünk, és megértjük, hogy milyen a Baccarat játék online formátumban. Az összes általunk tesztelt kártyajáték címben nem találtunk olyan játékot, amely ne a klasszikus Punto Banco szabályokat követte volna, ami bizonyítja, hogy ez az egyik legnépszerűbb Baccarat variáció világszerte.

A szórakozás, amit az online játékokon való fogadás közben kaphat, egyszerűen határtalan. Az online játékok hatalmas választéka áll rendelkezésre, és minden játéknak van néhány egyedi jellemzője, amelyek különlegessé és különlegessé teszik a többitől. Szinte minden jó iGaming fejlesztő elkezdte kínálni az élő Punto Banco címeket, amelyek nagyon jól megtervezettek.

A Baccarat játékokat a saját feltételei szerint játszhatja, az asztal tetszőleges számú játékost fogadhat, kényelmesen megteheti tétjeit, miután megfelelően elemezte a helyzetet, és senki sem lesz ott, hogy elítélje Önt. Azt gondolhatod, hogy az élő formátumban hiányozni fog az a szórakozás, amikor mások fogadásait nézheted, de ez nem igaz, hiszen választhatod a többszemélyes játékokat, amelyeken több emberrel is játszhatsz, és mindannyian láthatják egymást és kommunikálhatnak egymással.

Ha azonban kezdő baccarat játékos vagy, akkor azt javasoljuk, hogy kezdd a hagyományos egyszemélyes játéktípusokkal, mivel ez nagyon könnyen és kényelmesen érthető. Miután elsajátította az alapokat, kipróbálhatja szerencséjét a "Speed Bacca" játékban, amely nagyon gyors és gyors fogadási élményt nyújt. A Punto Banco Speed változataiban a kártyákat azonnal felfordítják, az eredményeket azonnal felfedik, a nyereményeket kifizetik, és a következő kör gyorsan kezdődik.

ANo Commission Baccarat a játék egy másik formája, amely az utóbbi időben nagy figyelmet kap. Ezekben a játékokban nincsenek jutalékok, a banki tétekre.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Az online Baccarat játék előnyei

Egyes kaszinók szerencsejáték-jutalék nélküli változatokat kínálnak.

Egyes kaszinók szerencsejáték-jutalék nélküli változatokat kínálnak.

Számos előnye van, ha úgy dönt, hogy élőben játszik bakkaratot egy online kaszinóban. Az élő játék során nem kell felkészülnöd és kiöltöznöd, mivel közvetlenül a hálószobádból játszhatsz. Nincs szükség arra, hogy elhagyd a házat és elutazz egy kaszinóba, hiszen a játék a mobiltelefonodon vagy a számítógépeden vár rád. Az online bakkarát játékokban elérhető testreszabhatósági szint egyszerűen hihetetlen. Kiválaszthatja a játékasztalát, a limiteket, amelyekkel kényelmesen játszhat, és még a játék osztóját is kiválaszthatja.

Mivel az élő kaszinójátékok terén egyre nagyobb a verseny, rengeteg érdekes Baccarat játék jelenik meg a piacon. Rengeteg lehetőség közül választhatsz, és vannak különböző témájú, különböző szabályokkal, különböző tempóval és különböző irányítással rendelkező címek.

Ha nem vagy oda a vad remixekért és a játék felpumpált változataiért, akkor mindig játszhatsz a klasszikus Baccarat játékokkal, amelyeket sok szolgáltató kínál, és amelyek tiszta játékok mindenféle extra funkció vagy bónusz nélkül.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani - Élő bakkarat

Az online kaszinók gondoskodnak arról, hogy ügyfeleik a lehető legjobb élő játékélményt kapják. A helyszíneken HD kamerákat használnak, és olyan szögekből állítják be őket, hogy a lehető legjobb rálátást biztosítsák az akcióra, és minden valós időben történik. Nincs késleltetés vagy bármilyen szűrés. A felvételeket közvetlenül az Ön készülékére továbbítja egy többkamerás kaszinófelszerelés. A játék előrehaladtával bármilyen szögből és nézetből megtekintheti a játékot, mivel a kaszinók több kamerát használnak az akció rögzítésére. Az ilyen online kaszinók stúdióiban az osztók nagyon tapasztaltak, és szakértelemmel kezelik a kártyákat az olyan asztali játékokban, mint az élő bakkarat. Ezek az osztók udvariasak, és mindig ott vannak, hogy válaszoljanak a kérdéseidre. Nem fog hiányozni az az érzés, hogy a fizikai kaszinókban fizikailag interakcióba lépjen az osztókkal, miután Live Baccarat játékokat játszott, higgye el nekünk.

Hogyan kommunikáljon az osztókkal?

Az élő bakkarát játékokban könnyen kommunikálhatsz a chat funkció segítségével. A chat opciót használhatod az osztókkal való kommunikációra, és ők nagyon fogékonyak. A legtöbb helyszín kiváló minőségű hanglejátszást állít be a stúdiókban, és így könnyen kommunikálhatsz.

A Baccarat Live-t bármilyen, Önnek kényelmes formájú játékban élvezheti. A legtöbb helyszín támogatja a PC-ket, laptopokat, mobilokat és táblagépeket. A játékok tökéletesen optimalizáltak, és a kezelőfelület nagyon sima. Nagyszerű élmény lesz online Baccaratot játszani.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Az élő osztós bakkarat speciális feltételei

Élő osztós bakkarat játék az interneten

Élő osztós bakkarat játék az interneten

Az élő osztós bakkarat egy egyszerű kártyajáték, amelyet nagyon könnyű megérteni. Rengeteg változata létezik ennek a játéknak, többek között a Squeeze, Speed, Baccarat Mini, Punto Banco és mások.

Néha bizonyos speciális kifejezéseket és szavakat használnak az ilyen asztali játékokban, amelyek zavarba ejthetik Önt, de nem kell aggódnia, mivel ezek a kifejezések egyszerűek és könnyen érthetőek. Csak értse és jegyezze meg az alapvető kifejezéseket, és nem lesz semmi gondja. Az alábbiakban néhány alapvető kifejezést ismertetünk, amelyeket a bakkarát játék megkezdése előtt ismernie kell:

Banco

A bakkarátban a banco a bankot jelenti, és néha a tétre vagy a tétre is utal. A Banco az a kéz, amelyre az osztó tétet tesz.

Bankroll

A Bankroll az Ön szerencsejáték-büdzséje az aktuális ülésen.

Burn

A bakkarátban a Burn azt jelenti, hogy csalni a játékban.

Callman

A Callman az osztót jelenti a játékban.

Bizottság

A Banco tét megtétele után egy bizonyos pénzösszeget fizetnek ki, amelyet jutaléknak neveznek.

Lejátszott kártya és arcképes kártya

A Down Card olyan kártyát jelent, amely fejjel lefelé van fordítva. Másrészt a Face Card bizonyos kártyatípusokra utal, mint például a királyok, bubik és dámák.

Cipő

A shoe egy játékban egy halom vagy doboz, amely a kártyákat tartja a helyén.

Csak győződjön meg róla, hogy megfelelően érti és megjegyzi ezeket a kifejezéseket. Ha jól ismered őket, akkor már mehetsz is.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Az élő osztós bakkarat alapvető szabályai

Az élő osztós baccarat ugyanazokat az alapszabályokat követi, mint a klasszikus Punto Banco, így ha tudja, hogyan kell offline játszani, akkor már készen áll. A bakkarát sok kártyapaklival játsszák, amelyeket a bankár és a játékos is megkap. A fő célod az lenne, hogy a kezed végösszege minél közelebb legyen a 9-hez, de ne legyen több annál. A játékos fogadhat a játékosra, a bankárra vagy a döntetlenre. Vannak azonban olyan játékváltozatok, amelyek a játékosok számára mellékfogadásokat is lehetővé tesznek.

Szabványos szabályok

A legfontosabb szabályok közül néhányat érdemes tudni:

 • A képkártyák pontszáma 0 (nulla).
 • Ha a lapok összértéke meghaladja a 10-et, a bal szélső számjegyet eldobjuk.
 • A 8 vagy 9 értékű leosztásokat Baccarat Naturalsnak nevezzük.

A harmadik kártya kiosztása az élő osztós bakkarában

A legtöbb online játékban ezek a szabályok egyértelműen megjelennek a képernyőn, a korábbi eredményekkel együtt.

 • A harmadik kártya osztásakor vegye figyelembe a játékos kezét. Ha összértékben nem rendelkezik 5-nél többel, akkor egy újabb lapot osztunk neki.
 • Ami a bankárt illeti, az illető a játékos szabályaihoz hasonlóan és a játékos akciója alapján húz egy újabb kártyát.

Kifizetések

 • Nyertes tét a játékosra - 1 az 1-höz
 • Nyertes tét a bankárra - 1:1 (a kaszinó 5%-os jutalékával)
 • Egy döntetlen tét - 8:1

VISSZA A TARTALOMHOZ

Az online bakkarat népszerű élő változatai

Az online élő bakkarat számos különböző változatát találja. Ezek a játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mivel a fogadók szeretnek kedvenc játékaik új és izgalmas változataiban játszani. A legnépszerűbb variációk közül néhány a következő:

 • Speed variációk - Ez az egyik legújabb Punto Banco variáció, amely tökéletes a gyors fogadási körre vágyó játékosok számára.
 • Squeeze - Ebben a Baccarat változatban a kártya értékét úgy fedik fel, hogy a kártya mindkét szélét megfordítják, amit általában az élő osztó végez.
 • Progresszív Punto Banco - Ez a variáció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy melléktéteket tegyenek a játékban.
 • Mini-Baccarat - Ez a kártyajáték gyors formája, nagyon gyors játékmenetekkel.
 • No Commission Baccarat - Ez a változat egyenletesen fizet a bankárnak 1:1 arányban.
 • Controlled Squeeze - Hasonló a Baccarat Squeeze-hez, de ebben a játékos végzi a szorítást.

Mellékfogadások az élő Punto Banco-ban

Manapság az online kaszinók lehetőséget adnak arra, hogy mellékfogadásokat tegyen a játékokban, ahol választhat, hogy a Tökéletes Párra, Bármelyik Párra, Játékos Párra, Bankár Párra, vagy Kis és Nagy Párra fogad. A Banker Pair és a Player Pair mellékfogadások csak akkor nyernek, ha az első két kiosztott lap egy pár. Az Either Pair akkor nyer, ha mindkét kéz első két lapja párt alkot. A Tökéletes pár akkor nyer, ha a játékos vagy a bankár első két lapja azonos színű pár. A Nagy tét akkor nyer, ha a kiosztott lapok összértéke 5 vagy 6, míg a Kis tét akkor nyer, ha a lapok összértéke 4.

Ezek a mellékfogadások azonban nem minden élő Punto Banco játékban érhetők el, és csak néhány címben lehet őket megtenni. Ha tehát nagyon szeretsz fogadni ezekre a mellékfogadásokra, és számodra fontos részét képezik a játéknak, akkor azt javasoljuk, hogy mielőtt belevágsz, nézd meg egy játék részleteit. Ebből megtudhatod, hogy az adott játék támogatja-e a mellékfogadásokat vagy sem.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hat-nyolc pakli kártya, amikor a Casino Classic Online-t játssza

Az online játékok osztói nagyon udvariasak és tapasztaltak, és a fogadásokat könnyű megtenni.

Az online játékok osztói nagyon udvariasak és tapasztaltak, és a fogadásokat könnyű megtenni.

Mielőtt elkezdené az élő bakkarát játékot, érdemes figyelembe vennie néhány pontot. Tartsa szem előtt a következő pontokat:

 • Győződjön meg róla, hogy megtanulta a bakkarat összes alapvető szabályát, mielőtt elkezdene online élő játékot játszani.
 • Ellenőrizze megfelelően a tétszinteket, mivel azok nem mindig azonosak.
 • Olvassa el a helyszínen elérhető különböző ajánlatokat és promóciókat, használja ki a promóciókat az Ön javára. Általában a helyszínek sok ingyenességet adnak.
 • A fogadások megkezdése előtt határozzon meg egy szerencsejáték-büdzsét, és győződjön meg róla, hogy nem lépi azt túl.

Ha azt kérdezné, hogy a Baccarat melyik formáját ajánljuk, akkor a válaszunk az élő Baccarat játékok lennének. Úgy érezzük, hogy az élő osztóval való online Baccarat játéknak számos előnye van, mint a fizikai játéknak egy valódi kaszinóban. A játék bármelyik változatát játszhatod, és folyamatosan új változatok jelennek meg a piacon. A kényelem egy másik nagyon fontos tényező az élő bakkarat játékok mellett.

Ha azonban lehetőséged nyílik arra, hogy fizikai formában játssz bakkaratot, akkor mindenképpen ki kell próbálnod, nagyszerű élmény lesz, és biztosan sokat fogsz tanulni belőle. Tehát megállapíthatjuk, hogy a Baccarat játék mindkét formája nagyszerű, és azt a típust kell választania, amelyiket a legjobban élvezi.

Az élő bakkarat utazás megkezdéséhez kipróbálhatja a játék bármelyik variációját, amelyik tetszik. Összeállítottunk egy listát az online elérhető népszerű Live Baccarat játékokról, nézze meg, és válassza ki az Ön számára érdekesnek tűnő játékot. Reméljük, hogy ez a cikk segíteni fog Önnek, és sok kétségét és kérdését megoldja az élő bakkarát játékkal kapcsolatban. További cikkeket is olvashat a Baccaratról itt a BETO.com-on a különböző fogadási stratégiákkal, szerencsejáték technikákkal és más témákkal kapcsolatban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Néhány gyakran feltett kérdés az élő bakkarát játékokkal kapcsolatban

Az élő bakkarat az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek és figyelemnek örvend, és a legtöbb online kaszinó már kínál élő bakkarat játékokat az iGaming gyűjteményében. Olvassa el ezt a GYIK részt az élő Baccarat játékokról, és tisztázza a klasszikus kártyajáték új formátumával kapcsolatos kétségeit.

Hogyan játsszák az élő bakkarátot?

Az élő bakkarat ugyanaz a játék, mint az eredeti fizikai bakkarat, és az egyetlen különbség a két játék között az, hogy az élő változatot online játsszák, élő osztóval egy stúdióból, élő konferencián keresztül.

Hogyan segít nekem a BETO az élő bakkarátban?

Különböző cikkeket és útmutatókat kínálunk, hogy megértsd a játékot, és szakértővé válj. Különböző fogadási stratégiákról szóló cikkeket is olvashat. Különböző online élő bakkarat játékokat is áttekintünk és tesztelünk, és ezeket az értékeléseket itt a BETO.com-on olvashatja.

Játszhatok Live Baccarat játékot mobilon vagy táblagépen?

Igen, a legtöbb online fejlesztő úgy optimalizálja játékait, hogy azok zökkenőmentesen fussanak kisebb méretű eszközökön, például mobilokon és táblagépeken. Nagyszerű szerencsejáték-élményt kaphatsz ezeken az eszközökön, késleltetés vagy képkocka-kiesés nélkül.

Kell-e törődnöm a tétlimitekkel a bakkarát játék során?

Igen, feltétlenül. Szerencsejáték közben mindig szemmel kell tartania a bankszámlaegyenlegét és a fogadási limitet. Győződjön meg róla, hogy a szerencsejáték megkezdése előtt meghatároz egy veszteséghatárt, és soha ne lépje át azt.

Kommunikálhatok az osztóval az élő bakkarát játékban?

Igen, az osztók az élő bakkarát játékokban nagyon megközelíthetőek és barátságosak. Könnyen kommunikálhat velük élő konferencián keresztül.

Biztonságos az élő bakkarat online játék?

Igen, teljesen biztonságos élő bakkarátot játszani. Az ezeket az élő játékokat fejlesztő szolgáltatók nagyon jó hírűek, és számos különböző iGaming szabályozó testület engedélyével rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a helyszíneken minden biztonsági és tisztességes protokollt betartanak. Nem kell aggódnia, mielőtt pénzt fogadna az élő játékokban.

Melyek az élő bakkarat különböző változatai, amelyeket online játszhatok?

A klasszikus Baccarat számos különböző változatát játszhatja az online helyszíneken. A klasszikus játék legnépszerűbb változatai közé tartozik a Baccarat Squeeze, a Speed Baccarat, a Mini-Baccarat, a klasszikus Punto Banco, a No Commission Baccarat és mások.