MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Bónuszvásárlás Nyerőgépek - Hogyan használja a vásárlási funkciókat előnyére

Online nyerőgépek - Hogyan használd ki a vásárlás bónusz funkcióit a saját előnyödre?

Népszerű bónuszokFeature Buy Slots Online - Vásároljon bónuszt és növelje a szórakozását!

Online nyerőgépek - Hogyan használd ki a vásárlás bónusz funkcióit a saját előnyödre?

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 07 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A bónusz kör kétségtelenül a legkeresettebb funkció a nyerőgépes játékokban, és minden online játékos ezt keresi. Az online nyerőgépekben számos különböző speciális bónuszkör kiváltható, mint például az ingyenes pörgetések bónuszkörei, a játékspecifikus bónuszok kiváltására szolgáló bónuszkörök és mások. Az ilyen bónuszjátékok nagyon hasznosak, amikor egy nyerőgépben a legmagasabb jackpotok megragadására törekszel.

Mindenki szeretné kiváltani ezeket a bónuszköröket, de a probléma az, hogy ezeket a bónuszköröket nem mindig könnyű kiváltani, és előfordulhat, hogy sok pörgetést kell várni, mielőtt ezeket a bónuszköröket kiváltanád. Azonban, hogy segítsünk neked, néhány online nyerőgép lehetővé teszi, hogy megvásárold ezeket a különleges köröket egy bizonyos összegért, ami azonnal kiváltja a bónusz köröket.

Olvasd tovább ezt a cikket, és tudj meg többet az online nyerőgépekben a speciális bónuszfordulók pénzzel történő megvásárlásának előnyeiről és problémáiról.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mi az a Bonus Buy Slot - hozzáférés a bónusz fordulóhoz

Játsszon bónusz vásárlás nyerőgépekkel, és azonnal hozzáférhet a bónusz körökhöz.

Játsszon bónusz vásárlás nyerőgépekkel, és azonnal hozzáférhet a bónusz körökhöz.

ABonus Buy Slots funkció egy speciális funkció az online nyerőgépekben, amely lehetővé teszi, hogy az alapjátékot kihagyva közvetlenül a bónusz funkcióhoz vagy a bónuszjáték körhöz jusson, és azonnal hozzáférjen az ingyenes pörgetések bónusz funkcióhoz.

Ha a Bonus Buy Slots funkciót használod egy nyerőgépben, nem kell megvárnod, hogy a bónuszkörök maguktól beinduljanak, ami akár több száz pörgetést is igénybe vehet, ha éppen egy szerencsétlen napon jársz. A scatter szimbólumok a valódi pénzes és ingyenes online nyerőgépekben ritkák, és általában három scatter szimbólumnak kell egy pörgetés során a tárcsákon landolnia ahhoz, hogy a nyerőgépben elinduljon a speciális kör, de a Bonus Buy Slot funkcióval azonnal beléphet a bónuszkörbe.

A funkció alapötlete az, hogy te döntheted el, mit szeretnél csinálni. Meg akarod várni, hogy a speciális kör magától beinduljon, vagy inkább kifizetsz egy kis plusz pénzt, és garantálod a speciális kört?

A Bonus Buy funkció nem újdonság az online nyerőgépeknél, még 2017-ben vezették be. A Big Time Gaming gyakran tulajdonítják a Bonus Buy funkció feltalálását és marketingjét, mivel az üzemeltető a White Rabbit Megaways nyerőgépében vezette be.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Buy Bonus Feature Slots - Hogyan működik a funkció?

Egy speciális bónuszkör elindítása kétségtelenül a legizgalmasabb pillanat bármelyik online nyerőgépben, mivel számos bónuszt és előnyt kaphatsz az alapjátékhoz képest. A Bonus Buy funkció növeli az esélyét, hogy nyerő kombinációt érjen el a tárcsákon, és a nyerő szimbólumok úgy néznek ki, mintha ki akarnának törni a tárcsákból, hogy a megfelelő helyre landoljanak. A szimbólumok lánckombinációi is könnyen landolnak a nyerőgépben a Bonus Buy funkció után. A mai iGaming fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy nem mindig szeretnéd megvárni, hogy ezek a csodálatos bónuszok maguktól aktiválódjanak, ezért elkezdték megadni a bónuszvásárlás lehetőségét, és közvetlenül egy felturbózott szerencsejáték-élményt kaphatsz.

A Feature Buy vagy a Feature Drop Slots azok a nyerőgépek, amelyeknél fizethetsz egy díjat, hogy előnyt szerezz a nyerőgéppel szemben, és közvetlenül aktiváld a bónusz kört, amely végső nyereményeket és számos nyerési lehetőséget biztosít. Ez úgy működik, hogy a játékkör indításakor lehetőséged van a játékon belüli funkcióvásárlásra. Az a díj, amelyet a nyerőgépben a bónuszkör kiváltásáért fizet, az egyes nyerőgépektől függ, és gépenként folyamatosan változik. Általában körülbelül 25x és 100x közötti összeget kell fizetnie a tét összegének, hogy ezeket a bónusz köröket elindíthassa.

Így most már tökéletesen érti, hogy mi a bónuszvásárlás funkció, hogyan működik, és milyen előnyöket kínál. Most az a kérdés merül fel, hogy valóban megéri-e kifizetni a magas Bonus Buy funkció díját a speciális bónuszok kiváltásáért egy nyerőgépben, vagy egyszerűen csak meg kell várnod, hogy a bónuszok maguktól aktiválódjanak?

Ahhoz, hogy megértsük a Bonus Buy funkció használatának előnyeit és hátrányait, merüljünk el néhány technikai részletben a nyerőgépek bónusz fordulóiról. A nyerőgépekben a bónuszkörök elindításához 3 vagy több Scatter szimbólumból álló kombinációra van szükség. Ez 1-től 1000 pörgetésig terjedhet, ha kiszámoljuk a pörgetések valószínűségét, de a valós játékban az ingyenes pörgetési forduló elindításához 1:100-ból 1 találati arányra kell számítani. Ha úgy döntesz, hogy hagyod a dolgokat, ahogy vannak, a pörgetési költséged teljesen a szerencsédtől függ, és a hozamod is teljesen kiszámíthatatlan. Ugyanakkor az sem biztos, hogy a bónuszvásárlás funkció használata csökkenti a pörgetési költséget és növeli a hozamot. Ha feltételezzük, hogy már az 1. normál pörgetésednél eltaláltad volna a bónuszkört, akkor a bónusz megvásárlása extra pénzért teljesen felesleges lenne, és a pörgetési költség jelentősen megnőne.

Power of Thor Megaways (Pragmatic Play)

Power of Thor Megaways egy bónusz vásárlás rések. Vásároljon több bónusz forduló.
Játsszon most

Ingyenes játék

Power of Thor Megaways egy bónusz vásárlás rések. Vásároljon több bónusz forduló.

A Power of Thor Megaways játékgépek hűvös nyerőgépét ingyenesen kipróbálhatja itt a BETO Slots-on. A nyerőgép demó verziójában kipróbálhatod a Bonus Buy funkciót anélkül, hogy valódi pénzedet kockáztatnád.

A Bonus Buy funkció használata egy online nyerőgép demó verziójában valószínűleg a legjobb módja annak, hogy valóban megértsd ennek a különleges funkciónak a működését. Mindenképpen érdemes a Powe of Thor Megaways demó verziójával játszani, hogy megismerkedj a bónusz használatával, és biztosan megmentheted értékes euróidat fogadás közben.

Ne feledje, a tudás hatalom, még a szerencsejátékban is.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz nyerőgépek és bónusz vásárlási játékok - előnyök és hátrányok

A nyerőgépek bónusz fordulója a legjobb rész, amikor online nyerőgépet játszik.

A nyerőgépek bónusz fordulója a legjobb rész, amikor online nyerőgépet játszik.

Online játékosként valószínűleg sok kérdése és kétsége van a Bónusz vásárlás funkcióval és általában az online nyerőgépek speciális bónusz fordulóival kapcsolatban. Ebben a cikkben minden kérdésedre választ kapsz.

Függetlenül attól, hogy milyen nyerőgépet választasz, egy dolog biztos, hogy a Bónusz Forduló az a hely, ahol a legjobban szeretnél lenni. Rengeteg előnye van annak, hogy egy online nyerőgép bónusz fordulóit aktiválja. A bónusz körökben magasabb bónusz szorzóval kapod a jutalmakat, ami sokkal kifizetődőbb, mint az alapjáték normál szorzója. Néha extra tárcsákat is kapsz a nyerőgépben, és a sorok is kibővülnek, így könnyebben tudsz nyerő kombinációkat landolni az online nyerőgépek tárcsáin. Sok nyerőgépnél az is megfigyelhető, hogy a szimbólumok a bónuszkörök során felértékelődnek, és az értékük megnő, így elképesztő nyereményeket kaphatsz. Egy másik elképesztő funkció, amellyel néhány online nyerőgépben találkozhatsz, hogy a bónuszkör kiváltása garantált nyereményt ad, így biztos, hogy a pörgetés végén pénzzel a zsebedben fogsz távozni. Most már tökéletesen meg kell értened, miért őrülnek meg az emberek a bónuszkörök után.

Tehát a fent említett okok miatt lehet, hogy inkább többet fizetsz és azonnal elindítod a bónusz köröket, minthogy ülsz és pörgetsz, nyugtalanul keresve a scatter szimbólumokat a bónusz kör kiváltása érdekében.

Próbálja ki a legjobb bónusz vásárlás slotokat ingyen a BETO-n és pihenjen a játékban.

Próbálja ki a legjobb bónusz vásárlás slotokat ingyen a BETO-n és pihenjen a játékban.

A legtöbb online nyerőgépben az igazi varázslat a speciális fordulók során történik, amelyek növelik a nyereményértékeket, emelik a szorzókat, extra sorokat adnak hozzá, és növelik a szimbólumok értékét. Tehát kiváló és gyümölcsöző döntésnek bizonyulhat, ha egy nyerőgépben a bónusz körök kiváltásáért extra pénzt fizetünk. Sok extra pénzt kellene beforgatnia, de ennek a végén ki kellene egyenlítenie és kompenzálnia kellene.

Hogy jobban megértse a funkció működését, itt egy játékmenet-minta videó a következő játékról Power of Thor Megaways amely bemutatja, hogyan nyerhetsz hatalmas nyereményt a Bonus Buy funkcióval.

Videó: Bónuszvásárlás Nyerőgépek - Hogyan használja a vásárlási funkciókat előnyére

Játsszon most

Ingyenes pörgetések bónusz kör játékmenet a bónusz vásárlás nyerőgépekből.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan vásároljon nyerőgép bónuszt - Próbálja ki azonnal az ingyenes pörgetések funkciót

A nyerőgépes játékok már több évtizede uralják a kaszinóüzemeltetők ranglistáit, és folyamatosan fejlődnek és javulnak is. A kezdetek kezdetén a nyerőgépes játékok alapjátékok voltak, különösebb bónuszok nélkül, és a nyeremény kifizetéséhez egy nyerő kombinációt kellett elhelyezni a játék tárcsáin. Idővel azonban a nyerőgépes játékok elkezdtek érdekes elemeket és különböző egyéb bónuszokat is hozzáadni a játékmenetükhöz. Az első funkció, amely a nyerőgépekbe került, a speciális ingyenes pörgetés bónusz volt, amelyhez néhány speciális szimbólumot (scatter szimbólumokat) kellett elhelyeznie a nyerőgép tárcsáin. Ezután más speciális bónuszok, mint a minijátékok, bónuszkerekek és szerencsehúzások is bekerültek a nyerőgépekbe. A nyerőgépek még mindig a fejlődési fázisban vannak, és idővel újabb és újabb újdonságokkal bővülnek.

A bónuszkörök közvetlen kiváltásához extra pénzt fizethetsz.

Íme egy online nyerőgépvásárlási bónusz példa:

Gondoljunk bele, hogy a pörgetés költsége 1 € pörgetésenként, és van lehetőség a speciális funkció megvásárlására a tét 100-szorosáért. Tehát a bónusz megvásárlásának költsége 1 € x 100 = 100 € lenne. Ha a bónuszvásárlási funkciót szeretné használni, akkor 100 €-t kell fizetnie. Miután kiválasztotta a Bonus Buy funkció használatát, a következő pörgetés során automatikusan három scatter szimbólum fog megjelenni a nyerőgép tárcsáin.

A fent említett példához hasonlóan a játékban is nagy összeget kell fizetnie ahhoz, hogy a speciális bónuszjátékot aktiválja. A speciális bónusz kiváltásának költsége általában az eredeti tét 50x és 200x értéke között mozog, az adott nyerőgéptől függően.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Vásároljon bónusz nyerőgépeket - a bónusz vásárlások előnyei online nyerőgépek játékakor

A bónuszvásárlás funkció használata egy bónuszvásárlási nyerőgépes játékban növelheti az esélyeidet.

A bónuszvásárlás funkció használata egy bónuszvásárlási nyerőgépes játékban növelheti az esélyeidet.

Manapság szinte minden online nyerőgép, amelyen játszhatsz, tartalmaz egy speciális bónusz kört, amely a normál alapjátékhoz képest további előnyöket és különleges jutalmakat biztosít. Az ilyen funkciók azért vannak jelen a nyerőgépekben, hogy fokozzák a szerencsejáték-élményt, és új módot adjanak a jó nyeremények eléréséhez. Azonban nem mindig könnyű kiváltani ezeket a bónusz köröket. Általában 3 vagy több scatter szimbólumot kell elhelyeznie a nyerőgép tárcsáin a bónusz körök elindításához.

Ha azon játékosok közé tartozol, akik nem szeretik megvárni, hogy a bónuszok maguktól aktiválódjanak, akkor érdemes lehet a bónuszvásárlás funkciót kihasználni, némi extra pénz befizetésével. Ez a következőképpen működik; amikor elkezdesz játszani az online nyerőgépen, választhatsz a következő lehetőségek közül:

 • Folytatni a tárcsák kézi pörgetését, amíg a speciális forduló el nem indul.
 • Az automatikus pörgetés funkció használata
 • Várakozás nélkül közvetlenül megvásárolni a speciális kört

Nem probléma, ha a felső két opciót használod, mivel ezek a végén szintén az ingyenes pörgetési körbe jutsz. De nincs értelme az időt pazarolni a tárcsák pörgetésére, ha csak a bónusz kört szeretnéd élvezni.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések bónusz forduló - A nagy nyerőgép nyeremények

Az online nyerőgépek csúcsnyereménye általában a speciális bónuszkörben rejlik. Egyes nyerőgépeknél a progresszív jackpot funkciók révén is elérheti a csúcsnyereményt, de ez csak azoknál az online nyerőgépeknél fordul elő, amelyek progresszív jackpot hálózatba vannak programozva.

Például egy online nyerőgépben az alapjátékon keresztül 100-szoros maximális nyereményt nyerhetsz. Akár a téted 10 000-szeresét is megnyerheted, ha a bónusz körön keresztül nyered meg a kifizetést.

A való életben ez így működne:
 • A játék 10 000-szeres jackpotot kínál a tétednek.
 • Ön 1 €-t tesz fel
 • A bónuszvásárlási funkció ára a téted 100-szorosa
 • Megveszi a funkciót, és megnyeri a jackpotot
 • A teljes nyereménye 10.000 € / 100 € = 100x az eredeti befektetése 100-szorosa.

Így használhatod a Bonus Buy funkciót egy online nyerőgépben a saját előnyödre.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A nyerőgépek a szórakozásról szólnak!

A nyerőgépek a szórakozásról és a nagy jackpotok megnyeréséről szólnak!

A nyerőgépek a szórakozásról és a nagy jackpotok megnyeréséről szólnak!

Manapság sok online nyerőgép kínálja a Bonus Buy funkciót, amely lehetővé teszi, hogy további pénz kifizetésével megvásárolja a bónusz kört a nyerőgépben.

Mindig ne feledje, hogy a nyerőgépek, vagy tulajdonképpen minden szerencsejáték fő motívuma az Ön szórakoztatása, és az online szerencsejátékokat kizárólag az élvezet és a kikapcsolódás céljából érdemes játszani.

A Bonus Buy funkció egy újabb lépés abba az irányba, hogy nagyszerű szerencsejáték-élményt nyújtson Önnek. Ahogyan azt sok online nyerőgépnél láthatjuk, a játékok legjobb nyereményei a bónusz körökben vannak rögzítve, és kénytelen vagy kiváltani őket, ha nagy nyereményeket szeretnél. Hogy tovább fokozzák a szórakozásodat, az online nyerőgépek felajánlják, hogy ezeket a köröket némi pénzért megvásárolhatod, így némi bizonyosságot kapsz a nyereményedről.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Bonus Buy funkció népszerűsége

A Bonus Buy funkció manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az online nyerőgépek világa olyan, mintha forradalmon menne keresztül, és manapság az online szerencsejáték és a nyerőgépek minden területén új és innovatív változásokat láthatsz. Mégis, még ennyi változás és kiegészítés után is a Bónusz kör marad az online nyerőgépek legkeresettebb aspektusa, mivel lehetővé teszi, hogy azonnal hozzáférj a bónuszhoz. A Bónuszvásárlás funkció és a Feature Buy nyerőgépek szárnyaló népszerűsége mögött számos ok húzódik meg, de a legnagyobb az, hogy általában garanciát ad a nyerőgép hozamára.

A Bonus Buy funkció növekvő népszerűségének köszönhetően számos neves iGaming fejlesztő egyre több Feature Buy nyerőgépet készít, hogy kielégítse a játékosok igényeit. Big Time Gaming és más fejlesztők pedig időben megjósolták ennek a különleges funkciónak a növekvő népszerűségét, és elkezdték új címeik fejlesztését a Bonus Buy funkcióval, így hamarosan több Feature Buy nyerőgépre számíthatsz az iGaming univerzumban.

A"bónuszvadászok" azok, akik növelik a Feature Buy nyerőgépek iránti keresletet. Ezek olyan online szerencsejátékosok, akiknek az az indítéka, hogy megragadják egy online kaszinó legfőbb jackpotját. Általában azt látjuk, hogy ezek a "Bonus Hunters" a Bonus Buy funkciót használják, hogy növeljék a csúcsnyeremények esélyét, amelyeket meg akarnak mutatni a Youtube és Twitch profiljukon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz vásárlás funkció - Hogyan használhatod ki teljes mértékben?

A Bonus Buy funkció egy csodálatos erőforrás a szerencsejátékok során, amihez kétség sem férhet. Mégis, megfelelően meg kell értenie a funkció működését, és kutatást kell végeznie.

Íme néhány dolog, amit szem előtt kell tartania, amikor a Bonus Buy funkciót használja:

 • Ellenőrizze a bónuszkör szokásos gyakoriságát - Ha olyan nyerőgépen játszik, amely gyakran váltja ki a bónuszkört, akkor nem előnyös hatalmas összegű extra pénzt fizetni a bónusz kiváltásáért. Ilyen esetekben a normál tét összegével pörgesse meg a tárcsákat, és várja meg, hogy a bónuszkör magától beinduljon.
 • Értse meg a bónuszkör működését - Mielőtt a nehezen megkeresett pénzével megvásárolná a bónuszkört, megfelelően meg kell értenie a bónuszkör működését. Ezt könnyen megteheti, ha a nyerőgép demó verziójával játszik. A jó online nyerőgépek összes demó verziója elérhető itt a BETO.com-on (BETO Slots). Próbálja ki a demó verziókat, mielőtt valódi pénzzel fogadna.
 • Állítsa be a stop-loss limitet - Soha ne játsszon fix költségvetés nélkül. Győződjön meg róla, hogy beállít magának egy veszteséghatárt, amelyet soha nem lép át. Ez segíteni fog az egészséges számlaegyenleg fenntartásában.
 • Hagyja abba a bónuszvásárlás funkció használatát, ha gyakori veszteségeket szenved el - Nincs értelme újra és újra veszteségeket elviselni, ezért ha úgy érzi, hogy a bónuszvásárlás funkciót nem Önnek találták ki egy adott nyerőgépnél, akkor hagyja abba a használatát.

Egy másik dolog, amin talán elgondolkodik, hogy hogyan találja meg a módját annak, hogy eldöntse, hogy olcsóbb-e a Bonus Buy funkció használata vagy a tárcsák normál tétekkel történő pörgetése. A helyzet az, hogy hosszú távon nem lehet megállapítani a tárcsák pörgetésének valódi költségeit. Mint már tudod, az online nyerőgépek tisztán a szerencsén alapulnak, és semmilyen módon nem tudod befolyásolni őket. Így minden alkalommal más szerencsejáték-élményben lesz része, amikor egy nyerőgépen játszik. Ezért bölcs dolog hagyni a dolgokat úgy, ahogy vannak, és szabad elmével játszani.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Érdemes használni a Bónusz vásárlás funkciót az online nyerőgépeknél?

A bónuszvásárlás funkció használata előtt több tényezőt is figyelembe kell vennie

A bónuszvásárlás funkció használata előtt több tényezőt is figyelembe kell vennie

Miután ennyit olvastál a bónuszvásárlás funkcióról, készen állsz arra, hogy használd, amikor legközelebb meglátogatsz egy online kaszinót. A kérdés azonban továbbra is az, hogy érdemes-e használni a Bonus Buy funkciót egy játékban?

Az, hogy érdemes-e használni a Bonus Buy funkciót, az alábbi néhány tényezőtől függ:

 • A bankrollod nagyságától.
 • Mennyit szeretnél játszani a bónusz körben?
 • Mit szeretne inkább? A hajsza izgalmát vagy az azonnali kifizetést?
 • Az Ön szerencsejáték-fegyelme.
 • Mennyire szereted a hatalmas kifizetéseket?

Ne feledje, hogy a bónuszvásárlási funkció nagyon kockázatos lehet, és ha kicsi a bankszámlája, akkor kerülje ezt a funkciót. Megfelelően mérlegelje a Bonus Buy funkció használatának előnyeit és hátrányait, mielőtt egy játékban használná.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Slot Bonus Vásárlás funkció

A Bonus Buy funkció kétségtelenül nagyon érdekes funkció, de sok online szerencsejátékost is összezavarhat. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakran feltett kérdést és választ az online nyerőgépek Bonus Buy funkciójával kapcsolatban.

Mik azok az online bónuszvásárlási nyerőgépek? Arrow Arrow

Azonline bónuszvásárlási nyerőgépek olyan online nyerőgépek, amelyeken a nyerőgépek különleges fordulóit fix pénzért megvásárolhatja. A nyerőgépek speciális fordulóinak megvásárlásához általában a tét 50x-200x értékét kell kifizetnie.

Legális a buy bónusz funkció használata az online nyerőgépekben? Arrow Arrow

Igen, a legtöbb országban teljesen legális a Bonus Buy funkció használata az online nyerőgépekben. Ha azonban az Egyesült Királyságban élsz, sajnos nem használhatod a Bonus Buy funkciót.

Pénzügyileg előnyös a Bónuszvásárlás funkcióba való befektetés? Arrow Arrow

Ha egy olyan online nyerőgépen játszol, ahol nagy a nyereményalap, akkor nem probléma, ha befektetsz a Bonus Buy funkcióba. Ha azonban viszonylag kisebb a fizetése, akkor ez a funkció hatalmas kockázatot jelent, és érdemes elkerülnie.

Mennyit kell fizetnem a Bónusz vásárlás funkció használatáért? Arrow Arrow

Általánosságban elmondható, hogy a Bonus Buy funkció a tét 75-szörösétől 200-szorosáig terjedő összegbe kerül. Lehet, hogy ez nem minden játékra igaz, de ez a szokásos tartomány.

Minden online nyerőgépen elérhető a Bonus Buy funkció? Arrow Arrow

Nem, nem minden nyerőgépen vásárolhatsz extra pénzért bónuszvásárlási funkciót. A Bonus Buy funkció népszerűsége azonban rohamosan növekszik, és egyre több online nyerőgép kínálja a Bonus Buy funkciót.

Minden alkalommal használnom kell a Bónusz vásárlás funkciót? Arrow Arrow

Az, hogy érdemes vagy nem érdemes a bónuszvásárlási funkciót használni, teljes mértékben a bankszámlád állapotától függ. Ha jó bankszámlaegyenleggel rendelkezik a szerencsejátékhoz, akkor szabadon használhatja a Bonus Buy funkciót, de ha a bankszámlaegyenlege egy kicsit alacsony, akkor a Bonus Buy funkciót kerülnie kell.

Milyen különleges jutalmakat kaphatok a Bónusz vásárlás funkció használata után? Arrow Arrow

A Bónusz vásárlás funkcióval közvetlenül a nyerőgép bónusz fordulójához férhet hozzá. A bónuszkörökön keresztül számos különböző jutalomhoz juthatsz, például ingyenes pörgetésekhez, minijátékokhoz való hozzáféréshez, közvetlen készpénzkifizetéshez és sok máshoz.