MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Magas RTP nyerőgépek - A legmagasabb játékosok visszatérése 2024-ben

Játsszon a legmagasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépekkel

Népszerű bónuszokA legjobb RTP slot demók

Játsszon a legmagasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépekkel

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 07 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Egy online nyerőgépet a funkciók és a magasabb főnyeremény révén lehet jobbá tenni, de az RTP könnyen lehet, hogy a játékosok számára a legjelentősebb javulás az RTP.

Az RTP-t talán már ismeri. Az RTP a játékosok közötti megtérülést jelenti. Az RTP alapvetően azt a hozamot jelenti, amit akkor kell kapnia, ha egy nyerőgépet igazán hosszú ideig játszik. Az RTP tehát képet ad arról, hogy mennyit nyerhet egy nyerőgépen.

Az RTP nem lehet 100%, mert az online kaszinók így nem keresnek semmit. Ennek ellenére rengeteg nyerőgép kínál magas RTP-t, például 97% vagy 98%-ot.

Ebben az útmutatóban megosztjuk a legjobb RTP-s nyerőgépeket. A legtöbb legmagasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépet itt a BETO-nál lehet játszani. Katalógusunkat folyamatosan frissítjük, így hamarosan a legújabb legjobb RTP-s nyerőgépekkel is bővítjük.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A legmagasabb RTP-jű nyerőgépek magyarázata - Előnyök és hátrányok

Videó: Magas RTP nyerőgépek - A legmagasabb játékosok visszatérése 2024-ben

Játsszon most

Magas RTP játék játékmenet az online nyerőgépből Monster Pop

Minden tapasztalt online nyerőgép-játékos megnézi a nyerőgép RTP-jét, hogy eldöntse, érdemes-e játszani vagy sem. Ha az RTP túl alacsony, a tapasztalt játékosok el fogják kerülni a nyerőgépet, mert nem fog nagy nyereséget biztosítani számukra.

Például egy 97%-os RTP-vel rendelkező nyerőgép azt jelenti, hogy 97 €-t kell visszakapnia, ha 100 €-t tesz fel (a ház előnye ebben az esetben 3%). Hosszú távon a nyereménye biztosan közel lesz ehhez a számhoz. Nyilvánvaló, hogy rövid távon többet vagy kevesebbet is nyerhetsz.

Röviden, az RTP képet ad arról, hogy mennyire kockázatos egy video nyerőgépet játszani. Az alacsony RTP-vel rendelkező online nyerőgépeket választhatja, ha nem zavarja a nagyobb kockázat. Mégis azt javasoljuk, hogy mindig az RTP alapján próbálja meg eldönteni, hogy játsszon-e egy nyerőgépet vagy sem.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mi a magas RTP, és hogyan számítják ki az online nyerőgépeknél?

Monster Pop (Betsoft) (Betsoft)

Próbáljon ki egy magas RTP-jű nyerőgépet ingyen itt a BETO.com-on
Játsszon most

Ingyenes játék

Próbáljon ki egy magas RTP-jű nyerőgépet ingyen itt a BETO.com-on

Az a tény, hogy az RTP csak hosszú távon érvényes, így rövid távon sokat nyerhetsz vagy veszíthetsz. Elveszítheti a teljes bankrollját, vagy gyorsan megtöbbszörözheti azt.

Minden online nyerőgép véletlenszerű és a szerencsén alapul, de az RTP jó mutatója annak, hogy átlagosan mennyit kaphatsz vissza. Ez az elméleti százalék segít kiválasztani a legkedvezőbb nyerőgépeket.

Milyen a magas RTP-jű nyerőgép? Nos, a magas RTP-jű nyerőgép minden olyan nyerőgép, amely 96,50% feletti RTP-t kínál. A 96% az átlagos RTP, így ennek közelében sok középkategóriás nyerőgépet találhatsz. Végül, az olyan nyerőgép, amelynek RTP-je 95% alatt van, alacsony RTP-jű nyerőgépnek számít.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

TOP 5 legmagasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépes játék, amely valaha megjelent világszerte

Ugga Bugga fantasztikus, 99,07%-os RTP-t kínál.

Ugga Bugga fantasztikus, 99,07%-os RTP-t kínál.

A legjobb RTP-vel rendelkező nyerőgépek megkönnyítik az élményt anélkül, hogy aggódnod kellene a pénzveszteség miatt. Az alábbiakban azokat a nyerőgépeket mutatjuk be, amelyek a legmagasabb RTP százalékot kínálják az útmutató megírásának időpontjában.

  • Jackpot 6000 by NetEnt: 98,9% RTP
  • Mega Joker by NetEnt: 99% RTP
  • Book of 99 by Relax Gaming: 99% RTP
  • Ooh Aah Dracula by Barcrest: 99% RTP
  • Ugga Bugga by Playtech: 99.07% RTP

Néhány ilyen nyerőgép RTP-je kaszinónként eltérő lehet, ezért a játék előtt ellenőrizni kell az RTP-t.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A magas RTP-vel rendelkező online nyerőgépek játékára kellene összpontosítania?

Kétségtelen,hogy az RTP az egyik legfontosabb tényező, amikor eldöntjük, hogy melyik nyerőgépes játékot játsszuk. Azonban nem ez az egyetlen tényező, amit figyelembe kell vennie. Van néhány más fontos tényező is, mint például a maximális nyeremény és a variancia.

Az RTP csak azt mondja meg, hogy átlagosan mekkora hozamot érhet el, de azt nem tudja megmondani, hogy milyen gyakran fog nyerni, és hogy mekkora a potenciálja egy online nyerőgépnek.

A variancia azért jelentős, mert ez dönti el, hogy milyen gyakran fogsz nyerni, és hogy ezek a nyeremények mekkorák lehetnek. Az alacsony varianciájú online nyerőgépek következetes nyereményeket biztosítanak, és lehetővé teszik, hogy könnyen megtérüljön. Másrészt a magas varianciájúak ritkán adnak nyereményeket, és hosszabb időbe telik, mire átlagos hozamot érhet el.

A magas varianciájú nyerőgépek kockázatosak, de pillanatok alatt gazdaggá tehetnek. Tehát mérlegelnie kell a kockázatot és a hozamot, amikor eldönti, hogy melyik videónyerőgépet játssza. A maximális nyereményt is érdemes figyelembe venni, mert egyes nyerőgépek a téted 10 000-szeresénél is nagyobb nyereményt adhatnak, míg más nyerőgépek sokkal kisebb nyereményeket osztanak ki.

Összefoglalva, az RTP fontos tényező, de mindig más tényezőkkel együtt kell használni egy nyerőgép helyes megítéléséhez.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Miért kell törődnie az online nyerőgépek kifizetési százalékával?

Steam Tower A nyerőgépek kifizetési százaléka 97,04%.

Steam Tower A nyerőgépek kifizetési százaléka 97,04%.

Számos nyerőgépes játék szerelmesei csak a játékmenet és a szórakoztató elemek miatt aggódnak, és nem törődnek túlságosan az RTP-vel vagy más tényezőkkel. Úgy gondolják, hogy az RTP nem jelent olyan nagy különbséget, és ez rövid távon igaz is. Hosszú távon azonban az RTP mindig fontos tényező lesz.

Röviden, tévedés azt gondolni, hogy az RTP nem számít. A magasabb RTP hosszú távon magasabb hozamot biztosít, ezért a legjobb, ha magas RTP-vel rendelkező nyerőgépekkel játszik, ha nyerni akar.

Talán, ha csak öt percig akarsz játszani egy nyerőgéppel, majd elkezdesz játszani egy másikkal, akkor az RTP nem lehet nagy gond. Ha viszont egy nyerőgépet fél órán át vagy tovább akar játszani, akkor az RTP-t figyelembe kell venni.

Ne feledje, hogy ha alacsonyabb RTP-t választ, az sem baj, ha úgy gondolja, hogy a nyerőgép szórakoztató. Valószínűleg veszíteni fog egy kis pénzt, ha minden nyerőgépet hosszú ideig játszik, ezért mindig a szórakozás kedvéért játsszon, és élvezze a rövidtávon elért nyereményeket.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A nyerőgépek RTP-je mögött álló matematika magyarázata

Az RTP zavaró lehet, mert ez az átlagos hozam, amelyet elméletileg kapnia kellene. Ha csak néhány pörgetést végez el, előfordulhat, hogy egyetlen nyereményt sem szerez, és pénzt veszít. Másrészről viszont néhány pörgetés hatalmas nyereményeket és a vártnál magasabb hozamot eredményezhet.

Végeredményben a hozamod mindig az RTP közelében lesz, ha hosszú ideig játszol egy nyerőgéppel. Az, hogy mennyi ideig kell játszania egy nyerőgépet ahhoz, hogy az RTP-vel megegyező hozamot érjen el, a nyerőgép varianciájától és más tényezőktől függ.

Steam Tower (NetEnt)

Élvezze a nagyon magas RTP-t a Steam Tower nyerőgéppel játszva.
Játsszon most

Ingyenes játék

Élvezze a nagyon magas RTP-t a Steam Tower nyerőgéppel játszva.

Az RTP-t egymillió vagy egymilliárd pörgetés után számítják ki, így pontosan kiszámítható a nyerőgépek átlagos hozama. Ennek ellenére nincs garancia arra, hogy az RTP-nek megfelelő hozamot kap. Végül is a nyerőgép egy szerencsejáték, és ez teszi szórakoztatóvá a nyerőgépeket.

Például a Steam Tower nyerőgép a NetEnt fantasztikus, 97,04%-os elméleti RTP-t kínál. Azonban lehet, hogy csak 30 eurót kap vissza, vagy nyerhet 1000 eurót, a szerencséjétől függően. Akár a téted 2000-szeresét érő jackpotot is megnyerheted néhány pörgetés alatt.

Egyszóval el kell fogadnod, hogy az RTP nem diktálja a nyerési lehetőségeket. Az RTP csak egy átlagos hozamot biztosít hosszú távon. Így előfordulhat, hogy vesztes vagy nyerő szériákba futsz bele, és azt gondolhatod, hogy a nyerőgép gyanús. Biztosítjuk azonban, hogy ez normális, és ha hosszabb ideig játszik, a pénzének nagy részét könnyen visszakapja.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Elméleti RTP - Online nyerőgépek kifizetési százaléka

Talán már hallott az elméleti RTP-ről, és kíváncsi volt, mit jelent. Néhányan azt gondolhatják, hogy az RTP megbízhatatlan, amikor elméleti RTP-t olvasnak. Az igazság azonban az, hogy az elméleti RTP csak azt jelenti, hogy ez az a hozam, amit elméletileg átlagosan vissza kellene kapnia, és a tényleges hozam ettől drasztikusan eltérhet.

Még egy nagyon magas RTP-vel rendelkező nyerőgépes játék esetében is nehéz lesz visszakapni az átlagos hozamot, ha magas a variancia. Ha egyszer hozzászokik a nyerőgépek játékához, nem kell aggódnia az elméleti RTP miatt.

Szerencsejáték-hatóság és az alacsony RTP-jű játékok

AMáltai Szerencsejáték Hatóság 92%-ról 85%-ra csökkentette a minimális RTP-t, így az online nyerőgépek közelebb kerülnek a földi kaszinók nyerőgépeihez. Ennek egyik oka az, hogy az üzemeltetők alacsonyabb RTP-t tudjanak elérni, és így versenyképesek maradjanak a magas adókkal rendelkező joghatóságokban.

Ajövőben több nyerőgépnek lesz alacsonyabb RTP-je, ami növeli a sokkal magasabb RTP-t kínáló nyerőgépek értékét.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Top RTP nyerőgépek - 3 legnépszerűbb magas RTP-vel rendelkező ingyenes nyerőgépek

Tombstone RIP (Nolimit City)

A Tombstone RIP egy Top RTP nyerőgép - Játsszon ingyen a BETO-n!
Játsszon most

Ingyenes játék

A Tombstone RIP egy Top RTP nyerőgép - Játsszon ingyen a BETO-n!

Nolimit City megalkotta a veszélyes és izgalmas Tombstone RIP nyerőgépes játékot. Az RTP akár 96,28% is lehet, ha az Enhanced Bet funkciót engedélyezzük.

Ennek a kaszinójátéknak a szokatlan megközelítése sokkolni fog néhány embert. Másrészről viszont a Boothill ingyenes pörgetések lehetőséget adnak arra, hogy akár 999-szeres szorzóval is élvezhesse a nyereményt.

Ez a nyerőgép 2 féle ingyenes pörgetéssel rendelkezik, az xNudge Wilds és a Splitting Wilds funkcióval. Ha Ön nagy játékos, de mégis szeretne egy tisztességes RTP-t élvezni, akkor játszhat ezzel a nyerőgéppel.

Röviden, ez a nyerőgép bizonyítja, hogy élvezheti az egyik legmagasabb Max nyereményt magas RTP-vel, amely hosszú távon tisztességes hozamot biztosít.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Power of Thor az egyik legtöbbet játszott magas RTP játék a BETO-n!

Power of Thor Megaways (Pragmatic Play)

Power of Thor Megaways Slot - RTP 96,55%
Játsszon most

Ingyenes játék

Power of Thor Megaways Slot - RTP 96,55%

Power of Thor Megaways a Pragmatic Play nyerőgép-szolgáltató által készített nyerőgép, amely 5000-szeres maximális nyereményt kínál, és akár 117 649 nyerési módot is kínál. Ez egyike azoknak a kaszinójátékoknak, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyobb számú ingyenes pörgetésért játszhassunk, és nagyobb esélyt adnak a nagyobb számú ingyenes pörgetés megnyerésére.

Ajáték RTP-je 96,55%, ami nagyszerű egy olyan nyerőgépes játéktól, amely olyan erős funkciókkal rendelkezik, mint a Thor.

Élvezni fogod a Tumble funkciót, a Hammer funkciót és az ingyenes pörgetéseket ebben a zseniális videojátékban. A legjobb az egészben, hogy akár 22 ingyenes pörgetést is játszhatsz, és a funkció során élvezheted a progresszív nyereményszorzót. Sőt, a szerencsejáték megnyerésének valószínűsége növekszik, ahogy magasabb számú ingyenes pörgetésre játszol.

Thor kalapácsa is ott van, hogy Wildokat adjon neked, és megkönnyítse a nyeremények létrehozását. Egyszóval, ezt a nyerőgépet mindenképpen ki kell próbálnod.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Shadow Order népszerű játék a legmagasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépes játékok között

The Shadow Order (Push Gaming)

Játssz a magas RTP-s nyerőgépekkel The Shadow Order ingyen!
Játsszon most

Ingyenes játék

Játssz a magas RTP-s nyerőgépekkel The Shadow Order ingyen!

AShadow Order egy fantasztikus példa a legmagasabb RTP-vel és vonzó maximális nyereménnyel rendelkező nyerőgépre. Push Gaming áll e nyerőgép mögött, és kétségtelenül az egyik alulértékelt nyerőgép-szolgáltató.

Ez a nyerőgép a téted 25,471-szeresének megfelelő maximális nyereményt kínál 96,98%-os RTP mellett, ami hatalmas eredmény. A legjobb az egészben, hogy olyan szokatlan funkciókkal rendelkezik, mint az Orb funkciók és a Character funkciók.

Az ingyenes pörgetések funkció is megtalálható, amelyet a gömb szimbólumok használatával lehet kiváltani. Az Orb szimbólumok néhány egymás utáni nyeremény után aktiválódnak. Ezek Wildként működnek, és Orb funkciókat jutalmaznak, ha a 3 hotspot közül 1-ben landolnak. Az ingyenes pörgetések alatt ragadósak, hogy megkönnyítsék az Orb funkciók aktiválását.

Ha egy Orb szimbólum az ingyenes pörgetések során egy hotspotra kerül, akkor minden egyes nyereményre egy kumulatív szorzót alkalmazunk. Az ingyenes pörgetések az Orb szimbólumok segítségével meghosszabbíthatók. A karakteres funkciók véletlenszerűen válnak ki, és segítenek extra nyereményekhez jutni.

A négy karakter, a gyönyörű téma, az izgalmas hangsáv és a fantasztikus funkciók arra késztetnek, hogy visszatérj még többször. Röviden, imádni fogod ezt a nyerőgépet, mert minden van benne, amit csak akarsz, és még annál is több. Ha a legjobb RTP-jű nyerőgépet szeretné játszani, akkor ezt a nyerőgépet kell választania.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP a nyerőgépeknél vs. kaszinóbónuszok

A legtöbb online oldal kaszinóbónuszok felajánlásával próbálja magához vonzani a játékosokat. A bónuszok között lehetnek olyan bónuszok, amelyeknél a pénzfelvétel előtt teljesíteni kell a fogadási követelményeket. Például, ha 100 eurót fizetsz be, és kapsz egy 100%-os bónuszt, akkor további 100 eurót kapsz. Előfordulhat azonban, hogy a bónuszösszeget 40-szer vagy annál többször kell megtenned ahhoz, hogy ki tudd venni.

Talán elgondolkodsz azon, hogy mi köze van ennek a legjobb RTP-jű nyerőgépekhez. A legjobb RTP-s nyerőgépek igazán magas RTP-t kínálnak, és lehetővé teszik, hogy a pénzed nagy részét könnyedén visszakapd. Tehát a legmagasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépekkel teljesítheti a fogadási követelményeket, és könnyen kiveheti a nyereményét.

Azonban el kell olvasnod a feltételeket, hogy megbizonyosodj arról, hogy a legmagasabb RTP-jű nyerőgépekkel játszhatsz, mielőtt megragadod a bónuszt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A magas RTP fontossága a kaszinójátékokban és nyerőgépekben

Az RTP-érték az egyik legfontosabb érték, amelyet figyelembe kell venni a videojátékok során. Minél magasabb az RTP-érték, annál alacsonyabb a ház előnye, és annál nagyobb az esélye a nagyszerű megtérülésre.

Nem azt kérjük, hogy hagyja figyelmen kívül a többi tényezőt. A legmagasabb kifizetésű nyerőgépek némelyikének, például a progresszív jackpotokkal rendelkező nyerőgépeknek alacsony az RTP-értéke. Az emberek azonban szeretnek játszani velük a nyerési potenciáljuk miatt. A variancia egy másik döntő tényező, amely befolyásolja a játékmenetet és a hozamokat.

Amikor online kaszinókba látogat, mindig nézze meg az RTP számot, és gondolja át, hogy megfelel-e Önnek vagy sem. Röviden, soha ne habozzon olyan nyerőgépekkel játszani, amelyek a legmagasabb RTP-t kínálják.

Alegjobb RTP-s nyerőgépeket már itt a BETO-nál is megtaláltuk, így nyugodtan mehetsz és kipróbálhatod őket.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések a magas RTP-jű nyerőgépes játékokról

Ön már tisztában van azzal, hogy a videónyerőgépek véletlenszerűek és a szerencsén alapulnak. Továbbá tagadhatatlan, hogy a legmagasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépek átlagosan jobb hozamot biztosítanak. Mégis azt javasoljuk, hogy olyan nyerőgépeket válasszon, amelyek izgalomba hozzák, anélkül, hogy túlságosan aggódna az RTP miatt. Végül is arra kell koncentrálnia, hogy jól érezze magát, és élvezze a nyereményeket.

Olvassa el a magas RTP-vel rendelkező nyerőgépek GYIK-jét az alábbiakban.

Milyen a magas RTP-jű nyerőgép a szakértők szerint? Arrow Arrow

Ha egy nyerőgép RTP-je 96.50% felett van, akkor azt a BETO játékszakértői magas RTP-jű nyerőgépnek tekintik.

Milyen előnyökkel jár a legjobb RTP-s online nyerőgépekkel való játék? Arrow Arrow

Számos előnye van annak, ha magas RTP-jű nyerőgépet választ. A legnagyobb előny, hogy átlagosan jobb hozamot érhet el, és hosszabb ideig játszhat. Egy másik hatalmas előny, hogy a magas RTP-jű nyerőgépekkel játszva könnyedén teljesítheti a fogadási követelményeket.

Hol játszhatom a legmagasabb RTP-vel rendelkező online nyerőgépeket? Arrow Arrow

Az összes legjobb RTP-s nyerőgép elérhető itt a BETO-n, és megtalálható az ingyenes nyerőgépek szekcióban. A legmagasabb RTP értékű nyerőgépeket közvetlenül ebben az igaming cikkben is megtalálhatja.

Mely online nyerőgépek kínálják a legjobb RTP-t 2023-ban? Arrow Arrow

Ebben a cikkben már foglalkoztunk néhány kedvenc magas RTP-értékű nyerőgépünkkel. Néhány másik magas RTP-jű nyerőgép, amelyet még nem említettünk, a White Rabbit Megaways, Golden Tour, Jokerizer, Starmania és Marching Legions.

Lehetséges magas RTP-vel rendelkező nyerőgépet játszani aktív kaszinóbónusz mellett? Arrow Arrow

Ez teljes mértékben az Ön által használt bónusz feltételeitől függ. Általában tudni fogja, hogy az ingyenes pörgetés bónuszok esetében mely nyerőgépeken játszhat. Másrészt a bónuszpénzt a legmagasabb RTP-jű nyerőgépeken kell tudnia felhasználni gond nélkül.

Melyik nyerőgép-fejlesztő kínálja a legtöbb magas RTP-értékű nyerőgépet? Arrow Arrow

Szinte minden nyerőgép-fejlesztőnek van néhány magas RTP-jű nyerőgépe, de a NetEnt és a Playtech rendelkezik a legtöbb magas RTP-jű nyerőgéppel. Ha választanunk kell egyet, akkor az a NetEnt kell, hogy legyen, mert nekik van a legtöbb magas RTP-s slotjuk. Néhány az ezen fejlesztők által kínált magas RTP-jű nyerőgépek közül: Ugga Bugga (99,07%), Mega Joker (99%), Jackpot 6,000 (98,9%) és Blood Suckers (98%).

Hogyan kapcsolódik egymáshoz az RTP és a variancia a videojátékoknál? Arrow Arrow

Az RTP és a variancia között nincs közvetlen kapcsolat, de mindkettőt figyelembe kell venni annak eldöntéséhez, hogy melyik nyerőgépen érdemes játszani. Az RTP megmondja, hogy hosszú távon átlagosan mennyit kell visszakapnia, a variancia pedig a nyeremények gyakoriságát és a nyerési potenciált határozza meg.

Hogyan mérik az RTP-t az online kaszinók? Arrow Arrow

Általában az RTP-t úgy számítják ki, hogy egymillió vagy egymilliárd pörgetésen keresztül vizsgálják a hozamot. A nyerőgép-fejlesztő által megadott RTP elég pontos, mivel a nyerőgépet úgy építették meg, hogy megfeleljen ennek az RTP-nek.

A magas RTP-vel rendelkező nyerőgépek a legjobbak? Arrow Arrow

A magas RTP mindenképpen előny, de nem szabad megfeledkezni az egyéb tényezőkről sem. Ha egy nyerőgép magas RTP-t kínál, de a játékmenet unalmas, akkor nem tekinthető nagyszerű nyerőgépnek.

Van-e fogás a legjobb RTP-jű nyerőgépeknél? Arrow Arrow

Nincs semmilyen csapda, és gond nélkül élvezheti a magas RTP-értékű nyerőgépeket. Az egyetlen probléma, hogy a legjobb kifizetésű nyerőgépek általában kevesebb bónusz funkcióval rendelkeznek, mert bizonyos funkciók magas kifizetéseket adnak, és megnehezítik a kaszinó számára a nyereségszerzést.