MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Power of Thor Megaways Ingyenes Játék

Power of Thor Megaways Slot Demo

Power of Thor Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Power of Thor Megaways által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Power of Thor Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Power of Thor Megaways Demó

Power of Thor Megaways nyerőgép egy másik izgalmas játék a Megaways cím alatt a Pragmatic Play. Egy letisztult és minimalista dizájnt alkalmaztak ezzel a lenyűgöző játékkal. A dizájn mérhetetlenül megváltozott, de a dupla vad tárcsa funkciót megtartották az eredeti sorozatból. A látvány és a játékelemek elég szilárdak és tökéletesen kiegyensúlyozottak ebben az online nyerőgépben.


Megjelenés: 23.03.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika Pragmatic Play

Nyissa meg a  címet.Egyedi Wild Hammer funkció

Nyissa meg a  címet.A fő jackpot értéke több mint 5000-szeresére nő.

Nyissa meg a  címet.Kaszkádos tárcsarendszer a további nyereményekért

Nyissa meg a  címet.Speciális bónusz kör megnövelt szorzóval

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A szorzó 5,000-szeres felső határa

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.55

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 7

Nyerőgépek Nyerővonalak 117649

Játéktémák

Vikingek


Játékfunkciók

Megaways Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Bővítő szimbólumok Kockázat/szerencsejáték Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Thor Viking Istenek


Nagy nyeremény az ingyenes játékokon keresztül Power of Thor Megaways

Nagy nyeremény az ingyenes játékokon keresztül Power of Thor Megaways

Bevezetés a Power of Thor Megaways Slot

A Power of Thor Megaways online nyerőgépben a Pragmatic Play több mint 117 648 nyerési lehetőség van. Az északi mitológia mindig is gazdag inspirációs forrásnak bizonyult a nyerőgépek készítői számára, és a Megaways rendszer biztosan segít abban, hogy Ön is megszerezze az eddigi maximális nyereményt.

Ez a nyerőgép számos egyedi funkcióval büszkélkedhet, mint például a kaszkád tárcsák és a Expanding Wild szimbólumok. A nyerőgépben lehetőség van arra is, hogy hozzáférést vásároljon az ingyenes pörgetésekhez növekvő szorzókkal, ami nagyon jövedelmező.

Ennek az online nyerőgépnek az RTP-je 96,65%, és a főnyereménye az eredeti tét akár 5000-szerese is lehet. Ez a nyerőgép is magas varianciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem fogsz nagyon gyakran nyerni, de amikor igen, akkor magas nyereményt kapsz. Ez azért van, mert a nyereményösszeg viszonylag nagy.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Power of Thor Megaways nyerőgép témája és designja

Power of Thor Megaways egy nagyon grafikus, intenzív és elemekben gazdag játék a Pragmatic Play csapatától. Ennek a videojátéknak a témája egy fagyos északi környezetre épül. A háttérben egy szép nagy rúna tornyosul, ami fokozza a játékélményt.

Ajáték hangsávja is csábító, és tökéletesen illeszkedik az online nyerőgép témájához. Mindezek az elemek egy viking csata tökéletes témáját teremtik meg. A témához illeszkedve a játék szimbólumai és funkciói viking harcosok képeit ábrázolják.

Ez a nyerőgép tökéletesen szinkronizált témával és dizájnnal rendelkezik, és a Power of Thor Megaways kétségtelenül a Pragmatic Play egyik legjobban kinéző nyerőgépe.

Expanding Wild szimbólumok a Power of Thor Megaways nyerőgépben

Expanding Wild szimbólumok a Power of Thor Megaways nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Power of Thor Megaways Bónusz funkciók

A Power of Thor Megaways oldalon a Megaways motor a Tumble funkcióval működik, így a játék minden egyes pörgetése különbözik az előzőtől. A játékban akár 117 649 különböző módon lehet nyerő kombinációkat létrehozni. Ezen kívül a nyerőgép rendelkezik a kaszkádoló nyeremény funkcióval, amely eltávolítja a nyerő szimbólumokat a játékból, és üres helyeket hoz létre, hogy új szimbólumok kerüljenek a helyükre, ez növeli a második nyeremény elérésének esélyét, és ez a lánc addig folytatódik, amíg ki nem fogynak a nyerő kombinációk.

További segítségedre vannak az online nyerőgépben megjelenő Wild szimbólumok, amelyek segítenek a megmaradt szabályos szimbólumok párosításában. A Wild szimbólum csak a nyerőgép felső sorában jelenhet meg, akárcsak a különleges Hammer szimbólum. Ez a kalapács szimbólum két vízszintes pozíciót foglal el, amikor teljesen látható a vízszintes tárcsán, majd az alatta lévő tárcsákat teljesen egymásra rakott Wild tárcsákká változtatja.

A speciális Scatter szimbólumok szintén megtalálhatóak a video nyerőgépben. Ezek akkor csapnak le a bónusz körre, ha egy pörgetés során legalább négy Scatter szimbólum jelenik meg. A Scatter szimbólumok például a THOR szót írják ki. Ha sikeresen eltalálod, akkor összesen 10 ingyenes pörgetést kapsz. De választhatod azt is, hogy megjátszod ezt az összeget, és még több pörgetést nyerhetsz. Ha sikeresen játszol, akkor összesen 22 ingyenes pörgetést nyerhetsz a bónuszkerékben. De légy óvatos, mert a végén elveszítheted az összes ingyenes pörgetésedet.

Minden körben legfeljebb 9 Scatter szimbólumot érhetsz el, a +4 szimbólumokkal (legfeljebb 5 ilyen szimbólummal) kombinálva pedig maximum 30 ingyenes pörgetést nyerhetsz.

Ingyenes pörgetések vásárlása a Power of Thor Megaways online nyerőgépben

Ingyenes pörgetések vásárlása a Power of Thor Megaways online nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Power of Thor Megaways?

A Power of Thor Megaways videó nyerőgép játékának 4 alapvető lépése van.

1. Amikor a játék betöltődik, nézzen körül a képernyőn, és értse meg a nyerőgép funkcióit és lehetőségeit.

2. Állítsa be a tétméreteket a saját preferenciáinak megfelelően. Választhatsz, hogy 0,20 (minimális tét) és 100 €(maximális tét) közötti tétet szeretnél-e tenni .

3. Kiválaszthatja a nyerőgépben elérhető automatikus lejátszási lehetőségeket. Lehetőség van például a veszteség- és a nyereménylimitek beállítására. A pörgetési sebességet is gyorsíthatod, hogy időt takaríts meg.

4. Kattints a pörgetés gombra, és nyerj nagyot!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szorzószámok Power of Thor Megaways

A Power of Thor Megaways oldalon a bónusz kör az alapjátékban is működik, de van egy nagy különbség. A Power of Thor Megaways, a játékos a progresszív nyereményszorzó előnyeit is élvezheti, amely a kör indulásakor 1x lesz. Ez az aktuális szorzó minden egyes kaszkádnyerésnél 1x-gyel növekszik, és a legjobb az egészben, hogy nem áll vissza a pörgetések között. Ehelyett folyamatosan emelkedni fog, ahogy a funkció fut. Ha szerencsés vagy, lecsaphatsz a Hammer Double Wild Reel funkcióra is, amely további négy pörgetést biztosít, ha három Scatter szimbólumot találsz el.

A bónuszkör akkor ér véget, amikor eléred az 5000-szeres maximális nyereményszorzót. Ha pedig az országod megengedi, akkor ezt a bónuszt pénzért meg is vásárolhatod. Ez a téted 100-szorosába kerül. Sajnos ezeket a bónuszvásárlási funkciókat az Egyesült Királyságban élő játékosok nem használhatják, de így is 10 és 22 ingyenes pörgetést kaphatnak. Ha pedig 22-nél kevesebbet kapsz, akkor az ingyenes pörgetéseket fel is játszhatod. Ez kétségtelenül a legjobb funkciója ennek a nyerőgépes játéknak.

Miután megvásárolta az ingyenes pörgetéseket, megjátszhatja őket, hogy legfeljebb 22 ingyenes pörgetést nyerjen.

Miután megvásárolta az ingyenes pörgetéseket, megjátszhatja őket, hogy legfeljebb 22 ingyenes pörgetést nyerjen.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan lehet megnyerni a Power of Thor Megaways nyerőgépet?

Ebben a Megaways nyerőgépben rengeteg nyerési lehetőség van. Power of Thor Megaways egy pörgetés során 2 és 7 szimbólum között jelenik meg, így 117 649 különböző nyerési lehetőséget kínál, ami hatalmas. A legjobb pedig a játék kaszkád nyerő rendszere, amely eltávolítja a nyerő szimbólumokat a játékokból, és új szimbólumok veszik át a helyüket, növelve ezzel a nagy nyerési esélyeidet.

Ez a Megaways online nyerőgép 5000-szeres maximális szorzót tesz lehetővé, ami biztosan segít abban, hogy nagy kasszát nyerj. Ha az ingyenes pörgetések során eléri a maximális nyereményt, a fennmaradó ingyenes pörgetések nem kerülnek lejátszásra. Mivel ennek a nyerőgépnek magas a volatilitása, a nyeremények a szokásosnál kicsit ritkábbak. De a megnövekedett nyeremények kiegyenlítik a hatásukat.

Az EPIC WIN elérése a Power of Thor Megaways

Az EPIC WIN elérése a Power of Thor Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és egyéb játékbónuszok

A Hammer egy kiváló funkció a Power of Thor Megaways oldalon. Ez a tárcsák két vízszintes nyílásában helyezkedik el. És amikor teljesen leütik, az összes alatta lévő szimbólumot vad szimbólummá alakítja át, így a játékosnak szuper könnyűvé válik a nyeremény elérése.

A Scatter szintén egy jövedelmező szimbólum játék közben. Ez váltja ki a játékban a Free Spins funkciót. Ha a Power of Thor Megaways oldalon jelenik meg, akkor 10 ingyenes pörgetés indul. Minden további pörgetés során elért Scatter szimbólummal további négy ingyenes pörgetés jár ( Ezek száma legfeljebb 30-ra korlátozódik). A Free Spins kör megkezdése előtt pedig választhatod, hogy a Free Spins-eket megjátszod , ha kevesebb, mint 22 darabot szereztél belőlük. A szerencsejáték fordulóban egy korongot pörgetsz, ami növeli a Free Spins-ek számát, de az is lehet, hogy elveszíted az összeset. Ezért kérjük, fontolja meg a kockázatot, ha több ingyenes pörgetést szeretne nyerni.

A Free Spins bónusz során a szokásos kaszkádos tárcsák kombinációinak lehetsz tanúja. Ezek növelik a játék szorzóit. A szorzónak nincs felső határa .

Ha pedig a bónuszkör véget ér, 3 scatter landolásával újraindíthatja azt.

A kalapács funkció a Power of Thor Megaways oldalon a szimbólumokat vad szimbólumokká változtatja.

A kalapács funkció a Power of Thor Megaways oldalon a szimbólumokat vad szimbólumokká változtatja.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az átfogó ítélet a Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways büszkélkedhet a lenyűgöző grafika és a csábító zene kiváló duójával. A hófödte hegyek tökéletes hátteret adnak a nyerőgépnek. A videó nyerőgép jó témával rendelkezik, amely fokozza a játékosok online játékélményét.

A nyerőgép funkciógazdag , és új és izgalmas bónuszokkal izgatja az új játékosokat. A kaszkádos tárcsarendszer és a Hammer szimbólumok a legjobbak ebben a játékban.

Az online nyerőgép 5000-szeres csúcsszorzóval rendelkezik, ami elég ahhoz, hogy a tétet hatalmas vagyonná változtassa. Általában a Pragmatic Play oldalhoz még nagyobb csúcsszorzók társulnak, de ez is kielégítő.

A 96,55%-os, meglehetősen magas RTP szintén kiváló jellemzője a nyerőgépnek. Ez a játék magas volatilitású, ami miatt inkább a nagyobb költségvetéssel rendelkező profi játékosok számára alkalmas, de az alacsony kezdő tét összege miatt a kezdők számára csábító.

Tudjuk, hogy alig várod, hogy játszhass ezzel a nyerőgéppel, próbáld ki a legjobb online kaszinókban, amelyeket itt a BETO-nál ajánlunk, és nyerj valódi pénzt. Az új nyerőgépek a legjövedelmezőbb kaszinóbónuszokkal is elérhetőek.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Power of Thor Megaways GYIK

Mekkora a játék megtérülési aránya? Arrow Arrow

A nyerőgép átlagos játékos-visszatérítési százaléka 96,55%, ami tisztességesnek mondható. De ha megvásárolja az ingyenes pörgetéses bónuszkört, ez az arány 96,97%-ra emelkedik.

Mi a volatilitás a Power of Thor Megaways Arrow Arrow

A nyerőgép volatilitása magas, és a Pragmatic Play volatilitási skálán tökéletes ötöst kap.

Mennyi a maximális nyeremény, amit ebben a játékban nyerhetsz? Arrow Arrow

Az online nyerőgépben a tét 5000-szeresét érheti el a maximális szorzó. A bónusz kör véget ér, ha ezt a számot eléred. Ez valamivel alacsonyabb, mint a Pragmatic Play többi játékánál, de kielégíti a játékosokat.

Mi a Wild Hammer funkció a Power of Thor Megaways oldalon? Arrow Arrow

Ha szerencséd van, a nyerőgép felső tárcsáján megjelenik egy dupla kalapács, amely az alatta lévő összes szimbólumot vad szimbólummá változtatja. Ez növeli a nyerési esélyeket.

Mennyi a nyerőutak száma a Power of Thor Megaways oldalon? Arrow Arrow

A Power of Thor Megaways oldalon több mint 117,648 különböző módon lehet nyerni.

Játszhatok ingyen a Power of Thor Megaways oldalon? Arrow Arrow

A Power of Thor Megaways demó verziójával a BETO-nál játszhatsz.

Van ingyenes pörgetések bónusz a Power of Thor Megaways játékban? Arrow Arrow

Van egy módja annak, hogy ingyenes pörgetésekhez jusson a Power of Thor Megaways oldalon. Ha három vagy több scatter szimbólumot ér el a Power of Thor Megaways oldalon, akkor aktiválódik az ingyenes pörgetés bónusz. Összesen akár 30 ingyenes pörgetést is kaphat. Ez a kör egy nyereményszorzót is kínál, amely minden nyereménynél növekszik.