MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Megaways nyerőgépek - Nagy nyeremények és 2024 újdonságok

A Buffalo Rising az egyik legjobb megaways nyerőgépes játék

Bónuszok a(z) Nyerőgépek típusú játékokhozBevezetés a Megaways nyerőgépes játékokhoz

A Buffalo Rising az egyik legjobb megaways nyerőgépes játék

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 07 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A Megaways online nyerőgépek egy innovatív és népszerű mechanika az online nyerőgépes játékok számára, amely Big Time Gaming kifejlesztett. Ez a mechanika azért népszerű, mert akár 117 649 nyerési lehetőséget kínál. A szokásosnál több tárcsával rendelkezik, és az egyedi bónusz funkció mechanikának köszönhetően a szokásosnál sokkal nagyobb nyeremények létrehozását teszi lehetővé.

Számos népszerű nyerőgépes játék vette át a Megaways mechanikát, és nagyszerű eredményeket ért el. A legizgalmasabb Megaways nyerőgépes játékok közé tartozik a White Rabbit, a Queen of Riches és a Gorilla Gold. Az igazság az, hogy több nyerőgép-fejlesztő is szívesen beépíti ezt a forradalmi mechanikát a nyerőgépes játékaiba.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megaways Slots Online magyarázat

Ebben a részben a Megaways címeket fogjuk felfedezni, és megvizsgáljuk a számos Megaways nyerőgépet, hogy lássuk, mit kínálnak a játékosoknak. A Megaways játékok olyan nyerőgépek, amelyek a bónusz funkció mechanikáját használják, amelyet aBig Time Gamingés az első Megaways nyerőgépen 2016-ban jelent meg. Big Time Gaming (BTG) az egyik leginnovatívabb játékfejlesztő, így nem meglepő, hogy képesek voltak kifejleszteni ezt a mechanikát.

AMegaways nyerőgépes játékok 6 tárcsával rendelkeznek, és minden egyes tárcsán 2-7 szimbólum található. Amikor a Megaways nyerőgépekkel játszik, a szimbólumok száma minden egyes pörgetéssel változik, és ezért a nyerési lehetőségek is változnak minden egyes pörgetéssel. Egyes nyerőgépeknél egy 4 extra szimbólumot tartalmazó vízszintes tárcsa is található a még nagyobb nyereményekért.

A nyerési módok 324 és 117 649 között mozognak, így a legtöbb Megaways nyerőgépes játék során rengeteg fel- és lejtmenetben lesz része. Ha a Megaways játékokat más erőteljes funkciókkal kombinálja, mint például az ingyenes pörgetések és a kaszkádos tárcsák, akkor briliáns videojátékokat kap, amelyek sokkal szórakoztatóbbak, mint a hagyományos nyerőgépek.

Röviden szólva, könnyen találhatsz számos Megaways jackpot kaszinó nyerőgépet, és nehéz egy konkrétat ajánlani, mert olyan sok nagyszerű lehetőség van. Lehetetlen, hogy a klasszikus nyerőgépek felvegyék a versenyt az összes új akció Megaways nyerőgéppel, ha a szórakozási faktort nézzük.

A Royal Mint az egyik legjobb Megaways Slots by Big Time Gaming

A Royal Mint az egyik legjobb Megaways Slots by Big Time Gaming

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Útmutató a Megaways Slots ajánlatának előnyös felhasználásához

A Megaways játékokban a nyerés módja hasonló ahhoz, ahogyan más online nyerőgépeken nyerhetsz. Három vagy több egyforma szimbólum balról jobbra történő elhelyezésével nyerhetsz, anélkül, hogy a rögzített nyerővonalak miatt aggódnod kellene. Tény, hogy a Megaways online nyerőgépes játékokban nem ritka a többszörös nyeremény, köszönhetően a nyerési lehetőségek hatalmas számának és a tárcsák nagyobb számának.

A Fox Megaways online nyerőgépet szinte minden online kaszinó kínálja.

A Fox Megaways online nyerőgépet szinte minden online kaszinó kínálja.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Miért olyan népszerűek a Megaways nyerőgépek?

A Megaways online nyerőgépek egyediek, és ezért szeretik őket az emberek. Sok videojáték-fejlesztő próbált már valami hasonlót kifejleszteni, de nem jártak sikerrel. Soha nem fogod unatkozni, miközben egy Megaways online nyerőgéppel játszol, mert minden egyes pörgetés hatalmas nyereményekkel kecsegtet.

Számos Megaways játék lehetővé teszi, hogy kaszinó ingyenes pörgetéseket vásárolj és kipróbáld a szerencsédet. Ez a kiváló funkció időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a video nyerőgép teljes erejét. Halálos kombinációt kapsz, amely a téted többszörösét is megjutalmazhatja, ha az ingyenes pörgetésekhez hozzáadod a progresszív nyeremény szorzóját.

Egy dolog garantált minden Megaways játékban: a rengeteg akció. Így a hagyományos nyerőgépeket unalmasnak fogod találni, és alig fogsz játszani velük, ha hozzászoksz egy Megaways játékhoz. Végül is sok Megaways nyerőgép az online kaszinók által kínált legjövedelmezőbb játéktípusok közé tartozik, ezért ne félj kipróbálni őket, vagy ingyenesen játszani velük itt a BETO-n.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A legjobb Megaways funkciók

A Megaways kaszinójátékok általában sokféle funkcióval rendelkeznek, mivel a fejlesztők megengedhetik maguknak, hogy kreatívak legyenek. A Megaways játékok olyanok, mint azok a nagy költségvetésű hollywoodi filmek, így mindig számíthatsz valami nagyszabásúra. Nézzük, milyen izgalmas funkciókat tapasztalhatsz meg, amikor a legjobb nyerőgépekkel játszol:

Cascading Reels

A Cascading reels (kaszkádozó tárcsák) lavinák és reakciók néven is ismertek. Egy Megaways játék kaszkád tárcsák nélkül mindig hiányosnak tűnik. Ha kíváncsi vagy, hogyan működik, a kaszkádoló tárcsák azt jelentik, hogy a nyerő szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok pottyannak a helyükre. Így a végén akár több nyereményt is szerezhetsz egyetlen nyeremény helyett ennek a funkciónak köszönhetően.

Rejtélyes szimbólumok

Arejtélyes szimbólumok bármilyen normál szimbólum formáját felvehetik, és minden rejtélyes szimbólum egyszerre veszi fel ugyanazt a formát. Jól működnek a Megaways címekben, mert növelhetik a nyerőkombinációkat és a nyerési lehetőségeket.

Progresszív szorzók

Vannak különböző progresszív szorzók, mint például az egymást követő nyeremények szorzói és a minden nyeréssel növekvő szorzók, ahogyan azt a legnépszerűbb ingyenes pörgetésekre összpontosító kaszinójátékokban láthatjuk.

Egyes progresszív szorzók kaszkádos tárcsákkal kombinálva magasabb nyereményeket biztosítanak a nyereményekért. A progresszív szorzók a Megaways játékokat a következő szintre emelik, és még szórakoztatóbbá és izgalmasabbá teszik a játékokat a játékosok számára.

Vad szorzók

Bármely Wild Multiplikátor megszorozza a nyeremény összegét, így sokkal magasabb nyereményt ad, ha az is a nyeremény része. Több Wild Multiplikátor felerősítheti egymást, és sokkal magasabb nyereményeket adhat. A nagyszerű hír az, hogy a Wild Multiplikátorok a bónuszfordulókban ragadósakká válhatnak, és őrült nyereményeket adhatnak.

Megaways bónusz vásárlás

Big Time Gaming 2017-ben vezette be a bónuszvásárlás funkciót, amely örökre megváltoztatta a nyerőgépek játékmódját. Ez a funkció természetesen jól működik a Megaways online játékaiban, mert lehetővé teszi, hogy azonnal teljes potenciáljával játszhasson az online nyerőgépeken. Az ingyenes pörgetés funkció feloldásához a tétednél többet kell fizetned, például a téted 100-szorosát. Buffalo Rising Megaways.

Progresszív jackpotok

A jackpot játékok esélyt adnak arra, hogy az egész világon elérhető legnagyobb nyereményalapok közül néhányat megnyerjen, és a nagy lottónyereményekkel vetekedhetnek, még akkor is, ha kis téteket tesz. Ezek a jackpotok addig gyűlnek, amíg valaki meg nem nyeri őket. Ezért jól működnek a Megaways online kaszinó nyerőgépekkel, mivel minden játékos számára extra nyerési lehetőséget biztosítanak.

Ted Megaways a Blueprint Gaming egy másik népszerű játéka

Ted Megaways a Blueprint Gaming egy másik népszerű játéka

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A 3 legjobb Megaways Slots, hogy meg kell próbálnia

Nem tudjuk megmondani, melyik játékot fogod a legjobban szeretni, mert ez az ízlésedtől és preferenciáidtól függ. Van azonban néhány ajánlásunk, amit érdemes megnézned, mert véleményünk szerint ezek a legjobb Megaways online kaszinó videojátékok közé tartoznak.

Bonanza Megaways (Big Time Gaming)

Bonanza Megaways online kaszinó játék
Játsszon most

Ingyenes játék

Bonanza Megaways online kaszinó játék

Bonanza Megaways

Bonanza Megaways a Big Time Gaming egyik legjobb alkotása. Sokan a legjobb Megaways kaszinójátéknak tartják a korlátlan nyereményszorzó, a kaszkád tárcsák és a kaszinóbónuszok miatt.

Ez a sziklás nyerőgépes játék hegyvidéki hátteret és egy vízkereket ábrázol a tárcsák jobb oldalán. A bal oldalon egy kis kunyhó található, a zöld és sziklás háttér pedig gyönyörűvé teszi ezt a nyerőgépet.

A külsőségek nem sokat számítanak, mert ennek a nyerőgépes játéknak a tényleges ereje a funkcióiban rejlik. Van egy extra vízszintes tárcsa a tetején a további nyereményekért. A kaszkádos tárcsák segítenek abban, hogy minden nyereményből a legtöbbet hozza ki, mert egy nyereményből több is lehet. A fő funkció azonban, amelyre érdemes összpontosítani, az ingyenes pörgetések funkció.

Azingyenes pörgetések ebben a nyerőgépben korlátlan nyereményszorzóval rendelkeznek. Tehát a nyereményszorzó minden egyes pörgetéssel nő. A jó hír az, hogy az ingyenes pörgetések funkció újraindítható, így az ingyenes pörgetések újraindításával növelheti a nyereményszorzót, és hatalmasat nyerhet. Őszintén szólva, a Bonanza Megaways egy forradalmi nyerőgép, amely megérdemli azt a tiszteletet és népszerűséget, amit kapott.

Who Wants To Be A Millionaire Megaways (Big Time Gaming)

Ki akar lenni milliomos Megaways
Játsszon most

Ingyenes játék

Ki akar lenni milliomos Megaways

Ki akar lenni milliomos Megaways

Ez a Big Time Gaming egy újabb online nyerőgép, amelyet imádni fogsz. Az ötlet az volt, hogy egy olyan nyerőgépet készítsenek, amely a népszerű vetélkedőn alapul, egy erőteljes ingyenes pörgetési funkcióval. Az izgalmas az, hogy ez a játék a bónusz funkciókba a műsor elemeit is beépítette. A Hot Seat Free Spin Gamble játékba bele fogsz szeretni.

Ha 3 vagy több scattert érsz el, akkor a Hot Seat Free Spin Gamble-t kapod. Ezzel a funkcióval akár 50 pörgetést is nyerhetsz, és a Ki akar milliomos lenni formátumot követi. Kockáztathatsz, hogy magasabb ingyenes pörgetéseket nyerj, vagy elsétálhatsz. Ha a szerencsejáték mellett döntesz, akkor a 4 lehetőség közül kell kiválasztanod a megfelelőt, akárcsak a játékműsorban. Mentőövek is vannak, hogy segítsenek neked.

Összességében ez egy nagyszerű játék, amit a Hot Seat Free Spins funkció miatt mindenképpen ki kell próbálnod. Ne felejtsd el, hogy ez a Megaways kaszinójáték is rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, korlátlan nyereményszorzóval.

Extra Chilli Megaways (Big Time Gaming)

Játsszon Extra Chilli Megaways nyerőgépet ingyen a BETO-n
Játsszon most

Ingyenes játék

Játsszon Extra Chilli Megaways nyerőgépet ingyen a BETO-n

Játsszon Extra Chilli Megaways

Extra Chilli Megaways sok tekintetben hasonlít a Bonanzához. A Feature Drop funkció és az ingyenes pörgetések szerencsejáték funkciója azonban némiképp mássá teszi. A vízszintes tárcsa ebben a nyerőgépben a tárcsák alatt látható, míg a Bonanza esetében a tárcsák felett.

Az ingyenes pörgetéseket a Feature Drop gomb segítségével vásárolhatod meg. Néha egy Feature Drop szimbólum jelenik meg a tárcsákon, és csökkenti az ingyenes pörgetések árát. Előnyödre válhat, ha hosszabb ideig játszol, mert így sokkal alacsonyabb áron juthatsz hozzá az ingyenes pörgetésekhez. Az is lehetséges, hogy az ingyenes pörgetéseket ingyen kapja meg, amikor a Feature Drop ára eléri a 0-t.

Az ingyenes pörgetések szerencsejáték funkciója csodálatos, mert lehetővé teszi, hogy az ingyenes pörgetéseket magasabb számú ingyenes pörgetésért játssza el. Óvatosnak kell lenned, mert a végén elveszítheted az összes ingyenes pörgetésedet, ha hazardírozol. Ne feledje, hogy az ingyenes pörgetések maximális száma 24. Ez egy kiváló szám, mert a 24 ingyenes pörgetés során a korlátlan nyereményszorzók jó értéket képviselnek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megaways Gaming mobilon

A Megaways nyerőgépek csak néhány éve léteznek, így elég modernek. Ezért a Megaways nyerőgépet mobileszközén is élvezheti, csakúgy, mint más modern nyerőgépeket. A modern időkben nagyon szokatlan, hogy egy nyerőgép ne működjön hibátlanul a mobileszközökön, és a Megaways nyerőgépek kiváló minőségű nyerőgépek, amelyek elég jól működnek.

Nem kell aggódnia, ha iOS felhasználó, mert ezek a nyerőgépek iOS és Android készülékeken is működnek. Ha extra bónuszokat szeretne élvezni és gyakran játszani a Megaways nyerőgépekkel, akkor csatlakozhat egy kaszinóhoz, és játszhat az alkalmazásukból. A webböngészőből is játszhatsz, ha a kaszinónak nincs applikációja.

Játszhatsz a mobilhálózatodon keresztül is, de vigyáznod kell az adatforgalomra, mert a mobilhálózat-szolgáltatók extra díjat számíthatnak fel, ha túl sok adatot használsz. Ha úgy döntesz, hogy WiFi-n játszol, győződj meg arról, hogy a hálózat biztonságos. A banki és egyéb adataidat veszélyeztethetik, ha a WiFi hálózat nem biztonságos.

Videó: Megaways nyerőgépek - Nagy nyeremények és 2024 újdonságok

Játsszon most

Gonzo's Quest Megaways non-stop akciót kínál

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A legjobb Megaways nyerőgépes játékok története

Big Time Gaming 2015-ben indította el az első Megaways nyerőgépet, a Dragon Bornt. Ez mindent megváltoztatott, mivel a Megaways olyan volt, amire senki sem számított. Senki sem számított arra, hogy egy olyan nyerőgépet fog játszani, amely több mint 100 000 nyerési lehetőséget kínál. A Megaways azonban megtette ezt, és az indulásával a Bonanza Megaways Megawayst a mainstreambe hozta.

Big Time Gaming gyorsan rájött, hogy más fejlesztők is meg akarták alkotni a saját Megaways nyerőgépüket. Ezért a Big Time Gaming licenceket adott ki más szolgáltatóknak, hogy létrehozhassák saját Megaways nyerőgépeiket. Ezek közé tartozik az iparág számos nagy neve, mint például a videónyerőgépek készítője Red Tiger Gaming és Microgaming.

A Megaways mechanika annyira jó, hogy minden nyerőgép-fejlesztő ki akar adni néhány Megaways nyerőgépet. A Megaways mechanika még évek múltán is az egyik leginnovatívabb funkciónak számít. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben rengeteg Megaways nyerőgépet láthatunk majd, mivel több szolgáltató is igyekszik licencet szerezni a Big Time Gaming oldalról.

A Great Rhino bónuszjáték tisztességes Megaways RTP-t kínál a kezdők számára

A Great Rhino bónuszjáték tisztességes Megaways RTP-t kínál a kezdők számára

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játsszon Megaways nyerőgépes játékokat online - végső gondolatok

AMegaways egy olyan mechanika, amely a legnagyobb hatással volt a nyerőgépek játékmódjára. Nem kevesebb, mint forradalmi, és ezt mindenki tudja. Nem véletlenül állnak sorban a nyerőgép-szolgáltatók, hogy megkapják a Big Time Gaming licencét. Tudják, hogy ez az a mechanika, amire szükségük van ahhoz, hogy a nyerőgépeiket a következő szintre emeljék.

Big Time Gaming ismét bebizonyította, hogy ők az egyik leginnovatívabb fejlesztő. A Megaways mechanika bevezetése óta a nyerőgépek minősége sokkal jobb lett. A Megaways által létrehozott nyeremények nem mindennapiak, különösen, ha más erőteljes funkciókkal kombinálják őket.

Hónapokba, ha nem évekbe telik, mire kipróbálhatod az összes érdekes Megaways nyerőgépet, amit most kínálnak. Rengeteg Megaways nyerőgépről van véleményünk itt a BETO-nál, úgyhogy olvassa el véleményünket, és próbálja ki a tetsző nyerőgépet. Talán megtalálod azt a nyerőgépet, amire már régóta vártál.

Röviden, a Megaways a nyerőgépek jövője, és egy olyan funkció, amely messze megelőzte a korát.

Próbálja ki a Power of Thor Megaways nyerőgépet ingyen a BETO-n

Próbálja ki a Power of Thor Megaways nyerőgépet ingyen a BETO-n

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megaways Slots - GYIK

Mi az oka a Megaways nyerőgépek népszerűségének? Arrow Arrow

A Megaways nyerőgépek erőteljes nyerőgépek, amelyek olyan jutalmazó bónusz funkciókat tartalmaznak, mint a kaszkád tárcsák, progresszív nyereményszorzók, ingyenes pörgetések, Wild-szorzók és bónuszvásárlások. A Megaways nyerőgépek létrehozásába fektetett erőfeszítés teszi őket egyedivé és népszerűvé.

Melyek azok a Megaways nyerőgépek, amelyek hamarosan megjelennek? Arrow Arrow

Sok fejlesztő áll sorba, hogy licencet kapjon, így rengeteg új kiadásra számíthat. Az összes új megjelenést nyomon követheted a közelgő Megaways nyerőgépek szekciónkban. Ezt rendszeresen frissítjük egyedi új nyerőgépekkel itt a BETO-nál.

Melyik Megaways nyerőgépes játékkal lehet könnyen kiváltani az ingyenes pörgetések bónuszát? Arrow Arrow

A oldalon. Fruit Shop Megaways az ingyenes pörgetések bónuszát könnyen kiválthatja, ha bármelyik közepes nyereményszimbólummal nyer. A bökkenő az, hogy az ingyenes pörgetések száma nem lesz magas, de újraindíthatók. A Millionaire Megaways és a Dragon Born is olyan nyerőgépek, amelyekben könnyen kiváltható az ingyenes pörgetések funkció.

Hol kaphatom meg az összes Megaways-nyerőgép teljes listáját? Arrow Arrow

Nézze meg a Megaways nyerőgépek listáját, és nem fog csalódni. Listánk az összes Megaways nyerőgépet tartalmazza, és gyakran frissül.

Lehet Megaways nyerőgépekkel ingyenesen játszani? Arrow Arrow

Igen, a demó kipróbálásával ingyenesen játszhatsz. Nyugodtan próbálja ki az itt a BETO-nál említett Megaways nyerőgépek egyikét.

Drága a Megaways nyerőgépek játéka? Arrow Arrow

Nem lesz nehéz olyan Megaways nyerőgépes játékot találnia, amely megfelel az Ön költségvetéséhez, még akkor sem, ha a költségvetése alacsony. Tehát csak annyit kell tenned, hogy felfedezel néhány Megaways nyerőgépet, és megnézed, hogy megfelelnek-e a költségvetésednek vagy sem.