MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Buffalo Rising Megaways Ingyenes Játék

Buffalo Rising Megaways Slot Demo

Buffalo Rising Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Buffalo Rising Megaways által Blueprint

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Buffalo Rising Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Buffalo Rising Megaways Demó

Buffalo Rising Megaways egy izgalmas új online nyerőgép, amelyet a Blueprint Gaming fejlesztett ki. Ez a nyerőgép az erőteljes Megaways motorral rendelkezik, és egy 6 tárcsából álló rácsra és a tárcsákon lévő változó szimbólumokra épül, és 117649 különböző módot kapunk a nyeremény elérésére. Ezen kívül a nyerőgépben van egy speciális bónusz kör, amelyet 4 vagy több scatter szimbólum landolásával indítunk el.


Megjelenés: 19.10.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X10000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Különleges rejtélyes szimbólumok a nyerőgépben

Nyissa meg a  címet.Cascading Reels funkció

Nyissa meg a  címet.4 különböző ingyenes pörgetési lehetőség

Nyissa meg a  címet.Speciális progresszív multiplex

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Kicsit lassú lehet az agresszív játékosok számára

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Blueprint

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.50

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 10.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 7

Nyerőgépek Nyerővonalak 117649

Játékfunkciók

Megaways Válassza ki a Freespin módot Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Bővítő szimbólumok Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Bölény


Megaways slot grid a Buffalo Rising Megaways slot

Megaways slot grid a Buffalo Rising Megaways slot

Intro to Buffalo Rising Megaways Slot

Buffalo Rising Megaways egy modern video nyerőgép, amely a Buffalo témájára épül, ami már a nyerőgép nevéből is kitűnik. A nyerőgép grafikája nagyon csábító és lenyűgöző, és a nyerőgép témája befolyásolja a nyerőgép különböző elemeit, beleértve a tárcsákat, a nyerőgép hátterét és a nyerőgép szimbólumait.

A híres játékfejlesztő Blueprint Gaming fejleszti a Buffalo Rising Megaways, és ez a játékszolgáltató különösen tapasztalt a Megaways címek gyártásában. A Buffalo Rising Megaways játékban egy egyedi szimbólumrácsot kapunk, amelyben 6 tárcsa van, de a szimbólumok száma ezeken a tárcsákon változik; ennek a különleges elrendezésnek köszönhetően 117 649 különböző lehetőségünk van arra, hogy nyereményt érjünk el a nyerőgépen.

A Buffalo Rising Megaways játékban számos különleges funkció található , amelyek felpörgetik a játékélményt; a Buffalo Rising Megaways oldalon egy különleges bónuszkört talál, amely akkor indul el, ha a nyerőgép tárcsáin néhány scatter szimbólumot ér el. A nyerőgép kifizetései nagyon bőkezűek, és a téted 10 000-szeresét érő jackpotot is megnyerheted.

A különleges bónuszkör a Free Spins funkció, amely korlátlan nyereményszorzóval rendelkezik. A hasonló nyerőgépekhez hasonlóan a nyereményszorzó minden alkalommal megnövekszik, amikor nyereményt érsz el, és az őrült nyeremények lehetősége mindig adott a Megaways nyerőgépben. Továbbá 4 lehetőség közül választhatod ki, hogy milyen típusú ingyenes pörgetést szeretnél.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Grafika és téma

Buffalo Rising Megaways az észak-amerikai vad füves területek és síkságok ihlették. A hatalmas bivalyok a régió legendás állatai, és az egész nyerőgép ezek köré épül, ami már a nevéből is kitűnik.

A bivalyok nyugodtan legelésznek a gyönyörű amerikai tájban, a háttérben füves vetésekkel és hatalmas hegyekkel. A nyerőgép témája nagyon erős, és látni fogod, hogy a játék számos elemét ez ihlette.

A lenyűgöző grafika mellett a nyerőgép hangsávja is nagyon csábító. A játék során elmerülhetsz egy olyan egyedi játékkörnyezetben, amelyet a nyerőgép vizuális és hangelemei közötti szinkronizálás hoz létre.

Tematikus szimbólumok a Buffalo Rising Megaways

Tematikus szimbólumok a Buffalo Rising Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Buffalo Rising Megaways Slot

Hogyan kell játszani

Buffalo Rising Megaways egy egyszerű nyerőgép. A nyerőgép kezelőszervei és beállításai klasszikusak, és a legtöbb modern nyerőgépben hasonló kezelőszerveket talál; a Buffalo Rising Megaways különböző beállításaival gyorsan megismerkedhet.

A nyerőgépen történő fogadás megkezdéséhez elsősorban két dolgot kell tennie; az első a tét összegének kiválasztása, a második pedig a nyerőgép tárcsáinak megpörgetése. A tét szintje könnyen beállítható a tárcsák bal oldalán található tétkapcsoló megváltoztatásával. A fogadási tartomány a Buffalo Rising Megaways oldalon nagyon széles, a minimális tétet pörgetésenként 0,10 érmével választhatod, és ezt pörgetésenként maximum 10 érméig növelheted. A széles fogadási tartománynak köszönhetően a nyerőgép minden típusú online játékos számára tökéletes.
A tét beállítása után a következő dolog, amit tenned kell, hogy megpörgeted a tárcsákat. A tárcsákat manuálisan is megpörgetheted, ha a tárcsák jobb oldalán található hatalmas pörgetés gombra kattintasz. Ha belefáradtál a pörgetés gomb folyamatos nyomkodásába, igénybe veheted a játék automatikus lejátszási funkcióját. Az autoplay funkcióban beállíthatod, hogy a nyerőgép hányszor pörgesse meg automatikusan a tárcsákat; 10, 25, 50, 75 és 100 pörgetés közül választhatsz.

Hogyan nyerhetsz

A tétek beállítása és a tárcsák pörgetése nem elég ahhoz, hogy pénzt keress a Buffalo Rising Megaways oldalon. Ahhoz, hogy nyereményt kapjon, nyerő kombinációkat kell elhelyeznie a Buffalo Rising Megaways tárcsáin. Ha hasonló szimbólumokat helyez el a nyerőgép nyerővonalain, akkor nyereményt kap. A különböző kifizetések értékei eltérőek, és a nyerő kombinációban szereplő szimbólumok számától, valamint a szimbólumok értékétől is függ. Ha szeretnél részletesen tájékozódni a különböző kombinációkról és azok értékeiről, akkor nézd meg a nyerőgép nyereménytáblázatát, ezt a játékképernyő jobb felső sarkában található "i" gomb megnyomásával érheted el.

A nyerőgép belépőképernyője

A nyerőgép belépőképernyője

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok

A Buffalo Rising Megaways oldalon számos különböző szimbólummal találkozhatsz, a szimbólumok gyönyörűen néznek ki, és gondosan megtervezték őket, szem előtt tartva a nyerőgép vad témáját. A Buffalo Rising Megaways oldalon magas és alacsony fizetésű szimbólumokat is találsz. A magas fizetésű szimbólumokat a játékban a képszimbólumok képviselik, amelyek vadállatok, például bivalyok és farkasok képei, az alacsony fizetésű szimbólumok pedig az alap kártyaszimbólumok.

A bölény a legmagasabb kifizető szimbólum a játékban, és 50-szeres kifizetést adhat, ha 6 hasonló szimbólumból álló kombinációt ér el. A medve a második legjövedelmezőbb szimbólum a nyerőgépben, 5x-ös kifizetéssel, ha 6 egyforma szimbólumból álló kombinációt ér el. A medve után a farkasok és a szarvasok az értékes szimbólumok. A Buffalo Rising Megaways oldalon található kártyaszimbólumok 1,5x és 1x közötti kifizetést biztosítanak a nyerővonalakon.

Különleges szimbólumok a Buffalo Rising Megaways

A Landscape szimbólum a Buffalo Rising Megaways titokzatos szimbóluma; véletlenszerűen kiválasztott szimbólummá alakul át, és nagyszerű kifizetéseket biztosít. A rejtélyes szimbólum még vad szimbólummá is átalakulhat, ami nagyon megkönnyíti a kifizetések elérését.

A Buffalo Rising Megaways játékban van néhány scatter szimbólum is; ezek segítségével aktiválhatod az ingyenes pörgetési köröket.

Alacsony fizető kártya szimbólumok Buffalo Rising Megaways

Alacsony fizető kártya szimbólumok Buffalo Rising Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és maximális nyeremények

Ingyenes pörgetések

A Buffalo Rising Megaways oldalon van egy jutalomjátékos ingyenes pörgetési kör; ezt a bónusz kört akkor indíthatod el, ha legalább 4 scatter szimbólumot érsz el a nyerőgép tárcsáin. A Buffalo Rising Megaways játékban a scatter szimbólum a csillogó gyémánt szimbólum.

A Buffalo Rising Megaways ingyenes pörgetések bónuszát egyedülállónak tartjuk; ez azért van így, mert ebben a nyerőgépben különböző ingyenes pörgetés kombinációk és szorzók közül választhatsz. A különböző kombinációk a következők:

  • 15 ingyenes pörgetés 1x-es szorzóval.
  • 10 ingyenes pörgetés 5x-es szorzóval
  • 5 ingyenes pörgetés 10x-es szorzóval
  • Rejtélyes opció (A Free Spins száma és szorzója véletlenszerűen kerül kiválasztásra)

A Free Spin bónuszt meg is vásárolhatja, ha nem szeretné megvárni, hogy magától aktiválódjon. A Free Spin bónuszért azonban a téted 100-szorosát kell kifizetned.

Jackpot a Buffalo Rising Megaways

A jackpot a Buffalo Rising Megaways oldalon a téted 10 000-szeresét éri. Ez egy nagyon bőkezű jackpot összeg, és ha a 10 érmés felső téttel játszol, akkor hihetetlen, százezer érme értékű nyereményt nyerhetsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás

Return To Player százalékos aránya

A Buffalo Rising Megaways RTP-je 96,75%, ami azt jelenti, hogy a tétjeid 96,75%-ának megfelelő átlagos kifizetést kapsz. Ez egy nagyon nagylelkű kifizetési százalék, mivel az iparágban szokásos RTP arány 96,00% körül van .

A Volatilitás Buffalo Rising Megaways

A Buffalo Rising Megaways volatilitása közepesnek vagy magasnak minősül, ami biztosítja Önnek az állandó nyereményeket, valamint a jó kifizetési értékeket. Egy ideig tartó játék után érzed majd, hogy megérted, hogy a nyerőgép nem agresszív és nem is unalmas.

A Buffalo Rising Megaways demó verziója elérhető itt a BETO-nál; játszhat vele, hogy többet tudjon meg a nyerőgépről, mielőtt valódi pénzzel játszana.

A Buffalo Rising Megaways nyerőgép gyönyörű grafikája

A Buffalo Rising Megaways nyerőgép gyönyörű grafikája

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Buffalo Rising Megaways online nyerőgép általános véleménye

Buffalo Rising Megaways a Big Time Gaming és a Blueprint Gaming kiváló címe. A nyerőgép egy tökéletes modern nyerőgép minden jellemzőjével rendelkezik, és nagyon szórakoztatónak találod majd. A Buffalo Rising Megaways fő vonzereje a csodálatos Megaways motor, ez lehetővé teszi, hogy őrületes számú nyerő kombinációt érjen el a nyerőgépen, és könnyen bőséges kifizetést kaphat.

A Buffalo Rising Megaways általános játékélménye nagyon kielégítő lesz az Ön számára; a Buffalo Rising Megaways grafikája szuper vonzó, és a nyerőgép legtöbb játékelemét a játék vad amerikai témája befolyásolta. Emellett a Buffalo Rising Megaways hangsávja is nagyon magával ragadó; tökéletesen illeszkedik a játék vizuális elemeihez , és nagyszerű játékélményt nyújt.

A Buffalo Rising Megaways statisztikái nagyon megnyugtatóak; a nyerőgép volatilitása közepes és magas közötti értéket kapott, ami a stabilitás és az izgalom tökéletes keveréke. Remekül fogod érezni magad a nyerőgépen. Az online nyerőgépes játék RTP-je 96,75%, ami nagyon magas az iparági szabványhoz képest, ami 96,00%.

Buffalo Rising Megaways egyszerűen fantasztikus, és nagyszerű játékélményben lesz része a modern nyerőgéppel.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Buffalo Rising Megaways Slot

Mekkora a maximális nyeremény a Buffalo Rising Megaways videó nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális szorzó, amit a Buffalo Rising Megaways oldalon elérhetsz, 10,000x, és ez nagyon magas, figyelembe véve a közepes vagy magas nyerőgép volatilitást. Ha a pörgetésenkénti 10 érmés felső tétet választja, akkor százezer érme értékű, elképesztő nyereményt kaphat.

Vannak ingyenes pörgetések a Buffalo Rising Megaways nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, a Buffalo Rising Megaways oldalon van egy speciális ingyenes pörgetési kör, amelyet 4 vagy több scatter szimbólummal indíthatsz el.

Mennyi az RTP a Buffalo Rising Megaways online nyerőgépben? Arrow Arrow

A Buffalo Rising Megaways RTP-je jó 96,75%.

Mennyi a legmagasabb összeg, amit a Buffalo Rising Megaways nyerőgépen nyerni lehet? Arrow Arrow

A Buffalo Rising Megaways oldalon 100.000 érmét nyerhetsz, amikor a pörgetésenként 10 érmés tét 10.000-szeresével megnyered a maximális jackpotot.

Nőnek a szorzók a Buffalo Rising Megaways nyerőgép ingyenes pörgetési fordulójában? Arrow Arrow

Igen, a Buffalo Rising Megaways oldalon a szorzók a játék ingyenes pörgetéses kaszinó fordulójában megnőnek. Amikor nyereményt érsz el a nyerőgépen, a szorzó megnő, és ez így folytatódik a bónusz kör végéig.