MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Buffalo King Ingyenes Játék

Buffalo King Slot Demo

Buffalo King  Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Buffalo King által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Buffalo King vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Buffalo King  Demó

Pragmatic Play elhozza Önnek a Buffalo King nyerőgépes játékot, amely hat tárcsán és 4096 nyerőútvonalon alapul. A fogadási tartomány pörgetésenként 40 centtől 60 euróig terjed.

A volatilitás magas, az RTP értéke pedig 96,06%. Az ingyenes pörgetések funkció a fő attrakció, amely összesen 200 ingyenes pörgetést kínál, ráadásul vad szorzókkal. Mindezzel akár a teljes tét 93 750-szeresét is megnyerheted.


Megjelenés: 21.12.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X93750

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Maximális nyeremény a tét 93,750-szerese

Nyissa meg a  címet.Nyerj akár 100 ingyenes pörgetést

Nyissa meg a  címet.Magas, 96%-os RTP érték

Nyissa meg a  címet.A méltányosság biztosítása érdekében alkalmazott RNG-technológia

Nyissa meg a  címet.Kellemes préri téma

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A magas volatilitási arányok nem minden játékos számára megfelelőek

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.06

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.40

Nyerőgépek Maximális tét 60.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 4096

Játékfunkciók

Ingyenes pörgetés szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Bölény


Nyerj hatalmas Buffalo bónuszt a Buffalo King oldalon

Nyerj hatalmas Buffalo bónuszt a Buffalo King oldalon

Bemutatkozik a Buffalo King Slot by Pragmatic Play

Irány a vadnyugat, a préri, ahol olyan állatok élnek és zsákmányolnak, mint a bölények, gyíkok és pumák. Ez a préri gyönyörű tájakkal rendelkezik a háttérben, amelyet a Buffalo King nevez otthonának. Pragmatic Play nyerőgépek izgalmas játékmenetet kínál ebben a Buffalo King online nyerőgépben.

Ahogy az egy átfogó tárcsás játéktól elvárható, a nyerővonalak száma magas ebben a nyerőgépben. Buffalo King 4096 nyerési módot és széles körű fogadási lehetőséget kínál a spektrum felső határán. A játék szélesebb tárcsakészlettel rendelkezik, mint a legtöbb hasonló típusú nyerőgépes játék.

Nagyszerű fogadási tartományt kapunk a 0,40 eurós minimális téttől egészen a 60 eurós maximális tétig . Ha a 60 €-os maximális téttel fogadsz, akkor a teljes téted 93 750-szeresét nyerheted meg.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tapasztalja meg a vadnyugati témát és designt

A játék helyszíne az amerikai vadnyugat, ami meglehetősen elegáns megjelenést kölcsönöz a játéknak, a háttérben egy hihetetlen kanyonnal. Pragmatic Play szakértője a kiváló online nyerőgépek készítésének, és mindent tud róluk.

A játékban használt szimbólumok főszereplői a prérin élő állatok. A Buffalo King nyerőgépben a központi szerepet a bölény kapja, köszönhetően annak, hogy kettős szerepét tölti be, mint magas kifizetésű szimbólum és mint bónusz kiváltó szimbólum .

A játékban az egyetlen mozgó alkatrész a tárcsák. Ezek a játék során foroghatnak, és a rajtuk lévő szimbólumokra fény hull, amely a nyereményeket jelzi. A játékban használt zene a klasszikus géphangok és a teljes filmzene ötvözete, amely tökéletesen működik együtt a játékmenettel, kiváló élményt nyújtva a játékosoknak.

Az állatok a legjobban fizető szimbólumok a Buffalo King nyerőgépben.

Az állatok a legjobban fizető szimbólumok a Buffalo King nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Buffalo King Slot

Mielőtt elkezdené pörgetni a tárcsákat, érdemes részletesen megismerni a Buffalo King nyerőgépes játék kezelőfelületét. Ismernie kell a beállítási lehetőségeket és a felület személyre szabásának módját. Néhány opcióval testre szabhatja a játékot, mint például a gyors pörgetések, a jó vezérlés, a bevezető képernyő engedélyezése/letiltása, az akkumulátorkímélő üzemmód bekapcsolása mobilon stb.

Ebben a nagy varianciájú játékban a pörgetésenként 40c és 60€ közötti tétet választhatsz. A teljes tét, amivel játszani szeretnél, szintén innen választható ki. Mindenféle játékos játszhat ebben a játékban , ha ebben a tartományban beállít egy neki megfelelő értéket. A játék lehetővé teszi, hogy reális játékköltségvetéssel játsszon.

A nyereménytáblával kapcsolatos információkat megtekintheti. Minden információ a játékszabályokról, a nyerő kombinációkról és a megnyerhető nagy nyereményekről itt található. A dinamikus nyereménytábla automatikusan kiszámítja a maximálisan megtérülő nyereményt, amit bármilyen tét mellett elérhetsz. A Pragmatic Play egy nagyon jól elkészített és felhasználóbarát felületet készített, és biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog.

Az autoplay opció előnyös, mivel beállíthatsz egy nyeremény- és veszteséglimitet, hogy kontrollálni tudd a bankrollodat.

Egyetlen pörgetésnél 40c és 60€ közötti tétet tehetsz.

Egyetlen pörgetésnél 40c és 60€ közötti tétet tehetsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és a győzelemhez vezető út

Ebben a játékban 4096 nyerési lehetőség van. Ha 3 vagy több hasonló szimbólum jelenik meg egymást követő tárcsákon, akkor nyerhetsz. Ez a játék összesen 6 tárcsával rendelkezik, így az optimális nyeremény eléréséhez 5 helyett 6 azonos szimbólumot kell elhelyezned.

A bivaly bónusz szimbólum fizet a legtöbbet. Ha 6 ilyen szimbólumot érsz el, a teljes tét 7,5-szeresét nyerheted meg, 5 ilyen szimbólum pedig a tét 6,25-szörösét. A sas és a puma szimbólumok érik a legkevesebbet, ha 6 darabot érsz el belőlük a tárcsákon.

A farkas némileg középszintű szimbólum, 6 egymást követő szimbólum megnyerése esetén 5x-es nyereményt ad.

A jávorszarvas hasonló nyereményt fizet. A többi szimbólum a kilenctől az ászig kisebb nyereményeket ér. Az ászok és királyok hat egyforma szimbólum esetén a nyertes tét 3x-át fizetik.

A Free Spins a vidám a tetején a nyereményeidnek.

A Free Spins a vidám a tetején a nyereményeidnek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Buffalo King - Wild bónusz funkciók

Van egy arannyal borított medál, amelyen egy bölény van lenyomva. Ez a bónusz kiváltására szolgál a játékban. Három ilyen érkezésével 8 ingyenes pörgetést nyer hetsz. 25 ingyenes pörgetés jár, ha öt ilyen szimbólum jelenik meg bárhol a tárcsákon. Hatalmas 100 ingyenes pörgetést nyerhetsz, ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy hat ilyen bónuszérmét összegyűjts a tárcsákon.

Az alapjátékban és a Buffalo King bónuszfunkcióban is van Wild szimbólum, de a bónuszfunkció véletlenszerűen kínál szorzókat. Ezek a szimbólumok 2x, 3x vagy 5x szorzót érhetnek. A wildok az első tárcsát kivéve minden tárcsán megállnak.

Minden vad szimbólum 2x, 3x vagy 5x szorzóval rendelkezik a játékban. Buffalo King

Minden vad szimbólum 2x, 3x vagy 5x szorzóval rendelkezik a játékban. Buffalo King

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Buffalo King Tippek és trükkök

A Buffalo King kiadáshoz, mint más online kaszinójátékok esetében is,véletlenszám-generátor (RNG) szolgál a játék működtetéséhez. Ez az algoritmus egy teljesen véletlenszerű számmintát szolgáltat, amikor megnyomja a pörgetés gombot, és ezek határozzák meg az adott játék eredményét. Ez teszi a játékot igazságossá, mivel egyetlen pörgetés kimenetelét sem tudja senki sem ellenőrizni, az egészet pusztán a véletlen dönti el. Minden kiváló nyerőgépes oldal ezt a módszert használja, hogy a játékok tisztességesek és egyediek maradjanak.

A gyorspörgetés mód a játék sebességének növelésére szolgál. Ebben az üzemmódban a tárcsák gyorsabban pörögnek. Ez optimalizálja az esélyeidet arra, hogy a maximális nyereményt magad nyerd meg. De nagyon fontos, hogy szemmel tartsa a bankroll költségvetését, amikor olyan játékokkal játszik, mint a Buffalo King, amelyeknek magas a volatilitási besorolása. Ennek több módja is van. Beállíthatsz egy limitet a pörgetések számának, például 50-et, és egy olyan tétet, amely a költségvetésedben van. Vagy beállíthat egy költségvetést, amely azon a pénzen alapul, amelyet megengedheti magának, hogy elveszítsen.

Ha józan játékos vagy, akkor egy előre meghatározott limitet kell felállítanod egy adott munkamenetre, és abba kell hagynod a játékot, ha ezt a limitet átléped. Ha így teszel, akkor minden ülés végén nyertes vagy, bármi is történjen, és azt a 93 000-szeres maximális jackpotot egy másik napon is megnyerheted.

Játsszon a Buffalo King oldalon és fedezze fel a Buffalo King bónusz funkciókat - Ingyenes pörgetések

Játsszon a Buffalo King oldalon és fedezze fel a Buffalo King bónusz funkciókat - Ingyenes pörgetések

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP & Volatilitás a Buffalo King nyerőgépen

Buffalo King egy nagyon magas volatilitású nyerőgép. Ez azt jelenti, hogy a nyeremények általában ritkábbak, de rövid idő alatt hatalmas összegeket nyerhet. Az üres pörgetéseket azonban érdemes elkerülni. Szigorúan be kell tartani a bankrollodra beállított költségvetési korlátot, mert az gyorsabban elfogy, mint gondolnád, miközben ott játszol.

Ajáték 96%-os RTP-t kínál, de csak a nagy összegekre fogadó játékosok játszanak elég sokat pörgetésenként 100-nál, hogy akár csak megközelítsék ezt a számot.

Gyűjts össze minél több vad szimbólumot, és várd a hatalmas szorzókat.

Gyűjts össze minél több vad szimbólumot, és várd a hatalmas szorzókat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Buffalo King összefoglalója - A vadon élő állatok körképe

Pragmatic Play arról ismert, hogy addiktív és magával ragadó játékmenetet biztosít a játékosok számára. Ők az egyik leghíresebb vállalat a nyerőgépek fejlesztésének piacán. Vizuális és hanghatás minőségük páratlan. Buffalo King egy másik kiváló címük. Ez a játék tele van lenyűgöző látványvilággal és részletekkel, amelyek a nyílt amerikai vadonban játszódnak.

A játék magas volatilitással rendelkezik, és akár 100 ingyenes pörgetést is kínál az ingyenes pörgetési játékban. Mivel ez a nyerőgép csak egy bónuszt kínál, ez a nyerőgép a Free Spin funkcióról szól, így ez elég nagylelkű. A játékosoknak türelemre és acél idegekre lesz szükségük ahhoz, hogy megnyerjék ezt. Ha egyszer megnyerte, megéri az idejét, mivel 2x, 3x vagy 5x szorzót kínál, és a főnyeremény a tét 93 750-szerese.

Buffalo King Egy olyan nyerőgép, amelynek kipróbálását ajánljuk. A Buffalo King demójátékot itt próbálhatod ki és játszhatsz ingyenesen a BETO-nál, regisztráció nélkül. Így megismerheted az összes funkciót, mielőtt valódi pénzt tennél fel.

Fedezd fel a Pragmatic Play többi kaszinójátékát és élvezd a legjobb üdvözlő bónuszt!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Buffalo King GYIK

Játsszon a Buffalo King nyerőgépen még ma!

Milyen maximális nyereményt kínál a Buffalo King online nyerőgép? Arrow Arrow

A maximális nyeremény ebben a játékban az eredeti tét 93 750-szerese.

Mi az RTP és a volatilitás a Buffalo King oldalon? Arrow Arrow

Az RTP a Buffalo King oldalon a szokásosnál magasabb, 96%-os. Azonban csak a nagy költségvetéssel rendelkező high rollerek játszanak annyi pörgetést 100,00-os tét mellett, hogy megközelítsék ezt az értéket. Az online nyerőgépnek emellett magas a volatilitása, ami azt jelenti, hogy a nyeremények nagyok, de nem túl gyakoriak.

Milyen különleges funkciókat kínál a Buffalo King online nyerőgép? Arrow Arrow

Buffalo King nyerőgép a Szahara mélyére kalauzol, ahol vadnyereményeket és egy újraaktiválható bónuszkört élvezhetsz. Ezeket felhasználva akár 100 további ingyenes pörgetést is nyerhetsz.

Van ingyenes pörgetések funkció a Buffalo King oldalon? Arrow Arrow

Buffalo King ingyenes pörgetések funkciót kínál, amelyben akár 100 bónusz pörgetést is nyerhetsz, ha hat arany bivaly érme landol a tárcsákon. Ezekhez az ingyenes pörgetésekhez 2x, 3x vagy 5x értékű szorzók is kapcsolódnak, amelyek még nagyobb nyereményeket eredményeznek. Két vagy több bónusz szimbólum landolásával további ingyenes pörgetések nyerhetők.

A Buffalo King ingyenesen játszható? Arrow Arrow

Itt a BETO-nál ingyenesen játszhat a Buffalo King nyerőgépekkel, anélkül, hogy egy fillért is fizetne. Nézd meg az összes online kaszinójátékunkat ingyen.