MENÜ

Sweet Bonanza Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Sweet Bonanza
Kattints ide a játékhoz

Sweet Bonanza által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Sweet Bonanza vélemény

Sweet Bonanza

A Sweet Bonanza nyerőgép egy csúcsminőségű nyerőgépes kaland, amelyet ingyenesen játszhatsz. Ez a nyerőgépes játék az édesszájú játékosoknak szól, és azoknak, akik szeretik az édességszimbólumok keverését, a színes játékmenetet, a fantasztikus bónusz funkciókat és a rengeteg nyeremény lehetőségét! Te is szereted a Sweet Bonanza ingyenes pörgetéseket? Akkor a legjobb helyen jársz, olvasd el a Sweet Bonanza nyerőgépes játékról szóló teljes ismertetőnket.


Megjelenés: 27.06.2019
Volatilitás
Max nyeremény: X21175

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 08 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Potenciális nyereség akár 21000X

Ingyenes pörgetések 100-szoros szorzóval

8+ azonos szimbólum véletlenszerű kifizetése a tárcsákon

Megvásárolhatja az ingyenes pörgetéseket!

Édes Candy Univerzum

Hátrányok

Egyesek szerint a nyerőgép túl egyszerű

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 96.48

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 5

Játéktémák

Édességek Gyümölcs


Játékfunkciók

Klaszter fizet Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Játsszon Sweet Bonanza Demo Tumbling Reels játékkal

Pragmatic Play létrehozott egy nyerőgépet, amelyet a Candy Crush ihletett. Olyan, mintha Willy Wonka édes és fantáziadús világába lépnél, ahol cukorkák, rózsaszín cukorkafelhők, csokoládészeletek és finom gyümölcsök várnak rád! A játék fantasztikus cukorkaföld háttérrel és számos szórakoztató funkcióval rendelkezik, és nagy nyereményeket kínál, amelyek téted 21 100-szorosát érik! Ez aztán a vad!

A Sweet Bonanza nyerőgépben extra Sweet Bonanza ingyenes pörgetések megnyerésére és megvásárlására is lehetőséged nyílik. 20 nyerővonalával bőséges lehetőséget biztosít a gyakori nyerésre, a megfelelő nyerőkombinációk eltalálására, valamint édesszájúságod és bankszámlád kielégítésére!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Sweet Bonanza - Delicious Hatalmas nyeremények

Az online Sweet Bonanza nyerőgép egy igazi cukorkás játék, amelynek minden tárcsáját cukros finomságok díszítik. A csábító színjátékkal és a vidám, hangulatos hangsávval ez a vonzó kastély segít a tökéletes hangulatba kerülni. Ha aktiválod az ingyenes pörgetések funkciót, a zene még jobban felerősödik!

A Sweet Bonanza nyerőgéppel a Pragmatic Play egy egyedi és izgalmas játékot tervezett, érdekes ingyenes pörgetési körrel, 3D-s grafikával és szórakoztató effektekkel rajzfilmszerű megjelenéssel.

Amikor elindítod a játékot és pörgetsz, sok édes finomsággal fogsz találkozni édességek és gyümölcsök formájában. A háttérben a gyönyörű kék égbolton lebegő felhők, egy óriási gofri, muffinok cukormázzal és habbal, valamint a játékmenet két oldalán szétszórt csokoládédarabok láthatók. Sweet Bonanza egy olyan nyerőgép, ahol bárhol nyerhetsz nyereményeket. Édességek vagy gyümölcsök fürtjeinek összegyűjtéséről szól.

A Sweet Bonanza nyerőgépes játékmenet áttekintése:

  • Piros cukorkaszívek - a tét 50-szeresét váltja ki
  • Lila négyzet alakú cukorkák - a tét 25-szörösét váltja ki
  • Zöld ötszögletű cukorkák - 15-szörös tétet vált ki
  • Kék ovális cukorkák - 12x-es tétet vált ki
  • Alma - 10x-es tétet vált ki
  • Szilva - a 8x-os tétet váltja ki
  • Görögdinnye - 5x-es tétet vált ki
  • Szőlőfürtök - 4x-es tétet vált ki
  • Banán - 2x-es tétet vált ki

Hogyan nyerhet - Sweet Bonanza?

A Sweet Bonanza minőségi jellemzője, hogy a nyereménykombinációkat nem a nyerővonalak szerint veszik figyelembe. Legalább 8 azonos ikonnak kell megjelennie a tárcsákon. Ennyi! A nyerőgép szimbólumai a játékban való elhelyezkedésüktől függetlenül nyerővé tehetnek.

Játsszon Sweet Bonanza nyerőgépet a színes kaszinójátékkal

Játsszon Sweet Bonanza nyerőgépet a színes kaszinójátékkal

VISSZA A TARTALOMHOZ

Szerezzen előnyt a Sweet Bonanza Slot játékban

Sweet Bonanza Műszaki részletek

A nyerőgép összesen 11 szimbólummal rendelkezik, 9 alapszimbólummal és 2 speciális szimbólummal. Öt különböző gyümölcs; alma, szilva, szőlőfürt, banán és görögdinnye. Négy különböző édességfajta. A játékban a nyeremény és a kifizetés akkor indul el, ha összesen legalább 8x azonos szimbólumot kapunk. A nyeremények meghatározottak, és aszerint kerülnek kiszámításra, hogy 8, 9, 10, 10, 11 vagy 12+ azonos szimbólumot kapsz. A piros szívek és a lila négyzet alakú cukorkák a legértékesebb szimbólumok. Figyelned kell a két különleges szimbólumra, az óriási nyalókákra és a szivárványszínű cukorbombákra!

Sweet Bonanza Scatter szimbólum

Az óriási rózsaszín spirálos nyalókák a játék scatter szimbólumaként, és így a jokerként is szolgálnak. Ez azt jelenti, hogy helyettesíthetik azokat a szimbólumokat, amelyek esetleg hiányoznak a nyerő kombinációk eléréséhez. A nyalókákat az összes tárcsán megtalálod, és minden sorban nyereményeket váltanak ki. Ha például 6 nyalókát kapsz, akkor 10x-es szorzót kapsz. Ez a szimbólum a Free Spins funkció aktiválásának kulcsa is.

A szivárványszínűcukorbomba, amikor felrobban, úgy néz ki, mint egy bomba vagy egy óriási karácsonyi gömb. Ez a szimbólum véletlenszerűen 2x és 100x közötti szorzóértékkel rendelkezhet. Ezt a szimbólumot csak a Free Spins bónusz funkció alatt érheti el.

Mielőtt elindítanád a pörgetés gombot, ne felejtsd el beállítani a fogadási limitet.

Hogyan kell fogadni

A nyerőgép vagy játékkeret bal oldalán található egy világoszöld színű mezővel ellátott funkció, ahol láthatod a teljes tétedet. Itt aktiválhatja vagy deaktiválhatja a "dupla nyerési esély" funkciót.

A fő PÖRGETÉS gombon, amikor megnyomja a +/- gombot. Megnyílik egy kis felugró ablak, amelyben 3 opciót állíthatsz be. A tétet 1 és 10 között beállítva dönthetsz a tétedről. Az érmeértéked 0,01-től 0,50-ig terjed, alul pedig a teljes tétedet láthatod, ami maximum 200, vagy 250 lehet.

Autoplay játék funkció

Sweet Bonanza A játéknak van egy Autoplay funkciója is, amelyet beállíthatsz. Az automatikus pörgetéseket 10 és 100 között választhatod ki. Számos különböző testreszabási és beállítási lehetőség van, amikor erről az Autoplay funkcióról van szó. Sweet Bonanza nyerőgép 3 cukros funkciót ad, amelyek finomságokat és nyereményeket válthatnak ki:

1. Ante Bet - A tét nagyságát 0,25 euróra növelheti. Ez a funkció további 25-ért jár, és további Scatter szimbólumok kerülnek a játékba, valamint megduplázza az esélyét a Free Spins funkció aktiválásának.

2. Bónuszvásárlás - Ha nem szeretnéd megvárni, hogy a bónuszjáték és a Free Spins kör természetes módon jöjjön, akkor 100-szoros tétedért megvásárolhatod a Free Spins funkcióhoz és az ingyenes bónuszkörökhöz való hozzáférést.

3. Tumble funkció - A tumble funkció egyfajta respin-ként működik. Itt nem kell fizetni a bukfencpörgetésekért. A funkció feloldódik, amint néhány meghatározott szimbólumot kombinál, és ezzel egy láncot indít el. Az összes nyerő szimbólum eltűnik, és új szimbólumok pottyannak le és töltik ki az üres helyeket, ami többszörös nyereményt eredményez ugyanazon pörgetés során. Ez a Tumble funkció addig folytatódik, amíg nincs több nyerő kombináció. Végül az összes nyeremény összeadódik és kifizetésre kerül.

Pragmatic Play megalkotta a Sweet Bonanza Castle-t, egy cukros paradicsomot, ahol számos különböző tétvariációval és számos szórakoztató bónusz funkcióval jól fogsz szórakozni.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Sweet Bonanza Slots

Sweet Bonanza egy közepes és magas volatilitású nyerőgép, amelynek minimális Sweet Bonanza RTP-je 96,48% és maximális 96,51% . Ez egy elég jó RTP. Ezen kívül a Sweet Bonanza egy stabil nyerőgép, amely rendszeres kifizetéseket végez változó értékekkel. Ennek eredményeképpen nagy valószínűséggel gyakori kis és értelmes méretű nyeremények keverékét fogja tapasztalni.

Mint említettük, számos különböző funkciót fogsz megtapasztalni, amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatosan ingyenes bónuszköröket és rendszeres kifizetéseket kapj. Ez menet közben történik, miután eltaláltál bizonyos számú Scatter szimbólumot.

Hogyan játszhatsz az édes Bonanza nyerőgépekkel?

Csak tartsd szemmel a különböző speciális szimbólumokat, mert ezek nyerő kombinációkkal jutalmaznak. Gyakori kifizetésekkel és nyereményekkel jutalmaznak, amelyek értéke a tétedtől függ.

A Bonanza ingyenes pörgetések körének elindításához a Sweet Bonanza nyerőgép normál játéka során négy GOLD feliratú szimbólumot kell sikeresen elhelyezned. A bónusz körben 12 ingyenes pörgetést kapsz, és minden további scatter szimbólummal, amely a bónusz körben landol, további 5 ingyenes pörgetést indítasz el.

Útmutató a Sweet Bonanza bónusz vásárláshoz

Nem kell várni vagy pörgetni a bónusz funkcióhoz. Ehelyett a Sweet Bonanza oldalon a bónuszvásárlás funkció segítségével azonnal hozzáférhetsz kedvenc bónuszköreidhez és funkcióidhoz.

Többé már nem a véletlenen múlik; a feature dropra való várakozás már a múlté. Játsszon a bónusz funkció körrel az összes mobileszközén vagy számítógépén.

Sweet Bonanza Slot Demo játékmenet videók

Töltsd fel az ízletes cukrot a Sweet Bonanza™ nyerőgép demójátékában, a 6×5, bárhol fizető, a világ egyik legnépszerűbb bukó videó nyerőgépében. Minél több ízletes cukorkát találsz el, annál többet kapsz a játék bukfenc funkcióján belül.

Videó: Sweet Bonanza Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Sweet Bonanza slot demo játékmenet videók. Az RTP 96% felett van

VISSZA A TARTALOMHOZ

Sweet Bonanza Ingyenes játék

Itt a BETO.com-on ingyenesen játszhat a Sweet Bonanza oldalon, kipróbálhatja a nyerőgépet a demó verzióval, és megismerkedhet a játékkal, mielőtt eldöntené, hogy ez az Ön számára megfelelő nyerőgép-e. Így felfedezheted a játékmenetet, mielőtt valódi pénzedet felteszed rá.

A Sweet Bonanza játék számítógépen és mobileszközökön is elindítható. A Bonanza demó nyerőgép valódi pénzes verziója teljes képernyős verzióval rendelkezik, ami megkönnyíti a szabályozást. A képernyő felbontása automatikusan alkalmazkodik, és nem kell manuálisan módosítania a beállításokat.

A valódi pénz- vagy érmeegyenleg a vezérlősáv bal oldalán jelenik meg. Ez vagy játékérmékben, vagy a helyi pénznemben jelenik meg. A tartomány 0,20-tól felfelé változik. Az egyenleg paraméterének beállításához elegendő a "Credit" mezőre kattintani, és beállítani a fogadási értéket.

Delicious Scatterek a Sweet Bonanza nyerőgépen

Delicious Scatterek a Sweet Bonanza nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Online kaszinók a Sweet Bonanza ingyenes pörgetésekkel

Ebben az ünnepi szezonban, és ezzel a játékgéppel a Pragmatic Play online nyerőgépekből, könnyen megkaphatja a napi adag gyümölcsöt és édességet, és mindezt úgy, hogy nem kell aggódnia a súlya miatt! A Sweet Bonanza és sok más nyerőgépet a Pragmatic Play oldalról a különböző top online kaszinókban találsz.

Még nem találtad meg az online kaszinódat, vagy keresed a Sweet Bonanza demót? Akkor itt találod az ingyenes demót, a sok értékelésünket és a különböző online kaszinók részleteit itt a BETO.com-on.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések bónusz és bónusz funkciók a Sweet Bonanza játékban

Sweet Bonanza számos különböző funkcióval rendelkezik, amelyekkel ingyenes pörgetésekhez és nagyszerű nyereményekhez juthatsz. Kétféle módon érheted el az ingyenes pörgetéseket és az extra bónuszjátékokat.

Az első dolog, amit tehetsz, hogy eltalálsz négy vagy több Scatter szimbólumot, mivel ezek a Scatter szimbólumok váltják ki az ingyenes pörgetéseket vagy a nyereményeket. Például 4, 5 vagy 6 Scatter szimbólum aktiválja a funkciót, amely 10 ingyenes pörgetésből és 60-szoros tétkifizetésből álló bónuszkörrel jár. Ezenkívül, ha további Scatter szimbólumokat érsz el, további 5 ingyenes pörgetést kapsz.

A második dolog, amit választhatsz, hogy megvásárolod magadnak a hozzáférést az ingyenes pörgetésekhez , mielőtt belevágsz a játékba. Azonban először egy normál kört kell játszanod, mielőtt felhasználhatnád a megvásárolt ingyenes pörgetéseket.

Találd el a megfelelő szimbólumokat és a nyerő kombinációt a Sweet Bonanza

Találd el a megfelelő szimbólumokat és a nyerő kombinációt a Sweet Bonanza

VISSZA A TARTALOMHOZ

Nagy nyeremények minimális téttel Sweet Bonanza

Sweet Bonanza nem rendelkezik progresszív jackpot nyereményekkel a nyerőgéphez kapcsolódóan. Még ha nem is talál itt progresszív jackpotot, akkor is gyakori nyereményeket és sok esélyt fog tapasztalni, hogy nagyszerű nyereményeket nyerjen ezen a híres Bonanza nyerőgépen.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Sweet Bonanza mobil eszközökön?

Pragmatic Play elérhetővé tette a Sweet Bonanza oldalt a mobilokon, így bárhol játszhatsz a cukros játékukkal. Emellett tableten, okostelefonon és PC-n is játszhatsz. Nem számít, hogy milyen platformon szeretnél játszani a Sweet Bonanza kaszinójátékkal, ugyanazt a nagyszerű grafikát fogod látni és tapasztalni, és órákon át fogsz szórakozni.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Stratégia és tippek a Sweet Bonanza játékosoknak

Mielőtt elkezdené a nyerőgépes kalandot, és kiválasztja a Sweet Bonanza nyerőgépet a Pragmatic Play oldalról, gondolja át és dolgozzon ki egy stratégiát a játékhoz.

Minden nyerőgépet véletlenszám-generátorral (RNG) terveztek. Ez véletlenszerű eredményeket ad a nyerőgépeknek, és ezeket semmilyen módon nem lehet manipulálni. Az ésszerű RTP (Return-To-Player) vagy megtérülési százalék biztosítja, hogy jó feltételeket és lehetőséget kapjon a bőkezű és gyakori nyereményekre - mindig ügyeljen arra, hogy olyan nyerőgépeket válasszon, amelyek RTP-je 94-99% között van.

Ne feledje, hogy használja a BETO.com ingyenes demo játékokat, így megismerkedhet a Sweet Bonanza szabályaival, funkcióival és játékmenetével. Ismétlem, ezt a pénztárcája jelentősen értékelni fogja.

Reméljük, hogy élvezni fogja néhány tippünk használatát. Valójában ezek elég egyszerű, de jó és értékes tippek a Sweet Bonanza nyerőgép játékához.

Sweet Bonanza Slot képek színes és egyedi játékgép

Sweet Bonanza Slot képek színes és egyedi játékgép

VISSZA A TARTALOMHOZ

Sweet Bonanza - Általános értékelés

A Pragmatic Play édes Bonanza nyerőgépe első pillantásra egy tipikus retro nyerőgépnek tűnik. De épp ellenkezőleg, valójában egy színes, egyedi és igazán innovatív nyerőgép, amely rengeteg nyereménnyel kényeztet majd el! Ráadásul rengeteg cukros funkcióval fogsz jól szórakozni, ahol gyakran kapsz esélyt arra, hogy ingyenes pörgetéseket és lenyűgöző szorzókat érj el, így óriási mértékben növelve a nyereményeidet!

Nagyon szeretjük az összes ingyenes pörgetés bónuszokat ebben az egyedülálló kaszinójátékban, amit kínál neked. Ha pedig nem vagy az a típus, aki szereti megvárni, hogy ezek a nyerőgépek maguktól is ingyenes pörgetésekkel gazdagodjanak, akkor választhatod a Free Spins megvásárlását is.

Ha szereted a szerencsejátékokat, és szeretsz magas téteket tenni, akkor a Sweet Bonanza biztosan a neked való játék! Ez az egyik olyan nyerőgép, amelynek RTP-je elfogadható, hiszen ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,51%. Ezen kívül közepes és magas volatilitási értékkel rendelkezik, és jó változatosságot és lehetőséget biztosít sokféle játékosnak, beleértve a kezdőket és a magas gurítóknak is.

Hozzánk hasonlóan nem lehet betelni a szivárványszínekkel, az édességekkel és a nagyszerű nyereményekkel, amelyek a bankszámládat is megédesíthetik! Tehát menj be, válaszd ki az online kaszinódat és játssz a Sweet Bonanza nyerőgéppel még ma!

Ezt a cikket Kim Birch | Gambling Author és a BETO.com elismert házon belüli szakértője ellenőrizte.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Sweet Bonanza - Gyakran ismételt kérdések GYIK

Mi az a Sweet Bonanza RTP?

Sweet Bonanza Az RTP 96,65%, ami elég jó, és segít maximalizálni a nyereményeidet.

Ki hozta létre a Sweet Bonanza?

Sweet Bonanza a Pragmatic Play hozza létre és indítja el. Ők ők ismertek a hihetetlen játékgépek magas szórakoztató értékkel.

A Sweet Bonanza oldalon kiválthatok ingyenes pörgetéseket?

Igen, a Sweet Bonanza játékban többféleképpen juthatsz ingyenes pörgetésekhez és extra körökhöz, vagy eltalálhatsz egy kombinációt, amely kiváltja az ingyenes pörgetéseket, vagy fizethetsz az extra körökért.

Megbundázott a Sweet Bonanza?

Sweet bonanza nem manipulált semmilyen módon, mivel azt a neves nyerőgép-fejlesztő Pragmatic Play hozta létre. A BETO felülvizsgálta a szoftverszolgáltatót és a cég hírnevét, és elmondhatjuk, hogy a Sweet Bonanza átverésmentes és elfogulatlan. Pragmatic Play egy jól ismert igaming cég, tökéletes és becsületes hírnévvel.

Játszhatok a Sweet Bonanza nyerőgépen ingyen?

De igen, megteheted! Itt a BETO.com-on kipróbálhatja a Sweet Bonanza nyerőgép ingyenes demó verzióját.