MENÜ
ÁPRILIS 2024

Jackpot nyerőgépek - Legnagyobb progresszív jackpotok 2024-ben!

A legtöbb online kaszinó a progresszív nyerőgépes játékokban kínálja a hatalmas jackpotot.


A progresszív jackpot játékok teljes útmutatója

A legtöbb online kaszinó a progresszív nyerőgépes játékokban kínálja a hatalmas jackpotot.

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

Ha mindent meg akarsz tanulni a hatalmas jackpotos játékokról, akkor a legjobb helyen jársz. Ebben a progresszív kaszinójátékok kezdőknek szóló teljes útmutatóban feltárjuk az alapokat, és mindent egyszerűen elmagyarázunk. Lehet, hogy ez az útmutató segít neked megnyerni a nagy pénzeket és megváltoztatni az életedet.

A progresszív kaszinójátékok sokkal kifizetődőbbek, mint egy hagyományos jackpot nyeremény, mert folyamatosan növekszik, amíg valaki meg nem nyeri. Több fejlesztő is elkezdte felvenni a progresszív játékokat a portfóliójába, így ez nagyszerű hír a nyerőgépes játékosok számára. Útmutatónk segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki kedvenc progresszív jackpotos játékából, mert a következő témákkal foglalkozik.

 1. A progresszív jackpotos játékok játszásának alapjai
 2. A jackpot nyeremények legjobb típusa
 3. Helyek, ahol új progresszív nyerőgépek

Útmutatónk a teljesen kezdők számára készült, így soha nem fogja elveszettnek érezni magát, és könnyen követhetőnek fogja találni. Miután elolvasta ezt az útmutatót, teljes mértékben élvezni fogja a nyerőgépes játékokat, és gyakrabban fog nyerni. Kezdjünk hozzá az ilyen típusú nyerőgépes játékok teljes útmutatójához.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A progresszív jackpot jelentése

Az ilyen típusú kaszinójátékokon nagy jackpotokat lehet nyerni.

Az ilyen típusú kaszinójátékokon nagy jackpotokat lehet nyerni.

A népszerű progresszív jackpot játékok a fejlesztők által a játékosoknak kínált kaszinójátékok hálózatának részét képezik.

A jackpot bónuszjátékok alapvető jelentése, hogy a jackpot nyereménye annál nagyobb, minél többen játszanak a nyerőgépes játékokkal, és minél többen nem nyerik meg a nyereményt.

Ha valaki egyszer megnyeri a jackpotot, az visszaáll egy előre meghatározott összegre. Ne feledje, hogy a játék visszaállítása után közvetlenül megnyerhető összeg még mindig nagyon magas, így nem kell aggódnia.

A progresszív játék annál nagyobb, minél többen játszanak egy nyerőgépes játékkal, mivel minden tét egy bizonyos százalékát elveszik és hozzáadják a nyereményalaphoz. Tehát a progresszív nyerőgépes játékban játszó összes játékos hozzájárul a nyereményalaphoz.

Tisztában kell lennie az ilyen típusú játékokat kínáló kaszinók által előírt különböző szabályokkal. Érdemes elolvasni a szabályokat, és meggyőződni arról, hogy jól érzi magát velük.

Foglaljunk össze mindent néhány sorban.

 1. A progresszív kaszinójátékok a nyerőgépes játékok egy sokkal kifizetődőbb és egyedibb típusa
 2. Minden játékosnak egyenlő esélye van a progresszív jackpot megnyerésére
 3. A jackpot visszaáll egy fix összegre, miután valaki megnyerte azt

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan nyerhetek a progresszív nyerőgépeken?

Ez a kérdés minden játékost érdekel. Ha valaki rájön, hogyan nyerhet a progresszív nyerőgépeken következetesen, akkor pillanatok alatt milliomos lehet. Azonban nem lehet egy módszert vagy trükköt használni a progresszív jackpot megnyeréséhez. Mivel véletlenszerűen nyerik, nem sokat tehetsz azért, hogy biztosan megnyerd. A nyerőgépek mindig is a szerencséről szóltak, és szerencsés lehetsz, ha elég sokáig kitartasz.

A nyerési esélyeidet úgy maximalizálhatod, ha úgy játszol a progresszív nyerőgépekkel, ahogyan azt a bankszámlád lehetővé teszi. Amint a jackpot bónuszjátékok funkciója beindul, garantáltan nagy nyereményeket nyerhetsz. Az, hogy milyen típusú progresszív nyereményt nyer, a szerencséjétől függ, és a legjövedelmezőbbet általában Mega vagy Nagy nyereménynek hívják.

A lejátszódó bónuszkör a játéktól függ. Egyes játékokban egy kerék fog forogni, és azt a jackpotot nyeri meg, amely felé a nyíl mutat. Más játékokban a nyereményt úgy fedezheted fel, hogy kiválasztasz egyet a számos rejtélyes nyeremény közül. Ne feledje, hogy a nagyobb jackpot megszerzésének esélye kisebb, mint a kisebb jackpoté.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Élvezze az egyik legjobb progresszív jackpot nyerőgépet ingyenesen

Immortal Romance Mega Moolah (Microgaming)

Játsszon a Immortal Romance Mega Moolah Progresszív nyerőgépekkel ingyen.

Ingyenes játék

Játsszon a Immortal Romance Mega Moolah Progresszív nyerőgépekkel ingyen.

Az Immortal Romance az egyik klasszikus nyerőgép, amely bekerült a híres progresszív kaszinójáték-hálózatba, a Mega Moolah-ba. Ez most az egyik legjobb progresszív nyerőgép, mert ez a nyerőgép már most is meggyőző bónusz funkciókkal rendelkezik, és most ezeket a funkciókat élvezheted a nagy jackpot megnyerésének esélyével együtt.

Ezt a nyerőgépet ingyenesen élvezheti itt a BETO-nál, ha a bal oldali képre kattint. Ha szeretne más progresszív nyerőgépeket is kipróbálni ingyen, akkor használja a keresősávunkat a tetején, és keressen rá a jackpotra, hogy megtalálja a legújabb játékokat.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Próbálja ki a progresszív kaszinójátékokat ingyen

Mindig jó ötlet kipróbálni a progresszív jackpotos játékokat vagy bármilyen játékgépet ingyen. Így kockázat nélkül megismerkedhet a játékkal. A legtöbb kaszinóban megszokott, hogy a játékosok ingyen kipróbálhatják az ilyen típusú játékokat. A legjobb az ingyenes játékgépek kipróbálásában az, hogy nem kell aggódnia, és addig élvezheti, amíg csak akarja.

A progresszív jackpotos játékok előzetes kipróbálásának legfontosabb oka, hogy megismerje a különböző funkciókat. Ne feledje, hogy nincs olyan módszer vagy trükk, amivel nyerhet, de nem árt, ha először ingyen játszik.

Az alábbiakban a Immortal Romance Mega Moolah játékmenetét mutatjuk be videónkban. Ez a nyerőgép lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több millió dollárt nyerjenek, ha szerencsések. Ha szeretnéd, itt a BETO-nál ingyenesen kipróbálhatod. Ne felejtsd el megnézni a többi szórakoztató progresszív nyerőgépet is weboldalunkon.

Videó: Jackpot nyerőgépek - Legnagyobb progresszív jackpotok 2024-ben!

A Immortal Romance Mega Moolah progresszív nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális tét stratégia progresszív nyerőgépek

Igaz, hogy a progresszív nyeremények túlnyomó többsége véletlenszerűen kerül odaítélésre. Találhatsz olyan online nyerőgépes szerencsejátékot, ahol nagyobb esélyed van a jackpot megnyerésére, ha magasabb tétet teszel.

Ez nem szabad, hogy eltántorítson attól, hogy kis téteket tegyen, és remélje, hogy nyer a progresszív nyerőgépeken. Ne feledje, hogy Jon Heywood 25 penny-s tétből 13,2 millió fontot nyert, és ő sem kivétel. Többen nyertek már őrületes összegeket kis tétekből.

Csak annyit mondunk, hogy ha a nyerőgép nagyobb esélyt kínál a jackpot megnyerésére egy magasabb tét megtételével, akkor megteheti. A legfontosabb dolog a költségvetésed , és mindig a pénztárcádnak megfelelően kell játszanod.

Emellett tisztában kell lennie a szabályokkal is. Néhány progresszív nyerőgépes játéknál az összes nyerővonalat aktívan kell játszania, hogy esélye legyen a nagy nyereményekre.

Hadd foglaljunk össze mindent néhány sorban.

 1. Egyes nyerőgépeknél magasabb összeggel növelheted a jackpot megnyerésének esélyét.
 2. Alacsony tétekkel is nyerhetsz.
 3. Fontos, hogy tisztában legyél a szabályokkal, hogy optimalizálni tudd a játékodat.
Több mint 600 000 dollárt nyert egy szerencsés nyertes.

Több mint 600 000 dollárt nyert egy szerencsés nyertes.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A progresszív jackpot játékok különböző típusai

Ebben a részben a progresszív nyerőgépek különböző típusait fogjuk megvizsgálni. Röviden, a progresszív kaszinójátékoknak három fő típusa van, amelyek az önálló progresszív nyerőgépek, a házon belüli progresszív játékok és a széleskörű progresszív jackpotok. Nézzük meg őket közelebbről.

Önálló progresszív nyerőgépek

Az önálló progresszív nyerőgép nem kapcsolódik más játékokhoz. Így nem annyira kifizetődő és ritkán látható az online szcénában. A nyereményalap korlátozott, mivel csak azok járulnak hozzá a nyereményalaphoz, akik az adott játékkal játszanak.

Házon belüli progresszív játékok

A házon belüli jackpotok közé tartoznak az online nyerőgépek, amelyek össze vannak kötve, és amelyeket ugyanaz a kaszinó üzemeltet. Ez kifizetődőbb, mint az önálló progresszív jackpotok, de nem olyan kifizetődő, mint a széleskörű progresszív nyereményalapok.

Széleskörű progresszív jackpotok

Ez a progresszív kaszinójátékok legjutalmazóbb típusa, mivel különböző kaszinók által kínált online nyerőgépekhez kapcsolódik. A különböző kaszinókban játszani szerető emberek hozzájárulnak a nyereményalaphoz. Ezért mindig a széles területű progresszív online játékokat kell választania, mert ezek a legjobbak, és olyan nyereményeket kínálnak, amelyek megváltoztathatják az életét.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan találhatok progresszív nyerőgépeket

A legjobb progresszív kaszinójátékokat ingyenesen megtalálhatja a BETO-n.

A legjobb progresszív kaszinójátékokat ingyenesen megtalálhatja a BETO-n.

Meglátogathatja az online kaszinókat, és megpróbálhat progresszív jackpot játékokat találni. Lehetőség van arra is, hogy a szárazföldi kaszinókban is megtaláld a játékokat. A probléma az, hogy meg kell győződnöd arról, hogy megbízhatsz-e az online kaszinóban, ahol játszol.

Végezzen némi kutatást, mielőtt játszani kezdene. Tegyük fel, hogy egy kaszinó a felhasználói vélemények alapján az összesített értékelésben 5-ből több mint 4 csillaggal rendelkezik. Ebben az esetben megfontolhatja, hogy abban a kaszinóban játsszon.

Ha megtaláltad az téged érdeklő kaszinót, nyisd meg a weboldalát, és keress progresszív kaszinójátékokat. Néhány kaszinó nem kínál progresszív jackpotokat, de a legtöbb nagy kaszinó rendelkezik progresszív jackpotokkal.

Ha az online kaszinó kínál progresszív jackpotokat, akkor gyorsan találsz egy külön szekciót a progresszív jackpotoknak. Ha nem találod, használhatod a kereső opciót, és keresheted a nyerőgépeket a nevük alapján.

Röviden, a következő lépéseket követve találhatsz progresszív jackpotos nyerőgépet.

 1. Keresse meg azokat a törvényes kaszinókat, amelyek progresszív jackpotos nyerőgépeket kínálnak.
 2. Keresse meg a progresszív jackpotokat a legális online kaszinó weboldalán. Gyakran találhatsz egy külön szekciót a progresszív jackpotoknak.
 3. A progresszív jackpotos nyerőgépeket név szerint is megkeresheti, ha nem talál dedikált részt.
 4. A progresszív jackpotos játékokat ingyenesen játszhatod itt a BETO.com-on, vagy használhatod a kereső funkciót. Az alábbiakban láthat néhányat a kedvenc új progresszív nyerőgépeink közül.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A legjobb online progresszív jackpot nyerőgépek

Ebben a részben a legnépszerűbb és legjövedelmezőbb progresszív kaszinójátékokat mutatjuk be. Ezekkel a játékokkal mindenképpen játszania kell, ha szeretné megtapasztalni, hogyan működik egy progresszív jackpot játék:

Mega Moolah nyerőgép

AMega Moolah egy egyszerű nyerőgép , amely 5 tárcsával és 25 nyerővonallal rendelkezik, őrületes lehetőségekkel. A játék után a játékosok a valaha regisztrált legnagyobb nyereményeket nyerték, a dzsungel témája pedig klasszikussá vált.

Mega Fortune nyerőgép

A Mega Fortune a NetEnt oldalról az egyik másik olyan kaszinójáték, amely mega vagyonnal jutalmazhat. A luxusra és az extravagáns életstílusra összpontosító szimbólumokkal és grafikával sokat várhatsz ettől a nyerőgéptől. A meghosszabbítható ingyenes pörgetések egy olyan funkció, amit nagyon értékelünk.

Bonanza Megapays

Ez az egyik másik jackpot játék, amelyet a Big Time Gaming fejlesztett ki. A Megaways mechanikával és lenyűgöző nyereményalapokkal rendelkezik. Még az alap nyerőgép is előnyös.

Divine Fortune Slot

Divine Fortune egy másik izgalmas progresszív jackpotos nyerőgép a NetEnt. Az ókori görög mitológia által inspirált nyerőgép, amely egy erőteljes jackpot körrel rendelkezik, érdemes megnézni az alábbiakban.

Divine Fortune egy progresszív klasszikus!

Ingyenes játék

Divine Fortune egy progresszív klasszikus!

Élvezze a különböző progresszív jackpotos nyerőgépeket

Élvezze a különböző progresszív jackpotos nyerőgépeket

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mekkora az esélye a progresszív jackpot megnyerésének?

A nyerés pontos valószínűségét nem tudjuk megadni, mert ez nagyon bonyolult. Mint már említettük, a nyerőgépek a szerencséről szólnak, így nagyot nyerhetsz, ha a szerencse kedvez neked. Azonban meglepődhetsz, ha megtudod, hogy a játékosok gyakran nyernek progresszív jackpotokat, mert vannak kisebb jackpotok és több olyan nyerőgép is, amely ezeket kínálja.

Az igazság az, hogy ritkán fordul elő, hogy egy játékos megnyeri a legmagasabb progresszív jackpotot, amelyet gyakran Mega jackpotnak neveznek. Az ilyen jackpot megnyerésének esélye sokkal kisebb, mint a többi nyereményé.

A nyerési valószínűségről többet megtudhatsz, ha megnézed a nyerőgép RTP-jét és a progresszív jackpot bónuszkör kiváltásának esélyét. Jó ötlet lenne megnézni a korábbi nyerteseket, hogy megállapítsa, milyen gyakran nyerték meg az emberek a jackpotot az adott nyerőgépen. Nem szokatlan, hogy a népszerű jackpotnyerőgépek évente néhány játékost jutalmaznak.

Röviden, ezeket a lépéseket követheti, hogy többet tudjon meg.

 1. Meg kell értenie, hogy minden nyerőgép más és más, és meg kell vizsgálnia a játszani kívánt nyerőgép RTP-jét, varianciáját és nyerési esélyeit.
 2. Ellenőriznie kell a korábbi nyerteseket is.
 3. Minden információ elérhető itt a BETO-nál, így ne habozzon használni.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Miért érdemes megfontolnia a Progressive Jackpot Gaminget

A legnagyobb motiváció és az ok, amiért az emberek progresszív kaszinójátékokkal játszanak, a magas nyerési lehetőség. Sokan megváltoztatták az életüket, miután hatalmas összeget nyertek egy progresszív nyerőgépen való játék után. Nézzünk meg néhányat a legnagyobb nyeremények közül, hogy képet kaphassunk a progresszív jackpotokban rejlő hatalmas potenciálról.

 1. Anonymous 19 429 358 eurót nyert a Mega Moolah játékban.
 2. Anonymous 18 915 721 eurót nyert a Mega Moolah játékban.
 3. Mr M 15 183 085 fontot nyert a WowPot játékban.
 4. Anonymous 17 860 868 €-t nyert a Mega Fortune játékban.
 5. Anonymous 20 057 734 $ nyert a Mega Moolah játékban.

Amint láthatod, rengeteg nagy nyeremény származik a Mega Moolah-ból. Megjegyzendő, hogy az összes nyeremény az elmúlt években történt, kivéve a 4. nyereményt, amely 2013-ban volt. Sőt, ebből az 5 nagy nyereményből 2 csak a 2024 oldalon történt, tehát ha a szerencse kedvez, most is megnyerheti az egyik legnagyobb jackpotot.

Őszintén szólva, ha csak 10%-át is megnyernéd ezeknek a nagy nyereményeknek, az életed teljesen megváltozna. Az egyetlen dolog, amit nem szabad elfelejtened, hogy ez nem valószínű, hogy megtörténik, és a progresszív jackpotok játékakor a költségvetéseden belül kell maradnod. Könnyű elveszni, amikor ezeket a nagy nyereményeket hajszolod.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Egyszerű tippek a progresszív jackpot nyerőgépek megnyeréséhez

Nyerj progresszív jackpotot és változtasd meg az életed

Nyerj progresszív jackpotot és változtasd meg az életed

Sajnos nem sokat tehetsz azért, hogy biztosítsd a progresszív jackpot győzelmét. Ami a stratégiát illeti, semmilyen stratégia nem segíthet abban, hogy a jackpotos nyerőgépeken 100%-ban nyerj. Ha valaki azt állítja, hogy tudja, hogyan kell következetesen nyerni, az lehet, hogy hazudik, és távol kell tartania magát ezektől az emberektől.

Ajó hír az, hogy növelheted a nyerési esélyeidet. Ezért megosztunk veled néhány tippet, amelyek segítenek abban, hogy a legjobb esélyed legyen a nyerésre, még ha nem is tudjuk garantálni, hogy nyerni fogsz.

 1. Magas tétekkel biztosíthatja, hogy nagyobb esélyt kapjon a progresszív jackpot megnyerésére. Ne feledje, hogy csak néhány nyerőgép kínál nagyobb nyerési esélyt a magasabb tétért.
 2. Érdemes a magasabb RTP-vel rendelkező progresszív jackpotos nyerőgépeket választani, mert ezek kifizetődőbbek, és hosszabb ideig segíthetnek a játékban.
 3. Csak akkor játsszon egy nyerőgéppel, ha teljes körű információval rendelkezik az alapokról, mint például a fogadási tartomány, az automatikus lejátszási lehetőségek, az RTP, a variancia és a bónusz funkciók.
 4. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a 3 tárcsás nyerőgépeknél nagyobb a nyerési esélye, ezért a 3 tárcsás nyerőgépeket kell előnyben részesítenie.
 5. Javasoljuk, hogy manuálisan játsszon, és gondosan figyelje a bankszámláját. A nagy játékosok mindig tudják, mikor kell kiszállni, ezért soha ne habozzon kiszállni, ha túl sok pénzt veszített. Visszatérhetsz és játszhatsz máskor is.

Reméljük, hogy élvezted a progresszív jackpotok megismerését. Ne felejtse el használni a kereső funkciót, vagy olvasson a nyerőgépekről itt a BETO-nál. Életünket annak szenteltük, hogy megtanítsuk az embereket a nyerőgépekről, és hogy a lehető legtöbbet kapják a pénzükért.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Progresszív jackpotok az online nyerőgépekben - GYIK

Ebben a részben a progresszív jackpotos nyerőgépekkel kapcsolatos néhány általános aggályról lesz szó.

Hogyan működnek a progresszív jackpotok?

A progresszív jackpotos nyerőgépek általában össze vannak kötve, és a jutalom az összes nyerőgép esetében növekszik, amikor a játékos valamelyikükkel játszik. Amikor ezeket a hatalmas nyereményeket látja egy progresszív jackpotból, az valószínűleg azért van, mert a progresszív jackpot nyerőgép egy progresszív jackpot nyerőgépek hálózatának része. A progresszív jackpotos nyerőgépeknek más típusai is léteznek, és ezekről ebben a szerencsejátékos cikkben olvashat.

Hogyan juthatok hozzá a progresszív jackpothoz?

A különböző progresszív jackpotos nyerőgépek különböző szabályokkal rendelkeznek a kvalifikáció tekintetében. A nyerőgéptől függően egy bizonyos összeg feletti tét vagy az összes aktív nyerősoron történő tét megtétele is kvalifikálhatja magát. Ha többet szeretne tudni, olvassa el annak a nyerőgépnek a szabályait, amelyet játszani szeretne.

Milyen gyakran nyernek az emberek progresszív jackpotokat?

Az emberek gyakran nyernek progresszív jackpotokat, mert rengeteg progresszív jackpot van, és sokan játszanak velük. Ön is felkerülhet a nyertesek listájára, de nehéz megjósolni, hogy ez valaha megtörténik-e.

Ajánlja a progresszív jackpotokkal rendelkező online nyerőgépek játékát?

Igen, érdemes progresszív jackpotos nyerőgépekkel játszani, de hangulatától függően más típusú nyerőgépekkel is játszhat. Ha egy kicsit extra szerencsésnek érzed magad, érdemes lehet kipróbálnod egy progresszív jackpot nyerőgépet, amely hatalmas nyereményt kínál.

Hogyan kapok pénzt, ha progresszív jackpotot nyerek?

A kifizetés módja a kaszinó feltételeitől függ. Kaphatsz egy nagy kifizetést, vagy kaphatsz kisebb kifizetéseket minden hónapban. Biztosíthatjuk, hogy nem lesz gondja a teljes kifizetéssel, ha az általunk ajánlott kaszinókban játszik.