MENÜ

Immortal Romance Mega Moolah Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Immortal Romance Mega Moolah
Kattints ide a játékhoz

Immortal Romance Mega Moolah által Microgaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Immortal Romance Mega Moolah vélemény

Immortal Romance Mega Moolah

Immortal Romance Mega Moolah by Microgaming egy izgalmas csavar a népszerű nyerőgéphez, ami még kifizetődőbbé teszi azt. Az eredeti Immortal Romance nyerőgépben található ingyenes pörgetések széles választékának csak a Mega Moolah Jackpot funkció hozzáadására volt szüksége ahhoz, hogy ez a zseniális nyerőgép hatalmas sikert arasson.

A játék 243 nyerővonalat kínál, és ingyenes pörgetésekkel, bővülő vadakkal, szorzó vadakkal és négy progresszív jackpottal rendelkezik.

A maximális nyeremény a tét 12 000-szerese, és ez a nagy volatilitású nyerőgép várja azokat, akik hajlandóak szerencsét próbálni. Ebben a Immortal Romance Mega Moolah online nyerőgép értékelésben részletesen feltárunk mindent, amit ez a nyerőgép kínál.


Megjelenés: 24.06.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X12000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Klasszikus grafika és vámpír téma

Erőteljes funkciók az alap slotban

Maximális nyeremény 12,000-szeres tétje

Progresszív jackpotok, amelyek akár több millióra is rúghatnak

Max nyeremény nyerhető az alap nyerőgépen

Hátrányok

Az átlagosnál alacsonyabb RTP

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Microgaming

Volatilitás

RTP% 93.40

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Igen


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 6.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Vámpírok és vér


Játékfunkciók

Szimbólumcsere Válassza ki a Freespin módot Zuhogó/lavina nyeremények Véletlen vadak Ingyenes pörgetés szorzó Progresszív jackpot Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Vámpírok


Immortal Romance Mega Moolah online slot

Immortal Romance Mega Moolah online slot

Üdvözöljük a Immortal Romance Mega Moolah online nyerőgépen

AzImmortal Romance egyike azoknak az örökzöld nyerőgépeknek, amelyek még évek múltán is jól teljesítenek. Microgaming tudott a nyerőgépben rejlő nagy lehetőségekről, ezért a Mega Moolah progresszív jackpot funkcióval egészítették ki, hogy még jobbá tegyék.

Ezek a progresszív jackpotok nem viccek, mert sok embert tettek már milliomossá. A Mega jackpot 1 millió eurónál kezdődik, de nem ritka, hogy az emberek több mint 5 millió eurót nyernek. Tehát az életed garantáltan megváltozik, ha megnyered a Mega Moolah jackpotot.

Reméljük, készen állsz arra, hogy megtudd, hogyan működnek ennek a nyerőgépnek az izgalmas funkciói, mint például az ingyenes pörgetések és a progresszív jackpot bónusz. Ez a tudás segíthet abban, hogy milliókat nyerj, úgyhogy olvass tovább.

Videó: Immortal Romance Mega Moolah Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

A Immortal Romance Mega Moolah video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Vintage grafika és téma

Téma & tervezés

Megtartották az eredeti Immortal Romance nyerőgép grafikáját és témáját. Őszintén szólva, a vintage grafika és a téma tökéletes ehhez a nyerőgéphez, amelynek középpontjában a vámpírok állnak. Megragadták a gótikus hangulatot a szimbólumokkal és a sötét háttérrel. A zene könnyed, és nem vonja el a figyelmet a játékmenetről.

Szimbólumok

A különböző szimbólumok hozzájárulnak a történethez és a játékmenet rejtélyességéhez. A négy főszereplőt szimbólumok formájában látjuk: Amber, Troy, Michael és Sarah. Az ajtókilincs szimbólum a Scatter szimbólumként működik, a Wild szimbólum pedig a játék logója. A kísértetház, ahol a történet játszódik, szintén szimbólumként látható.

Négy különböző típusú nyerőgépes ingyenes pörgetést láthatsz, különböző animációkkal és funkciókkal. Tehát rengeteg meglepetés vár mindenkire, aki hajlandó kipróbálni ezt a nyerőgépet. A Wild Desire nyeremények megszerzése után az animációk bemutatják a karakter történetét, és hozzáadják a nagyon szükséges személyes jelleget.

Immortal Romance Mega Moolah játékgép vámpír témával

Immortal Romance Mega Moolah játékgép vámpír témával

VISSZA A TARTALOMHOZ

Eltérés és RTP

Ez természetesen egy magas volatilitású nyerőgép, mivel hatalmas nyerési potenciállal és jutalmazó funkciókkal rendelkezik. A hatalmas nyerési potenciált csak fokozza a progresszív jackpot, így egyáltalán nem kell aggódnod a magas variancia miatt.

Immortal Romance Mega Moolah Ajáték RTP-je 93,4%. Ez alacsonyabb, mint az átlagos 96%-os RTP, de nem szabad elfelejtened, hogy ez a nyerőgép progresszív jackpotot tartalmaz, amely lehetőséget ad milliók megnyerésére. Így az alacsonyabb RTP ebben az esetben indokolt.

Három scatter szimbólum aktiválja a Free Spins Feature-t a Immortal Romance Mega Moolah nyerőgépben.

Három scatter szimbólum aktiválja a Free Spins Feature-t a Immortal Romance Mega Moolah nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Sokoldalú és erőteljes bónusz funkciók

Az Immortal Romance eredeti játéka viharral vette be az online nyerőgépek világát, mert olyan erős bónusz funkciókat kínál, amelyek sehol máshol nem találhatók. Ez az online nyerőgép hatalmas sikert aratott, és számos kiemelkedő bónusz funkcióval rendelkezik, mint például a Wild Desire funkció, szorzó vadak (2x a téted), különböző típusú ingyenes pörgetések és véletlenszerűen kiváltott progresszív jackpotok.

Nézzük meg a Immortal Romance Mega Moolah összes bónusz funkcióját.

Wild Desire funkció

Ez a bónuszfunkció véletlenszerűen aktiválódik, és 1-5 tárcsát képes Wilddá tenni. Ritkán fordul elő, de mind az 5 tárcsa Wilddá alakításával a téted 12 000-szeresének maximális nyereményét érheted el.

Az ingyenes pörgetések kamrája

A Chamber of Spins az ingyenes pörgetések funkciója ebben a nyerőgépben. Ezt a funkciót 3, 4 vagy 5 scatter landolásával indíthatod el bárhol a tárcsákon. Ha 3 vagy több scattert érsz el, akkor a téted 2x-től 200x-ig terjedő összegű jutalomban részesülsz, és ezután beindulnak az ingyenes pörgetések. Az ingyenes pörgetések többszöri kiváltásával még kifizetődőbb típusú ingyenes pörgetést kaphat.

Az alábbiakban az ingyenes pörgetések típusai következnek abban a sorrendben, ahogyan a nyerőgép játékával feloldódnak.

  1. Borostyán ingyenes pörgetések funkció: 10 ingyenes pörgetést kapsz, és minden nyereményt 5-tel szorozunk meg. Ezt a bónuszt az 1. kiváltástól kapod meg, és újraindítható.
  2. Trójai funkció: Ez a Troy ingyenes pörgetések bónusz az ingyenes pörgetések 5. kiváltásától használható. Ez 15 ingyenes pörgetést biztosít a Vámpírdenevérek funkcióval. A vámpírdenevérek véletlenszerűen 2x-es vagy 3x-os szorzóra változtatják a szimbólumokat, a szorzó értékének határa pedig 6x-os.
  3. Michael ingyenes pörgetések funkció: Ez a bónusz a 10. kiváltástól aktiválódik, és 20 ingyenes pörgetéssel jutalmaz a Rolling Reels funkcióval. Ez a funkció olyan, mint a kaszkádos tárcsák, ahol a nyerő kombináció eltűnik, és még egy esélyt kapsz a nyeremény kialakítására. Ha egymást követő nyereményt érsz el, akkor a szorzó 1-gyel nő, és 5 egymást követő nyereménytől akár 5-ig is emelkedhet.
  4. Sarah ingyenes pörgetések funkció: Ez a legnehezebben feloldható ingyenes pörgetések bónusza, mivel a 15. indítástól érhető el. Ez 25 ingyenes pörgetést biztosít a Wild Vine funkcióval. Ha a Wild Vine szimbólum megjelenik a 3. tárcsán, akkor akár 15 szimbólumot is Wild szimbólummá alakít. Elképzelheted tehát, hogy 25 ingyenes pörgetés milyen lehetőségeket rejt magában ez a funkció. A fantasztikus hír az, hogy az ingyenes pörgetések újraindíthatók, ha az ingyenes pörgetések során 2 vagy több scattert ér el a tárcsákon. A 2, 3, 4 és 5 Scatter landolásáért 1, 2, 3, 3, 3 és 4 extra ingyenes pörgetést kaphatsz.
Különböző ingyenes pörgetések a Immortal Romance Mega Moolah nyerőgépben

Különböző ingyenes pörgetések a Immortal Romance Mega Moolah nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan hódítsunk Immortal Romance Mega Moolah

Ez a nyerőgép 243 nyerővonallal vagy nyerési lehetőséggel büszkélkedhet. Mindössze 3 vagy több egyforma szimbólumot kell elhelyeznie egy nyerővonalon balról jobbra a nyereményhez. Azonban 2 scatter is elég a nyereményhez, mivel a scatterek ritkák.

A fogadási tartomány a minimális tét 0,30 €-tól a maximális tét 6 €-ig terjed.

Van egy egyedi funkciójuk is, ami a Wild Desire. Ez a funkció képes az összes tárcsát Wilddá változtatni, így könnyű nyereményeket szerezhetsz, ha elég sok tárcsa Wilddá válik. Ha az összes tárcsa Wilddá válik, akkor a maximális nyeremény 12 000-szeresét kapod a tétednek.

Hatalmas nyeremény a Immortal Romance Mega Moolah online nyerőgépen

Hatalmas nyeremény a Immortal Romance Mega Moolah online nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Rendkívüli progresszív jackpot

Progresszív Jackpot és a Mega Jackpot

Microgaming rendelkezik egy rendkívül népszerű és kifizetődő progresszív jackpot hálózattal, melynek neve Mega Moolah. Az Immortal Romance nemrég vált ennek a hálózatnak a részévé, ahol a progresszív jackpotok véletlenszerűen válnak ki.

A progresszív jackpotokban az a nagyszerű, hogy magas összegről indulnak, és tovább nőnek, ahogy egyre többen játszanak a játékkal. Végül a jackpot összege visszaáll, ha valaki megnyeri. Az alábbiakban a Immortal Romance Mega Moolah oldalon található progresszív jackpotok kezdőösszegeit ismertetjük.

  1. Mini Jackpot: 10 €
  2. Minor Jackpot: 100 €
  3. Major Jackpot: 10 000 €
  4. Mega Jackpot: 1,000,000 €

Ne feledje, hogy ezek a kezdőösszegek, és nincs korlátja annak, hogy egy progresszív jackpot milyen magasra emelkedhet.

Fedezd fel az erőteljes és kifizetődő funkciókat a Immortal Romance Mega Moolah nyerőgépben.

Fedezd fel az erőteljes és kifizetődő funkciókat a Immortal Romance Mega Moolah nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Kompatibilitás a Immortal Romance Mega Moolah

Immortal Romance Mega Moolah zökkenőmentesen működik minden eszközön , függetlenül az operációs rendszertől. A régebbi verziónak nem voltak kompatibilitási problémái, így ennek a legújabb HTML5 technológián alapuló verziónak is jól kell működnie. Még a kis képernyőkön való játék is egyszerű lesz.

Immortal Romance Mega Moolah az egyik legjövedelmezőbb online nyerőgép

Immortal Romance Mega Moolah az egyik legjövedelmezőbb online nyerőgép

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Immortal Romance Mega Moolah online nyerőgép?

Immortal Romance Mega Moolah az egyik legjobb nyerőgép. Egy klasszikus nyerőgép a Mega Moolah jackpotjával kombinálva nagyszerű ötlet. Microgaming tudta, hogy az Immortal Romance már így is rengeteg kiemelkedő funkcióval rendelkezik, így nem követték el azt a hibát, hogy bármit is megváltoztassanak. Csak hozzáadták a Mega Moolah Jackpot hálózatához, és létrehozták a valaha volt egyik legjövedelmezőbb nyerőgépet.

A legjobbankiemelkedő funkció a Wild Desire funkció, amely véletlenszerűen aktiválódik, és esélyt ad a téted 12 000-szeresének maximális nyereményére. Könnyen elviselheted az alacsonyabb RTP terhét, mert a funkciók eléggé megjutalmazhatnak ahhoz, hogy megváltoztasd az életed.

A magas variancia a széked szélén tart, és még édesebbé teszi a nagy nyereményeket. Nem szokványos, hogy egy évtizedes nyerőgépen nagy élményt nyújt a játék, de ez a nyerőgép örökzöld, és a jövőben is jól fog teljesíteni. Az Immortal Romance egyike azoknak a nyerőgépeknek, amelyek messze megelőzték a korát, így a Microgaming tisztelettel adózik azért, hogy kifejlesztette ezt a nyerőgépet, majd hozzáadta a Mega Moolah Jackpot hálózatához.

Erősen ajánljuk, hogy próbálja ki ezt a nyerőgépet, különösen, ha hatalmas nyereményekre vágyik. Reméljük, hogy élvezted ezt a Immortal Romance Mega Moolah nyerőgép áttekintést és tanultál valami újat.

A legjobb kaszinókat, ingyenes nyerőgépeket és más Microgaming nyerőgépeket itt találja a BETO-nál.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Immortal Romance Mega Moolah - GYIK

Mi az RTP a Immortal Romance Mega Moolah oldalon?

A nyerőgép RTP-je 93,4%, ami alacsonyabb, mint az Immortal Romance (96,86%), de magasabb, mint a Mega Moolah RTP-je (88,12%).

Mekkora a volatilitás a Immortal Romance Mega Moolah oldalon?

Ez egy nagyon magas volatilitású nyerőgép, így sok hullámzásra és hullámvölgyre kell számítani.

Mennyi a maximális nyeremény a Immortal Romance Mega Moolah oldalon?

A maximális nyeremény a téted 12,000-szerese, ami elég nagyszerű.

Hogyan működik a Wild Desire funkció?

Az alapjáték során véletlenszerűen aktiválódik, és 1-5 tárcsát Wilddá változtat. A maximális nyereményt akkor érheti el, ha az összes tárcsa Wilddá válik.

Az ingyenes pörgetések elérhetőek a Immortal Romance Mega Moolah oldalon?

Igen, 4 különböző típusú ingyenes pörgetést lehet feloldani az ingyenes pörgetések mód aktiválásával. A Free Spins módot 15-ször kell aktiválnia ahhoz, hogy az összes Free Spins-típust feloldja.

Játszhatok a Immortal Romance Mega Moolah oldalon mobilon?

Igen, ez a nyerőgép minden elektronikus eszközön hibátlanul működik.

Lehet ingyenesen játszani a Immortal Romance Mega Moolah oldalon?

Igen, itt a BETO-nál kipróbálhatja az ingyenes Immortal Romance Mega Moolah demót.