MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Játék szolgáltatók Ingyenes Microgaming Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játék szolgáltatók Microgaming - Játékszolgáltató áttekintése

Microgaming

Microgaming az online nyerőgépek történetének első fejezete, és már két évtizede létezik. A játékosok a világ minden tájáról élvezték online nyerőgépeiket és más játékaikat. Ennyi tapasztalattal és erős hírnévvel könnyen az egyik legmegbízhatóbb név az iparágban. Ebben a cikkben mindent megtudunk a Microgaming oldalról.

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Üdvözöljük a Microgaming

Immortal Romance Mega Moolah a Microgaming oldalról Mini, Minor, Major vagy Mega Jackpotot nyerhet.

Immortal Romance Mega Moolah a Microgaming oldalról Mini, Minor, Major vagy Mega Jackpotot nyerhet.

Microgaming már 1994-ben kifejlesztette az első online kaszinószoftvert, 2004-ben pedig az első mobil kaszinószoftvert. Progresszív jackpot hálózatuk több mint 1,3 milliárd eurót fizetett ki. Nemcsak az első kaszinószoftver-fejlesztő, hanem egy olyan innovatív fejlesztő is, amely még mindig képes felvenni a versenyt bármely más fejlesztővel az iparágban.

Hatalmas csapattal és elegendő erőforrással rendelkeznek ahhoz, hogy rendszeresen kalandos online nyerőgépeket és kaszinójátékokat készítsenek. Olyan sok új játékot adnak ki, hogy nehéz mindet számon tartani. Nem lehet kétséges, hogy az iparág egyik legjobb fejlesztői közé tartoznak, és a jövőben is jól fognak teljesíteni.

Mindenféle kaszinójátékot megtalálsz a weboldalukon, ezért mindenképpen nézd meg a honlapjukat, és nézd meg, hogy mennyit fejlődött a játékipar.

Megpróbálunk a függöny mögé vinni, és megmutatjuk, hogyan jutottak el erre a pozícióra, és mit kínálnak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Kiváló gyűjteménye Slots at Microgaming

Gyűjteményük hatalmas, és könnyen az egyik legnagyobb slot és kaszinójáték gyűjtemény, amit online találhat. Microgaming több mint 800 kaszinójátékkal rendelkezik, így sok időt kell eltöltenie a gyűjteményük felfedezésével. A minden hónapban megjelenő újdonságokkal sosem fogyhatsz ki a kaszinójátékokból, amiket a weboldalukon játszhatsz.

Csak azért, mert hatalmas mennyiségű nyerőgépük van, ez nem jelenti azt, hogy nem szántak időt arra, hogy megfelelően megtervezzék őket. Minden egyes nyerőgép egyedi, és különböző mechanikát és kereseti lehetőségeket kínál. Még olyan nyerőgépekkel is játszhatsz a weboldalukon, amelyeket még 1999-ben adtak ki.

Olyan funkciókat találhatsz, mint a rejtélyes újrapörgetések, ingyenes pörgetések, Megaways, Hyperhold, Cluster Pays és még sok más. Bár igaz, hogy a Microgaming nem olyan innovatív, mint néhány más szolgáltató, de kiváló minőségű nyerőgépekkel rendelkeznek, amelyek hosszú időre lekötik a figyelmét.

Különösen kedveljük az olyan valódi kaszinó játékaikat, mint a Real Dealer Baccarat vagy a Real Roulette, amelyek azt a benyomást keltik, mintha egy élő kaszinóban játszanál. Valójában azonban egy véletlenszám-generátoron és az osztó rögzített klipjein alapuló játékot játszol.

Nehéz tagadni, hogy elég zavaró lehet egy nyerőgép kiválasztása. Mivel a Microgaming széles kollekcióval rendelkezik, időt kell szánnia arra, hogy megtalálja az Ön által kedvelt nyerőgépeket. Néhány nyerőgép hasonló funkciókat kínál, csak más grafikával és témákkal. Ez azonban minden fejlesztőnél így van, és ez azt is jelenti, hogy nem kell sok időt töltenie a játékmenethez való alkalmazkodással.

Általában 5-7 nyerőgépet adnak ki egy hónapban, ami elég új tartalmat biztosít ahhoz, hogy ne unatkozz. Legújabb kiadásaik a Jurassic Park, a Coin Bash, a Hyper Gold, a Treasure Track és a Real Roulette. Legújabb kiadásaik a Jurassic Park, Coin Bash, Hyper Gold, Treasure Track és Real Roulette.

Legjobb nyerőgépeik közé tartozik az Immortal Romance, Thunderstruck, Cool Wolf és Lara Croft Tomb Raider. Olyan licencelt nyerőgépekkel is rendelkeznek, mint a Jurassic Park, a Terminator és a Game of Thrones.

Röviden, soha nem fog kifogyni a játszható nyerőgépekből, mert a Microgaming kiterjedt kollekcióval rendelkezik, és rendszeresen új nyerőgépeket ad ki. A nyerőgépeik egyedi funkciókat, grafikát, témákat és ötleteket kombinálnak, hogy minden egyes alkalommal más élményt nyújtsanak.

Videó: Ingyenes Microgaming Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játsszon most

Thunderstruck II 5 tárcsával, 3 sorral és 243 nyerési lehetőséggel!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Microgaming Asztali játékok és jackpot játékok

Asztali játékok: A Microgaming kínál asztali játékokat, mint ahogyan azt minden kiemelkedő kaszinójáték-fejlesztőnek tennie kell. Kínálatukban blackjack, rulett, baccarat, kaszinópóker és craps szerepel. Így könnyedén megtalálhatod a neked tetsző asztali játékot, és elkezdhetsz játszani.

Számos blackjack- és rulettváltozatot találsz. Kínálnak többkezes blackjacket, Hi-Lo blackjacket, többkezes Atlantic City blackjacket, európai blackjacket és többkezes Vegas Downton blackjacket. Hasonlóképpen, a Microgaming asztali játékok portfóliójában találhat európai rulettet, X5 rulettet, Cashout rulettet, X2 rulettet és még sok mást.

Egyértelmű, hogy szeretik a blackjacket és a rulettet. Tehát ha blackjack vagy rulett szerelmese vagy, akkor mindenképpen nézd meg a gyűjteményüket. A legjobb a gyűjteményükben az, hogy van néhány érdekes változatuk, amit a veterán játékosok is szívesen kipróbálnak.

A nemrégiben hozzáadott valódi rulett és fair blackjack játékokat, amelyek az osztókról és a játékról készült videofelvételeket használják, hogy sokkal személyesebb élményt nyújtsanak, szintén érdemes megnézni.

Progresszív Jackpot játékok: A Microgaming egy olyan fejlesztő, amely sokoldalú, és nem specializálódik semmire. Minden kaszinójátékot kínálnak, a nyerőgépektől az élő kaszinójátékokig. Mégis, nem szabad elfelejteni, hogy egyszerűen kiemelkedőek a progresszív jackpotok biztosításában.

Mega Moolah nevű nyerőgépük minden várakozást felülmúlt, és minden idők egyik legjövedelmezőbb nyerőgépe. A Mega Moolah progresszív jackpot olyan kereseti lehetőséget adott néhány nyerőgépnek, amiről az emberek álmodtak. A kifizetések olyan magasak lehetnek, hogy egy nyeremény megváltoztathatja az életedet. Nincs hiány olyan játékosokból, akik a Mega Moolah progresszív jackpotnak köszönhetően megváltoztatták az életüket.

Néhány Mega Moolah progresszív jackpotot tartalmazó nyerőgép: Atlantean Treasures, Mega Vault Millionaire és Absolootly Mad.

Bevezették a WowPot jackpot felújított változatát, amely 2 millió eurós kezdőmaggal rendelkezik. Először 2020-ban indították el, és a Wheel of Wishes nyerőgépben szerepelt. Most már több olyan nyerőgépük is van, amely rendelkezik a WowPot progresszív jackpottal. Idén már több mint 12 millió eurót fizetett ki.

A WowPot progresszív jackpotot tartalmazó nyerőgépek közül néhány: Sisters of Oz, Book of Atem és African Legends. Ha ezeket az erőteljes progresszív jackpotokat innovatív funkciókkal kombináljuk, akkor egy olyan kombinációt kapunk, amely magas szórakoztató értékkel és határtalan kereseti lehetőséggel rendelkezik.

Microgaming biztosítja a Thunderstruck - kövesse Thort, a viharok, a mennydörgés és a villámlás északi istenét.

Microgaming biztosítja a Thunderstruck - kövesse Thort, a viharok, a mennydörgés és a villámlás északi istenét.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Élő kaszinó játékok Microgaming

Élő kaszinójátékaikat a stúdióikban játsszák, és rengeteg funkciót kínálnak, hogy az élmény nagyon zökkenőmentes legyen. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságától és a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól kaptak engedélyt. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy egy ilyen megbízható szolgáltató becsapja.

A kaszinótól függően az online élő kaszinók különböző fajtáit játszhatja. Például játszhatsz különböző blackjackeket, mint a Pontoon, a Spanish 21, a Double Exposure és a klasszikus blackjack. Rulett játék közben választhatsz az Élő rulett HD, az Automatikus rulett és az Élő közös sorsolás között.

Microgaming rendelkezik a márkás Playboy kaszinóval, ahol az osztók vonzó Playboy nyuszi jelmezeket viselnek, és még élvezetesebbé teszik az élményt. Így a kaszinótól függően élvezheti az Ön által kedvelt típusú élő kaszinójátékokat az Ön által preferált funkciókkal.

Fantasztikus funkciókat és kiváló minőségű élményt csak egy olyan szolgáltatótól várhat, mint a Microgaming. Az ő platformjuk az egyik legjobb, ha nem a legjobb, a funkciók és az általános élmény szempontjából. Az ötleteik nagyszerűek, és időt szántak arra, hogy alkalmazkodjanak a játékosok igényeihez. Röviden, élvezni fogja az élő kaszinójátékokat a Microgaming oldalon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Microgaming Díjak és elismerések

Microgaming nem idegen a kiváló munkájáért és innovációjáért járó díjak és elismerések elnyerése. Az év nyerőgép-platformja 2018-ban a Malta Gaming Awards-on, a nyerőgép-szolgáltatás innovációja 2019-ben az EGR B2B Awards-on, az év mobilterméke 2017-ben az International Gaming Awards-on és a digitális termék 2016-ban a Global Gaming Awards-on - ez csak néhány a Microgaming által elnyert díjak közül. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is folytatni fogják a díjnyerést és az innovációt.

Terminator 2 - "Visszatérek" - A robot egy akciódús résszel tér vissza

Terminator 2 - "Visszatérek" - A robot egy akciódús résszel tér vissza

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megbízhatóság és engedélyek

Mint már említettük, a Microgaming olyan hatóságoktól kapott engedélyeket, mint a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága. Ezek a hatóságok nem adnak engedélyt anélkül, hogy megfelelő vizsgálatot végeznének, és megbizonyosodnának arról, hogy minden úgy működik, ahogyan kell. Tehát nem kell aggódnia semmilyen probléma miatt, miközben a Microgaming által kifejlesztett kaszinójátékkal játszik.

Egy tény, amit soha nem szabad elfelejtenie, hogy az iparág legrégebbi nevei általában a legmegbízhatóbbak. Microgaming az egyik legrégebbi, így ők tudják, hogyan kell tisztességes és kifizetődő kaszinójátékokat fejleszteni.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Érdemes játszani a Microgaming játékokkal?

Az egyik legrégebbi, még mindig releváns kaszinófejlesztőként kétségtelen, hogy a Microgaming fantasztikus munkát végez. A nyerőgépeik és más kaszinójátékok szórakoztatják Önt, és a széles választékuk biztosítja, hogy mindig legyen mit játszania. Hírnevük ebben az iparágban páratlan, és jó okkal.

Ahelyett, hogy egy új fejlesztőhöz fordulna, aki nem tudja, mit csinál, válassza a Microgaming. Ők a szerencsejátékok szinonimái, és mindig is az a cég lesz, akire figyelnie kell. Minden eszközön élvezheti játékaikat, és kiváló élményben lehet része. Néhány funkciójuk és progresszív jackpotjuk annyira kifizetődő, hogy kellemesen meg fog lepődni.

Szóval mire vársz még? Kezdje el felfedezni a Microgaming's kaszinójátékok gyűjteményét, és érezd jól magad.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Microgamig - GYIK

Mit csinál a Microgaming? Arrow Arrow

Microgaming nyerőgépek és egyéb kaszinójátékok fejlesztője. Ők az egyik legnagyobb és legrégebbi fejlesztő, élő stúdiókkal Kanadában, a Fülöp-szigeteken és Argentínában.

Megbízható a Microgaming? Arrow Arrow

Igen, ők az eCOGRA és az IGC egyik alapítója, amelyek biztosítják, hogy a kaszinójátékok tisztességesek legyenek.

Mik a Microgaming különböző előnyei? Arrow Arrow

A Microgaming előnyei közé tartozik a rengeteg funkció, a megbízhatóság, a világ egyik legnagyobb Texas Holdem hálózata és a magas progresszív jackpotok.

Melyik évben indult a Microgaming? Arrow Arrow

1994-ben indították útjára.

Milyen különböző típusú kaszinójátékokat kínál a Microgaming? Arrow Arrow

Online nyerőgépeket, asztali játékokat és élő kaszinójátékokat kínálnak.