MENÜ

Immortal Romance Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

Immortal Romance által Microgaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Immortal Romance vélemény

Immortal Romance

AzImmortal Romance egy klasszikus nyerőgép, amely kiállta az idő próbáját, és továbbra is egy nagyszerű nyerőgép példája. A játék 5x3-as elrendezésű, 243 nyerési lehetőséggel. A legendás Chamber of Spins funkció különböző típusú ingyenes pörgetéseket ad. A nyerőgép másik figyelemre méltó funkciója a Wild Desire funkció.

Ebben az Immortal Romance nyerőgép értékelésben pontosan megnézzük, hogy miért érdemes játszani ezzel a nyerőgéppel. Ennek a nyerőgépnek a maximális nyereménye a téted 12 150-szerese , ezért olvass tovább, hogy megtudd, hogyan nyerhetsz.


Megjelenés: 05.12.2011
Volatilitás
Max nyeremény: X12150

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

A valaha készült egyik legjobb nyerőgép

Nyisson fel többféle ingyenes pörgetést

Maximális nyeremény a tét 12,150-szerese

Magas RTP

Erőteljes alap slot

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Microgaming

Volatilitás

RTP% 96.86

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.30

Maximális tét 60.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Horror Fantázia Legendák Vámpírok és vér Rajzfilm


Játékfunkciók

Válassza ki a Freespin módot Véletlen vadak Ingyenes pörgetés szorzó Szimbólumok helyettesítése Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Vámpírok


Élvezze a tiltott szerelemről szóló történetet az Immortal Romance nyerőgépben.

Élvezze a tiltott szerelemről szóló történetet az Immortal Romance nyerőgépben.

Üdvözöljük az Immortal Romance nyerőgépes játékban

Az Immortal Romance online nyerőgép a Microgaming videónyerőgép-fejlesztő cég egyik legnagyobb slágere, amelynek Mega Moolah változatát is kiadták.

Ez a nyerőgép az emberek és vámpírok közötti romantika sötét története körül forog. Az örök élettel megajándékozott vámpírok szerelembe estek az emberekkel, és ebben a nyerőgépben tanúi lehetünk ezeknek az érdekes karaktereknek. Microgaming mind a négy karakterhez részletes háttértörténetet készített.

Az ingyenes pörgetések a fő jellemzője ennek a nyerőgépnek, és a legjobb az egészben az, hogy a játék folytatásával egyre erősebb típusú ingyenes pörgetéseket oldhatsz fel. A 15. ingyenes pörgetés kiváltása után az összes ingyenes pörgetés feloldódik, és te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd játszani.

A Wild Desire funkció is jelen van, így az alapjátékban is óriási nyereményeket élvezhetsz. Mégis, az ingyenes pörgetések a szorzókkal, a gördülő tárcsákkal és a Wild Vine funkcióval a legizgalmasabb része ennek a nyerőgépnek.

Tudjuk, hogy már izgatottan várja, hogy többet megtudjon, ezért olvasson tovább.

Videó: Immortal Romance Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Az Immortal Romance video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Vámpír téma és klasszikus design

Téma és tervezés

Ez a nyerőgép a vámpírfilmekre vagy olyan tévésorozatokra emlékeztet, mint a True Blood és a Twilight. Egy 2011-ben megjelent nyerőgéphez képest lenyűgözően néz ki. Őszintén szólva, akkoriban ritkán lehetett olyan nyerőgépeket látni, amelyeknek rendes története volt, így ez a nyerőgép kétségtelenül nagyon lenyűgöző.

A háttér úgy néz ki, mint egy régi kastély belső nézete, ahol általában vámpírok élnek. Ezt a nyerőgépet sötéten tartották, és nyugtató zenével egészítették ki, amely illik a nyerőgép romantikus hangulatához .

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a négy főszereplő, egy kastély és egy vörösboros levél, amelyek a tét 8,33-szorosától 16,66-szorosáig fizetnek, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el.

A piros ruhás lány Sarah, aki a patológia doktora. A jóképű férfi a kék ingben Michael, egy 800 éves vámpír. A másik két szereplő Amber és Troy, akik boszorkányok, illetve vámpírok.

Az alacsony kifizetésű szimbólumok kártyaszimbólumok, amelyek a téted 3,33-szorosát és 5-szörösét fizetik ki, ha ötös nyerő kombinációkat érsz el.

Az oroszlános ajtókopogtató a scatter szimbólum, az Immortal Romance logója pedig az Immortal Romance vad szimbóluma. A Wild szimbólum a tét 50-szeresét, a Scatter pedig a tét 200-szorosát fizeti ki, ha öt-az-egyben nyerő kombinációt ér el.

3 vagy több bónusz szimbólummal indíthat ingyenes pörgetéseket.

3 vagy több bónusz szimbólummal indíthat ingyenes pörgetéseket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Immortal Romance Slot

Szerintünk nem lesz gondja ezzel a nyerőgéppel játszani. Azért a könnyebbség kedvéért elmagyarázzuk a vezérlést. Kezdjük el.

 • A fehér ívelt nyíllal ellátottpörgetés gomb elindítja a játékot a tárcsák megpörgetésével.
 • A 2 ívelt nyíllal ellátott autoplay gomb lehetővé teszi, hogy 10 és 100 pörgetést végezzen el robotpilótával.
 • Az érmék gomb megnyitja a különböző tét-előállításokat, és hozzáférést biztosít egy csúszkához, amellyel beállíthatja a tétet. A téted a 0,30 eurós minimális téttől a 30 eurós maximális tétig terjedhet.
 • A villám ikon felgyorsítja a pörgetéseket.
 • A tárcsák jobb oldalán található utolsó gomb a három vízszintes vonallal ellátott menügomb. Ez lehetővé teszi a nyereménytáblázat és a beállítások elérését.
 • Abeállítások között hangok, gyorspörgetés és mini nyereménytábla beállítások találhatók.
 • A nyereménytáblázat elmagyarázza a funkciók működését, és megadja a szimbólumok kifizetését az aktuális tétérték alapján.
Nyisson fel többféle ingyenes pörgetést hosszabb játékidővel

Nyisson fel többféle ingyenes pörgetést hosszabb játékidővel

VISSZA A TARTALOMHOZ

Legendás bónusz funkciók

AzImmortal Romance nyerőgép soha nem fogy ki az izgalmas bónusz funkciókból, mert a játék során újabb és újabb funkciók nyílnak meg. Amint aktiválod a Chamber of Spins funkciót, élvezheted a Multiplikátorokat, a Vampire Bats funkciót és még sok mást.

A Wild Desire bónuszkör tartja érdekesen az alap nyerőgépet, ezért értsük meg, hogyan is működik.

Wild Desire funkció

Ez a funkció bármelyik pörgetésnél aktiválható, és 1-5 tárcsa teljesen Wilddá válik. Röviden, ez a funkció a tárcsákat Wildokkal tölti meg, így könnyedén hatalmas nyereményt szerezhetsz.

Chamber of Spins bónusz forduló

Ha 3 vagy több Scatter szimbólumot érsz el, akkor aktiválódik a Chamber of Spins. Ez a legizgalmasabb funkció, ahol a legnagyobb nyereményeket szerezheti meg. Először a Scatterek számától függő nyereményt kap (akár 200-szorosát), majd a Free Spins nyereményt.

Íme, milyen típusú ingyenes pörgetéseket kapsz ebben a funkcióban:

 • Borostyán funkció: Ez a funkció már a kezdetektől fogva elérhető, és 10 ingyenes pörgetéssel jutalmaz, ahol minden nyereményt 5-tel szorozunk meg, és újraindítható is.
 • Troy Feature: A Troy Feature (trójai funkció): Ez a funkció az 5. ingyenes pörgetés kiváltásától válik elérhetővé, és 15 ingyenes pörgetést biztosít a Vámpírdenevérek funkcióval. A Vampire Bats véletlenszerűen alakítja át a normál szimbólumokat 2x vagy 3x szorzóvá, a maximális szorzó értéke pedig 6x.
 • Michael Feature: A 10. kioldástól érhető el, és 20 ingyenes pörgetést biztosít a Rolling Reels (gördülő tárcsák) funkcióval. Ebben a funkcióban a nyeremény szorzója 1x-gyel nő, és akár 5x-ig is emelkedhet, ha egymást követő nyereményeket ér el. Az ilyen típusú ingyenes pörgetések során aktív a kaszkádoló tárcsák funkció, amely segít maximalizálni a nyereményeket.
 • Sarah funkció: Ezt a funkciót a legnehezebb kiváltani, mivel az ingyenes pörgetések 15. kiváltásától válik elérhetővé. Ez 25 ingyenes pörgetést ad a Wild Vine funkcióval együtt. Ebben a funkcióban a Wild Vine szimbólumok a harmadik tárcsán jelennek meg, és véletlenszerűen más szimbólumokat alakítanak át Wild szimbólumokká. A játék a scatterek landolásával is meghosszabbítható.
Pillantást nyerhetsz a karakterek történetébe a győzelmek megszerzése után

Pillantást nyerhetsz a karakterek történetébe a győzelmek megszerzése után

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

A játék volatilitása magas, ezért nagy nyereményekkel és száraz időszakokkal teli játékra kell számítania.

Az Immortal Romance maximális nyereménye a téted 12 150-szerese, ami az egyik legnagyobb ok, amiért érdemes kipróbálnod ezt a nyerőgépet.

Élvezze a klasszikus témát és a kiemelkedő funkciókat az Immortal Romance nyerőgépben.

Élvezze a klasszikus témát és a kiemelkedő funkciókat az Immortal Romance nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri az Immortal Romance online nyerőgép?

Az Immortal Romance nyerőgép azon ritka online nyerőgépek közé tartozik, amelyeknek mindig lesz játékosbázisuk és relevánsak maradnak. A Microgaming valahogy rájött a titkos receptre, hogy egy időtálló nyerőgépet hozzon létre, amely egyre szórakoztatóbbá válik, minél tovább játszol. A 2 fő bónusz funkció, a Wild Desire funkció és az ingyenes pörgetések naponta több órán át képesek szórakoztatni.

Az alapjáték nem vicc, hiszen a Wild Desire funkciónak köszönhetően a tárcsák vadakká válnak, és hatalmas nyereményeket biztosítanak. Mindig izgalmas a Free Spins forduló elindítása, mert minden egyes alkalommal, amikor elindítod, egyre jutalmazóbb funkciók felé haladsz. A nagyszerű hír az, hogy a Free Spins kör egyik funkciója sem gyenge vagy unalmas, így függetlenül attól, hogy hányszor váltod ki, jól fogsz szórakozni.

A Wild Vines funkció az, amit szeretnél kiváltani, ezért várnod kell rá. Ez eltarthat néhány óráig, de a tisztességes RTP lehetővé teszi, hogy addig játsszon, amíg fel nem oldja.

Az Immortal Romance nyerőgépet a BETO által ajánlott kaszinókban érdemes még ma játszanod, tarts velünk ebben az izgalmas nyerőgépes kalandban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Immortal Romance Slot GYIK

Mekkora a maximális nyeremény az Immortal Romance nyerőgépben?

A maximális nyeremény a téted 12 150-szerese, és az alapjátékban is megnyerheted, ha a Wild Desire funkcióval Wildokkal töltöd meg a tárcsákat.

Mekkora az Immortal Romance videó nyerőgép RTP-je és volatilitása?

Ez a nyerőgép 96,86%-os RTP-vel rendelkezik. Az RTP tehát egyértelműen magas, és lehetővé teszi, hogy hosszú ideig játszhasson. Ennek a nyerőgépnek a volatilitása magas, ezért érdemes alacsony téteket tenni, hogy a maximális előnyöket élvezhesse és tovább játszhasson.

Játszhatok ingyenes pörgetéseket az Immortal Romance nyerőgépen?

Igen, ez a nyerőgép 4 féle ingyenes pörgetést kínál, amelyek egyenként feloldódnak. A Free Spins funkciót a Multiplikátorok, a Vampire Bats, a Rolling Reels és a Wild Vine funkciókkal élvezheti.

Elmagyarázná, hogyan működik a Wild Vine funkció az Immortal Romance online nyerőgépben?

Igen, a Wild Vine funkció véletlenszerűen 1-5 tárcsát alakít át Wild tárcsává.

Átverés az Immortal Romance nyerőgép?

Nem, ez a nyerőgép nem átverés, mert a Microgaming a leghíresebb és leghíresebb nyerőgép-fejlesztők közé tartozik. Az összes legjobb szabályozó hatóság engedélyével rendelkeznek, így az Immortal Romance nem átverés.

Lehetséges ingyen játszani az Immortal Romance nyerőgépet?

Igen, élvezheti a Wild Desire funkciót és a különböző típusú ingyenes pörgetéseket, ha ingyenesen játszik az Immortal Romance demóval itt a BETO-nál.