MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Razor Returns Ingyenes Játék

Razor Returns Slot Demo

Razor Returns Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Razor Returns által Push Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Razor Returns vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Razor Returns Demó

Merülj le az óceán mélyére, élj túl néhány őrült cápát, és szerezd meg a víz alatti kincseket a Razor Returns nyerőgépben. Ez a nyerőgép 40 nyerővonalat kínál 5x5-ös elrendezéssel. A bónuszok közül néhány a rejtélyes szimbólumok, a Nudge Reveal funkció, a Razor Reveal funkció számos módosítóval és az ingyenes pörgetések.

Azonnali nyeremények, magas szorzók, bónuszvásárlás és még sok minden más várja azokat, akik bele mernek vágni ebbe a víz alatti kalandba.

Ebben a Razor Returns nyerőgép értékelésben végre megfejtjük a víz alatti kincs rejtélyét, és megmutatjuk, hogyan szerezheted meg.


Megjelenés: 04.07.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X100000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 11 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 100,000-szerese

Nyissa meg a címet.Magas RTP

Nyissa meg a címet.Progresszív nyeremény szorzó az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Számos csodálatos módosító

Nyissa meg a címet.Push Bet funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Push Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.55

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Igen


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Nyerőgépek Nyerővonalak 40

Játéktémák

Óceán


Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó Vásárlás funkció Rejtély szimbólum Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Kockázat/szerencsejáték Bónusz szimbólumok Bónuszjáték Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Minden nyereményt megszoroz a nyereményszorzó az ingyenes pörgetések fordulójában.

Minden nyereményt megszoroz a nyereményszorzó az ingyenes pörgetések fordulójában.

Üdvözöljük a Razor Returns online nyerőgépen a Push Gaming

A Razor Returns nyerőgép az eredeti Razor Shark nyerőgép folytatása. Push Gaming mindent egy következő szintre emelt, különösen a Razor Reveal funkciót. Olyan új és izgalmas módosítókat vezettek be, mint a Converter és a Nudge Up szimbólumok. Alapvetően ez a következő lépés a nyerőgép evolúciójában, és ez egy nagy lépés az biztos.

Ez a nyerőgép 5 tárcsával és 5 sorral rendelkezik, 40 nyerővonallal. Hozzáadtak egy extra sort és megduplázták a nyerővonalakat, hogy még erőteljesebbé tegyék ezt a nyerőgépet. A rejtélyes szimbólumok fontos szerepet játszanak, és segítenek olyan nagyszerű funkciókat kiváltani, mint a Nudge and Reveal és a Razor Reveal. Az ingyenes pörgetések funkcióban ragacsos Mystery szimbólumok vannak, hogy minden egyes pörgetés nagy nyereményekre legyen képes.

Ha még nem győztük meg arról, hogy ez a nyerőgép különleges, akkor hadd osszuk meg veled, hogy a maximális nyeremény a téted 100 000-szerese. Az izgalmas az egészben az, hogy az RTP is elég jó, így nem kell kompromisszumot kötnöd a hozamokkal, ha ilyen magas Max Win-t kergetsz.

Ez a nyerőgép nem mindenben jobb az eredetihez képest, ezért olvasd tovább ezt a véleményt, hogy megtudd, mi hiányzik belőle.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Cápa téma és javított grafika

Téma és tervezés

A téma hasonló az eredetihez, de most mindent frissítettek. A cápák veszélyesebbnek tűnnek, mint valaha, és úgy tűnik, hogy néhány fejlesztést, például sisakot és zseblámpát is viselnek. A háttérben újabb víz alatti növények vannak, és részletesebbnek tűnik, mint korábban. Emellett néhány veszélyes akna is látható a háttérben lebegve.

A zenének jó hangulata van, és szép egyensúlyt teremt a feszültségkeltés és a szórakozás között. Az ingyenes pörgetésekben még mélyebbre merülhetsz a víz alatt.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a cápák, amelyek a téted 2,5x-7,5x-ét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el. Az alacsonyan fizető szimbólumok egy búvársisak, egy periszkóp, egy iránytű és egy horgony. Az alacsonyan fizető szimbólumokkal elért öt-az-egyben nyerő kombinációért a tét 0,8-szorosát és 1x-szeresét kapja.

A scatter szimbólum egy torpedó, a Wild Shark szimbólum pedig egy veszélyes cápa, mechanikus alsó állkapoccsal.

Élvezze a progresszív nyeremény szorzót az ingyenes pörgetésekben

Élvezze a progresszív nyeremény szorzót az ingyenes pörgetésekben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon és nyerjen a Razor Returns nyerőgépen?

Az alábbi lépéseket követheti, ha játszani szeretne ezzel a nyerőgéppel:

 • Várja meg, amíg a játék betöltődik.
 • Olvassa el a bónusz körökről és a kifizetésekről a menü gombra kattintva (a jobb felső sarokban).
 • Azérmék gomb segítségével állítsd be a tétet 0,10 € és 100 € között.
 • A tét értékének kiválasztása közben engedélyezheti a Push Bet opciót, amellyel 10%-kal növelheti a tétet. Cserébe megnő az esélyed az ingyenes pörgetések megnyerésére.
 • A hangot tetszés szerint engedélyezheti vagy letilthatja.
 • Indítsa el a játékot a pörgetés gombra kattintva.

Hogyan nyerhet

Egyforma szimbólumok (legalább három) landolása balról jobbra elég a nyereményekhez ebben a játékban. Így nem okozhat gondot annak megértése, hogy a nyeremények hogyan kerülnek kiosztásra.

Élvezze a hatalmas nyereményeket az ingyenes pörgetésekben

Élvezze a hatalmas nyereményeket az ingyenes pörgetésekben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Fenomenális bónusz funkciók

ARazor Returns funkciói között rengeteg a lefedni való, ezért kezdjük el rögtön a felfedezésüket.

Rejtélyes szimbólumok

Arejtélyes szimbólumok az alapjátékban és az ingyenes pörgetésekben 5 darabos halmokban jelenhetnek meg. A Mystery szimbólumok landolása után a Nudge and Reveal funkciót váltják ki.

Nudge and Reveal funkció

ANudge and Reveal funkció aktiválódása után a Mystery szimbólumok kifizetődő szimbólumokat, Wild Shark szimbólumokat vagy Golden Shark szimbólumokat fednek fel. Ne feledje, hogy minden Mystery szimbólum ugyanazokat a szimbólumokat fogja felfedni, és ha lehetséges, akkor nyereményt is ad.

Minden egyes pörgetésnél a Mystery szimbólumok új szimbólumokat fednek fel, és egy pozícióval lejjebb tolódnak. Ez addig folytatódik, amíg az összes Mystery szimbólum el nem hagyja a tárcsákat.

Razor Reveal funkció

Ha a Mystery szimbólum egy Aranycápa szimbólumot fedez fel, akkor a Razor Reveal funkció aktiválódik. Ekkor az összes Aranycápával ellátott pozíció megpördül, és más szimbólumokat fed fel. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a szimbólumokat, amelyeket az Aranycápa felfedhet:

 • Azonnali nyeremény szimbólum: Az azonnali nyeremény szimbólumok a téted 1x-5000-szeresét érő értékükkel jutalmaznak.
 • Szorzó szimbólum: A szorzó szimbólum az összes azonnali nyeremény szimbólum és a gyűjtő szimbólumok értékét megszorozza az értékével. A Multiplikátor szimbólumok értéke 2x, 3x, 5x vagy 10x lehet.
 • Gyűjtő szimbólum: A gyűjtő szimbólum összegyűjti az összes azonnali nyeremény szimbólum értékét, és átalakul azonnali nyeremény szimbólummá. Azokat az azonnali nyereményszimbólumokat, amelyek értékét összegyűjtötte, eltávolítja, és üres helyükön újra megpördülnek, hogy más nyereményeket fedezzenek fel.
 • Átváltó szimbólum: Az átalakító szimbólum véletlenszerűen kiválaszt egyet a tárcsákon található normál szimbólumok közül, és az adott szimbólum összes példányát aranycápa szimbólummá alakítja át. A szimbólumok csak a Razor Reveal funkció idejére alakulnak át, és a funkció végeztével visszaalakulnak az eredeti szimbólumokká.
 • Nudge Up szimbólum: A Nudge Up szimbólumok csak az ingyenes pörgetések funkció alatt jelenhetnek meg. A Nudge Up szimbólum egy pozícióval feljebb tolja az összes Mystery-halmot.

Torpedó scatter szimbólum

A Torpedó szimbólum ebben a nyerőgépben Scatter szimbólumként működik. Miután legalább 3 Torpedó Scatter szimbólumot elhelyezett a tárcsákon vagy a Razor Reveal funkció segítségével, a Free Spins funkció elindul. A következőképp működik:

 • 3 Torpedó szimbólum: Ingyenes pörgetések 1x-es kezdő szorzóval.
 • 4 Torpedó szimbólum: Ingyenes pörgetések 5x kezdő szorzóval
 • 5 Torpedó Scatter szimbólum: Ingyenes pörgetések 25-szörös kezdő szorzóval

Szerencsejáték funkció

A Free Spins bónusz kezdete előtt egy szerencsejáték-kerék jelenik meg, amelyben nincsenek nyereményszegmensek, és olyan szegmensek, amelyekben a Free Spins nyereménye magasabb, mint a megnyert nyeremény. Ha akarod, megpörgetheted a kereket, hogy frissített ingyenes pörgetéseket nyerj, de az is előfordulhat, hogy peches vagy, és nem kapsz semmit.

Ingyenes pörgetések funkció

Amikor a Free Spins bónuszt aktiválod, a 2. és 4. tárcsák megteltek Mystery szimbólumokkal. Minden egyes pörgetésnél a Mystery szimbólumok 1 pozícióval lejjebb tolódnak, és a nyereményszorzót 1-gyel növelik. Természetesen a nyereményszorzó minden nyereményre érvényes, amelyet a bónusz során szerez. Az ingyenes pörgetések mindaddig folytatódnak, amíg a tárcsákon Mystery szimbólumok vannak.

Bónusz vásárlás funkció

A következő bónuszokat vásárolhatja meg ezen a funkción keresztül:

 • 3 Torpedó ingyenes pörgetés: A tét 106-szorosa
 • 4 Torpedó ingyenes pörgetés 5x kezdeti szorzóval: A tét 186-szorosa
 • 5 Torpedó ingyenes pörgetés 25-szörös kezdeti szorzóval: A tét 550-szerese
 • Véletlenszerű ingyenes pörgetések: A tét 200-szorosa
 • Razor Reveal funkció: A tét 500x-a
Élvezze a rejtélyes szimbólumokat, a Razor Reveal funkciót és az ingyenes pörgetések funkciót.

Élvezze a rejtélyes szimbólumokat, a Razor Reveal funkciót és az ingyenes pörgetések funkciót.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,55%, ami elég magas ahhoz, hogy megérje.

A volatilitás magas, ezért fel kell készülnie arra, hogy várnia kell a nyereményekre, és szemmel kell tartania az egyenlegét.

A maximális nyeremény a téted 100 000-szeresét nyeri, ami elég izgalmas érték.

Élvezze a korlátlan ingyenes pörgetéseket a Razor Returns nyerőgépben

Élvezze a korlátlan ingyenes pörgetéseket a Razor Returns nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Razor Returns online nyerőgép?

ARazor Returns nyerőgép hatalmas előrelépés az eredeti nyerőgéphez képest. Nem számítottunk rá, hogy ilyen jó lesz, de bebizonyosodott, hogy ez az egyik legizgalmasabb demónyerőgép, amivel valaha játszottunk.

Push Gaming lehetővé tette, hogy a következő ingyenes pörgetésnél a progresszív nyereményszorzóval növelje a nyerési potenciált. Technikailag korlátlan számú ingyenes pörgetést élvezhetsz, és mi rengeteg pörgetést élveztünk játékunk során. A garantált Mystery-halmokkal ellátott Free Spins játékkör egy szépség, ezért nem szabad kihagyni.

Megvásárolhatod a kívánt bónuszokat, vagy használhatod a Push Bet opciót, hogy növeld az esélyeidet a Free Spins kiváltására. A maximális kifizetés hatalmas, és az RTP is igazán magas. Röviden, nem szabad kihagynod a lehetőséget, hogy ezt a nyerőgépet a magas minősítésű online kaszinókban játsszd.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Razor Returns Slot - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Razor Returns nyerőgépben? Arrow Arrow

A Max Win a téted 100 000-szeresét adja, így bárki örülne, ha megnyernéd.

Mekkora a Razor Returns video nyerőgép RTP-je és volatilitása? Arrow Arrow

A játék RTP-je 96,55%, ami sokkal magasabb, mint a 96%-os átlagos RTP. Ez egy magas varianciájú játék, ezért ne várd, hogy a nyeremények gyorsan jönnek, a türelmed meg lesz jutalmazva.

Vannak ingyenes pörgetések a Razor Returns nyerőgépben? Arrow Arrow

Ha 3 vagy több Torpedó szimbólumot ér el, elindul a Free Spins bónusz. Az ingyenes pörgetések során a 2. és 4. tárcsán Mystery-halmok jelennek meg, és a bónusz addig tart, amíg a tárcsákon Mystery-szimbólumok vannak. A Mystery-szimbólumok minden pörgetésnél egy pozícióval lejjebb tolódnak, és a nyereményszorzót 1-gyel növelik.

Hogyan működik a Nudge and Reveal funkció a Razor Returns online nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez a funkció a Rejtélyes szimbólumok landolása után aktiválódik, és a Rejtélyes szimbólumok normál szimbólumokat, Vad Cápákat vagy Arany Cápa szimbólumokat fednek fel. A Mystery szimbólumok a tárcsák megpörgetésekor egy pozícióval lejjebb tolódnak, és új szimbólumokat fednek fel.

Átverés a Razor Returns nyerőgép? Arrow Arrow

A Razor Returns nyerőgép nem átverés, és 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy ez a nyerőgép biztonságosan játszható, mivel a Push Gaming áll mögötte. A Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a Push Gaming, így ők egy tisztességes és megbízható nyerőgép-fejlesztő.

Játszhatok a Razor Returns nyerőgéppel ingyen? Arrow Arrow

Igen, élvezheti a rejtélyes szimbólumokat, a nyereményszorzókat, az ingyenes pörgetéseket, a módosítókat és még sok mást a Razor Returns nyerőgép demo módjának ingyenes játékával itt a BETO-nál.