MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Big Bamboo Ingyenes Játék

Big Bamboo Slot Demo

Big Bamboo Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Big Bamboo által Push Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Big Bamboo vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Big Bamboo Demó

A Big Bamboo nyerőgép egy olyan nyerőgép, amely hibátlan funkciói révén lehetővé teszi, hogy nyugodt maradj és nagyot nyerj. Alaprajza 6x5 tárcsával és 50 nyerővonallal rendelkezik, így már a kezdetektől fogva a szokásosnál nagyobb lehetőségekre számíthat. Funkciókból nincs hiány, hiszen ez a nyerőgép rendelkezik Mystery Stack funkcióval, Golden Bamboo funkcióval, Free Spins funkcióval, Gamble funkcióval és még sok más funkcióval.

Ebben a Big Bamboo nyerőgép értékelésben mindent megteszünk, hogy részletesen elmagyarázzunk mindent erről a nyerőgépről. Kérjük, maradjon velünk a végéig.


Megjelenés: 18.02.2022
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X50000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 50,000-szerese

Nyissa meg a címet.Korlátlan számú ingyenes pörgetés

Nyissa meg a címet.Azonnali nyeremények a téted akár 5,000-szeresének megfelelő összegben

Nyissa meg a címet.A Max Win az alap nyerőgépen is megnyerhető

Nyissa meg a címet.Tisztességes RTP a Gamble funkcióval

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Az RTP csökkenthető

Bezár Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Push Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.11

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 6

Nyerőgépek Nyerővonalak 50

Játéktémák

Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Kiegészítő szimbólum Vásárlás funkció Szimbólumcsere Rejtély szimbólum Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések RTP tartomány Kockázat/szerencsejáték Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Kaszinó

Kártya színek


Élvezze a nagy tárcsákat a Big Bamboo online nyerőgépben

Élvezze a nagy tárcsákat a Big Bamboo online nyerőgépben

Üdvözöljük a Big Bamboo Slot by Push Gaming

A Big Bamboo nyerőgép nyugodt és szórakoztató nyerőgépnek tűnik, és az is. Az ázsiai téma a nagy bambuszokkal tökéletes hangulatot teremt a meditációhoz. Ahogy egyre mélyebbre hatolsz a bambuszerdőben, különböző titkokat szabadíthatsz fel, és rejtett kincseket találhatsz. Röviden, minél több időt töltesz ezzel a nyerőgéppel, annál több hihetetlen funkciót fogsz megtapasztalni.

Az alapnyerőgépből közvetlenül a téted akár 5000-szeresének megfelelő azonnali nyereményeket is nyerhetsz. A tárcsák nagyobb mérete és a nyerővonalak nagyobb száma segít a rendkívüli, a téted 50 000-szeresét kitevő maximális nyereményre vadászni. Az akár 10x-es szorzók is felerősítik a többi szimbólumot.

Ingyenes pörgetések is vannak, de a legizgalmasabb az, hogy többféleképpen is kiválthatók. Az olyan véletlenszerű funkciók, mint a Mystery Stack funkció és az Arany Bambusz funkció teszik izgalmassá az alapjátékot. Mint minden rugalmas videónyerőgépnél, itt is lehet játszani további ingyenes pörgetésekért, vagy közvetlenül megvásárolni a bónuszt.

Azelső benyomásaink erről a nyerőgépről felejthetetlenek, és izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, mennyire lenyűgöző. Folytassuk az áttekintést, és nézzük meg, mit kínál még ez a nyerőgép.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ázsiai bambusz erdő téma és hűvös design

Téma és tervezés

A Big Bamboo játék egy nagyon nyugodt és vidám bambuszerdőbe kalauzol el. A tárcsák hátterében rengeteg bambusz található, és a világoszöld szín szinte mindenhol jelen van. A háttér álomszerűnek és fenségesnek tűnik, míg a tárcsák tele vannak olyan állatokkal, amelyek ebben az erdőben élnek.

Ahogy az várható volt, a háttérzene nyugodt , és az állatok hangjaival kiegészítve szól. Különleges hanghatások szólalnak meg, amikor nyereményeket kapsz, hogy még magával ragadóbbá tegyék az élményt. Röviden, tökéletes munkát végeztek ennek a nyerőgépnek a hangzásán és dizájnján.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a panda, a vaddisznó, a majom és a madár. A magasan fizető szimbólumok a téted 12-szeresétől 150-szereséig terjedő összeggel jutalmaznak, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el. Az alacsonyan fizető szimbólumok kártyafigurák, amelyek a téted 0,40-szeresét fizetik ki egy ötös nyerő kombináció elérése esetén.

A Wild szimbólum egy aranyszínű szimbólum, a Mystery Bamboo szimbólum pedig egy különböző bambuszokat ábrázoló szimbólum. Az arany bambusz szimbólum egy arany bambuszt ábrázoló szimbólum. Az azonnali nyeremény szimbólum egy aranyérme, a szorzó szimbólum pedig a szorzó értékét említi. Végül a gyűjtő szimbólum egy zöld és piros színű szimbólum, amelyre a 'C' betű van írva.

A Scatter szimbólum és a Gamble Scatter szimbólumok többszínű golyókat ábrázolnak, és ugyanúgy néznek ki, de a Scatter szimbólumra a 'Bonus' szó van írva.

Élvezze az ingyenes játékok funkciót a Mystery Bamboo szimbólumokkal

Élvezze az ingyenes játékok funkciót a Mystery Bamboo szimbólumokkal

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Big Bamboo Slotot?

Lássuk, hogyan játszhatod ezt a nyerőgépet könnyedén.

 • A két ívelt fehér nyíllal ellátott gomb vagy a szóköz billentyű pörgeti a tárcsákat.
 • A lejátszás ikonnal ellátott autoplay gomb segítségével 10-100 pörgetést végezhet el robotpilótával.
 • A teljes tét értéke mellett található kis nyílgomb különböző előbeállításokat nyit meg a tét beállításához. A téted 0,10 € és 100 € között teheted meg.
 • A csillag gomb segítségével megvásárolhatod a kívánt bónuszokat.
 • A hangszóró ikon bekapcsolja vagy kikapcsolja a hangot.
 • Végül a bal alsó sarokban található menü gomb segítségével hozzáférhetsz a nyereménytáblázathoz, a beállításokhoz, a játékinformációkhoz, a teljes téthez és az automatikus lejátszáshoz.
 • A nyereménytáblázat megadja a szimbólumok kifizetéseit, és röviden elmagyarázza a funkciókat.
 • A játékinfó részletes információkat nyújt a nyerőgépről és annak funkcióiról.

Az is fontos, hogy megértse, hogyan jönnek létre a nyeremények ebben a nyerőgépben. A nyeremények akkor jönnek létre, ha az 50 nyerővonal egyikén 3 vagy több egyforma szimbólumot helyez el a balról jobbra szomszédos tárcsákon.

Töltse meg az Alacsony szimbólummérőt, hogy az alacsony fizetésű szimbólumokat Rejtély szimbólumokká alakítsa át az ingyenes pörgetésekben.

Töltse meg az Alacsony szimbólummérőt, hogy az alacsony fizetésű szimbólumokat Rejtély szimbólumokká alakítsa át az ingyenes pörgetésekben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Big Bamboo bónusz funkciók

Amikor elkezd játszani ezzel a nyerőgéppel, számos innovatív funkcióval fogadja Önt. Nézzük, hogyan működnek ezek.

Mystery Bamboo funkció

A Mystery Bamboo szimbólumok az alapjátékban és az ingyenes pörgetések során bárhol megjelenhetnek. Minden Mystery Bamboo szimbólum kifizetődő szimbólumokat, vad szimbólumokat vagy arany bambusz szimbólumokat jelenít meg.

Arany bambusz funkció

Amikor egy Arany Bambusz szimbólumot fedez fel a Mystery Stack, az Arany Bambusz funkció aktiválódik. A tárcsákon lévő Golden Bamboo szimbólumok megpördülnek, és különböző nyereményeket fednek fel. Az alábbiakban felsoroljuk a nyereményeket, amelyeket ezzel a funkcióval nyerhetsz.

 • Azonnali nyeremény szimbólumok: A tétmultiplikátor szimbólumok, amelyek a téted 1x-5000-szeresét fizetik ki.
 • Multiplikátor szimbólum: A szorzószimbólumok az összes azonnali nyereményszimbólum és gyűjtőszimbólum értékét 2x és 10x között szorozzák meg.
 • Gyűjtő szimbólum: A gyűjtő szimbólum összegyűjti az összes azonnali nyeremény szimbólum és gyűjtő szimbólum értékét. Az Aranybambusz funkció alatt megmarad, és az üres pozíciókat újra megpörgeti.
 • Scatter és Gamble Scatter szimbólumok: A Scatterek is landolhatnak, hogy segítsenek az ingyenes pörgetések elindításában.

Gamble funkció

A Gamble funkció csak akkor aktiválódik, ha a Gamble Scatter megáll, és nyereményként ingyenes pörgetéseket tár fel. Az alábbiakban a 2 féle Free Spins-típust mutatjuk be, amelyeket elérhet.

 • 4-9 ingyenes pörgetés: Ezek a Free Spins legalább 4 és legfeljebb 9 ingyenes pörgetést jelenthetnek.
 • 7-9 Free Spins 2 pöttyel: 7-9 Free Spins-t kaphatsz, ahol 2 alacsony szimbólum a Mystery Bamboo szimbólummá alakul át.

E funkció alatt megpörgetheti a Gamble Wheel-t, és jobb típusú ingyenes pörgetéseket kaphat, amikor megáll a Free Spins nyereményszegmensnél. Azonban elveszíti az ingyenes pörgetések lehetőségét, ha a kerék a nyeremény nélküli szegmensben áll meg.

Nagyobb nyeremények a nagyobb tárcsák és a magasabb számú nyerővonalak révén

Nagyobb nyeremények a nagyobb tárcsák és a magasabb számú nyerővonalak révén

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Big Bamboo bónusz vásárlás

A Scatter szimbólum csak a középső tárcsákon jelenik meg. A Gamble Scatter szimbólum a negyedik tárcsán landolhat, ha a második és harmadik tárcsán már vannak Scatter szimbólumok, és ingyenes pörgetéseket indít el. A Golden Bamboo funkció szintén segíthet az ingyenes pörgetések elindításában.

Az e funkció során landoló Scatterek és Gamble Scatterek az alacsony szimbólummérőkben gyűlnek össze.

Miután 4 Scattert összegyűjtöttek az alacsony szimbólummérőbe, az alacsony szimbólum a Free Spins teljes időtartamára Mystery Bamboo szimbólummá alakul át. Ezen kívül további 2-4 további ingyenes pörgetést kap az alacsony szimbólummérők feltöltéséért.

Minden átalakult szimbólum szorzókkal jutalmaz, amelyek az Arany bambusz funkció nyereményeire vonatkoznak. A szorzók értéke 2x és 10x között mozog. Továbbá a Gamble Scatter csak a Golden Bamboo funkció során jelenhet meg, és akár 3 további ingyenes pörgetéssel is jutalmazhat.

Bónusz vásárlás funkció

Itt vannak azok a funkciók, amelyeket a csillag ikonra kattintva megvásárolhatsz.

 • 7-9 ingyenes pörgetés átváltott szimbólumok nélkül: A tét 99-szerese
 • 7-9 ingyenes pörgetés 2 alacsony átváltott szimbólummal: A tét 179x-szerese
 • 8-10 ingyenes pörgetés mind a 4 alacsony szimbólum átváltásával: 8-10 ingyenes pörgetés mind a 4 alacsony szimbólummal: A tét 608-szorosa
 • Rejtélyes ingyenes pörgetések: A tét 300-szorosa a fenti funkciók közül véletlenszerűen kiválasztott valamelyikre.
Élvezze a Big Bamboo nyerőgép ingyenes pörgetéseinek legnagyobb lehetőségét

Élvezze a Big Bamboo nyerőgép ingyenes pörgetéseinek legnagyobb lehetőségét

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, variancia és maximális nyeremény a Big Bamboo játékban

Anyerőgép RTP-je 96,13%, ha nem használja a Gamble funkciót. Ha használja a Gamble funkciót, az RTP 96,52%-ra emelkedik.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája nagyon magas, ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük a nyerőgépben rejlő lehetőségeket.

Anyerőgép által kínált maximális nyeremény a téted 50 000-szerese, és kétségtelen, hogy a legnagyobb esélyed az ingyenes pörgetések során van erre.

Élvezze a Mystery Stacks, az ingyenes pörgetések és a Golden Bamboo funkciót a Big Bamboo nyerőgépben.

Élvezze a Mystery Stacks, az ingyenes pörgetések és a Golden Bamboo funkciót a Big Bamboo nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Big Bamboo online nyerőgép?

A nagy Bamboo nyerőgép egy teljes csomag, amely minden téren teljesít, ha adsz neki egy kis időt. Tény, hogy nem a legszórakoztatóbb nyerőgép, de az biztos, hogy az egyik legjövedelmezőbb.

A Free Spins bónuszkör az alacsony szimbólummérőkkel kombinálva lehetőséget biztosít arra, hogy több Mystery Bamboo szimbólummal rendelkezzen, meghosszabbítsa az ingyenes pörgetéseket és növelje a szorzókat.

A Gamble Wheel egy kiváló kiegészítő, és jó okod van arra, hogy használd a gamble funkciót, mert magasabb RTP-t biztosít. Ha a maximális azonnali nyereményt (5000-szeres) a maximális szorzóval (10-szeres) kombinálod, akkor a maximális nyereményt csak az alapjátékban érheted el. Őszintén szólva nagyon izgalmas, ha az alap nyerőgépben a téted 50 000-szeresét nyerheted meg.

A játékmenet nem illik a béke és nyugalom témájához. Úgy gondoljuk, hogy kiegészítik egymást, mert a téma nyugalmat biztosít, amikor a nyereményekre vársz. Csak egy kis hitet kell tenned, mert a hatalmas nyeremények előbb-utóbb be fognak csapódni. Lehet, hogy az ingyenes pörgetéseket közvetlenül is megvásárolhatod.

Röviden, a Big Bamboo nyerőgép megéri az idődet, és érdemes kipróbálnod a nyerőgép demó módját azokban az online kaszinókban, amelyeket mi itt a BETO-nál ajánlunk.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Big Bamboo Slot GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Big Bamboo video nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a téted 50 000-szerese, és a legjobb az egészben az, hogy már az alapjátékban is megnyerheted.

Mekkora a Big Bamboo online nyerőgép RTP-je és varianciája? Arrow Arrow

Ez a nyerőgép 96,13%-os RTP-t kínál, de ezt a kaszinók csökkenthetik. Ennek a nyerőgépnek a varianciája nagyon magas, ami biztosítja, hogy nagyobb potenciálhoz jusson, de ritkábban élvezze a nyereményeket.

Játszhatok ingyenes pörgetéseket a Big Bamboo nyerőgépen? Arrow Arrow

Igen, akár 10 ingyenes pörgetést is kaphatsz a Gamble Scatter segítségével. Az ingyenes pörgetések során az alacsony kifizetésű szimbólumok Scatterek gyűjtésével Mystery Bamboo szimbólumokká alakíthatók át.

Hogyan működik a Golden Bamboo funkció a Big Bamboo kaszinójátékban? Arrow Arrow

A Golden Bamboo funkció akkor indul el, amikor a Mystery Stack egy Golden Bamboo szimbólumot mutat. Ebben a funkcióban azonnali nyereményeket, szorzókat, gyűjtőszimbólumokat vagy scattereket kaphat.

Átverés a Big Bamboo nyerőgép? Arrow Arrow

Nem, ez egy szilárd nyerőgép, amelyet nem lehet átverésnek nevezni, mert Push Gaming a Push Gaming a legjobb hatóságok, például a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik, így a nyerőgép 100%-ban biztonságos.

Lehetséges a Big Bamboo nyerőgépet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint az ingyenes pörgetések, azonnali nyeremények, szorzók és még sok más, ha ingyenesen játszik a Big Bamboo nyerőgép demójával itt a BETO-nál.