MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Sakura Fortune Ingyenes Játék

Sakura Fortune Slot Demo

Sakura Fortune Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Sakura Fortune által Quickspin

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Sakura Fortune vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Sakura Fortune Demó

Sakura Fortune a Quickspin egy szórakoztató és egyszerű nyerőgép 5 tárcsával és 40 nyerővonallal. Az elegáns dizájn és a funkciók erőteljes kombinációja, mint például az ingyenes pörgetések és az újrapörgetések, kiváló. Ez a nyerőgép 2 scatterrel rendelkezik, amelyek a Princess Wild Scatter és a Bonus Scatter szimbólum.

Alegfontosabb funkció ebben a nyerőgépben a hercegnő Wild. Ez aktiválja a különböző bónuszfunkciókat, és segít a respins és az ingyenes pörgetések kiváltásában. A bónusz funkciókat hamarosan ismertetni fogjuk ebben a Sakura Fortune nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 03.04.2017
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X400

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Ragyogó és gyönyörű téma

Nyissa meg a  címet.Ingyenes pörgetések ragadós vadakkal

Nyissa meg a  címet.Az átlagosnál magasabb RTP

Nyissa meg a  címet.Respins nagy potenciállal

Nyissa meg a  címet.Egyszerű játékmenet

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nem lehetséges az ingyenes pörgetések újraindítása

Bezár Az RTP a kaszinótól függően alacsonyabb lehet.

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Quickspin

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.58

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 40

Játéktémák

Akció Kaland Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Respin vad További ingyenes pörgetések Halom Ragadós vadak Újrapörgetés Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Szamuráj Hercegnő Kínai sárkányok


Élvezze az újrapörgetéseket a Sakura Fortune online nyerőgépben

Élvezze az újrapörgetéseket a Sakura Fortune online nyerőgépben

Üdvözöljük a Sakura Fortune Slot

Annak ellenére, hogy a Sakura Fortune nyerőgép 2017-ben jelent meg, még mindig képes lépést tartani az újabb nyerőgépekkel. Quickspin jól megtervezte, és a hercegnő Wild nem csak gyönyörű, de központi szerepet játszik ebben a nyerőgépben.

A Sakura japánul cseresznyevirágot jelent. Ez egy gyönyörű rózsaszín virág, amely a hercegnő Wild szimbólum hátterében is látható.

Ez a nyerőgép egy gyönyörű utazásra visz Japánba, halmozott Wildokkal, újrapörgetésekkel, ínycsiklandó ingyenes pörgetésekkel és rejtélyes nudge funkciókkal. Ez egy jól kidolgozott nyerőgép a cseresznyevirágokkal a háttérben.

Ez azelső olyan nyerőgép, amely a Quickspin által készített Achievement Engine-t használja. Ez a motor bizonyos feladatok teljesítéséért zsetonokkal jutalmazza Önt. A zsetonokat a bónusz funkciók kiváltására használhatja.

Hamarosan látni fogjuk, hogy miért kiváló ez a nyerőgép, de először nézzük meg a témát és a grafikát.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Japán téma és varázslatos grafika

Az erőteljes és lenyűgöző hagyományos japán témát választották. A nyerőgép gyönyörű háttere a cseresznyevirágokkal és a buja zöld ösvényekkel a tárcsák két oldalán egyszerűen gyönyörű. Tökéletesen használták a színeket, és a háttér gyönyörűen kiegészíti a szimbólumokat.

A háttérben nyugodt háttérzene szól, de a zene gyorsan tempót vált, és izgalmassá válik, amikor a bónusz funkciók beindulnak. Nem újdonság, hogy a játékmenethez illeszkedő zenét adnak hozzá, de így is elismerésre méltó.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a gyönyörű hercegnő Wild szimbólumot sem, amely a leginkább kiemelkedik a többi közül. A hozzáadott animációk fantasztikusak, és a többi szimbólum sem hagy cserben. A fennmaradó szimbólumok közé tartozik a császárné, a császár, a herceg, egy arany sárkányszobor, egy jáde oroszlán szobor és régi japán érmék.

Könnyű rájönni ennek a nyerőgépnek a témájára, és beleszeretni a gyönyörű dizájnba. Ennek a nyerőgépnek a tervezése során nem követtek el hibát, így a játék teljes pontszámot kap a tervezéséért és a témájáért.

Élvezze a gyönyörű témát japán szimbólumokkal

Élvezze a gyönyörű témát japán szimbólumokkal

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell meghódítani Sakura Fortune Slot

Először is beszéljünk arról, hogyan nyerhetsz, majd a különböző szimbólumok kifizetéseiről. Ebben a nyerőgépben úgy szerezhetsz nyereményt, ha a 40 nyerővonal bármelyikén balról jobbra 3 vagy több azonos szimbólumot helyezel el. A játékmenet tehát egyáltalán nem bonyolult, és még egy kezdő is percek alatt elsajátíthatja.

Atétet 0,20 € és 100 € között állíthatod be. Ha gyorsan szeretnéd megváltoztatni a tétedet, akkor kattints a tét összegére, és válaszd ki a neked tetsző tétet.

Most pedig beszéljünk a szimbólumok kifizetéseiről. A császár a legjobban fizető szimbólum, és a téted 10x-szeresét fizeti ki, ha egy ötös kombinációt érsz el. A császárné, a herceg és az arany sárkányszobor hasonló kombináció elérése esetén a téted 5x, 3x és 2x összegét fizeted ki.

Az alacsonyan fizető szimbólumok a téted 1,25x és 1x közötti összegét fizetik ki neked egy öt-az-egy-fajta kombináció elérése esetén.

Ne feledje, hogy a kifizetések nem elegendőek ahhoz, hogy megítélje a nyerőgépben rejlő lehetőségeket. Egyetlen pörgetés során több nyereményt is szerezhetsz, és a 40 nyerővonalnak köszönhetően a várakozásaidnál sokkal nagyobb nyereményeket is élvezhetsz.

Nyerjen ingyenes pörgetéseket, ha 3 vagy több scattert helyez el egymást követő tárcsákon balról jobbra haladva.

Nyerjen ingyenes pörgetéseket, ha 3 vagy több scattert helyez el egymást követő tárcsákon balról jobbra haladva.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Esztétikus és erős bónusz funkciók

Mint már említettük, a bónusz funkciók a nagyhatalmú hercegnő Wild körül forognak. Ne feledje, hogy a hercegnő Wild egyben Scatter is, és ebben a részben elmagyarázzuk, hogy hogyan lehet Scatter.

Fedezzük fel a nyerőgép bónusz funkcióit, anélkül, hogy időt vesztegetnénk.

Princess Wild

A hercegnő Wild a kulcsa számos ingyenes pörgetés kiváltásának. Amikor megjelenik a tárcsákon, nem normál szimbólumként, hanem 4x1 szimbólumként jelenik meg. Mivel ez egy erős szimbólum, az alapjátékban és az ingyenes pörgetések során csak a középső három tárcsán jelenhet meg.

APrincess Wild nem csak más szimbólumokat helyettesít, hanem segít az ingyenes pörgetések kiváltásában is, ezért Scatter. Nem szükséges a teljes hercegnő Wildot a tárcsákon landolni, mert ez a szimbólum részben is megjelenhet.

Sakura Fortune Visszapörgetések funkció

Ez a funkció akkor aktiválódik, ha 2 teljes hercegnő Wild-halmazt érsz el a tárcsákon. A 2 teljes hercegnő Wild-halom landolásáért 2 respins-t kap, és extra respins-t kaphatsz, ha extra Wild-okat landolsz. Az újrapörgetések előnye, hogy az újrapörgetések során könnyen nagy nyereményeket szerezhetsz.

Ha a2. és 3. tárcsán teljesen halmozott Wildokat érsz el, akkor garantált nyereményt kapsz az újrapörgetések során. Ha a 3. Wildot landol, a nagy nyeremények garantáltak.

Ez a funkció azért is fontos, mert a hercegnő Wild egy Scatter. Így a 2 hercegnő Wild a respins alatt kombinálódhat egy 3. Scatterrel, és ingyenes pörgetéseket adhat.

Ingyenes pörgetések

Azingyenes pörgetéseket akkor indíthatod el, ha balról jobbra haladva 3 vagy több egymást követő tárcsán Scattert érsz el. A Scatter szimbólumok a Bonus Scatter szimbólum és a Princess Wild.

Azingyenes pörgetések azért erősek, mert az ingyenes pörgetések során érkező Princess Wild szimbólumok kitágulnak, és az ingyenes pörgetések időtartama alatt ott is maradnak. Egy Princess Wild landolása egy extra ingyenes pörgetést is ad.

Rejtélyes bökkenő

2 vagy több Princess Wild szimbólum a Mystery Nudge funkciónak köszönhetően egy teljes pakliba tolódhat.

Könnyen aktiválhat ingyenes pörgetéseket 2 scatter miatt

Könnyen aktiválhat ingyenes pörgetéseket 2 scatter miatt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, variancia és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,58%, ami könnyedén meghaladja az átlagos 96%-os RTP-t. Ennek a nyerőgépnek a varianciája magas, ami azt jelenti, hogy a nyeremények nehezen jönnek, de nagyok lehetnek. A maximális nyeremény a tét 951-szerese, tehát tisztességes maximális nyereményt érhetsz el ezzel a nyerőgéppel.

Élvezd a hatalmas hercegnő Wildot a Sakura Fortune nyerőgépen!

Élvezd a hatalmas hercegnő Wildot a Sakura Fortune nyerőgépen!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Sakura Fortune online nyerőgép?

Kétségtelen, hogy a Sakura Fortune az egyik legjobb videó nyerőgép, amelyet a Quickspin valaha is készített. A vonzerő középpontjában a princess Wild áll, amely újrapörgetésekkel és ingyenes pörgetésekkel jutalmazhat.

Egy 2017-ben megjelent nyerőgép esetében nem könnyű most lenyűgözőnek lenni. Ez az ingyenes online nyerőgép azonban megtette ezt azzal, hogy könnyen elérhetővé tette a nagy nyereményeket. A téted 951-szeresét kitevő maximális nyeremény nem túl magas, de elérhető.

Nem bánjuk a magas varianciát, mert időről időre nagy nyereményekre tehetünk szert, hála a nyerőgép zseniális funkcióinak. A meglepő az, hogy az alap nyerőgépben milyen gyakran láthatjuk az újrapörgetéseket. Ne felejtsük el, hogy a respins révén könnyen kaphatunk egy extra scattert, és ingyenes pörgetéseket is kiválthatunk. Még a rejtélyes lökés funkció is jól jön.

Röviden, érdemes játszani a Sakura Fortune nyerőgéppel, és megnézni, mennyit nyerhetsz.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Sakura Fortune Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Sakura Fortune nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a tét 951-szerese.

Milyen magas az RTP és a variancia a Sakura Fortune videó nyerőgépben? Arrow Arrow

A nyerőgép RTP-je 96,58%. A variancia robbanásszerű, ezért vigyázni kell.

Vannak ingyenes pörgetések a Sakura Fortune nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, ebben a nyerőgépben ingyenes pörgetéseket élvezhet, ha 3 vagy több scattert ér el az egymást követő tárcsákon balról jobbra haladva.

Milyen bónusz funkciók vannak a Sakura Fortune nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez a nyerőgép rengeteg bónusz funkcióval rendelkezik: princess Wild, Sakura Fortune Respins, ingyenes pörgetések és rejtélyes nudge.

Lehetséges a Sakura Fortune nyerőgépet ingyenesen játszani? Arrow Arrow

Igen, itt a BETO-nál ingyenesen játszhat a Sakura Fortune nyerőgépen.