MENÜ

Dinopolis Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Dinopolis
Kattints ide a játékhoz

Dinopolis által Push Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Dinopolis vélemény

Dinopolis

Látogass el egy dinoszauruszok által uralt városba egy alternatív valóságban, és élvezd a kreatív funkciókat a Dinopolis nyerőgépben. Ez a nyerőgép 5 tárcsával rendelkezik, és akár 576 nyerési lehetőséget kínál. A funkciókban rengeteg változatosság van, mivel ez a nyerőgép rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, halmozott vadakkal, szorzókkal, pénznyereményekkel és bónuszvásárlással. Az egyik dolog, ami a leginkább kiemelkedik, az a téted 50 000-szeresét kitevő maximális nyeremény.

Ebben a Dinopolis nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy egy ilyen nyerőgép tökéletes-e számodra vagy sem.


Megjelenés: 09.04.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X50000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 50,000-szerese

Ingyenes pörgetések módosítókkal

Extra ingyenes pörgetések és módosítók frissítés után

Magas RTP

Bónusz vásárlási funkció

Hátrányok

Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Push Gaming

Volatilitás

RTP% 96.40

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 3

Sorok 4

Játéktémák

Dinoszauruszok Las Vegas Kaszinó Rajzfilm


Játékfunkciók

Szintlépés További ingyenes pörgetések Halom Bónuszjáték: Válassz tárgyak Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Kaszinó

Dobókocka Kártya


Élvezze a Dinopolis online nyerőgép egyedülálló elrendezését és számos nyerési lehetőséget kínál.

Élvezze a Dinopolis online nyerőgép egyedülálló elrendezését és számos nyerési lehetőséget kínál.

Üdvözöljük a Dinopolis online nyerőgépen a Push Gaming

A Dinopolis nyerőgép egy alternatív valóságban játszódik, ahol a dinoszauruszok olyanokká fejlődnek, mint az emberek, és az a vicces, hogy végül egy olyan városban élnek, mint Vegas. Ki tudja? Talán az antropomorf dinoszauruszok tényleg szeretnek kaszinójátékokat játszani egy alternatív valóságban. Mindenesetre a Dinopolis nyerőgépben sok minden történik, különösen az olyan funkciókat illetően, mint a Dino Bonus és a Dino Coin szimbólumok.

A játékot 5 tárcsán játsszák, a sorok 3-4-4-4-4-3-as elrend ezésben helyezkednek el. A játékban 576 nyerési módot élvezhetsz, így nem szabad kihagynod egyetlen nyerési lehetőséget sem. A Dino Coin szimbólumok akár 1000-szeres értékben is megjelennek, a Wild szimbólumok pedig szorzóval is megjelenhetnek. A Dino bónusz funkció lehetővé teszi, hogy felfedje a módosítót és a pörgetések számát, mielőtt elkezdődne.

Push Gaming Úgy tűnik, hogy a Dino Casino egy újabb zseniális nyerőgépet hozott létre. Azonban addig nem lehetünk biztosak benne, amíg nem értjük, hogyan működik minden, ezért folytassuk.

Videó: Dinopolis Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Dinopolis video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Dinoszauruszok téma és kiváló minőségű grafika

Téma és tervezés

Az emberek az évek során fejlődtek, így nem tagadhatjuk, hogy ha a dinoszauruszok nem haltak volna ki, ők is fejlődhettek volna hozzánk hasonlóan. A dinoszauruszok fejlődése és Las Vegas saját verziójában való élése a témája ennek a nyerőgépnek.

A karakterek dizájnja zseniális, mert nagyon részletes és kiváló minőségű. A háttérben egy város látható óriási kaszinóépületekkel, villogó fényekkel, és a Szabadság-szoborhoz hasonló dinoszaurusz szoborral.

A játék közben megszólaló zene olyan, mint amit valószínűleg egy kaszinóban ülve fogsz hallani. A zene egy kicsit általános, de fülbemászó, így élvezni fogod.

Szimbólumok

Ez a nyerőgép rendelkezik néhány szuper magas értékű szimbólummal, amelyek a gazdag Triceratops. A nagy értékű szimbólumok egy másik sor dinoszaurusz, amelyek úgy vannak felöltözve, hogy lenyűgözzenek. A szuper nagy értékű szimbólumok és a nagy értékű szimbólumok a tét 1x-10x-ét fizetik ki, ha öt darab ötös nyerő kombinációt ér el.

Az alacsony értékű szimbólumok készpénz, kártyák, pókerzsetonok és kockák, amelyek a tét 0,5x-szeresét fizetik egy öt-az-egyben nyerő kombinációért.

A scatter szimbólum egy aranyszínű dinoszaurusz kéz, amely 3 játékkártyát tart. A Wild szimbólum egy aranyszínű dinoszauruszfogakkal ellátott szimbólum, amelynek közepén piros színű fogak vannak.

A nagy nyeremény garantált, ha a bónusz során a megfelelő helyeken Sticky Stackeket érsz el.

A nagy nyeremény garantált, ha a bónusz során a megfelelő helyeken Sticky Stackeket érsz el.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Dinopolis nyerőgépet

A Dinopolis nyerőgépet a kiválasztott kaszinókban az alábbiak szerint játszhatja:

  • Keresse meg a kis nyílbillentyűt, és nyomja meg a tétméretek beállításához. A fogadási tartomány 0,10 €-tól 100 €-ig (maximális tét) terjed.
  • Ismerkedj meg a különböző opciókkal, mint például az automatikus lejátszás, és állítsd be a beállításokat.
  • Nyomd meg a pörgetés gombot vagy a szóköz billentyűt, amikor készen állsz a játékra.

Nem csak úgy érhetsz el nyereményeket, ha 3 egyforma szimbólummal rendelkezel. Legalább 3 egyforma szimbólumot kell elhelyezned a szomszédos tárcsákon, és a nyerő kombinációnak a bal szélső tárcsáról kell indulnia.

Élvezze a teljesen kibővített Sticky Wild módosítót az ingyenes pörgetésekben

Élvezze a teljesen kibővített Sticky Wild módosítót az ingyenes pörgetésekben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ötletes bónusz funkciók

AWild és a Dino Coin szimbólumoktól kezdve ez a nyerőgép rengeteg okot ad arra, hogy tovább játsszon. Értelmezzük tehát egyenként a játék jellemzőit.

Wild szimbólumok

A legalapvetőbb funkció a Wild szimbólum, amely 2x vagy 3x-os szorzóval rendelkezhet. A vad szimbólumok különleges képessége, hogy a nyerési módokat a szorzójukkal növelik azon a tárcsán, amelyen vannak. Természetesen a szorzót azokra a nyereményekre alkalmazzák, amelyeknek a Wild szimbólum része.

Dino Coin szimbólumok

ADino érmék csak az 1. és az 5. tárcsán jelenhetnek meg, és a Dino érme szimbólumok értéke 1x és 1000x között változik. A Dino érmék értékeit akkor nyerheti meg, ha a 2., 3. és 4. tárcsán lévő Dino érme szimbólumok és legalább két Wild szimbólummal háromféle nyerő kombinációt hoz létre.

Amikor végül egy Dino Coin szimbólummal nyer, annak értéke megszorozódik a tétjével és az esetleges Wild szorzóval, majd ezt követően a nyereményt megkapja.

Dino bónusz funkció (ingyenes pörgetések)

Miután a középső tárcsákon 3 Scatter-szimbólumot landoltatsz, elindul ez a Free Spins bónuszkör. Mielőtt a pörgetések elkezdődnek, 2 kártyát kapsz. Az első választási lehetőség során négy felfordított kártya közül választhatsz, hogy felfedd a Feature Pick nyereményt. A második választásnál ismét négy lefordított kártya közül választhat, és felfedheti, hogy hány ingyenes pörgetést fog játszani.

Ebben a bónuszban a hagyományos Dino érmék helyett a Dino érmegyűjtő szimbólumokat is elérheted. A különbség az, hogy a Dino Coin Collector szimbólumok a tárcsák jobb oldalán lévő mérőeszközben gyűlnek össze. Miután összegyűjtöttél 5 Dino Coin Collector szimbólumot a mérőbe, frissíted az ingyenes pörgetéseket, és kapsz 2 kártyát is.

Itt vannak a Feature Pick nyeremények, amelyeket kaphatsz:

  • Sticky Stack Wild szimbólum: A Sticky Stack Wild szimbólum 2x-es szorzóval egészül ki az egyik középső tárcsán. A Sticky Stack Wild kitölti az egész tárcsát, és az összes ingyenes pörgetés végéig megmarad. Ha egynél több Sticky Stack Wild szimbólum Multiplikátorral vesz részt egy nyereményben, akkor a Multiplikátor értékeik megszorozódnak egymással, majd megszorozzák a nyereményt.
  • Egy tárcsás szorzóerősítő: Ez a módosító egy véletlenszerű tárcsán lévő Sticky Stack Wild szimbólum szorzóját növeli 1-gyel.
  • Minden tárcsa szorzójának növelése: Ez az összes Sticky Stack Wild szimbólum szorzóját 1-gyel növeli.
  • Aranykártya: A játékosnak 2 extra Feature Picket ad.

A Free Spins Pick nyeremények is ott vannak, és annyi pörgetést adnak, amennyi a kártyán látható. Amikor érmék gyűjtésével a következő szintre lépsz előre, 2 picket kapsz extra módosítókért és pörgetésekért.

Bónusz vásárlási funkció

Kattints a csillag gombra, és téted 95-szörösét kifizetve közvetlenül megvásárolhatod a Dino bónusz funkciót.

Fedd fel a módosítókat, és lépj előre az ingyenes pörgetéseken, hogy nagyot nyerj.

Fedd fel a módosítókat, és lépj előre az ingyenes pörgetéseken, hogy nagyot nyerj.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Anyerőgépes játék által biztosított játékos-visszatérítés (RTP) 96,40%, a Bonus Buy pedig 96,50%-os RTP-t biztosít. Ennek a nyerőgépnek az RTP-je magasabb, mint a legtöbb online kaszinójátéké, így nagyszerű hozamokat érhet el.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája magas, ezért a legjobb stratégia az lenne, ha alacsony téteket tennél és türelmes lennél.

A maximális nyeremény a téted 50 000-szeresét fizeti ki, és ez az egyik legmagasabb maximális nyeremény, amit ingyenes nyerőgépekkel játszva elérhetsz.

Már 3 scatter is elég az ingyenes pörgetések aktiválásához, és a téted 50,000-szeresének megnyeréséhez.

Már 3 scatter is elég az ingyenes pörgetések aktiválásához, és a téted 50,000-szeresének megnyeréséhez.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Dinopolis online nyerőgép?

A Dinopolis nyerőgépnek időbe telik, mire megmutatja valódi nyerési potenciálját, de könnyen a Push Gaming által készített legjobb nyerőgépek közé tartozik. Független szakértői csapatunkat nagyon lenyűgözte a Max Win és az ingyenes pörgetések bónusza, amely számos módosítóval és extra pörgetések lehetőségével rendelkezik.

Az alapjátékot Multiplier Wildok, érme szimbólumok és 576 nyerési mód támogatja. Az ingyenes pörgetések néhány Feature Pick nyereménye, mint például az Aranykártya és a Sticky Stack Wild szimbólum, túl jó. Ha az ingyenes pörgetések során elérsz egy magas szintet, például a 3-as vagy 4-es szintet, akkor annyi módosító tényezőt kapsz, hogy a hatalmas nyeremények szinte garantáltak lesznek.

A játékmenet kiváló, de a számok is nagyszerűek. Ez a nyerőgép stabil RTP-vel rendelkezik, a Max Win pedig egyszerűen túl jó. Röviden, nekünk szinte minden tetszik ebben a játékban, és ajánljuk, hogy játsszon vele valódi pénzben az általunk itt a BETO-nál ajánlott legjobb online kaszinókban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Dinopolis nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Dinopolis nyerőgépen?

A maximális nyeremény a téted 50 000-szerese, ami azt jelenti, hogy ezzel a nyerőgéppel az eddigi legnagyobb nyereményt érheted el.

Mekkora a Dinopolis video nyerőgép RTP-je és varianciája?

A játék RTP-je 96,40%, a Bonus Buy funkció RTP-je pedig 96,50%. Ez egy nagy volatilitású nyerőgép, így nem kell sokáig várni az igazán nagy nyereményekre.

Vannak ingyenes pörgetések a Dinopolis nyerőgépben?

Az ingyenes pörgetések 3 scatter landolása után indulnak el, és különböző módosító elemeket használhatsz, mint például a Fully Stacked Sticky Wilds vagy a Multiplier Boost. Érméket gyűjthetsz és frissítheted a Free Spins-t, hogy extra pörgetésekhez és még több módosítóhoz juss.

Hogyan működnek a Dino érmék a Dinopolis videó nyerőgépben?

A Dino érmék véletlenszerűen landolhatnak az első és az utolsó tárcsán. Értékük 1x és 1000x között lehet, és értéküket akkor nyerheted meg, ha legalább egy Dino érme és 2 Wild szimbólummal alkotsz nyerő kombinációt.

Átverés a Dinopolis nyerőgép?

Nem, bármelyik top kaszinóba ellátogathatsz, és nyugodtan játszhatsz ezzel a nyerőgéppel, mert ez nem átverés. Push Gaming egy olyan fejlesztő, akiben megbízhatsz, mert engedéllyel rendelkezik, és 2010 óta van jelen ebben az iparágban.

Játszhatok a Dinopolis nyerőgépen ingyen?

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket, a módosítókat, az azonnali pénznyereményeket és még sok mást, ha itt a BETO-nál játszik a Dinopolis ingyenes demó módban.