MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Divine Fortune Ingyenes Játék

Divine Fortune Slot Demo

Divine Fortune Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Divine Fortune által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Divine Fortune vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Divine Fortune Demó

NetEnt egy izgalmas új jackpot játékkal, a Divine Fortune; ez a nyerőgép először 2017. január 25-én jelent meg. Ennek az online nyerőgépnek a fő vonzereje, hogy témája az ókori Görögországba repíti vissza a játékost. Vannak Minotauroszok, Medúza és a Főnix, amelyek különböző szimbólumokként jelennek meg. A játékban van egy ingyenes pörgetés funkció, de a progresszív Mega Jackpot az igazi.


Megjelenés: 25.01.2017
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Vonzó különleges jellemzők

Nyissa meg a  címet.3 különböző típusú jackpotok

Nyissa meg a  címet.Falling wild funkció és Wild-On-Wild

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika NetEnt

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Kezdők számára nagyon változékony lehet

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.59

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Igen


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Kaland Fantázia Legendák Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Tartás és pörgetés Szabadító vad a-pörgetéssel Progresszív jackpot Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Giriffin Minotaurusz Pegazus Medúza Szörnyek Istenek


A Mega Jackpot megütése a fő attrakciója a Divine Fortune

A Mega Jackpot megütése a fő attrakciója a Divine Fortune

Divine Fortune - Bevezetés

A Divine Fortune legjobb tulajdonsága a fantasztikus témája.

Amint megnyitod ezt az online nyerőgépet, az ókori görög világban találod magad. Megölelheted a gyönyörű ókori istennőket, akik oldalról védik a játékképernyőt. A játék szimbólumai precízen kidolgozottak, és az ősi témának megfelelően lettek megtervezve. A játékban elérhető különböző jackpotok már a játék indításakor megmutatkoznak a nyerőgép játékosának. Ezek közvetlenül a játékképernyő felett vannak elhelyezve.

Ebben a nyerőgépben a legmagasabb kifizető szimbólum a Medúza, amely hatalmas, 600-szoros nyereményt húzhat ki a tétjéért. Ezt követően a hatalmas oroszlán a legjobb szimbólum. Ezután a nagy bika, végül pedig a kiváló sólyom következik. A betűszimbólumok viszonylag alacsony kifizetésűek, ezek az A, K, Q és J.

A játékban van egy vad szimbólum is; a Pegazus a videó nyerőgép vad szimbóluma. A játékos a nyerőgép pörgetése közben a Free Spin szimbólumokat fogja látni. Ez egy villámot fog ábrázolni, a joker szimbólum pedig egy aranyérme lesz, rajta egy pegazussal.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Falling Wilds funkció

Ebben az online nyerőgépben, a Divine Fortune, összesen 4 bónusz funkció található. Először is, valahányszor egy pörgetés során egy vad szimbólumot találunk, az kiváltja a Falling Wilds Re-Spins funkciót, és a vad szimbólum egy szimbólummal lejjebb mozog. Ez pedig egy ingyenes pörgetést biztosít a játékosnak. Ez a különleges bónusz mindkét játékban, az alap- és az ingyenes pörgetésekben is elérhető. És a legjobb az egészben, hogy korlátlan számú alkalommal lehet kiváltani a videó nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések a Divine Fortune

Az ingyenes pörgetéseket akkor lehet megnyerni a nyerőgépben, ha a játékban ingyenes pörgetés szimbólumok jelennek meg. Ha három vagy több ilyen szimbólum jelenik meg bárhol az alapjátékban vagy a Falling Wilds tárcsákon, akkor az ingyenes pörgetések bónusz funkció aktiválódik. Amikor ez a bónusz aktiválódik, három vad szimbólum landolásáért öt ingyenes pörgetést kapunk. Ha pedig négy vad szimbólumot sikerül elhelyeznie, nyolc ingyenes pörgetést kap. Abban az esetben pedig, ha szuper szerencsés vagy, és öt vadon élő vadonyt találsz el a játékban, összesen 12 ingyenes pörgetést kapsz.

Wild -On-Wild funkció

Ha három scattert találsz el a videojátékban, akkor 5 ingyenes pörgetést kapsz, négy scatterrel pedig nyolc ingyenes pörgetést. Ez pedig kiváltja a Wild -On-Wild Feature-t. Ez a funkció kibővíti a szimbólumot, és egy pörgetés alatt az egész tárcsát beborítja. Ennek aktiválása után pedig a következő pörgetésnél két wildot kapsz, amelyek tovább növelik az eredeti bónuszt.

Ha három scattert találsz el a videojátékban, akkor öt ingyenes pörgetést kapsz, négynél pedig nyolc ingyenes pörgetést. Öt találat pedig 12 ingyenes pörgetést biztosít. A vad szimbólum a teljes tárcsát beborítja, amikor landol, de ezután már nem kapsz több ingyenes pörgetést, miközben ezt a funkciót fekteted be.

A vad szimbólumok eltalálása a Divine Fortune

A vad szimbólumok eltalálása a Divine Fortune

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Slot eszközközi elérhetősége

Divine Fortune mobilon és táblagépen is játszható. Mint a NetEnt összes többi új videó nyerőgépét, ez a nyerőgép is játszható különböző eszközökön. A játékmenetet tökéletesen optimalizálták a táblagépek teljesítményére és az összes többi különböző hordozható eszközön való játékra. És a Divine Fortune iOS eszközökön is élvezheti a játékot. Tehát legyen szó akár iPhone-ról vagy iPadről, az online nyerőgép zökkenőmentesen fog futni. A játék Mega Jackpotja mindig elérhető közelségben lesz, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A jackpotok a Divine Fortune

A nyerőgépben háromféle jackpot létezik.

Ha legalább három arany bónusz szimbólumot gyűjtesz be, akkor három ingyenes pörgetést kapsz,

Amíg az ingyenes szimbólumok száma (amelyek eredetileg a jackpotot váltották ki) a tárcsákon van, addig minden egyes alkalommal, amikor az arany szimbólumok egyikére érsz, az eredeti téted 10-200-szorosát nyerheted. És ezzel együtt három ingyenes pörgetést is kapsz. Ez egy folyamatos láncfunkció, és addig folytatódik, amíg az ingyenes pörgetések ki nem fogynak. Ez akkor is véget ér, ha az egyik jackpotra érkezel, amely a következőképpen alakul:

Minor Jackpot - amikor egy bónusz szimbólumokkal teli sort talál el.
Major Jackpot - ha két bónusz szimbólummal teli sort talál el
Mega Jackpot - amikor három bónusz szimbólumokkal teli sort talál el.

A legjobb, amiben reménykedhetsz, a Big Jackpot, a progresszív jackpot, amely 10 000 fontnál kezdődik és folyamatosan növekszik. A többi jackpot a Minor és a Major Jackpot.

A minor jackpot 20-szorosára növeli a tétedet. A Major Jackpot pedig pénzesőt hoz, hatalmas, 200-szoros nyereményt ad a tétedhez képest.

Nagy győzelmet aratott a Divine Fortune

Nagy győzelmet aratott a Divine Fortune

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az általános ítélet a Divine Fortune

Ez egy nagyon tömött online nyerőgép a NetEnt oldalról; ehhez kétség sem férhet.

Ennek a játéknak egyedülállóan nyugtató hatása van; még akkor is megmarad a lelki békéd, ha nyomás alatt vagy, hogy visszanyerd a jó nyereményt. Ezt a játékot órákig játszhatod, és nem fogsz elfáradni; ez nem túl gyakori a hasonló videó nyerőgépeknél. A játékszolgáltatók dicséretes munkát végeztek a nyerőgépen. Legyen szó akár a játék feltűnő dizájnjáról, akár a fantasztikus hangsávról, minden dicséretes ebben az online nyerőgépben.

A játékélmény ebben a video nyerőgépben is fantasztikus; A 20 nyerővonalon játszva a Falling Wild és a Wild on Wild játékokat aktiválhatod. Az ingyenes pörgetési kör is ott van, amely akár 12 ingyenes pörgetést is biztosít. És próbáld meg megnyerni a progresszív jackpot nyerőgépet a bónusz szimbólumok landolásával.

Divine Fortune messze a 9. Jackpot játék a csodálatos NetEnt. És ez a 3. online nyerőgép, amelyet kényelmesen játszhatsz a telefonod vagy a táblagéped segítségével.

Ha már a játék jellemzőiről beszélünk, ennek a nyerőgépnek a volatilitása viszonylag magas. Ez azt jelenti, hogy a játékokban elért nyeremények száma nem túl magas. De az ilyen kaszinójáték nyerőgépek is nagy csillogó nyereményekkel büszkélkednek, amikor jönnek. Így ez a játék inkább azoknak a játékosoknak való, akik kicsit tapasztaltak és jelentős költségvetéssel játszanak. A nyeremények biztosan jönnek, de egy kis türelmet kell tanúsítanod; meg fogják érni.

Ha szeretnéd felfedezni az online nyerőgépet, akkor a BETO-n ingyenesen kipróbálhatod ezt a játékot. Az ingyenes demó verzió elérhető, hogy megismerkedj a játékkal, megtapasztald, milyen is ez a játék, és hamarosan elkezdj játszani.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Divine Fortune - GYIK

Mekkora a Divine Fortune volatilitása? Arrow Arrow

A divine Fortune névleges varianciaszintje magas. Ez azt jelenti, hogy türelmesnek kell lennie, mivel a nyeremények kissé ritkák lesznek, de a jackpotok mérete, amelyekre lecsaphat, meglehetősen nagy lesz.

Mely slot maschines hasonlítanak a Divine Fortune? Arrow Arrow

Az isteni szerencséhez hasonlóan a Divine Fortunes Megaways ny erőgép is elérhető, amely több mint 117 648 nyerőútvonalat kínál. Ez a nyerőgép további funkciókkal rendelkezik, de a progresszív jackpot funkció hiányzik.

Milyen magas az RTP a Divine Fortune oldalon? Arrow Arrow

A Divine Fortune játékos-visszatérítési aránya 96,59%, ami a hasonló online nyerőgépeknél jó RTP-nek számít. Mivel az iparági átlag 96% és 96,5% között mozog.