MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Divine Fortune Megaways Ingyenes Játék

Divine Fortune Megaways Slot Demo

Divine Fortune Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Divine Fortune Megaways által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Divine Fortune Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Divine Fortune Megaways Demó

Egy új és továbbfejlesztett videó nyerőgép, amelyet a NetEnt hozott el nekünk - a Divine Fortune Megaways a sorozat legújabb jackpot nyerőgépe a Divine Fortune után. Divine Fortune Megaways egy Megaways mintával készült, 117.649 nyerési lehetőséggel, amely minden egyes pörgetésnél működőképes lehet. Ezen kívül ez a nyerőgép különböző bónuszokat és jutalmakat tartalmaz, például jackpotokat és ingyenes pörgetési kört.


Megjelenés: 20.11.2020
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Nagy Megaways kapacitás

Nyissa meg a  címet.Gyönyörű grafika és csábító animációk

Nyissa meg a  címet.Díjcsúcsok akár 38000x

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincsenek progresszív jackpotok

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.09

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 7

Nyerőgépek Nyerővonalak 117649

Játéktémák

Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Megaways Respin vad Újrapörgetés Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Minotaurusz Medúza


Bevezetés a Divine Fortune Megaways

Az előzményfilmhez hasonlóan a Divine Fortune Megaways is ókori görög témájú. Bár a jackpotok még mindig elérhetőek, már nem progresszív jackpotok. Ez a legújabb verzió inkább fix vagy lokalizált jackpotokat vezet be.

A játékot úgy tervezték, hogy folyamatosan fejlődjön és változzon a jobb irányba. A Divine Fortune Megaways elrendezése 6 tárcsás mintát tartalmaz, amelyben minden egyes pörgetésnél 2-7 sor működik. Feltételezve, hogy mind a 7 sor működőképes, 117 649 nyerési lehetőség van. Ennek eredményeképpen a nyerési potenciál jelentősen megnőtt.

Egy másik nagyszerű hír a játékosok számára, hogy a NetEnt úgy döntött, hogy a tétválaszték széles választékát kínálja. Ez azt jelenti, hogy a játékosok most már 0,10-től akár 100 kreditig is fogadhatnak minden egyes pörgetésnél.

Az iGaming iparág egyik vezető piacvezetője - NetEnt továbbra is olyan játékokat fejleszt, amelyek elragadják a játékosokat! Bár az évek során számos népszerű játékkal találkozhattunk, mint például a Starburst, Gonzo's Quest, és a Drive: Multiplier Mayhem, az online szerencsejáték-iparban névlegesen is vezető szerepet töltöttek be. Ráadásul a Red Tiger Gaming -val való egyesülés segített nekik abban, hogy megszerezzék a Megaways licencet a Big Time Gaming-tól.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Divine Fortune Megaways RTP és volatilitás

Hatalmas megdöbbenést okozott számunkra ennek a jól megtervezett játéknak - Divine Fortune Megaways- az áttekintése során, hogy az RTP 96,06%. Más játékok esetében ez alacsonynak tűnhet, de mivel ez egy jackpot játék, ez tényleg magas!

A játék fejlesztői szerint - NetEnt, Divine Fortune Megaways közepes varianciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a játékosok most gyakrabban számíthatnak nyereményre. Ezek a nyeremények azonban nem lesznek olyan nagyok, mint a Bonanza és a Queens of Riches játékokban, amelyek viszonylag nagyobb volatilitású Megaways játékok.

Divine Fortune Megaways RTP és volatilitás

Divine Fortune Megaways RTP és volatilitás

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók: Divine Fortune Megaways

A Divine Fortune Megaways oldalon számos bónusz, jutalom és funkció található, amik miatt megnyalhatod a szádat. Ebben a részben elmerülünk abban, hogy pontosan mik ezek a funkciók és bónuszok, és mire számíthatsz, ha aktiválod vagy elindítod őket.

Falling Wild Respins

Ez a NetEnt által bevezetett funkció, amely nagyon népszerű volt a játékosok körében az eredeti Divine Fortune játékban, várhatóan a Megawaysben is megjelenik majd. Minden alkalommal, amikor a Pegazus szimbólumok egyike a képernyőre kerül, a Falling Wild Respins funkció aktiválódik. Minden olyan nyereményt kifizetnek, amikor a wild az eredeti helyére kerül. Ennek következtében a vadak egy szinttel lejjebb esnek, és ennek eredményeképpen kapsz egy respint.

Miután a respin leáll, megkapod az egyes megszerzett bónuszokat. Amíg a vad szimbólumok továbbra is megjelennek a képernyőn, addig ez folytatódik. Ráadásul ez az újrapörgetés és a vad szimbólumok landolásának ciklusa hosszú ideig folytatódhat - így még több jutalmat szerezhetsz!

Bónusz funkciók: Divine Fortune Megaways

Bónusz funkciók: Divine Fortune Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Divine Fortune Megaways - Ingyenes pörgetések

A Divine Fortune Megaways oldalon egy villámot tartó kéz látható - ez a scatter szimbólum. Sőt, ha 4, 5 vagy 6 szimbólumot ér el, akkor aktiválja a príma ingyenes pörgetések jutalmát. Ezen kívül akár 10, 15, vagy akár 20 ingyenes pörgetést is kaphatsz! Ezen kívül a többi, az alapjáték indítóképernyőn látható scatter szimbólum további öt ingyenes pörgetést eredményez.

A Falling Wild Respins funkció az ingyenes pörgetések során aktiválódik. Az eredeti Divine Fortune nyerőgéphez hasonlóan - ha olyan szerencsés vagy, hogy egy olyan vad szimbólumot kapsz, amelyik már jelen van a képernyőn, akkor az a bizonyos vad szimbólum megnagyobbodik, és az egész tárcsát beborítja.


Divine Fortune Megaways Jackpotok

Úgy gondoljuk, hogy hatalmas csalódás a játékosok számára, hogy NetEnt úgy döntött, hogy nem tartalmazza a progresszív jackpotokat a Divine Fortune Megaways. Ráadásul tagadhatatlan, hogy a Divine Fortune Megaways játékban a helyi, játékbeli jackpot játékmenete közel sem olyan lenyűgöző, mint az eredeti játékban.

Három legújabb "Bonus Win" ikon szerepel a tárcsákon, amelyeket az ingyenes pörgetések bónusz során vehetsz észre. Ezek az ikonok arany, ezüst és bronz színűek. Ha ebből a három érméből ötöt összegyűjtesz, akkor az készpénzes kifizetési jutalmat (a jackpotokat) eredményez. Ezek az érmék a mindenkori téted 10-szeresét, 25-szörösét, sőt 500-szorosát is megérik!

Bevezetés a Divine Fortune Megaways

Bevezetés a Divine Fortune Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Divine Fortune Megaways - Ítélet

Kezdjük a Divine Fortune Megaways végső áttekintését a játék előnyeivel. Az a mód, ahogyan átvették a Big Time Gaming'Megaways mechanizmust és beolvasztották a Divine Fortune Megaways, valóban javított a játékon. Ráadásul, ha egyszer aktiválod a Falling Wild Respins funkciót és elegendő aktív Megawayt érsz el - a nyeremények hosszabb ideig folytatódhatnak!

Ettől eltekintve az ingyenes pörgetések bónusza igen érdekes - főleg azért, mert a vad újra pörgetések vonzata folyamatos szórakozást és akciót tesz lehetővé. Azt azonban el kell ismernünk, hogy egy progresszív többjátékos mód tovább fokozta volna a játékélmény iránti lelkesedést.

Másrészt a jackpotok a fő negatívumot jelentik számunkra. Az a tény, hogy a NetEnt úgy döntött, hogy eltávolítja a progresszív jackpotokat, számunkra nehezen érthető, mivel ez volt a fő oka annak, hogy olyan sok játékos szeretett játszani a Divine Fortune. A progresszív jackpotok elhagyásával a NetEnt tényleg elhibázta a vonzó játékélményt.

Az aktív Megaways nyerőgép mechanikával azonban még mindig nagyot nyerhetsz. A probléma sok felhasználó számára a tényben rejlik - a jackpotokból való nagy nyeremények helyett a nagyobb nyeremények az alapjátékból és az ingyenes pörgetések bónuszából származnak!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Divine Fortune Megaways - GYIK

Mennyi pénzt lehet nyerni a Divine Fortune Megaways oldalon? Arrow Arrow

A legnagyobb nyeremény, amit a Divine Fortune Megaways oldalon nyerhetsz, a téted 38000-szerese. Bár a progresszív jackpotok már nem állnak rendelkezésre, mint az eredeti játékban - ez még mindig bőséges összeg.

Mi az a Divine Fortune Megaways' RTP? Arrow Arrow

A Divine Fortune Megaways oldalon az RTP meglehetősen magas - a NetEnt 96,09%-os RTP-vel tervezte a játékot. Tekintettel arra, hogy ez egy beépített jackpotokkal rendelkező játék - ez egy ésszerű RTP.

A progresszív jackpotok elérhetőek a Divine Fortune Megaways oldalon? Arrow Arrow

Az eredeti játékkal ellentétben a Divine Fortune Megaways nem tartalmaz progresszív jackpotot. Ehelyett a NetEnt úgy döntött, hogy alternatívaként három lokalizált jackpotot ad hozzá.

Milyen bónuszok és funkciók állnak rendelkezésre a Divine Fortune Megaways oldalon? Arrow Arrow

A Divine Fortune Megaways oldalon számos bónusz és funkció érhető el. Ezek közé tartozik az ingyenes pörgetés bónusz, a vad újrapörgetés funkció és a jackpot bónusz. De a legszembetűnőbb ezek közül a kaszkád szimbólumok.

Hogyan játszhatom az ingyenes pörgetések bónusz körét? Arrow Arrow

Az ingyenes pörgetések bónuszkörének lejátszásához négy vagy több scatter szimbólumot kell elhelyeznie a képernyő bármely pontján. Ha az ingyenes pörgetések során aktiválódik a wild respin funkció - További 4 vagy több scatter szimbólum landolásával további ingyenes pörgetéseket nyerhet.