MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Starburst Ingyenes Játék

Starburst Slot Demo

Starburst Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Starburst által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Starburst vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Starburst Demó

Üdvözöljük a BETO.com-on és a Starburst videó nyerőgép értékelésén a NetEnt oldalról! Vegyen részt egy galaktikus küldetésben és egy igazi űrkalandban, ahol kozmikus vadászatra indulhat lélegzetelállító és csillogó drágakövekért.

Starburst nyerőgépes játék - a legikonikusabb nyerőgép a piacon, egyszerű és varázslatos, hatalmas nyereményekkel. Valószínűleg ez a világ egyik legtöbbet játszott és leghíresebb nyerőgépe.


Megjelenés: 12.11.2013
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X50000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 11 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Varázslatos hangulat és kozmikus hangulat

Nyissa meg a címet.Az alacsony volatilitás több győzelmet jelent!

Nyissa meg a címet.Jó lehetőség a magas nyereményekre

Nyissa meg a címet.Időtlen design és beállítás

Nyissa meg a címet.Nagyszerű bónusz funkciók!

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Közepes megtérülési százalék

Bezár Nincs jackpot

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.09

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.01

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játéktémák

Kristályok Űrarány Űr Gyémántok


Játékfunkciók

Starburst mechanika Terjedő vadak Respin vad Újrapörgetés Bővítő szimbólumok RTP tartomány Vad


Starburst - A végső NetEnt nyerőgép!

Starburst nyerőgép 2012-ben indult, és a piac egyik legnagyobb játékfejlesztője hozta létre, NetEnt. A kezdetek óta ez a játék egyre népszerűbb lett, és hatalmas online kaszinó siker lett! Ez egy meglehetősen egyszerű játék, 5 tárcsával, 3 sorral, 10 nyerővonallal , "Win Both Ways" és egy bővülő Starburst vad szimbólummal. Nosztalgikusan visszarepít a klasszikus játéktermekből származó gyümölcsös videojátékok emlékeibe.

A Starburst népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy számos leghíresebb kaszinó a Starburst nyerőgépet választotta, amikor különleges kaszinóajánlatokat, promóciókat, üdvözlő csomagokat, üdvözlő bónuszokat és ingyenes pörgetéseket kínál a játékosoknak.

Tartson velünk egy izgalmas űrutazásra, és merüljön el a színes ékszerek világában, amelyek segíthetnek ragyogni és feltölteni játékszámláját! Ismerd meg a kaszinójáték legfontosabb részleteit. Mennyi a kaszinó házelőnye, és mi a Starburst RTP? Mik a szabályok, és a bónusz funkciók? Mely online kaszinók kínálják a legjobb bónuszokat és ingyenes pörgetéseket a Starburst nyerőgéphez. Milyen stratégiát ajánlunk Önnek, és milyen ingyenes tippeket és tanácsokat adunk Önnek?

Olvassa el a nyerőgépekről szóló értékelésünket erről a nagyon lebilincselő és szórakoztató kaszinójátékról.

Szikrázó drágakövek és jackpotok a Starburst nyerőgépekkel

Szikrázó drágakövek és jackpotok a Starburst nyerőgépekkel

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Starburst - Szikrázó drágakövek és óriási jackpotok!

A Starburst video nyerőgép az első pörgetéstől kezdve elvarázsolja Önt a hangulatos zenével és grafikával, amely azt az érzést kelti, hogy egy igazi űrutazáson van az univerzumban. A grafika részletes és szép, arcade-szerű hangulatot teremt.

Starburst Aslot egy egyedi és gyönyörű játék, amely jó minőséget sugároz, és egyszerű kialakításával és meglehetősen egyszerű szabályaival meglehetősen jól teljesít. Ez egy olyan kaszinójáték, amit bárki játszhat. Akár kezdő kaszinójátékos vagy, akár profi, tapasztalt kaszinójátékos, mindenképpen ki kell próbálnod.

Starburst A nyerőgépes játék színes drágakő szimbólumok gyönyörű és csillogó gyűjteményét, valamint a klasszikus Lucky 7 és Bar szimbólumokat tartalmazza. A háttérben egy fényes és színes 3D-s űrtémát láthatsz. A sötétlila háttér alkotja a játékuniverzum keretét. Fényes űrport fogsz látni, és látni fogod, ahogy a szimbólumok csillognak és szikráznak. Minden nyereményednél a hanghatások megünneplik a nyereményedet, a tárcsák pedig nagyszerű színekben világítanak.

A szimbólumok és kifizetések áttekintése:

 • Kék drágakő = 25x
 • Lila drágakő = 25x
 • Vörös drágakő = 40x
 • Zöld drágakövek = 50x
 • Sárga drágakövek = 60x
 • 7-es szerencse szimbólum = 120x
 • Sáv szimbólum = 250x

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Starburst Bónusz funkciók

Starburst öt tárcsával, három sorral és összesen 10 nyerővonallal rendelkezik. A játék szinte minden szimbóluma drágakő: ametiszt, rubin, smaragd és zafír. Ezen kívül a jól ismert kaszinó 7-esek és rudak is szerepelnek. Végül a játék Wild szimbóluma vagy "Starburst Wild Feature" a dobokon egy csillag a szivárvány színeiben. Az alábbiakban nézzük meg a különböző bónusz funkciókat:

Fogadási tartomány

A tét 1-től 10 nyerővonalig terjedő tétekre tehető. Rengeteg nyerő kombinációt és nyerő bónuszokat és extra ingyenes pörgetéseket kínálunk. A nagy játékosoknak és az óvatosabb kezdő játékosoknak egyaránt van hely.

A vonalankénti tétet beállíthatod. Állítsd be a játékszintet és az érmeértéket a személyes játékos költségvetésednek megfelelően. Az online kaszinójátékot fel és le is állíthatod. A 0,10 eurótól kezdve, és egy maximum 150 eurós tétet egyenként. Pörgetés.

Nyerjen mindkét irányban

Ennek a Starburst nyerőgépes játéknak lényeges és vonzó tulajdonsága, hogy minden pörgetéskor megduplázhatod az esélyeidet és a nyereményeidet .

A Starburst ugyanis lehetővé teszi, hogy mindkét irányban játsszon és nyerjen. Persze nem élvezetes, ha a nyereménykombinációdat fordított sorrendben látod! De itt a Starburst oldalon nem kell emiatt aggódnod. Megkapod a kifizetéseidet és a nyereményedet, ha egy nyerő kombináció beindul, akár balról, akár jobbról! A 10 nyerővonalon mindkét irányba történő kifizetés és bónusz lehetőségével így 20 nyereményt kaphatsz. Ha a harmadik újrapörgetésnél sikerül a BAR szimbólumot megpörgetned, akkor hatalmas nyereménynek nézhetsz elébe!

Szóval ez egy klassz funkció, amit nagyon szeretünk itt a BETO.com-on!

Bónuszok és nyeremények

A lila ametisztek a legalacsonyabban fizető szimbólumok, amelyek 25-szörös nyereményt adnak. A skála másik végén a klasszikus "Bar" található. Ha 5 BAR szimbólumot kapsz, akkor a téted 250-szeresét kapod vissza!

Ez első ránézésre nem túl nagy szorzó, de ha úgy döntesz, hogy maximalizálod a tétedet, akkor hirtelen negyedmilliós nyereségre nyílik lehetőséged. Igen, kérem!

Újrapörgetések funkció a játékban

Starburst vad szimbólum - "Starburst Wild Feature", egy színes csillag, amely a játék ingyenes pörgetések bónuszát váltja ki.

A Wild szimbólum egy ingyenes pörgetésekkel járó bónuszt vált ki. A Wild szimbólum más szimbólumokat is helyettesít a tárcsán, mivel Scatterként vagy Jokerként is funkcionál, különösen akkor, ha hiányzik egy adott szimbólum, így a három szimbólumot sorba tudod rakni.

Amint a játék elindul, aktiválhatod a 3 ingyenes bónuszkört újrapörgetésekkel. Ezenkívül a 2., 3. vagy 4. tárcsán egy vad szimbólumot is elhelyezhetsz.

A vad szimbólum a következő sorrendet váltja ki - Ha vad szimbólumot érsz el, a kerék befagy, és a vad szimbólumod az egész kerékre kiterjed, aktiválva egy új pörgetést. Vagy, amikor a nyereményed kifizetésre kerül, kapsz egy ingyenes pörgetést. Ekkor a vad kerék továbbra is befagyasztva marad. Így lehetőséged nyílik kétszer nyerni az összes wild tárcsával. Ha elég szerencsés vagy, hogy az újrapörgetés megkezdése közben egy másik Wild szimbólumot érsz el, akkor egy meghosszabbított újrapörgetéses játékkört ad, és ekkor hatalmas jackpotokra lehet kilátás. Így még nagyobb és jobb nyerési esélyeid lesznek az extra körökkel és újrapörgetésekkel.

Gyakran találkozhatsz ezekkel a vad szimbólumokkal, és így gyakran több esélyt kapsz az ingyenes pörgetésekre.

A Starburst nyerőgépes játékhoz fix jackpot is tartozik, ami csak rád vár!

A szimbólumok a Starburst nyerőgépben:

 • A drágakövek a színekben; piros, kék, sárga, lila és zöld.
 • 7
 • Bar
 • Egy színes csillaggyémánt
A Wild szimbólumok azok, amikről álmodunk a Starburst

A Wild szimbólumok azok, amikről álmodunk a Starburst

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Starburst - BETO útmutatója!

Egy hosszú és kemény munkanap után, vagy éppen az ebédszünet közepén, és nagyszerű szórakozásra vágyik? Akkor a legjobb helyen jársz, barátom!

Könnyen megértjük, hogy a választás egy olyan játékra esik, mint a Starburst, amikor különböző nyerőgépek közül kell választani. Sok nyerőgép akciódús hangokkal és elemekkel, valamint bonyolult szabályokkal rendelkezik. Ezt itt a Starburst univerzumban elkerülheted. Gyorsan el fogsz foglalatoskodni az égboltodban a csillagokkal és az égi porral.

Amint megnyitja a játékot, könnyen megérti a Starburst alapelveit.

Kezdje a szint és az érme értékének kiválasztásával. Ezután állítsd be felfelé és lefelé a tét gombot. Most már készen állsz arra, hogy megnyomd a "Spin" gombot. A beállítás elég tipikus, 5 tárcsával és 3 sorral, a tárcsák mindkét oldalán lehetőség van kifizetésekre és nyereményekre.

A többi videónyerőgéphez hasonlóan a Starburst is rendelkezik egy intelligens Autoplay gombbal, amely 10 és 1000 pörgetés közötti automatikus pörgetéseket tesz lehetővé. Javasoljuk azonban, hogy tanulja meg a játékot, és hozza meg saját döntéseit, mivel egy automatikusan beállított nyerőgép aligha fog a javára játszani.

A Starburst online nyerőgép több fejlett opcióval is rendelkezik. Ha az automatikus játék funkció kipróbálása mellett döntöttél, akkor leállíthatod ezeket az automatikus pörgetéseket, ha úgy gondolod, hogy a pénzed egy bizonyos összeg alá csökken, vagy a nyeremény meghaladja a megadott összeget. A "gyors pörgetés" funkció aktiválásával gyors játékot is választhat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Starburst Nyerőgépes játék - RTP és volatilitás

Új játékos vagy az online kaszinó piacon és érdekelnek a nyerőgépek? Akkor nem árt, ha tisztában van az RTP és a House Edge fogalmakkal. Ezek olyan fogalmak, amelyeket fontos megértened, és amelyekre érdemes odafigyelned, amikor kiválasztod a kedvenc játékodat.

Az RTP a "Return to Player" rövidítése, ami azt mutatja meg, hogy egy videojátékos nyerőgépen megtett tétek hány százaléka térül meg elméletileg az Ön számára. Nagyon sok különbség lehet abban, hogy mennyire magas vagy alacsony. Ez az RTP a különböző nyerőgépeken van beállítva. Vannak olyan online nyerőgépek, amelyeknek alacsony, mindössze 88%-os RTP-je van, míg más gépek akár 99%-os RTP-vel is rendelkeznek. Starburst 96,1%-os RTP-vel rendelkezik, ami igazán szép. Ez azt jelenti, hogy a kaszinó házelőnye 3,9%.

Miután megnéztük az RTP-t és a House Edge-et, nézzük meg az online nyerőgép volatilitását vagy varianciáját is. A variancia a változékonyságot fejezi ki. Az alacsony variancia azt jelenti, hogy gyakran fogsz nyerni, de a nyereményed összege nem lesz hatalmas. Ezzel szemben a nagyobb volatilitás esetén nagy esélye lesz arra, hogy jelentősen nagyobb nyereményeket nyerjen. Ha viszont olyan számlád van, amelyik egyensúlyban is bukhat, akkor itt érdemes fogadnod.

Starburst alacsony volatilitással rendelkezik. Tökéletes játék az ingyenes pörgetések kiváltására. Hatalmas előny az alacsony volatilitású Starburst játék, ha kis játékköltségvetéssel rendelkezel, és szeretnéd, hogy a pénzed egy kicsit tovább tartson.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játssz ingyenes nyerőgépekkel ingyen - Starburst Demo

Javasoljuk, hogy először próbálja ki és tesztelje a Starburst oldalt, mielőtt saját pénzét kockáztatná. A Starburst és más ingyenes nyerőgépeken ingyen pörgethet és játszhat. Tapasztalja meg az izgalmas hangulatot és próbálja ki a Starburst ingyenes demó verzióját itt a BETO.com-on.

Hatalmas előny, ha először megismerkedsz a játékkal , mielőtt beváltanád pl. az üdvözlő csomagodat, az üdvözlő bónuszt vagy a befizetés nélküli bónuszt. Lehetőséged lesz megismerni mindent a Starburst szabályairól, a bónusz szimbólumokról, a bónusz funkciókról, a bónusz körökről, a nyereménytábláról és egyéb beállításokról.

Ha már készen állsz és jól érzed magad a nyerőgépekkel, a következő lépés az, hogy válassz egy olyan online kaszinót, amelyben megbízol. Egy online kaszinó megtalálása dzsungeles és nyomasztó lehet. Különösen azért, mert sokan tudják, hogy a Starburst mennyire népszerű, és sok kaszinó a Starburst -t a bónuszcsomag részeként kínálja ingyenes pörgetésekkel vagy promóciókkal, hogy új ügyfeleket csábítson.

A legfontosabb dolog egy biztonságos és jó online kaszinó megtalálása, amely érvényes játékengedéllyel rendelkezik az EU-n belül. Ellenkező esetben azt kockáztathatja, hogy megégeti magát, és soha nem kapja meg a nyereményét!

Számos különböző top online kaszinót vizsgáltunk meg itt a BETO kaszinó weboldalunkon, és megkönnyítettük Önnek ezt a fontos döntést. Nézze meg a többi NetEnt nyerőgépet és egyéb részleteket tartalmazó véleményünket az online szerencsejátékokról, és próbálja ki ingyenes nyerőgépeinket még ma.

Vad színes és pezsgő kombinációk és nyeremények a Starburst

Vad színes és pezsgő kombinációk és nyeremények a Starburst

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Online kaszinók a Starburst 🔥 oldalon.

Ön is annyira lelkesedik a Starburst honlapért, mint mi? Akkor az online videojátékot számos online kaszinóban megtalálod.


Néhány centért per. Pörgetésért játszhatsz a Starburst. Sok kaszinó szinte sorban áll, hogy ingyenes pörgetések bónuszát kínálja neked a Starburst. Ezeket az ingyenes pörgetéseket befizetés nélkül is megkaphatod, és gyakran további ingyenes pörgetéseket kínálnak, ha befizetsz. Ezeknél az ingyenes pörgetéseknél általában vannak fogadási követelmények. Az első befizetés előtt mindenképpen ismerkedjen meg a különböző követelményekkel és szabályokkal, hogy ne érje csalódás vagy meglepetés.

Megkönnyítettük a dolgát, és máris elkészítettük az Ön számára a legjobb online kaszinókról szóló véleményeket itt a BETO-nál. Ezen kívül megnézheti, hogy mely kaszinók kínálnak ingyenes pörgetéseket és ingyenes bónuszjátékokat kifejezetten a Starburst.👈

Játsszon más elérhető online kaszinójátékokkal vagy ezzel a csodálatos Starburst online a Starburst ingyenes pörgetésekkel, és tapasztalja meg az izgalmas Starburst Wildot, és szerezzen esélyt a Starburst Jackpot megütésére még ma!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és ingyenes bónuszjátékok

Itt a BETO-nál azt akarjuk, hogy a játékélménye jó legyen, ezért javasoljuk, hogy jelentkezzen a BETO által ajánlott kaszinó üdvözlő ajánlatra vagy kaszinóbónuszokra. Ezeket a kaszinó ingyenes pörgetéseket teljesen ingyen kínálják, és a kaszinó költségén játszik.

Nézd meg a kaszinóbónusz követelményeit, mivel egyes kaszinóknál egy kis befizetés szükséges, más online kaszinóknál pedig befizetési bónusz nélkül kapod meg a Starburst pörgetéseket. Ellenőrizd a szabályokat is, és azt, hogy vannak-e az ajánlataikhoz átjátszási követelmények.

Ha készen állsz, nyomd meg a pörgetés gombot, és talán te leszel a szerencsés nyertese egy hatalmas milliós nyereménynek. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy beváltsd az ingyenes pörgetéseidet! Az ingyenes pörgetésekkel és bónuszjátékokkal ugyanolyan nagy és jó esélyed van nyerni, mint a saját pénzedért játszott körökkel! - Ezt fontos megjegyezni!

Starburst a legjobb szórakozást nyújtja! - WOW

Starburst a legjobb szórakozást nyújtja! - WOW

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Starburst - Jackpotok

Starburst nem progresszív jackpot játék. Másrészt viszont egy nagy tempójú játék, amely gyakori jackpotokat ad! Gyakran és gyakran fogsz különböző bónusz funkciókat tapasztalni, mint például a vadak és a jackpotok. A játék tehát soha nem lesz unalmas.

Starburst egy kiváló energiával rendelkező sztárjáték, és hamar magával ragadnak a gyönyörű, csillogó és csillogó ékszerek. A tét nagyságától függően valóban hatalmas jackpot nyereményt nyerhetsz. Ha a 10-es maximális tétet választod, akkor a maximális jackpotot kapod, ha pedig 1-et teszel, akkor a legkisebb jackpot előnyeit élvezheted.

Ez a fantasztikusan egyszerű csillagjáték tehát lehetőséget ad arra, hogy egyetlen pörgetéssel megnyerje a maximális, 50 000 eurós jackpotot!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mobile Play - Starburst mobileszközökön?

Starburst egy online nyerőgép, amely kiválóan működik mobil platformokon. Ez két dolognak köszönhető.

Először is, a Starburst nagyon egyszerű és könnyű, és amikor beindítod a tárcsákat a pörgetésekkel, biztos lehetsz benne, hogy ugyanaz a grafika és hangzás lesz, mintha a számítógépedről játszanál.

A második ok a NetEnt, a világ egyik legjobb játékkészítője. Forradalmi NetEnt Touch technológiájukkal olyan minőségi játékot hoztak létre, amely segít még jobb használhatóságot teremteni mobilon vagy táblagépen.

Ezért egyszerű, és magaddal viheted a Starburst és játszhatsz, amikor és ahol csak akarsz, ami garantált.

NAGY NYEREMÉNY! - Így néz ki a Starburst oldalon, amikor megütöd a nagy nyereményt!

NAGY NYEREMÉNY! - Így néz ki a Starburst oldalon, amikor megütöd a nagy nyereményt!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Profi tippek és stratégia a Starburst nyerőgépes játékhoz

Azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb játékélményt élvezhesd. Ezért legyen szórakoztató a játék az izgalmas Starburst online videó nyerőgépen. Starburst csábító és szuper szórakoztató, színes kristályok izgalmas univerzumával és gyönyörű grafikával.

Mégis, a játék könnyen idegesítő látványossággá válhat, ha nem készítesz stratégiát a játékhoz!

Ezért az alábbiakban jó tanácsokat, tippeket és stratégiát soroltunk fel neked, mint Starburst játékosnak:

 1. Költségvetés - mielőtt belevetnéd magad a játékba a saját pénzeddel, döntsd el, mekkora legyen a játék költségvetése. Így nem kerülsz olyan szuper rossz helyzetbe, hogy hirtelen az egész havi fizetésedet elpazaroltad! Kezdd például azzal, hogy egy estére 20 eurót teszel félre. Aztán állj meg a félretett összegnél, még akkor is, ha nem nyersz semmit. Ha folyamatosan több pénzért játszol, mert az elvesztett téteket akarod hajszolni, az gyorsan rosszul sülhet el, és meglehetősen költséges ügy lehet belőle.
 2. Kis tétek - A Starburst egy olyan nyerőgép, amely gyakori, de nem túl nagy nyereményekkel rendelkezik. Gyorsan rosszul sülhet el, ha úgy dönt, hogy folyamatosan az összes nyereményét felteszi a mindig nagy jackpotra vadászva. Ne feledje, a kaszinó/ház MINDIG a végén nyer! Addig hagyd abba, amíg még jó a játék! Örüljön a kis nyereményeknek, és tegye a pénzt a zsebébe arra a napra. Sokkal többet nyerhetsz a játékból, a pénzből és a további "zsebpénzből".
 3. Nagyobb tétek - ha a bankszámlád elbír egy kicsit többet, akkor választhatsz nagyobb téteket, és nagyobb esélyed lesz a nagyobb nyereményekre. Mégis döntsön egy maximális összegről vagy költségvetésről. Inkább döntsön úgy, hogy kevesebb játékot/pörgetést játszik magasabb tétekkel. Megfordítva, játszhat több játékot kisebb tétekkel. Egy másik stratégia, amit javasolunk, hogy a téteket lépésről lépésre növelje, ahogy nyer, és a látott részt használja "nyereségként".
 4. Nincs több szórakozás! - Ne essen pánikba! Hagyja abba, amikor a szerencséje elfogy , és már nem szórakoztató. Tarts szünetet, menj el, és csinálj valami olyat, ami boldoggá tesz. Például menj el egy nagy sétára, vagy döntsd el, hogy mára elég volt! Nem szabad, hogy dühös és ingerlékeny legyél. Veszítsen és nyerjen ugyanazzal a gondolkodásmóddal!
 5. Idők - a felmérések szerint a nyereményeket különösen befolyásolja az egyszerre játszó játékosok száma. Kerülje a csúcsforgalmat! Ne a legnépszerűbb időpontokban játsszon. Kerülje a csúcsterhelést játék közben, és kerüljön közelebb a nagy jackpothoz!
 6. Állítsa be a gombokat - térjen vissza a nyerési pályára a Pörgetés és a Maximális tét gombok közötti váltással. A tét összege nem változik. Ezek a kisebb módosítások több bónuszkört és bónuszfunkciót indíthatnak el, és közelebb visznek a további bónuszokhoz és nyereményekhez.
A Super Combi a Starburst oldalon elindult!

A Super Combi a Starburst oldalon elindult!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Starburst - BETO általános értékelése

Starburst az egyik legnépszerűbb online nyerőgép, és nem véletlenül!

Ez egy vizuálisan gyönyörű játék, amely a részletekre és a minőségre összpontosít. Rengeteg szórakoztató, izgalmas bónusz funkcióval kényeztetnek.

A bónusz funkciók közé tartoznak a kétirányú nyerővonalak, a befagyasztott színes vad tárcsák, valamint a jól működő, felhasználóbarát beállítás és design.

Starburst A játék egy egyszerű és egyszerű nyerőgép, amellyel órákig lazán játszhatsz. Soha nem válik unalmassá, mivel a szórakoztató lendület folyamatosan megmarad, az élvezetes hangsávval együtt.

Starburst tökéletes kezdő online nyerőgépnek, a tapasztaltaknak és a high rollereknek, akik nagy téteket akarnak max. tenni! Bárki csatlakozhat! A széles fogadási lehetőség minden típusú játékos számára lehetővé teszi a részvételt.

Csatlakozzon a játékosok millióihoz, akik nagyszerűen szórakoznak a Starburst. A Starburst online nyerőgépet érdemes kipróbálni, és szórakoztató hely a bónuszpénz, az üdvözlő Starburst bónusz és az ingyenes pörgetések felhasználására. Több online kaszinó is kínál ingyenes pörgetéseket vagy kaszinóbónuszokat befizetés nélkül.

Olyan nyerőgépeket keresel, ahol nem kell befizetned, vagy olyan ingyenes pörgetéseket, ahol kisebb befizetést kell tenned? Akkor a Starburst a megfelelő játék az Ön számára.

Nagyon ajánljuk, hogy próbálja ki a Starburst nyerőgépet! Igényelje üdvözlő bónuszát még ma! - Team BETO!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Starburst - Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Játszhatok a Starburst online ingyenesen? Arrow Arrow

Igen, megteheted! A legtöbb nyerőgépet vagy a BETO-nál elérhető ingyenes demóverziót kipróbálhatja, vagy kipróbálhatja a valódi pénzes játékot.

Mennyi a minimális tét a Starburst videó nyerőgépen? Arrow Arrow

A minimális tét pörgetésenként 0,1 €. A legmagasabb tét pörgetésenként 150 €. Nem javasoljuk, hogy ilyen magas tétet tegyen, hacsak nem tapasztalt szerencsejáték-profi.

Milyen az RTP és a volatilitás ebben a Starburst online nyerőgépben? Arrow Arrow

Starburst 96,10%-os RTP-vel rendelkezik, ami nagyon standard. Starburst alacsony nyugodt volatilitással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy gyakori, de kisebb nyereményeket fogsz tapasztalni, mint a magas volatilitású nyerőgépek vagy más játékok, amelyeket mi is áttekintettünk itt a BETO-nál.

Vannak ingyenes pörgetések vagy bónusz körök a Starburst nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, ha a játék csillagát vagy a Wild szimbólumot aktiválod, ingyenes pörgetéseket vagy extra ingyenes köröket kapsz.

Mennyi a maximális nyeremény, amit a Starburst oldalon nyerhetek? Arrow Arrow

A maximális nyeremény akár a téted 500-szorosa is lehet. Csak győződjön meg róla, hogy mind az 5 keréken eltalálta a BAR-t.

Hány nyerővonalas a Starburst Free Slot? Arrow Arrow

A játékban 10 nyerővonal található az egyedülálló kétirányú kifizetéssel.

Játszhatok a Starburst oldalon a mobilkészülékemen? Arrow Arrow

Igen, megteheti! Starburst játékgép - a világ legnépszerűbb online nyerőgépét okostelefonon, Ipaden vagy számítógépen is játszhatja.