MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Dead or Alive 2 Ingyenes Játék

Dead or Alive 2 Slot Demo

Dead or Alive 2 Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Dead or Alive 2 által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Dead or Alive 2 vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Dead or Alive 2 Demó

Dead or Alive 2 nyerőgép a legendás Dead or Alive nyerőgép folytatása, és sokkal izgalmasabb próbál lenni, mint az eredeti. Az 5x3-as elrendezés és a 9 nyerővonal visszatér, de a funkciókat továbbfejlesztették, hogy még jövedelmezőbbek legyenek. A nyerőgép játék közben 3 féle ingyenes pörgetést élvezhetsz, különböző előnyökkel.

Ebben a Dead or Alive 2 nyerőgép értékelésben megtudhatja, hogyan működik ez a nyerőgép és mit kínál. Maradjon a végéig, és minden kétségét eloszlatjuk.


Megjelenés: 23.04.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X111111

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 111,111-szerese

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések Multiplier Wildokkal

Nyissa meg a címet.Magas RTP

Nyissa meg a címet.Egy legendás nyerőgép folytatása

Nyissa meg a címet.Ragadós vadak az ingyenes pörgetésekben

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.82

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.09

Nyerőgépek Maximális tét 18.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 9

Játéktémák

Vadnyugat


Játékfunkciók

Vásárlás funkció Ragadós vadak Ingyenes pörgetés szorzó Újrapörgetés Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Az Old Saloon ingyenes pörgetések 2x-es nyereményszorzóval és Sticky Wildokkal rendelkeznek.

Az Old Saloon ingyenes pörgetések 2x-es nyereményszorzóval és Sticky Wildokkal rendelkeznek.

Üdvözöljük a Dead or Alive 2 online nyerőgépen

Dead or Alive nyerőgép nem egy átlagos nyerőgép, mert csak kevés nyerőgép mondhatja el magáról, hogy olyan népszerű, mint ez a nyerőgép. Az ingyenes pörgetés funkció a Sticky Wilds-szal rengeteg nagy nyereményt biztosított a játékosoknak világszerte.

Megtartották ugyanazt az elrendezést és ugyanannyi nyerővonalat, mint az eredetiben. Ezért ez a nyerőgép 5 tárcsával, 3 sorral és 9 nyerővonallal rendelkezik. A funkciók is ismerősek, de új elemeket adtak hozzá, hogy sokkal nagyobb lehetőségeket biztosítsanak.

A nyereményeket megnövelték, és élvezheted a klasszikus típusú bónuszpörgetéseket a Sticky Wildokkal és az extra ingyenes pörgetések hozzáadásának lehetőségével. Továbbá ez a nyerőgép rendelkezik Multiplier Wildokkal és Progresszív nyereményszorzóval ellátott ingyenes pörgetésekkel. A funkciókat később részletesen is megvizsgáljuk.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Vadnyugati téma és fantasztikus grafika

Téma és tervezés

Ez a nyerőgép a vadnyugatra repít vissza, homokos utakkal, régi házakkal és ellenséges környezettel. Ennek a nyerőgépnek a hátterében nem valami vidám hely áll vízeséssel, hanem egy veszélyes város a sivatag közepén. A tárcsákat egy fából készült szerkezetben tartják, amelyet emberek felakasztására használtak. Még az animációk is veszélyesek ebben a nyerőgépben, hiszen minden alkalommal, amikor nyereményt érsz el, pisztolylövések hallatszanak.

A zene lassú tempójú, és bármelyik vadnyugati filmhez könnyedén illeszkedik. Ezt pisztolylövések, lovak futása és egyéb hangok támogatják. Nem véletlenül a NetEnt az egyik kedvencünk, ha ingyenes kaszinó nyerőgépek tervezéséről van szó. Elégedettek vagyunk ennek a nyerőgépnek a témájával és grafikájával.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a seriff jelvénye, a pisztoly, a cowboy-kalap, a cowboy-csizma és a whiskey-s üvegek. A magasan fizető szimbólumok a téted 22,22-szeresét és 111,11-szeresét fizetik ki, ha egyforma szimbólumokat érsz el egy ötös kombinációban.

Azalacsonyan fizető szimbólumok a kártyaszimbólumok, amelyek a téted 2,77-szeresét és 11,11-szeresét fizethetik ki, ha egy öt-az-egyben nyerő kombinációt érsz el. A videónyerőgép vad szimbólumai a vadnyugat különböző banditái, mint például Jesse James és Billy the Kid.

A Scatter szimbólum 2 pisztoly egy törött bikakoponyával, és a téted 2,500x-ának megfelelő összeget fizet, ha öt Scattert érsz el bárhol a tárcsákon.

Élvezze a továbbfejlesztett dizájnt és funkciókat a legendás nyerőgép folytatásában

Élvezze a továbbfejlesztett dizájnt és funkciókat a legendás nyerőgép folytatásában

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Dead or Alive 2 nyerőgép

Ez a szakasz tisztázza a nyerőgép játékának alapjait. Kezdjük.

 • A 2 ívelt nyíllal ellátott pörgetés gomb elindítja a tárcsák pörgetését.
 • A plusz és mínusz gombok segítségével megváltoztathatja a tét szintjét és az érme értékét, ami végső soron a teljes tét értékét határozza meg.
 • A fogadási tartomány 0,09 €-tól 9 €-ig terjed.
 • A max. tét gomb a tét szintjét a maximumra növeli.
 • Az autoplay gomb akkor van ott, ha 10 és 1000 pörgetést szeretne elvégezni robotpilóta üzemmódban, az Ön által kívánt nyeremény- vagy veszteséghatárokkal.
 • Az"i" gomb megnyitja a nyereménytáblát, és röviden elmagyarázza a funkciók működését.
 • A kérdőjel gomb megnyitja a játékszabályokat.
 • A bal alsó sarokban találhatóbeállítások között a gyors pörgetés, a pörgetéshez szükséges szóköz és a bevezető képernyő beállításai találhatók.
 • Az automatikus lejátszás és a hang gomb szintén a bal alsó sarokban található.
Válassza ki a kívánt ingyenes pörgetések típusát a variancia alapján

Válassza ki a kívánt ingyenes pörgetések típusát a variancia alapján

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Legendás bónusz funkciók

Dead or Alive 2 kaszinójáték az első játék sikerére épít, és három ingyenes pörgetési lehetőséget biztosít. Ha három vagy több Scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon, akkor elindul a Free Spin bónuszkör 12 ingyenes pörgetéssel. Kiválaszthatod a kívánt ingyenes pörgetések típusát, és élvezheted őket. Nézzük meg a különböző típusú ingyenes pörgetéseket a varianciájuk növekvő sorrendjében.

Train Heist Free Spins funkció

Ez a funkció egy Wild számlálóval rendelkezik, amely segít nyomon követni, hogy hány Wild landolt a tárcsákon. Valahányszor wildot érsz el, a wild számláló növekszik, és egy extra ingyenes pörgetést kapsz, a szorzó 1-gyel történő növelésével. Ha sikerül elérned a 16-szoros szorzót, akkor 5 extra ingyenes pörgetést kapsz.

Old Saloon ingyenes pörgetések

Ez a funkció hasonló az eredeti Dead or Alive nyerőgépben található ingyenes pörgetésekhez. Minden nyereményt 2-vel szorozunk meg, és minden Wild szimbólum, amely a tárcsákra kerül, a bónusz körök végéig ragadós lesz. A tárcsákon landoló Wildok 5 extra ingyenes pörgetést is adhatnak, ha szerencsés vagy.

High Noon Saloon ingyenes pörgetések

Az első lehetőséghez hasonlóan az egyik tárcsára érkező Wild szimbólum Sticky Wild szimbólummá alakul át. Ha két Wild szimbólum landol ugyanazon a tárcsán, akkor azok Double Multiplier Wild szimbólummá alakulnak át. Ha három Wild szimbólum kerül ugyanarra a tárcsára, akkor azok Triple Multiplier Wild szimbólumokká alakulnak át.

Ha ugyanabban az ingyenes pörgetésben több Sticky Wild Multiplier szimbólummal nyer, akkor minden egyes Wild szimbólum szorzóját a nyereményre alkalmazzuk. Továbbá, a Sticky Wild szimbólumok tárcsákra történő landolásával 5-tel meghosszabbíthatja az ingyenes pörgetéseket.

Bónusz vásárlás funkció

Atéted 66-szorosát fizetheted ki a Free Spins bónusz megvásárlásához. Sajnos ezt a funkciót az Egyesült Királyságban nem használhatod, mivel az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága betiltotta.

A nyeremények ritkák ebben a nyerőgépben, de a maximális nyeremény a tét 100,000-szerese.

A nyeremények ritkák ebben a nyerőgépben, de a maximális nyeremény a tét 100,000-szerese.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A Dead or Alive 2 nyerőgép RTP-je 96,82%, ami fantasztikus.

Ami a volatilitást illeti, ez egy magas volatilitású nyerőgép, ezért tele van potenciállal.

Akár a téted 111,111-szeresét is megnyerheted, ami hihetetlen egy olyan nyerőgépnél, amely nem rendelkezik nagyvonalú progresszív jackpottal.

A Dead or Alive 2 online nyerőgép túlszárnyalta az eredeti

A Dead or Alive 2 online nyerőgép túlszárnyalta az eredeti

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Dead or Alive 2 slot?

Dead or Alive 2 nyerőgép minden idők egyik legjobb ingyenes nyerőgépét felülmúlta azzal, hogy több lehetőséget és az egyik legmagasabb maximális nyereményt kínálja. Féltünk, hogy nem lesznek képesek kielégíteni az eredeti játék megrögzött rajongóit. Azonban most már biztosak vagyunk benne, hogy az eredeti rajongói imádni fogják ezt a nyerőgépet, és úgy látjuk, hogy ez egy ajándék minden Dead or Alive rajongónak.

Az öt Wild szimbólum és az Old Saloon Free Spins funkció az eredeti nyerőgépre emlékeztet. Az újdonságok a Train Heist Free Spins és a High Noon Saloon Free Spins. A kockázattűrő képességedtől függően választhatsz, de mi a High Noon Saloon Free Spins-t ajánljuk, mivel ezekkel a maximális nyereményt is elérheted.

A wildok landolnak és ragadósak lesznek, akárcsak az eredetiben, és a bónuszt is megvásárolhatod kedvező áron. Alapvetően a NetEnt minden idők egyik legjövedelmezőbb nem jackpotos nyerőgépét készítette el, és érdemes még ma kipróbálnod!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Dead or Alive 2 slot GYIK

Milyen magas a maximális nyeremény a Dead or Alive 2 nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény felső határa a téted 111,111-szerese, ami az egyik legmagasabb maximális nyeremény. Ezt a High Noon Saloon ingyenes pörgetések során lehet megnyerni.

Mekkora az RTP és a variancia a Dead or Alive videó nyerőgépben? Arrow Arrow

Az RTP 96,82%, ami megegyezik az eredeti játékkal. A nyerőgép volatilitása magas, és ez a nyerőgép számára tökéletes volatilitás.

Vannak ingyenes pörgetések a Dead or Alive 2 nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, 12 ingyenes pörgetést indíthatsz el, ha 3 vagy több scattert érsz el. Az ingyenes pörgetések 3 lehetőséggel rendelkeznek: Sticky Wilds, Multiplier Sticky Wilds és Progresszív nyereményszorzó. Az ingyenes pörgetések meghosszabbíthatók a Wildok landolásával is.

Hogyan működik a Bonus Buy funkció a Dead or Alive 2 nyerőgépben? Arrow Arrow

A bónusz-vásárlási funkcióval ingyenes pörgetések indíthatók el, a téted 66-szorosát kifizetve.

A Dead or Alive 2 slot egy átverés? Arrow Arrow

Nem, a Dead or Alive 2 nem átverés, mivel a NetEnt az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb nyerőgép-fejlesztő. A NetEnt már rendelkezik engedéllyel és szabályozott hatóságokkal, mint az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság, így nincs miért aggódnia.

Lehetséges a Dead or Alive 2 nyerőgépet ingyenesen játszani? Arrow Arrow

Igen, itt a BETO-nál játszhat a Dead or Alive 2 nyerőgép demójával 3 kiváló típusú ingyenes pörgetéssel.