MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Golden Osiris Ingyenes Játék

Golden Osiris Slot Demo

Golden Osiris Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Golden Osiris által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Golden Osiris vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Golden Osiris Demó

Golden Osiris az egyik legújabb játék, amelyet a népszerű online játékfejlesztő Play'n GO fejlesztett ki. A Golden Osiris témája egyiptomi, és a video nyerőgép tele van kalandos és akciódús elemekkel , amelyek tökéletesen illeszkednek a nyerőgép témájához. A Golden Osiris játékban egy csomó különleges funkciót és bónuszt találsz, mint például kaszkádos tárcsák, ingyenes pörgetések és az egyedülálló piramis töltő különleges funkció.


Megjelenés: 26.11.2020
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X12000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika Play'n GO

Nyissa meg a  címet.Különleges rejtett vadak

Nyissa meg a  címet.Speciális átalakító szimbólumok

Nyissa meg a  címet.Szórakoztató online nyerőgép

Nyissa meg a  címet.Nagy volatilitás, ami nagyszerű kifizetéseket eredményez

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Változó RTP-k

Bezár A különleges funkciók egy kicsit bonyolultnak tűnhetnek

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.25

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 7

Nyerőgépek Sorok 7

Játéktémák

Gyémántok Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Klaszter fizet Szimbólumcsere Energia gyűjtése Ragadós vadak RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Istenek


A széles rácsszerkezetű Golden Osiris

A széles rácsszerkezetű Golden Osiris

Bevezetés - Golden Osiris

Az egyiptomi téma az egyik legnépszerűbb téma, ha online nyerőgépekről van szó. Nem csak a nyerőgépek; az egyiptomi téma szó szerint minden szórakoztató műfajban divatos, legyen szó könyvekről, tv-műsorokról, filmekről vagy játékokról. Számos egyiptomi témájú online nyerőgépet találsz, de a Golden Osiris by Play'n GO egyedülálló, és az a fajta játékélmény, amit nyújt, lenyűgöző. Golden Osiris főleg a népszerű Osiris legenda köré épül, aki képes arra, hogy erejével a nap arany sugarát valódi arannyá változtassa.

A Golden Osiris játék rácsszerkezete valószínűleg a legszélesebb rácsszerkezet lesz, amivel valaha is játszottál online nyerőgépen egész életedben, és nem túlzunk; a Golden Osiris játékban egy szuper széles, 7 tárcsából és 7 sorból álló játékrácsot kapsz. Mivel a Golden Osiris egy hatalmas játékrácsot tartalmaz, a nyerőgép a klasszikus nyerővonal-struktúra helyett a speciális klaszter-mechanizmust használja a nyerőgépben a nyeremények megszerzéséhez. Ez egy szép újítás, amit a Golden Osiris játékban láthatsz, mivel a klasztermechanizmusos nyerőgépek ritkák, és szuper szórakoztatóak, mivel nem korlátoznak semmilyen rögzített nyerővonal vagy bármi hasonló. Amikor egy 5 vagy több hasonló szimbólumból álló klasztert érsz el, a klaszter értékén alapuló kifizetést kapsz.

A fogadási tartomány a Golden Osiris játékban elég széles; bármilyen tétet választhatsz a tétek széles skálája közül, kezdve 0,10 eurótól egészen 100 euróig pörgetésenként. A nyerőgépben elérhető speciális opciókkal növelheti a kényelmet és a szórakozást, mint például az automatikus lejátszás funkció, a nyereménytábla funkció és a tétváltó kapcsolók.

A Golden Osiris oldalon elérhető legmagasabb nyeremény 12 000-szeres értékű, ami egyszerűen hihetetlen; nem sok olyan online nyerőgépet találsz, amely akár 10 000-szeres jackpotot is ad, nemhogy 12 000-szeresét.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A vizuális elemek Golden Osiris

Golden Osiris egy egyiptomi témára épül, ami már a nyerőgép nevéből is kiderül. Golden Osiris nem egy átlagos egyiptomi nyerőgép, ugyanazokkal a régi, unalmas nyerővonalakkal és régimódi bónusz funkciókkal; a Golden Osiris egy szupertöltős online nyerőgép , amely a mitikus egyiptomi kultúra alvilági istenének, Ozirisznek a történetén alapul .

A nyerőgép minden grafikai eleme, mint például a szimbólumok, a tárcsák, a nyerőgép háttere és az animációk is erre az izgalmas témára épülnek. A háttér elárulja, hogy ez a rácsszerkezet, amelyen játszol, valahol a titokzatos piramisok mélyén található; a rács két oldalán 2 hatalmas oszlop található. Ezekre valamit rejtélyes egyiptomi írással van ráírva.

Hatalmas rácsszerkezetű Golden Osiris

Hatalmas rácsszerkezetű Golden Osiris

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játékmenet és bónusz funkciók

Golden Osiris egy nagyon gazdag online video nyerőgép; a video nyerőgépen számos különleges funkciót és bónuszt találsz a játék során. A Play'n GO híres a nagyon robbanékony nyerőgépek kifejlesztéséről, és a Golden Osiris is követi ezt a hagyományt. A Golden Osiris oldalon mindig történik valami, vagy valami más, és önnek nagyszerű játékélményben lesz része.

A Golden Osiris oldalon elérhető bónusz funkciókat az alábbiakban ismertetjük:

Cascading Reels speciális funkció

A Cascading Reels funkció egy hatalmas különleges bónusz, amellyel magas nyereményláncokat érhetsz el a nyerőgépen. Ahogy a kaszkádozó tárcsák funkcióban egy sikeres nyerőcsoportot érsz el a tárcsákon, az adott csoportot alkotó szimbólumok eltűnnek a tárcsáról, és helyükre a felettük lévő szimbólumok kerülnek le. Ily módon újabb esélyt kapsz arra, hogy nyerő kombinációt érj el a nyerőgépen. Ha szerencséd van, végtelen számú ilyen nyerő kombinációt érhetsz el, amelyek csak egyetlen pörgetésért fizetnek.

Rejtett vadak

A kaszkádos tárcsák funkcióról már olvashattál, hogy mennyire jó és hogyan működik, de a Golden Osiris játékban van egy különleges csavarja. Mivel a nyertes szimbólumok egy sikeres halmaz landolása után eltűnnek a rácsról, ezek a szimbólumok az alattuk lévő rejtett vad szimbólumokat is felfedhetik. Ezek a vad szimbólumok különlegesek, és a tét 2x, 3x, 4x, 4x, 5x, 7x vagy 10x értékű szorzóként jelennek meg. Ez a Golden Osiris különleges rejtett vad szimbóluma.

Piramis töltő funkció

Egy másik szórakoztató funkciót is élvezhetsz a Golden Osiris oldalon, a Pyramid Charger-t. Ebben a funkcióban 25 különböző piramist láthatsz a játék tárcsáinak jobb oldalán. A funkció akkor aktiválódik, ha a játék tárcsáin összegyűjti a nyerő szimbólumok egy bizonyos küszöbértékét. Ahogyan csomókat érsz el, úgy töltöd fel a Pyramid Charger speciális funkció töltésmérőjét. Minden egyes szimbólumért egy piramis töltést kapsz, és összesen 25 piramis töltés szükséges a speciális funkció aktiválásához. A bónusz első töltése 3x-os szorzót eredményez, és ezeknek a szorzóknak az értéke egyre nő és nő. A maximális szorzó, amit a Golden Osiris oldalon kaphatsz, 30x értékű.

Ingyenes pörgetések funkció

Az ingyenes pörgetések bónusz fordulója a hab a tortán a Golden Osiris különleges funkcióiban. Az ingyenes pörgetések szó szerint a legjobb bónuszok, amelyeket egy online nyerőgépen kaphat, és a Golden Osiris csodálatos ingyenes pörgetéseket biztosít. Az ingyenes pörgetésekkel ingyen pörgetheted a nyerőgép tárcsáit; az ingyenes pörgetésekhez nem kell pénzt vagy érméket betenned; szó szerint a semmiért pörgeted a tárcsákat, és ezeken az ingyenes pörgetéseken valódi pénznyereményt kapsz. Ha 3 vagy több scatter szimbólumot ér el a Golden Osiris tárcsáin, akkor 5 ingyenes pörgetést kap. A legjobb dolog, hogy a rejtett vad különleges bónusz aktív marad az ingyenes pörgetések során.

Mega nagy nyeremény a Golden Osiris

Mega nagy nyeremény a Golden Osiris

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon és hogyan nyerjen - Golden Osiris

Hogyan kell játszani - Golden Osiris

A misztikus egyiptomi kripták és sírok titkai és rejtélyei csak arra várnak, hogy felfedezd őket, ezért érdemes minél hamarabb nekivágnod a kalandnak az online nyerőgépeken. Annak érdekében, hogy a Golden Osiris, aPlay'n GO egy nagyon hatékony és minimális játékstruktúrát fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan fogadhasson a nyerőgépen, és azonnal elkezdhessen nagy pénzt keresni az online nyerőgépen.

A dolgok, amiket meg kell tenned, mielőtt elkezdenéd a szerencsejáték-kalandodat a Golden Osiris oldalon, minimálisak. Alapvetően csak két dolgot kell tennie a Golden Osiris oldalon, beállítani a tétet és megpörgetni a tárcsákat, semmi mást.

A fogadási tartomány a Golden Osiris oldalon nagyon széles, és könnyen kiválaszthatja azt a tétet, amely tökéletesen megfelel a szerencsejáték költségvetésnek. A tétet pörgetésenként 0,10 €-tól 100 €-ig bárhol beállíthatja; még ha úgy dönt, hogy kis téttel játszik a nyerőgépen, akkor is kiváló esélye van arra, hogy nagyszerű nyereményt kapjon, mindezt a Golden Osiris nagyszerű kaszkádos tárcsák funkciójának köszönhetően.

A tét beállítása után már húzhatja is a nyerőgép karját; semmi mást nem kell tennie. A nyerőgép tárcsáit kétféleképpen pörgetheti; vagy kézzel pörgetheti a játék tárcsáit, vagy igénybe veheti a nyerőgép speciális automatikus pörgetés funkcióját, amely automatikusan megpörgeti a nyerőgép tárcsáit. Azonban óvatosnak kell lenned, amikor az automatikus pörgetés segítségével pörgeted a játék tárcsáit, mivel ha rossz napod van a nyerőgépen, akkor sok pénzt veszíthetsz, és még csak nem is fogsz tudni róla. Mindenképpen tartsa szemmel a játékszámlája pénzegyenlegét.

Hogyan nyerhet - Golden Osiris

A Golden Osiris online nyerőgépen való nyereményszerzés egészen más, mint a többi nyerőgépen. A Golden Osiris nem az alap nyerővonal-rendszert használja, hanem a fejlett klasztermechanizmus segítségével ad nyereményeket. A klasztermechanizmusban a nyerőgépen landoló klaszterek alapján kap kifizetéseket. A klaszterek hasonló szimbólumok csoportjai a szomszédos helyeken; minél több szimbólum található egy klaszterben, annál magasabb a kifizetési értéke. A kifizetés értéke attól is függ, hogy milyen típusú szimbólumot használtak a klaszterek landolásához. A nyerőgépben vannak magas és alacsony kifizetésű szimbólumok, a legjövedelmezőbb szimbólum a nyerőgépben a piros szkarabeusz szimbólum; ez 50-szeres kifizetést biztosít.

A piramis töltő különlegessége a Golden Osiris

A piramis töltő különlegessége a Golden Osiris

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás

RTP

A Golden Osiris online nyerőgép RTP százaléka 96,42%, ami azt jelenti, hogy ha 100 érmével játszol a nyerőgépen, akkor nagy valószínűséggel 96,42 érmét fogsz kapni, ami egyszerűen nagyszerű. Az online kaszinógépek átlagos RTP-je 95% és 96% között mozog, így a 96,42%-os RTP nagyon megnyugtató; biztonságban érezheti magát a játékbetéttel kapcsolatban, amikor ezen a nyerőgépen játszik.

Volatilitási besorolás

Golden Osiris a variancia skálán magasra lett értékelve; ez azt jelenti, hogy a nyerőgép robbanékony, és nagyon nagyvonalú kifizetésekre számíthat a Golden Osiris online nyerőgépen. A Golden Osiris jackpotja 12 000-szeres értékű, ami még egy magas varianciájú nyerőgép esetében is nagyon magasnak számít. Nagyszerű játékélményben lesz része a Golden Osiris játékon; abszolút szeretni fogja.

Mobil támogatás a Golden Osiris

A Golden Osiris fejlesztői tökéletesen optimalizálták a Golden Osiris oldalt, hogy zökkenőmentesen fusson a hordozható eszközökön, például a táblagépeken és a mobilokon. A Golden Osiris számos eszközön játszhatsz, beleértve a számítógépeket, a táblagépeket és a mobilokat is. A játék tökéletesen működik a kisebb eszközökön, és nem fogsz késleltetést vagy képkocka kiesést érezni; a slot ugyanolyan simán működik, mint a számítógépeken. A fejlesztők a fejlett HTML5 platformot használták a játék elkészítéséhez, amely jelenleg a legjobb platform az online nyerőgépek tervezéséhez.

Az egyedi tematikus szimbólumok a Golden Osiris

Az egyedi tematikus szimbólumok a Golden Osiris

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az általános ítélet - Golden Osiris

Golden Osiris egy tökéletes online nyerőgép; a nyerőgép szinte minden téren felülmúlja a szabványokat. A nyerőgép gördülékeny, remekül működik, tele van különleges funkciókkal, a grafika remek, és a statisztikák is nagyon meggyőzőek. Összességében a játék egyszerűen fantasztikus; a játék tempója felpezsdítő, nagyon kalandos és kirobbanó online játékélményben lesz része, miközben a nyerőgépen játszik. Mi imádtuk a nyerőgépet, amikor teszteltük, és biztosak vagyunk benne, hogy te is imádni fogod.

A nyerőgép egy különleges klasztermechanizmust kínál, amely lehetővé teszi, hogy a szimbólumokat klaszterekben landoljanak a rácsokon, ami növeli az esélyt a magas nyereményre, ellentétben az unalmas nyerővonal-rendszerrel, ahol sok szabályt és bonyodalmat kell követni.

A fejlesztők a Golden Osiris online nyerőgépet számos különleges funkcióval és bónusszal töltötték fel; ezek a bónuszok nagyon izgalmassá teszik a játékélményt. A különböző speciális bónuszok, amelyeket a Golden Osiris oldalon kaphatsz, a feltöltött piramis különfunkció, a kaszkádoló tárcsák motorja, a különleges rejtett vadak és a klasszikus ingyenes pörgetések bónusz kör. A Golden Osiris oldalon speciális szorzókat is kaphatsz, amelyek akár 30-szorosára is kiterjedhetnek, és őrületes nyereményeket kapsz.

Összefoglalva, a Golden Osiris egy kiváló video nyerőgép, és nagyon addiktív; órákig nem fogod tudni elhagyni a játék képernyőjét.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Golden Osiris

Mekkora a Return To Player százalékos aránya a Golden Osiris oldalon? Arrow Arrow

A Golden Osiris RTP-százaléka 96,42% körül van, ami kiváló, mivel jóval magasabb, mint az iparági átlag. Azonban az egyes játéküzemeltetők, akárcsak az online kaszinók világában a kaszinók, kényük-kedvük szerint változtathatják a nyerőgép RTP-jét, ezért mindenképp olvasson el részletesen egy nyerőgépről, mielőtt játszana vele.

Mi a Golden Osiris volatilitási besorolása? Arrow Arrow

Az olyan játékgépek volatilitása, mint a Golden Osiris, magas, ami azt jelenti, hogy a nyerőgép nagyon robbanékony, és nagyszerű kifizetésekre számíthat a nyerőgépen. Például a Golden Osiris játékon 12,000-szeres jackpotot kaphat.

Mennyi a maximális nyeremény, amit a Golden Osiris oldalon nyerhetek? Arrow Arrow

A Golden Osiris oldalon elérhető legmagasabb nyeremény 12 000-szeresét érheti el, ami még egy magas volatilitású nyerőgép esetében is nagyszerű.

Mi a Golden Osiris piramis töltő funkciója? Arrow Arrow

A Pyramid Charger a Golden Osiris online nyerőgép különleges funkciója; ez egy mérőeszköz, amelyet a játékképernyő oldalán láthat; ez a mérőeszköz akkor töltődik, ha folyamatosan nyerő kombinációkat ér el. Miután összegyűjtöttél 25 nyerő szimbólumot, a piramis teljesen feltöltődik, és izgalmas szorzókat ad.

Vannak ingyenes pörgetések a Golden Osiris oldalon? Arrow Arrow

Igen, a Golden Osiris oldalon van egy csodálatos ingyenes pörgetési kör; ezt akkor aktiválhatod, ha 3 vagy több scatter szimbólumot helyezel el a nyerőgép tárcsáin.

Hány nyerő út van a Golden Osiris oldalon? Arrow Arrow

A Golden Osiris játékban nincsenek rögzített nyerőutak, mivel a nyerőgépben nincs nyerővonalrendszer, és a nyereményeket egy klaszterrendszer alapján kapod. Amikor klasztereket érsz el, a klaszterben lévő szimbólumok mérete és szimbólumai alapján kapsz nyereményt.

Játszhatok ingyen a Golden Osiris oldalon? Arrow Arrow

Igen, a Golden Osiris ingyenes verziója elérhető itt a BETO-nál; érdemes játszani vele, mielőtt valódi pénzt tennél a nyerőgépbe, mivel az ingyenes verzióval játszva sokkal jobban megértheted a nyerőgépet.