MENÜ

Legacy of Dead Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Legacy of Dead
Kattints ide a játékhoz

Legacy of Dead által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

ÁPRILIS 2024

Legacy of Dead vélemény

Legacy of Dead

Legacy of Dead a Play'n GO-tól a következetesen bővülő Book sorozat egyik legújabb tagja. Az Arany Sírba és az ókori Egyiptomba utazhatsz.

Ez egy fantasztikus nyerőgép-kiadás néhány magával ragadó funkciónak és meglepetésnek köszönhetően , mint például a bővülő szimbólumok és a különleges szimbólumok. A nagyszerű dizájnnal és látványvilággal, valamint a hangsávval megalapozza az elmélyült merülést az egyiptomi sírkamrákba egy újabb expedícióra.


Megjelenés: 09.10.2019
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

9 izgalmas bővülő szimbólumok

Korlátlan számú ingyenes pörgetést aktiválhat újra

3 vagy több kibővített tárcsa nyeréshez

Maximális nyeremény x5000 a teljes tétedből

Nagyon illékony

Hátrányok

Nincsenek progresszív jackpotok

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Play'n GO

Volatilitás

RTP% 94.51

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.01

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Ősi civilizációk


Játékfunkciók

A könyv... mechanika Bővítő szimbólumok RTP tartomány Kockázat/szerencsejáték Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Múmia


Bevezetés a Legacy of Dead nyerőgépbe

Legacy of Dead a Play'n GO által létrehozott online szerencsejáték-nyerőgépek újdonsága, amely egy újabb "könyv" játékkal egészíti ki a Play'n GO listáját. A nagyszámú szimbólummal elérhető ingyenes pörgetéseket megnyerheted, és új jutalmakat kaphatsz, és ugyanígy újraindíthatod az összetevőt, hogy egy újabb izgalmas szimbólumot nyiss meg.

A játék beállítása egy halványan megvilágított kamrában vagy egy temetkezési helyen történik, és minden 5 tárcsán, 3 soron és 10 nyerővonalon működik. Az összes szakaszon és kütyün keresztül valahol a 10c-s minimum és a 100 €-s maximum tét között lehet pörgetésenként tétet tenni, és van egy fogadási funkció is, amely minden egyes siker után a játék részévé válik. Miután kitaláltad a megfelelő kártyaszínt vagy színt, a nyereményedet 2-szeresére vagy 4-szeresére növelheted, vagy egy szempillantás alatt mindent elveszíthetsz.

Ősi egyiptomi stílusú kezelőfelület - Legacy of Dead Nyerőgép játék

Ősi egyiptomi stílusú kezelőfelület - Legacy of Dead Nyerőgép játék

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Legacy of Dead nyerőgépes játék szimbólumai

A legendás Tutanhamon a legmagasabb nyereményt hozó szimbólum. Az arany sírkamra vad szimbólum ugyanezt a kifizetést biztosítja. A spektrumban a szokásos egyiptomi istenek vannak középen, az alacsony értékű kártyafajta szimbólumok mellett. A nyereményhez 2 és 5 egyforma szimbólumra van szükség egy nyerővonalon.

Az alábbiakban a Legacy of Dead videójátékgép alacsonyabb és magasabb kifizetésű szimbólumainak kifizetése következik:

 • AWild szimbólum (arany temetőkamra) 500-szoros nyereményt hozhat egy nyerővonalon lévő 5 szimbólum esetén.
 • Tutankhamon 500-szoros nyereményt kínál egy nyerővonalon 5 darabért
 • Anubisz, a halottak istene 160x 5 nyereményért egy nyerővonalon számodra
 • Afáraó 60x 5 nyereményt fizet egy nyerővonalon
 • Hórusz, aki egyben a sólyom istene is, 60-szoros pénzt ér egy nyerővonalon 5 nyereményért.
 • Akártya színű szimbólumok 12x és 8x fizethetnek 5 darabért egy nyerővonalon
Az összes multiplikátor részletes áttekintése Legacy of Dead

Az összes multiplikátor részletes áttekintése Legacy of Dead

VISSZA A TARTALOMHOZ

A játékmenet

A Legacy of Dead nyerőgép és a Book of Dead játék nagyon hasonló. A Play'n GO egy tíz nyerővonalas, öt tárcsás video nyerőgépként fejlesztette ki.

Rich Wilde új kalandba kezdett a Book of Dead. Korábbi szereplései közé tartozik a Pearls of India és az Aztec Idols. Ezúttal az ókori egyiptomi piramisokba utazott, ahol úgy hitték, hogy Anubisz megnyitotta a kapukat, amelyek egyenesen az alvilágba vezetnek.

Hogyan kell játszani Legacy of Dead Slot

Ezt a nyerőgépes játékot könnyű megérteni és játszani. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, hogy azonnal elkezdhesse:

 1. Először is, válassza ki a tét összegét. Ez lehet bármilyen érmeértékű összeg a minimális 10 érmés téttől a maximális 100 érmés tétig pörgetésenként.
 2. Most pedig kiválaszthatja az automatikus lejátszás funkciót akár 100 pörgetésig. Azt is kiválaszthatja, hogy az automatikus lejátszás mikor álljon le. Például, amikor a funkció elindul, vagy amikor egy bizonyos összeget elveszít vagy megnyer, vagy ha egyetlen nyereményt ér el.
 3. A képernyő alján található egy kis villámcsavar gomb, amely növeli a pörgetés sebességét.
 4. Kattints a PÖRGETÉS gombra, és érezd jól magad!
 5. Tervezd meg a költségvetést és a stratégiát, mielőtt kiválasztod az üdvözlő bónuszodat, és játssz valódi készpénzzel ezen az izgalmas nyerőgépen.

Videó: Legacy of Dead Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Mintavideó játék bővülő szimbólumokkal és több bónusz funkcióval

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mi az RTP és a volatilitás a Legacy of Dead

Legacy of Dead A nyerőgépek magas, 96,68%-os RTP-vel (játékos-visszatérítés) rendelkeznek. Ez a szám az átlag felett van, és azt mutatja, hogy a Play'n GO online nyerőgépek ezt a játékot megfelelő választássá tette az Ön számára.

A játék magas volatilitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a nyeremények, amelyeket beválthatsz, meglehetősen jelentősek, de az alacsony vagy közepes varianciájú játékokkal ellentétben ezek a nyeremények nehezebben jönnek össze.

A játék kifizetésének gyakorisága és a nyeremények nagysága a volatilitástól függ. Itt előfordulhat, hogy egy ideig nem fordul elő nyeremény, de megéri várni, ha végül mégis bekövetkezik.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Legacy of Dead: A győzelem titka

A kezdeti tét összege határozza meg a nyereményt, és ez a nyeremény a maximális, 5000-szeres nyereményig terjedhet, amelyet akkor kaphat , ha mind az öt tárcsán megjelenik a Tutanhamon szimbólum.

A játék wild és scatter szimbólumát a sírkamra ikonja jelöli. A Tutanhamon ikonhoz hasonlóan, ha a játékban lévő nyerővonalak közül az egyikre kettőtől ötig kerül, akkor 1x és 500x közötti nyereményt kaphatsz. Nyerőkombinációkat a vad szimbólum használatával és más ikonok helyettesítésével is kialakíthatunk.

Pompás grafika és kiemelések a Legacy of Dead

Pompás grafika és kiemelések a Legacy of Dead

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan szerezhetek ingyenes pörgetéseket és bónuszokat?

A Legacy of Dead játék rendelkezik egy ingyenes pörgetések bónusszal. Három vagy több scatter landolása egyetlen pörgetésen kiváltja az ingyenes pörgetések nyerőgép funkciót. Ezzel 10 ingyenes pörgetést nyerhetsz kezdetben, és további 2x, 20x vagy 200x bónuszt, ha 3, 4 vagy 5 scattert érsz el a bónuszkör elindításához.

Ez még nem minden. Mielőtt az összes ingyenes pörgetés lejátszódik, még egy meglepetés vár rád. Megjelenik egy görgeteg, amely véletlenszerűen kiválaszt egy szimbólumot, amely a speciális, bővülő szimbólumként szolgál. Ha ezt a speciális bővülő szimbólumot az ingyenes pörgetési forduló során érjük el, akkor a szimbólum kitágul, és az egész tárcsára kiterjed, amire ráesik.

A normál könyves videónyerőgépekkel ellentétben ebben a játékban nem kell felsorakoztatnia a kibővített tárcsákat a nyeremény megszerzéséhez. Ehelyett a nyeremény eléréséhez mindössze annyit kell tennie, hogy a kiválasztott szimbólumot az 1., 3. és 5. tárcsára helyezi, és az úgy fog viselkedni, mintha az 1., 2. és 3. tárcsán landolt volna. Ez nagymértékben növeli az esélyét a bónuszfordulók során a nagy nyeremények elérésének, és előnyt jelent, ellentétben más könyvsorozatú játékokkal.

Azingyenes pörgetések funkció során,10 extra pörgetés jár, ha egy pörgetésen 3 új scattert érsz el. Ha folyamatosan scattereket érsz el, akkor folyamatosan nyerhetsz ingyenes pörgetéseket, és nincs korlátja annak, hogy hány pörgetést kaphatsz. Ráadásul egy kiválasztott szimbólumot adunk hozzá a mixhez, amikor legalább 3 új scattert érsz el. Itt akár 9 kiválasztott szimbólumot is használhatsz egyszerre, és mindegyik szimbólum akkor és ott bővül, amikor és ahová ér.

Mekkora a jackpot (maximális nyeremény)?

A Legacy of Dead online nyerőgép nem rendelkezik online progresszív jackpotokkal, de meglehetősen tisztességes nyereményeket lehet nyerni. Amikor a legmagasabb értékű szimbólum betölti a képernyőt, akkor belépsz az ingyenes pörgetések funkcióba, ahol nagy valószínűséggel megkapod a jackpot maximális nyereményét. Ekkor a teljes téted 5000-szeresét nyerheted meg, ami 500 000 eurónak felel meg, ha a maximális téttel játszol.

Találd ki a megfelelő szimbólumokat, és szerezz izgalmas bónuszokat

Találd ki a megfelelő szimbólumokat, és szerezz izgalmas bónuszokat

VISSZA A TARTALOMHOZ

Demó játék - Legacy of Dead Slot - Ingyenes játék

A BETO.com-on kipróbálhatja az ingyenes kaszinójátékokat. A Legacy of Dead nyerőgép demó módját ingyenesen játszhatod. A Legacy of Dead demó játékhoz nem kell előbb első befizetést vagy minimális befizetést teljesítened, és 25 000 ingyenes játékkreditet kapsz, amit arra költhetsz, amire akarsz.

Azonban azt tanácsoljuk, hogy mielőtt bármilyen online nyerőgépet valódi pénzért játszanál, először játssz 150-200 demó pörgetést.

Válasszon magasabb tétet és nyerjen Legacy of Dead

Válasszon magasabb tétet és nyerjen Legacy of Dead

VISSZA A TARTALOMHOZ

A felülvizsgálatunk Legacy of Dead

A Play'n GO Legacy of Dead egy egyedülálló online nyerőgép. Ha figyelembe vesszük a témáját és az általa kínált bónusz funkciókat. Vannak már hasonló ókori egyiptomi témájú nyerőgépek a piacon, és a játékmenete is olyan, mint a Book of Dead nyerőgépé.

Mindkét cím 10 nyerővonalból és 5000-szeres főnyereményből áll. Ezen kívül mindkettő rendelkezik ingyenes online pörgetési körökkel, amelyek halmozott és bővülő szimbólumokat tartalmaznak. A különbség az RTP-ben van (Book of Dead RTP-je 96,21%, míg a Legacy of Dead 96,68%).

Ezért a Legacy of Dead jó választás, ha valamivel magasabb kifizetési százalékot szeretne. A maximális tétet a legmagasabbra kell állítani a legmagasabb nyeremények eléréséhez.

A Book of Dead ezen modellje az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert az online nyerőgépek világában, ami számos duplázógép megjelenéséhez vezetett a piacon. Mindössze egy kicsit több kreativitást szeretnénk látni, amikor a játék általános kialakításáról van szó. Egy új bónusz hozzáadása a játékmenethez, amely megkülönböztetné a játékokat, szintén értékelendő lenne.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Legacy of Dead GYIK

Mi az RTP a Legacy of Dead oldalon?

Ez a játék nagyszerű, 96,68%-os RTP (játékos-visszatérítési arány) értékkel rendelkezik. Figyelembe véve, hogy a 96% a legtöbb videónyerőgép esetében a standard, ez egy nagyon jó érték.

Vannak ingyenes pörgetések a Legacy of Dead nyerőgépeken?

Ha a Legacy of Dead nyerőgépen 3 scattert ér el, akkor elindul az ingyenes pörgetés bónuszkör. Kapsz 10 ingyenes pörgetést, és egy szimbólum halmokban jelenik meg.

Melyik játék a jobb: Legacy of Dead vagy Book of Dead?

Ez a kettő többé-kevésbé ugyanaz a játék, csak a grafika változott. Azonban a Legacy of Dead nyereménykifizetési százaléka valamivel magasabb, így előnyben van.

Mennyire illékony a Legacy of Dead?

Ez a nyerőgép nagyon magas volatilitással rendelkezik. Előfordulhat, hogy a nyeremények között várakoznia kell. De mindig megéri várni, amikor végül megérkeznek. Bizonyos mértékű kockázat jár az ilyen volatilis nyerőgépek értékelésével, és fel kell készülnöd az ezzel járó adrenalinlöketre. Nem mindenki áll készen a feladatra, és el kell döntenie, hogy inkább a rendszeres tételeket részesíti-e előnyben a kisebb nyereményekkel.

Mi a legnagyobb lehetséges nyeremény a Legacy of Dead oldalon?

A legnagyobb lehetséges nyeremény az eredeti tét 5000-szerese. Ezt akkor kapod meg, ha sikerül az összes tárcsát kitöltened a Tutanhamon vagy a Szarkofág ikonokkal.

Magyarázza el a bónusz fordulóját a Legacy of Dead oldalon?

Ez a nyerőgép rendelkezik egy bónusz funkcióval, amely nagyon hasonlít a Book of Dead játékban található bónusz funkcióhoz, azonban ebben a bónuszban egy speciális, bővülő szimbólumot véletlenszerűen választanak ki az ingyenes pörgetési körhöz. Miután ez az ikon megjelenik, a teljes tárcsa átveszi az irányítást, és a nyerési esélyeid jelentősen megnőnek. Sőt, ha 3 vad scattert kapsz a tárcsáidra, akkor újra aktiválódik a pörgetés funkció. Ekkor 10 ingyenes pörgetést és egy újabb, esetleg előnyös bővülő szimbólumot kapsz.

Játszhatok a Legacy of Dead nyerőgépen ingyen?

Igen, megteheted! A Legacy of Dead demót ingyenesen játszhatod itt a BETO-nál!