MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Reactoonz Ingyenes Játék

Reactoonz Slot Demo

Reactoonz Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Reactoonz által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Reactoonz vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Reactoonz Demó

Reactoonz a Play'n GO új, izgalmas online nyerőgépe, melynek fő attrakciója az idegenek tém ája. Ez a nyerőgép egyedi, és egy 7x7-es rácson játszódik. Reactoonz különböző Quantum funkciókat is kínál, mint például a Quantum mérő. Olvassa el részletes értékelésünket, és játsszon a Reactoonz nyerőgép demójával még ma!


Megjelenés: 24.10.2017
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X4570

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Szórakoztató idegen témájú nyerőgép

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika

Nyissa meg a  címet.Hatalmas jackpot

Nyissa meg a  címet.A vadak kiváltásának különböző módjai

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika Play'n GO

Nyissa meg a  címet.Négy különböző bónusz Quantum funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincsenek ingyenes pörgetések Reactoonz

Bezár A Gargantoon funkciót nehéz kiváltani

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.51

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 7

Nyerőgépek Sorok 7

Játéktémák

Űr


Játékfunkciók

Klaszter fizet Szimbólumcsere Energia gyűjtése Nyertes szimbólumok helyettesítése Zuhogó/lavina nyeremények Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szorzó Vad Mega szimbólum (3x3)


Karakterek

Idegenek Szörnyek


A 7x7-es rács a Reactoonz slot

A 7x7-es rács a Reactoonz slot

Reactoonz Nyerőgép - Bevezetés

Reactoonz egy online video nyerőgép, amelyet a Play'n GO, az online kaszinójátékok iparágában jól ismert név készített. Reactoonz nyerőgép egy egyedülálló óriás rácsra (7x7) épül. A minimális tét 0,20 €, a maximális tét pedig 100 €. A nyereményeket akkor ütöd le, ha hasonló szimbólumokból álló csoportokat alkotsz.

A nyerőgép izgalmas bónusz funkciókkal rendelkezik, többek között örvény vad, fluktuációs funkció, instabilitás funkció, kaszkád játékmotor és szimbólum eltávolítás.

Ez a nyerőgép bájos és barátságos dizájnnal rendelkezik. A színek dinamikusak, és az egyéb elemek is nagyon mókásak. A match-5 formátummal szórakoztató játszani.

Ez a Play'n GO egyik legjobban teljesítő video nyerőgépe. A stúdió nagyszerű munkát végzett a játék megtervezésében. A játékosok a világ minden tájáról szeretik és órákig játszanak vele.

Reactoonz A nyerőgép annyira népszerűvé vált, hogy a fejlesztő már a folytatást is elindította - The Reactoonz 2 A folytatás rengeteg extra bónuszt és az első kiadáshoz hasonló funkciókat tartalmaz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Reactoonz nyerőgépes játék témája és designja

Tervezés & téma

Reactoonz aranyos és furcsa idegen témával rendelkezik. Különböző színű és formájú űrlények vagy idegenek és egyéb sci-fi elemek léteznek. Az elemek és az idegenek szórakoztatóan néznek ki és aranyosak.

Láthatsz űrhajókat és idegeneket, valamint egy Gargantoon funkciót, és a Gargantoon alszik. De fel fog ébreszteni, és nyereményeket ad, amikor megütöd a jackpotokat. A játék látványa és hangja tökéletesen szinkronban van egymással. Minden játékosnak tetszene ez a fantasztikus téma, és az új játékosok is könnyen megbarátkozhatnak a Reactoonz nyerőgéppel. Szeretjük az ilyen rácsos alapú kiadványokat, mint ez, amelyek hasonlóak az örökké népszerű Sweet Bonanza nyerőgéphez.

Szimbólumok

A Reactoonz szimbólumai is egyedülállóak. A szimbólumok aktív elemek. Leskelődnek a szimbólumtársaikra, így az egész tömb dinamikussá és energikussá válik. Néhányuknak azonban csak egyetlen szemük van. És ha túl sokáig pörgeted a nyerőgépet, még beszélgetni is elkezdenek egymással. Ez egy fantasztikus funkciója a Reactoonz.

A kis térfoglalók a különböző szimbólumokkal és pontokkal a Reactoonz

A kis térfoglalók a különböző szimbólumokkal és pontokkal a Reactoonz

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az RTP százalékos aránya és a volatilitás a Reactoonz

A Reactoonz játékos-visszatérítési aránya 96,55%, ami több mint nagylelkű. Az online nyerőgépek átlagos RTP-je 96,00% és 96,50% között mozog; így a Play N Go Reactoonz RTP-je magasabb, mint az iparági szabvány.

A 96,55%-os RTP azt jelenti, hogy ha egy játékos 100 eurót tesz fel a játékban, akkor átlagosan 96,55 euró körüli összeget kap vissza. Ez nem garancia a megtérülésre; a szerencsétől függően a visszakapott összeg lehet magasabb vagy alacsonyabb is. Így a háznak 3,45%-os előnye van.

A Reactoonz oldal volatilitása magas. Ez azt jelenti, hogy a nagy nyeremények száma az átlagnál alacsonyabb, de amikor bejönnek, akkor nagyon nagylelkűek. A játékos biztosan lecsap több kisebb nyereménykombinációra és nyereményre, de mint említettük, a nagy nyeremények megszerzésének esélye meglehetősen alacsony. Emiatt ez a játék inkább az online kaszinójátékokban jártas játékosok számára alkalmas.

Ez a Reactoonz nyerőgép kiváló Quantum funkciókkal rendelkezik, amelyek folyamatosan több kifizetést fizetnek ki, ahogy haladunk előre a játékban, így csak türelemre van szükségünk.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális győzelem a Reactoonz oldalon

Mivel a Reactoonz nyerőgép minősítése rendkívül változékony, nem nehéz kiváló szerencsét gyűjteni magában az alapjátékban. De számos bónusz funkciót is kiválthatsz a játékban. A kaszkádos tárcsák és a nyerési lehetőség talán a legjobb dolog a játékban. Ez a kaszkád játékmotor eltünteti az egyező szimbólumokat a játékban, és lehetővé teszi, hogy a felettük lévő szimbólumok betöltsék a megüresedett helyeket. Ami aztán újabb nyereményt válthat ki ezen új szimbólumok alapján. Ez a láncnyeremény addig fog váltódni, amíg nem marad több nyerő kombináció.

A játék legkeresettebb funkciója azonban a Gargantoon funkció, amely akkor aktiválódik, ha egyszerre mind az 5 Reactoonz Kvantumugrás-mérőt kitöltöd, és ez a legjobb esély a maximális nyereményre, ami a téted elképesztő , 4750-szeresét jelenti.

Mivel a Reactoonz egy kaszkád nyerőjáték, nincsenek fix nyerővonalak. Bármennyi szimbólummal nyerhetsz, amelyek kiszámíthatatlanok. Nyerőhalmaz akkor alakul ki, ha egy pörgetés során öt vagy több hasonló szimbólumból álló nyerő kombinációkat alkotsz együtt. Az egyszemű szimbólumok viszonylag kevesebbet játszanak, mint a kétszeműek, jelentős összeget adnak. A legjövedelmezőbb szimbólumok a két szemű rózsaszín idegenek lennének, amelyek gigantikus, 1200-szoros nyereményt fizethetnek (Ha 15 vagy több hasonló szimbólumból álló klasztert alkot).

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan lehet nagyot nyerni a Reactoonz nyerőgépen?

Hogyan kell nyerni és nyerő kombinációk

Reactoonz a klasztermechanizmust használja a nyeremények meghatározásához. Ez azt jelenti, hogy amikor öt vagy több hasonló szimbólum jelenik meg a rácson, ezek egymáshoz láncolódnak, és nyerő klasztereket hoznak létre. Az egyes szimbólumok elhelyezkedése pedig alapvető fontosságú, mivel a szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük ahhoz, hogy a nyereményekhez láncolódjanak. A szomszédos szimbólumok megjelenhetnek a tárcsákon vagy a sorokban. Az átlós szimbólumok nem számítanak szomszédosnak a Reactoonz nyerőgépben.

Ha sikeresen hasonló szimbólumokat érsz el együtt, akkor azok láncolódnak, és kikerülnek a játékból. Ezután üres helyüket a fenti szimbólumok töltik ki. Ez a Reactoonz játék kaszkádnyeremény funkciója. Ezt a bónusz funkciót különböző neveken ismerik az online kaszinók világában. Nevezik még Avalanche Reels, Tumbling Reels, vagy egyszerűen csak Reactions.

Vad szimbólumok

A sárga fény örvénye jelöli a játék vad szimbólumát. Ez a szimbólum nem landol magától a rácson, hanem a játékosnak kell létrehoznia. Amikor megpörgeted a nyerőgépet, azt fogod észrevenni, hogy a játékban egy véletlenszerűen kiválasztott szimbólum fénycsóvát kezd el mutatni. Ha sikeresen landol egy kombináció ezzel a világító szimbólumformával, akkor a következő pörgetésnél két vad szimbólumot kap.

A nagyszerű Gargantoon funkció véletlenszerűen generálja a vad szimbólumokat, egyszerűen véletlenszerűen 4-8 darabot robbantva belőlük a tárcsákra.

Játsszon Reactoonz a Play N Go-tól a Quirky különleges funkcióival

Játsszon Reactoonz a Play N Go-tól a Quirky különleges funkcióival

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók a Reactoonz

A Reactoonz játékban, ha összegyűjtöttél 25 szimbólumot a mérőbe, az ezekben a szimbólumokban tárolt energia átkerül a Quantum Leap Meterbe. Ez a rács másik oldalán helyezkedik el, a tárcsákat tartva.

Négy különböző kvantumfunkció létezik:

1. Az Implosion funkció - Ez a játékban lévő szimbólumokat vad szimbólumokká alakítja át. Három és hat szimbólum között bárhol vad szimbólummá alakítható.

2. Az Alteration funkció - Ha aktiválódik, a játék automatikusan kiválasztja az alacsony értékű szimbólumok egyikét. Azt egy másik szimbólummá alakítja át, megkönnyítve ezzel a játékos számára, hogy jobb nyerőkombinációkat érjen el.

3. A bontás funkció - Amikor beindul, az összes egyszemű vagy alacsony értékű szimbólumot eltünteti a játékból, beleértve a megfelelő szimbólumokat is.

4. A Bevágás funkció egy Wild szimbólumot helyez a rács közepére. És az átlós vonalakon is elhelyezi az egyező szimbólumokat. Így potenciálisan egy nyerő kombinációt hoz létre.

A Gargantoon funkció

A Gargantoon funkció a Reactoonz nyerőgép legvonzóbb bónusz funkciója. Így természetesen minden játékos ezt a Quantum feature bónuszt szeretné. A csavar azonban az, hogy csak akkor aktiválódik, ha a másik négy Quantum feature bónusz is teljesült. Ennek aktiválásához további 25 szimbólumot kell összegyűjtened a Reactoonz Quantum Leap Meterben.

Megéri a várakozást, ha sikerül megpörgetned a Gargantoon-t. Először is, a tárcsákra ugrik, és 3x3 helyet foglal el. Másodszor, vad szimbólumként fog működni, és így komoly nyereményeket eredményezhet. De a móka itt még nem ér véget - ezután tovább osztódik két 2x2-es vad szimbólumra, ami ismét nagy nyereményeket eredményez. És aztán megint, ha egy nyereményt ütöttünk, a Gargantoon végül kilenc kis Gargantoon Wilddá fog átalakulni. Ezek egyetlen helyet foglalnak el, és újabb lehetőséget adnak a játékosnak, hogy egyedi nyerőkombinációkat üssön.

Az instabilitás bónusz

Ez egy különleges bónusz, amely feldobja a játékot, amikor az sima ügymenetben van. Amikor a játékos megpörget egy nem nyerő pörgetést, a Gargantoon véletlenszerűen vad szimbólumokat dob a tárcsákra. Így négy-nyolc vad szimbólumot dob a rácsra, növelve a nyerési esélyeket.

További kvantum tulajdonságok Reactoonz

További kvantum tulajdonságok Reactoonz

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játszhatok ingyen a Reactoonz oldalon?

A Reactoonz nyerőgép demó verziója elérhető itt a BETO-nál. Így valódi pénz kockáztatása nélkül játszhatsz a játékkal és felfedezheted azt. A demó verziókkal való játék remek lehetőség a különböző bónusz funkciók felfedezésére és a különböző nyerőgépes játékok játékszabályainak megismerésére.

Szerezzen üdvözlő bónuszt és találja meg a legjobb online kaszinókat itt a BETO-nál.

Ne feledje, hogy kövesse a játékstratégiát és felelősségteljesen játsszon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Cross Device támogatás a Reactoonz

Reactoonz nyerőgépet számos különböző eszközön lehet játszani. Mint a Play'n GO legtöbb játéka, ez a játék is játszható a legtöbb eszközön. A játékot mobilon és számítógépen is játszhatod. Az Android és az iOS eszközök is támogatják.

A játékosoknak nem kell semmilyen szoftvert letölteniük a játékhoz, a játék közvetlenül a böngésző segítségével játszható. Ez nagyon egyszerű: nyisd meg a kedvenc online kaszinódat, és kezdj el játszani. Az engedélyezett kaszinók teljesen megváltoztatták a szerencsejátékok világát, és teljes értékű kaszinóélményben lehet részed otthonod kényelméből.

A 7x7-es rács mintája a Reactoonz

A 7x7-es rács mintája a Reactoonz

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végső ítélet a Reactoonz slotról

Reactoonz az egyik legegyedibb és leginnovatívabb videó nyerőgép. Az Energoonz a Reactoonz előzménye. Megmutatja, hogy a Play'n Go csapata mennyi innovációt és fejlesztést hajtott végre ebben a játékban. A frissített GFX, a jobb hangok és a továbbfejlesztett elemek a fejlesztők kemény munkájának eredményei.

Ajáték volatilitása magasra értékelt. A türelem a játék kulcsa, és eltarthat egy ideig, amíg lecsapunk az aranynyereményre. Próbáld ki először a demójátékot, hogy megismerd a Quantum összes nagyszerű funkcióját.

Az online nyerőgépek világának legtöbb más nyerőgépével ellentétben a Reactoonz nem kínál ingyenes pörgetéseket. Ezt azonban kompenzálja a játékban található bónusz funkciók száma.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Reactoonz - GYIK

Vannak ingyenes pörgetések a Reactoonz oldalon? Arrow Arrow

A nyerőgépben nincsenek bónuszpörgetések vagy ingyenes pörgetések, de rengeteg más bónusz funkció van, amelyek pótolják a hiányzó bónuszpörgetéseket. Vannak különböző funkciók, mint például a Quantum Leap, Wildok, Multiplikátorok. A Gargantoon a Reactoonz jellegzetes funkciója.

Mekkora a volatilitás a Reactoonz oldalon? Arrow Arrow

A Reactoonz slot volatilitása magas. A nagy nyeremények elérésének esélye alacsonyabb az átlagosnál, de értékük magas, ami ellensúlyozza a kevesebb előfordulást. Az ilyen magas volatilitású játékokban a türelem a kulcs.

Mekkora a maximális nyeremény, amit a Reactoonz nyerőgépen lehet nyerni? Arrow Arrow

A szorzó legmagasabb értéke legfeljebb az eredeti tét 4750-szerese lehet.

Mi a bónusz kör funkció a Reactoonz oldalon? Arrow Arrow

Miután a nyerőgépen nyereményt ért el, a rácsról eltávolított nyerő szimbólumok a játék Quantum Leap Meter nevű számlálójába kerülnek. Ha 25 szimbólumot gyűjtöttél össze a játékban, akkor azok átkerülnek a Quantum Leap Meterbe, ami kiváltja a játék bónusz funkcióit.

Milyen más játékokat javasolsz játszani? Arrow Arrow

A Reactoonz folytatása tökéletes játék azoknak a játékosoknak, akik szeretik a Reactoonz. De ha valami másra vágynak, akkor játszhatnak a Play'n GO más klaszteres játékaival, mint a Moon Princess és a Honey Rush. Ezek a játékfejlesztő cég néhány kiváló nyerőgépe.

Játszhatok ingyen a Reactoonz oldalon? Arrow Arrow

Igen! Itt a BETO-nál lehetőséged van kipróbálni az ingyenes demó módot, és mindent megtudhatsz színes és vicces földönkívüli barátaidról. Más nyerőgépeket keresel? Itt a BETO-nál mindet megtalálod, és vess egy pillantást az áttekintett és legjobb online kaszinóinkra is.