MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Legacy Of Egypt Ingyenes Játék

Legacy Of Egypt Slot Demo

Legacy Of Egypt Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Legacy Of Egypt által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Legacy Of Egypt vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Legacy Of Egypt Demó

Legacy Of Egypt a Play'n GO szórakoztató Egyiptom-alapú nyerőgép. A nyerőgép a klasszikus szerkezetet követi, 5 tárcsával és 3 sorral. A Legacy Of Egypt oldalon 30 fix nyerővonal található, és ezek különböző esélyeket adnak a nyerőgépen való nyerésre. A nyerőgép szuper elektromos a különböző funkciói miatt, mint például a Free Spins és az Istenek Kereke.


Megjelenés: 25.04.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Nagyszerű látványvilág

Nyissa meg a  címet.Cool Free Spin funkció

Nyissa meg a  címet.Speciális piramis pörgetések

Nyissa meg a  címet.A fő jackpot értéke 5,000-szerese

Nyissa meg a  címet.Eszközök közötti támogatás

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincsenek alapjáték bónuszok

Bezár Átlagos RTP

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.50

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.30

Nyerőgépek Maximális tét 300.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 30

Játéktémák

Kaland Legendák Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Bónuszkerék Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Anúbisz Kleopátra Fáraó Istenek


A nyereménytábla a Legacy Of Egypt

A nyereménytábla a Legacy Of Egypt

Intro to Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt az egyiptomi kultúra rejtélyein és titkain alapul; a Gízában található Nagy Piramisok különböző sírokat és kriptákat rejtenek. Ezek a sírok azok a rejtett kincsek, amelyeket mindenképpen fel kell fedezned. A nyerőgép témája erősen befolyásolja a nyerőgép vizuális elemeit; a nyerőgép szimbólumai és háttere hozzájárul a nyerőgép egyiptomi szépségéhez.

Ahogy a játék elindul, a nyerőgép gyönyörű hátterét láthatja; a háttérben különböző piramisok és hatalmas homokdűnék láthatók; a tárcsák oldalán oszlopos falak vannak, amelyek kiegészítik egy romos sír vagy templom látványát valahol ismeretlenül a hatalmas egyiptomi sivatagban.

A Legacy Of Egypt játékban kétféle szimbólumcsoport van, az alacsony értékű szimbólumok és a magas kifizetésű szimbólumok. Az alacsony értékű szimbólumok a nyerőgépben a klasszikus kártya alapú szimbólumok; ott vannak a K, Q, J és A, könnyen észrevehetőek, mivel a legtöbb legjobb online nyerőgép ezt a formátumot követi az alacsony kifizetésű szimbólumok jelölésére. A nyerőgép magas kifizetésű szimbólumai a képszimbólumok; ezek képei különböző egyiptomi uralkodókat és istenségeket ábrázolnak. A nyerőgépben összesen 6 különböző magasan fizető szimbólum található, és ezek kifizetéseket biztosítanak, ha ezeket a magas és alacsonyan fizető szimbólumokat három vagy több darabból álló kombinációkban érjük el.

Ezeken a normál szimbólumokon kívül két különleges szimbólum is található a nyerőgépben, a Scatter szimbólum és a Wild szimbólum. A nyerőgép vad szimbóluma a szárnyas szkarabeusz bogár; ez helyettesíti a normál szimbólumokat, hogy megkönnyítse a nyeremények elérését. A scatter szimbólum a forgó piramis szimbólum; ez bónusz ingyenes pörgetési kört biztosít, ha elegendő ilyen szimbólumot ér el a tárcsákon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Grafika és téma a Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt az egyik legszebb nyerőgép a Play'n GO; a nyerőgép nagyon varázslatos és kalandos témája az ókori egyiptomi kultúrán alapul. Az egyiptomi témájú nyerőgépek szuper szórakoztatóak; dinamikusak és kalandosak; soha nem tudhatod, mi fog történni a következő pörgetésnél. Az ókori Egyiptom hatalmas kultúrája inspirálja a különböző speciális bónuszokat és bónuszfordulókat. A gyönyörű dűnék és a szemet gyönyörködtető piramisok teljesen elcsábítják majd. Már néhány perc játék után rá fogsz jönni, hogy ez nem egy újabb egyiptomi témájú nyerőgép; a Legacy Of Egypt ugyanis sokkal jobb grafikával és különleges funkciókkal rendelkezik.
A téma inspirálja a nyerőgép különböző vizuális elemeit. A nyerőgép szimbólumai teljes mértékben a nyerőgép kultúrában gazdag témájának megfelelően lettek kialakítva. A nyerőgépben található magas fizetésű szimbólumok képalapúak; látni fogja, hogy ezek az egyiptomi kultúra különböző urainak és isteneinek különböző képei. Ezek a képek csodálatosan vannak megtervezve; a képek olyanok, mintha egy képregény kis csíkjai lennének, ilyen a részletesség és a színtéma. A nyerőgépben található alacsony értékű szimbólumok lehet, hogy hagyományos kártyaszimbólumok, de ne tévessze meg magát azzal, hogy azt hiszi, hogy ezek hétköznapiak; ezek a kártyaszimbólumok a témához hűvösnek tűnő, ókori hangulatot árasztanak, a szimbólumok betűtípusa nagyon feltűnő és vonzó, imádni fogja a nyerőgép általános hangulatát.

A fejlesztők az online nyerőgépek világában szeretik ezt a témát s annyira, mint te; ez a téma tökéletesen illeszkedik a különböző bónusz funkciókhoz és előnyökhöz , amelyek ebben a nyerőgépben jönnek, hogy megkönnyítsék a játékot. Ez a téma a fizikai kaszinók világában is számos elemet inspirált. A nagy egyiptomi piramisok teljesen inspirálja a nagyon híres Luxor Casino; ez található a város kaszinók Las Vegas.

Magasan fizető szimbólumok a Legacy Of Egypt

Magasan fizető szimbólumok a Legacy Of Egypt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani - Legacy Of Egypt

Hogyan kell játszani

Legacy Of Egypt egy 30 nyerővonalas nyerőgép, és ebben a nyerőgépben akkor nyerhet kifizetést, ha egy nyerő kombinációt ér el az egyik nyerővonalon. A tárcsák pörgetése előtt be kell állítania a tétet a nyerőgépben. A Legacy Of Egypt oldalon a fogadási lehetőségek széles skálája közül választhatsz, és a költségvetésednek megfelelően állíthatod be a tétet. A legalacsonyabb tét a nyerőgépben 0,30 érmét ér pörgetésenként, és ez pörgetésenként maximum 90 érméig növelhető. Az új játékosoknak ajánlott kisebb tétekkel játszani, ez azért van, mert ők általában kisebb költségvetéssel játszanak, és ugyanígy a veterán szerencsejátékosok is választhatnak magas téteket.

Legyen óvatos a tét összegének beállításakor; a tétet a szerencsejáték költségvetését szem előtt tartva kell kiválasztani. Próbáljon meg olyan tétet beállítani, amely legalább 50 pörgetést tesz lehetővé, és ez egyenletesen eloszlatja a nyerőgép funkcióit és jutalmait a játék során.

Miután kiválasztotta a tét szintjét, meg kell pörgetnie a tárcsákat. A pörgetés gomb a játékképernyő jobb alsó sarkában található. A pörgetés gomb mellett egy automatikus pörgetés gomb is található, és ez az automatikus pörgetés gomb automatikusan meghatározott számú alkalommal fogja megpörgetni a nyerőgép tárcsáit. Ennek az automatikus játék funkciónak a segítségével hátradőlhet és lazíthat, a nyerőgép pedig elvégzi a munkát. Legyen óvatos az autoplay funkció használata közben; ha nem jó a napja, akkor egy pillanat alatt kiürítheti a pénztárcáját, és Ön nem is fog tudni róla.

Hogyan nyerhet

A nyerés egyszerű a Legacy Of Egypt oldalon; akkor nyerhet kifizetést, ha három hasonló szimbólumból álló kombinációt ér el a nyerőgép egyik nyerővonalán. A nyereményed értéke a kombinációban szereplő szimbólumok számától és értékétől függ. Ha hosszú kombót érsz el 4 vagy 5 szimbólummal, a jutalmad jelentősen megnő. A kombók értéke közvetlenül a kombóban lévő szimbólumok értékétől függ. Ha a magas szintű képszimbólumokból álló kombót érsz el, bőséges nyereményt kapsz. A nyerőgépben lehetséges különböző kombinációkat és a hozzájuk tartozó nyereményeket a nyerőgép nyereménytáblázatában ellenőrizheti. Ez a játék vezérlőpaneljén érhető el.

Különleges funkció a Legacy Of Egypt

Különleges funkció a Legacy Of Egypt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különleges jellemzők a Legacy Of Egypt

Szimbólum kifizetések

A nyerőgép legjövedelmezőbb szimbóluma a vad szimbólum, amelyet az arany szkarabeusz jelöl. A Wild szimbólum után Kleopátra szimbóluma a nyerőgép legtöbbet fizető szimbóluma. A Kleopátra után a fáraó a legmagasabb kifizető szimbólum. Ezen szimbólumok után a többi magas értékű szimbólum Ra, Anubisz, Szobek és Szekhmet. A Skarabeusz Wild 16,6-szoros hozamot fizet, ha 5 szimbólumot kap egy nyerővonalra. Utána a Kleopátra 10x fizet, ha 5 szimbólumot érsz el egy nyerővonalon, majd a fáraó következik 8,3x-os kifizetéssel, ha 5 szimbólumot érsz el egy nyerővonalon. Ezután jön a Ra, amely 6,6x-os hozamot fizet 5 szimbólumért egy nyerővonalon, és az Anubis, amely 4,1x fizet 5 szimbólumért egy nyerővonalon. Ezután jön a Sobek és a Sekhmet.

A kártyaszimbólumok a nyerőgép alacsonyan fizető szimbólumai; ezek öt egyforma kombináció esetén 1,6x-os értéket fizetnek.

A vad szimbólum

A Wild a nyerőgép legértékesebb szimbóluma; a legmagasabb, 16,6-szoros szorzót fizet, ha 5 szimbólumból álló kombinációt ér el a nyerővonalakon. Csábító arany szkarabeusz szimbóluma azonosíthatja a vad szimbólumot. Ez a Wild szimbólum helyettesíti a nyerőgép összes normál szimbólumát, és segít a kifizetések elérésében.

A scatter

A Scatter szimbólum a Legacy Of Egypt oldalon segít a Legacy Of Egypt ingyenes pörgetéses bónusz fordulójának elindításában. Ha legalább 3 Scatter szimbólumot ér el, akkor aktiválja a Free Spin bónuszt. Az ingyenes pörgetések két okból is nagyon kifizetődőek: az első, hogy ezek a Free Spins ingyenesek, ahogy már a neve is sugallja, a második ok pedig az, hogy ezek a Free Spins különleges előnyökkel járnak, mint például szorzók és megnövelt találati arányok.

Nyerő Free Spin szorzók a Legacy Of Egypt

Nyerő Free Spin szorzók a Legacy Of Egypt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és Jackpot Max Win a Legacy Of Egypt

Ingyenes pörgetés bónusz
A nyerőgép fő különleges funkciója a Free Spin bónusz funkció. Ez az, ahol az egész nyerőgépben a legmagasabb nyereményeket kapod. A hagyományos ingyenes pörgetések mellett megnövelt szorzókat is adhat. A hagyományos ingyenes pörgetések mellett megnövelt szorzókat is adhat. Az ingyenes pörgetések akkor indulnak el, ha 3 vagy több scatter szimbólumot ér el. Ha ezt a kombinációt érte el, azonnal nyerhet egy 5x kombinációt a tétjére és néhány ingyenes pörgetést. A Free Spins mellett ritkán kap közvetlen kifizetéseket is. Az egyedi Enchanted Wheel fogja eldönteni, hogy hány ingyenes pörgetést kap.

Ebben az Enchanted Wheelben minimum 3 ingyenes pörgetést kaphatsz, és ez a szám maximum 20 ingyenes pörgetésig emelkedhet, és nem mintha soha nem kapnál 20 ingyenes pörgetést; ez az Enchanted Wheel funkció nagyon nagylelkű.

Ingyenes pörgetések erősítői

Amikor aktiválod az ingyenes pörgetések bónuszát, néhány extra bónuszt kapsz a játékmenetben; ezek a bónuszkörben segítenek neked. Ezen kívül két további Booster-t is kapsz:

  • Minden piramis vad szimbólummá alakul át.
  • Minden egyes ingyenes pörgetésnél aktiválódik egy szorzó; ennek a szorzónak az értéke 2x és 10x között mozog.

Piramis pörgetések

A Piramis pörgetések nagyon bőkezű kifizetési bónuszok az alapjátékban; ha 2 elszórt piramis szimbólumot ér el a Legacy Of Egypt tárcsáin, akkor aktiválja ezt a speciális bónuszt. Ebben a bónuszban 3-8 ingyenes pörgetést nyerhetsz; a bónusz pörgetés során a szorzó értéke megegyezik azzal a pörgetéssel, amely során ezt a bónuszt kiváltottad.

Ennek a bónusznak a legjobb tulajdonsága, hogy nagyon sok ingyenes pörgetést nyerhetsz ebben; ha egy ingyenes pörgetési körben még két scattert érsz el, akkor újraindítod a bónuszt, ez megduplázza a keréken lévő ingyenes pörgetések számát, így maximum 16 extra ingyenes pörgetést nyerhetsz.

Top Jackpot a Legacy Of Egypt

A Legacy Of Egypt, nem találsz hagyományos fix kifizetésű jackpotot, de van egy nagyszerű szorzó, amely egyetlen pörgetés során a téted 5000-szeresét fizeti ki. Ez egy nagyon nagylelkű szorzó egy közepes varianciájú nyerőgéphez képest. Ráadásul, ha a nyerőgépet a legmagasabb tétszinten játssza, akkor a legjobb szerencséje esetén 450 000 font értékű kifizetést kap, ami egyszerűen nagyszerű.

Nyerő piramis pörgetések Legacy Of Egypt

Nyerő piramis pörgetések Legacy Of Egypt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és a volatilitás Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt RTP

A Legacy Of Egypt RTP-je 96,50%. Ez azt jelenti, hogy átlagosan a pénzed 96,50%-át kell visszakapnod kifizetések formájában. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az RTP semmilyen értelemben nem jelent garanciát a nyereményekre, ez csak a kifizetések átlaga, amit kap, és hosszú távú átlag alapján mérik. A 96,50%-os RTP nagyon nagylelkű, mivel a nyerőgépek világának átlagos ipari szabványa 95,50% körül van.

A volatilitás Legacy Of Egypt

A Legacy Of Egypt volatilitási besorolása közepes, a közepes volatilitású nyerőgépek a legkiegyensúlyozottabb nyerőgépek. ezek a nyerőgépek stabil nyereményeket adnak, szinte minden 5. vagy 6. pörgetésnél nyereményt kap, ami nagyszerű egy modern videó nyerőgép esetében. A közepes volatilitású nyerőgépeket a legtöbb nyerőgépes játékos a stabil kifizetések és a kiegyensúlyozott jellegük miatt kedveli, ezek a nyerőgépek nem agresszívek és nem is unalmasak.

Különböző különleges jellemzők a Legacy Of Egypt

Különböző különleges jellemzők a Legacy Of Egypt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mobil verziója a Legacy Of Egypt

Eszközök közötti támogatás

Legacy Of Egypt egy kiváló nyerőgép; lenyűgöző grafikával, kedves hangsávval és izgalmas funkciókkal rendelkezik. Minden nyerőgép alapvető jellemzője a cross-device funkcionalitás; a szerencsejáték örömét útközben is élvezni kell. Ezt a Play'n GO fejlesztői jól megértették. A fejlesztők megfelelően optimalizálták az Egyiptom örökségét a Play'n GO-nál. Nem fogsz lagot vagy képkocka csökkenést tapasztalni, miközben a nyerőgép mobil verziójával játszol; a játék zökkenőmentesen működik.

A játék ingyenes verziója Legacy Of Egypt

A Legacy Of Egypt ingyenes verziója elérhető a BETO oldalon ; itt kipróbálhatod a nyerőgép különböző funkcióit és bónuszait műpénz segítségével. A nyerőgép ingyenes verziója hasonló az eredeti verzióhoz; az egyetlen különbség a kettő között, hogy a demó verzióban nem játszhatsz és nem nyerhetsz valódi pénzt.

Ha új vagy a Legacy Of Egypt oldalon, akkor azt javasoljuk, hogy játssz a nyerőgép ingyenes verziójával, mielőtt valódi, nehezen megkeresett pénzeddel fogadnál; ez növeli a nyerőgéppel kapcsolatos ismereteidet.

Ingyenes pörgetések a Legacy Of Egypt

Ingyenes pörgetések a Legacy Of Egypt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Csalások a Legacy Of Egypt

Csalások vagy stratégiák a Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt egy modern videó nyerőgép, és manapság minden nyerőgép véletlenszám-generátoron (RNG) alapul, ami azt jelenti, hogy két pörgetés között nem lesznek kapcsolódási pontok, és minden pörgetés friss lesz, mint az új. Emiatt lehetetlen követni vagy kurrens stratégiát kialakítani a Legacy Of Egypt. Nem lehet semmilyen tervet megfogalmazni, hogy az előző kimenetek alapján megjósolja a következő pörgetés kimenetelét, mivel a nyerőgép két pörgetése között nincs kapcsolat.

Ez nagyon fontos a nyerőgépes játékokban; ez fenntartja az izgalom szintjét a nyerőgépes játékosok fejében; soha nem tudhatja, hogy mi fog történni Önnel a nyerőgépes ülésen, nagyot nyerhet, és ugyanakkor üresen is mehet.

Különleges jellemzők a Legacy Of Egypt

Különleges jellemzők a Legacy Of Egypt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az átfogó ítélet a Legacy Of Egypt

Legacy Of Egypt egy stabil nyerőgép; ez az egyik legjobb online nyerőgép a Play'n GO-tól. A nyerőgép szépségét és egyediségét már a megnyitás pillanatában meg fogja érteni. A nyerőgép gyönyörű, ókori Egyiptom ihlette témával rendelkezik, és a nyerőgép minden különböző vizuális elemét ezt a nagyszerű témát szem előtt tartva tervezték. Manapság sok online nyerőgép létezik ezzel a témával, de a Legacy Of Egypt szórakozása és izgalma páratlan.

A nyerőgép ókori témája befolyásolja a nyerőgép hátterét és szimbólumait. Ennek a témának különböző érintéseit fogod látni, és ezek növelik a nyerőgép részletgazdagságát és szépségét.

A Play'n GO statisztikái nagyon megnyugtatóak, és a jó statisztikák minden nyerőgép esetében létfontosságúak; ezek biztonságérzetet adnak a nyerőgépbe tett pénzzel kapcsolatban. A nyerőgép nagylelkű, 96,50%-os RTP-vel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az átlagosnál magasabb hozamot kaphat ezen a nyerőgépen. A nyerőgép varianciája közepesnek lett minősítve, ami kiegyensúlyozott játékélményt nyújt Önnek.

Legacy Of Egypt tele van speciális funkciókkal, és különböző bónuszokat láthat, mint például ingyenes pörgetések, vadak és bónuszkerekek, amelyek az ingyenes pörgetések számát határozzák meg.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Legacy Of Egypt

Mekkora a Return To Player százalékos aránya a Legacy Of Egypt oldalon? Arrow Arrow

A Legacy Of Egypt RTP-je 96%, az eltérés pedig közepesnek minősül.

A Legacy Of Egypt alkalmas új játékosok számára? Arrow Arrow

Igen, a Legacy Of Egypt -t szeretni fogják az új játékosok, ez azért van, mert a nyerőgép variancia besorolása közepes, ez egy nagyon kiegyensúlyozott játékmenetet biztosít az új játékosoknak a Legacy Of Egypt oldalon.

Mennyi a maximális nyeremény, amit a Legacy Of Egypt oldalon lehet nyerni? Arrow Arrow

A Legacy Of Egypt oldalon elérhető legnagyobb nyeremény 150 000 eurót ér.

Van Free Spin funkció a Legacy Of Egypt oldalon? Arrow Arrow

Igen, a Legacy Of Egypt oldalon van egy Free Spin bónusz funkció, amelyet a nyerőgépben található scatter szimbólumok segítségével indíthatsz el. A Free Spins funkciót akkor kapja meg, ha 3 vagy több scatter szimbólumot ér el a Legacy Of Egypt tárcsáin.

Nyerhetek valódi pénzt a Legacy Of Egypt oldalon? Arrow Arrow

Igen, természetesen valódi pénzt is nyerhetsz a Legacy Of Egypt oldalon, csak el kell látogatnod bármelyik jó elektronikus kaszinóba, hogy a nyerőgép teljes értékű verzióját játszhasd, mivel a BETO-n a nyerőgép ingyenes verzióját kapod.