MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Tome of Madness Ingyenes Játék

Tome of Madness Slot Demo

Tome of Madness Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Tome of Madness által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Tome of Madness vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Tome of Madness Demó

A kedvenc felfedező Rich Wilde visszatér egy újabb kalandra a Play'n GO frissített változatában: Rich Wilde és a Tome of Madness. Sötétebb rejtélyek várnak rá és rád.
A 96,57%-os RTP-vel és magas volatilitással a Play'n GO egy fürt alapú online nyerőgépet kínál ebben a játékban, amelynek szimbólumai között ingyenes pörgetések, pörgetésmódosítók és bővülő vadak is szerepelnek. Ráadásul a főnyeremény 2000x értékű.


Megjelenés: 27.06.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X2000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Sok vad szimbólum és izgalmas funkciók

Nyissa meg a  címet.Tele sok izgalommal

Nyissa meg a  címet.Többet nyerhetsz a Cascading klaszterekkel

Nyissa meg a  címet.Lenyűgöző grafika és animációk

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A szabályok és a játékmenet kissé összetett

Bezár Alacsonyabb maximális tétet kínál, a teljes tét 2000-szeresét.

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.52

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Kristályok Horror Misztikus


Játékfunkciók

Klaszter fizet Szimbólumcsere Véletlen vadak RTP tartomány Szorzó Ingyenes pörgetések Vad


A bemutatása Tome of Madness

A Play'n GO elhozza az örökzöld Rich Wilde-sorozat negyedik frissítését. Korábban az Azték bálványokban (2013) láthattátok a merész kalandort, majd a második fejezetben északra merészkedett: Pearls of India (2014), legutóbb pedig a video slot - Book of Dead (2014) egyiptomi témájú, széles körben dicsért fejezetében tűnt fel.

Rich Wilde és a Tome of Madness a H.P. Lovecraft által írt fiktív történetek lapjairól került eléd. Ismerd meg Cthulhu-t, a tenger ivadékát. Ennek a lénynek olyan csápjai vannak, mint egy polipnak, zöld, gumiszerű bőre és sárkányszerű szárnyai. Az emberek köztudottan elveszítik az eszüket, ha ránéznek erre a szörnyetegre.

Kedvenc kalandorod elindul, hogy feltárja a Cthulhu-kultuszban rejlő titkokat és kincseket, minden eddiginél előkelőbben, és ezúttal az Őrület Könyve (Tome) által vezérelve.

Titokzatos design és izgalmas szimbólumok

Titokzatos design és izgalmas szimbólumok

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játékosok útmutatója

Így játsszuk a játékot. Először is, válassza ki a pörgetésenkénti tét összegét. Ezt az összeget széles skáláról választhatod ki: 0,10 kredittől kezdve egészen100 érméig pörgetésenként.

A pörgetést kétféleképpen indíthatod el. Van a hagyományos pörgetés gomb, és van egy automatikus pörgetés funkció, így a munka automatikusan történik. Az automatikus pörgetés opció a tárcsák jobb oldalán jelenik meg. Ráadásul az automatikus pörgetés funkciót többször is előre beállíthatod, hogy a tárcsák automatikusan regisztráljanak számodra bármilyen bónusz funkciót és nyereményt.

Hogyan állhatsz győztesen

Azok számára, akik játszottak már a Rise Of Olympus, Moon Princess és Viking Runecraft, ez a játék nagyon hasonló formátumú. A Rich Wilde and the Tome of Madness egy 5x5-ös rácsot tartalmaz, amelyben a szimbólumokat 4 vagy több szimbólumból álló csoportokban kell elhelyezned, hogy nyerő kombinációt alkossanak. Miután kialakult egy kombináció, a benne lévő szimbólumok eltűnnek, és azonnal új szimbólumokkal cserélődnek fel, így egyetlen pörgetéssel többszörös nyereményeket lehet kialakítani .

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A kilátások és a grafika

A kalandor a Play'n GO oldalról visszatér a következő küldetésére. Az azték bálvány keresése után a Tome of Madness a következő célpontja, de egy veszélyes kriptán kell keresztülmennie, hogy elfogja. A játéknak van egy baljós hangulata, ami szokatlan ebben a műfajban, de szeretni fogod ezt az irányt, amit a játék választott. Ez egy nagyszerű online nyerőgép, lenyűgöző grafikával, és a játékmenet biztosan magával ragad.

Interactív játékmenet és lenyűgöző animációk

Interactív játékmenet és lenyűgöző animációk

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A jelek és szimbólumok, amelyeket ismernie kell

A zöld, kék, piros és lila színű kristályok jelölik az alsó kategóriás szimbólumokat, míg a felső kategóriás szimbólumokat a Cthulhu koponya, a gyűrű, a tőr és az Octopus medál ikonok jelzik.

A Rich Wilde és a Tome of Madness háromféle vad szimbólumot tartalmaz. A nyerő kombinációkat úgy lehet kiegészíteni, ha ezeket a Wild szimbólumokat a normál szimbólumok helyettesítésére használjuk. A természetes tárcsakészlet nem tartalmazza a Különleges vad szimbólumokat (Könyv) és a Cthulhu Mega Wild szimbólumokat, kivéve, ha a bónusz funkciók aktiválódnak, és ezek hozzáadódnak a tárcsákhoz.

Ezután ott van a Rich Wilde Multiplier Wild szimbólum, amely bármely más szimbólum helyett használható ÉS megduplázza a nyereményeket.

Ne feledje, a nyerőgép teljes mértékben a kaszkád szimbólumokra és a klaszternyereményre épül. Amikor a tárcsákon 4 vagy több szimbólumot (vízszintesen vagy függőlegesen) párosítasz, nyereményt kapsz. A nyerő kombináció eredményeként új szimbólumok hullanak le felülről, amelyek a kombinációban lévő szimbólumok helyére kerülnek. Ez viszont további nyerő kombinációkat eredményezhet.

A maximális nyereményt 10 vagy több nyerő kombináció esetén nyerheti meg, ahogy az alábbiakban látható:

Az Octopus Pendant 100-szoros szorzót kínál a teljes tétre.

A tőr a teljes tét 60-szorosát hozza meg Önnek

A gyűrű a teljes tét 40-szeresét éri

A Cthulhu koponya a teljes tét 30-szorosát adja

A lila kristály 6x-os össztétet jelent

A vörös kristály a teljes tét 5x-ét segít megnyerni

A kék kristály 4x teljes tétet nyerhet

A zöld kristály 2x teljes tétet hoz

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP % és a volatilitás Tome of Madness

A Rich Wilde and the Tome of Madness játék RTP-je (játékos-visszatérítés) 96,59%. Ez azt jelenti, hogy minden 100 érme feltett tétjéért 96,57%-ot nyerhetsz vissza. A játék nagyon magas volatilitást is kínál, mivel egyetlen pörgetés több nyerő kombinációt is eredményezhet.

Lenyűgöző grafikája slot maschine Rich Wilde és a Tome of Madness

Lenyűgöző grafikája slot maschine Rich Wilde és a Tome of Madness

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Izgalmas ingyenes pörgetések és bónuszok, amelyeket megnyerhetsz

Play'n GO's Rich Wilde és a Tome of Madness további kis bónusz funkciókat kínál, amelyeket felfedezhetsz. Hot zónák nevű Eye Marks az első példa. Ezek a zónák két különleges vad szimbólumot adnak a tárcsákhoz, ha nyereményt érsz el bennük.

Aztán ott vannak a portál effektek. Ezek nagy segítséget jelentenek a nyeremények landolásában. Van egy Abyss funkció is, amely eltüntet egy teljes sort vagy oszlopot a tárcsákról. Az Üresség funkció, ha egy adott szimbólumon használjuk, az adott szimbólum minden példányát eltávolítja.

A tárcsák bal oldalán egy portál látható. Ez a portál feltöltődik, ha nyereményt érsz el. Egyetlen nyereményben 42 szimbólum bevonása után aktiválódik az Other World Free Bonus. Ez 1 ingyenes pörgetést eredményez, és további szemjelek kerülnek a tárcsákra, amelyek további nyereményeket eredményeznek.

A portálhatás akkor lép életbe, amikor az összes nyerőkombináció kimerül. Ez még több nyereményre ösztönöz. Az Other World bónusz három portálhatással indít, ami után a kör véget ér. De, hogy a kör tovább folytatódjon, a bónusz alatt folyamatosan töltheted a portálmutatót, így további effektusokat kapsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A következők átfogó áttekintése Tome of Madness

A Play'n GO zseniális új címek kiadásával bizonyította, hogy a készség és a minőség terén is megállja a helyét. A Rich Wilde és a Tome of Madness online nyerőgépes játék a legújabb a jó színvonalú és minőségi termékek folyamatos sorozatában. A népszerű sorozat nagyszerű frissítést kapott ezzel a jól felépített játékkal.

Ha Rich Wilde rajongó vagy, akkor ez a játék neked való. Teljesíteni fogja az izgalom és az izgalom iránti vágyadat. A játékba csomagolt tucatnyi funkció kalandos utazást ígér.

Az online nyerőgépek ezen különleges formátuma igazán népszerű. A Moon Princess és a Viking Runecraft sikere után a Rich Wilde and the Tome of Madness is várhatóan szárnyalni fog. Igazán leköt a játékmenetben, hiszen a nyereményeket folyamatosan váltja ki, és az alapjátékban is rengeteg minden történik.

Az ingyenes pörgetések körének van ez az egyedi kiváltási módja. Az ingyenes pörgetések felajánlásának egy teljesen új módját vezettük be. Ami még izgalmasabbá teszi a játékot, az az, hogy alapvetően egyetlen ingyenes pörgetésről van szó, de lehetséges hozzáadott bónuszokkal.

Hát nem elég ez ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődését? Ha szerencsésnek érzed magad, valódi készpénzt is kockára tehetsz az egyik kedvenc online kaszinónkban.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Rich Wilde és a Tome of Madness - Videó nyerőgép GYIK

A Rich Wilde and the Tome of Madness nyerőgépek ingyenesen játszhatók? Arrow Arrow

Igen, a Rich Wilde and the Tome of Madness ingyenesen játszható itt a BETO.com-on, befizetés vagy regisztráció nélkül.

A Rich Wilde and the Tome of Madness nyerőgépek kínálnak ingyenes pörgetéseket? Arrow Arrow

Ha egy pörgetés során 42 nyerő szimbólumot ér el, akkor a Másik világ bónusz aktiválódik, és egy ingyenes pörgetés bónuszt kap.

Lehetséges valódi pénzt nyerni a Rich Wilde és a Tome of Madness nyerőgépek játékával? Arrow Arrow

A Rich Wilde és a Tome of Madness nyerőgépek Play'n GO online nyerőgépen valódi pénznyereményeket nyerhetsz.

Szükségem van befizetésre a Rich Wilde and the Tome of Madness nyerőgépek játékához? Arrow Arrow

Nem, nincs szükséged befizetésre ahhoz, hogy Rich Wilde és a Tome of Madness játékkal játszhass itt a BETO-nál, azonban csak a játékpénzes nyeremények állnak rendelkezésedre.

Le kell töltenem a Rich Wilde and the Tome of Madness nyerőgépet? Arrow Arrow

Nincs szükség letöltésre. Ez egy online nyerőgép.

Milyen RTP-t kínál a Rich Wilde and the Tome of Madness nyerőgép? Arrow Arrow

A Rich Wilde and the Tome of Madness nagyszerű, 96,57%-os RTP-vel rendelkezik, ami magasabb, mint az iparági szabvány. Ez különösen jó egy ilyen változékony játéknál.

Mennyire változékony a Rich Wilde and the Tome of Madness online nyerőgép? Arrow Arrow

Ez egy rendkívül változékony online nyerőgép. Ha valódi pénzzel tervez játszani, akkor nagy kockázatot jelent. Azt tanácsoljuk, hogy kezdje el a játékot ingyen, mielőtt pénzt költene az online kaszinóban. Így képet kaphatsz arról, hogy mekkora költségvetést kell beállítanod az ilyen fajta varianciára, és az is kiderül, hogy mennyi türelemre van szükség ebben a szakmában.

Magyarázza el az ingyenes pörgetések működését a Rich Wilde és a Tome of Madness nyerőgépekben? Arrow Arrow

Ha egy pörgetés során 42 nyerő szimbólumot ér el, akkor a Másik világ bónusz aktiválódik, és egy ingyenes pörgetést nyer. Ezenkívül a játékos egy véletlenszerű portálhatást kap, amikor a sáv teljesen feltöltődik.

Milyen maximális kifizetést kínál Rich Wilde és a Tome of Madness? Arrow Arrow

A maximális nyeremény, amit kaphat, az eredeti tét 2000-szerese.