MENÜ

Reactoonz 2 Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Reactoonz 2
Kattints ide a játékhoz

Reactoonz 2 által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Reactoonz 2 vélemény

Reactoonz 2

A Reactoonz 2 visszatértek, és erősebbek, mint valaha!

Készen állsz arra, hogy megpördülj néhány kört színes barátainkkal? Készülj fel, mert aranyos földönkívüliink azért vannak itt, hogy nagy jutalmakat adjanak neked!

APlay'n GO jelentősen továbbfejlesztette az eredeti játék funkcióit. Ebben a video nyerőgépben 2 különböző méter, 4 különböző típusú Wild és progresszív jutalmak vannak.

Ahelyett, hogy véletlenszerű funkciókat aktiválnának, egyre több jutalomértékű Wildot kapsz, ahogy tovább töltöd a mérőket.

Röviden, mindent tökéletesítettek , és a bónusz funkciókat részletesen kifejtjük ebben a Reactoonz 2 nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 01.10.2020
Volatilitás
Max nyeremény: X5083

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a téted 5,083-szorosa

Kiváló grafika, mint az eredeti

Bónusz funkciók, amelyek jól működnek együtt

Számos erőteljes Wild

Kaszkádos orsók

Hátrányok

Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Play'n GO

Volatilitás

RTP% 94.20

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 7

Sorok 7

Játékfunkciók

Szintlépés Klaszter fizet Szimbólumcsere Energia gyűjtése Zuhogó/lavina nyeremények RTP tartomány Szorzó Vad Mega szimbólum (3x3)


Karakterek

Szörnyek


Reactoonz 2 online nyerőgép 4 különböző típusú Wilddal, mint például az Electric Wild

Reactoonz 2 online nyerőgép 4 különböző típusú Wilddal, mint például az Electric Wild

Üdvözöljük a Reactoonz 2 Slot

Reactoonz 2 nem egy középszerű nyerőgép folytatása, hanem egy 2018-ban megjelent szórakoztató és kifizetődő nyerőgép folytatása. Még mindig egy 7x7-es rácson játszódik, különböző idegen szimbólumokkal és erőteljes funkciókkal, mint az első Reactoonz. Az eredeti játékra fog emlékeztetni, de a bónusz funkciókat továbbfejlesztették, hogy jobb élményt nyújtson.

A nyerőgép alapötlete, hogy a kaszkád tárcsákon keresztül több nyereményt is szerezzünk egymás után, és Electric Wildokat hozzunk létre. Az Electric Wildok segítenek feltölteni a Quantumeteret, és még több jutalmazó Wildot adnak. A Gargantoon Wildot is megkaphatod, ha teljesen feltöltöd a Quantumeter-mérőt.

A játék sok tekintetben hasonlít az eredeti Reactoonz nyerőgéphez. Az alapkoncepció ugyanaz, de élvezni fogod a funkciók kifinomultabb kombinációját. A Play'n GO nem valami kezdő fejlesztő, és ennek a nyerőgépnek a fejlesztésével ismét megmutatták a klasszisukat.

Győződjön meg róla, hogy megtalálja a legjobb kaszinókat, és próbálja ki a demo módot és más új online nyerőgépeket ingyenesen itt a BETO-nál. Ne feledje, hogy mindig felelősségteljesen játsszon!

Videó: Reactoonz 2 Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

A Reactoonz 2 video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Szórakoztató Alien téma és továbbfejlesztett grafika

Ennek a nyerőgépnek a grafikája javult, és sokkal világosabbnak és érdekesebbnek tűnik, mint az eredeti. Az eredeti rajongói azonban otthonosan fogják érezni magukat.

A háttér egy fekete lyuk, néhány sötétebb színnel. A tárcsák jobb oldalán két métert láthatsz - az egyikben egy elektromos erőtér található, amely két különböző Wildot rejt, a másikban pedig egy véletlenszerű szimbólum van középen.

A tárcsák bal oldalán láthatod az egymást követő nyereményeidet. A nyerőgép logójának hátterében az Electric Wild látható, ami az eredetihez hasonlóan egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Nemcsak a grafika lett részletesebb, de a háttérzenét is jelentősen feljavították. A háttérzene élénk és nagyon szórakoztató.

APlay'n GO tudta, hogy az eredeti játék dizájnja nagyszerű volt, ezért csak továbbfejlesztették, ahelyett, hogy megváltoztatták volna a Reactoonz 2. Még a szimbólumok is hasonlóan néznek ki, mint az eredeti játékban.

Töltsd meg a mérőórákat és szerezz Wildokat, hogy még több kaszkádot indíts el.

Töltsd meg a mérőórákat és szerezz Wildokat, hogy még több kaszkádot indíts el.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell meghódítani Reactoonz 2 Slot

Ebben a nyerőgépben 5 vagy több egyforma szimbólumot kell egy nyerőcsoportban elhelyeznie, hogy nyerjen. A fogadási tartomány a minimális befizetés 0,20 €-tól a maximális tét 100 €-ig terjed, ami a Play'n GO által kifejlesztett nyerőgépeknél megszokott tartomány.

Az autoplay funkció is megvan, és akár 100 pörgetést is elvégezhetsz vele robotpilóta üzemmódban. Beállíthatsz egy számodra kényelmes veszteséghatárt is. A rózsaszín űrlény a legjövedelmezőbb szimbólum, mivel a téted 500-szorosát adja, ha 15 egyforma szimbólumot érsz el egy csoportban.

Őszintén szólva a szimbólumok kifizetései nem olyan nagyszerűek. A jó hír az, hogy a bónusz funkciók miatt több egymást követő nyereményt is szerezhetsz, és ezeket egymásra halmozva nagy nyereményt érhetsz el.

Használja a kaszkádos tárcsákat, hogy több nyereményt szerezzen és más bónusz funkciókat indítson el.

Használja a kaszkádos tárcsákat, hogy több nyereményt szerezzen és más bónusz funkciókat indítson el.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Robbanékony bónusz funkciók

A Reactoonz 2 bónusz funkciói a Play'n GO által kifejlesztett egyik legjobb online nyerőgépévé teszik. Amikor az összes bónuszfunkciót kombináljuk, azok kiegészítik egymást, és lehetővé teszik, hogy nyerő kombinációkat alakítsunk ki, és könnyen nagy nyereményeket érjünk el. Nézzük meg a bónusz funkciókat egyenként.

Kaszkádos tárcsák

Ez a kaszkád funkció vagy Cascading reels (kaszkád tárcsák) lehetővé teszi, hogy egymás után több nyereményt is szerezz. A nyereményben részt vevő nyerő szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok pottyannak a helyükre. Ebben a nyerőgépben több Wildot is elhelyezhetsz, és nagy nyerőkombinációkat alkothatsz, amelyek sok kaszkádot indíthatnak el.

Fluktométer

A Fluctometerben egy véletlenszerű, alacsony nyereményt hozó szimbólum található. Ha a Fluktométerben lévő alacsony fizetésű, ingadozó szimbólumok bevonásával nyereményt ér el, a mérő feltöltődik, és megjelenik az Electric Wild.

Ha11 töltéssel töltötted fel a mérőórát, akkor 1, 2 vagy 3 Electric Wildot hoz létre. A megmaradó Electric Wildok és a Fluktométer addig végzi a dolgát, amíg egy Gargantoon Wild ki nem szabadul.

Quantumeter

Anem Wild szimbólumok eltávolításra kerülnek, mivel egy Electric Wild feltölti a Quantumétert. Ennek a mérőnek különböző szintjei vannak, amelyek több jutalomértékű Wildot adnak. Amint egy Gargantoon Wild felszabadul, ez a mérő is kikapcsol.

Reactoonz 2 4 szintje van, és itt találod a szintek aktiválásának részleteit.

  • 1. szint - 55 töltés összegyűjtése
  • 2. szint - 85 töltés összegyűjtése
  • 3. szint - 110 töltés összegyűjtése
  • 4. szint - 135 töltés összegyűjtése

Tehát amint elérte a 135 töltést, a mérő maximális lesz, és minden nyereményhez 2x-es nyereményszorzó adódik. Mielőtt a Quantumeter eléri a 3. szintet, csak Energoon Wildok jelennek meg a tárcsákon.

A3. szint elérése után a Quantumeter a Gargantoon Wildokat engedi ki. Nem csak egy nagy Gargantoon Wildot kapsz, hanem a kaszkádok kiváltása után folyamatosan kisebb és nagyobb számú Gargantoon Wildokat kapsz. Ez egy darabig folytatódhat, és több nagy nyereménnyel jutalmazhat.

Wild Pair Explosion

Ez a Wild Pair Explosion funkció csak akkor aktiválódik, ha a többi funkció már befejeződött, és 2 vagy több Electric Wild marad a tárcsákon. Ha 2 szomszédos Electric Wild van, akkor a többi szimbólumot a Wildok kivételével eltávolítja.

Ha nem szomszédos Electric Wildok vannak, a köztük lévő és a körülöttük lévő szimbólumok megsemmisülnek, de a többi Wild megmarad.

Ez a bónusz funkció nem ad nyereményt, de feltölti a Quantumeteret. Tehát nagy nyereményekhez segíthet, mert jól feltölti a Quantumeter-t.

Feltöltetlen vadak

Az Uncharged Wildok Electric Wildokká válhatnak, ha a nyereményben részt vevő szimbólumok szomszédságában vannak. A nem feltöltött vadak akkor is átalakulhatnak Electric Wildokká, ha a Wild Pair Explosion funkciót aktiváljuk.

Élvezze a több nyereményt egymás után az erőteljes Wild-ok és funkciók miatt - Reactoonz 2 a Play n GO-tól.

Élvezze a több nyereményt egymás után az erőteljes Wild-ok és funkciók miatt - Reactoonz 2 a Play n GO-tól.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, variancia és maximális nyeremény

A Play n GO Reactoonz 2 RTP-je 96,20%, ami egy kicsit magasabb, mint az átlagos RTP. Segítségével megőrizheti az egyensúlyát és hosszú ideig játszhat. A Reactoonz 2 nyerőgép varianciája magas, ami egyáltalán nem meglepő.

A Play'n GO egy jutalmazó nyerőgépet szeretett volna létrehozni, így a maximális nyereményt a téted 5,083-szorosát élvezheted. A jó hír az, hogy nincsenek speciális bónusz körök, így ezt a maximális nyereményt csak az alap nyerőgépben érheted el.

Nézd, ahogy az összes szimbólum felrobban és nagy nyereményeket hoz neked a Reactoonz 2 nyerőgépen.

Nézd, ahogy az összes szimbólum felrobban és nagy nyereményeket hoz neked a Reactoonz 2 nyerőgépen.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Reactoonz 2 online nyerőgép?

Reactoonz 2 online nyerőgép méltó utódja az eredetinek. Sokaknak kellett megfelelniük ezzel a nyerőgéppel, és ez sikerült is nekik. A funkciók tökéletes kombinációjával rendelkezik, amelyekkel több nyereményt is szerezhetsz egymás után. A bónusz funkciók kombinációja olyan láncreakciót hoz létre, amely nagy nyereményben végződik.

Az Electric, Energoon és Gargantoon Wildok nem csak megjelennek, de néhány Wild sokkal nagyobb lesz, mint a többi. A Gargantoon Wild az, amit mindenképpen szeretnél megjeleníteni, mert garantálja a nyereménysorozatot.

A téted 5,083-szorosának maximális nyereménye elég jó ebben a nyerőgépben. Tény, hogy nem kell sokat várnod, hogy az összes bónusz funkciót működés közben láthasd. Úgy tervezték ezt a nyerőgépet, hogy nagyon szórakoztató és kifizetődő legyen.

Egyszóval, a Reactoonz 2 nyerőgépet mindenképpen érdemes kipróbálnod. Úgy gondoljuk, hogy ez lehet az egyik kedvenced. Tjek ki a többi toplistás online kaszinójátékunkat itt a BETO-nál.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Reactoonz 2 Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Reactoonz 2 nyerőgépben?

A maximális nyeremény a téted 5,083-szorosa a Reactoonz 2 oldalon, ami egy tisztességes maximális nyeremény. Nyilvánvalóan nem olyan magas, mint néhány más nyerőgépnél, de jó esélyed van a maximális nyeremény közelébe kerülni, ha az összes bónusz funkciót be tudod váltani. A különböző vadaknak és az egymást kiegészítő funkcióknak köszönhetően a kaszkádok sokáig folytatódhatnak.

Milyen magas az RTP és a variancia a Reactoonz 2 online nyerőgépben?

Ez egy magas volatilitású nyerőgép, amely kevesebb, de nagy potenciállal rendelkező nyereményt biztosít.Ennek a Reactoonz 2 nyerőgépnek az RTP-je 96,2%, ami az átlagos 96%-os RTP körül van. Ez egy magas volatilitású nyerőgép, amely kevesebb nyereményt ad nagy potenciállal.

Elmagyarázná, hogyan működik a Quantumeter a Reactoonz 2 játékgépben?

A Reactoonz 2 a Play n GO-tól - Az Electric Wilds miatt eltávolított nem vad szimbólumok lehetővé teszik a Quantumeter feltöltését. Ez a mérő 4 szintből áll, minden szint nagyobb vagy jutalomértékű Wildokkal fizet, a negyedik szint pedig 2x-es nyereményszorzót ad.

Hogyan lehet nyerni a Reactoonz 2 videó nyerőgépen?

A Reactoonz 2 oldalon 5 egyforma szimbólum vagy több szimbólum nyerő csoportba rendezésével nyerhetsz.

Vannak ingyenes pörgetések a Reactoonz 2 nyerőgépben?

Nem, ez a Reactoonz 2 nyerőgép nem rendelkezik normál ingyenes pörgetésekkel. Őszintén szólva, nincs is szüksége ingyenes pörgetésekre, mert itt van a Quantumeter, amely több Wildot és 2x-es nyereményszorzót ad, ha a legmagasabb szintet éri el. Ha a Quantumeter az Electric Wildokkal, a Fluctometerrel és a kaszkádos tárcsákkal kombinálódik, akkor biztosan nagy nyereményekre tehetsz szert.

Lehetséges a Reactoonz 2 nyerőgépet ingyenesen játszani?

Igen, a Reactoonz 2 nyerőgépet ingyenesen játszhatod a demó játékkal itt a BETO-nál. Nézd meg a többi nyerőgépes játékunkat és a legjobb minősítésű online kaszinóinkat, és szerezd meg vagy válaszd ki üdvözlő bónuszodat, befizetési bónuszodat vagy üdvözlő csomagodat még ma! Mindig arra biztatjuk játékosainkat, hogy felelősségteljesen játsszanak!