MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Divine Diamonds Ingyenes Játék

Divine Diamonds Slot Demo

Divine Diamonds  Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Divine Diamonds által Northern Lights Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Divine Diamonds vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Divine Diamonds  Demó

Divine Diamonds egy nagyszerű videó nyerőgép, ha egy kis vintage témájú játékra vágysz.

Microgaming Northern Lights ezt a fantasztikus játékot retro és modern funkciókkal és megjelenéssel egyaránt tervezte.

Amódosítók egy érdekes Hyperstrike funkcióval vannak beágyazva, amely nagyon jövedelmező lehet. Egy ingyenes pörgetési kör is vár rád, ahol akár meg is duplázhatod vagy triplázhatod a nyereményedet.

Olvassa el ezt az értékelést részletesen, és tudjon meg mindent, amit a Divine Diamonds.


Megjelenés: 29.04.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X2250

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Tisztességes, 2000-szeres jackpot

Nyissa meg a  címet.Kiváló véletlenszerű újrapörgetések

Nyissa meg a  címet.2 típusú szórás

Nyissa meg a  címet.Retro téma

Nyissa meg a  címet.Neves tervezők

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincs progresszív jackpot

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Northern Lights Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.24

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Igen


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 120.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Klasszikus stílus


Játékfunkciók

Bónuszkerék Ingyenes pörgetés szorzó Újrapörgetés Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Divine Diamonds

Divine Diamonds' fémes megjelenés

Divine Diamonds - Retro és modern játék

Divine Diamonds akkor ismerkedett meg az online játékok világával, amikor Microgaming, az iGaming világ egyik legnagyobb neve, a Northern Lights-szal közösen fejlesztett ki egy retro témájú iGaming címet.

A tárcsák tele vannak olyan klasszikus szimbólumokkal, mint a cseresznye, a BAR, a szerencsés 7-es, a gyémánt stb. Ezek a fényes szimbólumok üdvözölnek, amint betöltöd a játékot.

Divine Diamonds 5 tárcsás és 3 soros játékrácson alapul, 20 nyerővonalat generálva számodra. A bónusz funkciók és a tisztességes, 2000-szeres jackpot teszi a játékot vonzó választássá mindazok számára, akik egy vintage témájú pörgetés élményére vágynak. Bármilyen tétet beállíthatsz, amivel jól érzed magad, pörgetésenként 0,20 és 120 € között, ami igen széles skálát jelent.

A játékban a nyereményeket a klasszikus nyerővonal-alapú nyerési rendszerrel érheted el, ahol a nyereményt akkor könyvelheted el, ha 3 vagy több szimbólumból álló kombinációt érsz el balról jobbra haladva a játék bármelyik nyerővonalán.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Retro téma, design és klasszikus szimbólumok

Tervezés & téma

Divine Diamonds egyedi hangulatú. A különböző grafikai elemek nosztalgikus érzéseket keltenek. A kezdeti időkben, amikor a szerencsejáték-őrület még friss volt, és a játékosok Las Vegas kaszinóiban kerestek szórakozást, a nyerőgépek a legnépszerűbb és legkedveltebb játékok közé tartoztak.

A legtöbb helyen ezüst színsémát használnak, hogy a Divine Diamonds fémes érzetet keltsen, és a betűtípusok is digitális betűtípust kaptak. A tervezők fantasztikus munkát végeztek a látványvilágot illetően, és nagyra értékeljük a kemény munkájukat.

Mind az öt tárcsát szintén körkörös pörgő stílusban tervezték, ami valósághű érzetet ad. Csak nyomd meg a pörgetés gombot, és úgy fogod érezni, mintha a képernyőn egy klasszikus félkarú bandita lenne.

Szimbólumok

Mivel az online nyerőgép egy klasszikus témára épül, a Divine Diamonds szimbólumválasztéka a szokásos, amit bármelyik retro játékban elvárhatsz. Kapunk néhány cseresznyét, BAR szimbólumot, gyémántot, 7-est és néhány speciális szimbólumot a rácson.

A szerencsés 7-esek 3 különböző variációban jelennek meg, mindhárom különböző értékkel és kifizetéssel. Különleges Wild szimbólumokkal is találkozhatsz, amelyek segítenek a nyeremények könnyed landolásában.

Ascattereket a Free Spins szimbólumok jelölik, amelyek a bónusz kört indítják el.

Speciális bónusz pörgettyű a Divine Diamonds

Speciális bónusz pörgettyű a Divine Diamonds

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Divine Diamonds - Hogyan kell játszani

Divine Diamonds egy egyszerű játék, amely a klasszikus nyerővonal-alapú mechanizmussal működik. A játékmenet egyszerű. A szokásos méretű, 5x3-as játékrácson pörgetsz, a nyereményeket pedig a hasonló szimbólumok kombinációinak bármelyik nyerővonalon való megjelenésével nyerheted meg.

A különböző lehetőségek a játékképernyő jobb oldalán találhatók, a pörgetés gomb mellett. A zseton ikonra kattintva elérheted a tétvezérlőket, ahol pörgetésenként 0,20 € és 120,00 € közötti bármelyik tétszintet kiválaszthatod. Ez a széles fogadási tartomány biztosítja, hogy mindenféle játékos élvezni fogja a játékmenetet, függetlenül a választástól és a preferenciáktól.

Használd az automatikus lejátszás opciót, hogy a tárcsák maguktól pörögjenek. Ez egy igen hasznos mechanika, amely kényelmes és pihentető pörgetést biztosít. Divine Diamonds zökkenőmentesen működik kisebb eszközökön, például mobilokon és táblagépeken, így bárhol élvezheti ezt a fantasztikus nyerőgépet.

Szaftos kifizetés a Divine Diamonds

Szaftos kifizetés a Divine Diamonds

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók és isteni erősítők

Divine Diamonds elég sok bónusz funkcióval rendelkezik egy retro témájú nyerőgéphez képest. Van egy véletlenszerűen aktiválható Re-Spin bónusz, amely bármikor meglepetésszerű lökést adhat. A speciális szerencsekerék dönti el, hogy hány ingyenes pörgetést kapsz, valamint a bónuszkörben a szorzó értékét.

Nézzük meg részletesen a funkciókat:

Vadak

A vad szimbólumokat a nyerőgép csillogó Wild logója jelzi. Ez a különleges szimbólum a gyémántok és a scatterek kivételével minden szimbólumot segít helyettesíteni. A Wild szimbólum emellett nyereményt is ad a Wildok kombinációinak landolásáért. A 3, 4 és 5 szimbólumból álló kombinációk esetén 6,25-szörös, 25-szörös és 125-szörös nyereményt kaphatsz.

Scatterek

A Divine Diamonds videó nyerőgépben kétféle Scatter szimbólum létezik. A Spin Play 9 Blazing Diamonds online nyerőgépéhez hasonlóan a gyémántokkal jelölt Scatterek is azonnali készpénzkifizetést eredményeznek. Ezek a gyémánt Scatterek bármikor megjelenhetnek a képernyőn, hogy növeljék a nyereményt. A 4 vagy több Scatters landolásáért kiváló szorzókat kapsz, és a szorzó értéke akár 2000-szeresére is nőhet.

A második Scatter szimbólum azt teszi, amire a legtöbb játékban a Scatterek hivatottak: elindítja a Free Spins kört. Ezek a különleges Scatterek csak a középső 3 tárcsán jelennek meg. A bónusz forduló egy kis pörgettyű megjelenésével indul a játékképernyőn, amely meghatározza az ingyenes pörgetések számát és a hozzá tartozó szorzó értékét.

Ingyenes pörgetések bónuszkerék Divine Diamonds

Ingyenes pörgetések bónuszkerék Divine Diamonds

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések

Ingyenes pörgetések

Egy forgó kerék jelenik meg, amint elegendő scattert érsz el a bónusz kör elindításához. Ez a bónuszkerék megmutatja, hogy hány ingyenes pörgetést kapsz, és mi lesz a szorzó értéke. A legjobb, amit a Divine Diamonds oldalon remélhetsz, az 30 ingyenes pörgetés 3x-os szorzóval.

A bónuszkör során elért összes nyereményed megnöveli ez a szorzó, kivéve a gyémánt scatterekből származó nyereményeket.

Reel Re-Spins

A játék során véletlenszerűen indíthatsz el egy Re-Spin-t. Kétféle Re-Spins létezik, a "Locked Re-Spins" vagy az "All Reels Re-Spins".

A Locked Re-Spins során egyes tárcsák a helyükön rögzülnek, a többi tárcsa pedig forog. Az All Reels Re-Spins során az összes tárcsa mindkét irányba - előre és hátra - forog.

Különleges ingyenes pörgetések a Divine Diamonds

Különleges ingyenes pörgetések a Divine Diamonds

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

Divine Diamonds egy közepes varianciájú játék, és a különböző fogadási stratégiákkal és játéktechnikákkal rendelkező játékosok is jól fogják érezni magukat benne. A közepes volatilitású játékokat a legtöbb iGaming játékos kedveli. Nagyszerű játékmenetet kínálnak, amely nem unalmas és nem is nyomasztó.

A 96,24%-os RTP-t élvezheti, ami magasabb, mint a piacon kapható hasonló nyerőgépek átlaga. Az iparági átlag 96,0%.

A jackpot a Divine Diamonds játékban 2000-szeresére van maximalizálva, ami egy közepes varianciájú játék esetében nem kiábrándító.

Mechanikus megjelenés és érzés Divine Diamonds

Mechanikus megjelenés és érzés Divine Diamonds

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végső ítélet a Divine Diamonds

Gyakran kiváló nyerőgépek jönnek létre, ha 2 nyerőgép-fejlesztő összefog, és a Divine Diamonds kiváló példa erre.

Divine Diamonds egy fantasztikus video nyerőgép opció, amelyet úgy terveztek, hogy retro stílusú játékélményt nyújtson.

Egyetlen pörgetéssel akár 2000-szeres nyereményt is nyerhetsz. Az RTP az átlagosnál magasabb, és nem kell aggódnod a befizetésed biztonsága miatt sem.

Vegyen részt a mókában még ma, és próbálja ki ezt a modern felfogású retro nyerőgépet. Tesztelje a Divine Diamonds oldalt a demóverziónkkal, amely itt a BETO.com-on érhető el.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Divine Diamonds

Mi a legnagyobb győzelem, amit remélhetek a Divine Diamonds oldalon? Arrow Arrow

Divine Diamonds lehetővé teszi, hogy egyetlen pörgetéssel akár a tét 2000-szeresét is megnyerje.

Mi az a Divine Diamonds' Variance és RTP? Arrow Arrow

Ez a nyerőgép közepes varianciájú játék, az RTP pedig 96,24%, ami átlagon felüli.

Kaphatok néhány ingyenes pörgetést a Divine Diamonds oldalon? Arrow Arrow

A Divine Diamonds játékban van egy ingyenes pörgetési kör, amelyet a scatterek segítségével indíthatsz el. Akár 30 ingyenes pörgetést is nyerhet, akár 3x-os szorzóval.

Mi az a Random Re-Spins bónusz? Arrow Arrow

Divine Diamonds egy különleges mechanika a Divine Diamonds oldalon, amely a játék során véletlenszerűen egy Re-Spin játékkal jutalmaz.

Hogyan lehet megnyerni a Scatter Jackpotokat a Divine Diamonds oldalon? Arrow Arrow

A Divine Diamonds oldalon kétféle scatter van. Egyes Scatter szimbólumok a Free Spins kört indítják el, és egyes Scatterek azonnali készpénzkifizetést kínálnak, amelyeket Scatter Jackpot nyereményeknek neveznek.

Kipróbálhatom ingyen a Divine Diamonds oldalt anélkül, hogy kockáztatnám a pénzemet? Arrow Arrow

Igen, meg kell értenie egy nyerőgépet, mielőtt a pénzét kockára tenné. A BETO.com-on már elérhető az ingyenes demó verzió, amit kipróbálhat.