MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Bonanza Megaways Ingyenes Játék

Bonanza Megaways Slot Demo

Bonanza Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Bonanza Megaways által Big Time Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Bonanza Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Bonanza Megaways Demó

A Big Time Gaming másik divatos Megaways játéka a Bonanza online nyerőgép. Számos lehetőséget kínál a nyerésre, több mint százezer módon nyerhetsz valami nagyot, nyersen fogalmazva. Nemzetközi szinten ez az egyik legtöbbet játszott játék az online nyerőgépes játékosok kategóriájában. Mindezt szórakoztató bónusz funkcióinak és különleges formátumának köszönhetően. A játék másik csábító tényezője az ingyenes pörgetések.


Megjelenés: 07.12.2016
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X10000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 11 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Izgalmas kaszkádoló tárcsák funkció

Nyissa meg a  címet.Ingyenes pörgetős játékok, amelyek segítenek többet nyerni

Nyissa meg a  címet.117,649 különböző módon nyerhetsz.

Nyissa meg a  címet.Elegáns dizájn, amely érdekessé teszi a játékmenetet

Nyissa meg a  címet.Nyerjen legalább 12 ingyenes pörgetést minden jackpotnál

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Egyes játékosok változékonynak találhatják

Bezár Az izgalom észbontó lehet

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Big Time Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 500.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 7

Nyerőgépek Nyerővonalak 117649

Játéktémák

Kristályok Kaland Aranybánya Bányászat


Játékfunkciók

Megaways További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Szorzó Ingyenes pörgetések Vad


Ingyenes izgalmas Megaways slot

Ingyenes izgalmas Megaways slot

Téma és grafika - Készülj fel, hogy elkápráztat!

Abban a pillanatban, hogy elindítod a játékot, egy szemet gyönyörködtető erdei elvonulás varázsolja el a figyelmedet. Az első dolog, amit észreveszel, az a friss virágzó fű és a merev sziklák, amelyek tele vannak aranyos, finom virágokkal. Oldalt pedig egy faházikót pillantasz meg a folyamatosan folyó víz mellett egy forgó kerékben. Mindezek alapján értékelnéd a készítő kifinomult munkáját ezen az elegáns kijelzőn.

A tárcsák tájképe kőszerű megjelenésű, ami egy bányászati témájú nyerőgép benyomását keltené. A készlet annyira élethűnek tűnne, hogy az embernek az jutna eszébe, hogy ásatásokat végezzen rajtuk keresztül. A hat tárcsa azonban arra emlékeztetne, hogy pörgetni kell a nyereményért, miközben a háttérben countryzene szól. Végeredményben egy magával ragadó játéknak találod majd.

Pörgesd és nyerd meg a tárcsákat a Bonanza Megaways nyerőgépen!

Pörgesd és nyerd meg a tárcsákat a Bonanza Megaways nyerőgépen!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Útmutató a Bonanza Megaways Slot Machine

Ahogy kinéz, a Bonanza egy zavaros nyerőgépnek tűnik. A szokásos öt helyett hat tárcsa, valamint az egyes tárcsák különböző szimbólumai miatt. Ezzel ellentétben azonban mindenki számára felhasználóbarát.

A Megaways mechanikája az egyes tárcsák különböző szimbólumain alapul. A tárcsák két szimbólumtól akár hét szimbólumig terjedő szimbólumokat mutatnak, a tetején egy sor kis tárcsával. Tehát a játék mechanizmusa az, hogy különböző számú szimbólumot jelenít meg. Ennélfogva a nyerési lehetőségek sokfélesége. Ugyanezt a működést láthatod számos más Big Time Gaming exkluzív nyerőgép mögött is.

A játék ideális a kis és közepes költségvetésű játékosok számára. Mivel pörgetésenként 0,20 és 200 közötti összeget nyerhetsz. A nagy költségvetésű játékosok sem fognak csalódni, mert a nagy költségvetésű gurítók is szűkös értéket kapnak a pénztárcájukért.

Ebben a játékban az automatikus lejátszás vezérlése az Ön kezében van. Ez a vezérlés legfeljebb 100 pörgetésre érvényes, amelyhez veszteséglimitet vagy egyszeri nyereménylimitet állíthatsz be. Az automatikus lejátszáson kívül nincs más vezérlőelem, beleértve a hangerő és a tárcsák sebességének beállítását.

Az autoplay funkcióban az egyszeri nyereménykorlátozás gyümölcsöző azon játékosok számára, akik akkor szeretnének kiszállni, amikor vezetnek. Tehát, ha nagy nyereményt érne el. A játék megállna, és megadná a lehetőséget, hogy folytassa vagy ne folytassa. Ezután folytathatod a pörgetést, vagy egyszerűen összeszedheted a nyereményedet és távozhatsz.

Ajánlott autoplay funkció lenne a veszteséglimit beállítása. Figyelmen kívül hagyva egy közepes költségvetésű játékos vagy egy high roller. Bátor döntés lenne, ha nem merítené ki a bankrollját egy bizonyos limit alá. Ez a funkció segít nyomon követni a költekezését. Segít, hogy ésszerűen játsszon, mivel újraértékelheti, ha elérte a veszteséghatárt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Big Wins & Free Spins funkció bemutatása a Bonanza Megaways nyerőgépen

A oldalon. Bonanza Megaways, ha el tudsz érni négy szimbólumot, amelyek kibontakozva az 'ARANY' szóvá alakulnak. Megnyered az ingyenes pörgetési kört. 12 értékes ingyenes pörgetést nyerhetsz. Még ötöt is megragadhatsz, ha valahogy sikerül scatter szimbólumokat gereblyézned.

A korlátlan nyereményszorzó ebben a játékban még izgalmasabbá teszi a játékot. Ha megnyered ezt a bónusz különdíjat, a szorzó megnő. És ahogy a neve is sugallja, váratlanul magasra, extrém szorzóra emelkedik.

Nyerj extra ingyenes pörgetéseket:

  • További öt ingyenes pörgetést nyerhet három scatterért.
  • Élvezze a további tíz ingyenes pörgetést négy scatter esetén

A játék másik lebilincselő funkciója az, amikor elkezdenek áradni a nyeremények. Korlátlan szorzókat és ingyenes pörgetéseket nyerhetsz, ha a köröket kaszkádnyereményekkel integrálod. Csak a legjobbak indíthatják el a bónusz kört, amelyet a Bonanza Megaways kínál.

Három vagy több azonos szimbólumot kell eltalálnia az egymást követő nyerővonalakon, hogy nyereményt eredményezzen az online nyerőgépes játékban Bonanza Megaways. Emiatt a Bonanza előnyösebb más nyerővonal-alapú játékokkal szemben. A számlán a nyerési esélyek nagyobbak a Bonanza Megaways.

Az egysoros nyeremény Bonanza Megaways nyerőgép biztosítja 50x. De ebben a nyerőgépes játékban sokkal többet lehet keresni a hat különböző tárcsás mechanizmussal és a korlátlan szorzó kínálattal. Ezek a lehetőségek akár 12000-szeresére is növelhetik a nyereményét.

Élvezze az ingyenes pörgetéseket és nyerjen többet a Bonanza Megaways

Élvezze az ingyenes pörgetéseket és nyerjen többet a Bonanza Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bevezetés a Bonanza Megaways nyerőgépek RTP-je és volatilitása

A Big Time Gaming's Bonanza Megaways játék játékos-visszatérülése (RTP) 96%. Ez a szilárd szám az, amire a játékosok átlagosan számíthatnak.

Ugyanakkor ez a nyerőgépes játék két véglet végét jelenti. Túl nagy nyereményeket lehet keresni ezzel a játékkal. Ugyanakkor bődületes összeget is veszíthetsz, mivel a hatalmas nyeremények nehezen jönnek össze. Ez a játék ellentéte egy olyan játéknak, amelyben a játékosok gyakran, de kis nyereményeket szereznek.

Még akkor is, ha az online nyerőgép Bonanza Megaways a kis költségvetésű játékosok számára is figyelemre méltó. Ha Ön egy nagy költségvetéssel rendelkező játékos, akkor a legtöbbet hozhatja ki a Bonanza Megaways. Mivel a Bonanza Megaways, a változékony jellege ritkán, de mega nyereményeket eredményez. Még akkor is, ha a nettó nyereménye jelentősebb, mint egy alacsony volatilitású nyerőgépes játéknál.

Néha, amikor egy játékos fut egy hideg széria között néhány nyeremény. Esélyes, hogy kimeríthetik a bankrolljukat. Egy kis költségvetéssel rendelkező játékosnak át kell gondolnia. Az okos lépés az lenne, ha a mennyiségre törekedne, miközben kevesebbet költ egy játékban a tétekre. Így egy akkor szabott több közepén egy szerencsejáték ülés.

Találd meg a scatter szimbólumokat az ingyenes pörgetések megnyeréséhez.

Találd meg a scatter szimbólumokat az ingyenes pörgetések megnyeréséhez.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bonanza Megaways Slot Free Play-bevezetés

Ha most fogsz először játszani a Bonanza Megaways oldalon. Először mindenképpen próbálja ki a Bonanza ingyenes játékdemóját. Ez segítene neked, mint kezdőnek, hogy megértsd a játékot és ráérezz a játékra. Ahelyett, hogy minden reményt elveszítenél, miután pénzt költöttél nyeremény nélkül.

Egy kezdőnek azt tanácsoljuk, hogy 150 és 200 forduló között játsszon a Bonanza Megaways ingyenes játékdemón. Mielőtt pénzt helyezne el a zsebéből bármelyik nyerőgépen. A demó gondolkodásmódjának és játékpénzének meg kell egyeznie a tényleges játékéval. Csak azért, hogy jól megértse, hogy nyereséges-e a folytatás vagy sem.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bemutatkozik a Bonanza Megaways-Verdict

A Bonanza online nyerőgép a Big Time Gaming oldalon végig magával ragadó élményt nyújt. A dallamos zene a háttérben a pörgő tárcsák mellett, ez valóban egy a maga nemében egyedülálló játék. Ez az egyedi és magával ragadó játék minden egyes pörgetésnél megdobogtatja a szíved minden nyereményért.

A Bonanza Megaways fő gondja a kihívást jelentő ingyenes pörgetési kör, amelyet elég nehéz lehet feltörni. Többre van szükséged, mint szerencsére, hogy elérd ezt a bónusz kört. Ettől eltekintve aligha lehet más kifogást emelni. Ez egy figyelemre méltó játék, amelyet mindenki élvez.

A játék körül egy elegáns hely, animációkkal és kifinomult grafikával. Egy másik hozzáadott plusz pont a földalatti funkció. A felrobbanó bányák csábítanának, és újra és újra meg akarnád nézni. A fejlesztők a Big Time Gaming túlszárnyalták a Bonanza Megaways nyerőgépet. Nem csoda, hogy ez a játék sokak számára vonzó.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

GYIK a következőkről Bonanza Megaways

Meséljen többet a Bonanza Megaways nyerőgép RTP-jéről! Arrow Arrow

Meglepődnél, ha tudnád, hogy a játék RTP rátája 96%. Ez a százalék igazán elképesztő, és nagyon közel van az átlagos kifizetéshez. Továbbá, a ház előnye ennél a játéknál mindössze 4%.

Hányféleképpen lehet nyerni a Bonanza Megaways oldalon? Arrow Arrow

Azért hívják ezt a játékot Megaways-nek, mert 117 649 módon nyerhetsz vele. Akkor nyerhetsz, ha mind a 6 tárcsán maximum 7 szimbólum található.

Mekkora a Bonanza Megaways volatilitása? Arrow Arrow

A játék egyik hátránya, hogy nagyon változékony, és játék közben sok halott pörgetést kell elfogadnia. De ne aggódj, ez lehetőséget ad arra, hogy nagyobb nyereményeket nyerj, ha elég szerencsés vagy.

A Bonanza Megaways tartalmaz ingyenes pörgetés funkciót? Arrow Arrow

IGEN! Az ingyenes pörgetések a Bonanza Megaways legkiemelkedőbb funkciója.Nem csak egy pörgetést kapsz, hanem a játékhoz tartozik egy 1x-es szorzó, amely minden egyes nyeremény után újabb lehetőséget ad. A szorzó addig ketyeg, amíg a bónusz kör be nem indul, és képzeld, a határ a csillagos ég. Ha a játék során megkapod az ARANY szót, akkor 12 ingyenes pörgetést kapsz, és minden scatter esetén 5 további pörgetést.

A Bonanza Megaways nyerőgépet lehet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen! A Bonanza Megaways ingyenesen játszható itt a BETO.com-on. Az oldal tetején egy demó áll rendelkezésedre. Csak kattints a lejátszás gombra, hagyd betöltődni, és játssz a demóval. Ettől eltekintve a Bonanza Megaways oldalon néhány neves kaszinóban is megtalálod.