MENÜ

Monopoly Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Monopoly Megaways
Kattints ide a játékhoz

Monopoly Megaways által Big Time Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Monopoly Megaways vélemény

Monopoly Megaways

Az iGaming óriás Big Time Gaming a Hasbro híres Monopoly márkájával együttműködve hozta létre a Monopoly Megaways videó nyerőgépet. Ez a társasjáték témájú online nyerőgép 6 tárcsás mechanikával működik, ahol 117 649 különböző módon érhetsz el nyereményt a Megaways mechanikának köszönhetően.

AMegaways pörgetések és a bőséges Free Spins bónusz néhány olyan Booster, amelyek felturbózzák a játékmenetet, és egy eléggé megterhelő szerencsejátékot élvezhetsz.


Megjelenés: 04.12.2019
Volatilitás
Max nyeremény: X14700

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 01 December 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

A funkciók simán illeszkednek a játékmenetbe

Kiváló ingyenes pörgetések

Végtelen szorzó

Jól megtervezett és téma-ihletett grafika

Lenyűgöző Boosterek

Hátrányok

Nincs progresszív jackpot

Magas szintű volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Big Time Gaming

Volatilitás

RTP% 96.50

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 40.00

Görgők 6

Sorok 7

Játéktémák

Monopólium


Játékfunkciók

Megaways Szimbólumcsere További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Monopoly Megaways

Monopoly Megaways' pezsgő játékmenet

Monopoly Megaways Slot - Egy társasjáték ihlette nyerőgép

Big Time Gaming fantasztikus munkát végzett a Monopoly Megaways 2 ikonjának összekeverésével. A Monopoly, az 1930-as évek óta híres társasjáték és a Megaway motor fúziója.

A Reactions és Reel Adventure rendszerrel 117 649 különböző nyerési lehetőséggel a Monopoly Megaways' játékmenet igazán kirobbanó. Mivel a Monopoly az ihletője ennek a nyerőgépnek, az izgalmas játékban számos power-up társasjáték-érzetet kap, ami még inkább hozzátesz az általános témához.

Pörgetésenként akár 10c-t is feltettél (minimális tét), és akár 20 €-ig (maximális tét ) is növelheted a tétet, ha nagyot akarsz nyerni. Bár a magas tétű játékosok úgy érezhetik, hogy a maximális tét egy kicsit korlátozott, a kezdők elég kényelmesnek fogják találni ezt a tartományt.

Az olyan bónusz funkciók, mint a szorzók, a Megaways pörgetések, az ingyenes pörgetési ajándék körök stb. növelik a nyerési lehetőségeket, és vonzóvá teszik a játékmenetet a következő nagy nyereményre váró játékosok számára.

Videó: Monopoly Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Monopoly Megaways' minta játékmenet bemutató fluid animációk

VISSZA A TARTALOMHOZ

A hivatalos társasjáték-nyerőgépek - Téma és szimbólumok

Téma & tervezés

Monopoly Megaways nyerőgép egy nagyon jól megtervezett és tematikusan kialakított nyerőgép. Két nagy márka, a Hasbro és a Big Time Gaming összefogott ennek a játéknak az elkészítésében.

Az eredeti Monopoly közel egy évszázaddal ezelőtt, az 1930-as években jelent meg, így ez az egyik legrégebbi társasjáték-klasszikus. A játékmenet jazzes hangsávja jól illeszkedik az általános témához.

Szimbólumok

A tárcsákon az eredeti Monopoly jelképeket találod, mint a csatahajó, a kutya, a versenyautó és a cilinder (a legmagasabb fizető szimbólum), amelyek a magasan fizető szimbólumokat képviselik. Az alacsony fizetésű szimbólumokat a rácson a klasszikus kártyaszimbólumok jelölik A-tól 9-ig.

A cilinder a játék legjövedelmezőbb szimbólumaként funkcionál, amely 2x, 5x, 10x, 20x vagy 50x fizet a tétedért, ha 2, 3, 4, 5 vagy 6 szimbólummal együtt egy nyerő kombinációt érsz el. Ez a nyerőgép nem tartalmaz scatter szimbólumot.

Monopoly Megaways

Monopoly Megaways' téma ihlette bónusz funkciók

VISSZA A TARTALOMHOZ

Monopoly Megaways' Bónusz funkciók

4 különböző bónuszt élvezhetsz, amikor a Monopoly Megaways nyerőgépet játszod egy online kaszinóban. A Reactions funkció elég gyakori a Megaways címeknél, amely lehetővé teszi, hogy folyamatos nyereményeket érj el. Az ingyenes pörgetések bónusz során a Reel Adventure módosító apró ingyenességeket ad, mint például további ingyenes pörgetések, jobb szorzók, maximális Megaways pörgetés, stb.

Most pedig nézzük meg ezeket a boostereket részletesen:

Reakciók funkció

A Reactions bónuszt Cascading Reels bónusznak vagy Rolling Reels módosítónak is nevezik. Ez a Booster általában az egész játék során aktív marad, beleértve a bónusz köröket is.

Amikor egy nyerő kombinációt érsz el a játék tárcsáin, a kombinációt alkotó szimbólumok eltűnnek a rácsról, a felettük lévő szimbólumok pedig leesnek és átveszik a helyüket. Ez megkeveri a játékrácsot, így extra esélyt kapsz a nyeremények elérésére. Így hosszú nyereményláncokat hozhatsz létre.

Reel Adventure funkció

A Holy Driver Megaways volt a Big Time Gaming első játéka, amely tartalmazta ezt a Reel Adventure bónuszt. Ez a módosító lehetőséget ad a játékod felpörgetésére és a nagy nyeremények lehetőségére. Amikor a Booster aktiválódik, a népszerű Mr. Monopoly jelenik meg a játékképernyőn. Körbe fog mozogni a játékképernyőn, és végül megáll az egyik játéktéren. Attól függően, hogy hol áll meg, bónuszt kapsz.

Itt vannak az előnyök, amelyeket kaphatsz:

  • Hasznosság - Sajátítsa ki ezt a hasznosságot, és legközelebb élvezze a jobb szorzót.
  • Közösségi láda - Egy véletlenszerű birtokra jutsz, ahol 1-4 ház van.
  • GO - A következő pörgetésnél maximális Megawayt kapsz.
  • Ingatlan (2. landolás) - Egy ház kerül hozzá, és minden további landolással egy plusz házat kapsz.
  • Esélykártya - 1-től 4 házzal rendelkező ingatlanra, vagy egy max Megaways-t tartalmazó pörgetésre megy, vagy belép az ingyenes pörgetések bónuszába.
  • Vonatállomás - Öné az állomás, és a következő funkció egy újabb ingyenes pörgetéssel aktiválódik
Ingyenes pörgetések funkció és egyéb Boosterek a Monopoly Megaways

Ingyenes pörgetések funkció és egyéb Boosterek a Monopoly Megaways

VISSZA A TARTALOMHOZ

Monopoly Megaways' Szerencsés ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések bónusz a Monopoly Megaways oldalon egy klasszikus Monopoly csavarral.

A Free Spins funkció akkor aktiválódik, ha az 5. házat érjük el egy ingatlanon, vagy ha a véletlenre talál unk. Kezdetben 8 ingyenes pörgetéssel jutalmaznak, és minden további ház az 5. ház után, valamint minden vasútállomás további egy ingyenes pörgetést ad.

A kezdeti forduló után minden következő ingyenes pörgetési forduló 3 további ingyenes pörgetést ad, mint az előző forduló. Így, miután egyszer elindítottad a bónusz kört, a következő alkalommal 8 helyett 11 ingyenes pörgetéssel indulsz. Emellett a kört 1x-es szorzóval kezded, amely minden egyes birtokolt közművel 1-gyel nő. Ezt a módosítót korlátlan nyeremény szorzónak nevezik.

Az ingyenes pörgetések fordulója alatt az ingatlanokon található minden ház szintén 1-nel növeli a szorzót. Amikor ez a bónusz véget ér, az összes közmű és vasútállomás tulajdonjoga megszűnik, de a meg nem látogatott ingatlanokon található házak tulajdonjoga nem változik.

Amikor ez a funkció aktív, Mr Monopoly folyamatosan mozog a táblán. Megáll a véletlenszerű mezőkön, amikor nyerő kombinációkat érsz el, és az adott mezőből hasznot húzol. A különböző jutalmakkal kapcsolatos részleteket fentebb említettük, nézd meg a fenti részt.

Megaways játék rács Monopoly Megaways

Megaways játék rács Monopoly Megaways

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Monopoly Megaways nyerőgép RTP-je, maximális nyereménye és volatilitása.

Monopoly Megaways tisztességes, az átlagosnál magasabb, 96,39%-os RTP-t biztosít. A meglehetősen magas volatilitási besorolásnak köszönhetően élvezheti az akciódús szerencsejátékot a Monopoly Megaways oldalon.

A főnyeremény a téted 14 700-szorosát éri a Monopoly Megaways oldalon, ami egy kiváló jackpot összeg.

Az indítóképernyő a Monopoly Megaways

Az indítóképernyő a Monopoly Megaways

VISSZA A TARTALOMHOZ

Monopoly Megaways Végső ítélet

Bár számos Monopoly-ihlette nyerőgép érhető el online, mi a Monopoly Megaways -t találtuk igazán kivételesnek. A Big Time Gaming napjaink egyik legjobb iGaming fejlesztője, és az ő átvételük a klasszikus társasjátékra igazán jó. Monopoly nyerőgépként ez a nyerőgép messze megelőzi a konkurenciát.

Az olyan egyedi bónusz funkciók, mint a Reel Adventure bónusz és a Reactions funkció izgalmassá teszik a játékmenetet. A Cascading Reels bónusz és a jutalmazó Free Spins kör feldobja a játékmenetet és érdekessé teszi a nyerőgépet.

Monopoly Megaways' A Free Spins kör különösen nagylelkű, az ingyenes pörgetések számának nincs maximális korlátja, és a szorzó is a végtelenségig növelhető. A Multiplikátor értékét többféleképpen is növelheted, és tesztelésünk során nagyszerű tapasztalatokat szereztünk vele.

A maximális nyeremény, amire a Monopoly Megaways oldalon számíthatsz, a téted 14 700-szorosát éri el, ami egy ilyen kategóriájú online nyerőgép esetében elég nagyvonalú.

A Monopoly Megaways nyerőgépek ingyenes demó verzióját, amelyet ehhez az értékeléshez linkeltünk, itt a BETO.com oldalon próbálhatod ki. A valódi pénzes játék az általunk ajánlott kaszinókban is elérhető.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Monopoly Megaways slot GYIK

Milyen magas a maximális nyeremény a Monopoly Megaways nyerőgépes játékban?

A Monopoly Megaways nyerőgépeknél akár 14 700-szoros kifizetést is elérhet a tét 14,700-szorosát.

Mi az a Monopoly Megaways' RTP & Variance?

Monopoly Megaways egy magas volatilitású video nyerőgép, amely 96,39%-os RTP-t kínál. Ez az RTP elég nagylelkű, mivel meglehetősen magasabb, mint az iparági átlag.

Vannak ingyenes pörgetések a Monopoly Megaways oldalon?

Igen, a jutalmazó ingyenes pörgetések köre potenciálisan végtelen szorzóval jár, és korlátlan számú ingyenes pörgetést tesz lehetővé.

Mi az a Monopoly Megaways' Reel Adventure funkció?

A Monopoly Megaways oldalon különleges boostereket nyerhetsz, amelyek növelik a nyerési potenciálodat. Ez a Booster a nyerőutak számának növelésével, további ingyenes pörgetésekkel és a szorzó értékének növelésével segít.

Hogyan működik a Reakciók funkció a Monopoly Megaways oldalon?

A Reactions bónusz a Cascading Reels módosító és a Rolling Reels funkció másik neve. Ez a bónusz a nyereménynyeremény után eltávolítja a nyertes szimbólumokat a rácsról, és új szimbólumok veszik át a megüresedett helyüket.

Játszhatok ingyen a Monopoly Megaways oldalon?

Igen! Kipróbálhatja a Monopoly Megaways demo slotot. Az online nyerőgép ingyenes verziója elérhető itt a BETO.com-on.