MENÜ

Who Wants To Be A Millionaire Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Who Wants To Be A Millionaire Megaways
Kattints ide a játékhoz

Who Wants To Be A Millionaire Megaways által Big Time Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Who Wants To Be A Millionaire Megaways vélemény

Who Wants To Be A Millionaire Megaways

AWho Wants to Be a Millionaire Megaways egy online nyerőgép, amely az azonos nevű, széles körben népszerű televíziós játékműsorról kapta a nevét. Ez az első márkás nyerőgépes játék a Big Time Gaming, és a stúdió a Megaways motort használta fel benne. A játék Avalanche funkciója megsokszorozza az összes nyereményt, és lehetőséget ad arra, hogy milliomossá válj.


Megjelenés: 14.11.2018
Volatilitás
Max nyeremény: X50000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény 50,000 a tétje

Összesen 50 ingyenes pörgetés és szorzók nyerhetőek

Megaways mechanika használt extra tárcsával

Híres game show ihlette téma

Maximális nyeremény 1 000 000 euró

Hátrányok

Nincsenek bónuszok, kivéve az ingyenes pörgetések körét

A játékmenet nagyon nagy volatilitással rendelkezik

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Big Time Gaming

Volatilitás

RTP% 96.24

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 10.00

Görgők 6

Sorok 7

Játéktémák

Kristályok Nagy márkák


Játékfunkciók

Megaways Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Szerencsejáték Újrapörgetés Bónuszjáték Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


A Who Wants to be a Millionaire nyerőgép képernyőjének alapvető elrendezése csábító

A Who Wants to be a Millionaire nyerőgép képernyőjének alapvető elrendezése csábító

A Ki lesz a milliomos Megaways (WWTBAM) bemutatása

Ez a játék a híres TV-játékműsort hozza el a tárcsákra, és ízelítőt ad abból, milyen érzés, ha te magad játszod a játékot. A stúdió, amely elég szerencsés volt ahhoz, hogy elnyerje a TV-játék show alapján készült online nyerőgép készítésének jogát, a következő. Big Time Gaming vagy röviden BTG, és licencszerződést kötöttek, hogy elhozzák neked ezt a kalandokkal és izgalmakkal teli epikus nyerőgépet. A BTG mindig hatalmas potenciális nyereményeket kínál, a maximális nyeremények meghaladják a tét 10 000-szeresét az olyan nyerőgépeikben, mint a Bonanza, a Danger High Voltage és a Starquest. A Who Wants to Be a Millionaire (WWTBAM) játékban valóban milliomossá válhatsz, ha a 20 érmés felső téttel játszol, mivel a maximális nyeremény a tét 50 000-szerese. A WWTBAM tévéműsor két évtizede szórakoztatja a rajongókat, és még mindig szórakoztatja őket, és az évek során több mint két tucat országba is eljutott, köztük Németországba, az Egyesült Államokba és Indiába, amelyek szerződést kötöttek a műsorral.

A vetélkedő alapja az volt, hogy a versenyzők feleletválasztós kérdésekre válaszoltak. Tizenöt kérdésre kellett helyesen válaszolniuk, hogy növekvő pénzdíjakat nyerjenek, az utolsó kérdéssel pedig egymillió egységnyi helyi valutát nyertek. A játék során három tréfamester szerepelt, amelyeket a játékosok 50-50 százalékban kihasználhattak , felhívhattak egy barátjukat, és megkérdezhették a közönséget. A játékosok e jokerek segítségével jutottak el a játék során a nehézségek leküzdésére. Arra is lehetőségük volt, hogy bármelyik ponton feladják a játékot, és hazavihessék az aktuális nyereményüket. Big Time Gaming felelevenítette ezt a szórakoztató élményt a Who Wants to Be a Millionaire (Ki akar milliomos lenni) online nyerőgépében. A nyerőgép 117649 nyerőútból áll minden egyes pörgetésnél, és rendelkezik egy ingyenes pörgetési móddal MegaWays formátumban, ahol a játékosok további scattereket nyerhetnek.

A Who Wants to Be a Millionaire nyerőgép hasonló a Megaways sorozat néhány más címéhez. Az alábbiakban néhány példát mutatunk be ilyen nyerőgépekre:

  1. Extra Chilli Megaways A Big Time Gaming oldalról szintén 117649 nyerési lehetőséggel rendelkezik minden egyes pörgetésnél, valamint egy ingyenes pörgetési móddal és szorzókkal.
  2. White Rabbit Megaways nyerőgép, a sorozat egyik első darabja, amely több mint 200 000 nyerési lehetőséget kínál az ingyenes pörgetések módjában, amikor a tárcsák kitágulnak.
  3. Wheel of Fortune a IGT oldalról, több mint 720 nyerési lehetőséggel, nagy jackpotokkal és egyéb izgalmas bónuszokkal.

Videó: Who Wants To Be A Millionaire Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

A játék témája és grafikája visszavisz az eredeti Game Show-hoz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A WWTBAM látványvilága és témája

A Ki lesz a milliomos című televíziós vetélkedő nemzetközi szenzáció, a világ számos országában népszerű, és a szórakoztatóipar globális ikonjává vált. Minden ember, aki nézi a műsort, szeretne maga is részt venni a játékban, és szerencsét próbálni, hogy milliomossá váljon, és megváltoztassa az életét. A Who Wants to Be a Millionaire Megaways nyerőgépet igazán tehetséges emberek készítették a Big Time Gaming, és sikerült ezt a kérdéseken alapuló játék show-t online nyerőgé alakítaniuk. Ráadásul a fejlesztők új és innovatív ötleteket is hoztak, hogy a kvízműsort nyerőgépes játékformába alakítsák át.

A TV Gameshow szórakoztató újjáélesztése:

Nem volt könnyű feladat egy gameshow-t nyerőgépes játékká alakítani. A stúdió azonban dicséretes munkát végzett, és beletette a munkát. Nagyon sok apró funkció mutatja a részletekre való odafigyelést, például amikor nyereményt érsz el, a fények villognak, és felveszik a szimbólumok színét az általad létrehozott kombinációban. Ezzel a nyerőgéppel belekóstolhatsz a tévés játékműsorba, hiszen valódi esélyt ad arra, hogy bezsebeld az egymilliós jackpotot.

Az ingyenes pörgetések az egyetlen bónusz a Who Wants to Be a Millionaire Megaways játékban.

Az ingyenes pörgetések az egyetlen bónusz a Who Wants to Be a Millionaire Megaways játékban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A szimbólumok magyarázata

A lila gyémánt szimbólum a legnagyobb nyereményt ér. A tárcsák egy tévéképernyőn belül helyezkednek el, és az alacsony és közepes értékű szimbólumok is ott jelennek meg. A 3 és 6 egyforma szimbólum landolása nyereményt eredményez. A nyereménytábla a következőképpen épül fel:

  • A 6 lila gyémánt szimbólum egyezése 50-szeres nyereményt fizet.
  • 6 piros drágakő szimbólum egyezése 7,5x fizet.
  • 6 kék drágakő szimbólum egyezése 2x fizet.
  • 6 zöld drágakő szimbólum egyezése 2x fizet.
  • 6 kártya színű szimbólum egyezése 1,75x-0,8x fizet.

A The Game Show ingyenes pörgetések játék funkciója az egyetlen bónusz funkció a WWTBAM-ban, és az alábbiakban részletesen ismertetjük. A kaszkádos tárcsák szintén lehetőséget nyújtanak a nyeremények növelésére, és minden pörgetésnél 117 649 nyerési mód lehetséges, ami egyedivé teszi őket, és nagyszerű lehetőség a hatalmas nyeremények bezsebelésére.

A játék megadja a lehetőséget, hogy folytassa a játékot, vagy elsétáljon.

A játék megadja a lehetőséget, hogy folytassa a játékot, vagy elsétáljon.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Jackpot nyeremény és ingyenes pörgetések a WWTBAM játékban

Ingyenes pörgetések mód:

Ha egy pörgetés során legalább három Millionaire logó scattert ér el a tárcsákon, akkor aktiválódik az ingyenes pörgetések funkció. Ekkor 3, illetve 4 scatterért 4, illetve 8 ingyenes pörgetést nyerhetsz, és további játékkal még több ingyenes pörgetést nyerhetsz. Összesen 50 ingyenes pörgetést nyerhetsz, miután az A, B, C és D feliratú megadott lehetőségek közül választasz, de fennáll a veszélye, hogy a már megnyert nyereményedet elveszítheted, ha így játszol. A játék biztonsági intézkedésként lehetővé teszi, hogy 10 vagy 20 pörgetés után kilépj ebből az üzemmódból, ha nem akarod az aktuális nyereményedet eljátszani, miközben megpróbálod megszerezni azt az 50 ingyenes pörgetést. A játék számos funkciót tartalmaz a játék show-ból, beleértve a három jokert is.

Az "életvonalak" úgy segítenek, hogy extra esélyt adnak a játék során. A "Kérdezd a közönséget" egy-egy kérdés opciója előtt százalékos értéket jelenít meg, de ezek csupán becslések, és nem garantálják a pontosságot, még akkor sem, ha egy választás mellett 80+% szerepel. A "Kérdezd meg egy barátodat" hasonlóan működik, mint a game show-ban, és egy 50-50 opció is megjelenik. Végül a "korlátlan" szorzó kijátssza a beállított pörgetések teljes számát, és folyamatosan növekszik, felső határ nélkül. A kezdeti érték 1x, és minden egyes kaszkádnyeremény esetén 1x-es szorzóval növekszik.

Az ingyenes pörgetések üzemmódot ismét elindíthatja, ha 3 vagy 4 logó szimbólumot ér el a vízszintes tárcsán, aminek eredményeképpen 4 vagy 8 extra ingyenes pörgetést kap.

Jackpot nyeremény:
Ajáték nem tartalmaz progresszív jackpotot a csomagban, de a játék neve által sugallt 1 millió fontos főnyereményt meg lehet nyerni. A játékban a maximális nyeremény a tét 50 000-szerese, és a 20 érmés felső téttel játszva az összeg 1 millió font lesz. Big Time Gaming gondoskodott arról, hogy ezek a hatalmas nyeremények a játék show minden rajongóját vonzzák.

A segélyvonalak esélyt kínálnak arra, hogy nagyot nyerj a Ki lesz a milliomosban?

A segélyvonalak esélyt kínálnak arra, hogy nagyot nyerj a Ki lesz a milliomosban?

VISSZA A TARTALOMHOZ

Volatilitás és RTP százalékos aránya

A Who Wants to Be a Millionaire nyerőgép RTP értéke 96,24%. Ez azt mutatja, hogy minden 100 érmével, amit a nyerőgépen elköltesz, mennyi készpénzt és nyereményt nyerhetsz vissza.

A Who Wants to Be a Millionaire egy rendkívül változékony online nyerőgép, amely alkalmas a jelentős kockázatot vállalni vágyó nagy játékosok számára. Szóval, mire vársz még? Merülj el az izgalmas és izgalmas játékélményben.

Egy szorzó növeli a nyereményt minden egyes kaszkádos nyereménynél a Who Wants to Be a Millionaire Megaways játékban.

Egy szorzó növeli a nyereményt minden egyes kaszkádos nyereménynél a Who Wants to Be a Millionaire Megaways játékban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Ki akar milliomos lenni című programmal kompatibilis készülékek

A Who Wants to Be a Millionaire nyerőgép kompatibilis minden asztali, mobil és táblagépes eszközzel. Ráadásul a játék minden operációs rendszeren, beleértve az iOS, Android, Windows és Blackberry rendszereket is, jól optimalizált, és a játékot bármilyen szoftver letöltése nélkül elkezdheted.

A Kérdezd a közönséget funkció magasabb százalékos arányokat mutat a valószínűbb válaszokkal szemben.

A Kérdezd a közönséget funkció magasabb százalékos arányokat mutat a valószínűbb válaszokkal szemben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Megaways betekintése

A Megaways mechanikát a Big Time Gaming fejlesztette ki, hogy könnyen játszható nyerőgépeiben alkalmazza. Ez az ausztrál szoftverház a legjobb fejlesztők, művészek, programozók és matematikusok hírében állt. A Megaways azért készült, hogy több játékost vonzzon, és a játékmechanika újratervezésével a következő szintre emelje a játékmechanikát.

2016 januárjában a Dragon Born megjelenése jelentette a BTG első Megaways kiadását, és ez történelmi pillanat volt a játékipar számára. A Megaways mechanikája újítást hozott a játékmenet kialakításába azáltal, hogy eltávolította a klasszikus nyerővonalakat és a híres 4096 nyerési módot, amelyeket más játékgépek használtak. Ehelyett a játék változó tárcsákat alkalmazott, amelyeken egyenként 2-7 szimbólum szerepelt, és összesen 6 vagy 7 tárcsa volt. Ez maximálisan 117 649 nyerési lehetőséget kínált minden egyes pörgetésnél.

A Megaways motor működése:

A Megaways mechanika tárcsái mögött sok minden történik, és rengeteg matematikai feladatot tartalmaz a motor elkészítése. De nem kell értened a Megaways mechanika működését ahhoz, hogy játszhass az azt használó játékokkal, ahogyan egy sofőrnek sem kell értenie egy autómotor működését ahhoz, hogy autót vezessen. A Who Wants To Be A Millionaire Megaways mechanika a hagyományos nyerővonalak helyett a tárcsákon lévő szimbólumok párosításán alapul, a legbalról indulva és jobbra haladva.

A szimbólumoknak mind egymás után következő tárcsákon kell sorakozniuk ahhoz, hogy nyereménynek számíthassanak. Ez azt jelenti, hogy ha egy piros ékszer az 1., 2. és 3. tárcsán bármelyik helyen megjelenik, akkor pénznyereményt kap, de ha ugyanaz a piros ékszer az 1., 2. és 4. tárcsán jelenik meg, akkor nem jár nyeremény, mivel a szimbólumokat tartalmazó tárcsák nem egymás után helyezkednek el.

Nyerési módok fejlesztése:

A Megaways motort használó játékok tárcsái minden pörgetés után mozognak. Big Time Gaming az ilyen tárcsákat "dinamikusnak" nevezi. Az ilyen mechanikában a nyerőutak teljes száma minden pörgetéskor változhat, mivel minden tárcsán más és más számú szimbólum található. A maximálisan elérhető nyerőutak száma 117 649, és ez akkor lehetséges, ha egy pörgetés után az összes tárcsa a maximális szimbólumszámot jeleníti meg. De nem kell minden pörgetés után nyomon követned, mivel ezek a változók sokat változhatnak, és ez kissé zavaró lehet. A legtöbb Megaways mechanikát használó nyerőgép a nyerőutak aktuális összegét jeleníti meg a tetején, és ez megkönnyíti a nyomon követést.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Végső gondolatok a Ki akar milliomos lenni című műsorról

AWho Wants to Be a Millionaire (Ki akar milliomos lenni) a nyerőgépipar egyik legjobb megjelenése az elmúlt évek során. Több mint húszéves tapasztalatunk során még nem voltunk ennyire elégedettek egy játékkal sem. Az egymillió vagy annál nagyobb nyeremény lehetősége nagyon érdekessé és egyedivé teszi a játékot. A Big Time Gaming sosem okoz csalódást, és az első Megaways rácsos nyerőgépük, a Bonanza több mint két évvel ezelőtti megjelenése után ebben a legújabb kiadásukban ismét teljesítettek, és minden várakozást felülmúltak.

A Who Wants to Be a Millionaire játék maximális nyereménye a tét 50 000-szerese, és ha a 20 érmés maximális téttel játszol, akkor megnyerheted az egymilliós fődíjat. Maga a játék rendkívül jól sikerült, gyönyörű témával és lenyűgöző látványvilággal és zenei aláfestéssel. Az akció a tárcsákon soha nem áll meg ennél a játéknál.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések

A Who Wants to be a Millionaire nyerőgép ingyenesen játszható?

A Who Wants to Be a Millionaire nyerőgépet ingyenesen játszhatod itt a BETO-nál, befizetés nélkül, bármelyik valós idejű online kaszinóban.

Van ingyenes pörgetési mód a Who Wants to be a Millionaire nyerőgépben?

Igen, ha három scatter szimbólumot ér el, akkor aktiválódik az ingyenes pörgetések mód.

A Who Wants to be a Millionaire nyerőgépen valódi pénzt lehet nyerni?

A Big Time Gaming által bemutatott kaszinók lehetőséget kínálnak arra, hogy a Who Wants to Be a Millionaire nyerőgépet játsszák, és valódi pénzt nyerjenek befizetés után.

Szükség van befizetésre a Who Wants to be a Millionaire nyerőgép játékhoz?

A Who Wants to Be a Millionaire nyerőgépen való játékhoz befizetés szükséges, de itt a BETO-nál játszhatsz játékpénzes nyereményekért anélkül, hogy pénzt kellene befizetned.

Le kell töltenem a Ki akar milliomos lenni nyerőgépet?

A Who Wants to Be a Millionaire nyerőgépet szoftver letöltése nélkül játszhatod, mivel ez egy böngésző alapú játék.