MENÜ
DECEMBER 2023

Ingyenes Big Time Gaming Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2023)

Big Time Gaming - Játékszolgáltató áttekintése

Big Time Gaming

Big Time Gaming az egyik legmegbízhatóbb és leginnovatívabb nyerőgép-fejlesztő. A Big Time Gaming 2011-ben alakult, és innovációjukkal megváltoztatták a nyerőgépek játékmódját. Ők állnak a híres Megaways motor mögött, amely ma már számos nyerőgépben látható. Mindig kipróbálnak valami újat, mint például a Playerselect funkció, amely lehetőséget ad arra, hogy két különböző típusú pörgetés közül választhass.

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Üdvözöljük a Big Time Gaming

Royal Mint Megaways from Big Time Gaming - Nyerjen akár 40,000x pörgetésenként ezen a nagy volatilitású nyerőgépen

Royal Mint Megaways from Big Time Gaming - Nyerjen akár 40,000x pörgetésenként ezen a nagy volatilitású nyerőgépen

Amióta a Big Time Gaming 2011-ben megjelent a színpadon, sokat fejlődött és lenyűgözte a nyerőgépek szerelmeseit. Egy kisebb csapatnak nem könnyű felvenni a versenyt az iparág nagy neveivel, de a Big Time Gaming már évek óta ezt teszi. Titkuk az innováció és a páratlan minőség.

Őszintén szólva a fejlődésük nem meglepő, hiszen az alapítók gazdag tapasztalattal rendelkeznek a játékiparban. Látták a játékok fejlődését, és tanultak egy-két dolgot a folyamat során. Kreatív igazgatójuk, Ian Schmidt dolgozott a Rock Star Games címein, így láthatjuk, milyen zsenik vannak a csapatukban.

Már most láthatjuk, hogy sok nyerőgép-fejlesztő keresi a Megaways motor licencét a Big Time Gaming. Vannak más újításaik is, mint a Megapays, Playerselect és Megascatter. Őszintén szólva nehéz elképzelni, hogy egyetlen fejlesztő hogyan lehet ennyire kreatív és befolyásos.

Valahogy tudják, hogy mit akarnak a játékosok, mielőtt a játékosok maguk is rájönnének. Csak arra számíthatunk, hogy folyamatosan fejlődnek és változtatják a nyerőgépek játékmódját. Ha Ön a nyerőgépek szerelmese, a Big Time Gaming kétségkívül az egyik olyan fejlesztő, akire figyelnie kell.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A történet Big Time Gaming

A Big Time Gaming 2011-es alapításakor hatalmas kihívás állt előttük. Szinte lehetetlen feladat volt kitűnni az olyan cégek közül, mint például a NetEnt és a Play'n GO között. Nem tudjuk, hogyan, de sikerült nekik. Azt azonban tudjuk, hogy hihetetlen csapatuk és víziójuk jelentős szerepet játszott a sikerükben.

Nik Robinson, aki a Big Time Gaming vezérigazgatójaként szolgál, 1996 óta van a játékiparban. Tehát már akkor is ebben az iparágban volt, amikor néhányan közülünk még meg sem születtek. Ő alapította az MD és az NT Media cégeket. Az NT Media egyesült az Orbisszal, majd később eladták a Scientific Gamesnek.

Huw McIntosh, aki a BTG technológiai igazgatójaként szolgál, az NT Mediánál és az Openbetnél dolgozott. Ő is nagyon tapasztalt, akárcsak Nik, mivel több éve van jelen a szerencsejáték-iparban.

Ian Schmidt később csatlakozott, de fantasztikusan erősíti a csapatot, mivel a Rock Star Gamesnél dolgozott. Ian kreatív igazgatóként dolgozik, aminek sok értelme van, hiszen a grafika és a tervezés terén szerzett szaktudása miatt.

A BTG különböző országok különböző hatóságaitól kapott engedélyeket, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnod semmi gyanús dolog miatt. Ők egy legális cég, amely fantasztikus hírnévvel rendelkezik ebben az üzletágban.

A BTG 2012-ben kapott szerencsejáték-engedélyt az Alderney Gambling Control Commissiontől. Mostanra már az UK Gambling Commission, a Máltai Szerencsejáték Hatóság és Brit Columbia engedélyeivel is rendelkeznek, hogy csak néhányat említsünk.

Röviden, a BTG az elkötelezettségük és kreativitásuk miatt az egyik legjelentősebb fejlesztő, még akkor is, ha kis csapattal rendelkezik.

Videó: Ingyenes Big Time Gaming Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2023)

Bonanza Megaways - a BTG egyik legnépszerűbb játéka

VISSZA A TARTALOMHOZ

Fedezze fel a Groundbreaking Slots by Big Time Gaming

Big Time Gaming nem rendelkezik több száz nyerőgép gyűjteményével, de minden nyerőgép egyedi és szórakoztató. Ha 10 fantasztikus és 100 középszerű nyerőgép közül választhatna, mindig a jobbat választaná. A Big Time Gaming pontosan ezt kínálja, és mindig számíthatsz arra, hogy valami újat kínálnak.

Számos népszerű nyerőgépük van, mint például a Bonanza, a White Rabbit, a Book of Gods, a Chocolates, a Donuts és a Dragon Born. Láthatjuk, hogy a BTG legnépszerűbb nyerőgépei közül több is rendelkezik a Megaways funkcióval.

A Megaways funkció bizonyítottan megváltoztatja a játékot, mivel akár 117 649 nyerési lehetőséget kínál. Egyszerűen fogalmazva, biztosítja, hogy az egyes tárcsákon lévő szimbólumok száma folyamatosan változik, így ez egy újabb izgalmi réteget ad hozzá, és óriási mértékben javítja a nyerőgép potenciálját.

AMegaways motorban az a nagyszerű, hogy más innovatív funkciókkal kombinálva egy kiváló nyerőgépet hozhat létre.

Nemrég vezettek be egy új funkciót, a Playerselectet, amely olyan érzést kelt, mintha két nyerőgépet játszanál egyben. Csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a másik pörgetés gombra, és máris egy teljesen új játékot élhetsz át. A King of Cats az a nyerőgép, amely először használja ezt a funkciót. A nyerőgép megjelenését követő elsöprően pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy a BTG-nek ismét sikerült valami igazán különlegeset alkotnia.

Nehéz megjósolni, hogy a legjobb nyerőgépeik hogyan fognak változni az évek során, mert minden új nyerőgépben megvan a potenciál, hogy csúcsnyerőgé váljon. Talán a King of Cats a következő top nyerőgép, amely megváltoztatja a nyerőgépek játékmódját a jövőben. A BTG tervezi, hogy kiadja a Bonanza Megapays, amely a teljesen új Megapays funkciót használja.

Összességében a BTG gyűjteménye nem hasonlít egyetlen más szolgáltatóhoz sem, mivel a nyerőgépek széles választékát kínálja. Lehetetlen elrontani az egyik legjobb nyerőgépüket.

Who Wants To Be A Millionaire Megaways - Az idő ketyeg, kérdezd meg a közönséget vagy hívd fel egy barátodat, ha te akarsz lenni a következő milliomos!

Who Wants To Be A Millionaire Megaways - Az idő ketyeg, kérdezd meg a közönséget vagy hívd fel egy barátodat, ha te akarsz lenni a következő milliomos!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Big Time Gaming Érdekes nyerőgépek

Ez a rész röviden ismertet néhány érdekes nyerőgépet, amelyet a BTG kínál.

Csokoládék: Ez egy 4x4-es nyerőgép, amely multiplikátoros Wildokkal, ingyenes pörgetésekkel és ragadós szimbólumokkal rendelkezik. A tét 65,536-szorosának maximális nyereménye bárkit kielégít. Ne feledje, hogy az ingyenes pörgetések korlátlan számú alkalommal újraindíthatók.

Wheel of Fortune Megaways: Ez egy izgalmas nyerőgép, amely akár 1 000 000 nyerési lehetőséget kínál az ingyenes pörgetések során. Wheel of Fortune Megaways: Ez egy izgalmas nyerőgép, amely akár 1 000 000 nyerési lehetőséggel is rendelkezik az ingyenes pörgetések során. Az ingyenes pörgetések megkezdése előtt megpörgetheti a Szerencsekereket, hogy megnézze, hány Megaway lesz aktív az ingyenes pörgetések megkezdésekor.

Bonanza: A Bonanza egy rendkívül népszerű nyerőgép, amely a Megaways funkcióval és kaszkádos tárcsákkal rendelkezik. Emellett ingyenes pörgetésekkel, korlátlan szorzókkal és rejtélyes szimbólumokkal is rendelkezik.

Danger High Voltage: Ez egy másik nyerőgép, amelyet nagyon jól fogadtak, és a Big Time Gaming egyik legjobb nyerőgépe. Szorzóval ellátott stacked Wildokkal, sticky Wildokkal és ingyenes pörgetésekkel rendelkezik. Véletlenszerű szimbólumokat fog látni sticky Wildként, amelyek az ingyenes pörgetések alatt a tárcsákon maradnak.

Ez csak néhány a nyerőgépek közül, de a honlapjukat meglátogatva számos nyerőgépet találhat. Tudjuk, hogy nem rendelkeznek kiterjedt kollekcióval, de minden egyes nyerőgépet gondosan és precízen építettek fel. Így mindet kipróbálhatod, és nem fogsz unatkozni.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Bónuszok a Big Time Gaming nyerőgépekhez

Ha valaha játszottál már a Big Time Gaming nyerőgépével, akkor tudhatod, hogy a nyerőgépeik tele vannak bónusz funkciókkal és ingyenes pörgetésekkel, amelyek időről időre megjutalmaznak. Innovatív bónuszfunkcióik évek óta lenyűgözik az embereket, és ez a jövőben is így lesz. Azonban még több előnyhöz juthatsz, ha kaszinóbónuszokat kapsz, például készpénzbónuszokat az első befizetésedre.

Javasoljuk, hogy szerezzen némi extra kaszinóbónuszt, mivel a BTG nyerőgépek nagyon változékonyak, vagy magas varianciával rendelkeznek. Így szükséged lehet arra az extra készpénzes bónuszra vagy az ingyenes pörgetésekre, amelyek segítségével a legtöbb pénzt keresheted vagy hosszú ideig játszhatsz.

Átböngészheted a különböző kaszinókat, és megnézheted, melyik kínálja a legjobb bónuszt. Azt is fontos megjegyezni, hogy jobb, ha több bónuszt is kapsz a taggá válás után, mintha csak egyszeri bónuszt kapnál a taggá válásért.

Ha megtaláltad a tökéletes ajánlatot, nyomd meg a féket, és olvasd el a feltételeket. Csak akkor lehet biztonságosan beváltani az ajánlatot, ha biztos vagy benne, hogy egyetértesz a feltételekkel. Ha a feltételek nem kedveznek neked, a bónusz kevésbé élvezhetővé teheti az élményt. Tehát mindig próbálj meg biztonságban lenni, és jó hírű kaszinók bónuszait választani.

Mindig jobb egy olyan bónuszt választani, amelynek ésszerű feltételei vannak, mint egy olyan bónuszt, amelyet nem fogsz tudni élvezni. Végeredményben pénzt takaríthat meg és jól szórakozhat, ha a játékosokkal törődő kaszinók megfelelő bónuszait választja.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Big Time Gaming Variancia, RTP és progresszív jackpotok

Kezdjen el pörögni a vibráló Extra Chilli Megaways nyerőgéppel. Big Time Gaming

Kezdjen el pörögni a vibráló Extra Chilli Megaways nyerőgéppel. Big Time Gaming

Nem meglepő, hogy a legtöbb Big Time Gaming nyerőgépnek magas a varianciája. Normális, hogy a magas maximális nyereményekkel rendelkező nyerőgépek magas varianciájú nyerőgépek, mivel csak a magas varianciájú nyerőgépek képesek a legmagasabb maximális nyereményeket kínálni. A magas variancia nem befolyásolja Önt nagyon, ha hosszú ideig játszik és bölcsen fogad. A legfontosabb dolog, amire figyelnie kell, az az RTP.

Ajó hír az, hogy a legtöbb BTG nyerőgép RTP-je közel van a 96%-os átlagos RTP-hez. A White Rabbit kiemelkedik, mert 97,7%-os RTP-vel rendelkezik, ami egy magas varianciájú videó nyerőgép esetében óriási érték.

A BTG legjobb nyerőgépei között észreveheti, hogy a legtöbb nyerőgép az átlagosnál magasabb RTP-vel rendelkezik. Az átlagosnál magasabb RTP-jük az egyik fő oka annak, hogy ezek a nyerőgépek ilyen jól teljesítenek. Röviden, nem kell aggódnia az RTP miatt, mert a BTG gondoskodott arról, hogy tisztességes RTP-t kapjon, és a szórakozásra koncentráljon ahelyett, hogy a túl sok veszteség miatt aggódna.

A BTG játékai nem a progresszív jackpotokról ismertek, de a progresszív jackpotokkal rendelkező nyerőgépekből is van részük. Az olyan nyerőgépek, mint a Feathered Frenzy progresszív jackpotot kínálnak, de a BTG nyerőgépek progresszív jackpotok nélkül is lenyűgözőek.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Asztali és élő osztós játékok Big Time Gaming

A BTG nem az asztali játékokra összpontosít, bár kínálnak néhány asztali játékot. A BTG-nél csak négyféle asztali játék érhető el. Háromféle rulettváltozat létezik, amelyek az automata rulett, a VIP rulett és a legfinomabb rulett. Blackjack is van, de ez nem elég ahhoz, hogy felvegye a versenyt más asztali játékszolgáltatókkal.

Az igazság az, hogy a BTG-t nem annyira érdeklik az asztali játékok, és az erősségükre akarnak koncentrálni, ami a nyerőgépek tervezése. Ami az élő osztós játékokat illeti, a BTG-nek nincs egyetlen élő osztós játéka sem. Ez bölcs döntés, mert egy kisebb csapatnak nehéz betörni az élő kaszinójátékok iparágába.

Meglepő módon a BTG-nek van valami, amit TapCardsnak hívnak, ami többszintű online kaparós sorsjegyek. A TapCards játékok digitális kaparós sorsjegyekkel rendelkeznek, és a nyereményeket egy nyerő kombináció felfedésével érheted el. A TapCards több jackpotot is tartalmaz, és a nyerőgépek szerelmeseinek érdemes lehet kipróbálni.

Kipróbálhatod a TapCards játékaikat, mint például a Starquest TapCards és a Queen of Riches TapCards ingyenesen, és megnézheted, mit nyújtanak.

Star Clusters Megaclusters a rendkívül változékony nyerőgép egy különleges Gold Wild funkcióval

Star Clusters Megaclusters a rendkívül változékony nyerőgép egy különleges Gold Wild funkcióval

VISSZA A TARTALOMHOZ

A BTG eredményei és a jóléti munka

2017-ben a Big Time Gaming nyerte el a Casinomeister díját a legjobb iGaming szoftveres élményért a Bonanza nyerőgépért, míg a másik nyerőgépük, a Danger High Voltage a második helyezett lett. Ez egyszerűen fenomenális, mert a két legjobb nyerőgéppel rendelkeztek, és bebizonyították, hogy meg tudták verni az olyanokat, mint a Play'n GO és a NetEnt.

Rengeteg árucikket láthatsz a weboldalukon, például pólókat, és a bevételt jótékonysági célokra ajánlják fel. Ez nem olyasmi, amire számítottunk, de jó tudni, hogy kiveszik a részüket a közösségért.

VISSZA A TARTALOMHOZ

BTG Fairness és licencek

A BTG nem valami kétes nyerőgép-szolgáltató, amely nem rendelkezik semmilyen engedéllyel, mert számos engedéllyel rendelkeznek. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság számos más hatóság mellett engedélyezte őket.

Nem könnyű engedélyt szerezni, mert a hatóságok megfelelő ellenőrzést végeznek, és intézkednek, ha valami tisztességtelen. Röviden, elvárhatja, hogy a nyerőgépek úgy működjenek, ahogyan kell, mindenféle tisztességtelen meglepetés nélkül, ami miatt megbánná, hogy játszik velük.

Bonanza Megaways - egy elképesztő és szokatlan nyerőgép a Big Time Gaming oldalról, akár 117 649 nyerővonallal.

Bonanza Megaways - egy elképesztő és szokatlan nyerőgép a Big Time Gaming oldalról, akár 117 649 nyerővonallal.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mi a BETO véleménye a Big Time Gaming (BTG)

Big Time Gaming nem csak a múlt slot-szolgáltatója, hanem a jövő befolyásos slot-szolgáltatója is lesz. Sikerük az innovációra és az elkötelezettségre épül, így arra számítunk, hogy a jövőben még nagyobbra nőnek. A nyerőgépeikben minden kivételes, kezdve a lenyűgöző grafikától kezdve az egyedi ötletekig és funkciókig.

A BTG az egyik legmagasabb kifizetéseket kínálja, és következetesen olyan izgalmas nyerőgépeket szállít, amelyek a játékban tartják Önt. A legtöbb nyerőgépük magas varianciájú nyerőgép, de ez illik a stílusukhoz, és a tisztességes RTP miatt megéri játszani a nyerőgépeikkel.

Az olyan fejlesztők, mint a NetEnt és a Play'n GO nagyobbak és átfogóbb slotkönyvtárral rendelkeznek. Azonban a Big Time Gaming még mindig egy olyan név, amit mindenki hallott már ebben az iparágban, mert a nyerőgépeik mennyire jók. Nem könnyű teljesítmény a sokkal nagyobb erőforrásokkal rendelkező óriáscégek között elismertnek lenni.

Miután megnéztük a legutóbbi kiadásaikat, egyértelmű, hogy nem fogytak ki az ötletekből. Sőt, úgy tűnik, hogy egyre jobb ötletekkel és innovatívabb mechanikákkal állnak elő, amelyek örökre megváltoztathatják a nyerőgépek játékmódját. Szóval izgatottan várjuk, hogy mivel rukkol elő legközelebb a Big Time Gaming, és neked is így kell tenned.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Big Time Gaming - GYIK

Mi az a Big Time Gaming?

Big Time Gaming egy jól ismert nyerőgép-fejlesztő cég, amely innovatív nyerőgépek létrehozásával vált híressé. Elismertek a Megaways mechanikájukról, amelyet sok más fejlesztő is felhasznált a BTG licencének megszerzésével. Javasoljuk, hogy nézzétek meg őket, hogy megnézzétek, milyen legújabb újításokon dolgoznak.

Mit kínál a Big Time Gaming?

A BTG nagy hangsúlyt fektet a nyerőgépekre, de kínálnak asztali játékokat és TapCards kártyákat is.

Lehetséges a Big Time Gaming Megaways nyerőgépekkel ingyen játszani?

Igen, az összes nyerőgépüket ingyenesen kipróbálhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a pénz befizetése miatt. Kiválaszthatja az Önnek tetsző kaszinókat, és megpróbálhatja megtalálni a BTG slotokat, hogy ingyen játszhasson. Emellett közvetlenül a weboldalukról is kipróbálhatod a nyerőgépeiket ingyenesen.

A Big Time Gaming megszerezte a szükséges engedélyeket?

Igen, elég engedélyük van ahhoz, hogy bárki, aki kételkedik a hitelességükben, elégedett legyen. Olyan engedélyekkel rendelkeznek, mint a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága.

Játszhatok a Big Time Gaming nyerőgépeken mobilon?

Igen, bármelyik Big Time Gaming nyerőgépet játszhatod mobilon közvetlenül a böngésződből. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a kaszinót, ahol játszani szeretnél, és megkeresed azt a nyerőgépet, amit játszani szeretnél.