MENÜ

Gates of Heaven Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Gates of Heaven
Kattints ide a játékhoz

Gates of Heaven által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Gates of Heaven vélemény

Gates of Heaven

A Gates of Heaven nyerőgép olyan, mint a híres Gates of Olympus nyerőgép testvére. Az eredetihez hasonlóan 6x5-ös elrendezést és a Scatter Pays mechanikát kapja. Olyan ismerős funkciókat kínál, mint az ingyenes pörgetések szorzókkal és a Tumble funkció. Ennek a nyerőgépnek azonban van egy hatalmas előnye a Gates of Olympus nyerőgéppel szemben, amiről hamarosan beszélni fogunk.

Ebben a Gates of Heaven nyerőgép értékelésben elmagyarázzuk, milyen előnyöket kínál ez a nyerőgép, és mennyire jó.


Megjelenés: 18.09.2023
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 27 Január 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Progresszív nyeremény szorzó az ingyenes pörgetésekben

98% RTP

Akár 500-szoros szorzók

Ante Bet funkció

Ingyenes pörgetések vásárlása funkció

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 98.00

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 5

Játéktémák

Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


A Scatter Pays mechanika segít hatalmas nyereményeket létrehozni a Gates of Heaven online nyerőgépben.

A Scatter Pays mechanika segít hatalmas nyereményeket létrehozni a Gates of Heaven online nyerőgépben.

Üdvözöljük a Gates of Heaven online nyerőgépen Pragmatic Play

A Gates of Heaven nyerőgép ismerősnek fog tűnni azoknak, akik játszottak a sorozat korábbi részeivel, vagy legalábbis néhányukkal. Úgy tűnik, mintha a Gates of Olympus másolata lenne, de vitathatatlanul jobb. Lehet, hogy az áttekintés végére Ön is elkezdi elhinni, hogy ez a nyerőgép jobb.

Ez a nyerőgép 6 tárcsával és 5 sorral rendelkezik. A nyeremények elnyeréséhez minimális számú egyező szimbólum landolására támaszkodik. A Tumble funkció és a Free Spins bónusz a hasonló nyerőgépekhez hasonlóan itt is megtalálható. Az eredeti, nagy sikerű játékhoz hasonlóan az Ante Bet és a Bonus Buy funkció is elérhető.

Ha kíváncsi vagy, itt a BETO-nál ingyenesen játszhatsz a Gates of Heaven demó verziójával. A demó egy biztonságos módja annak, hogy pénz kockáztatása nélkül játszhass és megértsd a játékot. Hamarosan részletesen elmagyarázzuk, hogyan működik az összes funkció, így nem maradnak kérdések.

Videó: Gates of Heaven Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

A Gates of Olympus video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mennyei téma és nagyszerű design

Téma és tervezés

Míg az eredeti Gates of Olympus egyértelműen a görög mitológia témája volt, addig ez a nyerőgép nem egyértelmű, hogy milyen mitológia ihlette. Egy erős, istenszerű karaktert láthatunk a tárcsák jobb oldalán állni, de nem tisztázták, hogy ki az. Ennek ellenére ez a nyerőgép vizuálisan nagyon hasonlít a Gates of Olympus nyerőgéphez. Még a háttér is nagyon hasonló, a színek hűvösebbek és kékes égboltot idéznek.

A hangsáv ebben a nyerőgépben megnyugtató, titokzatos, és különböző hangeffektekkel támogatott. Láttunk már számos kaput, amelyet különböző harcos istenek őriznek, de ez a téma valamivel jobban néz ki, mint a legtöbbjük.

Szimbólumok

Mennyei nyereményeket nyerhetsz a magasan fizető szimbólumok segítségével, amelyek egy korona, egy homokóra, egy gyűrű és egy arany kehely. A magasan fizető szimbólumok a téted 12-szeresét és 50-szeresét fizetik ki, ha 12 vagy több egyforma szimbólumot érsz el a tárcsákon. Az alacsonyan fizető szimbólumok különböző drágakövek, amelyek 12 vagy több egyforma szimbólum landolásáért a tét 2x-10x-ét fizetik.

A scatter szimbólum az istenszerű figura, amely a tét 3x-100x-szeresét fizeti ki, ha 4-6 scattert ér el a tárcsákon. Ebben a nyerőgépben nincs Wild szimbólum, de vannak különböző színű Multiplikátor szimbólumok.

4 vagy több scatter 15 ingyenes pörgetést ad

4 vagy több scatter 15 ingyenes pörgetést ad

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon a Gates of Heaven nyerőgépen

Kövesse az alábbi lépéseket, ha online kaszinókban szeretne játszani ezzel a nyerőgéppel.

  • Ha valódi pénzzel játszol, győződj meg róla, hogy kényelmes költségvetést állítottál be, és miután azt kimerítetted, hagyd abba a játékot.
  • Ha tisztességes összeget nyersz, akkor is hagyd abba a játékot, mert a szerencséd előbb-utóbb elfogy.
  • Amikor a játék elkezdődik, a plusz és mínusz gombokra kattintva állítsa be a teljes tétet. A minimális tét értéke 0,20 €, a maximális tét értéke pedig 100 €.
  • Az olyan opciók, mint az automatikus lejátszás és az olyan beállítások, mint az intro képernyő, könnyen kezelhetőek, így nyugodtan kipróbálhatod, hogyan használod őket egyedül.
  • A játék lejátszásához kattintson az ívelt nyilakkal ellátott pörgetés gombra.

Ez a játék lehetővé teszi, hogy Scatter-nyereményt érj el, ami azt jelenti, hogy akkor kapsz nyereményt, ha 8 vagy több egyforma szimbólumot érsz el bárhol a tárcsákon. Ez a funkció jól működik a Tumble funkcióval együtt, így rengeteg nyereményre számíthatsz.

15 ingyenes pörgetés több, mint elég, hogy hatalmas nyereményeket érjen el.

15 ingyenes pörgetés több, mint elég, hogy hatalmas nyereményeket érjen el.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Félelmetes bónusz funkciók

A Gates of Heaven nyerőgép funkciói nem fogják meglepni a sorozat rajongóit, mert a funkciók ugyanazok. Értsük most meg, hogyan működnek a bónuszok.

Tumble funkció

A Tumble funkció eltávolítja a nyerő szimbólumokat, és helyet csinál az új szimbólumoknak és a már meglévő szimbólumoknak, amelyek leesnek és kitöltik a tárcsákat. A szimbólumok folyamatosan eltűnnek, és új szimbólumok jelennek meg mindaddig, amíg folyamatosan nyereményeket érsz el.

Multiplikátor szimbólumok

A szorzószimbólumok bármelyik alapjáték-pörgetésnél vagy ingyenes pörgetésnél megjelenhetnek. A szorzószimbólumok lehetséges szorzóértékei a következők: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 12x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 250x és 500x. Amikor egy Multiplikátor szimbólumokat tartalmazó bukósorozat véget ér, a bukósorozat teljes nyereményét megszorozzuk az összes Multiplikátor szimbólum összértékével.

Ingyenes pörgetések fordulója

Ha 4 vagy több Scatter-szimbólumot ér el, ez a nyerőgépes játék 15 ingyenes pörgetést ad. Az ingyenes pörgetések a Multiplikátor szimbólumok felhalmozása funkcióról szólnak. Ebben a bónuszban a Multiplikátor összértékét növelheted, ha nyereményt érsz el, amikor egy Multiplikátor szimbólum jelen van a tárcsákon. A Multiplikátor szimbólum hozzáadódik a teljes Multiplikátorhoz, amely nem áll vissza, amíg a bónuszkör tart.

Ateljes szorzó a nyeremény megsokszorozására szolgál, ha a nyeremény során legalább egy szorzószimbólum is jelen van a tárcsákon. Ne feledje, hogy a tárcsákon lévő összes Multiplikátor hozzáadódik a teljes Multiplikátorhoz, mielőtt az alkalmazásra kerülne. 5 extra ingyenes pörgetés jár, ha 3 vagy több scattert ér el ebben a körben.

Ante Bet funkció

Az Ante Bet funkció a tét szorzóinak módosításával növeli a bónuszkör esélyeit. Ha bekapcsolja ezt a funkciót, a tétje 25%-kal nő, és az ingyenes pörgetések kiváltásának esélye megduplázódik. A Buy Free Spins funkció azonban nem lesz elérhető, ha ez a funkció aktív.

Bónusz Ingyenes pörgetések vásárlása funkció

AFree Spins megvásárlásának költsége a téted 100-szorosa, így kifizetheted és élvezheted a Free Spins-t ezen funkció segítségével.

Az ingyenes pörgetésekben a hasonló Pragmatic Play nyerőgépekhez hasonlóan progresszív szorzót élvezhetsz.

Az ingyenes pörgetésekben a hasonló Pragmatic Play nyerőgépekhez hasonlóan progresszív szorzót élvezhetsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A Gates of Heaven RTP 98%, ami az egyik legmagasabb RTP, amit a mai nyerőgépek kínálnak. A nyerőgép volatilitása magas, és ez várható is, ha ilyen erős bónusz körrel rendelkezik.

A maximális nyeremény a téted 5000-szerese, és az ingyenes pörgetések a legjobb esélyed ennek megnyerésére.

A Scatter nyereménymechanika komoly nyereményeket biztosít a Gates of Heaven nyerőgépes játékban.

A Scatter nyereménymechanika komoly nyereményeket biztosít a Gates of Heaven nyerőgépes játékban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Gates of Heaven online nyerőgép?

Bár a Gates of Heaven nyerőgép úgy néz ki és úgy játszik, mint a sorozat korábbi játékai, hihetetlenül magas RTP-vel rendelkezik, ami kiemeli a többi közül. A magas RTP erős értékesítési érv, mert kivételes hozamot biztosít, és segít abban is, hogy sokkal tovább játszhasson. Az ingyenes pörgetések során a szorzók felhalmozására koncentrálhatsz, míg az RTP a többiről gondoskodik.

Pragmatic Play beépítette az Ante Bet bónuszt, hogy segítsen javítani a bónusz körök találati arányát, vagy közvetlenül megvásárolhatod a bónuszt. Az Ante Bet és a Buy Free Spins bónusz RTP-je is 98%, így azt választhatsz, amit csak akarsz. Röviden, a Pragmatic Play mindent felhasznált, ami az eredetit sikeressé tette, és megnövelte az RTP-t, hogy még jobbá tegye ezt a nyerőgépet.

Az ingyenes pörgetések nyereményszorzója természetesen külön említést érdemel, és ne felejtsük el, hogy a nyereményszorzóhoz akár 500-szoros értékű multiplikátor szimbólumok is hozzáadhatók.

Úgy tűnik, hogy ez a nyerőgép elavulttá tette a korábbi részeket. Ajánlásunk a Gates of Heaven értékelés végén az, hogy fontolja meg a Gates of Heaven nyerőgép játékát a Gates of Olympus oldalon, hogy magasabb RTP-t élvezhessen hasonló bónuszok mellett.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gates of Heaven nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Gates of Heaven video nyerőgépben?

A maximális nyeremény a tét 5000-szerese, ami hasonló a sorozat többi nyerőgépéhez.

Mekkora a Gates of Heaven online nyerőgép RTP-je és varianciája?

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 98%, ami az egyik fő oka annak, hogy mindenkinek ajánljuk ezt a nyerőgépet. A volatilitás magas, de nem lesz gond, ha alacsony téteket teszel és jól gazdálkodsz a költségvetéseddel.

Vannak ingyenes pörgetések a Gates of Heaven nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép 15 ingyenes pörgetéssel rendelkezik, amelyeket legalább 4 bónusz szimbólum landolása vált ki. Az ingyenes pörgetéseknek van egy nyereményszorzója, amely minden alkalommal megnő, amikor a tárcsákon egy szorzószimbólummal nyer. Emellett 5 extra ingyenes pörgetést is kaphatsz, ha 3 vagy több scattert érsz el.

Hogyan működik az Ante Bet funkció a Gates of Heaven nyerőgépben?

Ha aktiválja ezt a funkciót, a tétje 25%-kal nő, és az ingyenes pörgetések aktiválásának esélye megduplázódik.

A Gates of Heaven nyerőgép átverés?

Nem, bárki, aki azt állítja, hogy ez vagy a Pragmatic Play bármely más nyerőgép átverés, nem megbízható. Ha ezt a nyerőgépet a legjobb kaszinókban játssza, amelyeket mi itt a BETO-nál ajánlunk, biztosan jól fogja érezni magát, és minden nyereményét ki tudja majd fizetni.

Lehetséges a Gates of Heaven ingyenes játék?

Igen, élvezheti az akár 500-szoros szorzókat, az Ante Bet funkciót, az ingyenes pörgetéseket és még sok mást, ha ingyenesen játszik a Gates of Heaven nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.