MENÜ

Beast Mode Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

Beast Mode által Relax Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Beast Mode vélemény

Beast Mode

Nézd, ahogy a bivalyerős állatok izmot építenek és hatalmas nyereményeket osztanak ki a Relax Gaming Beast módú nyerőgépében. Ez a nyerőgép 6x4-es elrendezésű, 4096 nyerési lehetőséggel. 3 féle ingyenes pörgetéssel rendelkezik, bővülő vadakkal, rejtélyes szimbólumokkal és szorzókkal . Az alapjátékban a véletlenszerű Mystery Spin funkció foglalja le a játékost.

Már egy pillantás is megmutatta, hogy ez a nyerőgép valóban kivételes, ezért izgatottan várjuk, hogy tovább vizsgáljuk ebben a Beast Mode nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 23.02.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X25000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Október 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 25,000-szerese

3 erős ingyenes pörgetés típus

Tisztességes RTP

Kaszkádos tárcsák és véletlenszerű Mystery Spin az alapjátékban

Lehetőség az ingyenes pörgetések megvásárlására

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Relax Gaming

Volatilitás

RTP% 96.32

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 40.00

Görgők 6

Sorok 4

Játéktémák

Urban Sport


Játékfunkciók

Válassza ki a Freespin módot Rejtély szimbólum További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Bónuszkerék Ingyenes pörgetés szorzó Bővítő szimbólumok Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Válassza ki a Beast Mode nyerőgépben a kívánt ingyenes pörgetések típusát

Válassza ki a Beast Mode nyerőgépben a kívánt ingyenes pörgetések típusát

Üdvözöljük a Beast Mode online nyerőgépen Relax Gaming

ABeast Mode nyerőgép tökéletesnek tűnik azok számára, akik nem szeretik visszafogni magukat és mindent beleadni. A játék 6 tárcsát, 4 sort és 4096 nyerési módot kínál, így az átlagosnál nagyobb potenciált élvezhetsz. Különböző ingyenes pörgetési módok állnak rendelkezésre, és mindegyik módnak van egy továbbfejlesztett változata, hogy még izgalmasabbá tegye azt.

Relax Gaming az egyik alulértékelt nyerőgép-fejlesztő, és úgy gondoljuk, hogy mindig tartsd nyitva a szemed a nyerőgépeiken. Még az alapjátékba is belecsempésztek egy meggyőző bónuszt és kaszkádos tárcsákat a többszörös nyeremények landolásához. A rejtélyes szimbólumok nagyon jövedelmezőek lehetnek, különösen, ha egy magas nyereményt hozó szimbólumot fednek fel.

Mégis, nem tagadhatjuk, hogy az alapjáték nem olyan lenyűgöző, ha összehasonlítjuk az ingyenes pörgetésekkel. Az egyetlen probléma az, hogy zavaros kiválasztani, hogy a Free Spins melyik típusa a legszórakoztatóbb vagy a legnyereségesebb. Hamarosan részletesen elmagyarázzuk ezeket a funkciókat.

Videó: Beast Mode Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Beast Mode video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Súlyemelő állatok téma és szórakoztató design

Téma és tervezés

Amikor a Beast Mode-ot játszod , a játék alaphangját egy videó adja meg, melyben izmaikat feszítő, bivalyerős állatok láthatóak . A háttérben könnyen felfedezheted ugyanezeket a bivalyerős állatokat, és az oroszlán ebben a nyerőgépben a legerősebb emelőként jelenik meg. Az oroszlánon kívül ebben a nyerőgépben egy cápa, egy krokodil és egy orrszarvú is szerepel, és úgy tűnik, mindegyikük készen áll a harcra és a káoszra.

A háttérben egy őrült szabadtéri edzőterem, étterem, bár, rendőrautó, tetoválószalon és még sok más látható. A téma több színben pompázik, és igazán szórakoztatónak és izgalmasnak tűnik. A háttérzene elég laza , de nem olyan jó minőségű, mint minden más ebben a nyerőgépben.

Szimbólumok

Nyereségeket szerezhetsz, ha három vagy több egyforma szimbólumot érsz el az egymást követő tárcsákon balról jobbra haladva. A magasan fizető szimbólumok az oroszlán, a ghetto blaster, a súlyzók, a görkorcsolya és a kettlebells. A téted 2,5x-25x-szeresét kapod, ha 6 egyforma magas kifizetésű szimbólummal érsz el nyereményt.

Akártyaszimbólumok graffitiként rajzolódnak ki, és a téted 1x-szeresét fizetik ki, ha hatos nyerő kombinációt érsz el. Az alacsony kifizetésű szimbólumok kifizetései alacsonyabbak, mint a legtöbb ingyenes kaszinójátéké, de a funkciók segítik a profitszerzést.

A Wild szimbólum egy arany medál, a Scatter pedig egy csillag.

Gyűjtsön össze 3 vagy több bónusz szimbólumot a kaszkádok során az ingyenes pörgetések aktiválásához.

Gyűjtsön össze 3 vagy több bónusz szimbólumot a kaszkádok során az ingyenes pörgetések aktiválásához.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Beast Mode nyerőgépet

Ez a szakasz tisztázza, hogyan játszható ez a nyerőgép valódi pénzes kaszinókban. Kezdjük.

  • Az ívelt nyíllal ellátott gombra kattintva vagy a szóköz billentyűvel (ha engedélyezve van) kezdheti el játszani ezt a nyerőgépet.
  • A lejátszás ikonnal ellátott gomb segítségével használhatod az automatikus játék funkciót , amellyel 10-től 1000-ig vagy végtelen számú pörgetést végezhetsz el robotpilótával.
  • A két lejátszás ikonnal ellátott gomb a pörgetések felgyorsítására szolgál.
  • A tétet 0,10 € és 40 € között állíthatod be a plusz és mínusz gombok segítségével.
  • Végül a menü gomb (három vízszintes vonallal) lehetővé teszi a nyereménytáblázat és a játékszabályok, a beállítások és a hang elérését.
  • A nyereménytáblázat és a játékszabályok elmagyarázzák, hogyan működik minden, és mennyit nyerhetsz a szimbólumokon keresztül.
  • A beállítások olyan lehetőségeket tartalmaznak, mint a hang, a zene és a pörgetéshez szükséges hely.
Játsszon, hogy megnyerje a frissített ingyenes pörgetéseket

Játsszon, hogy megnyerje a frissített ingyenes pörgetéseket

VISSZA A TARTALOMHOZ

Végső bónusz funkciók

Ebben a nyerőgépben a bónuszok végzik az összes nehéz munkát, ezért most elkezdjük felfedezni őket.

Véletlenszerű Mystery Spin funkció

Ez a funkció bármelyik pörgetésnél véletlenszerűen aktiválódhat, és legalább egy Mystery szimbólumot ad. A tárcsákon lévő összes Mystery szimbólum ugyanazt a véletlenszerű szimbólumot fogja felfedni.

Ha folyamatosan nyereményeket érsz el, ez a funkció folytatódik, és a Mystery szimbólumok a tárcsákon maradnak, és minden egyes kaszkád után új szimbólumokat fednek fel. A tiszta Mystery szimbólum-nyeremények befejezik a funkciót.

Beast Mode ingyenes pörgetések

Afőjáték kaszkádjai során 3 vagy több scatter begyűjtése vagy landolása ingyenes pörgetéseket indít el. Ha 3 bónuszszimbólummal váltja ki a Free Spins játékot, akkor lehetősége nyílik arra, hogy szerencsejátékkal továbbfejlesztett Free Spins-t nyerjen (50%-os nyerési esély). 4 bónusz szimbólum közvetlenül a továbbfejlesztett ingyenes pörgetéseket váltja ki. A bónusz során egy Extra Spins szimbólumot érhet el, amellyel akár 3 extra ingyenes pörgetést is nyerhet.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen típusú ingyenes pörgetésekben lehet részed:

Rejtélyes szimbólumos ingyenes pörgetések

Ez a funkció 6 pörgetést biztosít Önnek tartós vagy ragadós Mystery szimbólumokkal. A Mystery szimbólumok egy kaszkád után mindig ugyanazt a szimbólumot fedik fel, majd a következő kaszkád előtt új Mystery szimbólumként jelennek meg.

Ez a funkció rendelkezik egy Expand Bomb szimbólummal. Az Expand Bomb szimbólum a négy középső tárcsa tárcsamagasságát egy sorral megnöveli, és 3 extra pörgetést ad. A középső tárcsák maximális tárcsamagassága 7. A funkció továbbfejlesztett változatában a pörgetések megkezdése előtt 4 Mystery szimbólum jelenik meg a tárcsákon.

Multiplier Ladder ingyenes pörgetések

Ez a funkció 8 ingyenes pörgetést biztosít, 1x-es kezdő szorzóval. A szorzó minden pörgetés és minden egyes nyeremény után növekszik. Ha a Multiplier Ladder egy bizonyos pozíciójába kerülsz, extra pörgetéseket kapsz, például további 3 pörgetést a 15x Multiplier eléréséért. A maximális szorzó értéke 500x, ami fenomenális.

Afunkció továbbfejlesztett változatának aktiválásáért 1 extra pörgetést kap.

Expanding Wild ingyenes pörgetések

Ez a funkció 7 ingyenes pörgetést tartalmaz Expanding Wild szimbólumokkal, amelyek lefelé terjeszkednek. A Wild a nyereményszorzót is 1x-gyel növeli. Ha a továbbfejlesztett változatot kapja meg, akkor 10x-es nyereményszorzóval indul.

Ingyenes pörgetések megvásárlása funkció

Ezt a funkciót a tét összegének 80-szorosát kifizetve bónuszként ingyenes pörgetések vásárlásához használhatod. Természetesen kiválaszthatja, hogy milyen típusú ingyenes pörgetést szeretne, és lehetőséget kap arra is, hogy a frissített pörgetésekért játszhasson.

Válassza ki az Önnek tetsző ingyenes pörgetések típusát, és nyerjen nagyot!

Válassza ki az Önnek tetsző ingyenes pörgetések típusát, és nyerjen nagyot!

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

Ez a nyerőgép 96,32%-os RTP-t kínál, ami az átlagosnál magasabb hozamot biztosít.

Ajáték volatilitása magas, ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy mennyit nyerhetsz vele.

A Max Win a téted 25 000-szeresét fizeti ki, ami még egy high roller számára is több mint elég.

Rejtélyes szimbólumok nagy nyereményeket hoznak a Beast Mode nyerőgépben

Rejtélyes szimbólumok nagy nyereményeket hoznak a Beast Mode nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Beast Mode online nyerőgép?

A Relax Gaming Beast Mode nyerőgép tele van meglepetésekkel, kezdve a témájától egészen az izgalmas funkcióiig. Kétségtelen, hogy az ingyenes pörgetések ellopják a show-t ebben a játékban. Az ingyenes pörgetések minden típusa szórakoztató, és más-más típusú funkcióból ad ízelítőt.

Nekünk a szorzókkal ellátott ingyenes pörgetések tetszettek a legjobban, mivel ezek a legizgalmasabbak. Ha magas szorzóértéket érsz el, a szorzó értéke gyorsan megnő, és könnyen jönnek a hatalmas nyeremények. Az extra pörgetés, amit a továbbfejlesztett bónusz kiváltásáért kapsz, sokat számíthat ennél a bónusznál.

A fennmaradó két pörgetés is nagyon erős, ezért ne felejtsd el ezeket is megnézni. A legnagyobb nyereményt, a tétünk több mint 1000-szeresét a Mystery Symbol ingyenes pörgetésen keresztül értük el.

A mi ajánlásunk a nagydobóknak az, hogy legalább egyszer vegyék meg az összes típusú ingyenes pörgetést, és nézzék meg, melyik tetszik jobban. Ha a legjobb valódi pénzes kaszinókat keresed, ahol ezt a játékot játszhatod, akkor nézd meg az általunk ajánlott kaszinókat itt a BETO-nál. Ne feledd, a téted 25 000-szeresének megfelelő csúcsnyeremény megváltoztathatja az életedet.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Beast Mode nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Beast Mode online nyerőgépben?

A Max Win a játékos tétjének 25 000-szeresét nyeri. Ez egyértelműen magasabb, mint a legtöbb játékban, és ennek üldözése szórakoztató lesz.

Mekkora a Beast Mode videó nyerőgép RTP-je és varianciája?

Ennek a kaszinójátéknak az RTP-je 96,32%, ami nem túl magas, de még mindig magasabb, mint sok ingyenes nyerőgépé. Ez egy nagy volatilitású nyerőgép, ezért a legjobb, ha alacsony tétekkel játszol, és abbahagyod a játékot, ha túl sok veszteséget szenvedsz el.

Vannak ingyenes pörgetések a Beast Mode nyerőgépben?

Igen, 3 vagy több scatter landolásával 3-féle ingyenes pörgetést élvezhetsz. Az ingyenes pörgetéseknek vannak szorzói, bővülő vad szimbólumai és rejtélyes szimbólumai, és meg is hosszabbíthatod őket.

Hogyan működik a Beast Mode kaszinójátékban a Random Mystery Spin funkció?

Ez a funkció véletlenszerűen egy vagy több Rejtély szimbólummal jutalmazza Önt. A Mystery szimbólumok mindaddig ragadnak, amíg folyamatosan nyereményeket érsz el, és minden egyes kaszkád után egy új szimbólumot fednek fel.

Átverés a Beast Mode nyerőgép?

Nem, a Beast Mode 100%-ban átverésmentes, mert a Relax Gaming fejlesztette ki. A Relax Gaming a legnevesebb hatóságok, például az Egyesült Királyság szerencsejáték-bizottsága által engedélyezett.

Játszhatok a Beast Mode nyerőgéppel ingyen?

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket szorzókkal, bővülő vad szimbólumokkal és rejtélyes szimbólumokkal, ha ingyenesen játszik a Beast Mode nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.