MENÜ

Money Train 3 Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

Money Train 3 által Relax Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Money Train 3 vélemény

Money Train 3

A Money Train 3 nyerőgép egy fantasztikus kiegészítője a Relax Gaming Money Train sorozatának. Megduplázták az izgalmakat és a nyerési lehetőségeket ebben a nyerőgépben, amely felülmúlja az elvárásokat. A játék 5x4-es elrendezésű, 40 nyerővonallal rendelkezik. Ami a bónuszokat illeti, van egy Respins kör, egy Money Cart bónusz kör több izgalmas módosítóval, és a Buy funkció.

Ebben a Money Train 3 nyerőgép értékelésben megismerkedhetsz a nyerőgép által kínált funkciókkal, és megértheted, hogy miért lehet az egyik legjobb nyerőgép, amit valaha készítettek.


Megjelenés: 22.09.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X100000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 25 Augusztus 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 100,000-szerese

Szilárd Respin funkció az alapjátékban

Új tartós szimbólumok

Hihetetlen bónusz érték

Könnyű nagyot nyerni

Hátrányok

Nagyon nagy szórás

Alacsony maximális tét

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Relax Gaming

Volatilitás

RTP% 96.10

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 10.00

Görgők 5

Sorok 4

Játéktémák

Gőzpunk Vadnyugat


Játékfunkciók

Tartás és pörgetés Vásárlás funkció Szimbólumcsere Válassza ki a Freespin módot Energia gyűjtése Ingyenes pörgetés szorzó Újrapörgetés Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Kaszinó

Kártya színek


Szállj fel a pénzvonatra és nyerj nagyot a Money Train 3 online nyerőgépen!

Szállj fel a pénzvonatra és nyerj nagyot a Money Train 3 online nyerőgépen!

Üdvözöljük a Money Train 3 nyerőgépen Relax Gaming

Relax Gaming (játékszolgáltató) hamar felismerte, hogy a Money Train sorozat folytatásával valami különlegeset hozhat létre. Így megalkották a Money Train 3 nyerőgépet, amely nemcsak a fő bónuszjátékot, hanem a Respins kört is feljavítja. A maximális nyereményt is megduplázták, ami azt jelenti, hogy most már a téted 100 000-szeresét nyerheted meg.

A sorozat többi kaszinójátékához hasonlóan ebben a nyerőgépben is az 5 tárcsás, 4 soros és 40 nyerővonalas elrendezés látható. A Respin kör mostantól véletlenszerűen aktiválódik minden nem nyerő pörgetésnél, és olyan új szimbólumok, mint a Persistent Necromancer, Tommy

Gun Sniper, Tommy Gun Payer és Persistent Shapeshifter kerültek a Money Cart bónuszhoz.

Tudjuk, hogy szeretnéd megtudni, hogyan működnek a funkciók, de először nézzük meg ennek a nyerőgépnek a grafikáját és témáját.

Videó: Money Train 3 Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Money Train 3 video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Vadnyugati téma és frissített grafika

Téma és tervezés

A témát a vadnyugat ihlette, de ez egy futurisztikus változata annak a témának, amit oly gyakran látunk. Ha játszottál már a korábbi verziókkal online kaszinókban, akkor egyértelműen észreveheted, hogy a Money Train hogyan fejlődött tovább, és hogyan vált egy lenyűgöző és fejlett nyerőgéppel, ami a designt és a grafikát illeti.

A forgó ventilátorral készült animációk, a szimbólumok animációi és a nyeremények kiemelésének módja elsőrangúak. Tetszik nekünk, hogy a zene eléggé laza, majd a bónuszkör aktiválásakor egyre energikusabbá válik. Összességében elégedettek vagyunk a témával, és ez mindenképpen összhangban van a nyerőgép funkcióival.

Szimbólumok

A négy karakter szimbólum a magasan fizető szimbólumok, amelyek egy ötös nyerő kombináció elérése esetén a téted 8x-20x-át fizetik ki. Az alacsonyan fizető szimbólumok kártyafigurák, amelyek 5 azonos szimbólummal rendelkező nyerő kombináció esetén a tét 3x-5x-ét fizetik ki.

A Wild szimbólum egy futurisztikus gázálarc, és a Wild szimbólum minden normál szimbólumot helyettesít. A bónusz szimbólum egy szimbólum a "Bonus" szóval és sok aranyérmével.

A tartós szimbólumok helyettesíthetik a bónusz szimbólumokat, hogy segítsenek a fő bónusz kiváltásában.

A tartós szimbólumok helyettesíthetik a bónusz szimbólumokat, hogy segítsenek a fő bónusz kiváltásában.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Money Train 3 nyerőgépet

Most itt az ideje, hogy megnézzük, hogyan játszhatod ezt a nyerőgépet. Kezdjük.

 • Egy fehér ívelt nyíllal ellátott fekete gombra kell kattintanod, hogy a tárcsák megpörögjenek.
 • A pörgetés gomb bal oldalán található az a gomb, amellyel a tárcsákat gyorsabban pörgetheted.
 • Az automatikus pörgetés gomb (a pörgetés gomb jobb oldalán) segít abban, hogy 10-től 1000-ig vagy végtelen számú pörgetést végezzen el automatikusan a fejlett beállításokkal.
 • A tét méretét az érme gombra kattintva állíthatod be. A minimális tét értéke 0,10 €, a maximális tét értéke pedig 5 €.
 • A három vízszintes vonallal ellátott menügomb segítségével hozzáférhetsz a beállításokhoz, a nyereménytáblázathoz és a játékszabályokhoz, valamint a hang be- és kikapcsolásának lehetőségéhez.
 • A beállítások között több lehetőség is van, mint például az összes hang, az introfilm megjelenítése és az átmenet megjelenítése.
Élvezze a szimbólumokat, amelyek növelik a szorzók számát, és gyűjtse őket.

Élvezze a szimbólumokat, amelyek növelik a szorzók számát, és gyűjtse őket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Elképesztő bónusz funkciók

Relax Gaming elkészítette az egyik legjövedelmezőbb nyerőgépet, amely elég funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy hónapokig lekösse az embert. Őszintén szólva ijesztő, hogy mennyire addiktív és jutalmazó a játékmenet.

A fő bónusz számos fejlesztést kap, mint például tartós speciális bónusz szimbólumok, és a Respin kör garantál néhány nyereményt az alapjátékban. Nézzük a funkciókat részletesen.

Respin funkció

Az alapjáték Respin funkciója lehetővé teszi, hogy egy vesztes pörgetésből nyereményt sétálj ki. Akkor aktiválható, ha nem sikerül nyereményt szerezned, és egy véletlenszerűen kiválasztott ragadós szimbólummal ad egy Respin-t. Ha egy másik véletlenszerűen kiválasztott szimbólum is megjelenik, további Respin nyereményt kap, és az új szimbólum is ragadós lesz.

Multiplikátor szimbólumokat is szerezhetsz, amelyek értéke akár 3x is lehet, és amelyek újabb Respin-t adnak neked. A Multiplikátorok nem ragadnak, de összértékük a bónuszból származó végső nyereményed összegére kerül alkalmazásra. Végül a funkció akkor ér véget, ha nem jelenik meg újabb szimbólum.

Money Cart bónusz kör

A Money Cart bónuszkör akkor nyerhető, ha 3 vagy több bónusz szimbólumot ér el a tárcsákon. A kitartó arany szimbólumok helyettesíthetik a normál bónusz szimbólumokat, hogy a szokásosnál is nagyobb eséllyel váltsák ki ezt a bónuszt.

Ez egy Respins kör, ahol a kiváltó szimbólumok Multiplikátor értékeket mutatnak fel, és ragadósak maradnak. A játék 3 Respins-t tartalmaz, és a pörgetések száma visszaáll, ha egy szimbólumot ér el a tárcsákon. Ha a bónuszt egy tartós szimbólummal váltotta ki, a tartós szimbólum az első pörgetés előtt végzi el a műveletét (típusától függően).

Haegy teljes tárcsát töltesz meg szimbólumokkal, akkor egy extra tárcsát adsz hozzá, és így akár 7 tárcsát is kaphatsz. A normál szimbólumok a téted 1x és 10x közötti szorzóval rendelkeznek.

Most pedig nézzük meg, milyen további szimbólumokat érhetsz el a bónusz során:

 • A mesterlövész: A mesterlövész lő és megduplázza a véletlenszerűen kiválasztott 3-8 szimbólum értékét.
 • Gyűjtő: A gyűjtő összegyűjti az összes szimbólum szorzóját és hozzáadja azok összértékét a sajátjához.
 • Gyűjtő-fizető: Két szimbólum erejét kombinálja, hogy összegyűjtse 3-5 szimbólum értékét, majd összesített értékét hozzáadja az összes szimbólum értékéhez.
 • Tommy Gun Sniper (mesterlövész): Csak egy véletlenszerűen kiválasztott szimbólumra összpontosít, és annak értékét 2-6-szorosára duplázza meg.
 • Tommy Gun Payer: 5x és 100x közötti értéket tár fel, majd ezt az értéket 3-10-szeresen hozzáadja egy véletlenszerűen kiválasztott szimbólumhoz.
 • Absorber: Elnyeli az összes normál szimbólumot, és eltávolítja őket a tárcsákról.
 • Nekromanta: Újraéleszt 2-7 már használt, nem tartós speciális szimbólumot.
 • Állandó mesterlövész: Ez egy másik szimbólum, amely a bónusz végéig megmarad, és minden pörgetésnél megduplázza 3-8 normál bónuszszimbólum értékét.
 • Állandó gyűjtő: Ez a ragadós szimbólum minden pörgetésen végrehajtja a műveletét. Összegyűjti a tárcsákon lévő összes szimbólum értékét, és hozzáadja azok értékét a sajátjához.
 • Állandó nekromanta: Ez a szimbólum, amely minden pörgetéskor aktiválódik, legfeljebb 7 nem állandó különleges szimbólumot kelt életre.
 • Állandó alakváltó: Ez a ragadós szimbólum minden pörgetéskor más-más speciális szimbólummá alakul át, mint például a Collector és a Tommy Gun Sniper.
 • Állandó gyűjtő-fizető: Ez a ragadós szimbólum a normál szimbólumhoz hasonlóan összegyűjti 3-5 szimbólum értékét, és az összértéket hozzáadja a kiválasztott szimbólumokhoz.

Vegye figyelembe, hogy bármely módosító hatása, mint például a mesterlövész, többször is alkalmazható ugyanarra a szimbólumra. Ha elfogynak a pörgetések, vagy a tárcsák megtelnek, a bónusz véget ér, és a Multiplikátor összértékét megszorozzuk a tét értékével, és megjutalmazzuk Önt.

Nyerj akár 100,000x ebben az őrült nyerőgépben

Nyerj akár 100,000x ebben az őrült nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz vásárlási funkció

A Bónusz vásárlás funkció lehetővé teszi, hogy a kívánt funkciót megvásárolja, ha fizet érte. Az alábbi lehetőségeket kínálja ez a funkció:

 • 1 Pörgetés funkció: A téted 20-szorosának kifizetésével 1 pörgetéssel élvezheted a bónuszjátékot.
 • 2 pörgetés funkció: Ezzel a funkcióval 2 pörgetést nyerhetsz a bónuszjátékban a téted 50-szereséért.
 • Eredeti funkció: Az eredeti bónuszjátékot (Money Cart Bonus Round) 3 pörgetéssel a téted 100x-áért kapod meg.
 • Tartós funkció: Itt válik kockázatossá és őrültté a dolog, mivel a fő bónuszt egy Persistent Collector szimbólummal megvásárolhatod a téted 500x-ának kifizetésével.

Ne feledje, hogy minden fenti esetben a pörgetések száma visszaáll a kezdeti pörgetések számára, ha egy szimbólumot ér el.

Kattintson a Bónusz vásárlás gombra a kívánt funkció megvásárlásához.

Kattintson a Bónusz vásárlás gombra a kívánt funkció megvásárlásához.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,10% az alapjátékban és 96,50% a Buy funkció használata esetén.

A variancia nagyon magas, ami nem meglepő azok számára, akik játszottak már ebből a sorozatból származó nyerőgépekkel.

A maximális nyeremény a téted 100 000-szerese, ami őrületes egy olyan nyerőgép esetében, amely nem rendelkezik progresszív jackpottal. Kétségtelen, hogy a Max Win rendkívüli és elég nagy ahhoz, hogy megváltoztassa az életét.

Élvezze a Money Train 3 nyerőgép alapjátékában található Respin kört

Élvezze a Money Train 3 nyerőgép alapjátékában található Respin kört

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Money Train 3 online nyerőgép?

A Relax Gaming Money Train 3 nyerőgép valószínűleg a legjobb példa egy népszerű sorozat folytatására, amely mindent nyújt, amit csak szeretnél, és még annál is többet. Ez a nyerőgép annyira jó, hogy a Dead or Alive 2-höz hasonlíthatjuk, ami azt jelenti, hogy ebben a nyerőgépben megvan a potenciál, hogy a valaha készült egyik legnépszerűbb nyerőgép legyen.

Azigazi ok, amiért ez a nyerőgép ilyen jó, az a fő bónusz szimbólumai, amelyek sokféleképpen növelhetik a nyereményt. Még azután is, hogy ennyi kiváló szimbólummal rendelkezik, amelyek segítenek a bónuszjátékban a szorzók nyomására, az alapjátékban van egy nagyszerű Respin kör, amely a bónusz kiváltásáig tart játékban.

Ha ezt a nyerőgépet rendesen megdicsérjük, akkor sokkal hosszabb lesz az értékelés. Ezért azt javasoljuk, hogy játsszon ezzel a nyerőgéppel most azonnal, és játszon vele a belátható jövőben is, és meglátja, miért szeretjük annyira.

Játssz a Money Train 3 nyerőgéppel a legjobb valódi pénzes kaszinókban, amelyeket itt a BETO-nál ajánlunk, vagy játssz az ingyenes Money Train 3 demó módban ezen az oldalon.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Money Train 3 nyerőgép - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Money Train 3 nyerőgépben?

A Max Win a téted 100 000-szeresét fizeti ki, és a fő bónusz lehetőséget ad a nyeremény megnyerésére.

Milyen az RTP és a volatilitás a Money Train 3 videó nyerőgépben?

96,10% az alapjáték RTP-je, és 96,50% a Buy funkció RTP-je, ami elég jó. A variancia nagyon magas, de nem találhatsz egyetlen olyan nyerőgépet sem, amelynek ilyen magas a maximális nyereménye, és alacsony a varianciája.

Vannak ingyenes pörgetések a Money Train 3 nyerőgépben?

Nem, a Money Cart bónusz jobb, mint az ingyenes pörgetések, mert sokkal nagyobb a lehetősége és számos izgalmas módosító tényezőt tartalmaz. Ha a szerencse melléd áll, könnyen megnyerheted a téted több ezerszeresét is ezen a bónuszon keresztül.

Hogyan működik a Money Cart bónusz a Money Train 3 nyerőgépben?

A Money Cart bónusz 3 Respins bónuszt ad, amelyet legalább egy szimbólum landolásával lehet visszaállítani. A bónuszban vannak Multiplikátorral ellátott szimbólumok és számos más szimbólum, amelyek összegyűjtik vagy felerősítik a Multiplikátorokat, hogy nagy nyereményeket nyerhess.

Átverés a Money Train 3 nyerőgép?

Nem, ez a nyerőgép nem lehet átverés, mert a Relax Gaming egy jó hírű és engedélyezett fejlesztő, aki jó tapasztalatokkal rendelkezik. A Relax Gaming a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által engedélyezett, így nyugodtan játszhatsz bármelyik általuk készített nyerőgéppel.

Lehetséges a Money Train 3 nyerőgépet ingyenesen játszani?

Igen, élvezheti a Respin funkciót, a Money Cart funkciót és a Buy funkciót, ha ingyenesen játszik a Money Train 3 demó módban itt a BETO-nál.