MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Cash Bonanza Ingyenes Játék

Cash Bonanza Slot Demo

Cash Bonanza Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Cash Bonanza által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Cash Bonanza vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Cash Bonanza Demó

Cash Bonanza egy egyszerű és egyszerű nyerőgépnek tűnik, de valójában rengeteg akció és kaland van ebbe a józanul kinéző videó nyerőgépbe csomagolva. A Pragmatic Play által 6x4-es formátumban kifejlesztett Cash Bonanza játékgépen 4096 különböző kombinációval lehet nyereményt szerezni.

A Cash Bonanza egy egyedülálló kaszkád funkciót tartalmaz. A nyerő szimbólumok megmaradnak a helyükön, valahányszor nyereményt érsz el, és egy kaszkádot indítasz el. Amikor ez a keveredés megtörténik, a nyerési lehetőségek 262 144-re nőnek.

Olvasson többet a Cash Bonanza oldalról részletes ismertetőnkben.


Megjelenés: 05.10.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.5,000-szeres jackpot

Nyissa meg a  címet.Hibrid kialakítás

Nyissa meg a  címet.Robbanékony játékmenet

Nyissa meg a  címet.Növekvő lehetőségek újrapörgetések funkciója

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A különleges bónuszok száma lehetett volna magasabb

Bezár Az RTP nem rögzített

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.55

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.25

Nyerőgépek Maximális tét 175.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 4096

Játéktémák

Pénz Gyümölcs


Játékfunkciók

Respin záró nyereség Dobószerkezet megváltoztatása Újrapörgetés RTP tartomány


262,144 különböző nyerési mód a Cash Bonanza

262,144 különböző nyerési mód a Cash Bonanza

Üdvözöljük a Cash Bonanza

Adjunk hozzá sok pénzt és gazdagságot egy egyszerű és egyszerű nyerőgéphez, és az eredmény a Cash Bonanza lesz. Ez a videó nyerőgép egy titkos helyre visz el, ahol egy hatalmas széf található. Hogy mi van ebben a széfben, ott válik érdekessé. Ez az óriási széf csordultig van gyümölcsökkel, aranyérmékkel és pénzérmékkel.

Nincs értelme tagadni, hogy a gyümölcsök és a pénz lédús kombinációja egyedülálló és lenyűgöző. Kétségtelenül ez a Cash Bonanza egyik legnagyobb látványossága. Egy másik dolog, ami miatt beleszerethetsz ebbe a Pragmatic Play a cím egyedülálló játékmechanikája. A Cash Bonanza -ban használt tumble mechanika egyszerűen kiváló. Valahányszor nyerő kombinációkat érsz el, a kombináció részét képező szimbólumok megragadnak a helyükön, és egy kaszkád történik.

Most pedig nézzük a Cash Bonanza játék látványvilágát és szimbólumait.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ínycsiklandozó design és szimbólumok Cash Bonanza

Téma & tervezés

Miután megnéztük a Cash Bonanza'grafikai elemeit és vizuális dizájnját, nyugodtan besorolhatjuk a retro témájú nyerőgépek kategóriájába. A legtöbb gyümölcsös játékgép azonban csak gyümölcsöket tartalmaz a vizuális megjelenítésben, semmi mást. Ezzel szemben a Cash Bonanza tele van pénzzel és gazdagsággal. Hatalmas halmokban aranyérmék és bankjegyek láthatók a rács mindkét oldalán.

A széf, a fő játékelem, szintén hatalmas kincsekkel van tele. Ez a gigantikus széf ezüstből készült, a falakat pedig zöld párnával, aranyozott díszítéssel párnázzák ki. A széfből aranyszínű sugarakat láthatsz kijönni. Csak az Isten tudja, mennyi pénz van beletöltve. Miközben szerencsejáték Cash Bonanza, a célod az, hogy bejuss ebbe a széfbe, és minél több pénzt szerezz meg.

Szimbólumok

A pénz- és gyümölcsalapú szimbólumok egyedi keveréke teszi a Cash Bonanza egy izgalmas nyerőgépet a szerencsejátékhoz.

A játék szimbólumai között narancs, görögdinnye, cseresznye, szőlő és körte szerepel. A rácson olyan nem gyümölcsös szimbólumokat is találsz, mint a szerencsehozó lóhere, a csillag és a harang. A szerencsés 7-es a legmagasabb kifizetésű szimbólum, amely 5-féle kombináció esetén 10x-es nyereményt fizet.

A pénzeszsákok a wildokat, az arany páncélterem ajtók pedig a scattereket jelölik.

A friss görögdinnye segítségével a kifizetések landolása Cash Bonanza

A friss görögdinnye segítségével a kifizetések landolása Cash Bonanza

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Cash Bonanza - Hogyan kell játszani

A Cash Bonanza tárcsáit könnyedén és könnyedén pörgetheted. A vezérlést és a mechanikát nagyon egyszerűen és könnyen használható módon tervezték.

Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, és pillanatok alatt mester szerencsejátékossá válik:

  1. Keresd meg az "i" gombot a játékképernyő bal alsó részén. Nyomd meg ezt a gombot, és megjelenik a nyereménytábla, nézd meg, és ismerd meg, hogy mely szimbólumok a legjövedelmezőbbek.
  2. Gondold át, hogyan szeretnél játszani. Ha egy bizonyos stratégiát követsz, vedd azt figyelembe, és válassz olyan tétet, amely megfelel a bankrollodnak. A tét módosításának lehetőségei a pörgetés gomb mindkét oldalán megtalálhatók. Állítsd be folyamatosan, ahogy az egyenleged változik. Pörgetésenként 0,20 € és 100 € között bármilyen összeget beállíthatsz.
  3. Nyomd meg a szóközt, vagy kattints a képernyő jobb alsó részén található pörgetés gombra. A rács bekapcsol, és mind a 6 tárcsát őrjöngve pörögni látod.
  4. Fedezd fel az olyan lehetőségeket, mint az automatikus játékmód és a veszteség/nyeremény korlátok, amelyek kényelmessé és zökkenőmentessé teszik a játékot. Emellett a zenét és a hangerősséget is beállíthatod a választásodnak megfelelően.
Szenzációs nyeremények a Cash Bonanza online nyerőgépen

Szenzációs nyeremények a Cash Bonanza online nyerőgépen

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Boosterek és bónusz funkciók

Egy csomó menő és funky módosító teszi élvezetessé és akciódúsabbá a játékmenetet.

Növekvő lehetőségek újrapörgetések funkciója

Ha már kipróbáltál néhány online nyerőgépet korábban, akkor bizonyára ismered a kaszkádoló tárcsák bónuszát, ahol a nyertes szimbólumok eltűnnek a rácsról, és a felettük lévő szimbólumok lejönnek. Az Increasing Ways Re-Spins funkciót a kaszkádoló tárcsák bónusz továbbfejlesztett változatának tekintheted.

Ez a következőképpen működik, amikor egy nyerő kombinációt érsz el, a kombinációt alkotó szimbólumok egy másik pörgetésből a helyükön marad nak. Miután a szimbólumok megragadnak a helyükön, a rács mérete megnő, így több lehetséges nyerő kombinációt kaphatsz, és egy újrapörgetésre kerül sor. Ez a funkció a vad szimbólumokra, a normál szimbólumokra és a scatterekre is vonatkozik.

Ez így folytatódik, ahogy folyamatosan újabb és újabb Wildokat vagy egyező szimbólumokat érsz el. A sorok száma akár 8-ra is nőhet, és maximálisan összesen 262 144 különböző nyerő kombináció lehetséges. Amikor ezek a kaszkádok véget érnek, a nyeremények összeadódnak, és kapsz egy végső kifizetési ellenértéket.

Vonzó látványvilág a Cash Bonanza

Vonzó látványvilág a Cash Bonanza

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Cash Bonanza- ízletes ingyenes pörgetések

Indítsa el az ingyenes pörgetések körét, ha legalább 3 scatter szimbólumot ér el együtt a rácson. 3 scatter szimbólum landolásáért 8 ingyenes pörgetést kap, és minden további scatter szimbólum landolásáért további 4 ingyenes pörgetést kap. A bónusz kört egy újrapörgetéskor is elindíthatja. A sorok száma és a nyerőutak száma a kör során nem változik.

Az alapjátékhoz hasonlóan a Növekvő módok újrapörgetése funkció az ingyenes pörgetések alatt is aktív marad. Az alapjátékhoz hasonlóan az Increasing Ways Re-Spins funkció is aktív marad az ingyenes pörgetések kaszinójátéka alatt. A nyerőutak vagy növekednek, vagy változatlanok maradnak.

Az ingyenes pörgetések során minden egyes újrapörgetéses nyeremény 1x-gyel növeli a szorzó értékét, és a nyereményt az aktuális szorzóval növeli a játék, amikor az újrapörgetés véget ér. Ha egy ingyenes pörgetés során 2 scattert kap, akkor további 4 ingyenes pörgetést kap. Abban az esetben, ha nagyon szerencsés vagy, és 2-nél több scattert kapsz a kör során, akkor minden egyes extra scatter után 4 ingyenes pörgetést kapsz.

12 ingyenes pörgetés megnyerése a Cash Bonanza

12 ingyenes pörgetés megnyerése a Cash Bonanza

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Cash Bonanza - RTP és eltérés

Mivel a Cash Bonanza egy magas volatilitású játék, elég nagy kifizetésekre számíthat. A találati arány azonban a nagy változékonyság miatt kissé alacsony, és nem fogsz olyan rendszeresen nyereményeket kapni, mint egy közepes vagy alacsony volatilitású játékban.

Cash Bonanza RTP-értéke 96,52%, és ez valamivel magasabb az átlagnál. Általában a hasonló videojátékok 95%-96%-os RTP-t adnak, tehát körülbelül fél százalékkal magasabb RTP-t kapunk.

A jackpot mérete a Cash Bonanza oldalon 5000-szeres, ami elég nagyvonalú.

Cash Bonanza

Cash Bonanza's grid megváltoztatja a méretét

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Cash Bonanza általános véleménye - egy innovatív, gyümölcsökkel inspirált nyerőgép

A Cash Bonanza egy klasszikus gyümölcsalapú videojátéknak tűnik, de a játékmenet teljesen más, amikor elkezded pörgetni a tárcsákat. Az olyan erőteljes boosterek, mint a Increasing Ways Re-Spins funkció, a Wildok és az ingyenes pörgetések köre tűzbe hozzák a tárcsákat.

Cash Bonanza'legnagyobb vonzereje az általános megjelenés és a játékmenet közötti éles kontraszt. Ez az egyszerűnek tűnő video nyerőgép az egyik leghatásosabb módosító elemet rejti magában, amit egy video nyerőgépen valaha is találhatsz. Az Increasing Ways Re-Spins Feature funkció a nyerő szimbólumokat ragadósakká teszi, majd kap egy respint, ami egyszerűen szuper.

A legtöbb témaelem, mint például a szimbólumok, az animációk és a hangsáv a retro témát szem előtt tartva lett megtervezve. Bizonyos kiegészítések azonban, mint az aranyérintések, a kolosszális ezüst páncélterem és az aranyérmék arra utalnak, hogy a játék során valami meglepő történhet.

Nem lenne tévedés azt állítani, hogy a Cash Bonanza egy tökéletes hibrid nyerőgép, amely egyaránt magában hordozza a retro témájú játékok és a modern videojátékok jellemzőit.

Szeretettel teszteltük a Cash Bonanza oldalt itt a BETO.com-on, mielőtt ezt a részletes ismertetőt összeállítottuk volna az Ön számára.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Cash Bonanza

Mekkora a legmagasabb nyereményösszeg, amire számíthatok a Cash Bonanza oldalon? Arrow Arrow

Cash Bonanza egyetlen pörgetés során a téted 5000-szeresét nyerheted ki, ami elég ésszerű.

Mi a Cash Bonanza's RTP és volatilitás? Arrow Arrow

Cash Bonanza egy jó cím az RTP alapján. Átlagosan a játékegyenleged 96,52%-ára számíthatsz vissza, ami magasabb, mint az iparági átlag. Pragmatic Play's volatilitási skálán a Cash Bonanza 5-ből 5-re értékelte a változékonyságát, ami azt jelenti, hogy ez a játék nagyon változékony.

Nyerhetek ingyenes pörgetéseket a Cash Bonanza oldalon? Arrow Arrow

Cash Bonanza egy erőteljes ingyenes pörgetési körrel rendelkezik, ahol legalább 8 ingyenes pörgetést kapsz. Az Increasing Ways Re-Spins funkció aktív marad az ingyenes pörgetések során, és Ön egy szórakoztató szerencsejátékot élvezhet. A bónusz kört újraindíthatja, ha egy ingyenes pörgetés során scattereket ér el.

Mi a Cash Bonanza'Increasing Ways Re-Spins módosítója? Arrow Arrow

A Increasing Ways Re-Spins Feature egy erős Booster, amely mindig aktív marad a Cash Bonanza oldalon. Amikor egy nyerő kombinációt ér el a Cash Bonanza oldalon, a szimbólumok, beleértve a vad szimbólumokat is, megmaradnak a helyükön, és egy újrapörgetést kap.

Kipróbálhatom ingyen a Cash Bonanza oldalt? Arrow Arrow

A Cash Bonanza demó verzióját itt találja a BETO-nál. Ezzel ingyenesen felfedezheted a játékot anélkül, hogy kockáztatnád a pénzed.