MENÜ

Juicy Fruits (Pragmatic Play) Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Juicy Fruits (Pragmatic Play)
Kattints ide a játékhoz

Juicy Fruits (Pragmatic Play) által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Juicy Fruits (Pragmatic Play) vélemény

Juicy Fruits (Pragmatic Play)

Élvezd kedvenc gyümölcseidet ebben a frissítő nyerőgépben, és nézd, ahogy nyereményeid nőnek a fő bónusz során. A Pragmatic Play Juicy Fruits nyerőgép a lédús nyeremények és a legújabb funkciók keveréke. A játék 5x5-ös elrendezésben játszódik, 50 nyerővonallal . A funkciók a következők: Expanding Wilds, ingyenes pörgetések progresszív funkcióval, Ante Bet és Buy Free Spins.

Ebben a Juicy Fruits értékelésben megnézzük, hogy érdemes-e választani ezt a nyerőgépet vagy sem.


Megjelenés: 25.03.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Magas RTP és bónusz vásárlás

Expanding Wild az ingyenes pörgetésekben

Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Ante Bet funkció

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 95.54

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.25

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 5

Játéktémák

Gyümölcs


Játékfunkciók

Bónusz tét Vásárlás funkció Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Ragadós vadak RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A Wild szimbólum bővül a Juicy Fruits nyerőgépben

A Wild szimbólum bővül a Juicy Fruits nyerőgépben

Üdvözöljük a Juicy Fruits online nyerőgépen a Pragmatic Play

A Juicy Fruits játék a klasszikus gyümölcsös nyerőgépekre emlékeztet, de olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint a gigantikus Wild, amely az egész tárcsát beboríthatja. A Expanding Wild ínycsiklandó nyereményeket hozhat, és teljes ereje akkor szabadul fel, amikor az ingyenes pörgetések köre elindul.

Ez egy öt tárcsás és öt soros nyerőgép 50 nyerővonallal, ami figyelemre méltó. Számos más Pragmatic Play nyerőgéphez hasonlóan itt is rengeteg lehetőséget kap, és kiválaszthatja, hogyan szeretne játszani. Javíthatod az esélyeidet a Free Spins kiváltására, vagy közvetlenül megvásárolhatod őket. Az alap nyerőgép nem túl izgalmas, de a fő bónusz kárpótol ezért.

Ez egy szaftos és ízletes játéknak tűnik, de majd meglátjuk, hogy mennyire csodálatos, ha mélyebben belemerülünk a funkciókba.

Videó: Juicy Fruits (Pragmatic Play) Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Juicy Fruits video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyümölcsök téma és egyszerű design

Téma és tervezés

Bár rengeteg olyan játék létezik, amelynek témája a gyümölcsökre összpontosít, mindig izgalmas és szórakoztató egy ilyennel játszani. Emellett természetes, hogy nosztalgiázni fog, ha már rengeteg klasszikus nyerőgépet játszottál.

A zene funky és élvezetes hallgatni. Hallhatod az ital kiöntésének, a tárcsák pörgésének és a nyereményeknek a hangjait is. Egyszóval a téma és a design méltó a nyerőgép nevéhez.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a 7-esek, a görögdinnye, a málna és a kivi, amelyek a tét 6x-24x-ét fizetik ki, ha öt darab ötös nyerő kombinációt ér el.

Az alacsonyan fizető szimbólumok az eper, a harangok, a sárgabarack, a narancs, a citrom, a cseresznye és a lime. Az alacsony fizetésű szimbólumokkal egy öt-az-egyben nyerő kombináció elérése esetén a tét 2x-3x-szeresét kapja.

A scatter szimbólum egy gyémánt, a vad szimbólum pedig egy piros és aranyszínű korona.

3 vagy több Scatter szimbólummal indíthat ingyenes pörgetéseket.

3 vagy több Scatter szimbólummal indíthat ingyenes pörgetéseket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Juicy Fruits Slot

Az alábbi egyszerű lépések betartásával élvezheti ezt a játékot:

  • Válasszon ki egy tetszőleges kaszinót, és tegye meg a minimális befizetést.
  • Keresse meg ezt a nyerőgépet, és indítsa el a játékot.
  • Miután a játék betöltődött, állítsd be a pörgetésenkénti össztétedet a plusz és mínusz gombok segítségével. A minimális tét értéke 0,25 €, a maximális tét értéke pedig 100 €.
  • Állítsd be a beállításokat, vagy használd az automatikus lejátszást, ha szeretnéd.
  • Nyomja meg a pörgetés gombot, amikor készen áll a játékra.

Hogyan nyerhet

Itt az ideje, hogy megértsük, hogyan jár a nyeremény ebben a nyerőgépben. A nyeremény megszerzésének módja egyszerűen az, hogy 3 vagy több egyforma szimbólumot helyezel el az 50 nyerővonal közül 1-en balról jobbra haladva.

Elég scattert szerezzen, és élvezze a 6 ingyenes pörgetést egy vándorló Wilddal, amely megnőhet a méreteiben

Elég scattert szerezzen, és élvezze a 6 ingyenes pörgetést egy vándorló Wilddal, amely megnőhet a méreteiben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ambiciózus bónusz funkciók

Ebben a gyümölcsgépben élvezhetsz néhány igazán finom funkciót, mint például a Free Spins és a Expanding Wild. Lássuk most, hogyan működnek a Juicy Fruits bónusz funkciók.

Wild szimbólum

A Wild szimbólum helyettesíti a normál szimbólumokat, de a Scattert nem. A Wild szimbólum bármelyik tárcsán megjelenhet, és megjelenhet 1x1, 2x2, 3x3, 4x4 vagy 5x5 szimbólumként. Teljes méretben a Wild az egész tárcsát beborítja, és a téted 1 200-szorosát fizeti ki.

Ingyenes pörgetések funkció

Ha azalapjátékban 3 vagy több gyémánt scatter szimbólumot ér el, 6 ingyenes pörgetést kap. A Free Spins fő előnye, hogy progresszív funkcióval rendelkezik. A bónuszt egy 1x1-es vándorló Wilddal kezdheti, amely a pörgetések között véletlenszerűen váltogatja a helyét.

Minden gyémánt scatter, amelyet elérsz, összegyűlik, és segít további ingyenes pörgetésekhez jutni, valamint növeli a Wild méretét. Minden 3. begyűjtött Scatter szimbólum után véletlenszerűen 1-3 ingyenes pörgetést kapsz, és a Wild mérete is megnő. A Wild mérete lépésről lépésre fog növekedni, például 1x1-ről 2x2-re, 2x2-ről 3x3-ra, és így tovább.

A negyedik újraindítás után a Wild a teljes méretére (5x5) nőne, és nem tudná újraindítani az ingyenes pörgetéseket. Ha 4 vagy 5 scattert érsz el a Free Spins aktiválásához, akkor a forduló 1 vagy 2 már begyűjtött scatterrel indul.

Ante tét funkció

Ezt a funkciót engedélyezheti, hogy megváltoztassa a tét szorzóját, és megduplázza a Free Spins kiváltásának esélyét. Ha ezt a funkciót használod, a téted 20%-kal fog növekedni, de ez megérheti.

Bónusz vásárlás ingyenes pörgetések funkció

Ez egy népszerű funkció, amely lehetővé teszi, hogy ingyenes pörgetéseket vásárolj, egyszerűen a téted 100-szorosának kifizetésével. Azonban nem használhatod, ha az Ante Bet funkció engedélyezve van.

Gyűjtsd össze a scattereket, hogy extra pörgetéseket kapj és növeld a Wild méretét.

Gyűjtsd össze a scattereket, hogy extra pörgetéseket kapj és növeld a Wild méretét.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

AJuicy Fruits RTP 96,51% a főjátékban, és az Ante Bet és a Buy Free Spins funkció is ugyanezt az RTP-t biztosítja. Az RTP nagyon magas, ami átlagosan nagyobb hozamot jelent.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája magas, ezért tartsa szemmel az egyenlegét, és kerülje a magas téteket.

A Juicy Fruits maximális nyereménye a teljes tét 5000-szerese, ami elég kell legyen ahhoz, hogy érdemes legyen játszani ezzel a nyerőgéppel.

A Wild szimbólum játssza a legfontosabb szerepet a Juicy Fruits nyerőgépben.

A Wild szimbólum játssza a legfontosabb szerepet a Juicy Fruits nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Juicy Fruits online nyerőgép?

AJuicy Fruits játékot a Fat Rabbit ihlette, de atéma és a várható átlagos hozam tekintetében ez egy előrelépés. A pihentető téma segít nyugodtnak maradni, amikor a nyeremények nem jönnek gyakran. A jó hír az, hogy a nagy nyeremények szinte biztosak, amint elérsz egy bizonyos pontot. Miután az ingyenes pörgetések során a Wild méretét 3x3-ra növelte, szinte minden pörgetésnél nagy nyereményekre számíthatsz.

Kielégítő érzés újratriggereket szerezni, mivel minden egyes újratrigger közelebb visz a maximális nyereményhez. Az RTP is magasabb, mint a legtöbb más játéknál. Az alapjáték nem túl izgalmas, de ezzel együtt kell élni.

Azehhez hasonló nyerőgépekben a fő bónuszkörre kell hagyatkoznod a hatalmas nyeremények megszerzéséhez. Egyszerűen használhatod az olyan funkciókat, mint az Ante Bet vagy a Bonus Buy, hogy gyorsabban aktiváld a fő bónuszt.

Ezt a kaszinójátékot valódi pénzért játszhatod, és hatalmas nyereményeket szerezhetsz, ha a legjobb megbízható online kaszinókban játszol, amelyeket mi itt a BETO-nál ajánlunk.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Juicy Fruits nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Juicy Fruits nyerőgépben?

A Max Win a téted 5000-szeresét fizeti ki, ami nem túl magas, de még mindig elég jó.

Mi a Juicy Fruits nyerőgép RTP-je és szórása?

A játék RTP-je 96,51%, ami jóval magasabb, mint az átlagos 96%-os RTP. A magas volatilitású játékmenet sokba kerülhet, ha nem vagy óvatos, ezért kérjük, jól gazdálkodj a költségvetéseddel.

Vannak ingyenes pörgetések a Juicy Fruits nyerőgépben?

Igen, ez a játék rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, amelyeket legalább 3 scatter elérése vált ki. Az ingyenes pörgetésekben van egy vándorló Wild, amely a scatterek összegyűjtésével bővül. Ha egyre több scattert gyűjtesz, akkor extra ingyenes pörgetésekhez juthatsz.

Hogyan működik a Buy Free Spins funkció a Juicy Fruits videó nyerőgépben?

Kattintson a 'Ingyenes pörgetések megvásárlása' gombra, és a tétje 100-szorosát fizetheti ki a Free Spins bónusz megvásárlásához.

Átverés a Juicy Fruits nyerőgép?

Nem, sem ez, sem a Pragmatic Play bármely más játéka nem lehet átverés. Megnézheti a weboldalukat, és láthatja, hogy az Egyesült Királyság szerencsejáték-bizottsága és a gibraltári szerencsejáték-felügyelet engedélyezte őket. Röviden, megbízhatsz ebben a játékban és játszhatsz vele.

Lehetséges a Juicy Fruits nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint a Free Spins, Expanding Wild, Ante Bet, és még sok más, ha ingyenesen játszik a Juicy Fruits demo módban itt a BETO-nál.