MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Fruit Party (Pragmatic Play) Ingyenes Játék

Fruit Party (Pragmatic Play) Slot Demo

Fruit Party (Pragmatic Play) Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Fruit Party (Pragmatic Play) által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Fruit Party (Pragmatic Play) vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Fruit Party (Pragmatic Play) Demó

Fruit Party nyerőgép egy csodálatos online nyerőgép, számos klassz funkcióval. A video nyerőgép 7x7-es rácsszerkezete valószínűleg a legjobb dolog benne, a magas variancia besorolással együtt. Egyetlen pörgetéssel akár 5000-szeres jutalmat is nyerhetsz a Fruit Party oldalon, véletlenszerű szorzó kombinációi pedig akár 256-szorosára is emelkedhetnek.


Megjelenés: 21.05.2020
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Felhasználóbarát felhasználói felület

Nyissa meg a  címet.Szuper könnyű játszani

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika

Nyissa meg a  címet.Megvásárolhatja a Bonus Roundot

Nyissa meg a  címet.Top nyeremény 5,000x értékben

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas szintű volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.50

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 7

Nyerőgépek Sorok 7

Játéktémák

Gyümölcs Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Klaszter fizet Véletlen szorzó Zuhogó/lavina nyeremények Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A Fruit Party nyerőgép tiszta játékterve

A Fruit Party nyerőgép tiszta játékterve

A Fruit Party videó nyerőgép bemutatása

Fruit Party nyerőgép egy nagyon feltűnő és vonzó nyerőgép. A nyerőgépet a Pragmatic Play, az iGaming hatalmas márkája fejlesztette ki, és a fejlesztők nagyszerű munkát végeztek ennek a nyerőgépnek az elkészítésében.

Sok mindent fogsz szeretni a Fruit Party, és ezek az okok azok, amiért olyan népszerű a legjobban értékelt online kaszinókban. Fruit Party az egyik legkülönlegesebb és legritkább 7x7-es játékrácsot tartalmazza, ahol 7 különböző tárcsát és 7 különböző sort kapsz, ahol a nyerő szimbólumokat elhelyezheted .

Mivel a játékrács mérete nagyon nagy a Fruit Party oldalon, legalább 5 hasonló szimbólumot kell elhelyeznie a nyerőgép nyerővonalain ahhoz, hogy sikeres nyerő kombinációt érjen el. Amikor egy kombót érsz el, a nyerő szimbólumok szétrobbannak a képernyőn, és a megnyert összeg villogni kezd a játékképernyőn.

A nyerőgép nagyszerű grafikája és kiváló rácsszerkezete mellett néhány izgalmas speciális funkciót és szorzót is kapsz , amelyek tovább fokozzák a játékélményt.

Egyedi rácsszerkezet a Fruit Party

Egyedi rácsszerkezet a Fruit Party

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tervezés és jellemzők

Fruit Party egy kiváló online nyerőgép a designját tekintve. A szakértő fejlesztő Pragmatic Play egyszerű és minimális játéktervezés mellett döntött a Fruit Party fejlesztésével. Amikor elindítja a játékot, észre fogja venni, hogy bár a nyerőgép tele van egyedi funkciókkal és kiváló mechanikával, a videó nyerőgép általános kialakítása nagyon kiegyensúlyozott és józan. Semmilyen értelemben nem fogja úgy érezni, hogy ez a nyerőgép túlzásba viszi a játékmenetet, és semmit sem fog feleslegesnek érezni.

A Fruit Party szimbólumai is tematikusak, és az összes szimbólum különböző gyümölcsök, például eper, szőlő, szilva és narancs képei. Ebben a kaszinójátékban nincsenek Wild szimbólumok.

Király téma-alapú szimbólumok a Fruit Party

Király téma-alapú szimbólumok a Fruit Party

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszunk és hogyan nyerjünk - Fruit Party

Hogyan kell játszani - Fruit Party

Fruit Party egy szuper egyszerűen játszható nyerőgép, nem kell felesleges kezelőszervekkel vagy opciókkal foglalkoznod a nyerőgépben, és minden szuperül működik. Ahhoz, hogy elkezdje a csodálatos kalandos szerencsejátékos utazását a Fruit Party oldalon, csak néhány alapvető lépést kell követnie, és máris indulhat. Az első dolog, amit a Fruit Party oldalon meg kell tennie, hogy beállítja a tétet vagy a tét szintjét. A tét összegének beállítása a legfontosabb dolog a nyerőgépben, ez azért van, mert a tét összege fogja eldönteni, hogy mennyit fogsz visszakapni a szorzók tekintetében, amikor egy nyerő kombinációt érsz el a Fruit Party tárcsáin. A tét beállításához szükséges kezelőszervek a játékképernyő jobb alsó sarkában találhatók. A Pragmatic Play szinte minden nyerőgépében ott találod a fogadási vezérlőket.

A fogadási tartomány a Fruit Party játékban szuper széles, és olyan tétet választhatsz, amely megfelel a szerencsejáték költségvetésednek, győződj meg róla, hogy olyan tétet állítasz be, amely lehetővé teszi, hogy legalább 50 pörgetést végezz a nyerőgépen. A minimális tét, amit a Fruit Party játékban feltehetsz, 0,20 €, a maximális tét pedig 100,00 € pörgetésenként.

A tét beállítása után már csak meg kell pörgetnie a tárcsákat a Fruit Party oldalon. Ezt kétféleképpen teheti meg. Választhatod, hogy minden alkalommal manuálisan pörgeted a játék tárcsáit a pörgetés gomb segítségével, vagy használhatod a játék automatikus lejátszási funkcióját, amely automatikusan pörgeti a játék tárcsáit helyetted. Az autoplay funkció egy nagyszerű mechanika a nyerőgépben, de győződjön meg róla, hogy az autoplay funkció használata közben szem előtt tartja a játékköltségvetését.

Hogyan nyerhet - Fruit Party

Nem fogsz meggazdagodni pusztán a tétek beállításával és a nyerőgép tárcsáinak pörgetésével. Ha valódi pénzt akarsz nyerni, akkor nyerő kombinációkat kell elhelyezned a Fruit Party tárcsáin.

Ahhoz, hogy nyereményt kapjon, legalább 5 hasonló szimbólumból álló kombinációt kell elérnie a játék egyik nyerővonalán. Más játékokkal ellentétben a Fruit Party játékban nem kaphatsz kifizetést átlós kombinációkra, és a nyerő kombinációkat csak vízszintesen vagy függőlegesen kell elhelyezned.

A kombinációk különböző kifizetéseket eredményeznek, amelyek attól függnek, hogy milyen típusú és értékű szimbólumot értél el a nyerő kombinációban. A nyerőgépben a magasan fizető szimbólumok az eper, a narancs és az alma. A legjövedelmezőbb szimbólum az eper, és 150-szeres kifizetést biztosít , ha 15 vagy több eperből álló nyerő kombinációt ér el.

Magas fizetést kapni a Fruit Party

Magas fizetést kapni a Fruit Party

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A játékmenet és a bónusz funkciók a Fruit Party

Fruit Party számos izgalmas funkcióval rendelkezik, amelyekkel beleszerethetsz ebbe a fantasztikus online nyerőgépbe:

  • A Fruit Party szimbólumrácsa valószínűleg a nyerőgép legjobb funkciója; egy 7x7-es rácson játszhatsz, ami sok esélyt ad arra, hogy magas nyereményt hozó kombinációt érj el.
  • A Fruit Party oldalonnagy klasztereket érhetsz el. Ezek a klaszterek akkor jönnek létre, amikor azonos szimbólumokat érsz el egymás mellett, ezek a klaszterek nagyon magas fizetésűek, és minden pörgetésednél ezeket akarod majd.
  • A nyerőgép izgalmas kaszkádoló tárcsák funkcióval rendelkezik. Ezzel a funkcióval a nyereményt követően az összes nyerő szimbólum eltűnik a szimbólumrácsról, és új szimbólumok és a megmaradt szimbólumok bukdácsolnak, hogy betöltsék az üres helyeket. Ezáltal nyerő kombinációk láncolatát alakíthatod ki, és örömteli nyereményeket szerezhetsz.
  • A Fruit Party játékban klasszMultiplier bónuszokat kaphatsz, a klaszterek Multiplier értéke 2x-es. Tehát, ha 6 hasonló szimbólumból álló klaszternyereményt érsz el, akkor a véletlenszerű Multiplikátor, amit ezeken a klaszternyereményeken kaphatsz, 2x2x2x2x2x2x2x2=64x lesz. Hát nem elképesztő?
Aranyos kinézetű színes grafika a Fruit Party

Aranyos kinézetű színes grafika a Fruit Party

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések a Fruit Party nyerőgépben

Az ingyenes pörgetések bónuszkörét mindenképpen szeretné a Fruit Party oldalon. A forduló önmagában történő elindításához legalább három Scatter szimbólumot kell elhelyeznie a Fruit Party tárcsáin. Ha három Scatter szimbólumot ér el, akkor 10 ingyenes pörgetést kap, és ez a funkció bármelyik ingyenes pörgetés során újraindítható. Nagyobb számú scatter szimbólum landolása több ingyenes pörgetést eredményez, így a végén akár 14 ingyenes pörgetést is kaphat.

Ha azonban nem akarod megvárni, hogy a szimbólumok maguktól landoljanak a sorrendben, akkor választhatod, hogy pénzeddel megvásárolod a Free Spin kört. A Free Spins megvásárlása a leggyorsabb út a bónuszkör elindításához, és a téted 100-szorosába kerül a Free Spins megszerzése.

Ingyenes pörgetések a Fruit Party

A Fruit Party ingyenes pörgetések funkciója a nyerőgép legjövedelmezőbb funkciója. Elképesztő 4x-es és 3x-os szorzókat ad, és a szimbólumszorzók nagyon gyakran jelennek meg. Röviden, a Free Spins bónusz körök sokszorosára növelik a nyerési esélyeidet, és magasabb hozamot biztosítanak, mint az alapjáték.

Minimalista játéktervezés Fruit Party

Minimalista játéktervezés Fruit Party

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás

A Fruit Party RTP-je 96,54%, ami egy nagyon nagylelkű RTP, ha figyelembe vesszük, hogy a modern videojátékok RTP-je az iparági átlagban 95% és 96% között mozog. Általában a Pragmatic Play által fejlesztett összes játék 96,5% körüli RTP értékkel rendelkezik.

Fruit Party egy magas volatilitású nyerőgép, ami azt jelenti, hogy a Fruit Party oldalon szuper kifizetődő nyereményeket nyerhetsz, ami igaz is, hiszen a nyerőgép maximális nyereménye az eredeti tét 5000-szeresét éri.

A Fruit Party ingyenes játékként játszhatsz a nyerőgép dummy valutájával. Ez a funkció csak a játékok demó verzióiban érhető el. A Fruit Party's demó verzióját és az összes többi Pragmatic Play nyerőgép demó verzióját itt találja a BETO-nál.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Fruit Party nyerőgép végső ítélete

Fruit Party egy izgalmas és nagyszerű kinézetű nyerőgép, amelyet a Pragmatic Play fejlesztett ki. A nyerőgép kiváló, és tele van számos egyedi bónusz funkcióval, amelyek órákig a képernyő elé fogják ragasztani Önt. Már egyetlen nyerőhalmaz is több nyereményhez vezethet, köszönhetően a Tumble funkciónak. A Free Spins funkcióban a nyertes klaszterek még erősebbek lesznek a véletlenszerű szorzóknak köszönhetően. Továbbá a Cluster Pays mechanika és a véletlenszerű Multiplikátor funkció az alapjátékban is nagyszerű kiegészítő.

A legjobb dolog a Fruit Party játékban a minimalista megjelenés. A nyerőgép témája a gyümölcsök és a klasszikus mobiljáték, a Candy Crush köré épül. A játékban nem találsz felesleges elemeket vagy zavaró animációkat, és egy nagyon magával ragadó játékélményben lesz részed.

A Fruit Party statisztikái szuperül kielégítőek, 96,54%-os RTP százalékos értéket kapunk, a variancia pedig "magas" minősítést kapott. Egyetlen pörgetéssel 5000-szeres nyereményt nyerhetsz, ami szuper.

Összességében a Fruit Party egy nagyon feltöltött és szuper izgalmas online nyerőgép. Imádni fogod; mindenképpen próbáld ki.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Fruit Party - GYIK

Mekkora a Return To Player százalékos aránya a Fruit Party oldalon? Arrow Arrow

A Fruit Party RTP-je 96,54%, ami nagyon kifizetődő.

Mekkora a Fruit Party volatilitása? Arrow Arrow

A Fruit Party volatilitási jellemzői magas minősítést eredményeztek.

Mi a legmagasabb nyeremény, amit a Fruit Party oldalon kaphatok? Arrow Arrow

A legmagasabb jackpot a tét összegének 5000-szerese lehet.

Mik a Fruit Party weboldal különlegességei? Arrow Arrow

A Fruit Party játékban rengeteg különleges funkció található, többek között a Tumble funkció, a véletlenszerű szorzó, a különleges ingyenes pörgetések és a Fruit Party Bonus Buy funkció.

Hogyan lehet kiváltani a bónusz kört a Fruit Party oldalon? Arrow Arrow

A bónusz kör elindításához a Fruit Party oldalon legalább 3 Scatter szimbólumot kell elhelyeznie a Fruit Party tárcsáin.

Játszhatok ingyen a Fruit Party oldalon? Arrow Arrow

Igen, itt a BETO-nál játszhatsz a Fruit Party ingyenes verziójával. A demó játék a legjobb módja annak, hogy megismerje az új nyerőgépet, mielőtt valódi pénzt költene.