MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Temple Tumble Megaways Ingyenes Játék

Temple Tumble Megaways Slot Demo

Temple Tumble Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Temple Tumble Megaways által Relax Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Temple Tumble Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Temple Tumble Megaways Demó

Készüljön fel az azték dzsungel mély dzsungelének felfedezésére a Temple Tumble Megaways oldalon. Relax Gaming fejlesztette ki ezt az új online nyerőgépet, hogy kielégítse az Önben rejlő kalandvágyót és keresőt. Ragadd meg a hátizsákodat, és lépj be a vadonba ebben a funkciókkal teli játékban. A nagy 6x6-os rács és a 46 656 különböző nyerőút segítségével szerencsés lehetsz, és jelentős nyeremény kifizetésével fejezheted be a szerencsejátékot.


Megjelenés: 06.02.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X7767

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Maximális nyeremény a tét 7767,7-szerese

Nyissa meg a  címet.A Rolling Reels funkció mindig aktív

Nyissa meg a  címet.Csodálatos ingyenes pörgetések

Nyissa meg a  címet.Kielégítő 95,25%-os RTP

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika Relax Gaming

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nagyfokú volatilitás egyes játékosok esetében

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Relax Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.25

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 6

Nyerőgépek Nyerővonalak 46566

Játéktémák

Kristályok Kaland


Játékfunkciók

Megaways Válassza ki a Freespin módot Ingyenes pörgetés szorzó Újrapörgetés Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Sárkányok


Templom-témájú szimbólumok a Temple Tumble Megaways

Templom-témájú szimbólumok a Temple Tumble Megaways

Lépj be a mágikus templomba - Temple Tumble Megaways

Temple Tumble Megaways erősen dzsungel-ihlette azték témájú. Ahogy elkezded a játékot, úgy fogod érezni, mintha Kambodzsa mély dzsungelébe indultál volna kalandozni. A szolgáltató minden elemet az átfogó témának megfelelően tervezett. Még a különleges funkciókat is a dzsungel-alapú téma befolyásolja, mint például az ázsiai ihletésű kincsvadászat. A különböző elemek, mint például a szimbólumok és a háttér, gondosan a témának megfelelően lettek kidolgozva, és nagyon teljes szerencsejáték-élményt nyújtanak. Sárkányokat, arany Buddhát és drágaköveket találsz mindenhol a videó nyerőgépben.

A 6 tárcsából és 6 sorból álló hatalmas rácsszerkezetnek köszönhetően 45 656 különböző módot kaphatsz a nyeremények megszerzésére. Ennek a széles rácsnak köszönhetően könnyen nyereményt érhetsz el, ami a nyerőgép 96,25%-os RTP százalékának az oka. Temple Tumble Megaways tele van funkciókkal, amelyek izgalommal és izgalommal töltik meg a játékmenetet.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Vad téma a Temple Tumble Megaways

A téma a Temple Tumble Megaways erőteljes vonzó eleme. Az egész nyerőgép egy központi azték ihletésű dzsungel-téma köré összpontosul. A dzsungelt kell felfedezned és az elveszett aranyat keresned, miközben elkerülöd a vad veszélyeket. A Temple Tumble Megaways általános megjelenése és érzése némileg hasonlít a Temple of Treasure Megaways játékhoz, egy másik fantasztikus dzsungel témájú címhez. Ez az egyedi téma nagyon szemet gyönyörködtető és vonzó.

Haszereted az akció- és kalandfilmeket, akkor úgy fogod érezni, hogy a Temple Tumble Megaways erősen emlékeztet az Indiana Jones filmekre, amelyek tele vannak dzsungeles kalandokkal. Akárcsak Jones, te is belépsz a titokzatos dzsungelbe és felfedezed annak titkait, felfedezed a varázslatos templomot és vadászol az elrejtett kincsekre.

Temple Tumble Megaways' A hangsáv fantasztikus, és tökéletesen szinkronban van a vizuális elemekkel. A tematikus vizuális és hangelemek ilyen kombinációja magával ragadóan néz ki, és kielégítő játékélményt nyújt a videó nyerőgép. Relax Gaming híres arról, hogy erős témájú nyerőgépeket fejleszt, és ez alól a Temple Tumble Megaways sem kivétel.

Hatalmas győzelmet aratott a Temple Tumble Megaways

Hatalmas győzelmet aratott a Temple Tumble Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon és nyerjen - Temple Tumble Megaways

Ahogy az a nyerőgép címéből is kiderül, a Temple Tumble Megaways tárcsái buknak, és ez a funkció a nyerő szimbólumokat eltünteti a tárcsákról, amint a nyereményt elértük. Ez a funkció kaszkádozó tárcsák, guruló tárcsák és lavina bónusz néven is ismert.

Ez a széles fogadási tartomány lehetővé teszi, hogy kényelmesen fogadhasson az online nyerőgépen, függetlenül attól, hogy mekkora a szerencsejáték-büdzséje. A tét beállítása után a munkája már majdnem kész. Már csak a tárcsákat kell pörgetnie. A játékképernyő alján található pörgetés gombot megnyomva pörgetheted a tárcsákat, vagy használhatod az automatikus pörgetés funkciót, amely ezt megteszi helyetted.

Akkor kapsz kifizetést, ha három vagy több egyforma szimbólumot érsz el a tárcsákon. A 6x6-os rács és a 46 656 különböző nyerési lehetőség révén a nyeremény megszerzése nem fog sok időt igénybe venni. Mivel a kaszkád tárcsák mindig aktívak, nagyon magas nyereményeket érhetsz el láncnyereményekkel.

Bőkezű kifizetés a Temple Tumble Megaways

Bőkezű kifizetés a Temple Tumble Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az isteni különleges jellemzők

Játék szimbólumok

A Temple Tumble Megaways játékban összesen 10 különböző szimbólum található. Ezek közül 9 a szokásos normál szimbólumok, amelyek kifizetést biztosítanak, ha egy kombóba kerülnek a tárcsákon. Ezek mellett a normál szimbólumok mellett van egy speciális vad szimbólum is, amelyet a kincsvadász jelez. A szabályos szimbólumok között néhány alapkártya szimbólum is található, a J, Q, K és A, amelyek a legalacsonyabb értékkel rendelkeznek. A többi rendszeres szimbólum képszimbólum, amelyek jobb nyereményt adnak, mint a kártyaszimbólumok. A legjövedelmezőbb mind közül az aranyszínű, kék szemű Buddha. Emellett néhány értékes drágakő is található ragyogó piros, zöld és kék színben.

Különleges szimbólum

A Temple Tumble Megaways különleges szimbóluma a vad szimbólum. Ezt nagyon kifizetődőnek fogod találni, és az összes többi szabályos szimbólum helyettesítésével segít neked. Ezek a vad szimbólumok azonban csak a másodiktól a hatodik tárcsán jelennek meg. Mindenképpen tartsd szemmel.

Tumbles funkció

Amint belépsz a játékba, látni fogod, hogy a rács egyes helyei le lesznek zárva, ahol a szimbólumok helyett kövek lesznek. Ezek a kövek ideiglenesek, és némelyikük eltávolításra kerül, amint nyereményt érsz el. Így ahogy folyamatosan nyereményeket érsz el egy pörgetés során, a kaszkádos tárcsáknak köszönhetően egyre több és több szimbólumot fogsz feloldani. Ez a bukfenc funkció tehát növeli a nyerési esélyeidet, mivel egyre több szimbólumot szabadítasz fel. Ha sikerül feloldania a nyerőgép összes szimbólumát, technikailag 46 656 különböző nyerési lehetőséget kap.

Speciális szorzók a Temple Tumble Megaways

Speciális szorzók a Temple Tumble Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A tüzes ingyenes pörgetés

Az online videojátékok ingyenes pörgetési köre általában akkor indul el, amikor scatter szimbólumokat ér el a tárcsákon. A Temple Tumble Megaways játékban ez egy kicsit másképp van, és az ingyenes pörgetésekhez egy nyereményláncot kell elérnie. Miután sikeresen feloldottad az összes szimbólumot, elindul az ingyenes pörgetések köre.

Az ingyenes pörgetések körének elindítása után az azték templom belső kamrájába jutsz be. A bónusz kör 6 ingyenes pörgetést biztosít. Ezután 3 választási lehetőséged lesz. Néhány különleges kőtömb fog belépni a játékba jutalmazó módosítókkal, és neked kell kiválasztanod, hogy melyik módosítót szeretnéd ezekben a tömbökben.

Itt van a 3 módosító:

  • Szorzók és extra pörgetések - Ez egy nagyon változékony lehetőség, amit választhatsz. Ha ezt választod, extra pörgetéseket kapsz a blokkokból, valamint a hozzájuk csatolt szorzókat 1x és 3x között.
  • Extra pörgetés - Ez egy közepes volatilitású opció, amely 1-től 3-ig terjedő extra ingyenes pörgetésekkel ellátott blokkokat biztosít.
  • Szorzók - Ha a szorzó opciót választja, különböző szorzókat kap a kőtömbökben. A szorzók 1x-től 3x-ig terjednek, és a játékban való előrehaladással folyamatosan nőnek. Ez az opció a legingadozóbb.

A fenti három lehetőség közül bármelyiket választhatod, amikor az ingyenes pörgetések köre elindul. Ne feledd azonban, hogy mindhárom funkciónak különböző mértékű a volatilitása, ezért gondolkodj el egy kicsit, mielőtt kiválasztod a bónuszt. Továbbá a teljes rács kitisztítása után további 3 ingyenes pörgetést kapsz.

Nyerj néhány extra ingyenes pörgetést a Temple Tumble Megaways

Nyerj néhány extra ingyenes pörgetést a Temple Tumble Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás - Temple Tumble Megaways

A Temple Tumble Megaways RTP-je 96,25%, ami az iparági átlaghoz képest elég nagyvonalú. A nyerőgép találati aránya 24,76%, ami szintén jónak mondható.

Az általános volatilitási szint magas. Az ingyenes pörgetések körében a bónusz kiválasztása azonban befolyásolja a volatilitást. A legnagyobb nyeremény, amit elérhetsz, 7,767.7%-ot ér, ami nagyon kifizetődő.

Fénylő szimbólumok Temple Tumble Megaways

Fénylő szimbólumok Temple Tumble Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A kalandos nyerőgép általános véleménye

Miközben a Temple Tumble Megaways oldalon játszol, úgy fogod érezni, mintha egy expedíciót indítottál volna a titokzatos azték erdőbe. A nyerőgép általános vizuális elemei szakszerűen vannak kidolgozva ennek az erdő ihlette témának megfelelően. A háttér, a szimbólumok, az animációk és a tárcsák mind tökéletesen illeszkednek a dzsungel témájához. A Temple Tumble Megaways megjelenését és hangulatát tekintve hasonlít a Gonzo's Quest, egy másik híres video nyerőgéphez.

A nyerőgép játékmenete szintén fantasztikus. A kaszkádos tárcsák mindig aktívak, így igazán könnyűvé válik a nyeremények megszerzése. A Temple Tumble Megaways egyedülálló tulajdonsága, hogy nincsenek scatter szimbólumok, és az ingyenes pörgetések körének elindításához láncnyereményeket kell elérnie. Az RTP jó, a magas variancia besorolással együtt, ami biztosítja a robbanékony játékmenetet.

A Temple Tumble Megaways demó verziója elérhető itt a BETO.com-on. Használja azt a játék ingyenes felfedezéséhez és teszteléséhez.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Temple Tumble Megaways

Mi a legnagyobb nyeremény, amit a Temple Tumble Megaways oldalon szerezhetek? Arrow Arrow

A legjobb nyeremény, amit a Temple Tumble Megaways oldalon remélhetsz, 7,767.7x a téted. Ha a nyerőgépet 100 eurós téttel játszod, egyetlen pörgetéssel 776 770 eurót nyerhetsz.

Mi az RTP a Temple Tumble Megaways oldalon? Arrow Arrow

A videó nyerőgép RTP-je 96,25%, ami elég kielégítő. Az iparág hasonló nyerőgépeinek átlaga 95% és 96% között van.

Mekkora a Temple Tumble Megaways volatilitása? Arrow Arrow

A Temple Tumble Megaways volatilitása nagyon magas, és a volatilitási értékelésünkön mind az 5 csillagot megkapja. A volatilitást azonban egy kicsit befolyásolja az ingyenes pörgetési kör, ahol különböző bónuszok közül választhatsz.

Hányféleképpen lehet nyerni a Temple Tumble Megaways oldalon? Arrow Arrow

A játékban használt Megaways motornak köszönhetően összesen 46.656 különböző nyerési lehetőség van a nyerőgépben.

Van ingyenes pörgetés a Temple Tumble Megaways oldalon? Arrow Arrow

Igen, van egy speciális ingyenes pörgetési kör a Temple Tumble Megaways oldalon.Ez egy erőteljes bónuszkör, amelyet a nyerőgépen elért nyereménysorozat után indíthat el.

Van ingyenes verziója a Temple Tumble Megaways-nak? Arrow Arrow

Igen, a Temple Tumble Megaways demó verziója ott van. Itt a BETO.com-on kipróbálhatja. Ez lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül felfedezd a nyerőgépet.