MENÜ

Madame Destiny Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Madame Destiny Megaways
Kattints ide a játékhoz

Madame Destiny Megaways által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Madame Destiny Megaways vélemény

Madame Destiny Megaways

A várakozásnak végre vége; a misztikus cigányasszony visszatért a Pragmatic Play új Megaways címében, a Madame Destiny Megaways. Az új Megaways cím az eredeti Madame Destiny nyerőgép feljavított változata. Ez a továbbfejlesztett nyerőgép rengeteg új bónusz funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik az eredeti játékhoz képest. Az új Megaways formula megtette a hatását, és a játék szupersiker lett.


Megjelenés: 18.01.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 08 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

A Wild nyeremények duplázzák a nyeremény összegét

Az ingyenes pörgetések akár 25-szörös szorzót kínálnak

Kiváló minőségű grafika Pragmatic Play

Több mint 200,700 nyerési lehetőség van

A fő jackpot értéke 5000x

Hátrányok

Magas szintű volatilitás

Kockázatos lehet az alacsony költségvetésű játékosok számára

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 96.56

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők

Sorok

Játéktémák

Misztikus Jósdá Varázslat


Játékfunkciók

Megaways Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények Bónuszkerék Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A játékmenet mintaképe Madame Destiny Megaways

A játékmenet mintaképe Madame Destiny Megaways

A Madame Destiny Megaways slot bevezetése

Madame Destiny Megaways a harmadik játék, amely kapott egy Megaways frissítést a Pragmatic Play. Először a Great Rhino kapta meg a Megaways frissítést, aztán a The Dog House volt soron, most pedig a Madame Destiny Megaways.

Ennek az online nyerőgépnek egy érdekes, misztikus alapú témája van; a játék egy jövendőmondó köré épül; a játék minden elemét, beleértve a hátteret, a hangokat és a szimbólumokat, ez a téma ihlette. A Pragmatic Play fejlesztői kiváló munkát végeztek ennek a felpumpált változatnak az elkészítésében. Izgatottan várhatod, hogy belenézz Madame Destiny kristálygömbjébe, és meglásd, milyen nagy nyeremények várnak rád a jövőben.

Ajátékban rengeteg nagyszerű fejlesztés található, ami lenyűgözi az új játékosokat. A fejlesztések közé tartozik a megnövelt szorzó és a nyerési lehetőségek óriási száma. A Megaways címben több mint 200 700 különböző nyerési lehetőség van, a játékban található ingyenes pörgetések pedig 25-szörös szorzót biztosítanak.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Madame Destiny Megaways slot tervezése és grafikája

A nyerőgép különböző vizuális elemeit a fejlesztők tökéletesen megtervezték. A játékelemek nagyon részletesek és gördülékenyek, a hangséma és a téma pedig nagyon feltűnő és érdekes. Ez a nyerőgép kiválóan alkalmas arra, hogy új játékosokat vonzzon maga és a többi Pragmatic Play nyerőgép cím felé. A téma nagyon jól megtervezett, és a legtöbb elemet a nyerőgép jósnő témája ihlette.

A játék különböző szimbólumai a tarot kártyákon, varázsitalokon és gyertyákon alapulnak. Még a nyerőgépben található számszimbólumok is misztikusan lettek megtervezve. Az online nyerőgép háttere egy gyönyörű erdei jelenet egy sötét éjszakán, ami a témának megfelelően megadja a nyerőgép hangulatát.

Videó: Madame Destiny Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A tárcsák pörgetése Madame Destiny Megaways

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Madame Destiny Megaways nyerőgép RTP-je és volatilitása

Madame Destiny Megaways 96,66%-os játékos-visszatérítési százalékkal rendelkezik, ami magasabb, mint az ilyen nyerőgépek átlagos RTP-je. Ha megvásárolja az online kaszinó nyerőgép bónuszvásárlási funkcióját, az RTP 96,77%-ra emelkedik. Sajnos a Bonus Buy funkció egyes országokban nem érhető el.

A Madame Destiny Megaways volatilitását a Pragmatic Playmagasra értékelte, ami azt jelenti, hogy a Madame Destiny Megaways játékban a nyeremény elérésének esélye kisebb lesz az átlagosnál, de a jackpot összege, amelyet a játékosok megütnek, szintén hatalmas lesz. Ez bőven ellensúlyozza a nyerőgép alacsony nyerési arányát. Ráadásul a legmagasabb jackpot, amit a Madame Destiny Megaways játékban le lehet csapni, 5000-szeres, ami fantasztikus.

Különleges Wild és Scatter szimbólumok a Madame Destiny Megaways

Különleges Wild és Scatter szimbólumok a Madame Destiny Megaways

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan nyerjünk a Madame Destiny Megaways

Mivel ez egy Megaways cím, rengeteg módja van a nyerőgépen való nyerésnek. A játékban hat tárcsa van, és a szimbólumok mérete változó. Egy tárcsán akár nyolc szimbólum is lehet a Madame Destiny Megaways. Mindez rengeteg nyerő kombinációt eredményez a nyerőgépben. Több mint 200 703 különböző nyerő kombináció létezik a Madame Destiny Megaways oldalon.

Képes szimbólumok és ábécés szimbólumok az alábbiakban Madame Destiny Megaways

Képes szimbólumok és ábécés szimbólumok az alábbiakban Madame Destiny Megaways

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és egyéb bónusz funkciók

Ingyenes pörgetések

A nyerőgép ingyenes pörgetési fordulójához akkor juthatsz, ha három vagy több scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon. Mielőtt a Free Spins elkezdődne, egy bónuszkerék pörög, és eldönti az ingyenes pörgetési esélyek véletlenszerű kombinációját és a pörgetések szorzóját. Az ingyenes pörgetések szorzója akár 25-szörös is lehet. A scatterek számától függően akár a téted 100-szorosát is elérő azonnali pénznyereményt is kaphatsz.

A Madame Destiny Megaways oldalon az alapjátékok szorzóit is hozzáadjuk az ingyenes pörgetések funkció szorzójához, és együttesen; ezek egy komoly jackpotot adnak Önnek. Ezt a funkciót érdemes szemmel tartani, mivel speciális tárcsákon játszódik, és a legnagyobb potenciált kínálja.

Ne feledje, hogy ha eléri a maximális nyeremény összegét, a fennmaradó ingyenes pörgetések nem kerülnek lejátszásra. A Free Spins bónusz a főjátékban a teljes tét 100-szorosáért is megvásárolható a Buy free spins funkció segítségével.

Cascading Reel Feature

A nyerőgép a cascading reel funkcióval is büszkélkedhet, amely olyan, mint a lavina vagy a tumble funkció. Ez azt jelenti, hogy valahányszor egy nyerő kombináció kerül a tárcsákra, a nyerő szimbólumok eltűnnek a játékból, és a felettük megmaradt szimbólumok, valamint az új szimbólumok lépnek a helyükre. A kaszkádozó tárcsa funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen alappörgetés során több kombinációt is lecsapj. Ez a legjobb funkció, amit egy játékos bármelyik online nyerőgépben szeretne.

Multiplikátor vadak

A játékban van egy Wild szimbólum, amelyet a Wild feliratú misztikus hölgy jelez. A Wild szimbólumok 2x-es szorzóval rendelkeznek, és csak a 2., 3., 4., 5. és 6. tárcsán jelennek meg.

Ante Bet funkció

A játék másképp viselkedik, ha az Ante Bet opciót használod, és a téted szorzója is változik, ha használod. Ha a tét szorzója 20x-os, a játék a szokásos módon játszódik. Ha az Ante Bet funkciót használja, a tét szorzója 25x lesz, ami természetesen megduplázza az esélyét az ingyenes pörgetések megnyerésére. Röviden, 25%-kal nagyobb téttel növelheti az esélyeit a Free Spins funkció aktiválására.

Ingyenes pörgetések bónusz kör vásárlása a Madame Destiny Megaways online nyerőgépben

Ingyenes pörgetések bónusz kör vásárlása a Madame Destiny Megaways online nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Madame Destiny Megaways online nyerőgépes játék végeredménye

Madame Destiny Megaways egy nagyszerű nyerőgép a Pragmatic Play oldalon. A játék minden eleme jól megtervezett és kidolgozott. A játék látványvilága lenyűgöző, és a hangok is magával ragadóak. Mindkettő tökéletesen szinkronizálódik és csábító élményt nyújt. A nyerőgép jellegzetessége a nyerő kombinációk száma, ami majdnem kétszerese a többi Megaways címnek. Ez a nyerőgép több mint 200 700 különböző nyerési lehetőséget kínál, ami egyszerűen hihetetlen. Ez biztosítja Önt arról, hogy egy jó nyerőgépen játszik.

Madame Destiny Megaways is teljes eszközközi támogatással rendelkezik; a játék számítógépen, mobilon és táblagépen is játszható. Így bárhol élvezheted a szerencsejátékot. Az elemek nem veszítenek a minőségből a mobilverzióban, és a játék zökkenőmentesen működik. A Pragmatic Play szinte minden címe teljes mértékben mobil támogatásra optimalizált.

Mivel a Madame Destiny Megaways egy magas volatilitású nyerőgép, a játék nagy, 5000-szeres jackpotot kínál, ami mindenféle játékost vonz. A játék bónusz funkciói is gyönyörűek. A szerencsekerék és az ingyenes pörgetések a játék különleges funkciói közé tartoznak. A Multiplier Wild szimbólumok szintén izgalmas kiegészítői a játéknak.

Ha egyszer játszottál ezzel a magával ragaszkodni fogsz a képernyőhöz órákig, menj el egy jóváhagyott kaszinóba most azonnal, és élvezd a szerencsejátékot!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Madame Destiny Megaways GYIK

Mekkora a Return To Player százalékos aránya a Madame Destiny Megaways oldalon?

Madame Destiny Megaways 96,66%-os RTP-vel rendelkezik, ami magasabb, mint az online nyerőgépipar átlaga. Ez az RTP tovább növelhető, ha aktiválod az Ante Betet. Ekkor az RTP 96,77%-ra emelkedik.

Mekkora a volatilitás a Madame Destiny Megaways oldalon?

A játék variancia-értékmérője magas, ami kevesebb, de nagy értékű nyereményt eredményez. Ez tökéletes a nagy költségvetéssel rendelkező, tapasztalt játékosok számára.

Mi a legnagyobb győzelem a Madame Destiny Megaways oldalon?

A maximális nyeremény, amelyet a játékos a Madame Destiny Megaways oldalon szerezhet, 5000-szeres értékű. Ez egy tisztességes szorzóösszeg, ha figyelembe vesszük a játék által kínált őrült számú nyerőkombinációt.

Van Free Spins bónusz kör a Madame Destiny Megaways oldalon?

Három vagy több scatter szimbólum elérése Free Spins bónusz kört biztosít. Miután megnyerte a Free Spins bónusz kört, megpörgeti a játék nyereménykerekét, amely meghatározza a Free Spins számát és szorzóját.

Madame Destiny Megaways hány nyerő kombinációt kínál?

A Madame Destiny Megaways oldalon több mint 200 700 különböző nyerő kombináció található, ami még egy Megaways játék esetében is hihetetlen.

Játszhatok ingyen a Madame Destiny Megaways oldalon?

Igen, a BETO-n ingyenesen játszhatsz a Madame Destiny Megaways oldalon. Sok különböző nyerőgép áll rendelkezésre a BETO-n, hogy kipróbálhassa. A nyerőgép ingyenes demó módjának lejátszása lehetővé teszi, hogy megértse a nyerőgépet, mielőtt valódi pénzt tenne fel.