MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Madame Destiny Megaways Ingyenes Játék

Madame Destiny Megaways Slot Demo

Madame Destiny Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Madame Destiny Megaways által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Madame Destiny Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Madame Destiny Megaways Demó

A várakozásnak végre vége; a misztikus cigányasszony visszatért a Pragmatic Play új Megaways címében, a Madame Destiny Megaways. Az új Megaways cím az eredeti Madame Destiny nyerőgép feljavított változata. Ez a továbbfejlesztett nyerőgép rengeteg új bónusz funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik az eredeti játékhoz képest. Az új Megaways formula megtette a hatását, és a játék szupersiker lett.


Megjelenés: 18.01.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.A Wild nyeremények duplázzák a nyeremény összegét

Nyissa meg a  címet.Az ingyenes pörgetések akár 25-szörös szorzót kínálnak

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika Pragmatic Play

Nyissa meg a  címet.Több mint 200,700 nyerési lehetőség van

Nyissa meg a  címet.A fő jackpot értéke 5000x

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas szintű volatilitás

Bezár Kockázatos lehet az alacsony költségvetésű játékosok számára

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.56

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők

Nyerőgépek Sorok

Nyerőgépek Nyerővonalak 200704

Játéktémák

Misztikus Jósdá Varázslat


Játékfunkciók

Megaways Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények Bónuszkerék Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A játékmenet mintaképe Madame Destiny Megaways

A játékmenet mintaképe Madame Destiny Megaways

A Madame Destiny Megaways slot bevezetése

Madame Destiny Megaways a harmadik játék, amely kapott egy Megaways frissítést a Pragmatic Play. Először a Great Rhino kapta meg a Megaways frissítést, aztán a The Dog House volt soron, most pedig a Madame Destiny Megaways.

Ennek az online nyerőgépnek egy érdekes, misztikus alapú témája van; a játék egy jövendőmondó köré épül; a játék minden elemét, beleértve a hátteret, a hangokat és a szimbólumokat, ez a téma ihlette. A Pragmatic Play fejlesztői kiváló munkát végeztek ennek a felpumpált változatnak az elkészítésében. Izgatottan várhatod, hogy belenézz Madame Destiny kristálygömbjébe, és meglásd, milyen nagy nyeremények várnak rád a jövőben.

Ajátékban rengeteg nagyszerű fejlesztés található, ami lenyűgözi az új játékosokat. A fejlesztések közé tartozik a megnövelt szorzó és a nyerési lehetőségek óriási száma. A Megaways címben több mint 200 700 különböző nyerési lehetőség van, a játékban található ingyenes pörgetések pedig 25-szörös szorzót biztosítanak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Madame Destiny Megaways slot tervezése és grafikája

A nyerőgép különböző vizuális elemeit a fejlesztők tökéletesen megtervezték. A játékelemek nagyon részletesek és gördülékenyek, a hangséma és a téma pedig nagyon feltűnő és érdekes. Ez a nyerőgép kiválóan alkalmas arra, hogy új játékosokat vonzzon maga és a többi Pragmatic Play nyerőgép cím felé. A téma nagyon jól megtervezett, és a legtöbb elemet a nyerőgép jósnő témája ihlette.

A játék különböző szimbólumai a tarot kártyákon, varázsitalokon és gyertyákon alapulnak. Még a nyerőgépben található számszimbólumok is misztikusan lettek megtervezve. Az online nyerőgép háttere egy gyönyörű erdei jelenet egy sötét éjszakán, ami a témának megfelelően megadja a nyerőgép hangulatát.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Madame Destiny Megaways nyerőgép RTP-je és volatilitása

Madame Destiny Megaways 96,66%-os játékos-visszatérítési százalékkal rendelkezik, ami magasabb, mint az ilyen nyerőgépek átlagos RTP-je. Ha megvásárolja az online kaszinó nyerőgép bónuszvásárlási funkcióját, az RTP 96,77%-ra emelkedik. Sajnos a Bonus Buy funkció egyes országokban nem érhető el.

A Madame Destiny Megaways volatilitását a Pragmatic Playmagasra értékelte, ami azt jelenti, hogy a Madame Destiny Megaways játékban a nyeremény elérésének esélye kisebb lesz az átlagosnál, de a jackpot összege, amelyet a játékosok megütnek, szintén hatalmas lesz. Ez bőven ellensúlyozza a nyerőgép alacsony nyerési arányát. Ráadásul a legmagasabb jackpot, amit a Madame Destiny Megaways játékban le lehet csapni, 5000-szeres, ami fantasztikus.

Különleges Wild és Scatter szimbólumok a Madame Destiny Megaways

Különleges Wild és Scatter szimbólumok a Madame Destiny Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan nyerjünk a Madame Destiny Megaways

Mivel ez egy Megaways cím, rengeteg módja van a nyerőgépen való nyerésnek. A játékban hat tárcsa van, és a szimbólumok mérete változó. Egy tárcsán akár nyolc szimbólum is lehet a Madame Destiny Megaways. Mindez rengeteg nyerő kombinációt eredményez a nyerőgépben. Több mint 200 703 különböző nyerő kombináció létezik a Madame Destiny Megaways oldalon.

Képes szimbólumok és ábécés szimbólumok az alábbiakban Madame Destiny Megaways

Képes szimbólumok és ábécés szimbólumok az alábbiakban Madame Destiny Megaways

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és egyéb bónusz funkciók

Ingyenes pörgetések

A nyerőgép ingyenes pörgetési fordulójához akkor juthatsz, ha három vagy több scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon. Mielőtt a Free Spins elkezdődne, egy bónuszkerék pörög, és eldönti az ingyenes pörgetési esélyek véletlenszerű kombinációját és a pörgetések szorzóját. Az ingyenes pörgetések szorzója akár 25-szörös is lehet. A scatterek számától függően akár a téted 100-szorosát is elérő azonnali pénznyereményt is kaphatsz.

A Madame Destiny Megaways oldalon az alapjátékok szorzóit is hozzáadjuk az ingyenes pörgetések funkció szorzójához, és együttesen; ezek egy komoly jackpotot adnak Önnek. Ezt a funkciót érdemes szemmel tartani, mivel speciális tárcsákon játszódik, és a legnagyobb potenciált kínálja.

Ne feledje, hogy ha eléri a maximális nyeremény összegét, a fennmaradó ingyenes pörgetések nem kerülnek lejátszásra. A Free Spins bónusz a főjátékban a teljes tét 100-szorosáért is megvásárolható a Buy free spins funkció segítségével.

Cascading Reel Feature

A nyerőgép a cascading reel funkcióval is büszkélkedhet, amely olyan, mint a lavina vagy a tumble funkció. Ez azt jelenti, hogy valahányszor egy nyerő kombináció kerül a tárcsákra, a nyerő szimbólumok eltűnnek a játékból, és a felettük megmaradt szimbólumok, valamint az új szimbólumok lépnek a helyükre. A kaszkádozó tárcsa funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen alappörgetés során több kombinációt is lecsapj. Ez a legjobb funkció, amit egy játékos bármelyik online nyerőgépben szeretne.

Multiplikátor vadak

A játékban van egy Wild szimbólum, amelyet a Wild feliratú misztikus hölgy jelez. A Wild szimbólumok 2x-es szorzóval rendelkeznek, és csak a 2., 3., 4., 5. és 6. tárcsán jelennek meg.

Ante Bet funkció

A játék másképp viselkedik, ha az Ante Bet opciót használod, és a téted szorzója is változik, ha használod. Ha a tét szorzója 20x-os, a játék a szokásos módon játszódik. Ha az Ante Bet funkciót használja, a tét szorzója 25x lesz, ami természetesen megduplázza az esélyét az ingyenes pörgetések megnyerésére. Röviden, 25%-kal nagyobb téttel növelheti az esélyeit a Free Spins funkció aktiválására.

Ingyenes pörgetések bónusz kör vásárlása a Madame Destiny Megaways online nyerőgépben

Ingyenes pörgetések bónusz kör vásárlása a Madame Destiny Megaways online nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Madame Destiny Megaways online nyerőgépes játék végeredménye

Madame Destiny Megaways egy nagyszerű nyerőgép a Pragmatic Play oldalon. A játék minden eleme jól megtervezett és kidolgozott. A játék látványvilága lenyűgöző, és a hangok is magával ragadóak. Mindkettő tökéletesen szinkronizálódik és csábító élményt nyújt. A nyerőgép jellegzetessége a nyerő kombinációk száma, ami majdnem kétszerese a többi Megaways címnek. Ez a nyerőgép több mint 200 700 különböző nyerési lehetőséget kínál, ami egyszerűen hihetetlen. Ez biztosítja Önt arról, hogy egy jó nyerőgépen játszik.

Madame Destiny Megaways is teljes eszközközi támogatással rendelkezik; a játék számítógépen, mobilon és táblagépen is játszható. Így bárhol élvezheted a szerencsejátékot. Az elemek nem veszítenek a minőségből a mobilverzióban, és a játék zökkenőmentesen működik. A Pragmatic Play szinte minden címe teljes mértékben mobil támogatásra optimalizált.

Mivel a Madame Destiny Megaways egy magas volatilitású nyerőgép, a játék nagy, 5000-szeres jackpotot kínál, ami mindenféle játékost vonz. A játék bónusz funkciói is gyönyörűek. A szerencsekerék és az ingyenes pörgetések a játék különleges funkciói közé tartoznak. A Multiplier Wild szimbólumok szintén izgalmas kiegészítői a játéknak.

Ha egyszer játszottál ezzel a magával ragaszkodni fogsz a képernyőhöz órákig, menj el egy jóváhagyott kaszinóba most azonnal, és élvezd a szerencsejátékot!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Madame Destiny Megaways GYIK

Mekkora a Return To Player százalékos aránya a Madame Destiny Megaways oldalon? Arrow Arrow

Madame Destiny Megaways 96,66%-os RTP-vel rendelkezik, ami magasabb, mint az online nyerőgépipar átlaga. Ez az RTP tovább növelhető, ha aktiválod az Ante Betet. Ekkor az RTP 96,77%-ra emelkedik.

Mekkora a volatilitás a Madame Destiny Megaways oldalon? Arrow Arrow

A játék variancia-értékmérője magas, ami kevesebb, de nagy értékű nyereményt eredményez. Ez tökéletes a nagy költségvetéssel rendelkező, tapasztalt játékosok számára.

Mi a legnagyobb győzelem a Madame Destiny Megaways oldalon? Arrow Arrow

A maximális nyeremény, amelyet a játékos a Madame Destiny Megaways oldalon szerezhet, 5000-szeres értékű. Ez egy tisztességes szorzóösszeg, ha figyelembe vesszük a játék által kínált őrült számú nyerőkombinációt.

Van Free Spins bónusz kör a Madame Destiny Megaways oldalon? Arrow Arrow

Három vagy több scatter szimbólum elérése Free Spins bónusz kört biztosít. Miután megnyerte a Free Spins bónusz kört, megpörgeti a játék nyereménykerekét, amely meghatározza a Free Spins számát és szorzóját.

Madame Destiny Megaways hány nyerő kombinációt kínál? Arrow Arrow

A Madame Destiny Megaways oldalon több mint 200 700 különböző nyerő kombináció található, ami még egy Megaways játék esetében is hihetetlen.

Játszhatok ingyen a Madame Destiny Megaways oldalon? Arrow Arrow

Igen, a BETO-n ingyenesen játszhatsz a Madame Destiny Megaways oldalon. Sok különböző nyerőgép áll rendelkezésre a BETO-n, hogy kipróbálhassa. A nyerőgép ingyenes demó módjának lejátszása lehetővé teszi, hogy megértse a nyerőgépet, mielőtt valódi pénzt tenne fel.